Bitcoin Trader Review: Er det en fidus eller legitimitet?

Contents

Hvad er Bitcoin Trader?

Bitcoin Trader er en kryptovalutahandelssoftware, der har til formål at hjælpe investorer, der aldrig har handlet før, med at få overskud på kryptokurrencymarkedet. Handelssoftwaren fungerer med intelligent teknologi bakket op af kunstig intelligens til at bruge markedsdata og tendenser til rentable handler.

Er Bitcoin Trader Legit?

Der er mange spørgsmål og myter vedrørende Bitcoin Trader og dens legitimitet, især indtjeningspotentialet for investorer, der er interesseret i handel.

Under vores undersøgelse har vi fundet ud af, at Bitcoin Trader faktisk er en legitim handelsplatform tilknyttet regulerede virksomheder.

Når du tilmelder dig, bliver du ringet op af en kontoadministrator for at guide dig gennem hele processen.

Cryptovalutaer er ustabile, så der er risici forbundet med handel med disse aktiver, hvorfor Bitcoin Trader tilbyder demokonti og opfordrer folk til at begynde at handle med små beløb for at gøre sig bekendt med både platformen og markederne.

Her er et resumé af vores fund, der understøtter påstanden om, at Bitcoin Trader er 100% legit:

 • Brugere kan potentielt nyde en gevinst på op til 88% ved at bruge handelssignalerne på platformen.
 • Handelsplatformen er let at navigere og brugervenlig.
 • Nye brugere krævede et minimum depositum på € 250 for at starte handel, men der er en demo-version af platformen, der skal øves, før de handler med rigtige penge.

Oprettelse af en Bitcoin Trader-konto

1. Registrering

At registrere Opret en gratis konto via nedenstående formular. Efter vellykket registrering vil du blive tildelt en personlig mægler, der leder dig gennem opsætningen:

2. Indbetaling

Vi foreslår, at du foretager et minimumsindskud på £ 250 / € 250. Denne indbetaling skal foretages, før brugeren kan aktivere live trading-funktionen. At starte i det små er bedst for brugere, der aldrig har handlet før. Der er flere betalingsmuligheder tilgængelige for brugeren. Dette er en ekstra bekvemmelighed og sikrer, at transaktionsprocessen er hurtig og nem. 

Indskud kan foretages ved hjælp af et MasterCard, Visa eller Maestro. Dog skal brugerne bekræfte kortets ægthed. For nye brugere, der er bekymrede over sikkerheden af ​​deres kortoplysninger, er det blevet rapporteret, at Bitcoin Trader-brugere og SSL-certifikater beskytter alle transaktioner. Dette betyder, at alle dine fortrolige oplysninger er krypteret og sikre på webstedet. 

3. Demohandel 

Vi anbefaler, at du bruger demo-handelsfunktionen, især for nye og uerfarne brugere. Demofunktionen er dybest set en replika af den live handelsplatform uden brug af rigtige penge og er rettet mod at hjælpe brugerne med at opleve platformen, lære om live-handler og teste dens funktionalitet. 

4. Handelsproces

Før du starter en live handel, foreslår vi, at alle nye brugere sætter handelsgrænser. Dette vil beskytte enhver investering eller i det mindste minimere risikoen for store tab. Når en bruger har konfigureret de indledende grænseindstillinger, gælder den hver handelsdag, undtagen hvis brugeren ændrer indstillingerne, før en handel finder sted. Igen er det tilrådeligt at bruge demohandelfunktionen, før du går videre til livehandel. Det rapporteres gennem andre anmeldelser og folk, der har testet Bitcoin Trader, at enorme overskud blev foretaget fra en indledende indbetaling. 

Fordele ved at handle med Bitcoin Trader

Her er et par ekstra fordele ved Bitcoin Trader for nye brugere, der er interesserede i at handle på denne platform: 

 • Brugervenlige funktioner – en ny bruger finder det let at navigere på denne platform. Funktionerne er grundlæggende og lette at forstå. 
 • Bekræftelsesproces – verificering af brugerens personlige oplysninger er af største betydning. Heldigvis er bekræftelsesprocessen hurtig og nem, og nye brugere kan gøre dette via den e-mail-konto, de har angivet.
 • Online kundesupport – der er et kundeserviceteam tilgængeligt 24/7.
 • Demo trading-funktion – brugere er i stand til at lære om at tjene penge på denne platform, før de tjener rigtige penge. Det beskytter også nye brugere fra at investere store summer i et marked, de endnu ikke forstår. 
 • Hurtige transaktioner – transaktioner kan foretages inden for 24 timer efter den første handel. Teknologien på Bitcoin Trader er hurtig og præcis. 
 • Mæglere – systemet er tilknyttet en online aktiemægler. Mægleren, der er tildelt brugerens handel, vil støtte de forskellige investeringer.
 • Feedback-systemer – Der er anmeldelser på hjemmesiden efterladt af nye og erfarne forhandlere. Nogle rapporterede 100.000 € i fortjeneste efter at have brugt Bitcoin Trader i lidt over to måneder. 

bitcoin trader anmeldelse

Sådan fungerer Bitcoin Trader

Nye brugere bliver nødt til at åbne en obligatorisk konto og gennemføre registreringsprocessen. Herefter kræver kontoen en første indbetaling for at aktivere. Brugere vil derefter aktivere funktionen til automatisk handel, og handelsapplikationen starter processen på brugerens vegne. Processen er ret ligetil.

Her er nogle mere nyttige oplysninger, som nye brugere bør vide: 

 • Bitcoin Trader rapporteres at være registreret og har en gyldig licens til at operere i 150 lande.
 • Ifølge andre anmeldelser er succesraten for transaktioner på Bitcoin Trader 96%.
 • Minimumsindbetalingen for at aktivere en konto er £ 250 / € 250, hvilket er rimeligt sammenlignet med andre handelsplatforme.
 • Det rapporteres, at Bitcoin Trader er sikker og fri for tredjepartsapps. 

Bitcoin Trader vs. andre handelsplatforme

Der er nogle væsentlige forskelle mellem Bitcoin Trader og andre handelsplatforme. Dette inkluderer: 

Bitcoin Trader Andre Crypto-applikationer
✔️ Problemfri registrering ❌ Andre bitcoin-handelsplatforme kræver en lang registreringsproces. 
✔️ Flere betalingsmetoder ❌ Andre bitcoin-handelsplatforme kan i første omgang begrænse en ny bruger til en betalingsmetode
✔️ Flere muligheder for at konfigurere handelsindstillinger ❌ Brugere kan opleve, at andre platforme har for mange begrænsninger, der hindrer muligheden for at tjene penge på kryptokurrencymarkedet.
✔️ Virkelige positive udtalelser ❌ Mange andre handelsplatforme har modtaget utallige dårlige anmeldelser.
✔️ Hurtig tilbagetrækningsproces ❌ Andre handelsplatforme har et langsomt placeret transaktionssystem, der modvirker samtidige handler.

Hvor mange penge kan der tjenes med Bitcoin Trader?

Det rapporteres, at der dagligt er tusinder af mennesker, der tjener penge på Bitcoin Trader. Der er selvfølgelig risici involveret, når der er tale om en kryptokurrency. Markedet er ustabilt og tidsfølsomt, og på grund af dette er det vigtigt, at nye brugere lærer så meget som muligt om platformen, inden de investerer store summer.. 

Her er et par tip, vi har oprettet for at hjælpe nye brugere med at beskytte sig mod enorme tab:

 1. Invester klogt, start med et minimum depositum på £ 250 / € 250 i første omgang. Det rapporteres, at der kan opnås høje overskud, selv når man investerer et minimum. 
 2. Træk indtjening – vi foreslår at trække din indtjening og lade det oprindelige investeringsbeløb være på systemet for mere handel. På denne måde kan du bruge din indtjening, mens den startkapital, du investerede, fortsætter med at tjene penge. 
 3. Gør din forskning – find ud af mere information om Bitcoin Trader, før du investerer. Vi har en FAQ-sektion i slutningen af ​​vores gennemgang. Dette kan muligvis besvare nogle af dine presserende spørgsmål kort. 
 4. Invester ikke dine opsparinger – vi foreslår, at nye brugere bruger deres disponible indkomst i stedet for at bruge al deres opsparing til at finansiere deres første handel. Husk, at kryptovalutamarkedet er volatilt, og tingene ændrer sig hurtigt dagligt. 

Kan amerikanske kunder bruge Bitcoin Trader?

Nej, amerikanere kan ikke bruge Bitcoin Trader, men der er mange alternative handelsplatforme registreret i USA for folk, der er interesseret i at handle kryptokurver.

Er der en Bitcoin Trader-app?

Der har været rygter om, at der findes en Bitcoin Trader-app. Desværre kan vi endnu ikke validere disse krav. Så vidt vores forskning går, kan handel kun foregå på en computer eller andre mobile enheder via hjemmesiden. Naturligvis bliver hver bruger nødt til at oprette en konto og foretage indbetaling på det sikre websted.

Har Bitcoin Trader været med i medierne?

Der har været forskellige rygter om, at Bitcoin Trader er blevet godkendt i tv-shows som Dragon’s Den, Shark Tank og This Morning. Der er intet bevis for, at disse rygter er korrekte. Der har heller ikke været nogen godkendelse af Bitcoin Trade fra nogen berømtheder, selvom mange har udtrykt interesse for at forstå Cryptocurrency-markedet. 

Lad os se på nogle af grundene til, at folk ønsker, at Bitcoin Trader skal vises i disse tv-shows:

Dragons Den

Shark Tank

Denne morgen

Er der en Dragons Den Bitcoin Trader-episode?

Dragons Den er et berømt britisk show, hvor ambitiøse forretningsfolk får 3 minutter til at kaste deres forretningsidé til et panel af succesrige forretningsfolk i håb om at få investeringer til at starte og tage deres forretningsidé til næste fase. Ethvert produkt, der er knyttet til dette show, vil få succes om natten. Vi har ikke fundet nogen forbindelse mellem Bitcoin Trader og Dragons Den.

Er der en Shark Tank Bitcoin Trader-episode?

Shark Tank er et amerikansk investeringsshow svarende til Dragons Den. Iværksættere fik et par minutter til at kaste deres idé til et panel af millionærer i håb om, at disse millionærer investerer penge i deres idé. Hvis Bitcoin Trader havde støtte fra Shark Tank, er det sikkert at sige, at det ville være hele nyheden, men det er meget usandsynligt, da Bitcoin Trader ikke er licenseret i staterne.

Var Bitcoin Trader med på denne morgen?

Denne morgen er et populært tv-show i dag på iTV, det britiske program har kørt siden 1988. Showet er en blanding af berømthedsinterviews, show-forretningsnyheder, aktuel diskussion, konkurrencer, sundhed og andre generelle emner. Hvis Bitcoin Trader blev vist på dette show, ville millioner af mennesker i Storbritannien blive eksponeret for Bitcoin og Bitcoin Trader, sociale medier og nyhedssider ville også blive oversvømmet med nyheder, spørgsmål og hashtags om Bitcoin Trader.

Er Bitcoin Trader blevet godkendt af berømtheder?

Der har været påstande om, at Bitcoin Trader er blevet godkendt af internationale berømtheder. Vi besluttede at undersøge disse påstande ved at undersøge alle berømtheder, der hævdedes at støtte Bitcoin Trader. Nedenfor er en liste over berømtheder, som vi undersøgte:

Godkender Gordon Ramsay Bitcoin Trader?

Gordon Ramsay er en af ​​de mest berømte kokke i verden. Multi-Michelin-stjernet britisk kok, restauratør, forfatter og tv-personlighed har et stort mærke, så hans godkendelse vil give enhver produkt troværdighed. Vi gennemsøgte nettet og YouTube for at finde ud af, om han har godkendt Bitcoin Trader, desværre fandt vi ikke noget. Så rygterne er falske.

Godkender Peter Jones Bitcoin Trader?

Peter Jones er en britisk forretningsmand og reality-tv-stjerne i det populære investeringsprogram Dragons Den og det amerikanske tv-show American Inventor. Han har en anslået nettoværdi på tæt på $ 500 millioner, så hvis nogen af ​​hans økonomiske status godkender et investeringsprodukt, ville mange mennesker også investere i det. Vi ledte efter forekomst af, at Peter Jones har godkendt Bitcoin Trader, men vi fandt ikke noget.

Elon Musk godkender Bitcoin Trader?

Elon Musk er den excentriske milliardær med tre nationaliteter, sydafrikanske, canadiske og amerikanske. Han er manden bag Tesla og SpaceX. Tweets fra Elon Musk påvirker aktiemarkedet, hvis han skulle tilslutte sig Bitcoin Trader, ville det være over hele nyheden, og Bitcoin Trader-webstedet ville gå ned. Vi søgte på internettet efter ethvert gyldigt bevis for, at Elon Musk godkendte Bitcoin Trader, igen var vi ikke i stand til at bekræfte disse påstande.

Tilslutter Trevor Noah Bitcoin Trader?

Trevor Noah er en sydafrikansk komiker, politisk kommentator, skuespiller og vært for det populære amerikanske talkshow, The Daily Show. Der har været rygter om, at Trevor Noah bruger Bitcoin Trader på grund af annoncer, der cirkulerer rundt på internettet om, at Trevor bliver rig på grund af Bitcoin. Det er offentligt kendt, at Trevor Noahs kilde til rigdom er hans kontrakt med The Daily Show og hans komedieture. Om Trevor Noah investerer i bitcoin eller ej, er ikke offentligt kendt. Det kan ikke bekræftes, at han bruger Bitcoin Trader.

Tilslutter Kate Winslet Bitcoin Trader?

Kate Winslet er en berømt britisk skuespillerinde kendt for sit arbejde med Titanic og periodedramaer. Der har været en stigning i søgninger fra folk, der spekulerer på, om Kate Winslet understøtter nogen avanceret kryptovaluta-handelsplatform. Vi har undersøgt og fundet intet bevis for, at Kate Winslet godkender nogen handelsplatform.

Tilslutter Holly Willoughby Bitcoin Trader?

Holly Marie Willoughby er en britisk forfatter, model og tv-præsentant på This Morning and Dancing on Ice. Ligesom de andre berømtheder på denne liste har der været påstande om, at hun understøtter avanceret crypto trading-applikation, men der er ingen beviser, der understøtter dette.

Støtter Idris Elba Bitcoin Trader?

Idris Elba er en engelsk skuespiller, DJ, producent, rapper og sangskriver. Han er bedst kendt for sine hovedrolle i HBO TV Series the Wire, BBC ONE tv-serie Luther og for at have spillet den berømte sydafrikanske politiker Nelson Mandela i filmen Mandela: Long Walk to Freedom. Vi forsøgte at finde bevis for, at Idris understøtter Bitcoin Trader, desværre kan disse påstande ikke bekræftes.

Godkender Ant McPartlin Bitcoin Trader?

Ant McPartlin er en tv-præsentant, musiker, skuespiller og tv-producent fra England. Han ryktes at være en investor bag Bitcoin Trader i mange online marketingkampagner, men vi fandt ingen beviser for dette. Det er klik agn, der bruges i tilknyttede kampagner for at blive viral.

Har Nicole Kidman investeret Bitcoin Trader?

Nicole Kidman er en berømt prisvindende Hollywood-skuespillerinde og producent. Hun har en anslået nettoværdi på 183 millioner dollars. Der rygter om internettet, at hun er investeret i bitcoin og Bitcoin Trader. Vi fandt ingen beviser for, at hun godkendte eller investerede i Bitcoin Trader. Investering i bitcoin er en måde at diversificere deres indkomststrømme på, hun kan meget vel have bitcoin-investering, men hendes investeringer er ikke offentlig viden. Så vidt vi kan fortælle hendes kilde til velstand er filmindustrien, hvor hun har været en af ​​de bedst betalte skuespillerinder i 2006, 2018 og 2019.

Andrew Forrest og Bitcoin Trader?

Andrew Forrest er en australsk forretningsmand til en anslået værdi af 9 milliarder dollars, og hans kilde til rigdom er minesektoren (ikke bitcoin-minedrift) og kvægstationer. Der har været rygter, der forbinder Andrew Forrest med Bitcoin Trader, men disse rygter synes at være falske, manden har tjent sine penge i traditionel forretning. Om han har investeret nogle penge i bitcoin eller ej, er stadig et mysterium.

Vi har ikke fundet noget bevis for, at disse påstande er sande, og for nu skal disse påstande om berømthedspåtegning udelukkes som spekulation. Det er dog vigtigt at bemærke, at Bitcoin Trader-platformen er et legitimt avanceret kryptohandelssystem og ikke kan tilknyttes de krav, som marketingfolk fremsætter for at få flere annonceklik.

Hvad berømtheder og forretningsfolk faktisk siger om bitcoin

Bitcoin får opmærksomhed fra alle fra hverdagslige mennesker til millionærforretningsfolk og berømtheder. Selvom nogle berømtheder ikke åbent støtter kryptokurver, har vi samlet en liste over berømte mennesker, der har fremsat udsagn med hensyn til bitcoin og kryptokurver.

1. “Bitcoin er en techno tour de force.” – Bill Gates

2. “Bitcoin er en bemærkelsesværdig kryptografisk bedrift, og evnen til at skabe noget, der ikke kan duplikeres i den digitale verden, har enorm værdi.” – Eric Schmidt (Google CEO)

3. ”Bitcoin er en meget spændende udvikling, det kan føre til en verdensvaluta. Jeg tror, ​​at det i løbet af det næste årti vil vokse til at blive en af ​​de vigtigste måder at betale for ting og overføre aktiver på. ” – Kim Dotcom (administrerende direktør for MegaUpload)

4. “Vi har valgt at lægge vores penge og tro på en matematisk ramme, der er fri for politik og menneskelige fejl.” – Tyler Winklevoss (medopfinder af Facebook)

5. “Bitcoin har faktisk balancen og incitamenterne rigtige, og det er derfor, det begynder at tage fart.” – Julian Assange (grundlægger af Wikileaks)

6. “Så bitcoin er cybersnob-valuta …” – William Shatner (skuespiller i Star Trek TOS)

7. ”Virgin Galactic er en dristig iværksætterteknologi. Det kører en revolution, og Bitcoin gør det samme, når det kommer til at opfinde en ny valuta. ” – Sir Richard Branson (grundlægger af Virgin-koncernen)

8. ”Jeg kan godt lide Bitcoin. Jeg ejer Bitcoins. Det er en butik med værdi, en distribueret hovedbog. Det er et godt sted at placere aktiver, især steder som Argentina med 40 procent inflation, hvor $ 1 i dag er 60 cent værd om året, og en regerings valuta ikke holder værdi. Det er også et godt investeringsmiddel, hvis du har lyst til risiko. Men det vil ikke være en valuta, før volatiliteten aftager. ” – David Marcus (administrerende direktør for Paypal)

9. ”Jeg synes, at det faktum, at inden for bitcoin-universet en algoritme erstatter [regeringens] funktioner … faktisk er ret cool. Jeg er en stor fan af Bitcoin. ” – Al Gore (45. vicepræsident for De Forenede Stater)

10. “Bitcoin kan være TCP / IP for penge.” – Paul Buchheit (skaberen af ​​Gmail)

11. ”Jeg er meget fascineret af Bitcoin. Det har alle tegn. Paradigmeskift, hackere elsker det, men det bliver latterliggjort som et legetøj. Ligesom mikrocomputere. ” – Paul Graham (Yahoo Store)

12. “Bitcoin vil gøre mod bankerne, hvad e-mail gjorde med postbranchen.” – Rick Falkvinge (grundlægger af det svenske piratparti)

13. “Lige nu føles Bitcoin som Internettet før browseren.” – Wences Casares (grundlægger af Banco Lemon)

14. “[Virtuelle valutaer] kan indeholde langsigtede løfter, især hvis innovationer fremmer et hurtigere, mere sikkert og mere effektivt betalingssystem.” – Ben Bernanke (formand for Federal Reserve)

15. “Jeg tror, ​​at Bitcoin er den første [krypterede penge], der har potentialet til at gøre noget som at ændre verden.” – Peter Thiel (medstifter af Paypal)

16. “Der er 3 tidsperioder med valuta: råvarebaseret, politisk baseret og nu matematisk baseret.” – Chris Dixon (medstifter af Hunch nu ejet af Ebay, medstifter af SiteAdvisor, der nu ejes af McAfee)

17. “Hele klasser af fejl mangler.” – Dan Kaminsky (sikkerhedspenetrationsekspert for Cisco og Avaya)

18. “Det er penge 2.0, en enorm enorm aftale.” – Chamath Palihapitiya (tidligere leder af AOL instant messenger)

19. ”Du kan ikke stoppe ting som Bitcoin. Det vil være overalt, og verden bliver nødt til at omstille sig. Verdensregeringer bliver nødt til at justere. ” – John McAfee

20. ”Bitcoin er kommet for at blive. Der ville være et hackeropstyr for alle, der forsøgte at tage kredit for patentet på kryptovaluta. Og jeg vil ikke være i den modtagende ende af hacker-raseri. ” – Adam Draper

21. “Hvis der er et positivt tag fra kollapsen af ​​Mount Gox, er det viljen hos en ny generation af Bitcoin-virksomheder til at arbejde sammen for at sikre Bitcoins fremtid og sikkerheden for kundefondene.” – Brian Armstrong (administrerende direktør for Coinbase)

22. ”Bitcoin synes at være en meget lovende idé. Jeg kan godt lide tanken om at basere sikkerhed på antagelsen om, at CPU-styrken hos ærlige deltagere opvejer angriberen. Det er en meget moderne opfattelse, der udnytter kraften i den lange hale. ” – Hal Finney

23. “Bitcoin muliggør visse anvendelser, der er meget unikke. Jeg tror, ​​det giver muligheder, som ingen anden valuta tillader. For eksempel evnen til at bruge en mønt, der kun opstår, når to separate parter er enige om at bruge mønten; med en tredjepart, der ikke kunne løbe væk med selve mønten. ” – Pieter Wuille

24. ”Hej, selvfølgelig er dette en meget interessant tid at være i Bitcoin lige nu, men hvis jer vil diskutere, om dette er virkelighed eller ej, vil en Bitcoin føde over 40 hjemløse i Pensacola lige nu. Hvis jer vil have bevis på, at Bitcoin er ægte, send dem til mig, jeg kontanter dem ud og fodrer hjemløse. ” – Jason King

25. “Blockchain er teknologien. Bitcoin er blot den første almindelige manifestation af dets potentiale. ” – Marc Kenigsberg

26. “Bitcoin blev oprettet for at tjene en meget politisk hensigt, et gratis og ucensureret netværk, hvor alle kan deltage med lige adgang.” – Amir Taaki

27. ”Når værdien stiger, begynder hovederne at dreje rundt, og skeptikerne begynder at blødgøre. Det er let at starte en ny valuta, alle kan gøre det. Tricket er at få folk til at acceptere det, fordi det er deres anvendelse, der giver “penge” -værdien. ” – Adam B. Levine

28. ”Kernen er bitcoin en smart valuta designet af meget fremadrettet ingeniører. Det eliminerer behovet for banker, slipper for kreditkortgebyrer, valutavekslingsgebyrer, pengeoverførselsgebyrer og reducerer behovet for advokater i overgange … alt det gode. ” – Peter Diamandis

29. ”Bitcoin og idéerne bag det vil være en forstyrrelse af de traditionelle forestillinger om valuta. I sidste ende vil valuta være bedre for det. ” – Edmund C. Moy

30. “Der er så meget potentiale, … jeg venter bare på, at det bliver en milliardindustri.” “Wow, Silk Road fungerer faktisk” – Charlie Shrem

Berømtheder, der har interesser i kryptovalutaer:

Gwyneth Paltrow – I 2017 sluttede Gwyneth Paltrow sig til Bitcoin-tegnestartsstart Abra som rådgiver under en episode af Apple-serien, Planet of the Apps.

Mike Tyson – I 2016 lancerede Mike Tyson en Bitcoin-tegnebog i et partnerskab med Bitcoin Direct.

Snoop Dogg -I 2013 tweetede Snoop: “Min næste post tilgængelig i bitcoin n leveret i en drone.” I 2017 blev Snoop Dogg overrakt 1.500 SparkleCOIN’er fra virksomheden til en værdi af cirka $ 55.500 som en donation til hans ungdomsfodboldprogram.

Ashton kutcher  – Investeret i en sportsbetting blockchain, Unikrn sammen med milliardæren Mark Cuban.

Jamie Foxx – I 2017 godkendte Jamie Foxx kryptovalutaudvekslingen Cobinhood på Twitter:

 “Ser frem til at deltage i det nye @cobinhood Token! NUL gebyrhandel! #CryptoCurrency #BitCoin #ETH – http://cobinhood.com.”

Roseanne Barr – En af de tidligste tilhængere af Bitcoin. I 2013 tweetede hun:

første post apokalyptisk lov: slaveri i alle former er nu ulovligt – inklusive gældsslaveri. #BITCOIN.

Mel B – I 2013 meddelte Mel B, at hun ville acceptere Bitcoin-betalinger for sin nye single.

Hun sagde:

Jeg elsker, hvordan ny teknologi gør vores liv lettere, og for mig er det spændende. Bitcoin forener mine fans over hele verden ved hjælp af en valuta. De kan bare betale ved hjælp af bitcoins.

Drew Carey – Når tweetet:

 Forsøgte lige at købe morgenmad med bitcoins. Nægtet. # hvornårdenverdencatchuptomyhipness

Floyd Mayweather Jr.. – I 2017 tweetede han et foto af sig selv med en billedtekst, der lyder: “Brug af bitcoins ethereum og andre typer kryptokurrency i Beverly Hill.”

Richard BransonEn artikel blev offentliggjort og rapporterede, at Richard Branson investerede $ 30 millioner i kryptovaluta-betalingsplatform BitPay.

Vores konklusion

Resultatet af vores analyse på Bitcoin Trader-platformen får os til at støtte påstandene om, at Bitcoin Trader er 100% legitim og kan hjælpe nye og erfarne handlende med at generere en passiv indkomst og øge deres formue. Det anslås, at en ny bruger kan tjene mellem € 200 og € 1000 hver uge. Dette afhænger af, hvor mange penge brugeren investerer og fortsætter med at geninvestere. At tjene et betydeligt beløb på denne handelsplatform er en mulighed. 

Vi har fundet nok anmeldelser og anden forskning, der tyder på, at Bitcoin Trader er pålidelig og brugervenlig. Bitcoin Trader-platformen er tilgængelig for brugere i mere end 150 lande.

Ofte stillede spørgsmål

 • Hvad er Bitcoin Trader?

Bitcoin Trader er en automatiseret handelssoftware, der er programmeret til at genkende kryptovalutamarkedsmuligheder for brugere, der er interesserede i at begynde at handle. 

 • Er det rentabelt at investere i Bitcoin Trader? 

Der er investorer, der hævder at have indtjening over € 5.000 dagligt. Dog skal brugerne investere store summer for at tjene et sådant afkast. Vi råder nye brugere til at starte med et minimum depositum på € 250 og øge deres fortjeneste derfra.

 • Hvordan fungerer crypto trading applikationer? 

Handelsapplikationerne fungerer ved hjælp af en intelligent algoritme. De scanner og analyserer massive datamængder for at finde kryptokurrency til meget lave priser. Disse kryptokurver købes og sælges derefter til en højere pris senere. 

 • Er mine oplysninger sikre på Bitcoin Trader? 

Det rapporteres, at Bitcoin Trader bruger et SSL-certifikat, som er en online sikkerhedsprotokol, der krypterer fortrolige oplysninger på webstedet.

 • Hvad er gebyret for at åbne den nye konto?

Der opkræves intet gebyr for at åbne en ny Bitcoin Trader-konto. Det er helt gratis. 

 • Kan Bitcoins trækkes ud af handelssystemet efter at have tjent en fortjeneste?

Desværre er dette ikke muligt. Handelssoftwaren konverterer din indtjening til den lokale valuta, og din indtjening deponeres på den bankkonto, der er knyttet til din Bitcoin Trader-konto. 

 • Er der alternative kryptohandelsplatforme? 

Ja. Der er lignende handelsplatforme som Bitcoin Code, Bitcoin Revolution og Bitcoin Era, blandt andre pålidelige cryptocurrency-handelsplatforme. 

 • Er der en maksimal profitgrænse, jeg kan opnå?

Nej. Der er ingen grænser for, hvor meget indtjeningspotentiale du har på Bitcoin.

 • Er Bitcoin Trader et pyramidesystem?

Nej. Det rapporteres, at Bitcoin Trader er en prisvindende software, der gør det muligt for dig at foretage rentable kryptokurrencyhandler.

 • Hvor meget tid skal jeg bruge på dette?

Det anslås, at den gennemsnitlige bruger bruger mindst 20 minutter om dagen på denne handelsplatform.

 • Hvilke lande er Bitcoin-forhandler tilgængelig i?

Crypto Trader er tilgængelig i over 100 lande, og der er flere betalingsmuligheder for din bekvemmelighed. Du kan nemt begynde at tjene et afkast på din investering fra næsten hvor som helst rundt om i verden, så længe det er lovligt at bruge Bitcoin Trader i dit land

 • Er det tilrådeligt at investere alle dine penge i Bitcoin Trader?

Nej, invester aldrig penge, som du har brug for eller ikke har råd til at tabe, du skal kun bruge disponibel indkomst. Markedet for kryptokurrency er ustabilt og tidsfølsomt, hvilket gør det til høj risiko og høj belønning. Vi anbefaler at starte i det små. Som med enhver investering er der risici, men stop-loss-funktionen beskytter potentielle investorer mod enorme tab.

Ordliste over Cryptocurrency-vilkår

Semester Definition
Fiat Fiat kaldes traditionelt papirpenge, der ikke har nogen egenværdi, men hvis værdi i det væsentlige er etableret af skaberen, i de fleste tilfælde vil dette være regeringen.
Bitcoin Bitcoin rapporteres at være verdens mest populære kryptokurrency. Bitcoin kører på en Bitcoin Blockchain og er en decentraliseret valuta, der fungerer uafhængigt af centralbanker og myndighed
Ethereum Ethereum er som Bitcoin en kryptokurrency, der er decentraliseret. Her kan investorer overføre og udveksle værdi.
Litecoin Litecoin er også en kryptokurrency og en blockchain-spejling af Bitcoin.
Udveksling Crypto-udvekslingen er dybest set en online platform, hvor crypto-investorer får udvekslet forskellige kryptokurver med andre kryptokurver.
Bitcoin minedrift Bitcoin-minedrift opstår, når Bitcoin-transaktioner bekræftes og bekræftes, før de føjes til Bitcoin Blockchain.
Crypto tegnebog En kryptotegnebog er et softwareprogram, der gemmer investorernes private og offentlige nøgler. Det giver også brugere mulighed for at overføre, modtage, bruge, gemme og kontrollere deres saldi.
Cirkulerende forsyning Dette refererer til mængden af ​​en given kryptokurrency eller tokens, der er offentligt tilgængelige og cirkulerer på markedet mellem købere og sælgere.
Markedsværdi Markedsværdi henviser til markedsværdien af ​​alle de tilgængelige kryptovalutaer på markedet pr. Dag.
Altcoins Bitcoin var den første og mest succesrige af alle kryptovalutaer. Alle andre mønter er grupperet under kategorien altcoins.
Bloker Explorer Et online værktøj til at udforske og analysere blockchain for en kryptovaluta.
Blokhøjde Blokhøjde refererer til antallet af blokke, der er forbundet i blockchain.
Bloker belønning Et incitament givet til en bitcoin minearbejder, der med succes har beregnet hash (verifikation) i en blok.
Kædeforbindelse Overførsel af en kryptovaluta til en anden. Dette kræver, at transaktionen skal indgives i to separate blokkæder.
Consortium Blockchain En privatejet og drevet blockchain.
Kryptografi Processen med at kryptere og dekryptere information.
Decentraliseret autonom organisation Henviser til organisationer, der drives af computerprogrammer eller software snarere end et menneskeligt input. Der er ingen central myndighed i denne henseende.
Polet Tokens er stærkt forbundet med ICO’er og er ofte bygget på allerede eksisterende standard fra etablerede ‘smarte kontrakter’ blockchains som Ethereum.
ICO Dette står for Initial Coin Offering og henviser til en forstyrrende ny metode til projekter for at få finansiering.
Gaffel I kryptokurrencybetingelser er en fork en begivenhed, hvor en eksisterende kryptokurrency opdeles i to variationer af koden.
Tegnebog En kryptovaluta tegnebog er den primære måde, hvorpå ejere af kryptokurver kan få adgang til deres mønter.
Varm og kold opbevaring Dette refererer til, hvor en bestemt tegnebog er hostet. Varm opbevaring henviser til en tegnebog, der er tilgængelig fra en internetforbindelse, hvor kold opbevaring henviser til at være vært for din tegnebog offline på et separat stykke hardware.
Escrow En deponering er et finansielt arrangement, hvor en tredjepart besidder og regulerer betaling af de nødvendige midler til to parter involveret i en given transaktion.
Smart kontrakt Ethereum-blockchain giver mulighed for, at kode implementeres på den i form af en smart kontrakt. Denne kontrakt er i det væsentlige et sæt matematiske regler, der dikterer, hvordan transaktionerne fungerer
Bevis for arbejde (PoW) For at transaktioner skal bekræftes og føjes til Blockchain-hovedbogen, er der forskellige tilgange, der er udviklet for at fuldføre denne proces.
Proof-of-stake (PoS) I PoS-baserede kryptokurver vælges skaberen af ​​den næste blok via forskellige kombinationer af tilfældig markering og rigdom eller alder.
Bevis for vigtighed (POI) Dette er en bevisstil, der er banebrydende med mønten NEM som et tredje alternativ til PoW og PoS.
TA Korthand til teknisk analyse eller analyse af møntværdier baseret på historiske prisbevægelser og sofistikerede indikatorer.
Node en computer, der er forbundet til netværket af en bestemt kryptovaluta.
Minedrift Minedrift er processen med at validere nye transaktioner på en kryptovaluta distribueret hovedbog.
Moonshot Dette refererer til en kryptokurrency, der dramatisk skyder op.
Bear og Bull markeder Et tyremarked refererer til stigende priser og optimistisk stemning, der tilskynder til køb. Bear-markeder betragtes som det modsatte af tyremarkeder med nedadgående prisudvikling og en pessimistisk stemning, der tilskynder til salg
Hval Henviser til en person, der har en stor mængde kryptokurrency
HODL Henviser til den passive investeringsstrategi om at ignorere markedsturbulens og vente på langsigtet afkast.
Hard Fork Henviser til en type gaffel, der skaber en permanent ændring af en digital valutas standardprotokol
Lang / lang position Henviser til at satse på, at et bestemt aktiv i sidste ende vil stige i værdi.
Privat nøgle Et stykke information, der præsenteres som en række bogstaver og tal, som en investor kan bruge til at få adgang til deres digitale valuta
Offentlig nøgle En adresse, hvor en investor kan modtage sin digitale valuta ved hjælp af en kombination af bogstaver og tal.
Rekt Opstår, når en investor mister store summer på kryptokurrencymarkedet
Short / Shorting Opstår, når en investor tager en kort position – hvilket gør et væddemål om, at et aktiv eller en valuta falder i værdi
Mining Incitament En belønning får minearbejdere for at bekræfte transaktioner og udvinde dem til blokke
Nybegynder Henviser til nye investorer på kryptokurrencymarkedet.
DApp Henviser til en decentral applikation.

Andre Crypto-handelssystemer

Crypto Trader Bitcoin smuthul Bitcoin livsstil Bitcoin Rush
Bitcoin Evolution Bitcoin Revolution Bitcoin fortjeneste Bitcoin-kode

Ansvarsfraskrivelse: Indholdet på denne side bør ikke betragtes som økonomisk rådgivning. Det er kun til informationsformål. Invester aldrig det, du ikke har råd til at tabe. Undersøg altid så meget som muligt, inden du foretager en økonomisk beslutning, og konsulter en certificeret finansiel rådgiver.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Please Follow Us
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner