Bitcoin Up Review: Είναι απάτη ή νόμιμο;

Τι είναι το Bitcoin Up

Το Bitcoin Up είναι μια αυτοματοποιημένη τεχνολογία που τροφοδοτείται από τεχνητή νοημοσύνη για εξαγωγή και ανάλυση δεδομένων από την αγορά κρυπτογράφησης. Αυτή η τεχνολογία χρησιμοποιεί επίσης την επεξεργασία φυσικής γλώσσας για να διαβάσει νέα σχετικά με το bitcoin και να αντλήσει πολύτιμες πληροφορίες από αυτά. Το Bitcoin Up είναι 0,01 δευτερόλεπτα μπροστά από τις αγορές, γεγονός που θα δώσει στους επενδυτές ένα ανταγωνιστικό πλεονέκτημα. Το Bitcoin Up είναι αρκετά νέο στις αγορές, αλλά ορισμένες αναφορές έχουν δείξει ότι είναι μια από τις πιο αποτελεσματικές τεχνολογίες στην αγορά σήμερα.

Με την πανδημία COVID-19 να επηρεάζει τις οικονομίες σε όλο τον κόσμο, δεν υπάρχει καλύτερος χρόνος για συναλλαγές σήμερα. Υπήρξαν αναφορές ότι η τιμή του Bitcoin θα φθάσει τα 100.000 $ στο τέλος του 2020, καθώς το USD συνεχίζει να χάνει την ελκυστικότητά του ως παγκόσμιο ενεργητικό ασφαλές καταφύγιο για τον όμιλο ψηφιακών νομισμάτων. Αυτό μπορεί να είναι το παράθυρο ευκαιρίας που περίμενε κάθε επενδυτής.

Είναι το Bitcoin Up Legit?

Υπάρχουν θετικά σημάδια που δείχνουν ότι το Bitcoin Up είναι μια αξιόπιστη πλατφόρμα. Πρώτον, η πλατφόρμα συνδέεται με τους κορυφαίους ρυθμιζόμενους μεσίτες στον κόσμο, δεύτερον προτού κάνετε συναλλαγές με πραγματικά χρήματα, η πλατφόρμα σάς επιτρέπει να κάνετε συναλλαγές σε λειτουργία επίδειξης χρησιμοποιώντας πραγματικές συνθήκες αγοράς και ψεύτικα χρήματα, ώστε να συνηθίσετε την πλατφόρμα και τις αγορές πριν κάνετε συναλλαγές με πραγματικά χρήματα και, τέλος, απαιτείται μόνο να καταθέσετε 250 $. Αυτά τα 250 $ είναι αυτά που θα χρησιμοποιήσετε όταν είστε έτοιμοι να πραγματοποιήσετε συναλλαγές για αληθινά αφού εξασκηθείτε στο λογαριασμό επίδειξης.

Λάβετε υπόψη ότι όλες οι επενδύσεις ενέχουν κινδύνους, είτε πρόκειται για χρηματιστήριο είτε για οποιαδήποτε άλλη αγορά. Το Bitcoin Up είναι ένα εργαλείο για να διευκολύνει τον καθένα να διαπραγματεύεται εύκολα ελαχιστοποιώντας τον κίνδυνο, ωστόσο, η αγορά κρυπτογράφησης είναι ασταθής και είναι ευθύνη των επενδυτών να κάνουν όσο το δυνατόν περισσότερη έρευνα για να αποκτήσουν όσο το δυνατόν περισσότερη κατανόηση.  

Δημιουργία λογαριασμού με Bitcoin Up

Το άνοιγμα λογαριασμού με το Bitcoin Up είναι αρκετά εύκολο, απλώς ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα.

Εγγραφή

Για να εγγραφείτε ξεκινήστε δημιουργώντας έναν δωρεάν λογαριασμό μέσω της παρακάτω φόρμας. Μετά την επιτυχή εγγραφή θα σας δοθεί ένας προσωπικός μεσίτης που θα σας καθοδηγήσει στην επαλήθευση λογαριασμού & διαδικασία ρύθμισης:

Κανω μια ΚΑΤΑΘΕΣΗ 

Το Bitcoin Up απαιτεί ελάχιστη κατάθεση 250 $ για την ενεργοποίηση ζωντανών συναλλαγών. Οι καταθέσεις είναι ασφαλείς και απλές. Το μόνο που χρειάζεται ένας νέος επενδυτής είναι να κάνει κλικ στο κουμπί κατάθεσης και να επιλέξει την προτιμώμενη μέθοδο. Μια κατάθεση μπορεί να γίνει με χρεωστική \ πιστωτική κάρτα, τραπεζικό έμβασμα, ηλεκτρονικά πορτοφόλια ή bitcoin. Οι καταθέσεις υποβάλλονται σε επεξεργασία αμέσως και δεν απαιτούνται χρεώσεις κατάθεσης. Η τεχνολογία βασίζεται σε εγκεκριμένους μεσίτες για τη διαχείριση καταθέσεων Αυτοί οι μεσίτες είναι υπεύθυνοι για τη διασφάλιση ότι όλες οι καταθέσεις είναι ασφαλείς. 

Επίδειξη συναλλαγών

Αφού ένας νέος επενδυτής πραγματοποιήσει την αρχική κατάθεση, θα έχει πρόσβαση στη λειτουργία επίδειξης ή στον οδηγό διαπραγμάτευσης. Αυτός ο οδηγός παρέχει στον επενδυτή μια πρακτική που εκτελείται στην πλατφόρμα, χωρίς επιπλέον κόστος. Συνιστούμε σε κάθε νέο επενδυτή να χρησιμοποιεί τη δυνατότητα επίδειξης συναλλαγών πριν ξεκινήσει η ζωντανή διαπραγμάτευση. Θα βοηθήσει τον επενδυτή να αποκτήσει την απαραίτητη εμπειρία και γνώση πριν πραγματοποιήσει συναλλαγές.

Ζωντανό εμπόριο

Μόλις ο νέος επενδυτής νιώσει άνετα με την εμπειρία του demo trading, θα είναι πλέον σε θέση να προχωρήσει στο Live trading. Το μόνο που χρειάζεται ο επενδυτής είναι να προσαρμόσει τις ρυθμίσεις κινδύνου σύμφωνα με τις οδηγίες και να κάνει κλικ στο ζωντανό κουμπί. Η τεχνολογία πραγματοποιεί συναλλαγές αυτόματα. Αυτό σημαίνει ότι δεν χρειάζεστε καμία εμπειρία για να το χρησιμοποιήσετε. Ωστόσο, συνιστούμε στους νέους και έμπειρους επενδυτές να περνούν τουλάχιστον 30 λεπτά στους λογαριασμούς τους κάθε μέρα. 

Πώς λειτουργεί το Bitcoin Up?

Εικόνα χαρακτηριστικών Bitcoin up

 • Το Bitcoin Up χρησιμοποιεί τεχνητή νοημοσύνη για να ενισχύσει την τεχνολογία του. Η τεχνολογία χρησιμοποιεί ένα υποσύνολο Τεχνητού intellgience γνωστό ως μηχανική μάθηση για να εξαγάγει και να αναλύσει πληροφορίες από την αγορά και συναφή νέα, και στη συνέχεια παρουσιάζει στον επενδυτή τις πιο κερδοφόρες συναλλαγές. 
 • Το Bitcoin Up λειτουργεί μόνο με ρυθμιζόμενους μεσίτες. Η πλειοψηφία των μεσιτών της παρακολουθείται από το FCA του Ηνωμένου Βασιλείου και την ASIC της Αυστραλίας. 
 • Η τεχνολογία είναι ανοιχτή σε όλους, συμπεριλαμβανομένων νέων επενδυτών που δεν έχουν ελάχιστη ή καθόλου εμπορική εμπειρία. Οι περισσότεροι χρήστες σημείωσαν ότι δεν έχουν προηγούμενο ιστορικό στο Bitcoin ή σε άλλες σχετικές ανταλλαγές κρυπτονομισμάτων. Η πλατφόρμα είναι απλή στη χρήση και η διαδικασία διαπραγμάτευσης είναι απλή. 
 • Το Bitcoin Up εφαρμόζει επίσης τεχνολογία blockchain για να διασφαλίσει ότι το περιβάλλον συναλλαγών είναι διαφανές. 
 • Αναφέρεται ότι η τεχνολογία Bitcoin Up είχε επένδυση απόδοσης έως και 300%. Εάν αυτές οι πληροφορίες είναι ακριβείς, μπορείτε να κάνετε έως και τρεις φορές το αρχικό κεφάλαιο που επενδύεται σε λιγότερο από μία εβδομάδα συναλλαγών. 

Συμβουλές συναλλαγών Bitcoin Up

Η τεχνολογία Bitcoin Up μπορεί να υποστηρίζεται από την Τεχνητή Νοημοσύνη και τη μηχανική εκμάθηση, αλλά έχουμε επιμεληθεί μερικές χρήσιμες συμβουλές για να σας βοηθήσουμε κατά τη διάρκεια του εμπορικού σας ταξιδιού. 

Ξεκινήστε το μικρό 

Σας συνιστούμε να χρησιμοποιήσετε την αρχική κατάθεση για να πραγματοποιήσετε την πρώτη συναλλαγή. Οι νέοι χρήστες μπορούν πάντα να καταθέσουν περισσότερο κεφάλαιο αφού λάβουν την πρώτη τους απόδοση στην επένδυσή τους. 

Εμπόριο για τουλάχιστον οκτώ ώρες την ημέρα 

Βεβαιωθείτε ότι ο λογαριασμός σας προβάλλεται ζωντανά για τουλάχιστον οκτώ ώρες την ημέρα. Η τεχνολογία κάνει το μεγαλύτερο μέρος της δουλειάς από μόνη της, οπότε οι συναλλαγές δεν θα επηρεάσουν τις ευθύνες των επενδυτών καθημερινά. 

Ανταλλαγή σε ώρα ΗΠΑ 

Ο καλύτερος χρόνος για συναλλαγές στην αγορά κρυπτογράφησης είναι όταν είναι στη Νέα Υόρκη. Αυτό συμβαίνει επειδή το bitcoin τείνει να είναι εξαιρετικά ασταθές αυτή τη στιγμή.

Επενδύστε ξανά το 80% των κερδών

Η επανεπένδυση των κερδών σας επιτρέπει να επωφεληθείτε από τη μαγεία της σύνθεσης.

Πλεονεκτήματα της συναλλαγής με Bitcoin Up

Υπάρχουν πολλά οφέλη που προέρχονται από τις συναλλαγές στο Bitcoin Up. Αυτό περιλαμβάνει υψηλή κερδοφορία και μια εύχρηστη πλατφόρμα που είναι απλή για πλοήγηση στους επενδυτές. Οι περισσότεροι επενδυτές που έχουν αξιολογήσει την τεχνολογία δεν είχαν προηγούμενη εμπειρία συναλλαγών. Η παραδοσιακή συναλλαγή κρυπτονομισμάτων μπορεί να είναι περίπλοκη και χρονοβόρα, ειδικά για άπειρους εμπόρους. Το Bitcoin Up παρέχει στους νέους επενδυτές έναν βολικό και δήθεν κερδοφόρο τρόπο συναλλαγών Bitcoin. Οι αναλήψεις είναι απλές και γρήγορες. Μόλις ολοκληρωθεί η ανάληψη, δεν χρειάζονται περισσότερες από 48 ώρες για να προβληματιστούν τα χρήματα στον λογαριασμό. Η τεχνολογία θεωρεί επίσης την ασφάλεια και την προστασία των επενδυτών ως κορυφαία προτεραιότητα. Εάν ένας επενδυτής αντιμετωπίσει προβλήματα μπορεί να επικοινωνήσει με τη γραμμή εξυπηρέτησης πελατών που είναι διαθέσιμη 24/7. 

Έχει εμφανιστεί το Bitcoin Up στα ΜΜΕ? 

Υπήρξαν πολλές αναφορές που ισχυρίζονται ότι το Bitcoin Up έχει εμφανιστεί σε δημοφιλείς τηλεοπτικές εκπομπές όπως το The Simpsons, το Silicon Valley και η Good Wife. Αποφασίσαμε να διερευνήσουμε αυτούς τους ισχυρισμούς για να μάθουμε αν είναι αληθείς ή ψευδείς. 

Το Simpson ενέκρινε το Bitcoin Up σε ένα επεισόδιο? 

Το Simpsons είναι μια αμερικανική κωμική σειρά που δημιουργήθηκε από τον Matt Groening για την εταιρεία Fox Broadcasting. Το Simpsons είναι μια σατιρική περιπέτεια μιας οικογένειας εργατικής τάξης στην ακατάλληλη πόλη του Σπρίνγκφιλντ. Υπήρξαν αναφορές ότι οι The Simpsons ενέκριναν το Bitcoin Up σε ένα από τα επεισόδιά τους, ωστόσο αυτοί οι ισχυρισμοί είναι ψευδείς. 

Το Silicon Valley ανέφερε το Bitcoin Up σε ένα επεισόδιο? 

Το Silicon Valley είναι μια αμερικανική τηλεοπτική σειρά κωμωδίας που δημιουργήθηκε από τους Mike Judge, John Altschuler και Dave Krinsky. Πρεμιέρα στο HBO στις 6 Απριλίου 2014, τρέχοντας συνολικά έξι σεζόν 53 επεισοδίων. Το φινάλε της σειράς προβλήθηκε στις 8 Δεκεμβρίου 2019. Η Silicon Valley δεν έκανε καμία αναφορά στο Bitcoin Up σε κανένα από τα επεισόδιά τους. 

Έχει εμφανιστεί το Bitcoin Up στο The Good Wife? 

Η καλή σύζυγος είναι μια σειριακή παράσταση με πολλά τόξα ιστορίας που παίζουν σε πολλά επεισόδια, καθώς και αυτόνομες ιστορίες που ολοκληρώνονται μέχρι το τέλος κάθε επεισοδίου. Υπήρξαν αναφορές ότι το The Good Wife έχει εμφανίσει το Bitcoin Up σε ένα επεισόδιο. Ωστόσο, μπορούμε να επιβεβαιώσουμε ότι αυτές οι αξιώσεις είναι ψευδείς. 

Έχει επικυρωθεί το Bitcoin Up από διασημότητες?

Υπήρξαν ισχυρισμοί ότι το Bitcoin Up έχει εγκριθεί από διεθνείς διασημότητες. Αποφασίσαμε να διερευνήσουμε κάθε περίπτωση όπου μια διασημότητα έχει συνδεθεί με το Bitcoin Up ή οποιαδήποτε άλλη εφαρμογή συναλλαγών κρυπτογράφησης.

Υποστηρίζει ο Gordon Ramsay το Bitcoin Up?

Ο Gordon Ramsay είναι ένας από τους πιο διάσημους σεφ στον κόσμο. Ο Βρετανός σεφ, εστιάτορας, συγγραφέας και τηλεοπτική προσωπικότητα με πρωταγωνιστές το Multi-Michelin έχει μια τεράστια μάρκα, οπότε η έγκρισή του θα έδινε οποιαδήποτε αξιοπιστία στο προϊόν. Ψάξαμε το διαδίκτυο και το YouTube για να μάθουμε αν έχει εγκρίνει το Bitcoin Up δυστυχώς δεν βρήκαμε τίποτα. Έτσι, οι φήμες είναι ψευδείς.

Υποστηρίζει ο Peter Jones το Bitcoin Up?

Ο Peter Jones είναι Βρετανός επιχειρηματίας και πραγματικός τηλεοπτικός σταρ στη δημοφιλή επενδυτική εκπομπή Dragons Den και στην αμερικανική τηλεοπτική εκπομπή American Inventor. Έχει εκτιμώμενη καθαρή αξία κοντά στα 500 εκατομμύρια δολάρια, επομένως εάν κάποιος από την οικονομική του θέση υποστηρίζει ένα επενδυτικό προϊόν, πολλοί άνθρωποι θα επενδύσουν επίσης σε αυτό. Ψάξαμε για το γεγονός ότι ο Peter Jones ενέκρινε το Bitcoin Up, ωστόσο δεν βρήκαμε τίποτα.

Το Elon Musk υποστηρίζει το Bitcoin Up?

Ο Elon Musk είναι ο εκκεντρικός δισεκατομμυριούχος με τρεις εθνικότητες, τη Νότια Αφρική, τον Καναδά και τον Αμερικανό. Είναι ο άνθρωπος πίσω από τους Tesla και SpaceX. Tweets από τον Elon Musk επηρεάζουν το χρηματιστήριο, εάν επρόκειτο να υποστηρίξει το Bitcoin Up, θα ήταν όλα τα νέα και ο ιστότοπος του Bitcoin Up θα καταρρεύσει. Ψάξαμε στο Διαδίκτυο για οποιαδήποτε έγκυρη απόδειξη ότι ο Elon Musk ενέκρινε το Bitcoin Up, και πάλι δεν μπορέσαμε να επαληθεύσουμε αυτές τις αξιώσεις.

Συνιστά ο Trevor Noah το Bitcoin Up?

Ο Trevor Noah είναι κωμικός της Νοτίου Αφρικής, πολιτικός σχολιαστής, ηθοποιός και οικοδεσπότης της δημοφιλούς αμερικανικής ομιλίας, The Daily Show. Υπήρξαν φήμες ότι ο Trevor Noah χρησιμοποιεί το Bitcoin Up λόγω των διαφημίσεων που κυκλοφορούν στο διαδίκτυο σχετικά με τον πλούτο του Trevor λόγω του Bitcoin. Είναι γνωστό στο κοινό ότι η πηγή πλούτου του Trevor Noahs είναι το συμβόλαιό του με την καθημερινή εκπομπή και τις κωμικές του περιηγήσεις. Το αν ο Trevor Noah επενδύει σε bitcoin ή όχι δεν είναι γνώση του κοινού. Δεν μπορεί να επιβεβαιωθεί ότι χρησιμοποιεί το Bitcoin Up.

Χρησιμοποιεί η Kate Winslet το Bitcoin Up?

Η Kate Winslet είναι μια διάσημη βρετανική ηθοποιός γνωστή για τη δουλειά της στο Τιτανικό και τα περιοδικά δράματα. Υπήρξε μια αύξηση αναζητήσεων από ανθρώπους που αναρωτιούνται αν η Kate Winslet υποστηρίζει οποιαδήποτε προηγμένη πλατφόρμα συναλλαγών κρυπτονομισμάτων. Έχουμε διερευνήσει και δεν βρήκαμε στοιχεία που να αποδεικνύουν ότι η Kate Winslet υποστηρίζει οποιαδήποτε πλατφόρμα συναλλαγών.

Holly Willoughby και Bitcoin Up?

Η Holly Marie Willoughby είναι Βρετανός συγγραφέας, μοντέλο και παρουσιαστής τηλεόρασης στο This Morning and Dancing on Ice. Όπως και οι άλλες διασημότητες αυτής της λίστας, υπάρχουν ισχυρισμοί ότι υποστηρίζει προηγμένη εφαρμογή συναλλαγών κρυπτογράφησης, αλλά δεν υπάρχουν στοιχεία που να το υποστηρίζουν.

Χρησιμοποιεί η Patrice Motsepe το Bitcoin Up?

Η Patrice Motsepe είναι ένας από τους πλουσιότερους Νοτιοαφρικανούς, με καθαρή αξία άνω των 1,6 δισεκατομμυρίων δολαρίων. Έκανε τον πλούτο του από τα μεταλλευτικά του ενδιαφέροντα. Είναι ο ιδρυτής και εκτελεστικός πρόεδρος του African Rainbow Minerals, ο οποίος έχει ενδιαφέροντα σε χρυσό, σιδηρούχα μέταλλα, βασικά μέταλλα και πλατίνα. Έκανε τα χρήματά του από την παραδοσιακή επιχείρηση, δεν βρήκαμε κανένα αποδεικτικό στοιχείο για τη συμμετοχή του στο Bitcoin ή το Bitcoin Up.

Χρησιμοποιεί το Aliko Dangote το Bitcoin Up?

Ο Aliko Dangote είναι δισεκατομμυριούχος της Νιγηρίας και ο πλουσιότερος άνθρωπος στην Αφρική, αξίας άνω των 8,5 δισεκατομμυρίων δολαρίων. Είναι ο ιδρυτής και πρόεδρος του βιομηχανικού ομίλου Dangote Group. Όντας ο πλουσιότερος άντρας στην Αφρική τον κάνει διάσημο, αυτό κάνει τους ανθρώπους να θέλουν να συσχετίσουν προϊόντα μαζί του, ειδικά αν τα προϊόντα έχουν να κάνουν με τα χρήματα. Εάν ο πλουσιότερος άνθρωπος στην Αφρική επενδύει σε bitcoin, τότε άλλοι Αφρικανοί θα ήθελαν επίσης να επενδύσουν σε bitcoin, καθώς και με την ελπίδα να συγκεντρώσουν ένα κλάσμα της καθαρής αξίας του. Δυστυχώς, δεν υπάρχουν στοιχεία που να δείχνουν ότι ο Aliko Dangote χρησιμοποιεί το Bitcoin Up ή εάν επενδύει σε bitcoin ή όχι.

Παρόλο που καμία από τις εγκρίσεις των διασημοτήτων δεν έχει ελέγξει, είναι σημαντικό να σημειωθεί ότι καμία από τις αξιώσεις δεν έγινε από τους δημιουργούς του Bitcoin Up. Οι έμποροι θυγατρικών χρησιμοποιούν τα ονόματα των διασημοτήτων ως δόλωμα κλικ. Το σύστημα Bitcoin Up προσφέρει αυτό που λέει ότι μπορεί να κάνει.

Τι λένε οι διασημότητες για το bitcoin

Το Bitcoin είναι η κατηγορία ενεργητικών με την καλύτερη απόδοση την τελευταία δεκαετία, με τέτοια είδη αποτελεσμάτων που έχει προσελκύσει την προσοχή εκατομμυριούχων με τη μορφή διασημοτήτων και επιχειρηματιών. Αλλάζει κυριολεκτικά τον τρόπο με τον οποίο βλέπουμε και χρησιμοποιούμε χρήματα. Εδώ είναι τι διάσημο έχουν να πει για το bitcoin και τα κρυπτονομίσματα:

1. “Υπάρχουν 3 εποχές του νομίσματος: βασισμένα στα εμπορεύματα, πολιτικά και τώρα, βασισμένα στα μαθηματικά.” – Chris Dixon (Συνιδρυτής της Hunch που ανήκει τώρα στην Ebay, συνιδρυτής της SiteAdvisor που ανήκει τώρα στην McAfee)

2. “Λείπουν ολόκληρες κατηγορίες σφαλμάτων.” – Dan Kaminsky (Ειδικός διείσδυσης ασφαλείας για τη Cisco και την Avaya)

3. “Είναι χρήματα 2.0, μια τεράστια τεράστια προσφορά.” – Chamath Palihapitiya (Προηγούμενος επικεφαλής του instant messenger AOL)

4. «Δεν μπορείτε να σταματήσετε πράγματα όπως το Bitcoin. Θα είναι παντού και ο κόσμος θα πρέπει να αναπροσαρμόσει. Οι παγκόσμιες κυβερνήσεις θα πρέπει να αναπροσαρμοστούν. ” – Τζον Μακάφ

5. «Το Bitcoin είναι εδώ για να μείνει. Θα υπήρχε ένας χάκερ αναταραχή σε όποιον προσπάθησε να πάρει πίστωση για το δίπλωμα ευρεσιτεχνίας του κρυπτονομίσματος Και δεν θα ήθελα να είμαι στο τέλος της οργής των χάκερ ». – Adam Draper

6. «Εάν υπάρχει μια θετική αφαίρεση από την κατάρρευση του Mt.Gox, είναι η προθυμία μιας νέας γενιάς εταιρειών Bitcoin να συνεργαστούν για να διασφαλίσουν το μέλλον του Bitcoin και την ασφάλεια των χρημάτων των πελατών». – Brian Armstrong (Διευθύνων Σύμβουλος της Coinbase)

7. «Το Bitcoin φαίνεται να είναι μια πολλά υποσχόμενη ιδέα. Μου αρέσει η ιδέα να βασίζουμε την ασφάλεια στην υπόθεση ότι η ισχύς της CPU των έντιμων συμμετεχόντων υπερτερεί της ισχύος του εισβολέα. Είναι μια πολύ μοντέρνα ιδέα που εκμεταλλεύεται τη δύναμη της μακριάς ουράς ». – Hal Finney

8. «Το Bitcoin επιτρέπει ορισμένες χρήσεις που είναι πολύ μοναδικές. Νομίζω ότι προσφέρει δυνατότητες που κανένα άλλο νόμισμα δεν επιτρέπει. Για παράδειγμα, η ικανότητα να ξοδέψετε ένα κέρμα που συμβαίνει μόνο όταν δύο ξεχωριστά μέρη συμφωνούν να ξοδέψουν το νόμισμα. με ένα τρίτο μέρος που δεν μπορούσε να φύγει με το ίδιο το νόμισμα. ” – Πίτερ Γουίλ

9. «Γεια, προφανώς αυτή είναι μια πολύ ενδιαφέρουσα στιγμή να βρίσκεσαι στο Bitcoin αυτή τη στιγμή, αλλά αν θέλεις να διαφωνήσεις για το αν πρόκειται για πραγματικότητα ή όχι, ένα Bitcoin θα τροφοδοτήσει πάνω από 40 άστεγους στην Pensacola αυτή τη στιγμή. Αν θέλετε να αποδείξετε ότι το Bitcoin είναι πραγματικό, στείλτε τα σε μένα, θα τα εξαργυρώσω και θα ταΐσω άστεγους ». – Τζέισον Κινγκ

10. «Το Blockchain είναι η τεχνολογία. Το Bitcoin είναι απλώς η πρώτη γενική εκδήλωση των δυνατοτήτων του. ” – Marc Kenigsberg

11. “Το Bitcoin δημιουργήθηκε για να εξυπηρετεί μια πολύ πολιτική πρόθεση, ένα δωρεάν και χωρίς λογοκρισία δίκτυο όπου όλοι μπορούν να συμμετέχουν με ίση πρόσβαση.” – Amir Taaki

12. «Καθώς η τιμή ανεβαίνει, τα κεφάλια αρχίζουν να περιστρέφονται και οι σκεπτικιστές αρχίζουν να μαλακώνουν. Η εκκίνηση ενός νέου νομίσματος είναι εύκολη, ο καθένας μπορεί να το κάνει. Το κόλπο είναι να κάνουν τους ανθρώπους να το αποδεχτούν, γιατί η χρήση τους δίνει την αξία του “χρήματος”. ” – Adam B. Levine

13. «Στον πυρήνα του, το bitcoin είναι ένα έξυπνο νόμισμα, σχεδιασμένο από μηχανικούς πολύ προνοητικούς. Εξαλείφει την ανάγκη για τράπεζες, απαλλάσσει τα τέλη πιστωτικών καρτών, τα τέλη ανταλλαγής νομισμάτων, τα τέλη μεταφοράς χρημάτων και μειώνει την ανάγκη για δικηγόρους σε μεταβάσεις… όλα τα καλά πράγματα. ” – Πέτρος Διαμαντής

14. «Το Bitcoin και οι ιδέες πίσω από αυτό, θα διαταράξουν τις παραδοσιακές έννοιες του νομίσματος. Στο τέλος, το νόμισμα θα είναι καλύτερο για αυτό. ” – Έντμουντ Γ. Μόι

15. «Υπάρχουν τόσες δυνατότητες,… Περιμένω απλώς να είναι μια βιομηχανία δισεκατομμυρίων δολαρίων». “Ουάου, το Silk Road λειτουργεί πραγματικά” – Τσάρλι Σρέμ

Το συμπέρασμα μας

Από την έρευνα που πραγματοποιήσαμε, φαίνεται ότι το Bitcoin Up φαίνεται να είναι αξιόπιστο. Υπάρχουν πολλές θετικές μαρτυρίες χρηστών στο διαδίκτυο που παγιώνουν αυτούς τους ισχυρισμούς. Αναφέρεται επίσης ότι αυτή η τεχνολογία έχει λάβει εξαιρετικές κριτικές από επαγγελματικούς ιστότοπους κριτικών. Η τεχνολογία Bitcoin Up έχει επαληθευτεί και έχει αποκαλύψει όλες τις πληροφορίες που χρειάζονται οι επενδυτές για να κάνουν ενημερωμένες επιλογές. Το Bitcoin Up υποστηρίζεται επίσης από τεχνολογία blockchain που εξασφαλίζει ένα διαφανές περιβάλλον συναλλαγών. 

Συχνές ερωτήσεις

 • Είναι αξιόπιστο το Bitcoin Up?

Από την έρευνά μας, το Bitcoin Up φαίνεται να είναι μια νόμιμη πλατφόρμα. 

 • Μπορώ να βγάλω χρήματα με το Bitcoin Up?

Οι πιθανότητες κέρδους με το Bitcoin Up είναι υψηλές. Ωστόσο, οι νέοι επενδυτές θα πρέπει να βεβαιωθούν ότι επιθεωρούν διεξοδικά την τεχνολογία πριν από τις ζωντανές συναλλαγές. 

 • Πόσα πρέπει να επενδύσω με το Bitcoin Up?

Συνιστούμε να καταθέσετε μόνο την ελάχιστη απαιτούμενη επένδυση, που είναι 250 $. Οι επενδυτές μπορούν πάντα να καταθέσουν περισσότερα κεφάλαια αφού λάβουν την πρώτη τους απόδοση. 

 • Μπορώ να κάνω ανάληψη από την πλατφόρμα Bitcoin Up? 

Ναί! Το Bitcoin Up επιτρέπει απρόσκοπτες και γρήγορες αναλήψεις. Το bot δεν χρεώνει τέλη συναλλαγής.

 • Είναι δωρεάν το Bitcoin Up?

Ναί! Το Bitcoin Up είναι ένα ρομπότ δωρεάν συναλλαγών. Ωστόσο, μπορεί να μην παραμείνει τόσο πολύ. Θα πρέπει να επωφεληθείτε από τη δωρεάν άδεια και να εγγραφείτε τώρα. Είναι επίσης σημαντικό να σημειωθεί ότι πριν ξεκινήσει η ζωντανή διαπραγμάτευση απαιτείται κατάθεση. Δεν υπάρχουν χρεώσεις κατάθεσης. 

 • Έχει εμφανιστεί το Bitcoin Up στα μέσα ενημέρωσης?

Από την έρευνά μας, το Bitcoin Up δεν έχει εμφανιστεί στα μέσα ενημέρωσης. 

Γλωσσάριο Όρων Cryptocurrency

Bitcoin Το Bitcoin αναφέρεται ότι είναι το πιο δημοφιλές κρυπτογράφηση στον κόσμο. Το Bitcoin λειτουργεί σε Bitcoin Blockchain και είναι ένα αποκεντρωμένο νόμισμα που λειτουργεί ανεξάρτητα από τις κεντρικές τράπεζες και τις αρχές
Αιθέριο Το Ethereum, όπως το Bitcoin, είναι ένα κρυπτογράφηση που αποκεντρώνεται. Εδώ, οι επενδυτές μπορούν να μεταφέρουν και να ανταλλάσσουν αξία.
Litecoin Το Litecoin είναι επίσης ένα cryptocurrency και ένα blockchain που αντικατοπτρίζει το Bitcoin.
Ανταλλαγή Η ανταλλαγή κρυπτονομισμάτων είναι βασικά μια διαδικτυακή πλατφόρμα όπου οι επενδυτές κρυπτογράφησης μπορούν να ανταλλάσσουν διαφορετικά κρυπτονομίσματα με άλλα κρυπτονομίσματα.
Εξόρυξη Bitcoin Η εξόρυξη Bitcoin συμβαίνει όταν οι συναλλαγές Bitcoin επαληθεύονται και επιβεβαιώνονται πριν προστεθούν στο Bitcoin Blockchain.
Πορτοφόλι Crypto Το crypto wallet είναι ένα πρόγραμμα λογισμικού που αποθηκεύει τα ιδιωτικά και δημόσια κλειδιά των επενδυτών. Επιτρέπει επίσης στους χρήστες να μεταφέρουν, να λαμβάνουν, να ξοδεύουν, να αποθηκεύουν και να ελέγχουν τα υπόλοιπά τους.
Κυκλοφορία εφοδιασμού Αυτό αναφέρεται στο ποσό ενός δεδομένου κρυπτονομίσματος ή διακριτικών που είναι δημόσια διαθέσιμα και κυκλοφορούν στην αγορά μεταξύ αγοραστών και πωλητών.
Όριο αγοράς Το όριο αγοράς αναφέρεται στην αγοραία αξία όλων των κρυπτονομισμάτων που διατίθενται στην αγορά ανά ημέρα.
Altcoins Το Bitcoin ήταν το πρώτο και πιο επιτυχημένο από όλα τα κρυπτονομίσματα. Όλα τα άλλα νομίσματα ομαδοποιούνται στην κατηγορία altcoins.
Αποκλεισμός εξερευνητής Ένα διαδικτυακό εργαλείο για την εξερεύνηση και την ανάλυση του blockchain ενός κρυπτονομίσματος.
Ύψος μπλοκ Το ύψος του μπλοκ αναφέρεται στον αριθμό των μπλοκ που συνδέονται στο blockchain.
Αποκλεισμός επιβράβευσης Ένα κίνητρο που δόθηκε σε έναν ανθρακωρύχο bitcoin που έχει υπολογίσει με επιτυχία τον κατακερματισμό (επαλήθευση) σε ένα μπλοκ.
Σύνδεση αλυσίδας Μεταφορά ενός κρυπτονομίσματος σε άλλο. Αυτό απαιτεί την καταχώρηση της συναλλαγής σε δύο ξεχωριστά blockchain.
Κοινοπραξία Blockchain Ένα blockchain ιδιωτικής ιδιοκτησίας και λειτουργίας.
Κρυπτογράφηση Η διαδικασία κρυπτογράφησης και αποκρυπτογράφησης πληροφοριών.
Αποκεντρωμένη Αυτόνομη Οργάνωση Αναφέρεται σε οργανισμούς που διευθύνονται από προγράμματα υπολογιστών ή λογισμικό και όχι από ανθρώπινη είσοδο. Δεν υπάρχει κεντρική αρχή σε αυτό το θέμα.
Ενδειξη Τα κουπόνια συνδέονται στενά με τα ICO και συχνά βασίζονται στο προϋπάρχον πρότυπο από καθιερωμένα blockchain «έξυπνης σύμβασης» όπως το Ethereum.
ICO Αυτό σημαίνει αρχική προσφορά νομισμάτων και αναφέρεται σε μια αναστατωτική νέα μέθοδο για τα έργα να κερδίσουν χρηματοδότηση.
Πιρούνι Σε όρους κρυπτογράφησης, ένα πιρούνι είναι ένα συμβάν όπου ένα υπάρχον κρυπτογράφηση διαχωρίζεται σε δύο παραλλαγές του κώδικα.
Πορτοφόλι Ένα πορτοφόλι κρυπτογράφησης είναι ο πρωταρχικός τρόπος με τον οποίο οι κάτοχοι κρυπτονομισμάτων μπορούν να έχουν πρόσβαση στα νομίσματά τους.
Ζεστή και κρύα αποθήκευση Αυτό αναφέρεται στο πού φιλοξενείται ένα συγκεκριμένο πορτοφόλι. Η θερμή αποθήκευση αναφέρεται σε ένα πορτοφόλι που είναι προσβάσιμο από μια σύνδεση στο Διαδίκτυο, όπου η ψυκτική αποθήκευση αναφέρεται στη φιλοξενία του πορτοφολιού σας εκτός σύνδεσης σε ξεχωριστό κομμάτι υλικού.
Χρηματική εγγύηση Ένα χρηματικό ποσό είναι μια χρηματοοικονομική ρύθμιση όπου ένα τρίτο μέρος διατηρεί και ρυθμίζει την πληρωμή των χρημάτων που απαιτούνται για δύο μέρη που συμμετέχουν σε μια δεδομένη συναλλαγή.
Έξυπνη σύμβαση Το Ethereum blockchain επιτρέπει την ανάπτυξη κώδικα σε αυτό με τη μορφή έξυπνου συμβολαίου. Αυτό το συμβόλαιο είναι ουσιαστικά ένα σύνολο μαθηματικών κανόνων που υπαγορεύουν τον τρόπο λειτουργίας των συναλλαγών
Απόδειξη εργασίας (PoW) Για να επιβεβαιωθούν και να προστεθούν συναλλαγές στο καθολικό Blockchain, υπάρχουν διάφορες προσεγγίσεις που έχουν αναπτυχθεί για την ολοκλήρωση αυτής της διαδικασίας.
Απόδειξη πονταρίσματος (PoS) Στα κρυπτονομίσματα που βασίζονται σε PoS, ο δημιουργός του επόμενου μπλοκ επιλέγεται μέσω διαφόρων συνδυασμών τυχαίας επιλογής και πλούτου ή ηλικίας.
Απόδειξη της σημασίας (POI) Αυτό είναι ένα στυλ απόδειξης που πρωτοπορεί το νόμισμα NEM ως τρίτη εναλλακτική λύση για τα PoW και PoS.
ΤΑ Συντομογραφία για τεχνική ανάλυση ή ανάλυση τιμών νομισμάτων βάσει ιστορικών κινήσεων τιμών και εξελιγμένων δεικτών.
Κόμβος έναν υπολογιστή που είναι συνδεδεμένος στο δίκτυο ενός συγκεκριμένου κρυπτονομίσματος.
Εξόρυξη Η εξόρυξη είναι η διαδικασία επικύρωσης νέων συναλλαγών σε ένα κρυπτογράφηση κατανεμημένων καθισμάτων.
Moonshot Αυτό αναφέρεται σε μια κρυπτογράφηση που αυξάνεται δραματικά.
Αγορά Bear και Bull Η αγορά ταύρων αναφέρεται στις αυξανόμενες τιμές και στο αισιόδοξο κλίμα που ενθαρρύνει τις αγορές. Οι αγορές bear θεωρούνται το αντίθετο των bull market, με πτωτικές τάσεις τιμών και απαισιόδοξο συναίσθημα που ενθαρρύνει τις πωλήσεις
Φάλαινα Αναφέρεται σε κάποιον που κατέχει μεγάλο ποσό κρυπτογράφησης
HODL Αναφέρεται στην παθητική επενδυτική στρατηγική, αγνοώντας τις αναταραχές στην αγορά και περιμένοντας μακροπρόθεσμες αποδόσεις.

Αποποίηση ευθυνών: Το περιεχόμενο αυτής της σελίδας δεν πρέπει να λαμβάνεται ως οικονομική συμβουλή. Είναι μόνο για ενημερωτικούς σκοπούς. Ποτέ μην επενδύετε αυτό που δεν μπορείτε να χάσετε. Πάντα να ερευνάτε όσο το δυνατόν περισσότερο πριν λάβετε οποιαδήποτε οικονομική απόφαση και συμβουλευτείτε έναν πιστοποιημένο χρηματοοικονομικό σύμβουλο.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Please Follow Us
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner