Bitcoin Revolution Review: Är det en bluff eller legit?

Contents

Vad är Bitcoin Revolution?

Det är för närvarande okänt vem som är den största skaparen av Bitcoin Revolution, men det sägs att en grupp mäklare som är väl kopplade till Bitcoin kom samman för att skapa det ultimata handelssystemet. Dessutom handlade det bara om att justera den övergripande algoritmen och göra plattformen användarvänlig för nybörjare, eftersom de har allt som krävs för att handla inom sina egna plattformar. systemet gör anspråk på att utföra transaktioner 0,01 sekunder snabbare än konkurrenternas trender.

Det är säkert att säga att de har lyckats med det, och den här appen är en av de enklaste, men ändå effektiva plattformarna som finns tillgängliga för investeringar.

Hur fungerar Bitcoin Revolution?

Programmet för handelsteknik är gratis att använda för användare. Det är väldigt enkelt att komma igång. 

Användare behöver bara sätta in sin initiala investering hos mäklaren, ställa in de rekommenderade riskinställningarna och börja handla. Hela processen tar inte längre än 20 minuter dagligen.

Tänk på att övervaka prestanda på plattformen. Det finns mycket volatilitet i kryptovalutamiljön. Vi rekommenderar att du gör en måttlig investering till en början på £ 250 / € 250.

Är Bitcoin Revolution Legit? Ja!

Ett av målen för kryptovalutahandlare är att få fler vinster efter varje handelssession. Det betyder att de ständigt letar efter den bästa handelsplattformen för att ha den konkurrensfördelen jämfört med andra handlare på kryptovalutamarknaden. Med tanke på marknadens konkurrenskraft måste du fatta det bästa beslutet angående handelsplattformar. Därför har vi grundligt studerat Bitcoin Revolution, och våra upptäckter har varit mer än tillfredsställande, och vi kan rekommendera det till alla handelsproffs. 

Det första som vi fick uppmärksamhet om Bitcoin Revolution-plattformen är dess unika egenskaper som gjorde att den sticker ut från resten. Du kan njuta av de systematiserade funktionerna och fortsätta handla med en konsekvent uppskattning av dina intäkter.

Utvecklarna har bevisat att de är engagerade i att erbjuda handlare en oklanderlig och enkel att använda handelsplattform för den mest populära kryptovalutan – Bitcoin.

Hur man gör en handel

För att börja handla måste du först registrera dig och skapa ett konto på deras webbplats. Kom ihåg att programvaran är gratis att använda, men du måste ha din initiala investering för att faktiskt kunna använda den i live-läge.

Här är steg för steg hur du öppnar ett konto:

1. Registrering

Det första steget är att skapa ett gratis konto via formuläret nedan. Efter lyckad registrering kommer du att tilldelas en personlig mäklare som guidar dig genom installationsprocessen:

Bitcoin Revolution har vidtagit alla nödvändiga åtgärder för att säkerställa användardatasäkerhet, inklusive kryptering av webbplatser, dataskydd och GDPR-efterlevnad.

2. Insättning

Nu när du har utforskat alla dina alternativ med Bitcoin Revolution och beslutar att börja med live-kontot måste du göra den första insättningen och låta systemet gå. Vi föredrar att du gör en blygsam investering på £ 250 / € 250 till att börja med. Om du gör vinster, återinvesterar du dem och glöm inte att ta ut en del av den också. Elementet av sparande är särskilt viktigt i handelsprocessen.

De accepterade betalningsmetoderna är kredit- och betalkort från Visa och Master, Neteller, American Express och Discover Network.

När du gör en första insättning är du redo att börja handla.

3. Demokonto

Bitcoin Revolution har ett demo-konto tillgängligt för sina användare. När du väljer att skapa ett demo-konto kommer du att omdirigeras till en snabb rundtur om funktionerna i kontot. För att experimentera applikationen till sin fulla förmåga ger handelsteknologiprogrammet dig en kredit på 1500 euro.

Du kan använda detta belopp för att starta dina egna affärer i demo-läget för att träna om du är nybörjare. Allt som återstår nu är att klicka på ”Auto Trade” -knappen och låta applikationen köras automatiskt.

4. Live-konto

I detta skede har du skapat kontot, du kommer sedan till handelsrummet – det är här du avslöjar för systemet exakt hur du vill att det ska handla Bitcoin och andra kryptovalutor. Du hittar beskrivningen av några av funktionerna nedan:

 • Kontrollpanel”Låter dig se inställningarna och framstegen för din portfölj och ger dig tillgång till ändringar och hantera handelssystemets beteende.
 • Handelshistoria”Låter dig se historiken för både positiva och negativa transaktioner.
 •  “Öppna transaktioner”Låter dig öppna operationskonsolen i realtid. På så sätt kan du utvärdera robotens prestanda vid det specifika ögonblicket.
 • Gå live-konto / demo”Ändrar kontoläge och tar dig till live- eller demo-operation.

De kryptovalutor som finns att handla med är Bitcoin, Ethereum, Litecoin och Ripple. Paren handlas mot EUR eller USD och crypto / crypto. När du väl har valt de par du vill handla med måste du välja hur många samtidiga affärer du vill ställa in och det handelsbelopp du vill börja med för varje handel..

Funktioner i Bitcoin Revolution

registrera dig för bitcoinutveckling

Alla registrerade användare får tillgång till att använda alla funktioner i Bitcoin Revolution gratis. Detta beslut togs för att uppmuntra fler handlare att använda handelsapplikationen som har hjälpt utvecklarna att tjäna stora volymer. Efter en lyckad handel ger användaren 1% av sina vinster till systemet. För att börja handla med Bitcoin Revolution måste du registrera ett konto, länka ditt konto till en av mäklarna, finansiera det och börja. Det är en snabb process som kan slutföras på några minuter. Överföringen från framgångsrika affärer har satt till ett lågt värde eftersom utvecklarna är säkra på att varje användare i systemet kommer att tjäna snygga vinster.

Skapa ditt konto

På plattformen finns en lista över mäklare som kan länkas till användare. Efter att ha deponerat de medel som krävs för handel förväntas användaren välja en mäklare från listan och länka sitt handelskonto.

Den systematiserade handelsfunktionen

Efter att ha länkat ett konto till en mäklare kan användare aktivera den systematiserade funktionen och låta systemet utföra transaktionerna. Dock kan gränser ställas in för att mäta volymen av handeln inom systemet. Det bör också övervägas att användaren ska välja handelsinställningar baserat på den aktuella marknaden och prognoser, eftersom kryptovalutornas karaktär kan vara extremt volatil.

Utföra en handel

Det är gratis; användare kan skapa ett konto utan avgift. För att aktivera live-affärer är det viktigt att kontot finansieras tidigare.

Nyckelfunktioner

Utbetalningar:

Bitcoin Revolution officiella webbplats hävdar att användare kan förvänta sig att tjäna i genomsnitt 1300 € per dag. Om du är lärare kanske du inte får så stora utbetalningar direkt, men Bitcoin Revolution kan vara rätt plats att börja. Du kommer förmodligen att göra mindre vinster, men när du går kan du investera mer pengar och öka din vinstpotential.

Verifieringssystem:

Verifieringssystemet är ganska enkelt och rakt på sak. För att registrera dig måste du lägga in personlig information i registreringsformuläret. Allt som krävs av dig är en e-postadress, ett fullständigt namn och ett telefonnummer. Därefter kommer du att bli ombedd att sätta in pengar på ditt nya konto. För att göra det måste du ange dina betalningsuppgifter. Du måste ange om det är ett kredit- / betalkort kommer kortnumret, utgångsdatumet och kortverifieringskoden att vara betydande. Du behöver inte tillhandahålla kontoutdrag, elräkningar eller något annat som är privat.

Uttag och insättningar:

Under vårt experiment försökte vi ta ut lite pengar. Begäran behandlades på mindre än en dag. Du kan när som helst ta ut pengar och det tar förmodligen mindre än 24 timmar innan du får dem på ditt bankkonto. Liksom de flesta av de pålitliga handelstekniska systemen, erbjuder Bitcoin Revolution också många olika betalningsmetoder för insättningar. Det visar ett försök från systemet för att möta alla kundbehov som kan uppstå.

Kostnader / avgifter:

Handelssystemet har inga dolda avgifter. Registreringen är helt gratis och det finns inga avgifter för mäklare eller provisioner heller.

Användarrecensioner:

Webbplatsen ger några sociala bevis på riktiga användare som har tjänat pengar genom Bitcoin Revolution. De var nöjda med att handelsteknologiplattformen gav dem möjlighet att “leva drömmen” på grund av de vinster de påstås ha gjort på plattformen.

Kundservice:

Du kan kontakta kundsupport dygnet runt via livechatt eller e-post. Lita på att en av personalen kommer att svara på nolltid. De är mycket professionella och vänliga och kommer säkert att kunna lösa alla problem du kan uppleva.

Mäklare:

Bitcoin Revolution är ett kryptohandelssystem, vilket betyder att för att fungera kanaliserar det medel via online-mäklare. Så när du ställer in applikationen i ett systematiskt läge går dina pengar via en mäklare och investeras sedan på tillgångar. Detta är en automatisk process som man inte bör vara försiktig med. De mäklare som används av plattformen är bland de bästa på marknaden och är pålitliga.

Bitcoin Revolution vs. andra handelssystem:

Bitcoin Revolution

Andra handelssystem

✔️ Bitcoin Revolution har en rapporterad framgångsgrad som sträcker sig mellan 88% och 95%. Andra Crypto-handelssystem har vanligtvis inte så höga framgångsnivåer.
✔️ Bitcoin Revolution erbjuder ett demo-konto så att du kan bekanta dig med handelsplattformens gränssnitt.  Vissa handelssystem erbjuder inte demohandel med målet att locka människor att börja handla med riktiga pengar direkt.
✔️ Registreringsprocessen går väldigt enkelt och tar bara några minuter.  Vissa handelssystem kräver mycket personliga uppgifter för att nya användare ska kunna slutföra registreringsprocessen.
✔️ Att göra vinst är mycket uppnåbart och uttag behandlas på under 24 timmar. Internet är fullt av bedrägliga handelssystem som är utformade för att stjäla dina pengar.
✔️ För att börja handla måste du sätta in minst £ 250 / € 250, vilket är ett rimligt belopp.  Många handelssystem kräver mycket högre belopp för att användare ska börja handla, vilket utsätter nya handlare för onödiga risker att förlora kapital.

Varför handla med Bitcoin Revolution?

Det finns ett stort antal handelssystem tillgängliga på marknaden, och vissa hävdar att de har extraordinära omvandlings- och prestandakurser. Problemet är att du alltid hittar en funktion som inte gör andra handelssystem lika bra. Jämfört med andra Bitcoin-handelssystem, här är vad Bitcoin Revolution ger för näringsidkaren:

 • Det är användarvänligt. Programvaran är en avancerad algoritm, men har ett anmärkningsvärt enkelt, användarvänligt gränssnitt. Det är ganska enkelt att ställa in inställningarna och allt du behöver är 20 minuter per dag för att få systemet att lyckas.
 • Det påstår sig ha en hög framgångsgrad. Bitcoin Revolution rapporterar att ha en hög framgångsgrad. Av en insättning på £ 250 / € 250 kan du placera många samtidiga affärer på så lite som € 25 USD vardera. Tänk på att du har att göra med komplexa tillgångar som kryptovalutor, som är mycket volatila.
 • Demokonto och handledning. Bitcoin Revolution har en handelsplattform som gör det möjligt för sina användare att bekanta sig med programvaran innan de förbinder sig till den. En annan solid punkt är mäklarfunktionen och de pedagogiska webbseminarierna samt innehållet på deras webbplats. Du kan komma åt den när du gör en insättning eller när du utforskar dina alternativ i en av de mäklare som erbjuds på plattformen.
 • Dedikerad kundsupport. Du kan komma åt kundsupportteamet på Bitcoin Revolution-plattformen när som helst. Det bästa sättet att göra det är via deras livechatt. Allt du behöver göra är att skicka ett meddelande till en av deras representanter, så kommer ditt problem snart att lösas.

Kan du tjäna pengar med Bitcoin Revolution?

Detta är det viktigaste området vi undersökte, eftersom ett av de främsta målen för handlare är att göra vinster. Vi behövde bekräfta att Bitcoin Revolution inte är ett av de bedrägliga handelssystem som annonseras online och vi behövde veta om du kan få verkligt värde av det. Vi märkte många vittnesmål på webbplatsen; det finns nöjda användare som har dragit nytta av systemet. Vittnesmålen var uppmuntrande, men vi gick vidare för att undersöka systemet.

Vårt granskningsteam fortsatte att utföra faktiska transaktioner på systemet, och vi gjorde vinst. Den allmänt volatila naturen på kryptovalutamarknaden kan dock inte förbises och bör övervägas när man fattar investeringsbeslut. Utvecklarna av Bitcoin Revolution har eftertänksamt utformat systemet för att göra det lämpligt för nya och erfarna handlare.

Tips för nya handlare:

Börja med minimala investeringar:

Vi rekommenderar att din första ekonomiska insättning ska vara minst 250 euro. Denna insättning kan ge dig hävstång för att förstå plattformen och börja tjäna vinst innan du gör större insättningar.

Återinvestera:

Du kan tjäna mer pengar när du investerar igen. Vi rekommenderar att du tar ut dina intäkter och återinvesterar en del av det för handel. Detta är ett bättre tillvägagångssätt så att du kan spara en del av pengarna och inte förlora allt på en gång.

Lär dig av experterna:

De mäklare som är anslutna till Bitcoin Revolution är ledande inom handel och kryptovaluta. Tack och lov delar de denna information på webbplatsen som bloggar och handledning. Du kan läsa och lära dig av detta innehåll för att få veta mer om marknaden.

Noggrann investering:

Vi står fast med behovet av att konsekvent lära dig och förbättra din kunskap om kryptovalutahandel. Denna information hjälper dig att fatta bättre investeringsbeslut. Den osäkra karaktären hos kryptovalutor har gjort det nödvändigt att bara investera det du har råd att spela med istället för att sätta in hela ditt livssparande. Våra resultat avslöjar att de unika funktionerna i Bitcoin Revolution inte har hindrat vissa användare från att förlora sina pengar på grund av slarviga och inte genomtänkta beslut.

Följ dessa tips, och du borde vara bland de bästa tjänstemännen med Bitcoin Revolution. Det är uppenbart att höga investeringar ökar dina intäkter, men det är rätt väg att ta välgrundade beslut baserat på marknadstrender, särskilt när du är student.

Har Bitcoin Revolution presenterats på TV?

Draknäste

Haj tank

Den här morgonen

Det har funnits olika påståenden om att Bitcoin Revolution har godkänts i TV-program som Dragon’s Den, Shark Tank och This Morning. Det har varit många kändisar som har visat stöd för bitcoin- och kryptovalutaprojekt, och kryptovalutor har blivit ett hett ämne i nyhetsuppdateringar. Vi bestämde oss för att undersöka avancerade handelsplattformar för kryptovaluta som Bitcoin Revolution som har nämnts i media.

Låt oss titta på några av anledningarna till att folk vill att Bitcoin Revolution ska visas i dessa TV-program:

Var Bitcoin Revolution med på Dragons Den?

Dragons Den är en berömd brittisk show där blivande affärsmän ges 3 minuter på sig att lägga sin affärsidé till en panel av framgångsrika affärsmän i hopp om att få investeringar att starta och ta sin affärsidé till nästa fas. Varje produkt som är associerad med denna show skulle få framgång över natten. Vi har inte hittat någon länk mellan Bitcoin Revolution och Dragons Den

Var Bitcoin Revolution med på Shark Tank?

Shark Tank är en amerikansk investeringsshow som liknar Dragons Den. Entreprenörer ges några minuter på att lägga sin idé till en panel av miljonärer i hopp om att dessa miljonärer kommer att investera pengar i sin idé. Om Bitcoin Revolution hade stöd från Shark Tank är det säkert att säga att det skulle vara över nyheterna, men det är mycket osannolikt eftersom Bitcoin Revolution inte är licensierat i staterna.

Var Bitcoin Revolution med på denna morgon?

This Morning är en populär dagstidningsprogram på iTV, det brittiska programmet har körts sedan 1988. Showen är en blandning av kändisintervjuer, show-affärsnyheter, aktuell diskussion, tävlingar, hälsa och andra allmänna ämnen. Om Bitcoin Revoltion skulle presenteras på denna show skulle miljontals människor i Storbritannien få exponering för Bitcoin och Bitcoin Revolution, sociala medier och nyhetssidor skulle också översvämmas av nyheter, frågor och hashtags om Bitcoin Revolution.

Har Bitcoin Revolution fått stöd av kändisar?

Det har påstått att Bitcoin Revolution har godkänts av internationella kändisar. Vi bestämde oss för att undersöka dessa påståenden genom att undersöka alla kändisar som påstod sig stödja Bitcoin Revolution. Nedan följer en lista över kändisar som vi undersökte:

Stöder Gordon Ramsay Bitcoin Revolution?

Gordon Ramsay är en av de mest kända kockarna i världen. Den brittiska kocken, restauratören, författaren och tv-personligheten med flera Michelin-stjärnor har ett stort varumärke så hans godkännande skulle ge någon produkt trovärdighet. Vi letade efter nätet och YouTube för att ta reda på om han har godkänt Bitcoin Revolution men tyvärr hittade vi ingenting. Så rykten är falska.

Rekommenderar Peter Jones Bitcoin Revolution?

Peter Jones är en brittisk affärsman och reality-TV-stjärna i den populära investeringsprogrammet Dragons Den och den amerikanska TV-showen American Inventor. Han har en uppskattad nettovärde på nära 500 miljoner euro, så om någon av hans ekonomiska ställning stöder en investeringsprodukt skulle många människor också investera i den. Vi letade efter händelser som Peter Jones har godkänt Bitcoin Revolution, men vi hittade ingenting.

Använder Elon Musk Bitcoin Revolution?

Elon Musk är den excentriska miljardären med tre nationaliteter, sydafrikanska, kanadensiska och amerikanska. Han är mannen bakom Tesla och SpaceX. Tweets från Elon Musk påverkar aktiemarknaden, om han skulle stödja Bitcoin Revolution skulle det vara över nyheterna och Bitcoin Revolution-webbplatsen skulle krascha. Vi sökte på internet efter eventuella giltiga bevis för att Elon Musk stödde Bitcoin Revolution, återigen kunde vi inte verifiera dessa påståenden.

Stöder Trevor Noah Bitcoin Revolution?

Trevor Noah är en sydafrikansk komiker, politisk kommentator, skådespelare och värd för den populära amerikanska talkshowen The Daily Show. Det har funnits rykten om att Trevor Noah använder Bitcoin Revolution på grund av annonser som cirkulerar på internet om att Trevor blir rik på grund av Bitcoin. Det är allmänt känt att Trevor Noahs rikedomskälla är hans kontrakt med The Daily Show och hans komediturnéer. Huruvida Trevor Noah investerar i bitcoin eller inte är inte allmänt känt. Det kan inte bekräftas att han använder Bitcoin Revolution.

Rekommenderar Kate Winslet Bitcoin Revolution?

Kate Winslet är en berömd brittisk skådespelerska känd för sitt arbete med Titanic och perioddrama. Det har ökat sökningar från människor som undrar om Kate Winslet stöder någon avancerad kryptovalutahandelsplattform. Vi har undersökt och hittat inga bevis för att Kate Winslet stöder någon handelsplattform.

Stödjer Holly Willoughby Bitcoin Revolution?

Holly Marie Willoughby är en brittisk författare, modell och TV-presentatör på This Morning and Dancing on Ice. Liksom de andra kändisarna på den här listan har det hävdats att hon stöder avancerat kryptohandelssystem men det finns inga bevis som stöder detta.

Stödjer Idris Elba Bitcoin Revolution?

Idris Elba är en engelsk skådespelare, DJ, producent, rappare och låtskrivare. Han är mest känd för sina huvudroller i HBO TV-serien The Wire, BBC ONE TV-serien Luther och för att ha spelat den berömda sydafrikanska politiker Nelson Mandela i filmen, Mandela: Long Walk to Freedom. Vi försökte hitta bevis på att Idris stöder Bitcoin Revolution, tyvärr kan vi inte bekräfta dessa påståenden.

Stöder Ant McPartlin Bitcoin Revolution?

Ant McPartlin är en TV-presentatör, musiker, skådespelare och TV-producent från England. Han ryktas vara en investerare bakom Bitcoin Revolution i många marknadsföringskampanjer online men vi hittade inga bevis för detta. Det är klickbete som används i affiliate-kampanjer för att bli viralt.

Har Nicole Kidman investerat Bitcoin Revolution?

Nicole Kidman är en berömd prisbelönt Hollywood-skådespelerska och producent. Hon har en beräknad nettovärde på 183 miljoner euro. Det finns rykten som sprider internet om att hon investerar i bitcoin och Bitcoin Revolution. Vi hittade inga bevis för att hon godkände eller investerade i Bitcoin Revolution. Att investera i bitcoin är ett sätt att diversifiera sina inkomstströmmar, hon kan mycket väl ha bitcoininvesteringar men hennes investeringar är inte allmän kunskap. Så långt vi kan berätta för hennes källa till rikedom är filmindustrin där hon varit en av de högst betalda skådespelerskorna 2006, 2018 och 2019.

Andrew Forrest och Bitcoin Revolution?

Andrew Forrest är en australisk affärsman värt uppskattningsvis 9 miljarder euro, hans källa till förmögenhet är gruvindustrin (inte bitcoinbrytning) och boskapsstationer. Det har förekommit rykten som förenar Andrew Forrest med Bitcoin Revolution men dessa påståenden verkar vara falska, mannen har tjänat sina pengar i traditionell verksamhet. Oavsett om han har investerat lite pengar i bitcoin eller inte är det fortfarande ett mysterium.

Vi har inte funnit några bevis för att dessa påståenden är sanna och för tillfället bör dessa påståenden om kändisstöd uteslutas som spekulation. Det är dock viktigt att notera att Bitcoin Revolution-plattformen är ett legitimt avancerat kryptohandelssystem och inte kan associeras med påståenden från marknadsförare för att få fler annonsklick..

Vad säger kända människor om bitcoin

 1. ”Jag är väldigt fascinerad av Bitcoin. Den har alla tecken. Paradigmförskjutning, hackare älskar det, men det hånas som en leksak. Precis som mikrodatorer. ” – Paul Graham (Yahoo Store)
 2. “Bitcoin kommer att göra mot bankerna vad e-post gjorde för postbranschen.” – Rick Falkvinge (grundare av det svenska piratpartiet)
 3. “Just nu känns Bitcoin som Internet före webbläsaren.” – Wences Casares (grundare av Banco Lemon)
 4. “[Virtuella valutor] kan vara långsiktiga, särskilt om innovationerna främjar ett snabbare, säkrare och effektivare betalningssystem.” – Ben Bernanke (ordförande för Federal Reserve)
 5. “Jag tror att Bitcoin är den första [krypterade pengar] som har potential att göra något som att förändra världen.” – Peter Thiel (medgrundare av Paypal)
 6. “Det finns tre perioder av valuta: råvarubaserad, politiskt baserad och nu, mattebaserad.” – Chris Dixon (medgrundare av Hunch som nu ägs av Ebay, medgrundare av SiteAdvisor som nu ägs av McAfee)
 7. “Hela klasser av buggar saknas.” – Dan Kaminsky (säkerhetspenetrationsexpert för Cisco och Avaya)
 8. “Det är pengar 2.0, en enorm enorm affär.” – Chamath Palihapitiya (tidigare chef för AOL instant messenger) 
 9. ”Du kan inte stoppa saker som Bitcoin. Det kommer att finnas överallt och världen kommer att behöva justera om. Världens regeringar kommer att behöva justera om. ” – John McAfee
 10. ”Bitcoin är här för att stanna. Det skulle bli ett hackeruppror för alla som försökte ta kredit för patentet på kryptovaluta. Och jag skulle inte vilja vara i den mottagande änden av hackare. ” – Adam Draper

Vilka kändisar har intresse för kryptovalutor?

Roseanne Barr – En av de tidigaste anhängarna av Bitcoin. I 2013 twittrade hon:

första post apokalyptisk lag: slaveri i alla former är nu olagligt inklusive skuldslaveri. #BITCOIN.

Mel B – 2013 meddelade Mel B att hon skulle acceptera Bitcoin-betalningar för sin nya singel.

Hon sa:

Jag älskar hur ny teknik gör våra liv enklare, och för mig är det spännande. Bitcoin förenar mina fans runt om i världen med en valuta. De kan bara betala med bitcoins.

Drew Carey – En gång twittrat:

 Försökte bara köpa frukost med bitcoins. Vägrade. #whenwilltheworldcatchuptomyhipness

Floyd Mayweather Jr.. – 2017 twittrade han ett foto av sig själv med en bildtext som lyder: “Spendera bitcoins eter och andra typer av kryptovaluta i Beverly Hill.”

Richard BransonEn artikel publicerades och rapporterade att Richard Branson investerade 30 miljoner dollar i kryptovalutans betalningsplattform BitPay.

Vanliga frågor:

Är Bitcoin Revolution en bluff?

Nej, det är ett teknikhandelsprogram som skapades 2017 av en grupp etablerade mäklare som utför affärer för sina användare genom att trycka på en enda knapp. Det är ett av de äldsta Bitcoin-systemen på marknaden och överlägset ett av de mest kända. 

Finns det en Bitcoin Revolution-app?

Tyvärr har Bitcoin Revolution ingen mobilapp. Plattformen är mobilvänlig och fungerar om du kommer åt den via webbläsaren på din telefon.

Är Bitcoin Revolution en bluff eller inte? Domen

Det har hävdats att Bitcoin Revolution är en bluff, och många videor på YouTube om handelssystemen. Faktum är dock att det finns mycket volatilitet när man handlar med en komplex tillgång som Bitcoin och kryptovalutor.

Vi upptäckte att det enligt uppgift är en 92% chans att lyckas i de operationer vi har granskat på denna plattform, vilket är ett anmärkningsvärt intressant antal.

Förutom den påstådda framgångsgraden på 92%, finns det en annan detalj som också måste tas i beaktande, och det är att det trots detta finns betydande risker vid handel, men de kan minskas om korrekt granskning tas.

Det dåliga rykte hos teknikhandelssystem sprids över internet på grund av olika faktorer. En av faktorerna kan till exempel vara missnöjda användare som inte fick vad de förväntade sig och började sprida falsk information baserat på deras erfarenhet, vilket är mycket vanligt. Detta får nu en att förbise trovärdigheten hos några av dessa verktyg. På grund av höga fluktuationer medför investeringar med Bitcoin och kryptovalutor många risker och är inte alltid en garanti. Detta är bara ett ytterligare stödjande uttalande om varför alla alltid ska använda ett verktyg som Bitcoin Revolution för att placera sina automatiska affärer.

De nya investerarna bör alltid börja med en minimal investering för att testa handelssystemet. Många webbplatser rekommenderar en initialinvestering på € / £ 250 till att börja med. Välj 20-minuters tidsramar och riskera inte mer än 25 € per handel.

Ordlista

Termin Definition
Fiat Fiat kallas traditionellt papperspengar, som inte har något inneboende värde, men vars värde i huvudsak fastställs av skaparen, i de flesta fall skulle detta vara regeringen.
Bitcoin Bitcoin rapporteras vara världens mest populära kryptovaluta. Bitcoin körs på en Bitcoin Blockchain och är en decentraliserad valuta som fungerar oberoende av centralbanker och myndigheter
Ethereum Ethereum, som Bitcoin, är en kryptovaluta som är decentraliserad. Här kan investerare överföra och byta värde.
Litecoin Litecoin är också en kryptovaluta och en blockchain-spegling av Bitcoin.
Utbyta Kryptobörsen är i grunden en onlineplattform där kryptoinvesterare får byta olika kryptovalutor mot andra kryptovalutor.
Bitcoin gruvdrift Bitcoinbrytning sker när Bitcoin-transaktioner verifieras och bekräftas innan de läggs till i Bitcoin Blockchain.
Crypto plånbok En kryptoplånbok är ett program som lagrar investerarnas privata och offentliga nycklar. Det tillåter också användare att överföra, ta emot, spendera, lagra och kontrollera sina saldon.
Cirkulerande leverans Detta avser mängden av en viss kryptovaluta eller token som är allmänt tillgängliga och cirkulerar på marknaden mellan köpare och säljare.
Börsvärde Marknadsvärde avser marknadsvärdet för alla kryptovalutor som finns tillgängliga på marknaden per dag.
Altcoins Bitcoin var den första och mest framgångsrika av alla kryptovalutor. Alla andra mynt grupperas i kategorin altcoins.
Blockera Explorer Ett onlineverktyg för att utforska och analysera blockkedjan för en kryptovaluta.
Blockera höjd Blockhöjd avser antalet block som är anslutna i blockkedjan.
Blockera belöning Ett incitament till en bitcoin-gruvarbetare som framgångsrikt har beräknat hash (verifiering) i ett block.
Kedjelänkning Överföra en kryptovaluta till en annan. Detta kräver att transaktionen görs i två separata blockkedjor.
Consortium Blockchain En privatägd och driven blockchain.
Kryptografi Processen med att kryptera och dekryptera information.
Decentraliserad autonom organisation Avser organisationer som drivs av datorprogram eller programvara snarare än en mänsklig input. Det finns ingen central myndighet i detta avseende.
Tecken Tokens är starkt associerade med ICO och bygger ofta på befintlig standard från etablerade “smart contract” blockchains som Ethereum.
ICO Detta står för Initial Coin Offering och hänvisar till en störande ny metod för projekt att få finansiering.
Gaffel I kryptovaluta termer är en gaffel en händelse där en befintlig kryptovaluta delas upp i två varianter av koden.
Plånbok En kryptovalutaplånbok är det primära sättet ägare av kryptovalutor har tillgång till sina mynt.
Varm och kall förvaring Detta hänvisar till var en viss plånbok är värd. Varm lagring avser en plånbok som är tillgänglig från en internetanslutning, där kylförvaring hänvisar till att vara värd för din plånbok offline på en separat hårdvara.
Escrow En deponering är ett ekonomiskt arrangemang där en tredje part innehar och reglerar betalning av de medel som krävs för två parter som är involverade i en given transaktion.
Smart kontrakt Ethereum-blockkedjan tillåter kod att distribueras på den i form av ett smart kontrakt. Detta kontrakt är i huvudsak en uppsättning matematiska regler som dikterar hur transaktionerna fungerar
Arbetsbevis (PoW) För att transaktioner ska bekräftas och läggas till i Blockchain-huvudboken finns det olika metoder som har utvecklats för att slutföra denna process.
Proof-of-stake (PoS) I PoS-baserade kryptovalutor väljs skaparen av nästa block via olika kombinationer av slumpmässigt urval och rikedom eller ålder.
Bevis på betydelse (POI) Detta är en bevisstil som myntet NEM pionjärer som ett tredje alternativ till PoW och PoS.
TA Kort för en teknisk analys eller analys av myntvärden baserat på historiska prisrörelser och sofistikerade indikatorer.
Nod en dator som är ansluten till nätverket för en viss kryptovaluta.
Brytning Gruvdrift är processen för att validera nya transaktioner på en kryptovalutadistribuerad huvudbok.
Moonshot Detta hänvisar till en kryptovaluta som skjuter dramatiskt uppåt.
Bear och Bull marknader En tjurmarknad avser stigande priser och optimistisk känsla som uppmuntrar till köp. Björnmarknader anses vara motsatsen till tjurmarknader, med nedåtgående prisutveckling och en pessimistisk känsla som uppmuntrar till försäljning
Val Avser någon som innehar stora mängder kryptovaluta
HODL Avser den passiva investeringsstrategin att ignorera marknadens turbulens och vänta på långsiktig avkastning.
Hard Fork Avser en typ av gaffel som skapar en permanent förändring av en digital valutas standardprotokoll
Lång / lång position Avser att satsa på att en viss tillgång så småningom kommer att stiga i värde.
Privat nyckel En bit information som presenteras som en rad bokstäver och siffror som en investerare kan använda för att få tillgång till sin digitala valuta
Offentlig nyckel En adress där en investerare kan ta emot sin digitala valuta med en kombination av bokstäver och siffror.
Rekt Uppstår när en investerare förlorar stora summor pengar på kryptovalutamarknaden
Kort / kortslutning Uppstår när en investerare tar en kort position – satsar att en tillgång eller valuta kommer att falla i värde
Mining Incitament En belöning som gruvarbetare får för att bekräfta transaktioner och bryta in dem i block
nybörjare Avser nya investerare på kryptovalutamarknaden.
DApp Avser en decentraliserad applikation.

Andra Crypto-handelssystem

Crypto Trader Bitcoin Trader Bitcoin kryphål Bitcoin livsstil
Bitcoin Rush Bitcoin Evolution Bitcoin vinst Bitcoin-kod

Varning: Innehållet på denna sida bör inte tas som ekonomisk rådgivning. Det är endast i informationssyfte. Investera aldrig det du inte har råd att förlora. Undersök alltid så mycket som möjligt innan du fattar något ekonomiskt beslut och konsultera en certifierad finansiell rådgivare.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Please Follow Us
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner