Bitcoin Up Review: Onko se huijaus vai legit?

Mikä on Bitcoin Up

Bitcoin Up on automaattinen tekniikka, joka perustuu tekoälyyn tietojen keräämiseksi ja analysoimiseksi kryptovaluuttamarkkinoilta. Tämä tekniikka käyttää myös luonnollista kielenkäsittelyä lukemaan bitcoiniin liittyviä uutisia ja saamaan niistä arvokasta tietoa. Bitcoin Up on 0,01 sekuntia edellä markkinoita, mikä antaa sijoittajille kilpailuedun. Bitcoin Up on melko uusi markkinoilla, mutta joissakin raporteissa on ehdotettu, että se on yksi markkinoiden tehokkaimmista tekniikoista.

Kun COVID-19-pandemia vaikuttaa maailman talouksiin, ei ole parempaa aikaa käydä kauppaa tällä hetkellä. On raportoitu, että Bitcoin-hinta nousee 100 000 dollariin vuoden 2020 lopussa, koska USD menettää edelleen valituksensa digitaalisen valuutan ryhmän globaalina turvavarana. Tämä voi olla ikkuna mahdollisuuteen, jota jokainen sijoittaja on odottanut.

Onko Bitcoin Up Legit?

On positiivisia merkkejä siitä, että Bitcoin Up on luotettava alusta. Ensinnäkin foorumi on sidoksissa maailman johtaviin säänneltyihin välittäjiin, toiseksi ennen kuin käydään kauppaa oikealla rahalla, alustan avulla voit käydä kauppaa demotilassa käyttämällä todellisia markkinaolosuhteita ja väärennettyjä rahoja, jotta tottuisit alustaan ​​ja markkinoihin ennen kaupankäyntiä oikeaa rahaa ja viimeiseksi sinun on talletettava vain 250 dollaria. Tätä 250 dollaria käytät siihen, kun olet valmis käymään kauppaa todellisena harjoiteltuasi demotilillä.

Huomaa, että kaikki sijoitukset sisältävät riskejä, olivatpa ne osakemarkkinat tai muut markkinat. Bitcoin Up on työkalu, jonka avulla kaikkien on helpompaa käydä kauppaa helposti ja samalla minimoida riski, mutta kryptovaluuttamarkkinat ovat epävakaat ja sijoittajien vastuulla on tehdä mahdollisimman paljon tutkimusta saadakseen mahdollisimman paljon ymmärrystä.  

Tilin luominen Bitcoin Up -sovelluksella

Tilin avaaminen Bitcoin Up -sovelluksella on melko helppoa, seuraa vain alla olevia ohjeita.

Rekisteröinti

Rekisteröityminen aloitetaan luomalla ilmainen tili alla olevan lomakkeen avulla. Onnistuneen rekisteröinnin jälkeen sinulle osoitetaan henkilökohtainen välittäjä, joka opastaa sinua tilin vahvistuksessa & perustamisprosessi:

Tehdä talletus 

Bitcoin Up vaatii vähintään 250 dollarin talletuksen live-kauppojen aktivoimiseksi. Talletukset ovat turvallisia ja suoraviivaisia. Uuden sijoittajan tarvitsee vain napsauttaa talletuspainiketta ja valita haluamasi menetelmä. Talletus voidaan tehdä debit \ luottokortilla, pankkisiirrolla, e-lompakolla tai bitcoinilla. Talletukset käsitellään välittömästi eikä talletusmaksuja vaadita. Teknologia perustuu säänneltyihin välittäjiin talletusten käsittelyssä. Nämä välittäjät ovat vastuussa siitä, että kaikki talletukset ovat turvallisia. 

Demokauppa

Kun uusi sijoittaja on tehnyt alkuperäisen talletuksen, heillä on pääsy esittelykauppaan tai kaupankäyntioppaaseen. Tämä opas tarjoaa sijoittajalle harjoittelun alustalla ilman lisäkustannuksia. Suosittelemme, että kaikki uudet sijoittajat käyttävät demokauppatoimintoa ennen live-kaupankäynnin aloittamista. Se auttaa sijoittajaa hankkimaan tarvittavan kokemuksen ja tiedon ennen kauppojen tekemistä.

Live-kauppa

Kun uusi sijoittaja on tyytyväinen esittelykauppakokemukseen, he voivat nyt siirtyä Live-kaupankäyntiin. Sijoittajan on vain muutettava riskiasetuksia ohjeiden mukaan ja napsautettava live-painiketta. Tekniikka suorittaa kaupat automaattisesti. Tämä tarkoittaa, että et tarvitse mitään asiantuntemusta sen käyttämiseen. Suosittelemme kuitenkin, että uudet ja kokeneet sijoittajat käyttävät päivittäin vähintään 30 minuuttia tileillään. 

Kuinka Bitcoin Up toimii?

Bitcoin up -ominaisuuskuva

 • Bitcoin Up -käyttäjät käyttävät tekoälyä tekniikan hyödyntämiseksi. Tekniikka käyttää keinotekoisen älykkyyden osajoukkoa, joka tunnetaan koneoppimisena, markkinoiden oivallusten ja niihin liittyvien uutisten poimimiseksi ja analysoimiseksi, minkä jälkeen sijoittaja saa kannattavimmat kaupat. 
 • Bitcoin Up toimii vain säänneltyjen välittäjien kanssa. Suurinta osaa sen välittäjistä seuraa Yhdistyneen kuningaskunnan FCA ja Australian ASIC. 
 • Teknologia on avoin kaikille, myös uusille sijoittajille, joilla on vain vähän tai ei lainkaan kauppakokemusta. Useimmat käyttäjät ovat huomanneet, että heillä ei ole aikaisempaa taustaa Bitcoinissa tai missään muussa vastaavassa kryptovaluutanvaihdossa. Alustaa on helppo käyttää, ja kaupankäynnin prosessi on yksinkertainen. 
 • Bitcoin Up käyttää myös blockchain-tekniikkaa varmistaakseen, että kaupankäyntiympäristö on avoin. 
 • On raportoitu, että Bitcoin Up -tekniikan tuottoprosentti on ollut jopa 300%. Jos nämä tiedot ovat tarkkoja, alle kolmen viikon kaupankäyntiin on mahdollista sijoittaa jopa kolme kertaa sijoitettu alkuperäinen pääoma. 

Bitcoin Up Trading -vinkkejä

Bitcoin Up -tekniikka voi toimia keinotekoisen älykkyyden ja koneoppimisen avulla, mutta olemme koonneet hyödyllisiä vinkkejä, jotka auttavat sinua kaupankäyntimatkallasi. 

Aloita pienestä 

Suosittelemme käyttämään ensimmäistä talletusta ensimmäisen kaupan tekemiseen. Uudet käyttäjät voivat aina tallettaa enemmän pääomaa saatuaan ensimmäisen sijoitetun pääoman tuoton. 

Käy kauppaa vähintään kahdeksan tuntia päivässä 

Varmista, että tilisi käy kauppaa vähintään kahdeksan tuntia päivässä. Teknologia tekee suurimman osan työstä itsestään, joten kaupankäynti ei häiritse sijoittajien päivittäisiä velvollisuuksia. 

Kauppa Yhdysvaltain aikaa 

Paras aika käydä kauppaa kryptovaluuttamarkkinoilla on, kun se on päivällä New Yorkissa. Tämä johtuu siitä, että bitcoin on yleensä erittäin epävakaa tällä hetkellä.

Sijoita 80% voitosta uudelleen

Voittojen uudelleensijoittaminen antaa sinulle mahdollisuuden hyödyntää yhdistämisen taikaa.

Bitcoin Up -kaupan edut

Bitcoin Up -kaupalla on monia etuja. Tämä sisältää korkean kannattavuuden ja helppokäyttöisen alustan, jota sijoittajien on helppo navigoida. Suurimmalla osalla tekniikkaa tarkastaneista sijoittajista ei ole ollut aikaisempaa kaupankäyntikokemusta. Perinteinen kryptovaluuttakauppa voi olla monimutkaista ja aikaa vievää etenkin kokemattomille kauppiaille. Bitcoin Up tarjoaa uusille sijoittajille kätevän ja oletettavasti kannattavan tavan käydä kauppaa Bitcoinilla. Nostot ovat yksinkertaisia ​​ja nopeita. Kun nostot on käsitelty, varojen heijastuminen tiliin kestää enintään 48 tuntia. Teknologia pitää myös sijoittajien turvallisuutta etusijalla. Jos sijoittaja kohtaa ongelmia, hän voi ottaa yhteyttä asiakaspalvelun puhelinpalveluun, joka on käytettävissä ympäri vuorokauden. 

Onko Bitcoin Up ollut esillä mediassa? 

On ollut monia raportteja, joissa väitetään, että Bitcoin Up on ollut esillä suosituissa televisio-ohjelmissa, kuten The Simpsons, Silicon Valley ja Good Wife. Päätimme tutkia nämä väitteet selvittääkseen, ovatko ne totta vai väärää. 

Onko Simpson hyväksynyt Bitcoinin jaksossa? 

Simpsonit on amerikkalainen animoitu sitcom, jonka Matt Groening on luonut Fox Broadcasting Companylle. Simpsonit on työläisperheen satiirinen seikkailu väärässä kaupungissa Springfieldissä. On raportoitu, että Simpsonit hyväksyivät Bitcoin Upin yhdessä jaksossaan, mutta nämä väitteet ovat vääriä. 

On Piilaaksossa maininnut Bitcoinin jaksossa? 

Silicon Valley on amerikkalainen komedia-tv-sarja, jonka ovat luoneet Mike Judge, John Altschuler ja Dave Krinsky. Sen ensi-ilta oli HBO: ssa 6. huhtikuuta 2014, ja se juoksi kaikkiaan kuusi kautta 53 jaksoa. Sarjan finaali esitettiin 8. joulukuuta 2019.Piilaakso ei ole maininnut Bitcoin Upia missään jaksossaan. 

Onko Bitcoin Up ollut esillä hyvällä vaimolla? 

Hyvä vaimo on sarjakuvaesitys, jossa on useita tarinakaaria, jotka toistetaan useissa jaksoissa, sekä erillisiä tarinoita, jotka päättyvät jokaisen jakson loppuun mennessä. On raportoitu, että Hyvä vaimo on esittänyt Bitcoin Upin jaksossa. Voimme kuitenkin vahvistaa, että nämä väitteet ovat vääriä. 

Onko julkkikset tukeneet Bitcoin Upia?

On väitetty, että kansainväliset julkkikset ovat hyväksyneet Bitcoin Upin. Päätimme tutkia jokaisen tapauksen, jossa julkkis on linkitetty Bitcoin Upiin tai mihin tahansa muuhun salauskauppasovellukseen.

Tukeeko Gordon Ramsay Bitcoin Upia?

Gordon Ramsay on yksi kuuluisimmista kokkeista maailmassa. Multi-Michelin-tähdellä merkityllä brittiläisellä kokilla, ravintoloitsijalla, kirjailijalla ja televisiohenkilöstöllä on valtava tuotemerkki, joten hänen hyväksyntänsä antaisi tuotteille uskottavuutta. Tutki verkkoa ja YouTubea selvittääkseen, onko hän hyväksynyt Bitcoin Upin, valitettavasti emme löytäneet mitään. Joten huhut ovat vääriä.

Vahvistaa Peter Jones Bitcoin Up?

Peter Jones on brittiläinen liikemies ja reality-tähti suositussa sijoitusohjelmassa Dragons Den ja amerikkalaisessa TV-ohjelmassa American Inventor. Hänen nettovarallisuutensa on arvioitu lähes 500 miljoonaksi dollariksi, joten jos joku hänen taloudellisesta asemastaan ​​kannattaa sijoitustuotetta, monet ihmiset investoivat siihen. Etsimme tapauksia, joissa Peter Jones on hyväksynyt Bitcoin Upin, mutta emme löytäneet mitään.

Vahvistaa Elon Musk Bitcoin Up?

Elon Musk on eksentrinen miljardööri, jolla on kolme kansallisuutta, eteläafrikkalaiset, kanadalaiset ja amerikkalaiset. Hän on mies Teslan ja SpaceX: n takana. Elon Muskin twiitit vaikuttavat osakemarkkinoihin, jos hän hyväksyisi Bitcoin Upin, se olisi kaikkialla uutisissa ja Bitcoin Up -sivusto kaatuisi. Etsimme Internetistä päteviä todisteita siitä, että Elon Musk hyväksyi Bitcoin Upin, emmekä voineet jälleen vahvistaa näitä väitteitä.

Suositteleeko Trevor Noah Bitcoin Upia?

Trevor Noah on eteläafrikkalainen koomikko, poliittinen kommentaattori, näyttelijä ja suositun amerikkalaisen The Daily Show -esitysohjelman isäntä. On ollut huhuja siitä, että Trevor Noah käyttää Bitcoin Upia Internetissä kiertävien mainosten vuoksi siitä, että Trevor rikastuu Bitcoinin takia. On yleisesti tiedossa, että Trevor Noahsin varallisuuden lähde on hänen sopimuksensa The Daily show ja hänen komediakiertueensa. Sijoittaako Trevor Noah bitcoiniin vai ei, ei ole julkista tietoa. Ei voida vahvistaa, että hän käyttää Bitcoin Upia.

Käyttääkö Kate Winslet Bitcoin Upia?

Kate Winslet on kuuluisa brittiläinen näyttelijä, joka tunnetaan työstään Titanicissa ja ajan draamoissa. Haut ovat lisääntyneet ihmisiltä, ​​jotka ihmettelevät, tukeeko Kate Winslet mitä tahansa kehittynyttä kryptovaluuttakauppaa. Olemme tutkineet emmekä löytäneet todisteita siitä, että Kate Winslet olisi hyväksynyt mitään kaupankäyntialustaa.

Holly Willoughby ja Bitcoin Up?

Holly Marie Willoughby on brittiläinen kirjailija, malli ja TV-juontaja elokuvissa This Morning and Dancing on Ice. Kuten muutkin tämän luettelon julkkikset, on väitetty, että hän tukee edistynyttä salaustuotesovellusta, mutta ei ole todisteita tämän tukemisesta.

Käyttääkö Patrice Motsepe Bitcoin Upia?

Patrice Motsepe on yksi rikkaimmista eteläafrikkalaisista, ja sen nettovarallisuus on yli 1,6 miljardia dollaria. Hän teki varallisuutensa kaivostoiminnastaan. Hän on perustaja ja hallituksen puheenjohtaja African Rainbow Mineralsille, joka on kiinnostunut kulta-, rautametalli-, epämetalli- ja platina-aloista. Hän on ansainnut rahansa perinteisestä liiketoiminnasta, emme löytäneet todisteita hänen osallistumisestaan ​​Bitcoiniin tai Bitcoin Upiin.

Käyttääkö Aliko Dangote Bitcoin Upia?

Aliko Dangote on nigerialainen miljardööri ja Afrikan rikkain mies, jonka arvo on yli 8,5 miljardia dollaria. Hän on teollisuusryhmittymän Dangote Groupin perustaja ja puheenjohtaja. Koska hän on Afrikan rikkain mies, hänestä tulee kuuluisa, mikä saa ihmiset haluamaan yhdistää tuotteita hänen kanssaan varsinkin jos tuotteilla on jotain tekemistä rahan ansaitsemisen kanssa. Jos Afrikan rikkain mies sijoittaa bitcoiniin, muut afrikkalaiset haluavat sijoittaa myös bitcoiniin toivoen keräävänsä osan nettovarallisuudestaan. Valitettavasti ei ole todisteita siitä, että Aliko Dangote käyttää Bitcoin Upia tai sijoittako hän Bitcoiniin.

Vaikka mikään julkkisten hyväksyntä ei ole kirjautunut sisään, on tärkeää huomata, että Bitcoin Upin luojat eivät todellakaan esittäneet mitään väitteistä. Tytärmarkkinoijat käyttävät julkkisnimiä klikkaussyötinä. Bitcoin Up -järjestelmä tarjoaa sen mitä se sanoo voivansa tehdä.

Mitä julkkikset todella sanovat bitcoinista

Bitcoin on viime vuosikymmenen parhaiten menestynyt omaisuusluokka, ja tällaisilla tuloksilla se on herättänyt miljonäärien huomion kuuluisuuksien ja liikemiehien muodossa. Se kirjaimellisesti muuttaa tapaa, jolla suhtaudumme rahaan ja sitä. Tässä on kuuluisa sanottava bitcoinista ja kryptovaluutoista:

1. “Valuuttaa on kolme aikakautta: hyödykepohjainen, poliittinen ja nyt matematiikkaan perustuva.” – Chris Dixon (Ebunchin omistaman Hunchin perustaja, McAfeen omistaman SiteAdvisor: n perustaja)

2. “Koko vikaluokat puuttuvat.” – Dan Kaminsky (Ciscon ja Avayan tietoturva-asiantuntija)

3. “Se on rahaa 2.0, valtava valtava kauppa.” – Chamath Palihapitiya (AOL-pikaviestimen edellinen johtaja)

4. “Et voi pysäyttää esimerkiksi Bitcoinia. Se on kaikkialla, ja maailman on sopeuduttava. Maailman hallitusten on sopeuduttava. ” – John McAfee

5. “Bitcoin on täällä jäädäkseen. Hakkerikauhua olisi jokaiselle, joka yritti ottaa luottoa kryptovaluutan patenttiin. Enkä halua olla hakkereiden raivoissaan. ” – Adam Draper

6. “Jos Mt.Goxin romahduksesta on saatu yksi positiivinen poisto, se on uuden sukupolven Bitcoin-yritysten halukkuus työskennellä yhdessä varmistaakseen Bitcoinin tulevaisuus ja asiakasvarojen turvallisuus.” – Brian Armstrong (Coinbasen toimitusjohtaja)

7. “Bitcoin näyttää olevan erittäin lupaava idea. Pidän ajatuksesta perustaa tietoturva olettamaan, että rehellisten osallistujien suorittimen teho on suurempi kuin hyökkääjän. Se on hyvin moderni käsitys, joka hyödyntää pitkän hännän voimaa. ” – Hal Finney

8. “Bitcoin mahdollistaa tietyt käyttötavat, jotka ovat hyvin ainutlaatuisia. Mielestäni se tarjoaa mahdollisuuksia, joita mikään muu valuutta ei salli. Esimerkiksi kyky käyttää kolikkoa tapahtuu vain, kun kaksi erillistä osapuolta suostuu käyttämään kolikkoa; kolmannen osapuolen kanssa, joka ei voinut paeta itse kolikon kanssa. ” – Pieter Wuille

9. “Hei, tämä on tietenkin erittäin mielenkiintoinen aika olla Bitcoinissa juuri nyt, mutta jos kaverit haluavat kiistellä, onko tämä todellisuutta vai ei, yksi Bitcoin ruokkii yli 40 kodittomia Pensacolassa juuri nyt. Jos haluat todisteita siitä, että Bitcoin on todellinen, lähetä ne minulle, minä nostan ne pois ja ruokin kodittomia ihmisiä. ” – Jason King

10. “Blockchain on tekniikka. Bitcoin on vain potentiaalinsa ensimmäinen valtavirran ilmentymä. ” – Marc Kenigsberg

11. “Bitcoin luotiin palvelemaan erittäin poliittista tarkoitusta, ilmaista ja sensuroimattomaa verkkoa, johon kaikki voivat osallistua tasavertaisesti.” – Amir Taaki

12. “Kun arvo nousee, päät alkavat kääntyä ja epäilijät alkavat pehmentyä. Uuden valuutan perustaminen on helppoa, kuka tahansa voi tehdä sen. Temppu saa ihmiset hyväksymään sen, koska niiden käyttö antaa “rahalle” arvon. ” – Adam B.Levine

13. “Bitcoin on ytimessä älykäs valuutta, jonka ovat suunnitelleet hyvin eteenpäin ajattelevat insinöörit. Se eliminoi pankkien tarpeen, päästä eroon luottokorttimaksuista, valuutanvaihtomaksuista, rahansiirtomaksuista ja vähentää asianajajien tarvetta siirtymävaiheessa – kaikki hyvät asiat. ” – Peter Diamandis

14. “Bitcoin ja sen takana olevat ajatukset häiritsevät perinteisiä käsitteitä valuutasta. Loppujen lopuksi valuutta on sille parempi. ” – Edmund C.Moy

15. “Potentiaalia on niin paljon, … odotan vain, että siitä tulee miljardin dollarin teollisuus.” “Vau, Silk Road todella toimii” – Charlie Shrem

Johtopäätöksemme

Suoritetusta tutkimuksesta näyttää siltä, ​​että Bitcoin Up näyttää olevan uskottava. Verkossa on monia positiivisia käyttäjien suosituksia, jotka vahvistavat nämä väitteet. On myös todettu, että tämä tekniikka on saanut erinomaisia ​​arvioita myös ammattilaisarvostelusivustoilta. Bitcoin Up -teknologia on vahvistettu ja se on paljastanut kaikki tiedot, joita sijoittajat tarvitsevat tietoisten valintojen tekemiseksi. Bitcoin Up toimii myös blockchain-tekniikan avulla, joka varmistaa avoimen kaupankäyntiympäristön. 

UKK

 • Onko Bitcoin Up luotettava?

Tutkimuksemme mukaan Bitcoin Up näyttää olevan laillinen foorumi. 

 • Voinko ansaita rahaa Bitcoin Up -sovelluksella?

Mahdollisuudet ansaita voittoa Bitcoin Upilla ovat korkeat. Uusien sijoittajien tulisi kuitenkin varmistaa, että he tarkastavat tekniikan perusteellisesti ennen live-kaupankäyntiä. 

 • Kuinka paljon minun pitäisi sijoittaa Bitcoin Upiin?

Suosittelemme tallettamaan vain vaaditun vähimmäissijoituksen, joka on 250 dollaria. Sijoittajat voivat aina tallettaa enemmän pääomaa saatuaan ensimmäisen tuoton. 

 • Voinko peruuttaa Bitcoin Up -alustan? 

Joo! Bitcoin Up mahdollistaa saumattoman ja nopean nostamisen. Botti ei veloita transaktiomaksuja.

 • Onko Bitcoin Up ilmainen?

Joo! Bitcoin Up on ilmainen kaupankäynnin robotti. Se ei kuitenkaan välttämättä pysy niin kauan. Sinun tulisi hyödyntää ilmaista lisenssiä ja rekisteröitymistä nyt. On myös tärkeää huomata, että ennen live-kaupankäynnin aloittamista vaaditaan talletus. Talletusmaksuja ei ole. 

 • Onko Bitcoin Up ollut esillä mediassa?

Tutkimuksemme mukaan Bitcoin Up ei ole ollut esillä tiedotusvälineissä. 

Kryptovaluuttaehtojen sanasto

Bitcoin Bitcoinin on ilmoitettu olevan maailman suosituin kryptovaluutta. Bitcoin toimii Bitcoin Blockchainilla ja on hajautettu valuutta, joka toimii keskuspankeista ja viranomaisista riippumattomasti
Ethereum Ethereum, kuten Bitcoin, on hajautettu kryptovaluutta. Täällä sijoittajat voivat siirtää ja vaihtaa arvoa.
Litecoin Litecoin on myös kryptovaluutta ja Bitcoinia peilava lohkoketju.
Vaihto Salausvaihto on pohjimmiltaan online-foorumi, jossa salaussijoittajat voivat vaihtaa erilaisia ​​kryptovaluuttoja muihin kryptovaluuttoihin.
Bitcoin-kaivos Bitcoin-kaivostoiminta tapahtuu, kun Bitcoin-tapahtumat tarkistetaan ja vahvistetaan ennen niiden lisäämistä Bitcoin Blockchainiin.
Salauslompakko Salauslompakko on ohjelmisto, joka tallentaa sijoittajien yksityiset ja julkiset avaimet. Sen avulla käyttäjät voivat myös siirtää, vastaanottaa, käyttää, tallentaa ja tarkistaa saldonsa.
Kiertävä tarjonta Tämä viittaa tietyn kryptovaluutan tai rahakkeiden määrään, jotka ovat julkisesti saatavilla ja liikkuvat markkinoilla ostajien ja myyjien välillä.
Markkina-arvo Markkina-arvo viittaa kaikkien markkinoilla käytettävissä olevien kryptovaluuttojen markkina-arvoon päivässä.
Altcoins Bitcoin oli ensimmäinen ja menestynein salausvaluutta. Kaikki muut kolikot on ryhmitelty yhteen altcoinien luokkaan.
Estä Explorer Online-työkalu kryptovaluutan lohkoketjun tutkimiseen ja analysointiin.
Estä korkeus Lohkon korkeus viittaa lohkoketjuun kytkettyjen lohkojen määrään.
Estä palkinto Kannustin, joka annetaan bitcoin-kaivosmiehelle, joka on onnistuneesti laskenut hashin (todentamisen) lohkossa.
Ketjun yhdistäminen Yhden kryptovaluutan siirtäminen toiseen. Tämä edellyttää, että tapahtuma on jätettävä kahteen erilliseen lohkoketjuun.
Konsortio Blockchain Yksityisomistuksessa oleva ja käyttämä lohkoketju.
Salaus Tietojen salaus ja salauksen purku.
Hajautettu autonominen organisaatio Viittaa organisaatioihin, joita tietokoneohjelmat tai ohjelmistot hoitavat inhimillisen panoksen sijaan. Tältä osin ei ole keskusviranomaista.
Tunnus Tunnukset liittyvät vahvasti ICO: han, ja ne rakennetaan usein aiemmin luotujen älykkäiden sopimusten lohkoketjujen, kuten Ethereumin, perusteella..
ICO Tämä tarkoittaa Initial Coin Offeringia ja viittaa häiritsevään uuteen menetelmään hankkeiden rahoituksen saamiseksi.
Haarukka Salausvaluutan kannalta haarukka on tapahtuma, jossa olemassa oleva kryptovaluutta jakautuu koodin kahteen muunnelmaan.
Lompakko Kryptovaluutan lompakko on ensisijainen tapa kryptovaluutan omistajille pääsy kolikoihinsa.
Kuuma ja kylmä varastointi Tämä viittaa johonkin tiettyyn lompakkoon. Hot storage tarkoittaa lompakkoa, johon pääsee Internet-yhteydellä, kun kylmävarastointi tarkoittaa lompakon säilyttämistä offline-tilassa erillisellä laitteella..
Escrow Escrow on rahoitusjärjestely, jossa kolmas osapuoli omistaa ja säätelee kahden tietyn liiketoimen osapuolen edellyttämien varojen maksamista..
Älykäs sopimus Ethereum-lohkoketju sallii koodin asentamisen siihen älykkään sopimuksen muodossa. Tämä sopimus on pohjimmiltaan joukko matemaattisia sääntöjä, jotka sanelevat liiketoimien toiminnan
Työtodistus (PoW) Jotta prosessit voidaan vahvistaa ja lisätä Blockchain-pääkirjaan, on olemassa useita lähestymistapoja, jotka on kehitetty tämän prosessin loppuun saattamiseksi.
Panoksen todistus (PoS) PoS-pohjaisissa kryptovaluutoissa seuraavan lohkon luoja valitaan satunnaisen valinnan ja rikkauden tai iän eri yhdistelmien avulla.
Todistus tärkeydestä (POI) Tämä on todistustyyli, jonka kolikko NEM on edelläkävijä kolmanneksi vaihtoehdoksi PoW: lle ja PoS: lle.
TA Lyhyesti teknisen analyysin tai kolikkoarvojen analyysin perusteella, joka perustuu historiallisiin hintaliikkeisiin ja hienostuneisiin indikaattoreihin.
Solmu tietokone, joka on kytketty tietyn kryptovaluutan verkkoon.
Kaivostoiminta Kaivostoiminta on prosessi, jolla vahvistetaan uudet tapahtumat cryptocurrencies-hajautetusta pääkirjasta.
Moonshot Tämä viittaa kryptovaluutta ampumiseen dramaattisesti ylöspäin.
Karhu- ja härkämarkkinat Härkämarkkinoilla tarkoitetaan hintojen nousua ja optimistista ilmapiiriä, joka kannustaa ostamaan. Karhumarkkinoita pidetään härkämarkkinoiden vastakohtana, ja hintakehitys on laskeva ja myyntiä kannustava pessimistinen ilmapiiri
Valas Tarkoittaa henkilöä, jolla on suuri määrä kryptovaluutta
HODL Viittaa passiiviseen sijoitusstrategiaan, jossa markkinoiden turbulenssi jätetään huomiotta ja odotetaan pitkän aikavälin tuottoa.

Vastuuvapauslauseke: Tämän sivun sisältöä ei tule pitää taloudellisena neuvona. Se on tarkoitettu vain tiedoksi. Älä koskaan sijoita sitä, mitä sinulla ei ole varaa menettää. Tutki aina niin paljon kuin mahdollista ennen minkään taloudellisen päätöksen tekemistä ja ota yhteyttä sertifioituun taloudelliseen neuvonantajaan.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Please Follow Us
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner