Bitcoin Evolution Review: Är det en bluff eller legitimitet?

Vad är Bitcoin Evolution

Bitcoin Evolution är en avancerad handelsprogramvara som är utformad för handel med bitcoin och andra kryptovalutor med hjälp av intelligenta algoritmer för att ge hög avkastning åt dig. Denna automatiska handelsprogramvara är känd för att vara en av de snabbaste, korrektaste och mest ansedda handelsapplikationerna för bitcoin. Systemen som används för handel med bitcoin är intuitiva och minskar transaktionstiden. Vad som skulle ta några minuter att göra manuellt gör denna handelsprogramvara på några sekunder. 

Är Bitcoin Evolution en bluff eller legit?

Bitcoin Evolution är en riktig handelsplattform ansluten till reglerade mäklare. Som med alla investeringar finns det en risk att förlora din initiala investering. Ju mer volatil kryptovalutamarknaden desto högre är risken, men det innebär också större belöningar. Naturligtvis kan dessa risker minskas när ordentlig vård vidtas. Plattformar som Bitcoin Evolution utvecklades för att ge användarna fördelen under sådana förhållanden.

Vi föreslår att du prova det riskfria demo-kontot innan du investerar stora summor pengar.

Så här gör du din första handel med Bitcoin Evolution

Här är en steg för steg guide för att öppna ett konto: 

1. Registrering

Det första steget är att skapa ett gratis konto via formuläret nedan. Efter lyckad registrering kommer du att tilldelas en personlig mäklare som guidar dig genom installationsprocessen:

Bitcoin Evolution har vidtagit alla nödvändiga åtgärder för att säkerställa användardatasäkerhet, inklusive kryptering av webbplatser, dataskydd och GDPR-efterlevnad.

2. Demokonto

Som tidigare nämnts kan demo-kontot användas så länge det behövs. När du väl har valt alternativet för demo-konto kan du ta en kort rundtur på plattformen för att testa dess funktionalitet. Programvaran ger dig en kredit på 1 500 €. 

3. Insättning

När du har utforskat demo-kontot kan du nu gå vidare till live-kontot. Allt du behöver är en första insättning på £ 250 / € 250 och du kan börja handla. Återigen föreslår vi en minsta investering för ditt första försök. De accepterade betalningsmetoderna är Mastercard, Visa, Maestro, American Express och Discover Network.

Kan du tjäna pengar med Bitcoin Evolution?

är bitcoinutveckling legitim

Det finns många rapporterade framgångar på själva webbplatsen. Många investerare rapporterar tillfredsställande resultat efter handel, även de som aldrig har handlat tidigare med hjälp av ett automatiserat handelssystem. Även om det finns risker med den ständigt föränderliga kryptovalutamarknaden finns det också många framgångshistorier. 

Några användbara tips för investerare som börjar

För att minimera risken för att förlora pengar, här är några tips du bör ta hänsyn till: 

 • Börja små – den första insättningen är minst 250 £ / 250 €. Denna summa pengar räcker för att alla investerare ska kunna mäta plattformens giltighet och tjäna vinst samtidigt som de lär sig mer. 
 • Återinvestera – mer pengar görs vid återinvestering efter det första uttaget. Vi föreslår en återinvestering av en del av de intäkter som gjorts från början. 
 • Lär dig av experterna – läs recensioner eller guider som den här för att hjälpa dig att förstå detta system. Kryptovalutor kan bli komplexa och ibland räcker det inte med en grundläggande förståelse. En noggrann investering är mycket bättre än en oansvarig investering.

Nyckelfunktioner i Bitcoin Evolution

Alla registrerade användare får tillgång till funktionerna i den automatiska handelsprogramvaran. Detta uppmuntrar naturligtvis fler handlare att använda detta handelssystem och i gengäld tjänar utvecklarna intäkter från den höga volymen av affärer. 

Här är några viktiga funktioner i Bitcoin Evolution: 

 • Mäklare– När du väl är registrerad kan du välja från en lista över mäklare som hjälper dig att handla. 
 • Funktion för automatisk handel– Bitcoin Evolution har en autohandel-funktion som gör att det automatiska systemet kan utföra transaktioner. Den potentiella investeraren kommer att kunna sätta vissa gränser för att bestämma volymen av handeln med systemet. Med tanke på kryptovalutamarknadens flyktiga karaktär föreslås det att den potentiella investeraren väljer handelsinställningar baserat på den nuvarande marknaden. 
 • Utföra affärer-. Att öppna ett konto kräver ingen betalning. Den enda transaktionen som behövs är den initiala investeringen.
 • Verifieringsprocesser: Det är obligatoriskt att varje potentiell investerare genomgår verifieringsprocessen för att säkerställa en framgångsrik registrering. Processen är ganska enkel så länge korrekt e-postadress och kontaktinformation ges. 
 • Uttag och insättningar– Efter att ett uttag har initierats behandlar systemet begäran. Beloppet till investeraren ska återspeglas inom 24 timmar efter att begäran har behandlats. Detta är en bonus för investerare som behöver medlen snarast. 
 • Betalningsmetoder– Det finns en rad betalningsalternativ för insättningar. 
 • Kostnad och avgifter– det rapporteras att det inte finns några dolda avgifter eller avgifter på kontot före eller efter uttag.
 • Kundtjänst– Det finns en 24-timmars kundsupportfunktion tillgänglig för investerare. Interaktion med kundtjänster kan ske via e-post eller chatt.

Fördelar med handel med Bitcoin Evolution

Som vi har upptäckt finns det några unika funktioner i Bitcoin Evolution. Många andra kryptohandelsapplikationer saknar några viktiga funktioner som begränsade betalningsalternativ eller inget demo-konto. 

Här är 6 fördelar med att handla med Bitcoin Evolution: 

 • Problemfri installation- användargränssnittet och den unika algoritmen som används av Bitcoin-revolutionen gör det enkelt att skapa ett konto. 
 • Imponerande framgångsgrad- det rapporteras att investerare kan uppnå en framgångsnivå så hög som 88%, beroende på handel.
 • Demokonto- demo-kontot kan användas för att öva handel innan du gör pengar. På detta sätt får investerare uppleva hur systemet fungerar och det finns ingen gräns för hur länge denna demo är aktiv. 
 • Användarvänlig- det är en mycket komplex programvara, men dess sofistikerade algoritm utför mycket intressanta funktioner och den använder ett mycket enkelt gränssnitt för dig att använda.
 • Har en app – Det finns en app men den är inte tillgänglig i alla länder.
 • Handla valuta – inte bara kan du handla kryptovalutor med programvaran, det låter dig också handla valutapar.

Bitcoin Evolution kontra andra handelsapplikationer

Bitcoin Evolution Andra Crypto-applikationer
✔️ Bitcoin Evolution erbjuder ett gratis demo-konto för att hjälpa nya investerare att uppleva plattformen innan de investerar stora belopp. ❌ Andra handelssystem kräver vanligtvis att du gör en tvingad investering från början utan någon demo. 
✔️ Bitcoin Evolution påstår sig ha en framgångsgrad på 88% och högre. ❌ Andra handelsapplikationer är normalt bedrägerier eller har en serie misslyckade affärer och dåliga recensioner. 
✔️ Det minsta beloppet att börja med är £ 250 / € 250. ❌ Andra kryptohandelstillämpningar kräver vanligtvis stora summor medel, även för den initiala investeringen.
✔️Registrering är en sömlös process i det här fallet. Andra handelsapplikationer kräver att du fyller i formulär i detalj och deras plattformar kanske inte är särskilt användarvänliga.
✔️ Snabb uttagsprocess ❌ Andra handelsplattformar har ett långsamt placerat transaktionssystem som avskräcker samtidiga affärer.

Har Bitcoin Evolution presenterats på TV?

Det har rapporterats många att Bitcoin Evolution har dykt upp i TV-program som Dragon’s Den, This Morning och Shark Tank. Det finns inga konkreta bevis för dessa påståenden och för nu har vi uteslutit att de är rykten. 

Vi undersökte alla påståenden om vilka TV-program Bitcoin Evolution presenterades, här är resultaten:

Draknäste

Haj tank

Den här morgonen

Har Bitcoin Evolution presenterats på Dragons Den?

Dragons Den är en berömd brittisk show där blivande affärsmän ges 3 minuter på sig att lägga sin affärsidé till en panel av framgångsrika affärsmän i hopp om att få investeringar att starta och ta sin affärsidé till nästa fas. Varje produkt som är associerad med denna show skulle få framgång över natten. Vi har inte hittat någon länk mellan Bitcoin Evolution och Dragons Den.

Har Bitcoin Evolution presenterats på Shark Tank?

Shark Tank är en amerikansk investeringsshow som liknar Dragons Den. Entreprenörer fick några minuter att lägga sin idé till en panel av miljonärer i hopp om att dessa miljonärer kommer att investera pengar i sin idé. Om Bitcoin Evolution hade stöd från Shark Tank är det säkert att säga att det skulle vara över nyheterna, men det är mycket osannolikt eftersom Bitcoin Evolution inte är licensierat i staterna.

Har Bitcoin Evolution presenterats på This Morning?

I morse är ett brittiskt TV-program på dagtid på ITV som har varit aktivt sedan 1988. Showen är en blandning av kändisintervjuer, show-affärsnyheter, aktuell diskussion, tävlingar, hälsa etc. Om Bitcoin Evolution skulle presenteras i denna show, miljoner av brittiska människor skulle nås, och sociala medier och nyheter skulle översvämmas av nyheter, frågor och hashtags om Bitcoin Evolution på denna morgon.

Har Bitcoin Evolution godkänts av kändisar?

Det har hävdats att Bitcoin Evolution har godkänts av internationella kändisar. Vi bestämde oss för att undersöka varje enskilt fall där en kändis har kopplats till Bitcoin Evolution eller någon annan applikation för kryptohandel.

Stöder Gordon Ramsay Bitcoin Evolution?

Gordon Ramsay är en av de mest kända kockarna i världen. Den brittiska kocken, restauratören, författaren och tv-personligheten med flera Michelin-stjärnor har ett stort varumärke så hans godkännande skulle ge någon produkt trovärdighet. Vi letade efter nätet och YouTube för att ta reda på om han har godkänt Bitcoin Evolution tyvärr hittade vi ingenting. Så rykten är falska.

Stöder Peter Jones Bitcoin Evolution?

Peter Jones är en brittisk affärsman och reality-TV-stjärna i den populära investeringsprogrammet Dragons Den och den amerikanska TV-showen American Inventor. Han har en uppskattad nettovärde på nära 500 miljoner dollar, så om någon av hans ekonomiska ställning stöder en investeringsprodukt skulle många människor också investera i den. Vi letade efter förekomst av att Peter Jones har godkänt Bitcoin Evolution, men vi hittade ingenting.

Godkänner Elon Musk Bitcoin Evolution?

Elon Musk är den excentriska miljardären med tre nationaliteter, sydafrikanska, kanadensiska och amerikanska. Han är mannen bakom Tesla och SpaceX. Tweets från Elon Musk påverkar aktiemarknaden, om han skulle stödja Bitcoin Evolution skulle det vara över nyheterna och Bitcoin Evolution-webbplatsen skulle krascha. Vi sökte på internet efter eventuella giltiga bevis för att Elon Musk godkände Bitcoin Evolution, återigen kunde vi inte verifiera dessa påståenden.

Rekommenderar Trevor Noah Bitcoin Evolution?

Trevor Noah är en sydafrikansk komiker, politisk kommentator, skådespelare och värd för den populära amerikanska talkshowen The Daily Show. Det har funnits rykten om att Trevor Noah använder Bitcoin Evolution på grund av annonser som cirkulerar på internet om att Trevor blir rik på grund av Bitcoin. Det är allmänt känt att Trevor Noahs rikedomskälla är hans kontrakt med The Daily Show och hans komediturnéer. Huruvida Trevor Noah investerar i bitcoin eller inte är inte allmänt känt. Det kan inte bekräftas att han använder Bitcoin Evolution.

Använder Kate Winslet Bitcoin Evolution?

Kate Winslet är en berömd brittisk skådespelerska känd för sitt arbete med Titanic och perioddrama. Det har ökat sökningar från människor som undrar om Kate Winslet stöder någon avancerad kryptovalutahandelsplattform. Vi har undersökt och hittat inga bevis för att Kate Winslet stöder någon handelsplattform.

Holly Willoughby och Bitcoin Evolution?

Holly Marie Willoughby är en brittisk författare, modell och TV-presentatör på This Morning and Dancing on Ice. Liksom de andra kändisarna på den här listan har det hävdats att hon stöder avancerad kryptohandelsapplikation men det finns inga bevis som stöder detta.

Även om inget av dessa påståenden visade sig vara sant har vi hittat en lista över kändisar som har investerat eller har godkänt kryptovalutor. Observera också att ovanstående påståenden inte gjordes av skaparna av Bitcoin Evolution.

Kändisens tankar om krypto och engagemang i kryptovalutaprojekt:

Kändis Citat Crypto-projekt
Erick Schmidt (Googles VD) “Bitcoin är en anmärkningsvärd kryptografisk prestation och förmågan att skapa något som inte är kopierbart i den digitala världen har enormt värde.”
Bill Gates “Bitcoin är en teknoturné.”
Tyler Winklevoss (meduppfinnare av Facebook) “Vi har valt att lägga våra pengar och tro på en matematisk ram som är fri från politik och mänskliga misstag.”
Richard Branson ”Virgin Galactic är en djärv entreprenörsteknik. Det driver en revolution och Bitcoin gör precis samma sak när det gäller att uppfinna en ny valuta. ” Richard Branson har enligt uppgift investerat 30 miljoner dollar i BitPay.
David Marcus (VD för Paypal) ”Jag gillar verkligen Bitcoin. Jag äger Bitcoins. Det är en värdebutik, en distribuerad huvudbok. Det är ett bra ställe att placera tillgångar, särskilt på platser som Argentina med 40 procents inflation, där 1 dollar idag är värda 60 cent per år och en regerings valuta inte håller värde. Det är också ett bra investeringsmedel om du har riskaptit. Men det kommer inte att vara en valuta förrän volatiliteten saktar ner. “
Mel B “Jag älskar hur ny teknik gör våra liv enklare, och för mig är det spännande”, sa konstnären och meddelade att hon skulle acceptera kryptobetalningar. “Bitcoin förenar mina fans runt om i världen med en valuta.” meddelade att hon skulle acceptera Bitcoin-betalningar för sin nya singel.
Mark Zuckerberg “Teknologin som driver bitcoin kan hjälpa till att förbättra Facebook i framtiden.”
Elon Musk ”Min åsikt om bitcoin är att det förmodligen är bra. Jag antar att det främst är ett sätt att göra olagliga transaktioner men det är inte nödvändigtvis helt dåligt eftersom vissa saker kanske inte borde vara olagliga. Det kommer att vara användbart för lagliga och olagliga transaktioner. ”
Kanye West “Det var det ögonblick som jag ville använda Bitcoin, när jag såg Harriet Tubman på en räkning på 20 dollar”,
Ashton Kutcher “Jag tror att bitcoins uppenbarligen blir mer och mer relevanta,” Ashton Kutcher har varit en förespråkare för Bitcoin och han investerade i en sportspelblockkedja, Unikrn
William Shatner Inblandad i Solar Alliance, ett Vancouver-baserat företag som driver en soldriven bitcoinbrytningsgård
Michelle Pan ”Det är därför bitcoin och krypto och decentralisering är nästa våg. Det är den viktigaste utvecklingen på internet, ”
Mike Tyson ”Människor förstår inte riktigt en valuta baserad på numeriska ekvationer. Jag personligen gör det fortfarande inte … men jag är tacksam för att vara en del av revolutionen och hoppas att mitt deltagande i detta utrymme kommer att leda till fler samtal och bidra till att öka kunskapen och medvetenheten, Tyson lanserade sin egen serie bitcoin-bankomater i Las Vegas 2015.
Russel Okung “Bitcoin känns som en renässans, den stora uppvaknandet eller upplysningen, och det är vad vi försöker fånga,”
50 öre Sålde ett album med namnet kryptokurrency: hålla det och glömma det
Nas (Nasir Jones) ”[Bitcoin] kommer att utvecklas till en bransch som är så stor, om inte större, än internet. Min man Ben Horowitz öppnade verkligen mina ögon för den punkten. Det här är inte av internetåldern, bitcoin har sin egen ålder, ”
Gwyneth Paltrow Gick med i Bitcoin-plånboksstart Abra som rådgivare under ett avsnitt av Apple-serien, Planet of the Apps.
Snoop Dogg “Min nästa post tillgänglig i bitcoin n levererad i en drönare.” 2017 fick Snoop Dogg 1 500 SparkleCOINs från företaget till ett värde av cirka 55 500 dollar som en donation för sitt ungdomsfotbollsprogram..
Floyd Mayweather Jr.. “Spenderar bitcoins ethereum och andra typer av kryptovaluta i Beverly Hill.”
Luis Suarez “Bygg den bästa förutsägelsemarknaden i världen tillsammans.”
Donald Glover ”Jag vet att många är skeptiska, men jag känner att om allt kommer att leva online, varför inte bitcoins? Att vara stödd av guld verkar mycket gammal och nostalgisk för mig. Att vara backad till en bitcoin, som det tar tid att faktiskt göra och det finns denna ekvation som måste göras, som känns riktigare för mig och ger mer mening ”.
Joe Rogan ”Ärligt talat är jag helt fascinerad av idén, men jag har inte gett den min fulla uppmärksamhet. Jag har på något sätt sittat och tittat på det på avstånd och väntat på om det slår rot. Om det gör det tror jag ärligt talat att det verkligen kan skaka upp den globala ekonomin. ”
Mark kubanska ”Det är fortfarande väldigt mycket ett spel. Det kan gå till $ 15 000 eller noll och kanske båda samma dag. ”
Spelet “The Game gick med i Paragons vd Jessica Versteeg för att uppmuntra användningen av kryptovaluta i cannabisindustrin”.
Dennis Coles “Jag personligen tycker att allt som sätter kryptovalutor inför vardagliga människors ögon är en bra sak för marknaderna totalt sett” Dennis Coles, tillkännagav sin investering i kryptovalutavärlden som en av grundarna av Cream Capital, ett företag som syftar till att bygga ett blockchain-ATM-nätverk för att underlätta användningen av mynt som Ethereum och bitcoin
Jamie Foxx Jamie Foxx hoppade på kryptovalutan när han började marknadsföra token-försäljningen av Cobinhood, en gratis utbytesplats för kryptovaluta
Akon Bitcoin “kommer att förändra världen från en penningtransaktionell synpunkt inte bara för Afrika utan för överallt”,
Roseanne Barr “Låt oss verkligen förstå #bitcoin det kan vara bättre än att ta bort den federala reserven, och snabbare sätt 2 sluta satanisk rituell regel”.
Richard Sherman Richard Sherman meddelade på Facebook att hans officiella webbutik skulle börja acceptera bitcoinbetalningar och kallade det “framtidens valuta.”
Chad ‘Ochocinco’ Johnson ”Diskutera konceptet med @Bitcoin med en vän. Kan ni visa mig hur lätt det är? “
Johnny Depp Hösten 2018 blev skådespelaren en partner med TaTaTu blockchain-start, som handlar om filmskapande.
Drew Carey En gång tweeted; ”Försökte bara köpa frukost med bitcoins. Vägrade. #whenwilltheworldcatchuptomyhipness ”
Al Gore “Jag tycker att det faktum att inom algoritmen ersätter en algoritm funktioner [regeringen] … är ganska cool. Jag är ett stort fan av Bitcoin. ”
Luis Suarez Luis Suarez vill nu också tjäna pengar genom att förutsäga vem som vinner en match. Uruguays fotbollsstjärna bjöd in 25 miljoner av sina anhängare på Instagram för att ansluta sig till den Ethereum-baserade förutsägelsemarknadsplattformen Stox och göra sina förutsägelser för US Open
Lothar Matthaus “Ser fram emot att se nya Maradonas och Ronaldos! Glad att vara ambassadör för Token Stars in Football ”. Lothar Matthaus gick med som fotbollsambassadör, för, som han sade, genom att decentralisera talentscouting har TokenStars en stor potential att se till att vi kommer att se de nya maradonaerna och Ronaldos i närmaste framtid.
Gianluca Zambrotta Han fokuserar på att coacha fotbollsklubben i Kina och i kryptovärlden som en TokenStars fotbollsambassadör.
Redfoo Han är en kodare som arbetar med ett Ethereum-projekt! Han är väldigt intresserad av blockchain och donerade flera personliga saker till TokenStars Crypto Christmas Charity Auction.
Roger Ver För närvarande är han involverad i många projekt, som Bitcoin Cash, bitcoin.com, Ripple, Bitpay, Kraken, Coinsetter. Roger donerade sin T-shirt till Crypto Charity Auction of TokenStars.
Tommy Haas Nyligen blivit tennisambassadör för TokenStars.

Våra slutsatser

Från den forskning vi har genomfört kan vi stödja påståenden om att Bitcoin Evolution-programvaran är tillförlitlig, effektiv och möjligheten att generera vinst är verklighet. Vittnesmålen från användare som har handlat på Bitcoin Evolution bekräftar ytterligare dessa påståenden. 

Vi har nu identifierat att programvaran är lyhörd och användarvänlig. Konton kan enkelt öppnas och transaktionsprocessen är sömlös. Vi vet också att användarens konfidentiella information och deras medel är säkra. Sammantaget kan vi bekräfta att chanserna att göra vinst med Bitcoin Evolution är höga.

Vanliga frågor

 • Är Bitcoin Evolution legit eller bluff?

Enligt olika rapporter och recensioner är Bitcoin Evolution legit och inte en bluff. Många investerare har lämnat recensioner där de har fått eller genererat vinst efter investering. 

 • Kommer jag att tjäna pengar med Bitcoin Evolution?

Det finns många investerare som påstår sig tjäna 1 000 euro + per dag med Bitcoin Evolution. Detta kan variera beroende på vilken investering du gör initialt. 

 • Kan jag ta ut Bitcoin på mitt Bitcoin Evolution-konto?

Tyvärr inte. Du kommer inte riktigt att förvärva Bitcoin, det kommer att användas Bitcoin som finns tillgänglig på marknaden av den mäklare du väljer. 

 • Ska jag investera med Bitcoin Evolution?

Bitcoin är en mycket flyktig tillgång och många har hävdat att det har gjort dem miljonärer över natten. Bitcoin Evolution är en bra idé att börja för nybörjare. 

 • Har Bitcoin Evolution en hög framgångsgrad?

Enligt källor gör det det. En beräknad framgångsgrad på över 88% förutses. 

 • Har kändisar godkänt Bitcoin Evolution?

Många kändisar har delat sina positiva åsikter kring Bitcoin Evolution men ingen har öppet godkänt det. 

 • Varför finns det så många produkter som liknar Bitcoin Evolution och erbjuder de alla samma fördelar?

Kryptovalutamarknaden är bred och det finns många andra verktyg som nu finns som ett resultat av Bitcoin Evolution, detta betyder inte nödvändigtvis att dessa verktyg är bättre. Var uppmärksam på bedragare som använder dessa verktyg och stjäl dina pengar. 

 • Är det obligatoriskt att ha Bitcoin-besparingar innan du använder Bitcoin Evolution?

Nej. Du behöver inga Bitcoin-besparingar för att använda programvaran Bitcoin Evolution. Verktyget skapades för att göra det möjligt för människor att göra vinster utan att behöva köpa och spara kryptovalutan. 

Ordlista

Termin Definition
Fiat Fiat kallas traditionellt papperspengar, som inte har något inneboende värde, men vars värde i huvudsak fastställs av skaparen, i de flesta fall skulle detta vara regeringen.
Bitcoin Bitcoin rapporteras vara världens mest populära kryptovaluta. Bitcoin körs på en Bitcoin Blockchain och är en decentraliserad valuta som fungerar oberoende av centralbanker och myndigheter
Ethereum Ethereum, som Bitcoin, är en kryptovaluta som är decentraliserad. Här kan investerare överföra och byta värde.
Litecoin Litecoin är också en kryptovaluta och en blockchain-spegling av Bitcoin.
Utbyta Kryptobörsen är i grunden en onlineplattform där kryptoinvesterare får byta olika kryptovalutor mot andra kryptovalutor.
Bitcoin gruvdrift Bitcoinbrytning sker när Bitcoin-transaktioner verifieras och bekräftas innan de läggs till i Bitcoin Blockchain.
Crypto plånbok En kryptoplånbok är ett program som lagrar investerarnas privata och offentliga nycklar. Det tillåter också användare att överföra, ta emot, spendera, lagra och kontrollera sina saldon.
Cirkulerande leverans Detta avser mängden av en viss kryptovaluta eller token som är allmänt tillgängliga och cirkulerar på marknaden mellan köpare och säljare.
Börsvärde Marknadsvärde avser marknadsvärdet för alla kryptovalutor som finns tillgängliga på marknaden per dag.
Altcoins Bitcoin var den första och mest framgångsrika av alla kryptovalutor. Alla andra mynt grupperas i kategorin altcoins.
Blockera Explorer Ett onlineverktyg för att utforska och analysera blockkedjan för en kryptovaluta.
Blockera höjd Blockhöjd avser antalet block som är anslutna i blockkedjan.
Blockera belöning Ett incitament till en bitcoin-gruvarbetare som framgångsrikt har beräknat hash (verifiering) i ett block.
Kedjelänkning Överföra en kryptovaluta till en annan. Detta kräver att transaktionen görs i två separata blockkedjor.
Consortium Blockchain En privatägd och driven blockchain.
Kryptografi Processen med att kryptera och dekryptera information.
Decentraliserad autonom organisation Avser organisationer som drivs av datorprogram eller programvara snarare än en mänsklig input. Det finns ingen central myndighet i detta avseende.
Tecken Tokens är starkt associerade med ICO och bygger ofta på befintlig standard från etablerade “smart contract” blockchains som Ethereum.
ICO Detta står för Initial Coin Offering och hänvisar till en störande ny metod för projekt att få finansiering.
Gaffel I kryptovaluta termer är en gaffel en händelse där en befintlig kryptovaluta delas upp i två varianter av koden.
Plånbok En kryptovalutaplånbok är det primära sättet ägare av kryptovalutor har tillgång till sina mynt.
Varm och kall förvaring Detta hänvisar till var en viss plånbok är värd. Varm lagring avser en plånbok som är tillgänglig från en internetanslutning, där kylförvaring hänvisar till att vara värd för din plånbok offline på en separat hårdvara.
Escrow En deponering är ett ekonomiskt arrangemang där en tredje part innehar och reglerar betalning av de medel som krävs för två parter som är involverade i en given transaktion.
Smart kontrakt Ethereum-blockkedjan tillåter kod att distribueras på den i form av ett smart kontrakt. Detta kontrakt är i huvudsak en uppsättning matematiska regler som dikterar hur transaktionerna fungerar
Arbetsbevis (PoW) För att transaktioner ska bekräftas och läggas till i Blockchain-huvudboken finns det olika metoder som har utvecklats för att slutföra denna process.
Proof-of-stake (PoS) I PoS-baserade kryptovalutor väljs skaparen av nästa block via olika kombinationer av slumpmässigt urval och rikedom eller ålder.
Bevis på betydelse (POI) Detta är en bevisstil som myntet NEM pionjärer som ett tredje alternativ till PoW och PoS.
TA Kort för en teknisk analys eller analys av myntvärden baserat på historiska prisrörelser och sofistikerade indikatorer.
Nod en dator som är ansluten till nätverket för en viss kryptovaluta.
Brytning Gruvdrift är processen för att validera nya transaktioner på en kryptovalutadistribuerad huvudbok.
Moonshot Detta hänvisar till en kryptovaluta som skjuter dramatiskt uppåt.
Bear och Bull marknader En tjurmarknad avser stigande priser och optimistisk känsla som uppmuntrar till köp. Björnmarknader anses vara motsatsen till tjurmarknader, med nedåtgående prisutveckling och en pessimistisk känsla som uppmuntrar till försäljning
Val Avser någon som innehar stora mängder kryptovaluta
HODL Avser den passiva investeringsstrategin att ignorera marknadens turbulens och vänta på långsiktig avkastning.
Hard Fork Avser en typ av gaffel som skapar en permanent förändring av en digital valutas standardprotokoll
Lång / lång position Avser att satsa på att en viss tillgång så småningom kommer att stiga i värde.
Privat nyckel En bit information som presenteras som en rad bokstäver och siffror som en investerare kan använda för att få tillgång till sin digitala valuta
Offentlig nyckel En adress där en investerare kan ta emot sin digitala valuta med en kombination av bokstäver och siffror.
Rekt Uppstår när en investerare förlorar stora summor pengar på kryptovalutamarknaden
Kort / kortslutning Uppstår när en investerare tar en kort position – satsar att en tillgång eller valuta kommer att falla i värde
Mining Incitament En belöning som gruvarbetare får för att bekräfta transaktioner och bryta in dem i block
nybörjare Avser nya investerare på kryptovalutamarknaden.
DApp Avser en decentraliserad applikation.

Andra Crypto-handelssystem

Crypto Trader Bitcoin Trader Bitcoin kryphål Bitcoin livsstil
Bitcoin Rush Bitcoin Revolution Bitcoin vinst Bitcoin-kod

Ansvarsfriskrivning: Innehållet på denna sida bör inte tas som ekonomisk rådgivning. Det är endast i informationssyfte. Investera aldrig det du inte har råd att förlora. Undersök alltid så mycket som möjligt innan du fattar något ekonomiskt beslut och konsultera en certifierad finansiell rådgivare.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Please Follow Us
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner