Bitcoin Rush Review: Onko se huijaus vai legit?

Mikä on Bitcoin Rush?

Bitcoin Rush on edistynyt kaupankäyntiohjelmisto, jonka avulla sen käyttäjien on helppo ansaita rahaa Bitcoinilla. Bitcoin Rush toimii hyödyntämällä kehittyneiden tietokonealgoritmien kauppasignaaleja kaupankäynnin päätösten tekemiseksi. Algoritmi analysoi kryptovaluuttamarkkinat ja poimi vaihdettavissa olevia oivalluksia. Näiden kaupankäynnin algoritmien sanotaan olevan tarkempia kuin ihmiset. Heillä on ainutlaatuinen kyky ottaa huomioon suuri määrä tekijöitä ennen kuin he tarjoavat käyttäjälle kannattavimman kaupan. 

Huomaa, että Bitcoin Rush -tekniikalla on kyky erottaa tiedot kahteen luokkaan, perusanalyysiin ja tekniseen analyysiin. Mikä on pohjimmiltaan laadullisia ja määrällisiä tietoja. Bitcoin Rush -teknologiaohjelma on myös väittänyt kykynsä lukea ajankohtaisia ​​uutisia niiden ilmestyessä maailmanlaajuisesti. Nämä uutiset integroidaan sitten tekniikkaan ja otetaan huomioon kauppaa tehtäessä. 

Onko Bitcoin Rush huijaus vai onko se oikeutettua?

Bitcoin Rush on todellinen kaupankäyntiohjelmisto, joka toimii säänneltyjen välittäjien kanssa. Sijoittamiseen Bitcoin Rushiin tai muihin vastaaviin ohjelmiin liittyy kuitenkin riskitaso, joka ylittää ohjelman tai järjestelmän. Salausvaluuttamarkkinat ovat epävakaat ja aikaherkät. Käyttäjien mahdolliset voitot tai tappiot riippuvat siitä, kuinka paljon kohde-etuus poikkeaa sen alkuperäisestä arvosta. Tästä syystä ohjelmat, kuten Bitcoin Rush, on kehitetty antamaan ihmisille etu.

Muita syitä, jotka viittaavat alustan uskottavuuteen:

 • Bitcoin Rush tarjoaa demotilin kaupankäynnin harjoittamiseen.
 • Bitcoin Rush -teknologia on sidoksissa säänneltyihin välittäjiin.
 • Sinun on talletettava vain vähintään 250 euron talletus, nämä eivät ole maksuja, vaan rahaa, jota käytät kaupankäynnin aloittamiseen, kun päätät aloittaa kaupankäynnin live-tilillä.

Bitcoin Rush -tilin luominen

Vaihe 1: Rekisteröidy

Ensimmäinen askel on luo ilmainen tili alla olevan lomakkeen avulla. Onnistuneen rekisteröinnin jälkeen sinulle määrätään henkilökohtainen välittäjä, joka opastaa sinut asennusprosessissa:

Bitcoin Rushilla on kaikki tarvittavat toimenpiteet käyttäjätietojen turvallisuuden varmistamiseksi, mukaan lukien sivuston salaus, tietosuoja ja GDPR-yhteensopivuus.

Vaihe 2: Talletusten tekeminen

Onneksi Bitcoin Rushilla on nopea ja helppo transaktioprosessi ja maksuvaihtoehtoja on monia. Uudet sijoittajat vaativat aloitussiementtitalletuksen 250 puntaa / 250 euroa. Talletuksen suorittaminen kestää alle viisi minuuttia. 

Vaihe 3: Esittelykauppa 

Kun olet tehnyt ensimmäisen talletuksen, voit aktivoida demokaupan ominaisuuden. Demokauppatoiminnon avulla voit kokeilla tekniikkaa ennen live-kaupankäyntiä ohjelmassa. Se antaa myös sijoittajille mahdollisuuden kouluttaa itseään kryptovaluuttamarkkinoilla käymättä kauppaa oikealla rahalla. 

Vaihe 4: Kaupankäyntiprosessi

Kun uudet sijoittajat ovat tyytyväisiä ohjelmaan, he voivat aktivoida live-kaupankäyntitoiminnon. Sitten Bitcoin Rush tekee loput sijoittajan puolesta. Uusien sijoittajien on tietysti käytettävä noin 10-20 minuuttia päivässä ohjelmaan seuratakseen kauppojaan ja sen edistymistä.   

Tärkeitä ominaisuuksia Bitcoin Rush

Maksut 

Bitcoin Rush ei veloita palkkioita voiton tuottamisen jälkeen. Tämä tarkoittaa, että ohjelma ei tuota rahaa, jos sijoittajat eivät ansaitse rahaa. Jotkut sijoittajat ovat väittäneet ansaitsevansa 800 euroa ensimmäisestä 250 euron talletuksestaan. 

Todentaminen 

Vahvistusprosessi varmistaa, että sijoittajien antamat tiedot ovat oikeita. Se on välttämätön turvatoimenpide, ja on tärkeää, että sijoittajat antavat oikeat yhteystiedot ja sähköpostiosoitteen, jotta tili voidaan tarkistaa. Todentamisprosessilla varmistetaan myös, että ansaittuja voittoja ei talleteta väärälle tilille. 

Peruutusprosessi

Nostot ovat nopeita ja helppoja. Väitetään, että noston aloittamisen jälkeen käsittely kestää 24 tuntia. 

Kustannukset tai palkkiot

Ei ole piilotettuja maksuja tai järjestelmämaksuja. Bitcoin Rush vaatii kuitenkin, että palkkio maksetaan järjestelmälle talletuksen tekemisen jälkeen. 

Asiakaspalvelut 

Bitcoin Rush -tekniikalla on 24 tunnin asiakaspalvelu tuki sijoittajille, jotka kohtaavat ongelmia ohjelmassa. Tämä on hieno ominaisuus etenkin sijoittajille maailmanlaajuisesti. 

Välittäjät

Bitcoin Rushille määritetyt välittäjät varmistavat, että sijoittajat tuottavat voittoja ja että nämä voitot ovat tarkkoja. Kaikki ohjelman välittäjät ovat erittäin suositeltavia. 

Käyttäjien suosittelut 

Bitcoin Rush -verkkosivustolla on monia uusien ja kokeneiden sijoittajien suosituksia, joiden mukaan he ovat ansainneet valtavia voittoja viikoittain alkuperäisestä 250 £ / 250 € -talletuksestaan. 

Bitcoin Rushin edut

 • Läpinäkyvyys – kaikki Bitcoin Rush -tekniikalla tehdyt tapahtumat ovat läpinäkyviä eikä piilotettuja maksuja ole. 
 • Korkea tarkkuus – Bitcoin Rush -ohjelmaa käyttävän intuitiivisen tekniikan lisäksi kullekin sijoittajalle osoitetut välittäjät varmistavat voiton ansaitsemisen. 
 • Positiiviset arvostelut – monet uudet ja kokeneet sijoittajat ovat väittäneet ansaitsevansa jopa 800 euroa ensimmäisestä ensimmäisestä 250 puntaa / 250 euron sijoituksestaan. 
 • Nopeat nostot – nostoissa ei ole viivästyksiä. Voit aloittaa noston ja hyvittää sinut 24 tunnin kuluessa. 
 • Asiakaspalvelu – sijoittajilla on käytettävissään 24h-asiakastuki. 

Bitcoin Rush vs. muut ohjelmat

Bitcoin Rush  Muut ohjelmat 
✔️  Rekisteröinti kestää alle 20 minuuttia.  Pitkät hankalat tiedot vaaditaan ennen vahvistamista.
✔️  Se on ilmoittanut, että onnistumisaste on vähintään 82%.  Suorita automaattisesti ja saavuttaa huonoja tuloksia.
✔️  Kaupankäynnin aloittamiseen vaadittava alkuosuus on 250 puntaa / 250 euroa.  Saattaa edellyttää suurempaa alkutalletusta. 
✔️  Tapahtumat voidaan suorittaa melko nopeasti, ja tarjolla on monia maksuvaihtoehtoja. Toiset vievät rahasi jopa viikkoina.

Vinkkejä aloittamiseen

 • Minäsijoita minimi- suosittelemme aloittamaan alkuinvestoinnilla 250 € käytettävissä olevista tuloistasi. Voit aina sijoittaa uudelleen ensimmäisen voittosi jälkeen. Tämä minimoi riskin menettää suuria summia. 
 • Kouluta itseäsi kryptovaluuttamarkkinoilla– kryptovaluuttamarkkinat ovat erittäin epävakaat ja on tärkeää, että uudet sijoittajat kouluttavat itseään kryptovaluuttaan ja Bitcoin Rush -tekniikkaan ennen sijoittamista. 
 • Nosta voittosi– varmista, että nostat voittosi säännöllisesti. Näin pystyt pitämään kirjaa siitä, kuinka passiiviset tulosi kasvavat. 
 • Pidä kiinni säännöllisistä kaupankäyntiajoista- varmista, että tiedät, milloin markkinat avautuvat ja sulkeutuvat. Voit menettää rahaa antamalla ohjelman käydä kauppaa koko päivän ja yön. 

Onko Bitcoin Rush ollut esillä mediassa?

On väitetty, että Bitcoin Rush on ollut esillä valtavirran mediassa ja että kansainväliset julkkikset ovat hyväksyneet sen. Tässä vaiheessa voimme sulkea nämä väitteet huhuiksi. Ei ole oikeutettua näyttöä siitä, että Bitcoin Rush olisi lähetetty televisiossa. Tässä on joitain televisio-ohjelmia, joista monet väittävät, että Bitcoin Rush on ollut esillä:

Oliko Bitcoin Rush esillä Dragons Denissä?

Dragons Den on kuuluisa brittiläinen näyttely, jossa yrittäjille pyrkiville yrityksille annetaan 3 minuuttia aikaa viedä liikeidea menestyville liikemiehille, toivoen investointien käynnistämistä ja liikeideansa seuraavaan vaiheeseen. Kaikki tähän näyttelyyn liittyvät tuotteet saisivat menestystä yhdessä yössä. Emme ole löytäneet mitään yhteyttä Bitcoin Rushin ja Dragons Denin välillä.

Oliko Bitcoin Rush esillä Shark Tankissa?

Shark Tank on amerikkalainen sijoitusnäyttely, joka on samanlainen kuin Dragons Den. Yrittäjät saivat muutaman minuutin ajaa ajatuksensa miljonääripaneelille toivoen, että nämä miljonäärit sijoittavat rahaa ideaansa. Jos Bitcoin Rushilla oli Shark Tankin tuki, on turvallista sanoa, että se olisi kaikkialla uutisissa, mutta se on erittäin epätodennäköistä, koska Bitcoin Rushilla ei ole lupaa osavaltioissa.

Onko julkkikset hyväksynyt Bitcoin Rushin?

On väitetty, että kansainväliset julkkikset ovat hyväksyneet Bitcoin Rushin. Emme kuitenkaan ole löytäneet todisteita siitä, että nämä väitteet pitävät paikkansa, ja toistaiseksi tämä olisi suljettava pois keinotteluna. 

Vahvisti Gordon Ramsay Bitcoin Rushin?

Gordon Ramsay on yksi kuuluisimmista kokkeista maailmassa. Multi-Michelin-tähdellä merkityllä brittiläisellä kokilla, ravintoloitsijalla, kirjailijalla ja televisiohenkilöstöllä on valtava tuotemerkki, joten hänen hyväksyntänsä antaisi tuotteille uskottavuutta. Tutki verkkoa ja YouTubea selvittääkseen, onko hän hyväksynyt Bitcoin Rushin, valitettavasti emme löytäneet mitään. Joten huhut ovat vääriä.

Hyväksyikö Peter Jones Bitcoin Rushin? 

Peter Jones on brittiläinen liikemies ja reality-tähti suositussa sijoitusohjelmassa Dragons Den ja amerikkalaisessa American Inventor -sarjassa. Hänen nettovarallisuutensa on arvioitu lähes 500 miljoonaksi euroksi, joten jos joku hänen taloudellisesta asemastaan ​​kannattaa sijoitustuotetta, monet ihmiset investoivat siihen. Etsimme tapauksia, joissa Peter Jones on hyväksynyt Bitcoin Rushin, mutta emme löytäneet mitään.

Hyväksyikö Elon Musk Bitcoin Rushin?

Elon Musk on eksentrinen miljardööri, jolla on kolme kansallisuutta, eteläafrikkalaiset, kanadalaiset ja amerikkalaiset. Hän on mies Teslan ja SpaceX: n takana. Elon Muskin twiitit vaikuttavat osakemarkkinoihin, jos hän hyväksyisi Bitcoin Rushin, se olisi kaikkialla uutisissa ja Bitcoin Rush -sivusto kaatuisi. Etsimme Internetistä päteviä todisteita siitä, että Elon Musk hyväksyi Bitcoin Rushin, emme taaskään pystyneet vahvistamaan näitä väitteitä. Elon Musk omistaa 0,25 bitcoinia, jaoimme tietoja tästä tuoreessa uutisartikkelissa.

Toistaiseksi kaikki väitteet, jotka koskevat eri julkkiksia, tukevat Bitcoin Rushia, on todettu vääriksi. Huomaa, että markkinoijat esittävät nämä väitteet eikä itse Bitcoin Rush -alusta. Ainoastaan ​​Bitcoin Rush -sivustolla julkaistuja tietoja on pidettävä totta.

Julkkikset, joilla on kiinnostusta kryptovaluuttoihin:

Gwyneth Paltrow – Vuonna 2017 Gwyneth Paltrow liittyi Bitcoin-lompakkokäynnistykseen Abraan neuvonantajana Apple-sarjan, Planet of the Apps -jakson aikana..

Mike Tyson – Vuonna 2016 Mike Tyson lanseerasi Bitcoin-lompakon yhteistyössä Bitcoin Directin kanssa.

Snoop Dogg -Vuonna 2013 Snoop twiitti: 

“Seuraava minun saatavilla oleva bitcoin n -levy toimitetaan droneina.” Vuonna 2017 Snoop Doggille lahjoitettiin nuorten jalkapallo-ohjelmalle 1500 yrityksen SparkleCOIN-arvoa noin 55 500 dollarin arvosta..

Ashton Kutcher  – Sijoitettu urheiluvedonlyönnin lohkoketjuun, Unikrniin, yhdessä miljardööri Mark Cubanin kanssa.

Jamie Foxx – Vuonna 2017 Jamie Foxx hyväksyi cryptocurrency exchange Cobinhoodin Twitterissä:

 ”Innolla osallistumista uuteen @cobinhood Tokeniin! NOLLA maksu kauppaa! #CryptoCurrency #BitCoin #ETH – http://cobinhood.com.”

Roseanne Barr – Yksi Bitcoinin varhaisimmista kannattajista. Vuonna 2013 hän twiittasi:

ensimmäinen maailmanlopun jälkeinen laki: orjuus kaikissa muodoissa on nyt laitonta, mukaan lukien velanorjuus. #BITCOIN.

Mel B. – Vuonna 2013 Mel B ilmoitti hyväksyvänsä Bitcoin-maksut uudesta singlestään.

Hän sanoi:

Rakastan kuinka uusi tekniikka helpottaa elämäämme, ja minulle se on jännittävää. Bitcoin yhdistää fanejani ympäri maailmaa yhdellä valuutalla. He voivat vain maksaa bitcoineilla.

Drew Carey – Kerran twiitattu:

 Yritin vain ostaa aamiaista w bitcoineja. Hylätty. #milloinmaailmankatkaisu

Floyd Mayweather Jr.. – Vuonna 2017 hän twiittasi valokuvan itsestään, jonka otsikko oli “Bitcoins ethereumin ja muun tyyppisten kryptovaluuttojen kulutus Beverly Hillissä”.

Richard BransonArtikkeli julkaistiin raportoimalla, että Richard Branson investoi 30 miljoonaa euroa kryptovaluutta-maksualustalle BitPay.

Kuuluisia bitcoin-lainauksia:

 1. Bitcoin on tekninen kiertue. ” – Bill Gates
 2. “Bitcoin on merkittävä salaussaavutus, ja kyvyllä luoda jotain, joka ei ole kopioitavaa digitaalisessa maailmassa, on valtava arvo.” – Eric Schmidt (Googlen toimitusjohtaja) 
 3. “Bitcoin on erittäin jännittävä kehitys, se voi johtaa maailman valuuttaan. Luulen, että seuraavan vuosikymmenen aikana siitä tulee yksi tärkeimmistä tavoista maksaa asioista ja siirtää varoja. ” – Kim Dotcom (MegaUpload-toimitusjohtaja)
 4. “Olemme päättäneet sijoittaa rahamme ja uskomme matemaattiseen kehykseen, jossa ei ole politiikkaa eikä inhimillisiä virheitä.” – Tyler Winklevoss (Facebookin keksijä)
 5. “Bitcoinilla on oikeastaan ​​tasapaino ja kannustimet, ja siksi se alkaa nousta.” – Julian Assange (Wikileaksin perustaja)
 6. “Joten bitcoin on cyber snob -valuutta …” – William Shatner (Star Trek TOS: n näyttelijä)
 7. “Virgin Galactic on rohkea yrittäjysteknologia. Se ajaa vallankumousta, ja Bitcoin toimii samalla tavalla uuden valuutan keksimisessä. ” – Sir Richard Branson (Virgin-yritysryhmän perustaja)
 8. ”Pidän todella Bitcoinista. Omistan Bitcoineja. Se on arvovarasto, hajautettu pääkirja. Se on loistava paikka sijoittaa varoja, varsinkin sellaisissa paikoissa kuin Argentiina, jonka inflaatio on 40 prosenttia, missä 1 euron arvo on tänään 60 senttiä vuodessa, eikä hallituksen valuutalla ole arvoa. Se on myös hyvä sijoitusväline, jos sinulla on halua riskiin. Mutta se ei ole valuutta, ennen kuin volatiliteetti hidastuu. ” – David Marcus (Paypalin toimitusjohtaja)
 9. “Mielestäni se tosiasia, että bitcoin-universumissa algoritmi korvaa [hallituksen] toiminnot … on itse asiassa aika siistiä. Olen suuri Bitcoin-fani. ” – Al Gore (Yhdysvaltojen 45. varapresidentti)
 10. “Bitcoin voi olla rahan TCP / IP.” – Paul Buchheit (Gmailin luoja)

Bitcoin Rush -katsaus: tuomio!

Tämän Bitcoin Rush -salakauppajärjestelmän tarkastelun tulos saa meidät tukemaan väitteitä siitä, että Bitcoin Rush on 100% legitiimi ja voi auttaa uusia ja kokeneita kauppiaita passiivisten tulojen tuottamisessa ja vaurauden kasvussa. Jopa tarvitsemansa taloudellisen vapauden saaminen. On arvioitu, että uusi käyttäjä voi ansaita 200–1 000 puntaa viikossa. Tämä riippuu siitä, kuinka paljon rahaa käyttäjä sijoittaa ja sijoittaa uudelleen. Ansaita merkittävä määrä rahaa tältä kaupankäyntialustalta on mahdollisuus.

UKK

 • Onko Bitcoin Rush legit?

Bitcoin Rush väittää olevansa legitiimi ja varsinaisella verkkosivustolla on monia suositteluja näiden väitteiden vahvistamiseksi. 

 • Kuinka paljon voittoa voidaan ansaita Bitcoin Rushilla?

Markkinastandardia noudattaen, mitä korkeampi talletuksesi, sitä korkeampi voittosi. Alustalla on nykyisiä sijoittajia, jotka väittävät tekevänsä jopa 1500 € päivässä.

 • Mikä on ihanteellinen talletus aloittaa Bitcoin Rushissa?

Suosittelemme aloittamaan vähimmäistalletuksella 250 €, ja voit sijoittaa pääoman uudelleen ansaitsemisen jälkeen.

 • Millainen on peruuttamisprosessi?

Sijoittajat voivat nostaa varoja milloin tahansa Bitcoin Rush -tililtään. Nostoprosessi valmistuu 24 tunnissa. Voitto muunnetaan sitten kryptovaluutta-arvosta ja talletetaan paikallisessa valuutassasi.

Termien sanasto

Termi Määritelmä
Fiat Fiatia kutsutaan perinteisesti paperirahaksi, jolla ei ole sisäistä arvoa, mutta jonka arvon on olennaisesti luonut luoja, useimmissa tapauksissa tämä olisi hallitus.
Bitcoin Bitcoinin on ilmoitettu olevan maailman suosituin kryptovaluutta. Bitcoin toimii Bitcoin Blockchainilla ja on hajautettu valuutta, joka toimii keskuspankeista ja viranomaisista riippumattomasti
Ethereum Ethereum, kuten Bitcoin, on hajautettu kryptovaluutta. Täällä sijoittajat voivat siirtää ja vaihtaa arvoa.
Litecoin Litecoin on myös kryptovaluutta ja Bitcoinia peilava lohkoketju.
Vaihto Salausvaihto on pohjimmiltaan online-foorumi, jossa salaussijoittajat voivat vaihtaa erilaisia ​​kryptovaluuttoja muihin kryptovaluuttoihin.
Bitcoin-kaivos Bitcoin-kaivostoiminta tapahtuu, kun Bitcoin-tapahtumat tarkistetaan ja vahvistetaan ennen niiden lisäämistä Bitcoin Blockchainiin.
Salauslompakko Salauslompakko on ohjelmisto, joka tallentaa sijoittajien yksityiset ja julkiset avaimet. Sen avulla käyttäjät voivat myös siirtää, vastaanottaa, käyttää, tallentaa ja tarkistaa saldonsa.
Kiertävä tarjonta Tämä viittaa tietyn kryptovaluutan tai rahakkeiden määrään, jotka ovat julkisesti saatavilla ja liikkuvat markkinoilla ostajien ja myyjien välillä.
Markkina-arvo Markkina-arvo viittaa kaikkien markkinoilla käytettävissä olevien kryptovaluuttojen markkina-arvoon päivässä.
Altcoins Bitcoin oli ensimmäinen ja menestynein salausvaluutta. Kaikki muut kolikot on ryhmitelty yhteen altcoinien luokkaan.
Estä Explorer Online-työkalu kryptovaluutan lohkoketjun tutkimiseen ja analysointiin.
Estä korkeus Lohkon korkeus viittaa lohkoketjuun kytkettyjen lohkojen määrään.
Estä palkinto Kannustin, joka annetaan bitcoin-kaivosmiehelle, joka on onnistuneesti laskenut hashin (todentamisen) lohkossa.
Ketjun yhdistäminen Yhden kryptovaluutan siirtäminen toiseen. Tämä edellyttää, että tapahtuma on jätettävä kahteen erilliseen lohkoketjuun.
Konsortio Blockchain Yksityisomistuksessa oleva ja käyttämä lohkoketju.
Salaus Tietojen salaus ja salauksen purku.
Hajautettu autonominen organisaatio Viittaa organisaatioihin, joita tietokoneohjelmat tai ohjelmistot hoitavat inhimillisen panoksen sijaan. Tältä osin ei ole keskusviranomaista.
Tunnus Tunnukset liittyvät vahvasti ICO: han, ja ne rakennetaan usein aiemmin luotujen älykkäiden sopimusten lohkoketjujen, kuten Ethereumin, pohjalta..
ICO Tämä tarkoittaa Initial Coin Offeringia ja viittaa häiritsevään uuteen menetelmään hankkeiden rahoituksen saamiseksi.
Haarukka Salausvaluutan kannalta haarukka on tapahtuma, jossa olemassa oleva kryptovaluutta jakautuu koodin kahteen muunnelmaan.
Lompakko Kryptovaluutan lompakko on ensisijainen tapa kryptovaluutan omistajille pääsy kolikoihinsa.
Kuuma ja kylmä varastointi Tämä viittaa johonkin tiettyyn lompakkoon. Hot storage tarkoittaa lompakkoa, johon pääsee Internet-yhteydellä, kun kylmävarastointi tarkoittaa lompakon säilyttämistä offline-tilassa erillisellä laitteella..
Escrow Escrow on rahoitusjärjestely, jossa kolmas osapuoli omistaa ja säätelee kahden tietyn liiketoimen osapuolen edellyttämien varojen maksamista..
Älykäs sopimus Ethereum-lohkoketju sallii koodin asentamisen siihen älykkään sopimuksen muodossa. Tämä sopimus on pohjimmiltaan joukko matemaattisia sääntöjä, jotka sanelevat liiketoimien toiminnan
Työtodistus (PoW) Jotta prosessit voidaan vahvistaa ja lisätä Blockchain-pääkirjaan, on olemassa useita lähestymistapoja, jotka on kehitetty tämän prosessin loppuun saattamiseksi.
Panoksen todistus (PoS) PoS-pohjaisissa kryptovaluutoissa seuraavan lohkon luoja valitaan satunnaisen valinnan ja rikkauden tai iän eri yhdistelmien avulla.
Todistus tärkeydestä (POI) Tämä on todistustyyli, jonka kolikko NEM on edelläkävijä kolmanneksi vaihtoehdoksi PoW: lle ja PoS: lle.
TA Lyhyesti teknisen analyysin tai kolikkoarvojen analyysin perusteella, joka perustuu historiallisiin hintaliikkeisiin ja hienostuneisiin indikaattoreihin.
Solmu tietokone, joka on kytketty tietyn kryptovaluutan verkkoon.
Kaivostoiminta Kaivostoiminta on prosessi, jolla vahvistetaan uudet tapahtumat cryptocurrencies-hajautetusta pääkirjasta.
Moonshot Tämä viittaa kryptovaluutta ampumiseen dramaattisesti ylöspäin.
Karhu- ja härkämarkkinat Härkämarkkinoilla tarkoitetaan hintojen nousua ja optimistista ilmapiiriä, joka kannustaa ostamaan. Karhumarkkinoita pidetään härkämarkkinoiden vastakohtana, ja hintakehitys on laskeva ja myyntiä kannustava pessimistinen ilmapiiri
Valas Tarkoittaa henkilöä, jolla on suuria määriä kryptovaluutta
HODL Viittaa passiiviseen sijoitusstrategiaan, jossa markkinoiden turbulenssi jätetään huomiotta ja odotetaan pitkän aikavälin tuottoa.
Kova haarukka Viittaa haarukkaan, joka luo pysyvän muutoksen digitaalisen valuutan vakioprotokollaan
Pitkä / pitkä asento Tarkoittaa vedon tekemistä siitä, että tietyn omaisuuden arvo nousee lopulta.
Yksityinen avain Pala tietoa, joka esitetään kirjaimina ja numeroina, joita sijoittaja voi käyttää digitaalisen valuuttansa käyttämiseen
Julkinen avain Osoite, johon sijoittaja voi saada digitaalisen valuuttansa kirjainten ja numeroiden yhdistelmällä.
Rekt Tapahtuu, kun sijoittaja menettää suuria summia kryptovaluuttamarkkinoilla
Lyhyt / oikosulku Tapahtuu, kun sijoittaja ottaa lyhyen position ja lyö vetoa, että omaisuuserän tai valuutan arvo laskee
Kaivostoiminnan kannustin Palkkion kaivostyöläiset saavat tapahtumien vahvistamisesta ja niiden kaivamisesta lohkoihin
Nyyppä Viittaa uusiin sijoittajiin kryptovaluuttamarkkinoilla.
DApp Viittaa hajautettuun sovellukseen.

Muut salauksen kaupankäyntijärjestelmät

Salauskauppias Bitcoin-kauppias Bitcoin-reikä Bitcoin-elämäntapa
Bitcoin Evolution Bitcoin-vallankumous Bitcoin-voitto Bitcoin-koodi

Vastuuvapauslauseke: Tämän sivun sisältöä ei tule pitää taloudellisena neuvona. Se on tarkoitettu vain tiedoksi. Älä koskaan sijoita sitä, mitä sinulla ei ole varaa menettää. Tutki aina niin paljon kuin mahdollista ennen minkään taloudellisen päätöksen tekemistä ja ota yhteyttä sertifioituun taloudelliseen neuvonantajaan.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Please Follow Us
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner