20 største aktier at købe i 2021 – Inklusiv de bedste aktier, som enhver investor skal se på at tilføje til deres portefølje

De bedste aktier at købe i 2021: (Dybtgående gennemgang)

Ønsker du at være en del af de smash-hit top aktier, der går fra styrke til styrke placeret pænt på toppen? Hvad er de bedste aktier at købe i år, undrer du dig over? Leder du efter de 20 bedste aktier at købe i 2021? Vi dækker dig! Vi har de bedste aktier, som enhver investor bør overveje eller tilføje til deres voksende portefølje i 2021.

Top 20 aktier at købe i 2021

At vælge kun nogle få af de bedste, bedst mulige, glødende bestande, der skal være en del af i 2021 og holde fast ved på lang sigt, er faktisk et svært valg at tage.

Der er nogle spektakulære aktier, der sigter mod og opnår strålende økonomiske resultater, som har fået en enorm styrke gennem årene og i øjeblikket sammen med fremadrettet ind i fremtiden er kun indstillet på at blive bedre.

Da disse topaktier er indstillet på ikke at gå ud af mode når som helst snart, er det tid til at blive involveret i handlingen.

At være en del af sådanne mega-aktier afhænger udelukkende af den enkeltes økonomiske situation.

Hvis du er nybegynder i handel med aktier, er det værd at undersøge så meget som muligt.

For at læse og få en grundig forståelse af at lære færdighederne i at handle med aktier har vores How To Trade Stock og Survive Stock Trading Guide alle de oplysninger, der er dækket til dig.

Fra at lære aktiemarkedet at holde et åbent øje med, hvad du skal undgå, før du ser ud til at investere dine penge. Den fulde guide er sprængfyldt med vigtig information og en trinvis vejledning til din aktiehandelsrejse.

Uden yderligere forsinkelse skal vi se på de 20 bedste idéer til udførelse af aktier, når vi dykker ned i hvert aktiesammendrag, hvilket er ideelt for dig at træffe et bekræftende valg, når du overvejer at tilføje nogen af ​​disse topaktier til din portefølje.

Top 20 aktier at købe i 2021:

1. Netflix (NFLX)

2. Amazon.com Inc (AMZN)

3. Facebook Inc (FB)


4. Diamondback Energy Inc (FANG)

5. PayPal Holdings Inc (PYPL)

6. PepsiCo Inc (PEP)

7. Etsy Inc (ETSY)

8. AbbVie Inc (ABBV)

9. Airbnb (ABNB)

10. Tesla Inc (TSLA)

11. Docusign Inc (DOCU)

12. Johnson og Johnson (JNJ)

13. Apple Inc (AAPL)

14. Coca-Cola Co (KO)

15. Chevron Corporation (CVX)

16. Microsoft Corporation (MSFT)

17. Intuitiv kirurgisk (ISRG)

18. Honeywell International Inc (HON)

19. Lendingtree Inc (TREE)

20. McDonald’s Corp (MCD)

Du kan købe alle disse topaktier såvel som mange andre på eToro og betaler 0% gebyrer!

Og her er det listen over 20 topaktier for 2021.

En god blanding af 20 af de mest magtfulde, solide, velkendte sammen med nykommere i sammenligning, de mest effektive aktier, der forventes at gøre yderligere vækst i 2021 og i de kommende år.

Bedste 5 vækstaktier i 2021 fra listen

Okay, alle de ovennævnte aktier har naturligvis oplevet en enorm vækst gennem årene, hvilket har ført til, at disse aktier er blevet nogle af de bedste inden for markedet og er placeret, hvor de er i dag..

Der er dog nogle bestande, der skal vokse bedre end andre.

Så vi har opdelt dem for dig.

Her er vores top 5 vækstaktier at være en del af på lang sigt.

1. DocuSign

2. Airbnb

3. Lånetræ

4. Intuitiv kirurgisk

5. PayPal

En vækstaktie, hvis du er nybegynder til aktiehandel, er enhver aktie i en virksomhed, der forventes at vokse højere end den gennemsnitlige vækstrate for det finansielle marked.

Du vil være vidne til, at vækstaktier er forskellige fra udbytteaktier.

Når vækstaktieselskaber, når deres indtægter er genereret, geninvesterer de deres penge lige tilbage i forretningen for at fremskynde deres vækst på kort sigt for at komme videre til den langsigtede.

Hvilket af ovenstående betyder, at vækstaktier normalt ikke udbytter, da selskabet placerer pengene tilbage i deres forretning for at opnå mere.

På kort sigt tror mange investorer, at aktiekursen for en voksende aktie typisk er dyrere i forhold til andre.

Men bemærk, ikke alle aktiekurser for vækstaktier er superhøje; Du kan finde en god balance mellem at udføre vækstaktier med en rimelig aktiekurs, selvom det typisk er højere priser end andre aktier.

Men virkeligheden er, at deres aktiekurs og deres P / E-forhold (prisindtjeningsforhold) måske eller synes høje, men på lang sigt kan potentialet for vækst og kapital, der potentielt kan opnås fra disse præstationsaktier, være stort.

1. DocuSign (DOCU)

docu aktiediagram

DocuSign fører vejen for verden og enkeltpersoner til at underskrive elektronisk. I tidspunkter, hvor du har brug for en underskrivelse af en aftale inden for ethvert felt, giver DocuSign dig mulighed for at underskrive fra enhver enhed og hvor som helst i verden.

Det fremtidsorienterede firma er ikke kun steget inden 2020 på grund af Covid-19 med de strenge sikkerhedsforanstaltninger, DocuSign klarede sig ekstremt godt inden pandemien.

Fra underskrivelse af juridisk bindende kontrakter med store aktiver til underskrivelse af en mindre forpligtelsesaftale bevæger virksomheden sig fremad i den elektroniske fremtid.

Fra selskabets rapport fra 3. kvartal i oktober steg DocuSign’s samlede omsætning med 53% til $ 382,9 millioner (£ 285,9 millioner). Sammen med virksomhedens samlede omsætning steg brandets abonnement med 47%, og dets ekstra serviceindtægter steg en stigning til $ 16,3 millioner, steg med 43%.

CEO, Dan Springer slog neglen på hovedet med sin erklæring om den udførende og voksende skyplatform.

“Da virksomheder accelererer den digitale transformation af deres forretnings- og aftaleprocesser, fortsætter DocuSigns østlige rolle som en vigtig skyplatform med at vokse.”

At have en markedsværdi på $ 45,9 mia. Og aktiekursen er en, som den i øjeblikket er omkring 280,00, hvilket som du kan se ikke er den billigste af aktier, men heller ikke er den dyreste.

Selvom dette mærke allerede har etableret sig som en førende virksomhed at være en del af, er der bestemt mere plads til enorm vækst, når verden går længere ind i den digitale verden.

DocuSign er en vækstaktie, der stærkt anbefales til investorer, der ønsker at tilføje en vækstaktie til deres portefølje.

2. Airbnb (ABNB)

Okay, da verden har været på hold realistisk i næsten 12 måneder, er vidne til internationale rejser næsten stoppet, men Airbnb har stadig vist gode resultater generelt.

Dette år har været et turbulent år for Airbnb viser en nedgang på 32% på sin omsætning og med en justeret rapporteret et nettotab på $ 341 millioner i første kvartal.

Men førende ind i det andet, tredje og ind i det sidste kvartal har virksomheden opnået en bemærkelsesværdig bedring og fører vejen frem med bookinger til dato, mere end store navne på hotel.

Da verden skubber sig mod en fjernarbejdsetik og med enkeltpersoner, der ivrigt afventer en ferie eller bare en lille mini-pause rundt om i verden, er dette kun to stærke faktorer, der gør denne virksomhed til en vækstaktie.

Pr. I dag er Airbnbs værdiansættelse på $ 34,6 mia., Hvilket er en god stigning fra dens $ 18 mia. Ved begyndelsen af ​​året.

Derudover ligger Airbnbs aktiekurs til dato på 165,34.

Når det nye år kommer tættere på os, alt sammen godt, håber vi at vende tilbage til en ny normal for at være i stand til at jet-sæt rundt om kloden igen.

Gør denne vækstbeholdning til en god tilføjelse til din kategori for vækstbestande.

3. LendingTree (TREE)

LendingTree viser i vid udstrækning verden, hvad en mid-cap-aktie kan opnå og føre ind i fremtiden, potentielt kan konvertere til en stor-cap-aktie i de kommende år. (alt er muligt).

Dette år, LendingTree har været den overlevende for mange borgere og virksomhedsejere i hele USA.

Online forretningsplatform forbinder enkeltpersoner, der ønsker at se på lån i form af kreditkort, lån, forsikring og meget mere via platformen.

Platformen giver låntagere mulighed for at købe konkurrencedygtige priser og andre former for finansielle tjenester sammen med at forbinde låntagere med investorer for at få de bedste produkter, der passer til deres individuelle behov.

LendingTree har en markedsværdi på $ 3,58 mia. Til dato med en aktiekurs på 275,63 fra denne rapport.

Som firmaets rapporter for tredje kvartal bekræfter, er LendingTree indstillet til et potentielt skyhøje 2021 og en lys fremtid fremover.

Lad os være realistiske, Coronavirus eller no-coronavirus, finansielle tjenester er altid efterspurgte.

I lyset af dette års begivenheder har mærket uden tvivl tilladt og arkiveret fantastiske resultater, måske endda bedre end forventet ved årets start.

Hvilket gør LendingTree til en stor vækstaktie at købe i 2021.

4. Intuitiv kirurgisk (ISRG)

Intuitiv kirurgisk skaberne af robotkirurgisk udstyr inklusive mesterværket, da Vinci kirurgisk system.

Da Vinci-kirurgi er et robotkirurgisk system, der skal betjenes af en menneskelig operatør.

Kirurger er i stand til at udføre minimalt invasive operationer, der udføres gennem små instrumenter. Hvert instrument placeres i enden af ​​tre eller fire betjeningsarme med tilføjelse af et 3D-kamera ved siden af ​​for at gøre visionen klarere.

Dette mesterværk design af teknologi er indstillet til at blive en game-changer inden for medicinske teatre over hele kloden.

Produktets fordele inkluderer forbedret adgang til områder, der er vanskelige at nå, forbedret besøg, som det blotte øje muligvis ikke kan se, og større kirurgisk præcision for blot at nævne tre store fordele for produktet.

Men inden for det medicinske område bliver intet billigt.

Disse udstyr er sat til $ 2 millioner hver, hvilket er et stort beløb for virksomheder at udbetale.

Så i lyset af dette, ISRG er gået et skridt videre og har oprettet en leasingordning for hospitaler, der skal have ubegrænset adgang til dette fantastiske udstyr inden for deres hospital.

I andet kvartal blev knap 6.000 da Vinci-kirurgiske systemer installeret over hele verden med i alt 9% over året..

Selv om denne aktie ikke er billig, vil du se, at aktiekursen holder ret højt med sin P / E (pris / indtjeningsgrad) på 89,89.

Ikke desto mindre har Intuitive Surgical trukket ind tallene og efterspørgslen efter mere at være stærk over hele verden, hvilket er det, der gør denne aktie ikke kun til en vækstaktie, men til en stor aktie, hvor den er en perfekt tilføjelse til din portefølje for nu for fremtiden.

5. PayPal (PYPL)

En anden fremadrettet vækstbeholdning, som mange ville have hørt om nu, er PayPal.

PayPal er førende inden for digitale betalinger, når verden bevæger sig langsommere mod kontantløse betalinger, og når verden bevæger sig gradvist online.

Som for mange virksomheder over hele kloden så store eller små produkter, der blev tvunget til at være ‘must-haves’ i stedet for ‘tage det eller lade det være’ produkter, kontaktløse betalinger blev en, som alle havde brug for.

PayPal viser sig at være førende inden for den digitale betalingsrevolution med over 321 millioner aktive konti globalt, da dets medlemsbase vokser ind i fremtiden. 15,2 millioner nye konti blev oprettet i 3. kvartal, en stigning med 55% i forhold til året før.

PayPal skabte også historie inden for sin virksomhed i år efter at have haft sin største samlede omsætning på $ 5,46 mia.

Det førende firma tilbyder også forbrugerne rentefrie “Køb nu betal senere” -betalinger med forskellige muligheder for amerikanske og britiske borgere.

Denne aktie som de fleste nævnt ovenfor koster en pris at være en del af.

PayPals nuværende aktiekurs er på 240,42, men på bagsiden af ​​det har virksomheden en pris-til-salg-statistik på 14. Hvilket er et solidt mellemtal.

Der er en masse hype omkring denne voksende bestand. Efter at have set og set på de tal, virksomheden har bragt ind og forventet at få ind, ser det efter at udvikle sig og vokse stærkt i løbet af året og i mange år fremover.

Vækstaktier i 2021 – Sidste note

Selvom det ikke er nævnt på denne liste, er en sektor, der er bestemt til at vokse enormt inden for de kommende år, cannabisindustrien.

Og især en bestand, der skiller sig ud fra mængden, er Canopy Growth.

Det førende canadiske cannabisfirma har været i branchen siden 2013. I årenes løb har det været en førende virksomhed, der producerer og sælger medicinsk marihuana, indtil Canada legaliserede fritidsbrug af marihuana, hvilket gør det muligt for mærket at have det hele.

I 2018 indgik den amerikanske producent og marketingmedarbejder Constellations Brands det voksende brand med et enormt 38% ejerskab af virksomheden.

Da USA ser ud til at potentielt legalisere fritidsbrug af cannabis i de fleste eller ikke alle amerikanske stater en dag, er dette en voksende bestand, der helt sikkert vil tilføje mangfoldighed og vækst til din portefølje.

For at læse og lære mere om Canopy Growths statistik og lære mere om de bedste cannabisbestande har vi alle tilgængelige statistikker til rådighed for dig i vores Top 11 mest effektive cannabislagre.

Klar til at dykke ned i Aktiemarked?

Top 5 aktier for nybegynderinvestorer

Hvis du er ny inden for aktiehandel og i øjeblikket finder dine fødder, spekulerer du mere end sandsynligt på, hvilke aktier der er solide, gode præstationer.

Her har vi de fem bedste på listen, der er ideelle startaktier at tilføje til din begyndelsesportefølje.

Selvom de er nævnt på listen over vækstaktier, er de fem, der er nævnt, også gode aktier at investere i for at starte, men kan vise lidt mere volatilitet end disse store navne.

5 aktier til begyndere

1. Facebook

2. Amazon.com

3. Microsoft Corporation

4. Netflix

5. Apple Inc.

Det er sikkert at sige, du vil have hørt om disse top fem spillere, der er nævnt ovenfor, og der er mange klare grunde sammen med mange tilføjelsesfaktorer for, hvorfor de har lavet denne liste, for at være solide aktier for en begyndende aktiehandler.

Som nybegynder-aktiehandler er det klogt først at gennemføre så meget forskning som muligt i dine valgte aktier.

Selvom store cap-aktier vil være mindre volatile end mindre cap-aktier, udgør de stadig nogle risikoelementer, da intet nogensinde er garanteret, når man investerer.

1. Facebook (FB)

Den sociale medieplatform, der har taget de sociale medier til det næste niveau.

Facebook har også Instagram, WhatsApp og Facebook messenger alle under sin teknologiske paraply, hvilket gør det til det mest succesrige sociale medie-techfirma på fabrikken..

Fra selskabets seneste rapporter for tredje kvartal i september så selskabets omsætning med 22% fra sidste år inklusive en stigning på 28% i aktiekursen.

Facebook er indstillet på yderligere forbløffende vækst i 2021 og forventes, når virksomheden fortsætter med at udvikle sig og stræbe ind i fremtiden for sociale medier med sine seneste tilføjelser og opdateringer.

Da markedsværdien er på omkring 780 mia. Dollars, kan aktiekursen være billigere end hvad du måske tænker at købe, især i sammenligning med andre store aktier.

Som det ser ud som i dag er selskabets aktiekurs 267,09.

På en anden note, selvom det fra forretningssiden ser godt ud, kan der være potentielle retssager, der kan ende i blandingen.

Dette har altid været et problem for det globale brand, fordi det er en social medieplatform, og situationer kan opstå uventet, men kan blive dyre.

Men i det store billede vil Facebook fortsat være verdens største og dominerende sociale medieplatform inden for 2021 og i mange år fremover..

2. Amazon.com (AMZN)

Amazon, Amazon, Amazon hvor starter du med denne mega-hit verdensomspændende forhandler.

Den mega-hit online-forhandler har til dato over 112 millioner amerikanske Amazon Prime-abonnenter også, som gør det muligt for abonnenter at streame film og musik, samme dag eller en eller to-dages leveringstjenester og meget mere.

Og for at bekræfte, er Amazon Prime et betalt abonnement, der er sat til en pris på $ 120 om året eller $ 13 om måneden.

Den hurtige e-handelsvirksomhed har en markedsværdi på $ 1,61 billioner og har også en meget høj aktiekurs i forhold til andre store aktieselskaber.

2020 har haft en accelererende effekt på brandet, da det har set sin omsætning stige gennem hver kvartalsrapport.

Virksomhedens seneste rapport, som er dens tredje kvartal, viser en yderligere stigning på 37% i forhold til året før.

Inden for den sidste måned, Amazon annoncerede også sit nye eventyr, der tilbyder et online-apotek til sin liste.

Uden tegn på at bremse op når som helst, kun arkivering og stræben efter mere succes, da virksomheden står med en procentdel på 77% højere end året før, er der ingen stopper for dette dominerende globale brand.

Derfor, hvis aktiekursen er inden for dine økonomiske midler, er dette en aktie at købe og holde i.

Læs mere: Amazon-aktiekursforudsigelse for 2021 og videre

3. Microsoft Corporation (MSFT)

Virksomheden, der bragte os Microsoft Windows, der ændrede vores liv, som vi kender det.

Dette inkluderer ikke det, de har arkiveret ved siden af ​​disse ekstraordinære markedssystemer.

Microsoft Corporation er gået til at oprette Internet Explorer Browser, Microsoft Office Suite, elektronik, personlige computere og mere.

Betragtes som en af ​​de ‘Big Five’, er vækstpotentialet for tycoon-selskabet stadig stort.

I år har milliarder over hele kloden været begrænset til at arbejde eksternt hjemmefra på grund af COVID-19, der så Mircroft’s indtægter på et højt niveau på $ 143,02 mia..

Microsoft cloud computing-virksomheder har gået godt, hvilket inkluderer Office 365 og Azure, hvilket ikke er nogen overraskelse i betragtning af dette års begivenheder.

Microsofts aktiekurs for øjeblikket på 222,10 forudsiges at hoppe højere i det nye år, hvilket det var vidne til et spring i sin aktiekurs med sin nye afhængighed, Azure Sphere.

Morgan Stanley’s har udnævnt Microsoft-aktien til “et af vores bedste valg på vej mod 2021”.

Og dette mega-brand gør vores liste som en stærk nybegynderaktie at købe til din startportefølje.

4. Netflix (NFLX)

En ting er sikkert, de fleste af os i år har været Netflix – bingers på et eller andet tidspunkt.

Produktionsvirksomheden, der viser rigelige mængder film fra klassikere til deres helt egne Netflix-originaler, har hidtil næsten ramt 200 millioner abonnenter, hvor USA og Canada får mest ud af det..

Selvom vaccinenyhederne er oplysende, og når vi søger at gå mod normalitet, forårsager strengen af ​​en ny spredning af virussen tvivl blandt mange.

Men for Netflix kan dette kun potentielt gavne endnu mere for virksomheden, da ophold i hjemmet håndhæves er placeret over hele kloden.

Ser man på fremtiden for Netflix, rygtes det også om, at det smadrende produktionsfirma endda kunne arbejde sig i at købe biografmærker, da det fortsætter på sin succesrige vej.

Tilføjelse til sin succes er den nye originale Netflix-tilpasning “The Queen’s Gambit” blevet udnævnt til den mest sete serie på streamingplatformen til dato.

Et underholdningsfirma, der er en sikker og solid tilføjelse til at starte på din aktierejse. Da underholdningsfirmaet ikke viser noget tegn på at bremse, er det faktisk det modsatte, da det ser ud til at forgrene sig yderligere.

5. Apple Inc (AAPL)

Det karakteristiske ikoniske æble-logo, som alle er bekendt med nu, er Apple.

Apple har en forbløffende markedsværdi på anslået 2,24 billioner dollars, hvilket bare at læse tallet er forbløffende nok.

Men det amerikanske fremstillingsselskab viser ingen tegn på at bremse, da mærket fortsætter med at oprette og frigive sine opgraderede iPhones hvert år, computere, computersoftware og mere.

En af de seneste kreationer fra AAPL, der blev frigivet til verden i år, den nye iPhone 12 pro max.

IPhone trækker ikke kun Apple-forbrugere kun til sin nye opgradering, men håndsættet inkluderer også den nyeste generation 5G.

Mærket ved også, hvordan man skal tide tingene godt, da håndsættet kommer på markedet, lige når vi begynder at nærme sig feriesæsonerne.

Ligesom de fleste virksomheder ovenfor har Apple fortsat med at vinde i 2020, da salget blev drevet, og indtægterne kom igennem, hvilket blev øget i de intense låseperioder..

Ligesom alle virksomheder, der er listede, er det nøglen at købe det rigtige lager på det rigtige tidspunkt.

Når værdiansættelsen ser ideel ud, er dette det mest passende tidspunkt at være en del og et potentielt køb i det pågældende selskab.

Da Apple kommer til at være omkring det forventede, er denne mega-cap aktie en, der er sat ind på lang sigt og en god tilføjelse inden for din aktiehandel rejse.

Top 8 udbyttebeholdninger, der skal tilføjes til din portefølje i 2021

Mange investorer ser efter de bedst mulige udbytteaktier eller, hvis ikke mindst, et godt potentielt udbyttebeholdning, der har potentiale.

Der er mange grunde til, hvorfor investorer ser ud til at have disse aktier, ikke kun for indtægter, men for at vise og have mangfoldighed inden for deres portefølje.

Udbyttebeholdninger har været kendt, ligesom generelle aktier har mange fordele og ulemper.

Den største fordel, og hvad et udbytte er, hvilket er en periodisk betaling, der betaler sine aktionærer fra selskabets indtægter. De fleste virksomheder, der tilbyder udbytte, udbetales kvartalsvis til aktionærerne (fire hvert år).

Selvom hovedattraktionen for udbytteaktier er, at investorer modtager en vis indtægt fra deres valgte aktier, er det også en stor spiller at have mulighed for at have et DRIP (udbytte reinvesteringsprogram), der er tilgængeligt for investorer..

En geninvesteringsplan for udbytte er et stærkt værktøj for investorer.

En DRIP giver aktionærerne mulighed for automatisk at geninvestere deres indtjening for at købe flere aktier og typisk til en nedsat eller en kommissionsfri sats.

Og derudover er nogle af udbytteaktierne faktisk de bedste aktier inden for aktiemarkedet.

Den klare forskel mellem en aktie med udbytte og ikke-udbytte er ret tydelig.

Mens udbytteaktier giver den indtægt til sine aktionærer, der genereres fra dens indtægter, vil ikke-udbytteaktier geninvestere deres indtægtsindtægter tilbage i virksomheden for at opnå større vækst.

Hvilket vil føre til en større aktiekurs for virksomheder.

Lad os nu se på 8 udbytteaktier, der ser ud til at have et godt 2021.

1. Honeywell international

2. PepsiCo

3. AbbVie

4. Johnson og Johnson

5. Chevron

6. Coca-cola

7. Diamondback Energy

8. McDonald’s

1. Honeywell International Inc (HON)

Honeywell International forventes at være en udbytteaktie, der sandsynligvis vil have et lovende 2021, som det er vist i år og også er en beholdning i din portefølje på lang sigt.

At have et 1,7% udbytte til dato, hvilket beregnes ved at dividere den årlige udbyttebetaling med selskabets nuværende aktiekurs.

Honeywell International har efter et udfordrende første og andet kvartal oplevet sin aktiekursstigning og er mærket som en af ​​de største amerikansk baserede industrielle virksomheder på markedet i øjeblikket.

Da Honeywell fortsætter med at stræbe fremad, har aktionærer, der har været en del af den glødende udbytteaktie fra starten eller tæt på, set markedsslående afkast gennem årene.

Som det er rapporteret, at selskabets samlede afkast i løbet af de sidste 10 år er på 493%.

Virksomheden har målrettet mod at udvikle sig inden for datafeltet, da den fremtidige vækst ser ud til at modtage nogle store indtjeninger i de kommende år.

HON er en god udbyttebeholdning for at tilføje din portefølje.

2. PepsiCo (PEP)

Det kæmpestore drikkevaremærke, der blev grundlagt tilbage i 1965, er uden tvivl et af de bedste mærker til drikkevarer og snacks på markedet stadig i dag.

Udspiller den største rival Coca-Cola i år, som Pepsi har en stor fordel i forhold til sine rivaler med deres snack- og madafdeling, der holder godt for det førende ikoniske brand.

Som det ser ud i dag er Forward Dividend Yield for PepsiCo 2,84%, hvilket er en stigning på 6% inden 2020.

I løbet af de sidste 12 måneder blev PepsiCos gennemsnitlige udbytte pr. Aktievækst sat til 5,00%.

Men på et større billede i løbet af de sidste 10 år var PepsiCos vækst på udbytte pr. Aktie 8,10% om året.

Med brandets solide internationale tilstedeværelse og dets plads til vækst i de kommende år vil brandets omsætning helt sikkert fortsætte med at vokse, som virksomheden og analytikerne forudsiger.

3. AbbVie (ABBV)

Det forskningsbaserede biofarmaceutiske selskab har været en gentagen aktør i år for at ramme mange lister for at være et bedst udbytte af udbytte til at være en del af for fremtiden.

Det brand, der er den mest populære skabelse til dato er Humira. En medicin, der bruges til at behandle forskellige former for gigt, Crohns sygdom og mere.

Med en markedsværdi på over $ 185 mia. Afsluttede dette gigantiske biofarmaceutiske selskab også sin opkøb og tilføjede Allergan til mega-brandet..

Pr. I dag er udbytteudbyttet 4,56%.

I løbet af de sidste tre år nåede virksomhedens vækst i udbytte pr. Aktie 87,72%.

Virksomheden er klar til at vokse godt i de kommende år med sin ”blockbuster” medicin, Humira, da den fortsat distribueres over hele kloden..

4. Johnson og Johnson (JNJ)

Et andet firma inden for sundhedsvæsenet, der er kendt globalt rundt om i verden, er Johnson og Johnson.

JNJ, en blue-chip-aktie, der fortsat trækker indtægterne årligt og udbetaler udbytte til sine aktionærer sammen med voksende udbytte kontinuerligt.

Dette er faktisk en vigtig attraktion for investorer i at købe denne aktie og har fortsat med at gøre det i over 50 år.

Selvom mærket muligvis kommer lidt bag AbbVie med hensyn til aktiekurs i år, er JNJ stadig fast på deres plads til vækst sammen med at vise de fortsatte resultater.

Johnson og Johnson er spredt over tre forretningsenheder, som er farmaceutiske, medicinske apparater og sundhedsprodukter til forbrugere, som samlet har velkendte store mærker under armene..

Virksomhedens geografiske salg er naturligvis en førende faktor for brandet, hvor USA udgør halvdelen af ​​sit salg.

Selvom JNJ har haft sine udfordringer i år, bekræfter i de seneste rapporter brandets medicinske udstyr, hvor den hårdest ramte sektor, på grund af hospitaler, der er overvældet af den nuværende Covid-19-pandemi.

Et udbytteudbytte på 2,64%, hvilket for et selskab med over 50 års erfaring har været imponerende, da det viser sin pålidelighed, da det er vokset større hvert år.

5. Chevron Corporation (CVX)

Selv om dette år har været et hårdt år for olieindustrien, har Chevron tilpasset og brugt deres tid klogt.

Chevron afsluttede tilbage i oktober sin overtagelse af Noble Energy, hvilket gør virksomheden nu til den største olieproducent med hensyn til markedsværdi.

Dette år har ikke været den bedste præstation for virksomheden, men der er stadig mange positive ting til, hvorfor denne globale udbytteaktie er en, der tilføjer diversitet til din portefølje.

Virksomheden har øget sit udbytte til generøse 6%, hvilket mange investorer håber at arkivere fra aktier inden for et år.

Fra 2020 voksede Chevron med næsten 8% beregnet til $ 1,29 pr. Aktie.

Mens generøsiteten af ​​det nye udbytte vises, ser selskabets balance også efter den del.

For et selskab, der er den største olieproducent ved markedsværdi, er dets balance imponerende, og hvad der trækker i øjnene for mange, og som klarer sig bedre end sine konkurrenter, herunder at have den laveste nettogældsposition.

Der er ikke underligt, at 10 analytikere spores af S&P Global Market Intelligence giver dette udbyttebeholdning et stærkt køb.

6. Coca-Cola (KO)

Fordi vi talte om den største konkurrent, og i lyset af virksomhedens præstationer gennem årene vil Coca-Cola selvfølgelig gøre listen som et godt udbyttebeholdning.

Drikkevaremærket har haft en flush run for sit afkast i udbytte i løbet af de sidste 50 år, og analytikere har forudsagt en yderligere vækst i omsætningen på $ 36,6 milliarder dollars i 2021 for brandet.

Dens udbytteudbytte, der i øjeblikket er 3,1%, hvilket leverede 41 cent pr. Almindelig aktie, blev udbetalt til sine aktionærer ved den seneste udbetaling den 15. december 2020.

Selv i det tykke af en global pandemi, selvom det måske ikke er den øverste prioritet på forbrugerlisterne, er Coca-Cola indstillet på at tage større skridt, når vi går ind i det nye år med nye håb om normalitet.

7. Diamondback Energy (FANG)

Når vi går ind i fremtiden, vil energisektoren fortsætte med at spille en vigtig og vigtig rolle i verden.

Diamondback Energy er blevet rost meget af analytikere, da de følger virksomheden opmærksomt og også har kaldt det en “generøs” udbytteaktie for nu og fremtiden.

Med en markedsværdi på $ 7,55 mia. Og dens udbytte på 3,33% er dette olieselskab ikke kun en førende udbytteaktie, men det er også en aktie, der er forudsagt og viser en fantastisk vækst..

Derfor er analytikere meget bullish på virksomhedens vækst, der fører ind på lang sigt med et 20% samlet afkast, der skal foretages i 2021.

8. McDonald’s (MCD)

Hvad er der ikke at elske ved denne ikoniske fastfoodkæde, der har fanget milliarder af hjerter over hele kloden, McDonald’s.

McDonald’s har et udbytteudbytte på 2,4%, og på trods af de hjerteskærende virkninger COVID-19 er sprunget på virksomheder, så virksomheder inden for hotelbranchen skære deres udbytte.

På den anden side gjorde McDonalds det modsatte, da bestyrelsen annoncerede en stigning på 3,2% tilbage i oktober fra sin tidligere aktiekurs til $ 1,25 pr. Aktie.

Hvis McDonald’s kan øge sit udbytte i et af verdens mest testede år til dato, siger det alt for virksomheden.

McDonald’s går tilbage til næsten 50 år siden og har været kendt for at være en stærk udbytter-nøglespiller, da den fortsætter med at øge sin samlede omsætning yderligere hvert år..

I betragtning af at verden ved flere lejligheder er blevet begrænset til langvarige lockdown-foranstaltninger, rapporterede McDonald’s i deres tredje kvartalsrapport en samlet omsætning på $ 5,4 mia., Hvilket kun er faldet med 2% året over.

Da virksomheden hurtigt hurtigt tilpassede sig de nye sikkerhedsforanstaltninger, fik McDonald’s mange investorers øje, da det så aktien stige med 8,6%.

McDonald’s handler i øjeblikket på 212,02 pr. Aktie med sit årlige udbytte på 2,4%.

Hvis du er en investor på udkig efter stabilitet med en udbytteaktie, har McDonald’s vist sig at være en stærk aktør, der anbefales investorer at tilføje til deres portefølje.

Sådan starter du din aktiehandelsrejse?

Hvis du føler at du er klar til at starte din aktiehandelsrejse, skal du nu vide, hvor du skal begynde.

Der er mange online handelsplatforme, der er tilgængelige online og kan findes så hurtigt som du kan sige ‘Gå’.

At finde den rigtige mægler på den rigtige handelsplatform anbefales dog ikke kun, men det er afgørende, at du vælger klogt. Som det sidste, du vil være offer for, er en skæv mægler, hvis formål er kun at passe på en person, sig selv.

Det anbefales at finde en online handelsplatform med regulerede licenser og det samme for den mægler, der handler på dine vegne, når du søger for at starte din handelsrejse.

eToro, verdens førende sociale og handelsplatform tilbyder det hele på din fritid. Online handelsplatformen gør din start på aktiehandel enkel, stressfri, effektiv og hurtig.

Med rigelige mængder tilgængeligt handelsrecitationsmateriale til rådighed, når du føler at det er nødvendigt.

At finde en mægler og åbne en handelskonto kan udføres inden for få minutter med eToro sammen med adgang til alt hvad du har brug for.

Hvis du føler, at det er det, du skal udføre, inden du hopper ind, giver eToro dig adgang til en virtuel handelsplatform, hvor du kan øve dig indtil dit hjerte er tilfreds.

At blive fortrolig med strategier, at vide hvordan aktiehandel fungerer og forståelsen af ​​at handle foran dine egne øjne er den bedste måde at lære og få en grundig forståelse af at handle med aktier.

Med den ekstra fordel ved ikke at investere dine egne penge.

Der er ingen hast, når du handler med aktier, det er altid klogt at tage dig tid, få en grundig forpligtelse til, hvordan aktiehandel fungerer og altid investere inden for dine økonomiske midler.

Glad handel.

eToro – Top Aktiemægler, Køb aktier med 0% provision

etoro-mægler

eToro har vist sig at være troværdige inden for aktiemarkedet gennem mange år – vi anbefaler, at du prøver dem.

Din kapital er i fare. Andre gebyrer kan forekomme

Sidste vigtige takeaways

Hvis du husker noget fra vores bedste aktier at købe i 2021, skal du gøre det til disse nøglepunkter.

  • Top 20 aktier at købe og tilføje til din portefølje i 2021 kommer med både stærke positive og med deres egne risikoelementer.
  • Der er en klar forskel mellem udbytteaktier og ikke-udbytteaktier. Vær sikker på hvad du ønsker at vinde, før du investerer.
  • På samme note er det værd at foretage yderligere eller så meget forskning inden for dine valgte aktier før investering.
  • At være klog, mens man investerer, er et nøgleelement. Det anbefales at oprette budgetark og holde konti adskilt.
  • Hvis du er nybegynder, er det klogt at ikke tage “Tip-Offs” eller forkæle dig med Penny Stocks.
  • Endelig gør praksis perfekt inden for din handelsrejse. Tag dig tid til at øve på en online virtuel platform for at forstå og lære, hvordan aktiehandel fungerer.

Hvis du nød at læse vores 20 største aktier at købe i 2021 – Inklusive topaktier, som enhver investor bør se på at tilføje til deres portefølje, del venligst med andre, som du tror, ​​det vil være af interesse for.

Bemærk: Tidligere resultater er ikke en indikation af fremtidige resultater. Værdien af ​​investeringer kan både gå ned og op. Eventuelle meninger, nyheder, undersøgelser, analyser, priser eller anden information på dette websted leveres som generel markedskommentar og udgør ikke investeringsrådgivning. Trading Education er ikke ansvarlig for tab, der opstår som følge af investeringer baseret på nogen anbefaling, prognose eller anden information, der gives.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map