Bitcoin Lifestyle Review: Är det en bluff eller legit?

Vad är Bitcoin Lifestyle?

Bitcoin är ökänt för att vara mycket instabilt och ger därför de bästa möjligheterna för snabba handelsapplikationer som Bitcoin Lifestyle. Bitcoin Lifestyle är ett program för kryptovalutahandel som tjänar pengar genom att analysera bitcoinpriser. Lönsamheten är beroende av volatiliteten oavsett i vilken riktning marknaderna går. Således rapporterar handlare att tjäna pengar genom Bitcoin Lifestyle på både de stigande och störta marknaderna.

Bitcoin Lifestyle-handelsapplikationen tillämpar de tekniker som används av experthandlare för att få insikter från big data och placera affärer. Allt detta sker via handelssystemet, vilket innebär att användaren inte behöver någon kompetens på expertnivå för att använda handelssystemet. När du har gått igenom installationsprocessen gör handelssystemet allt annat åt dig. 

Hur fungerar Bitcoin Lifestyle?

Bitcoin Lifestyle-handelsapplikationen är baserad på en algoritm som bygger på strategierna för några av de bästa kryptohandlarna i världen. Det betyder att det är en mekanisering av handelstekniker som har visat sig vara lönsamma inom kryptovalutasfären.

Några av Bitcoin Lifestyle-grundarna är enligt uppgift vällärda handlare och en av dem är en ökänd kryptovalutamillionär. Det sägs att den ökända kryptomillionären också är en mjukvaruutvecklare med flera handelssystem under sin portfölj. Bitcoin Lifestyle är en av hans mest populära produkter. 

Bitcoin Lifestyle fungerar i partnerskap med välrenommerade mäklare för handelssystem. Dessa mäklare är ansvariga för att ta emot insättningar och underlätta transaktioner. Ett sätt att fastställa ett handelssystems legitimitet är att granska sina partnermäklare. Ett legitimt handelssystem kommer kontinuerligt att samarbeta med sunda och adekvat reglerade mäklare.

Dessutom ger Bitcoin Lifestyle enligt uppgift hög lönsamhet som härrör från den hävstångsnivå som erbjuds av sina partnermäklare. Några av dess mäklare erbjuder en hävstång på upp till 1: 1000. Detta innebär att ett £ 250 / € 250-konto kan göra transaktioner värda upp till € 250.000. Hög hävstång är ett tveeggat svärd, för lika mycket som det kan ge hög avkastning kan det också leda till stora förluster.

Hur man handlar med Bitcoin Lifestyle

Som sagt i förväg behöver du ingen formell skicklighet för att handla med Bitcoin Lifestyle. Teknikhandelssystemet körs på autopilot och kräver bara att användaren ställer in riskhanteringsverktyg och klickar på livehandel. Detta bör inte vara en begränsning med tanke på att handelssystemet ger en omfattande guide för att göra detta. Följ stegen nedan för att öppna ett handelskonto med Bitcoin Lifestyle.

Registrering

Det första steget är att skapa ett gratis konto via formuläret nedan. Efter lyckad registrering kommer du att tilldelas en personlig mäklare som guidar dig genom installationsprocessen:

Bitcoin Lifestyle har vidtagit alla nödvändiga åtgärder för att säkerställa användardatasäkerhet, inklusive kryptering av webbplatsen, dataskydd och GDPR-efterlevnad.

Deposition 

Du måste sätta in minst £ 250 / € 250 för att handla med Bitcoin Lifestyle. Insättningen är ditt handelskapital och inte kostnaden för appen. Bitcoin Lifestyle är ett licensfritt teknikhandelssystem som tjänar pengar genom att ta ut en bitprovision på vinst som görs genom den.

Bitcoin Lifestyle-partnermäklare accepterar insättningar via banköverföring, Visa, Master Card, Neteller, WebMoney och Skrill för att bara nämna några. Vårt live-test visar att insättningar tar mindre än en minut att återspegla på en näringsidkares konto. Därför tar Bitcoin Lifestyle inte ut några insättningsavgifter.

Levande handel

Livehandel med Bitcoin Lifestyle innebär att du ställer in riskhanteringsfunktionerna och börjar handla med verkliga pengar efter att ha tränat på demo-kontot. Riskhantering handlar om att definiera mängden kapital du är villig att riskera per handel.

Bitcoin Lifetyle-handel

Fördelar och nackdelar med Bitcoin Lifestyle:

Fördelar  Nackdelar
✔️ Enligt uppgift en konsekvent lönsamhet ❌ Automatiserad handel medför risker
✔️ Börja handla med färdigheter utan kryptohandel Viss utbildning krävs
✔️ Dra ut dina vinster när du vill ❌ Begränsad till några få kryptovalutor
✔️ Handla med garanterad säkerhet ❌ Vilseledande information som används av annonsörer
✔️ Få hjälp när du behöver det

Efter att ha vägt fördelarna och nackdelarna är det rättvist att säga att när du går in i denna handelsplattform måste du vara beredd på alla potentiella begränsningar du kan uppleva, men om du går in med en strategi kommer du att skörda frukterna.

Handeltips för nybörjare:

När du använder ett handelsteknologiprogram för att handla kryptovalutor finns det en handfull som du måste vara medveten om. Det kan bara kännas som att du sätter in pengar och låter handelsapplikationen göra resten, men vårt team av experter har kommit med följande råd som vi anser vara viktiga att läsa innan du börjar:

Lär dig mer om handel först. Att handla kryptovalutor är en komplex process, och det är viktigt att ha en förståelse för grunderna innan du blir involverad. Genom att lära dig mer om handel i allmänhet kommer du att kunna ställa in handelssystemet så att det fungerar mest effektivt.

Läs mer om kryptovaluta. Att ha mer kunskap om den faktiska tillgången du handlar är viktigt när du handlar, särskilt i en så omfattande miljö som kryptovaluta.

Börja med ett demo-konto. Även om du kan börja livehandel omedelbart efter att du har skapat ett konto i handelssystemet, rekommenderar vi att du först handlar på demo-kontot. Detta hjälper dig att bekanta dig med plattformen innan du riskerar något av ditt kapital. 

Börja smått. Den bästa strategin är att börja med en liten summa pengar och växa din portfölj och vinst över tiden. Detta hjälper dig att finjustera dina handelsfärdigheter och minimera risken.  

Investera bara vad du har råd att förlora. Detta är en central princip för handeln; det är alltid viktigt att vara ekonomiskt ansvarig när man investerar i någonting. Marknaderna kan vara volatila och förluster kan komma lika enkelt som vinster, och riskera därför inte pengar du inte kan leva utan.

Bitcoin Lifestyle Dashboard

Bitcoin Lifestyle tillhandahåller en enkel instrumentpanel för livehandel. Allt du behöver för att börja handla med detta handelssystem är att trycka på live-knappen. Du har också möjlighet att ändra riskinställningarna, men vi rekommenderar att du lämnar dem som standard.

Det är viktigt att du studerar instrumentbrädan grundligt och förstår alla funktioner som tillhandahålls. Bitcoin Lifestyle innehåller en manual som hjälper dig att navigera genom plattformen.

Bitcoin Lifestyle Trading Performance

Bitcoin Lifestyle gör anspråk på att generera tusentals dollar i vinster per dag från en insättning på under € 500. Detta teknikhandelsprogram tillämpar världens bästa handelsteknik för att skanna kryptomarknaderna och generera vinnande affärer.

Handelssystemet har potential att göra vanliga människor miljonärer med en insättning så lite som £ 250 / € 250. Handelssystemet gör påstås en genomsnittlig vinst på 150 euro per dag som när det sammansätts kan växa ett handelskonto till över 500 000 euro inom ett år.

Lönsamheten för Bitcoin Lifestyle beror på flera faktorer, inklusive det investerade kapitalet, handeln och risknivån.

Fördelar med Bitcoin Lifestyle

Äkthet

Äkthet avser ett sätt att bekräfta din identitet. I Bitcoin Lifestyle når äkthetsprocenten 88%, vilket är ganska imponerande. Denna procentsats betyder att du måste gå igenom omfattande protokoll för att verifiera din identitet på plattformen där du har investerat dina pengar. Dessa protokoll är så säkra att chansen för obehörig åtkomst i slutändan minskar.

Enkel användning

AI och maskininlärningsalgoritmer är så smidiga att det minskar risken för komplexa funktioner som kan leda till förvirring. Så snart du investerar pengarna är det enda du behöver för att börja få resultat genom att följa instruktionerna från plattformen för att börja tjäna miljoner.

Uttag

Det är den mest monotona uppgiften att göra när du investerar med Bitcoin Lifestyle. Du måste fylla i ett formulär och fortsätta med inlämningen. Från tidpunkten för inlämningen tar de 24 timmar att visa beloppet som ska återspeglas i ditt konto.

Noggrannhet

För att bibehålla hype på marknaden måste handelssystemet hålla procentandelen noggrannhet på 96%. Det är det mest bland alla handelsplattformar, och detta håller förtroendet för att investeringar kommer att resultera i hög avkastning.

Kändisar krypto citat och projekt:

Kryptovalutor vinner vanlig uppmärksamhet, även kändisar engagerar sig, här är en lista över kändisar och kända personer som är involverade i kryptovalutaprojekt.

Kändis Citat Crypto-projekt
Erick Schmidt (Googles VD) “Bitcoin är en anmärkningsvärd kryptografisk prestation och förmågan att skapa något som inte är kopierbart i den digitala världen har enormt värde.”
Bill Gates “Bitcoin är en teknoturné.”
Tyler Winklevoss (meduppfinnare av Facebook) “Vi har valt att lägga våra pengar och tro på en matematisk ram som är fri från politik och mänskliga misstag.”
Richard Branson ”Virgin Galactic är en djärv entreprenörsteknik. Det driver en revolution och Bitcoin gör precis samma sak när det gäller att uppfinna en ny valuta. ” Richard Branson har enligt uppgift investerat 30 miljoner dollar i BitPay.
David Marcus (VD för Paypal) ”Jag gillar verkligen Bitcoin. Jag äger Bitcoins. Det är en värdebutik, en distribuerad huvudbok. Det är ett bra ställe att placera tillgångar, särskilt på platser som Argentina med 40 procents inflation, där 1 dollar idag är värda 60 cent per år och en regerings valuta inte håller värde. Det är också ett bra investeringsmedel om du har riskaptit. Men det kommer inte att vara en valuta förrän volatiliteten saktar ner. “
Mel B “Jag älskar hur ny teknik gör våra liv enklare, och för mig är det spännande”, sa konstnären och meddelade att hon skulle acceptera kryptobetalningar. “Bitcoin förenar mina fans runt om i världen med en valuta.” meddelade att hon skulle acceptera Bitcoin-betalningar för sin nya singel.
Mark Zuckerberg “Teknologin som driver bitcoin kan hjälpa till att förbättra Facebook i framtiden.”
Elon Musk ”Min åsikt om bitcoin är att det förmodligen är bra. Jag antar att det främst är ett sätt att göra olagliga transaktioner men det är inte nödvändigtvis helt dåligt eftersom vissa saker kanske inte borde vara olagliga. Det kommer att vara användbart för lagliga och olagliga transaktioner. ”
Kanye West “Det var det ögonblick som jag ville använda Bitcoin, när jag såg Harriet Tubman på en räkning på 20 dollar”,
Ashton Kutcher “Jag tror att bitcoins uppenbarligen blir mer och mer relevanta,” Ashton Kutcher har varit en förespråkare för Bitcoin och han investerade i en sportspelblockkedja, Unikrn
William Shatner Inblandad i Solar Alliance, ett Vancouver-baserat företag som driver en soldriven bitcoinbrytningsgård
Michelle Pan ”Det är därför bitcoin och krypto och decentralisering är nästa våg. Det är den viktigaste utvecklingen på internet, ”
Mike Tyson ”Människor förstår inte riktigt en valuta baserad på numeriska ekvationer. Jag personligen gör det fortfarande inte … men jag är tacksam för att vara en del av revolutionen och hoppas att mitt deltagande i detta utrymme kommer att leda till fler samtal och bidra till att öka kunskapen och medvetenheten, Tyson lanserade sin egen serie bitcoin-bankomater i Las Vegas 2015.
Russel Okung “Bitcoin känns som en renässans, den stora uppvaknandet eller upplysningen, och det är vad vi försöker fånga,”
50 öre Sålde ett album med namnet kryptokurrency: hålla det och glömma det
Nas (Nasir Jones) ”[Bitcoin] kommer att utvecklas till en bransch som är så stor, om inte större, än internet. Min man Ben Horowitz öppnade verkligen mina ögon för den punkten. Det här är inte av internetåldern, bitcoin har sin egen ålder, ”
Gwyneth Paltrow Gick med i Bitcoin-plånboksstart Abra som rådgivare under ett avsnitt av Apple-serien, Planet of the Apps.
Snoop Dogg “Min nästa post tillgänglig i bitcoin n levererad i en drönare.” 2017 fick Snoop Dogg 1 500 SparkleCOINs från företaget till ett värde av cirka 55 500 dollar som en donation för sitt ungdomsfotbollsprogram..
Floyd Mayweather Jr.. “Spenderar bitcoins ethereum och andra typer av kryptovaluta i Beverly Hill.”
Luis Suarez “Bygg den bästa förutsägelsemarknaden i världen tillsammans.”
Donald Glover ”Jag vet att många är skeptiska, men jag känner att om allt kommer att leva online, varför inte bitcoins? Att vara stödd av guld verkar mycket gammal och nostalgisk för mig. Att vara backad till en bitcoin, som det tar tid att faktiskt göra och det finns denna ekvation som måste göras, som känns riktigare för mig och ger mer mening ”.
Joe Rogan ”Ärligt talat är jag helt fascinerad av idén, men jag har inte gett den min fulla uppmärksamhet. Jag har på något sätt sittat och tittat på det på avstånd och väntat på om det slår rot. Om det gör det tror jag ärligt talat att det verkligen kan skaka upp den globala ekonomin. ”
Mark kubanska ”Det är fortfarande väldigt mycket ett spel. Det kan gå till $ 15 000 eller noll och kanske båda samma dag. ”
Spelet “The Game gick med i Paragons vd Jessica Versteeg för att uppmuntra användningen av kryptovaluta i cannabisindustrin”.
Dennis Coles “Jag personligen tycker att allt som sätter kryptovalutor inför vardagliga människors ögon är en bra sak för marknaderna totalt sett” Dennis Coles, tillkännagav sin investering i kryptovalutavärlden som en av grundarna av Cream Capital, ett företag som syftar till att bygga ett blockchain-ATM-nätverk för att underlätta användningen av mynt som Ethereum och bitcoin
Jamie Foxx Jamie Foxx hoppade på kryptovalutan när han började marknadsföra token-försäljningen av Cobinhood, en gratis utbytesplats för kryptovaluta
Akon Bitcoin “kommer att förändra världen från en penningtransaktionell synpunkt inte bara för Afrika utan för överallt”,
Roseanne Barr “Låt oss verkligen förstå #bitcoin det kan vara bättre än att ta bort den federala reserven, och snabbare sätt 2 sluta satanisk rituell regel”.
Richard Sherman Richard Sherman meddelade på Facebook att hans officiella webbutik skulle börja acceptera bitcoinbetalningar och kallade det “framtidens valuta.”
Chad ‘Ochocinco’ Johnson ”Diskutera konceptet med @Bitcoin med en vän. Kan ni visa mig hur lätt det är? “
Johnny Depp Hösten 2018 blev skådespelaren en partner med TaTaTu blockchain-start, som handlar om filmskapande.
Drew Carey En gång tweeted; ”Försökte bara köpa frukost med bitcoins. Vägrade. #whenwilltheworldcatchuptomyhipness ”
Al Gore “Jag tycker att det faktum att inom algoritmen ersätter en algoritm funktioner [regeringen] … är ganska cool. Jag är ett stort fan av Bitcoin. ”
Luis Suarez Luis Suarez vill nu också tjäna pengar genom att förutsäga vem som vinner en match. Uruguays fotbollsstjärna bjöd in 25 miljoner av sina anhängare på Instagram för att ansluta sig till den Ethereum-baserade förutsägelsemarknadsplattformen Stox och göra sina förutsägelser för US Open
Lothar Matthaus “Ser fram emot att se nya Maradonas och Ronaldos! Glad att vara ambassadör för Token Stars in Football ”. Lothar Matthaus gick med som fotbollsambassadör, för, som han sade, genom att decentralisera talentscouting har TokenStars en stor potential att se till att vi kommer att se de nya maradonaerna och Ronaldos i närmaste framtid.
Gianluca Zambrotta Han fokuserar på att coacha fotbollsklubben i Kina och i kryptovärlden som en TokenStars fotbollsambassadör.
Redfoo Han är en kodare som arbetar med ett Ethereum-projekt! Han är väldigt intresserad av blockchain och donerade flera personliga saker till TokenStars Crypto Christmas Charity Auction.
Roger Ver För närvarande är han involverad i många projekt, som Bitcoin Cash, bitcoin.com, Ripple, Bitpay, Kraken, Coinsetter. Roger donerade sin T-shirt till Crypto Charity Auction of TokenStars.
Tommy Haas Nyligen blivit tennisambassadör för TokenStars.

Vanliga frågor

Vad är Bitcoin Lifestyle??

Bitcoin Lifestyle är ett teknikhandelsprogram som kan tjäna upp till 1 000 euro dagligen i vinst genom att satsa på bitcoin och andra kryptopriser.

Är Bitcoin Lifestyle en bluff eller legit?

Bitcoin Lifestyle verkar vara säker och mycket ansedd.

Hur mycket kapital behöver jag handla med Bitcoin Lifestyle?

Du behöver en lägsta insättning på £ 250 / € 250 för att handla med Bitcoin Lifestyle. Vi föreslår att du börjar med detta belopp och återinvesterar alla dina vinster.

Kan jag ta ut pengar från Bitcoin Lifestyle?

Bitcoin Lifestyle låter dig ta ut dina vinster när du känner dig nödvändig för att göra det. Du måste fylla i ett formulär och vänta i 24 timmar.

Är Bitcoin Lifestyle Safe?

Ja, vi har testat detta handelssystem och funnit att det är säkert och pålitligt. Som nämnts tidigare har deras webbplats tillräcklig kryptering och de har en robust policy för att skydda data.

Finns det en Bitcoin Lifestyle-app?

För närvarande finns det inte en Bitcoin Lifestyle-app för mobil, men de användare som vill komma igång med systematiserad handel på denna plattform kan använda den via webbläsaren eller mobilwebbläsaren på sina telefoner. Plattformen är 100% kompatibel med den.

Vilken mäklare kan jag använda med Bitcoin Lifestyle?

Enligt sin webbplats arbetar Bitcoin Lifestyle med reglerade och pålitliga kryptovalutamäklare som ger en användare en säker miljö för handel med kryptovalutor online. Dessa kan inkludera välkända mäklarnamn som 24Option och UFX. 

Vilka kryptovalutor stöds?

Bitcoin Lifestyle har ett oerhört litet antal kryptovalutor som stöds. För närvarande är handel på plattformen begränsad till:

  • Bitcoin (BTC)
  • Ethereum (ETH)
  • Litecoin (LTC)
  • EOS (EOS)

Kan jag handla tillgångar med hävstångseffekt?

Ja. Bitcoin Lifestyle erbjuder handel med upp till 1: 1000. Med andra ord kan du handla 1000 gånger mer än det kapital du investerade. Detta beror på att handelssystemet har associerats med kryptovalutamäklare som ytterligare erbjuder möjlighet att utnyttja handel. 

Ju högre hävstångseffekt, desto större är risken. Du kan förlora en enorm summa pengar, inklusive ditt kapital om saker inte går din väg. Därför är det alltid bra att börja smått. 

Kan jag öppna långa och korta positioner?

Ja, du kan öppna långa och korta positioner på Bitcoin Lifestyle. Du kan också ange manuella handelsvillkor och systemet kommer att göra en handel när kryptotillgången träffar positionen. 

En näringsidkare tar en ‘lång’ position när han förväntar sig att ett visst kryptovalutapris kommer att gå upp. En kort position är när näringsidkaren satsar på att priset på kryptovalutan kommer att gå ner.

Hur är deras kundtjänst?

Innan registrering får du möjlighet att kontakta Bitcoin Lifestyle via ett typformulär som tillhandahålls på deras webbplats. Efter registrering har du 24/7 kundtjänst. Detta inkluderar också möjligheten till e-post och jourtjänst.

Är Bitcoin Lifestyle en bluff eller inte?

Bitcoin Lifestyle är verkligt enligt kundutlåtanden och vår recension. En bakgrundskontroll av informationen på deras webbplats bekräftar vidare att de är pålitliga. För det första är de redo att avslöja all viktig information om sin handelsteknik. För det andra överdriver de inte sin potential och ger alltid en ansvarsfriskrivning om riskerna med att använda handelssystemet.

Andra bedrägliga handelssystem använder ofta falska vittnesmål för att begära insättningar och ljuger mest om deras intjäningspotential. Vi bestämmer legitimiteten för testprofiler genom att göra en omvänd bildsökning på de presenterade profilerna. Det är också värt att notera att bedrägliga system för handel med teknik sannolikt kommer att hålla identiteten på sina partnermäklare dolda tills du gör en insättning. Detta beror på att de mestadels samarbetar med offshore-bedragare som maskeras som mäklare.

Som nämnts ovan i denna recension verkar Bitcoin Lifestyle-partnermäklare vara reglerade. Tillsynsmyndigheter kräver att mäklare har ett unikt konto för insättningar och följer strikta riktlinjer för rapportering. Detta eliminerar möjligheten att använda kundens insättningar för något annat syfte än det som är avsett.

Slutsats

Bitcoin Lifestyle’s handelssystem för kryptovalutor är ett användbart verktyg för att genomföra kryptotransaktioner, men användarna bör vara säker på att de förstår vad de gör innan de använder handelssystemet. Det finns recensioner online som visar att många människor har tjänat pengar med hjälp av teknikhandelssystemet, men vanligtvis inte i de stora belopp som hävdas på plattformens egna vittnesmål. 

Den höga mängden hävstång som erbjuds av Bitcoin Lifestyle kan göra plattformen attraktiv för erfarna handlare, men nybörjare bör fortsätta med försiktighet och undersöka innan de använder den här funktionen. Investeringar i kryptovaluta, särskilt hävstångshandel, har sina egna risker och begränsningar. Nyckeln är att minimera risker och vara försiktig när du fattar investeringsbeslut. 

Bitcoin Lifestyle är ett lämpligt verktyg för experter som kan handla på en marknad som går 24/7. Genom att erbjuda handelssignaler genom konstant övervakning av diagram och data kan det göra det möjligt för en näringsidkare att göra starkare handelsstrategier. 

En nackdel är att du för närvarande endast kan handla en begränsad mängd kryptovalutor på Bitcoin Lifestyle, vilket innebär att du inte har för mycket flexibilitet för att investera i flera kryptotillgångar i din portfölj.

Ordlista

Termin Definition
Fiat Fiat kallas traditionellt papperspengar, som inte har något inneboende värde, men vars värde i huvudsak fastställs av skaparen, i de flesta fall skulle detta vara regeringen.
Bitcoin Bitcoin rapporteras vara världens mest populära kryptovaluta. Bitcoin körs på en Bitcoin Blockchain och är en decentraliserad valuta som fungerar oberoende av centralbanker och myndigheter
Ethereum Ethereum, som Bitcoin, är en kryptovaluta som är decentraliserad. Här kan investerare överföra och byta värde.
Litecoin Litecoin är också en kryptovaluta och en blockchain-spegling av Bitcoin.
Utbyta Kryptobörsen är i grunden en onlineplattform där kryptoinvesterare får byta olika kryptovalutor mot andra kryptovalutor.
Bitcoin gruvdrift Bitcoinbrytning sker när Bitcoin-transaktioner verifieras och bekräftas innan de läggs till i Bitcoin Blockchain.
Crypto plånbok En kryptoplånbok är ett program som lagrar investerarnas privata och offentliga nycklar. Det tillåter också användare att överföra, ta emot, spendera, lagra och kontrollera sina saldon.
Cirkulerande leverans Detta avser mängden av en viss kryptovaluta eller token som är allmänt tillgängliga och cirkulerar på marknaden mellan köpare och säljare.
Börsvärde Marknadsvärde avser marknadsvärdet för alla kryptovalutor som finns tillgängliga på marknaden per dag.
Altcoins Bitcoin var den första och mest framgångsrika av alla kryptovalutor. Alla andra mynt grupperas i kategorin altcoins.
Blockera Explorer Ett onlineverktyg för att utforska och analysera blockkedjan för en kryptovaluta.
Blockera höjd Blockhöjd avser antalet block som är anslutna i blockkedjan.
Blockera belöning Ett incitament till en bitcoin-gruvarbetare som framgångsrikt har beräknat hash (verifiering) i ett block.
Kedjelänkning Överföra en kryptovaluta till en annan. Detta kräver att transaktionen görs i två separata blockkedjor.
Consortium Blockchain En privatägd och driven blockchain.
Kryptografi Processen med att kryptera och dekryptera information.
Decentraliserad autonom organisation Avser organisationer som drivs av datorprogram eller programvara snarare än en mänsklig input. Det finns ingen central myndighet i detta avseende.
Tecken Tokens är starkt associerade med ICO och bygger ofta på befintlig standard från etablerade “smart contract” blockchains som Ethereum.
Gaffel I kryptovaluta termer är en gaffel en händelse där en befintlig kryptovaluta delas upp i två varianter av koden.
Plånbok En kryptovalutaplånbok är det primära sättet ägare av kryptovalutor har tillgång till sina mynt.
Varm och kall förvaring Detta hänvisar till var en viss plånbok är värd. Varm lagring avser en plånbok som är tillgänglig från en internetanslutning, där kylförvaring hänvisar till att vara värd för din plånbok offline på en separat hårdvara.
Escrow En deponering är ett ekonomiskt arrangemang där en tredje part innehar och reglerar betalning av de medel som krävs för två parter som är involverade i en given transaktion.
Smart kontrakt Ethereum-blockkedjan tillåter kod att distribueras på den i form av ett smart kontrakt. Detta kontrakt är i huvudsak en uppsättning matematiska regler som dikterar hur transaktionerna fungerar
Arbetsbevis (PoW) För att transaktioner ska bekräftas och läggas till i Blockchain-huvudboken finns det olika metoder som har utvecklats för att slutföra denna process.
Proof-of-stake (PoS) I PoS-baserade kryptovalutor väljs skaparen av nästa block via olika kombinationer av slumpmässigt urval och rikedom eller ålder.
Bevis på betydelse (POI) Detta är en bevisstil som myntet NEM pionjärer som ett tredje alternativ till PoW och PoS.
TA Kort för en teknisk analys eller analys av myntvärden baserat på historiska prisrörelser och sofistikerade indikatorer.
Nod en dator som är ansluten till nätverket för en viss kryptovaluta.
Brytning Gruvdrift är processen för att validera nya transaktioner på en kryptovalutadistribuerad huvudbok.
Moonshot Detta hänvisar till en kryptovaluta som skjuter dramatiskt uppåt.
Bear och Bull marknader En tjurmarknad avser stigande priser och optimistisk känsla som uppmuntrar till köp. Björnmarknader anses vara motsatsen till tjurmarknader, med nedåtgående prisutveckling och en pessimistisk känsla som uppmuntrar till försäljning
Val Avser någon som innehar stora mängder kryptovaluta
HODL Avser den passiva investeringsstrategin att ignorera marknadens turbulens och vänta på långsiktig avkastning.
Hard Fork Avser en typ av gaffel som skapar en permanent förändring av en digital valutas standardprotokoll
Lång / lång position Avser att satsa på att en viss tillgång så småningom kommer att stiga i värde.
Privat nyckel En bit information som presenteras som en rad bokstäver och siffror som en investerare kan använda för att få tillgång till sin digitala valuta
Offentlig nyckel En adress där en investerare kan ta emot sin digitala valuta med en kombination av bokstäver och siffror.
Rekt Uppstår när en investerare förlorar stora summor pengar på kryptovalutamarknaden
Kort / kortslutning Uppstår när en investerare tar en kort position – satsar att en tillgång eller valuta kommer att falla i värde
Mining Incitament En belöning som gruvarbetare får för att bekräfta transaktioner och bryta in dem i block
nybörjare Avser nya investerare på kryptovalutamarknaden.
DApp Avser en decentraliserad applikation.
ICO Förkortning för första myntutbudet och hänvisar till en störande ny metod för att projekt ska få finansiering.

Andra Crypto-handelssystem

Crypto Trader Bitcoin Trader Bitcoin kryphål Bitcoin miljardär
Bitcoin Evolution Bitcoin Revolution Bitcoin vinst Bitcoin-kod

Varning: Innehållet på denna sida bör inte tas som ekonomisk rådgivning. Det är endast i informationssyfte. Investera aldrig det du inte har råd att förlora. Undersök alltid så mycket som möjligt innan du fattar något ekonomiskt beslut och konsultera en certifierad finansiell rådgivare.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Please Follow Us
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner