Bitcoin Revolution Review: Είναι απάτη ή νόμιμο;

Contents

Τι είναι το Bitcoin Revolution?

Προς το παρόν δεν είναι γνωστό ποιος είναι ο κύριος δημιουργός του Bitcoin Revolution, αλλά λέγεται ότι μια ομάδα μεσιτών που είναι καλά συνδεδεμένοι με το Bitcoin συγκεντρώθηκαν για να δημιουργήσουν το απόλυτο σύστημα συναλλαγών. Επιπλέον, επειδή έχουν όλες τις πληροφορίες της διαπραγμάτευσης στις δικές τους πλατφόρμες, ήταν μόνο θέμα τροποποίησης του συνολικού αλγορίθμου και καθιστώντας την πλατφόρμα φιλική προς τους χρήστες για αρχάριους. Το Bitcoin Revolution είναι ένα λογισμικό τεχνολογίας συναλλαγών που δημιουργήθηκε το 2017. Η τεχνολογία συναλλαγών Το σύστημα ισχυρίζεται ότι εκτελεί συναλλαγές 0,01 δευτερόλεπτα γρηγορότερα από τις τάσεις των ανταγωνιστών του.

Είναι ασφαλές να πούμε ότι κατάφεραν να το κάνουν, και αυτή η εφαρμογή είναι μια από τις απλούστερες, αλλά αποτελεσματικές πλατφόρμες διαθέσιμες για επενδύσεις.

Πώς λειτουργεί το Bitcoin Revolution?

Το πρόγραμμα τεχνολογίας συναλλαγών είναι δωρεάν για χρήστες. Είναι πολύ εύκολο να ξεκινήσετε. 

Οι χρήστες πρέπει μόνο να καταθέσουν την αρχική τους επένδυση στον μεσίτη, να ρυθμίσουν τις προτεινόμενες ρυθμίσεις κινδύνου και να ξεκινήσουν τις συναλλαγές. Αυτή η όλη διαδικασία δεν διαρκεί περισσότερο από 20 λεπτά καθημερινά.

Λάβετε υπόψη σας για να παρακολουθείτε την απόδοση στην πλατφόρμα. Υπάρχει μεγάλη αστάθεια στο περιβάλλον κρυπτονομισμάτων. Συνιστούμε να κάνετε μια μέτρια επένδυση για να ξεκινήσετε από 250 £ / 250 €.

Είναι το Bitcoin Revolution Legit; Ναί!

Ένας από τους στόχους των εμπόρων κρυπτογράφησης είναι να κερδίζει περισσότερα κέρδη μετά από κάθε συνεδρία συναλλαγών. Δηλαδή, αναζητούν συνεχώς την καλύτερη πλατφόρμα συναλλαγών για να έχουν αυτό το ανταγωνιστικό πλεονέκτημα έναντι άλλων εμπόρων στην αγορά κρυπτογράφησης. Λαμβάνοντας υπόψη τον ανταγωνιστικό χαρακτήρα της αγοράς, πρέπει να λάβετε την καλύτερη απόφαση σχετικά με τις πλατφόρμες συναλλαγών. Ως εκ τούτου, έχουμε μελετήσει διεξοδικά την Επανάσταση του Bitcoin και οι ανακαλύψεις μας ήταν κάτι παραπάνω από ικανοποιητικές και μπορούμε να το προτείνουμε σε όλους τους επαγγελματίες του τομέα συναλλαγών.. 

Το αρχικό πράγμα που μας γνωστοποιήθηκε σχετικά με την πλατφόρμα Bitcoin Revolution είναι τα μοναδικά χαρακτηριστικά της, που την έκανε να ξεχωρίζει από τα υπόλοιπα. Μπορείτε να απολαύσετε τις συστηματοποιημένες δυνατότητες και να συνεχίσετε τις συναλλαγές σας με συνεπή ανατίμηση στα κέρδη σας.

Οι προγραμματιστές έχουν αποδείξει ότι έχουν δεσμευτεί να προσφέρουν στους εμπόρους μια άψογη και αβίαστη χρήση πλατφόρμας συναλλαγών για το πιο δημοφιλές κρυπτογράφηση – το Bitcoin.

Πώς να κάνετε μια συναλλαγή

Για να ξεκινήσετε τις συναλλαγές, πρέπει πρώτα να εγγραφείτε και να δημιουργήσετε έναν λογαριασμό στον ιστότοπό τους. Θυμηθείτε, το λογισμικό είναι δωρεάν για χρήση, αλλά πρέπει να έχετε την αρχική σας επένδυση για να το χρησιμοποιήσετε πραγματικά σε ζωντανή λειτουργία.

Ακολουθούν τα αναλυτικά βήματα για το άνοιγμα λογαριασμού:

1. Εγγραφή

Το πρώτο βήμα είναι να δημιουργήστε έναν δωρεάν λογαριασμό μέσω της παρακάτω φόρμας. Μετά την επιτυχή εγγραφή θα σας δοθεί ένας προσωπικός μεσίτης που θα σας καθοδηγήσει στη διαδικασία ρύθμισης:

Το Bitcoin Revolution έχει λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα για να εξασφαλίσει την ασφάλεια των δεδομένων των χρηστών, συμπεριλαμβανομένης της κρυπτογράφησης ιστότοπων, της προστασίας δεδομένων και της συμμόρφωσης με το GDPR.

2. Κατάθεση

Τώρα που έχετε διερευνήσει όλες τις επιλογές σας με το Bitcoin Revolution και αποφασίσετε να ξεκινήσετε με τον ζωντανό λογαριασμό, πρέπει να κάνετε την αρχική κατάθεση και να αφήσετε το σύστημα να τρέξει. Προτιμάμε να κάνετε μια μέτρια επένδυση 250 £ / 250 €. Εάν κάνετε κέρδη, επανεπενδύστε τα και μην ξεχάσετε να τα αποσύρετε επίσης. Το στοιχείο της αποταμίευσης είναι ιδιαίτερα σημαντικό στη διαδικασία διαπραγμάτευσης.

Οι αποδεκτοί τρόποι πληρωμής είναι πιστωτικές και χρεωστικές κάρτες Visa και Master, Neteller, American Express και Discover Network.

Μόλις κάνετε την αρχική κατάθεση, θα είστε έτοιμοι να ξεκινήσετε τις συναλλαγές.

3. Επίδειξη λογαριασμού

Το Bitcoin Revolution έχει έναν λογαριασμό επίδειξης διαθέσιμο στους χρήστες του. Αφού επιλέξετε να δημιουργήσετε έναν λογαριασμό επίδειξης, θα μεταφερθείτε στη συνέχεια σε μια γρήγορη περιήγηση σχετικά με τις λειτουργίες του λογαριασμού. Για να πειραματιστείτε την εφαρμογή στο έπακρο της δυνατότητας, το πρόγραμμα τεχνολογίας συναλλαγών σας παρέχει πίστωση 1.500 €.

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτό το ποσό για να ξεκινήσετε τις δικές σας συναλλαγές στη λειτουργία επίδειξης για να εξασκηθείτε εάν είστε αρχάριος. Το μόνο που μένει τώρα είναι να κάνετε κλικ στο κουμπί “Αυτόματο εμπόριο” και να αφήσετε την εφαρμογή να λειτουργεί αυτόματα.

4. Ζωντανός λογαριασμός

Σε αυτό το στάδιο, έχετε δημιουργήσει τον λογαριασμό, θα μεταφερθείτε στη συνέχεια στην αίθουσα συναλλαγών – εδώ είναι που αποκαλύπτετε στο σύστημα ακριβώς πώς θέλετε να ανταλλάσσει Bitcoin και άλλα κρυπτονομίσματα. Μπορείτε να βρείτε την περιγραφή μερικών από τα παρακάτω χαρακτηριστικά:

 • «Πίνακας ΕλέγχουΣας επιτρέπει να δείτε τις ρυθμίσεις και την πρόοδο του χαρτοφυλακίου σας και σας δίνει πρόσβαση για να κάνετε τροποποιήσεις και να διαχειριστείτε τη συμπεριφορά του συστήματος συναλλαγών.
 • «Ιστορία συναλλαγώνΣας επιτρέπει να δείτε το ιστορικό τόσο των θετικών όσο και των αρνητικών συναλλαγών.
 •  «Ανοίξτε τις συναλλαγέςΣας επιτρέπει να ανοίξετε την κονσόλα λειτουργιών σε πραγματικό χρόνο. Με αυτόν τον τρόπο μπορείτε να αξιολογήσετε την απόδοση του ρομπότ τη συγκεκριμένη στιγμή.
 • «Πραγματοποιήστε ζωντανό λογαριασμό / επίδειξη“Αλλάζει τη λειτουργία λογαριασμού και σας μεταφέρει στη λειτουργία ζωντανής ή επίδειξης.

Τα κρυπτονομίσματα που διατίθενται για διαπραγμάτευση είναι Bitcoin, Ethereum, Litecoin και Ripple. Τα ζεύγη διαπραγματεύονται έναντι του EUR ή του USD και του crypto / crypto. Μόλις επιλέξετε τα ζεύγη με τα οποία θέλετε να κάνετε συναλλαγές, θα χρειαστεί να επιλέξετε το ποσό των ταυτόχρονων συναλλαγών που θέλετε να ορίσετε και το ποσό συναλλαγής με το οποίο θέλετε να ξεκινήσετε για κάθε συναλλαγή.

Χαρακτηριστικά της επανάστασης του Bitcoin

εγγραφείτε για την εξέλιξη του bitcoin

Σε όλους τους εγγεγραμμένους χρήστες παρέχεται πρόσβαση για δωρεάν χρήση όλων των δυνατοτήτων του Bitcoin Revolution. Αυτή η απόφαση ελήφθη για να ενθαρρύνει περισσότερους εμπόρους να χρησιμοποιούν την εφαρμογή συναλλαγών, η οποία βοήθησε τους προγραμματιστές να κερδίσουν συναλλαγές μεγάλου όγκου. Μετά από μια επιτυχημένη συναλλαγή, ο χρήστης δίνει το 1% των κερδών του στο σύστημα. Για να ξεκινήσετε τις συναλλαγές με το Bitcoin Revolution, πρέπει να εγγραφείτε λογαριασμός, να συνδέσετε τον λογαριασμό σας με έναν από τους μεσίτες, να τον χρηματοδοτήσετε και να ξεκινήσετε. Είναι μια έγκαιρη διαδικασία που μπορεί να ολοκληρωθεί σε λίγα λεπτά. Το έμβασμα από επιτυχημένες συναλλαγές έχει οριστεί σε χαμηλή τιμή επειδή οι προγραμματιστές είναι σίγουροι ότι κάθε χρήστης του συστήματος θα κερδίσει όμορφα κέρδη.

Δημιουργία του λογαριασμού σας

Στην πλατφόρμα, υπάρχει μια λίστα μεσιτών που μπορούν να συνδεθούν με χρήστες. Μετά την κατάθεση των χρημάτων που απαιτούνται για διαπραγμάτευση, ο χρήστης αναμένεται να επιλέξει έναν μεσίτη από τη λίστα και να συνδέσει τον λογαριασμό συναλλαγών του.

Η συστηματοποιημένη εμπορική δυνατότητα

Μετά τη σύνδεση ενός λογαριασμού σε έναν μεσίτη, οι χρήστες μπορούν να ενεργοποιήσουν τη δυνατότητα συστηματοποιημένης λειτουργίας και να επιτρέψουν στο σύστημα να πραγματοποιήσει τις συναλλαγές. Ωστόσο, μπορούν να τεθούν όρια για τον υπολογισμό του όγκου των συναλλαγών που πραγματοποιούνται εντός του συστήματος. Θα πρέπει επίσης να θεωρηθεί ότι ο χρήστης πρέπει να επιλέξει ρυθμίσεις συναλλαγών με βάση την τρέχουσα αγορά και τις προβλέψεις, καθώς η φύση των κρυπτονομισμάτων μπορεί να είναι εξαιρετικά ασταθής.

Εκτέλεση συναλλαγών

Είναι δωρεάν; οι χρήστες μπορούν να δημιουργήσουν λογαριασμό χωρίς χρέωση. Για να ενεργοποιήσετε τις ζωντανές συναλλαγές, είναι απαραίτητο ο λογαριασμός να χρηματοδοτείται προηγουμένως.

Βασικά χαρακτηριστικά

Πληρωμές:

Ο επίσημος ιστότοπος του Bitcoin Revolution ισχυρίζεται ότι οι χρήστες μπορούν να αναμένουν κέρδη κατά μέσο όρο 1.300 ευρώ την ημέρα. Εάν είστε μαθητευόμενος, μπορεί να μην λάβετε τόσο μεγάλες πληρωμές αμέσως, αλλά το Bitcoin Revolution θα μπορούσε να είναι το σωστό μέρος για να ξεκινήσετε. Πιθανότατα θα έχετε μικρότερα κέρδη, αλλά καθώς πηγαίνετε θα είστε σε θέση να επενδύσετε περισσότερα χρήματα και να αυξήσετε το κέρδος σας.

Σύστημα επαλήθευσης:

Το σύστημα επαλήθευσης είναι μάλλον απλό και άμεσο. Για να εγγραφείτε θα πρέπει να εισαγάγετε ορισμένα προσωπικά στοιχεία στη φόρμα εγγραφής. Το μόνο που απαιτείται από εσάς είναι μια διεύθυνση email, ένα πλήρες όνομα και ένας αριθμός τηλεφώνου. Στη συνέχεια, θα σας ζητηθεί να καταθέσετε χρήματα στο νέο σας λογαριασμό. Για να το κάνετε αυτό, πρέπει να δώσετε τα στοιχεία πληρωμής σας. Θα πρέπει να προσδιορίσετε Εάν πρόκειται για πιστωτική / χρεωστική κάρτα, ο αριθμός της κάρτας, η ημερομηνία λήξης και ο κωδικός επαλήθευσης κάρτας θα είναι σημαντικοί. Δεν χρειάζεται να παρέχετε τραπεζικές καταστάσεις, λογαριασμούς κοινής ωφελείας ή οτιδήποτε άλλο είναι ιδιωτικό.

Αναλήψεις και καταθέσεις:

Κατά τη διάρκεια του πειράματός μας, επιχειρήσαμε να αποσύρουμε κάποια χρήματα. Το αίτημα διεκπεραιώθηκε σε λιγότερο από μία ημέρα. Μπορείτε να κάνετε ανάληψη χρημάτων ανά πάσα στιγμή και πιθανότατα θα χρειαστούν λιγότερο από 24 ώρες για να τα λάβετε στον τραπεζικό σας λογαριασμό. Όπως τα περισσότερα από τα αξιόπιστα συστήματα τεχνολογίας συναλλαγών, το Bitcoin Revolution παρέχει επίσης πολλές διαφορετικές μεθόδους πληρωμής για καταθέσεις. Αυτό δείχνει μια προσπάθεια του συστήματος να καλύψει τυχόν ανάγκες των πελατών που ενδέχεται να προκύψουν.

Κόστος / Τέλη:

Το σύστημα συναλλαγών δεν έχει κρυφές χρεώσεις. Η εγγραφή είναι εντελώς δωρεάν και δεν υπάρχουν χρεώσεις ή προμήθειες μεσίτη.

Μαρτυρίες χρηστών:

Ο ιστότοπος παρέχει κάποια κοινωνική απόδειξη πραγματικών χρηστών που έχουν κερδίσει χρήματα μέσω του Bitcoin Revolution. Ήταν ικανοποιημένοι από το γεγονός ότι η πλατφόρμα τεχνολογίας συναλλαγών τους έδωσε την ευκαιρία να «ζήσουν το όνειρο» λόγω των κερδών που φέρεται να έχουν κάνει στην πλατφόρμα.

Εξυπηρέτηση πελατών:

Μπορείτε να επικοινωνήσετε με την υποστήριξη πελατών 24/7 μέσω ζωντανής συνομιλίας ή email. Εμπιστευτείτε ότι ένα από τα μέλη του προσωπικού θα απαντήσει σε χρόνο μηδέν. Είναι πολύ επαγγελματικοί και φιλικοί και σίγουρα θα είναι σε θέση να λύσουν οποιοδήποτε πρόβλημα μπορεί να αντιμετωπίζετε.

Μεσίτες:

Το Bitcoin Revolution είναι ένα σύστημα συναλλαγών κρυπτογράφησης, που σημαίνει ότι προκειμένου να λειτουργήσει, διοχετεύει χρήματα μέσω διαδικτυακών χρηματιστών. Έτσι, όταν ρυθμίζετε την εφαρμογή σε συστηματοποιημένη λειτουργία, τα χρήματά σας περνούν από έναν μεσίτη και στη συνέχεια επενδύονται σε περιουσιακά στοιχεία. Αυτή είναι μια αυτόματη διαδικασία για την οποία δεν πρέπει να είστε προσεκτικοί. Οι μεσίτες που χρησιμοποιούνται από την πλατφόρμα είναι από τους καλύτερους στην αγορά και είναι αξιόπιστοι.

Bitcoin Revolution vs. Άλλα συστήματα συναλλαγών:

Bitcoin Revolution

Άλλα συστήματα συναλλαγών

✔️ Το Bitcoin Revolution έχει αναφερόμενο ποσοστό επιτυχίας που κυμαίνεται μεταξύ 88% και 95%. Άλλα συστήματα συναλλαγών Crypto συνήθως δεν έχουν τόσο υψηλά ποσοστά επιτυχίας.
✔️ Το Bitcoin Revolution προσφέρει έναν λογαριασμό επίδειξης που σας επιτρέπει να εξοικειωθείτε με τη διεπαφή της πλατφόρμας συναλλαγών.  Ορισμένα συστήματα συναλλαγών δεν προσφέρουν συναλλαγές επίδειξης με σκοπό να παρασύρουν τους ανθρώπους να αρχίσουν να πραγματοποιούν συναλλαγές με πραγματικά χρήματα αμέσως.
✔️ Η διαδικασία εγγραφής είναι πολύ απλή και διαρκεί μόνο λίγα λεπτά.  Ορισμένα συστήματα συναλλαγών απαιτούν πολλά προσωπικά στοιχεία για να ολοκληρώσουν οι νέοι χρήστες τη διαδικασία εγγραφής.
✔️ Τα κέρδη είναι πολύ εφικτά και οι αναλήψεις διεκπεραιώνονται σε λιγότερο από 24 ώρες. Το Διαδίκτυο είναι γεμάτο από δόλια συστήματα συναλλαγών που έχουν σχεδιαστεί για να κλέβουν τα χρήματά σας.
✔️ Για να ξεκινήσετε τις συναλλαγές πρέπει να καταθέσετε τουλάχιστον 250 £ / 250 €, το οποίο είναι λογικό ποσό.  Πολλά συστήματα διαπραγμάτευσης απαιτούν πολύ υψηλότερα ποσά για να ξεκινήσουν οι συναλλαγές οι χρήστες, γεγονός που εκθέτει τους νέους εμπόρους σε περιττούς κινδύνους απώλειας κεφαλαίου.

Γιατί να κάνετε συναλλαγές με το Bitcoin Revolution?

Υπάρχει μια τεράστια ποσότητα συστημάτων διαπραγμάτευσης που διατίθενται στην αγορά, και ορισμένα ισχυρίζονται ότι έχουν εξαιρετικά ποσοστά μετατροπής και απόδοσης. Το πρόβλημα είναι ότι θα βρείτε πάντα μια δυνατότητα που δεν κάνει τα άλλα εμπορικά συστήματα τόσο καλά. Σε σύγκριση με άλλα συστήματα συναλλαγών Bitcoin, αυτό είναι που φέρνει ο Bitcoin Revolution στον έμπορο:

 • Είναι φιλικό προς τον χρήστη. Το λογισμικό είναι ένας προηγμένος αλγόριθμος, αλλά έχει μια εξαιρετικά απλή, φιλική προς το χρήστη διεπαφή. Είναι πολύ εύκολο να ρυθμίσετε τις ρυθμίσεις και το μόνο που χρειάζεστε είναι 20 λεπτά την ημέρα για να επιτύχετε τις συναλλαγές του συστήματος.
 • Ισχυρίζεται ότι έχει υψηλό ποσοστό επιτυχίας. Το Bitcoin Revolution αναφέρει ότι έχει υψηλό ποσοστό επιτυχίας. Από μια κατάθεση 250 £ / 250 €, μπορείτε να πραγματοποιήσετε πολλές ταυτόχρονες συναλλαγές με μόλις 25 € USD η καθεμία. Λάβετε υπόψη ότι ασχολείστε με πολύπλοκα περιουσιακά στοιχεία όπως τα κρυπτονομίσματα, τα οποία είναι εξαιρετικά ασταθή.
 • Επίδειξη λογαριασμού και σεμινάρια. Το Bitcoin Revolution διαθέτει μια πλατφόρμα συναλλαγών που επιτρέπει στους χρήστες του να εξοικειωθούν με το λογισμικό πριν από τη δέσμευσή τους. Ένα άλλο σταθερό σημείο είναι η δυνατότητα μεσίτη και τα εκπαιδευτικά σεμινάρια καθώς και το περιεχόμενο που παρέχεται στον ιστότοπό τους. Μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε αυτήν κατά την κατάθεση ή όταν εξερευνήσετε τις επιλογές σας σε έναν από τους μεσίτες που προσφέρονται μέσα στην πλατφόρμα.
 • Αφιερωμένη υποστήριξη πελατών. Μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση στην ομάδα υποστήριξης πελατών στην πλατφόρμα του Bitcoin Revolution ανά πάσα στιγμή. Ο καλύτερος τρόπος να το κάνετε είναι μέσω της ζωντανής συνομιλίας τους. Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να στείλετε μήνυμα σε έναν από τους εκπροσώπους τους και σύντομα θα επιλύσετε το πρόβλημά σας.

Μπορείτε να κερδίσετε χρήματα με το Bitcoin Revolution?

Αυτός είναι ο πιο κρίσιμος τομέας που ερευνήσαμε, επειδή ένας από τους πρωταρχικούς στόχους των εμπόρων είναι να κερδίζει κέρδη. Πρέπει να επιβεβαιώσουμε ότι το Bitcoin Revolution δεν είναι ένα από τα ψεύτικα εμπορικά συστήματα που διαφημίζονται στο διαδίκτυο και πρέπει να γνωρίζουμε εάν μπορείτε να κερδίσετε πραγματική αξία από αυτό. Παρατηρήσαμε πολλές μαρτυρίες στον ιστότοπο. υπάρχουν ικανοποιημένοι χρήστες που έχουν επωφεληθεί από το σύστημα. Οι μαρτυρίες ήταν ενθαρρυντικές, αλλά προχωρήσαμε περαιτέρω για να ερευνήσουμε το σύστημα.

Η ομάδα αξιολόγησής μας προχώρησε σε πραγματικές συναλλαγές στο σύστημα και κερδίσαμε κέρδη. Ωστόσο, ο γενικά ασταθής χαρακτήρας της αγοράς κρυπτονομισμάτων δεν μπορεί να παραβλεφθεί και πρέπει να ληφθεί σοβαρά υπόψη κατά τη λήψη επενδυτικών αποφάσεων. Οι προγραμματιστές του Bitcoin Revolution έχουν σχεδιάσει προσεκτικά το σύστημα για να το καταστήσουν κατάλληλο για νέους και έμπειρους εμπόρους.

Συμβουλές για νέους εμπόρους:

Ξεκινήστε με ελάχιστες επενδύσεις:

Σας προτείνουμε ότι η πρώτη σας οικονομική κατάθεση πρέπει να είναι το ελάχιστο ποσό των 250 €. Αυτή η κατάθεση μπορεί να σας δώσει ώθηση για να κατανοήσετε την πλατφόρμα και να αρχίσετε να κερδίζετε κέρδος προτού κάνετε μεγαλύτερες καταθέσεις.

Επανεπενδύω:

Μπορείτε να κερδίσετε περισσότερα χρήματα όταν επενδύσετε ξανά. Σας συμβουλεύουμε να αποσύρετε τα κέρδη σας και να επανεπενδύσετε ένα μέρος του για διαπραγμάτευση. Αυτή είναι μια καλύτερη προσέγγιση, ώστε να μπορείτε να εξοικονομήσετε μερικά χρήματα και να μην τα χάσετε όλα ταυτόχρονα.

Μάθετε από τους ειδικούς:

Οι μεσίτες που συνδέονται με το Bitcoin Revolution είναι ηγέτες στον χώρο συναλλαγών και κρυπτονομισμάτων. Ευτυχώς, μοιράζονται αυτές τις πληροφορίες στον ιστότοπο ως ιστολόγια και σεμινάρια. Μπορείτε να διαβάσετε και να μάθετε από αυτό το περιεχόμενο για να μάθετε περισσότερα για την αγορά.

Προσεκτική επένδυση:

Είμαστε σταθεροί με την ανάγκη να μαθαίνουμε και να βελτιώνουμε τις γνώσεις σας σχετικά με τις συναλλαγές κρυπτονομισμάτων με συνέπεια. Αυτές οι πληροφορίες θα σας βοηθήσουν να λάβετε καλύτερες επενδυτικές αποφάσεις. Η αβέβαιη φύση των κρυπτονομισμάτων έχει καταστήσει απαραίτητη την επένδυση μόνο όσων μπορείτε να στοιχηματίσετε αντί να καταθέσετε ολόκληρη τη ζωή σας. Τα ευρήματά μας αποκαλύπτουν ότι τα μοναδικά χαρακτηριστικά του Bitcoin Revolution δεν εμπόδισαν ορισμένους χρήστες να χάσουν τα χρήματά τους λόγω απρόσεκτων και μη μελετημένων αποφάσεων.

Ακολουθήστε αυτές τις συμβουλές και θα πρέπει να είστε μεταξύ των κορυφαίων κερδισμένων με το Bitcoin Revolution. Παρόλο που είναι προφανές ότι οι υψηλές επενδύσεις αυξάνουν τα κέρδη σας, η λήψη τεκμηριωμένων αποφάσεων με βάση τις τάσεις της αγοράς είναι ο σωστός τρόπος, ειδικά όταν είστε φοιτητής.

Έχει εμφανιστεί το Bitcoin Revolution στην τηλεόραση?

Δράκοι Ντεν

Δεξαμενή καρχαρία

Αυτό το πρωί

Υπήρξαν διάφοροι ισχυρισμοί ότι το Bitcoin Revolution έχει εγκριθεί σε τηλεοπτικές εκπομπές όπως οι Dragon’s Den, Shark Tank και This Morning. Υπήρξαν πολλές διασημότητες που έχουν δείξει υποστήριξη για έργα bitcoin και cryptocurrency και τα κρυπτονομίσματα έχουν γίνει ένα καυτό θέμα στις ενημερώσεις ειδήσεων. Αποφασίσαμε να διερευνήσουμε προηγμένες πλατφόρμες συναλλαγών κρυπτογράφησης όπως το Bitcoin Revolution που έχουν αναφερθεί στα μέσα ενημέρωσης.

Ας δούμε μερικούς από τους λόγους για τους οποίους οι άνθρωποι θέλουν το Bitcoin Revolution να εμφανίζεται σε αυτές τις τηλεοπτικές εκπομπές:

Ήταν το Bitcoin Revolution στο Dragons Den?

Το Dragons Den είναι ένα διάσημο βρετανικό σόου όπου οι επίδοξοι επιχειρηματίες έχουν στη διάθεσή τους 3 λεπτά για να δώσουν την επιχειρηματική τους ιδέα σε μια ομάδα επιτυχημένων επιχειρηματιών με την ελπίδα να ξεκινήσουν επενδύσεις και να μεταφέρουν την επιχειρηματική τους ιδέα στην επόμενη φάση. Κάθε προϊόν που σχετίζεται με αυτήν την παράσταση θα κερδίσει μια μέρα στην άλλη επιτυχία. Δεν βρήκαμε καμία σχέση μεταξύ του Bitcoin Revolution και του Dragons Den

Ήταν το Bitcoin Revolution στο Shark Tank?

Το Shark Tank είναι ένα αμερικανικό επενδυτικό σόου παρόμοιο με το Dragons Den. Οι επιχειρηματίες έχουν στη διάθεσή τους λίγα λεπτά για να δώσουν την ιδέα τους σε μια ομάδα εκατομμυριούχων με την ελπίδα ότι αυτοί οι εκατομμυριούχοι θα επενδύσουν χρήματα στην ιδέα τους. Εάν το Bitcoin Revolution είχε την υποστήριξη του Shark Tank, τότε είναι ασφαλές να πούμε ότι θα ήταν όλα τα νέα, ωστόσο είναι πολύ απίθανο καθώς το Bitcoin Revolution δεν έχει άδεια στις πολιτείες.

Το Bitcoin Revolution εμφανίστηκε σε αυτό το πρωί?

Αυτό το πρωί είναι μια δημοφιλής τηλεοπτική εκπομπή ημέρας στο iTV, το βρετανικό πρόγραμμα λειτουργεί από το 1988. Η εκπομπή είναι ένας συνδυασμός συνεντεύξεων διασημοτήτων, επιχειρηματικών ειδήσεων, τοπικών συζητήσεων, διαγωνισμών, υγείας και άλλων γενικών θεμάτων. Αν επρόκειτο να εμφανιστεί το Bitcoin Revoltion σε αυτήν την εκπομπή, εκατομμύρια άνθρωποι στο Ηνωμένο Βασίλειο θα είχαν έκθεση σε Bitcoin και Bitcoin Revolution, κοινωνικά μέσα και ειδησεογραφικοί ιστότοποι θα πλημμύριζαν επίσης με ειδήσεις, ερωτήσεις και hashtags για το Bitcoin Revolution.

Έχει επικυρωθεί το Bitcoin Revolution από διασημότητες?

Υπήρξαν ισχυρισμοί ότι η Επανάσταση του Bitcoin έχει εγκριθεί από διεθνείς διασημότητες. Αποφασίσαμε να διερευνήσουμε αυτούς τους ισχυρισμούς ερευνώντας όλες τις διασημότητες που ισχυρίστηκαν ότι υποστηρίζουν το Bitcoin Revolution. Ακολουθεί μια λίστα με διασημότητες που ερευνήσαμε:

Υποστηρίζει ο Gordon Ramsay το Bitcoin Revolution?

Ο Gordon Ramsay είναι ένας από τους πιο διάσημους σεφ στον κόσμο. Ο Βρετανός σεφ, εστιάτορας, συγγραφέας και τηλεοπτική προσωπικότητα με πρωταγωνιστές το Multi-Michelin έχει μια τεράστια μάρκα, οπότε η έγκρισή του θα έδινε οποιαδήποτε αξιοπιστία προϊόντος. Καθαρίσαμε το διαδίκτυο και το YouTube για να μάθουμε αν έχει εγκρίνει το Bitcoin Revolution, αλλά δυστυχώς δεν βρήκαμε τίποτα. Έτσι, οι φήμες είναι ψευδείς.

Συνιστά ο Peter Jones το Bitcoin Revolution?

Ο Peter Jones είναι Βρετανός επιχειρηματίας και πραγματικός τηλεοπτικός σταρ στη δημοφιλή επενδυτική εκπομπή Dragons Den και στην αμερικανική τηλεοπτική εκπομπή American Inventor. Έχει εκτιμώμενη καθαρή αξία κοντά στα 500 εκατομμύρια ευρώ, επομένως εάν κάποιος από την οικονομική του θέση εγκρίνει ένα επενδυτικό προϊόν, πολλοί άνθρωποι θα επενδύσουν επίσης σε αυτό. Ψάξαμε για περιστατικά ότι ο Πέτρος Τζόουνς ενέκρινε το Bitcoin Revolution, ωστόσο δεν βρήκαμε τίποτα.

Χρησιμοποιεί το Elon Musk το Bitcoin Revolution?

Ο Elon Musk είναι ο εκκεντρικός δισεκατομμυριούχος με τρεις εθνικότητες, τη Νότια Αφρική, τον Καναδά και τον Αμερικανό. Είναι ο άνθρωπος πίσω από τους Tesla και SpaceX. Tweets από τον Elon Musk επηρεάζουν το χρηματιστήριο, εάν επρόκειτο να υποστηρίξει το Bitcoin Revolution θα ήταν όλα τα νέα και ο ιστότοπος του Bitcoin Revolution θα καταρρεύσει. Ψάξαμε στο Διαδίκτυο για οποιαδήποτε έγκυρη απόδειξη ότι ο Elon Musk ενέκρινε το Bitcoin Revolution, και πάλι δεν ήταν δυνατό να επαληθεύσουμε αυτές τις αξιώσεις.

Υποστηρίζει ο Trevor Noah την επανάσταση του Bitcoin?

Ο Trevor Noah είναι κωμικός της Νοτίου Αφρικής, πολιτικός σχολιαστής, ηθοποιός και οικοδεσπότης της δημοφιλούς αμερικανικής ομιλίας, The Daily Show. Υπήρξαν φήμες ότι ο Trevor Noah χρησιμοποιεί το Bitcoin Revolution λόγω των διαφημίσεων που κυκλοφορούν στο Διαδίκτυο σχετικά με τον πλούτο του Trevor λόγω του Bitcoin. Είναι γνωστό στο κοινό ότι η πηγή πλούτου του Trevor Noahs είναι το συμβόλαιό του με την καθημερινή εκπομπή και τις κωμικές του περιηγήσεις. Το αν ο Trevor Noah επενδύει σε bitcoin ή όχι δεν είναι γνώση του κοινού. Δεν μπορεί να επιβεβαιωθεί ότι χρησιμοποιεί το Bitcoin Revolution.

Προτείνει η Kate Winslet το Bitcoin Revolution?

Η Kate Winslet είναι μια διάσημη βρετανική ηθοποιός γνωστή για τη δουλειά της στο Τιτανικό και τα περιοδικά δράματα. Υπήρξε μια αύξηση αναζητήσεων από ανθρώπους που αναρωτιούνται αν η Kate Winslet υποστηρίζει οποιαδήποτε προηγμένη πλατφόρμα συναλλαγών κρυπτονομισμάτων. Έχουμε διερευνήσει και δεν βρήκαμε στοιχεία που να αποδεικνύουν ότι η Kate Winslet υποστηρίζει οποιαδήποτε πλατφόρμα συναλλαγών.

Υποστηρίζει η Holly Willoughby την Επανάσταση του Bitcoin?

Η Holly Marie Willoughby είναι Βρετανός συγγραφέας, μοντέλο και τηλεοπτικός παρουσιαστής στο This Morning and Dancing on Ice. Όπως και οι άλλες διασημότητες αυτής της λίστας, υπάρχουν ισχυρισμοί ότι υποστηρίζει προηγμένο σύστημα συναλλαγών κρυπτογράφησης, αλλά δεν υπάρχουν στοιχεία που να το υποστηρίζουν.

Υποστηρίζει ο Idris Elba την επανάσταση του Bitcoin?

Ο Idris Elba είναι ένας Άγγλος ηθοποιός, DJ, παραγωγός, ράπερ και τραγουδοποιός. Είναι γνωστός για τους πρωταγωνιστικούς ρόλους του στην τηλεοπτική σειρά HBO the Wire, την τηλεοπτική σειρά BBC ONE Luther και για τον ρόλο του διάσημου πολιτικού της Νότιας Αφρικής Nelson Mandela στην ταινία, Mandela: Long Walk to Freedom. Προσπαθήσαμε να βρούμε αποδείξεις ότι ο Idris υποστηρίζει το Bitcoin Revolution, δυστυχώς προς το παρόν δεν μπορούν να επιβεβαιωθούν οι ισχυρισμοί.

Υποστηρίζει το Ant McPartlin το Bitcoin Revolution?

Ο Ant McPartlin είναι τηλεοπτικός παρουσιαστής, μουσικός, ηθοποιός και παραγωγός τηλεόρασης από την Αγγλία. Φημολογείται ότι είναι επενδυτής πίσω από το Bitcoin Revolution σε πολλές διαδικτυακές εκστρατείες μάρκετινγκ, ωστόσο δεν βρήκαμε στοιχεία για αυτό. Είναι κλικ δόλωμα που χρησιμοποιείται σε καμπάνιες συνεργατών για να γίνει viral.

Έχει κάνει η Nicole Kidman επανάσταση στο Bitcoin?

Η Nicole Kidman είναι μια διάσημη βραβευμένη ηθοποιός και παραγωγός του Χόλιγουντ. Έχει εκτιμώμενη καθαρή αξία 183 εκατομμύρια ευρώ. Υπάρχουν φήμες που κυκλοφορούν στο Διαδίκτυο ότι επενδύει σε bitcoin και Bitcoin Revolution. Δεν βρήκαμε κανένα αποδεικτικό στοιχείο για την αποδοχή ή την επένδυσή της στην Bitcoin Revolution. Η επένδυση στο bitcoin είναι ένας τρόπος για τη διαφοροποίηση αυτών των ροών εισοδήματος, μπορεί κάλλιστα να έχει επενδύσεις bitcoin, αλλά οι επενδύσεις της δεν είναι γνώσεις του κοινού. Από όσο μπορούμε να πούμε ότι η πηγή του πλούτου της είναι η κινηματογραφική βιομηχανία όπου υπήρξε μια από τις υψηλότερες αμειβόμενες ηθοποιούς το 2006, 2018 και 2019.

Andrew Forrest και Bitcoin Revolution?

Ο Andrew Forrest είναι Αυστραλός επιχειρηματίας αξίας περίπου 9 δισεκατομμυρίων ευρώ, η πηγή του πλούτου του είναι η εξορυκτική βιομηχανία (όχι η εξόρυξη bitcoin) και οι σταθμοί βοοειδών. Υπήρξαν φήμες που συνδέουν τον Andrew Forrest με την Bitcoin Revolution, αλλά οι ισχυρισμοί αυτοί φαίνεται να είναι ψευδείς, ο άντρας έχει κάνει τα χρήματά του στην παραδοσιακή επιχείρηση. Είτε έχει επενδύσει κάποια χρήματα σε bitcoin είτε όχι, παραμένει ένα μυστήριο.

Δεν βρήκαμε καμία απόδειξη ότι αυτοί οι ισχυρισμοί είναι αληθινοί και προς το παρόν, αυτοί οι ισχυρισμοί για την έγκριση διασημοτήτων πρέπει να αποκλειστούν ως κερδοσκοπία. Ωστόσο, είναι σημαντικό να σημειωθεί ότι η πλατφόρμα Bitcoin Revolution είναι ένα νόμιμο προηγμένο σύστημα συναλλαγών κρυπτογράφησης και δεν μπορεί να συσχετιστεί με τους ισχυρισμούς που διατυπώνονται από τους εμπόρους για τη λήψη περισσότερων κλικ σε διαφημίσεις.

Τι λένε οι διάσημοι άνθρωποι για το bitcoin

 1. «Με ενθουσιάζει πολύ το Bitcoin. Έχει όλα τα σημάδια. Παραλλαγή μετατόπισης, οι χάκερ το λατρεύουν, αλλά χλευάζεται ως παιχνίδι. Όπως οι μικροϋπολογιστές. ” – Paul Graham (Κατάστημα Yahoo)
 2. “Το Bitcoin θα κάνει στις τράπεζες τι έκανε το ηλεκτρονικό ταχυδρομείο στον ταχυδρομικό κλάδο.” – Rick Falkvinge (Ιδρυτής του σουηδικού πειρατικού κόμματος)
 3. “Αυτή τη στιγμή το Bitcoin μοιάζει με το Διαδίκτυο πριν από το πρόγραμμα περιήγησης.” – Wences Casares (Ιδρυτής του Banco Lemon)
 4. “[Τα εικονικά νομίσματα] ενδέχεται να έχουν μακροπρόθεσμη υπόσχεση, ειδικά εάν οι καινοτομίες προωθούν ένα γρηγορότερο, πιο ασφαλές και πιο αποτελεσματικό σύστημα πληρωμών.” – Ben Bernanke (Πρόεδρος της Ομοσπονδιακής Τράπεζας)
 5. «Νομίζω ότι το Bitcoin είναι το πρώτο [κρυπτογραφημένο χρήμα] που έχει τη δυνατότητα να κάνει κάτι σαν να αλλάξει τον κόσμο». – Peter Thiel (συνιδρυτής του Paypal)
 6. “Υπάρχουν 3 εποχές νομίσματος: βασισμένα σε προϊόντα, πολιτικά και τώρα, βασισμένα στα μαθηματικά.” – Chris Dixon (Συνιδρυτής του Hunch τώρα ανήκει στον Ebay, συνιδρυτής του SiteAdvisor που ανήκει τώρα στη McAfee)
 7. “Λείπουν ολόκληρες κατηγορίες σφαλμάτων.” – Dan Kaminsky (Ειδικός για τη διείσδυση ασφαλείας για τη Cisco και την Avaya)
 8. “Είναι χρήματα 2.0, μια τεράστια τεράστια προσφορά.” – Chamath Palihapitiya (Προηγούμενος επικεφαλής του instant messenger AOL) 
 9. «Δεν μπορείτε να σταματήσετε πράγματα όπως το Bitcoin. Θα είναι παντού και ο κόσμος θα πρέπει να αναπροσαρμόσει. Οι παγκόσμιες κυβερνήσεις θα πρέπει να αναπροσαρμοστούν. ” – Τζον Μακάφ
 10. «Το Bitcoin είναι εδώ για να μείνει. Θα υπήρχε ένας χάκερ αναταραχή σε όποιον προσπάθησε να πάρει πίστωση για το δίπλωμα ευρεσιτεχνίας του κρυπτονομίσματος. Και δεν θα ήθελα να είμαι στο τέλος της οργής των χάκερ ». – Adam Draper

Ποιες διασημότητες ενδιαφέρονται για τα κρυπτονομίσματα?

Ρόουζαν Μπαρ – Ένας από τους πρώτους υποστηρικτές του Bitcoin. Το 2013, έγραψε στο Twitter:

πρώτο μετά την αποκαλυπτική νομοθεσία: η δουλεία σε όλες τις μορφές είναι πλέον παράνομη – συμπεριλαμβανομένης της δουλείας χρέους. #BITCOIN.

Μελ Β – Το 2013, η Mel B ανακοίνωσε ότι θα δεχόταν πληρωμές Bitcoin για το νέο της single.

Είπε:

Μου αρέσει το πώς η νέα τεχνολογία κάνει τη ζωή μας πιο εύκολη και για μένα αυτό είναι συναρπαστικό. Το Bitcoin ενώνει τους θαυμαστές μου σε όλο τον κόσμο χρησιμοποιώντας ένα νόμισμα. Μπορούν απλώς να πληρώσουν χρησιμοποιώντας bitcoin.

Ντουρ Κάρυ – Μόλις tweeted:

 Μόλις προσπάθησα να αγοράσω πρωινό με bitcoin. Αρνήθηκε. #whenwilltheworldcatchuptomyhipness

Floyd Mayweather Jr. – Το 2017, έγραψε μια φωτογραφία του εαυτού του με μια λεζάντα που έγραφε: “Δαπάνες bitcoin ethereum και άλλοι τύποι κρυπτογράφησης στο Beverly Hill.”

Ρίτσαρντ ΜπράνσονΕνα άρθρο δημοσιεύτηκε αναφέροντας ότι ο Richard Branson επένδυσε 30 εκατομμύρια δολάρια στην πλατφόρμα πληρωμών κρυπτογράφησης BitPay.

Συχνές ερωτήσεις:

Είναι η Επανάσταση του Bitcoin μια απάτη?

Όχι, είναι ένα πρόγραμμα εμπορίας τεχνολογίας που δημιουργήθηκε το 2017 από μια ομάδα καθιερωμένων χρηματιστών, που πραγματοποιεί συναλλαγές για τους χρήστες του πατώντας ένα μόνο κουμπί. Είναι ένα από τα παλαιότερα συστήματα Bitcoin στην αγορά και μακράν ένα από τα πιο γνωστά. 

Υπάρχει μια εφαρμογή Bitcoin Revolution?

Δυστυχώς, το Bitcoin Revolution δεν διαθέτει εφαρμογή για κινητά. Η πλατφόρμα είναι φιλική προς κινητά και λειτουργεί αν έχετε πρόσβαση σε αυτήν μέσω του προγράμματος περιήγησης ιστού στο τηλέφωνό σας.

Είναι το Bitcoin Revolution απάτη ή όχι; Η ετυμηγορία

Υπήρξαν ισχυρισμοί ότι το Bitcoin Revolution είναι απάτη και πολλά βίντεο στο YouTube σχετικά με τα συστήματα συναλλαγών. Το γεγονός είναι, ωστόσο, ότι υπάρχει μεγάλη αστάθεια όταν διαπραγματεύεστε με ένα περίπλοκο περιουσιακό στοιχείο όπως το Bitcoin και τα κρυπτονομίσματα.

Ανακαλύψαμε ότι υπάρχει πιθανότητα 92% πιθανότητας επιτυχίας στις επιχειρήσεις που έχουμε ελέγξει σε αυτήν την πλατφόρμα, η οποία είναι ένας εξαιρετικά ενδιαφέρων αριθμός.

Εκτός από το ποσοστό επιτυχίας που αξιώνεται 92%, υπάρχει και μια άλλη λεπτομέρεια που πρέπει επίσης να ληφθεί υπόψη και ότι είναι παρά το γεγονός ότι υπάρχουν σημαντικοί κίνδυνοι κατά τη διαπραγμάτευση, αλλά μπορούν να μειωθούν εάν ληφθεί η κατάλληλη εξέταση.

Η κακή φήμη των συστημάτων εμπορίας τεχνολογίας εξαπλώθηκε στο Διαδίκτυο λόγω διαφόρων παραγόντων. Για παράδειγμα, ένας από τους παράγοντες θα μπορούσε να είναι δυσαρεστημένοι χρήστες που δεν έλαβαν αυτό που περίμεναν και άρχισαν να κυκλοφορούν ψευδείς πληροφορίες βάσει της εμπειρίας τους, κάτι που είναι πολύ κοινό. Αυτό αναγκάζει τώρα να παραβλέψουμε την αξιοπιστία ορισμένων από αυτά τα εργαλεία. Λόγω της μεγάλης διακύμανσης, η επένδυση με Bitcoin και κρυπτονομίσματα δημιουργεί πολλούς κινδύνους και δεν είναι πάντα εγγύηση. Αυτή είναι μόνο μια άλλη υποστηρικτική δήλωση σχετικά με το γιατί όλοι πρέπει πάντα να χρησιμοποιούν ένα εργαλείο όπως το Bitcoin Revolution για να κάνουν τις αυτόματες συναλλαγές τους.

Οι νέοι επενδυτές πρέπει πάντα να ξεκινούν με μια ελάχιστη επένδυση, για να δοκιμάσουν το σύστημα συναλλαγών. Πολλοί ιστότοποι προτείνουν μια αρχική επένδυση € / £ 250. Επιλέξτε χρονικά διαστήματα 20 λεπτών και μην διακινδυνεύετε περισσότερα από 25 € ανά συναλλαγή.

Λεξικό όρων

Ορος Ορισμός
Διάταγμα Το Fiat αναφέρεται παραδοσιακά ως χαρτονόμισμα, που δεν έχει εγγενή αξία, αλλά του οποίου η αξία καθορίζεται ουσιαστικά από τον δημιουργό, στις περισσότερες περιπτώσεις αυτή θα ήταν η κυβέρνηση.
Bitcoin Το Bitcoin αναφέρεται ότι είναι το πιο δημοφιλές κρυπτογράφηση στον κόσμο. Το Bitcoin λειτουργεί σε Bitcoin Blockchain και είναι ένα αποκεντρωμένο νόμισμα που λειτουργεί ανεξάρτητα από τις κεντρικές τράπεζες και τις αρχές
Αιθέριο Το Ethereum, όπως το Bitcoin, είναι ένα κρυπτογράφηση που αποκεντρώνεται. Εδώ, οι επενδυτές μπορούν να μεταφέρουν και να ανταλλάσσουν αξία.
Litecoin Το Litecoin είναι επίσης ένα cryptocurrency και ένα blockchain που αντικατοπτρίζει το Bitcoin.
Ανταλλαγή Η ανταλλαγή κρυπτονομισμάτων είναι βασικά μια διαδικτυακή πλατφόρμα όπου οι επενδυτές κρυπτογράφησης μπορούν να ανταλλάσσουν διαφορετικά κρυπτονομίσματα με άλλα κρυπτονομίσματα.
Εξόρυξη Bitcoin Η εξόρυξη Bitcoin συμβαίνει όταν οι συναλλαγές Bitcoin επαληθεύονται και επιβεβαιώνονται πριν προστεθούν στο Bitcoin Blockchain.
Πορτοφόλι Crypto Το crypto wallet είναι ένα πρόγραμμα λογισμικού που αποθηκεύει τα ιδιωτικά και δημόσια κλειδιά των επενδυτών. Επιτρέπει επίσης στους χρήστες να μεταφέρουν, να λαμβάνουν, να ξοδεύουν, να αποθηκεύουν και να ελέγχουν τα υπόλοιπά τους.
Κυκλοφορία εφοδιασμού Αυτό αναφέρεται στο ποσό ενός δεδομένου κρυπτονομίσματος ή διακριτικών που είναι δημόσια διαθέσιμα και κυκλοφορούν στην αγορά μεταξύ αγοραστών και πωλητών.
Όριο αγοράς Το όριο αγοράς αναφέρεται στην αγοραία αξία όλων των κρυπτονομισμάτων που διατίθενται στην αγορά ανά ημέρα.
Altcoins Το Bitcoin ήταν το πρώτο και πιο επιτυχημένο από όλα τα κρυπτονομίσματα. Όλα τα άλλα νομίσματα ομαδοποιούνται στην κατηγορία altcoins.
Αποκλεισμός εξερευνητής Ένα διαδικτυακό εργαλείο για την εξερεύνηση και την ανάλυση του blockchain ενός κρυπτονομίσματος.
Ύψος μπλοκ Το ύψος του μπλοκ αναφέρεται στον αριθμό των μπλοκ που συνδέονται στο blockchain.
Αποκλεισμός επιβράβευσης Ένα κίνητρο που δόθηκε σε έναν ανθρακωρύχο bitcoin που έχει υπολογίσει με επιτυχία τον κατακερματισμό (επαλήθευση) σε ένα μπλοκ.
Σύνδεση αλυσίδας Μεταφορά ενός κρυπτονομίσματος σε άλλο. Αυτό απαιτεί την καταχώρηση της συναλλαγής σε δύο ξεχωριστά blockchain.
Κοινοπραξία Blockchain Ένα ιδιωτικό blockchain που ανήκει και λειτουργεί.
Κρυπτογράφηση Η διαδικασία κρυπτογράφησης και αποκρυπτογράφησης πληροφοριών.
Αποκεντρωμένη Αυτόνομη Οργάνωση Αναφέρεται σε οργανισμούς που διευθύνονται από προγράμματα υπολογιστών ή λογισμικό και όχι από ανθρώπινη είσοδο. Δεν υπάρχει κεντρική αρχή σε αυτό το θέμα.
Ενδειξη Τα κουπόνια συνδέονται στενά με τα ICO και συχνά βασίζονται σε προϋπάρχοντα πρότυπα από καθιερωμένα blockchain «έξυπνης σύμβασης» όπως το Ethereum.
ICO Αυτό σημαίνει αρχική προσφορά νομισμάτων και αναφέρεται σε μια αναστατωτική νέα μέθοδο για τα έργα να κερδίσουν χρηματοδότηση.
Πιρούνι Σε όρους κρυπτογράφησης, ένα πιρούνι είναι ένα συμβάν όπου ένα υπάρχον κρυπτογράφηση διαχωρίζεται σε δύο παραλλαγές του κώδικα.
Πορτοφόλι Ένα πορτοφόλι κρυπτογράφησης είναι ο κύριος τρόπος με τον οποίο οι κάτοχοι κρυπτονομισμάτων μπορούν να έχουν πρόσβαση στα κέρματά τους.
Ζεστή και κρύα αποθήκευση Αυτό αναφέρεται στο πού φιλοξενείται ένα συγκεκριμένο πορτοφόλι. Η θερμή αποθήκευση αναφέρεται σε ένα πορτοφόλι που είναι προσβάσιμο από μια σύνδεση στο Διαδίκτυο, όπου η ψυκτική αποθήκευση αναφέρεται στη φιλοξενία του πορτοφολιού σας εκτός σύνδεσης σε ξεχωριστό κομμάτι υλικού.
Χρηματική εγγύηση Ένα χρηματικό ποσό είναι μια χρηματοοικονομική ρύθμιση όπου ένα τρίτο μέρος διατηρεί και ρυθμίζει την πληρωμή των χρημάτων που απαιτούνται για δύο μέρη που συμμετέχουν σε μια δεδομένη συναλλαγή.
Έξυπνη σύμβαση Το Ethereum blockchain επιτρέπει την ανάπτυξη κώδικα σε αυτό με τη μορφή έξυπνου συμβολαίου. Αυτό το συμβόλαιο είναι ουσιαστικά ένα σύνολο μαθηματικών κανόνων που υπαγορεύουν τον τρόπο λειτουργίας των συναλλαγών
Απόδειξη εργασίας (PoW) Για την επιβεβαίωση και την προσθήκη συναλλαγών στο καθολικό Blockchain, υπάρχουν διάφορες προσεγγίσεις που έχουν αναπτυχθεί για την ολοκλήρωση αυτής της διαδικασίας.
Απόδειξη πονταρίσματος (PoS) Στα κρυπτονομίσματα που βασίζονται σε PoS, ο δημιουργός του επόμενου μπλοκ επιλέγεται μέσω διαφόρων συνδυασμών τυχαίας επιλογής και πλούτου ή ηλικίας.
Απόδειξη της σημασίας (POI) Αυτό είναι ένα στυλ απόδειξης που πρωτοπορεί το νόμισμα NEM ως τρίτη εναλλακτική λύση για τα PoW και PoS.
ΤΑ Συντομογραφία για τεχνική ανάλυση ή ανάλυση τιμών νομισμάτων βάσει ιστορικών κινήσεων τιμών και εξελιγμένων δεικτών.
Κόμβος έναν υπολογιστή που είναι συνδεδεμένος στο δίκτυο ενός συγκεκριμένου κρυπτονομίσματος.
Εξόρυξη Η εξόρυξη είναι η διαδικασία επικύρωσης νέων συναλλαγών σε ένα κρυπτογράφηση κατανεμημένων καθισμάτων.
Moonshot Αυτό αναφέρεται σε μια κρυπτογράφηση που αυξάνεται δραματικά.
Αγορά Bear και Bull Η αγορά ταύρων αναφέρεται στις αυξανόμενες τιμές και στο αισιόδοξο κλίμα που ενθαρρύνει τις αγορές. Οι αγορές bear θεωρούνται το αντίθετο των bull market, με πτωτικές τάσεις τιμών και απαισιόδοξο συναίσθημα που ενθαρρύνει τις πωλήσεις
Φάλαινα Αναφέρεται σε κάποιον που κατέχει μεγάλο αριθμό κρυπτονομισμάτων
HODL Αναφέρεται στην παθητική επενδυτική στρατηγική, αγνοώντας τις αναταραχές στην αγορά και περιμένοντας μακροπρόθεσμες αποδόσεις.
Σκληρό πιρούνι Αναφέρεται σε έναν τύπο πιρουνιού που δημιουργεί μια μόνιμη αλλαγή στο τυπικό πρωτόκολλο ενός ψηφιακού νομίσματος
Long / Long Θέση Αναφέρεται στο στοίχημα ότι ένα συγκεκριμένο περιουσιακό στοιχείο θα αυξηθεί τελικά σε αξία.
Ιδιωτικό κλειδί Ένα κομμάτι πληροφοριών που παρουσιάζεται ως μια σειρά από γράμματα και αριθμούς που μπορεί να χρησιμοποιήσει ένας επενδυτής για να αποκτήσει πρόσβαση στο ψηφιακό νόμισμά του
Δημόσιο κλειδί Μια διεύθυνση όπου ένας επενδυτής μπορεί να λάβει το ψηφιακό του νόμισμα χρησιμοποιώντας ένα συνδυασμό γραμμάτων και αριθμών.
Ρεκτ Εμφανίζεται όταν ένας επενδυτής χάνει μεγάλα χρηματικά ποσά στην αγορά κρυπτογράφησης
Short / Shorting Εμφανίζεται όταν ένας επενδυτής παίρνει μια μικρή θέση – κάνοντας ένα στοίχημα ότι ένα περιουσιακό στοιχείο ή ένα νόμισμα θα πέσει σε αξία
Κίνητρο εξόρυξης Οι ανθρακωρύχοι επιβραβεύονται για την επιβεβαίωση συναλλαγών και την εξόρυξή τους σε μπλοκ
Αρχάριος Αναφέρεται σε νέους επενδυτές στην αγορά κρυπτογράφησης.
DApp Αναφέρεται σε αποκεντρωμένη εφαρμογή.

Άλλα συστήματα συναλλαγών Crypto

Crypto Trader Bitcoin Trader Κενό Bitcoin Τρόπος ζωής Bitcoin
Bitcoin Rush Εξέλιξη Bitcoin Κέρδος Bitcoin Κωδικός Bitcoin

Αποποίηση ευθυνών: Το περιεχόμενο αυτής της σελίδας δεν πρέπει να λαμβάνεται ως οικονομική συμβουλή. Είναι μόνο για ενημερωτικούς σκοπούς. Ποτέ μην επενδύετε αυτό που δεν μπορείτε να χάσετε. Πάντα να ερευνάτε όσο το δυνατόν περισσότερο πριν λάβετε οποιαδήποτε οικονομική απόφαση και συμβουλευτείτε έναν πιστοποιημένο χρηματοοικονομικό σύμβουλο.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Please Follow Us
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner