3 Top vækstlagre, der er bedst at købe nu

Det er stadig ikke sent for investorer at prøve deres hænder på de største vækstaktier på markedet i dag. Selv efter den store markedsopgang i 2020 er nogle af de populære tech-aktier stadig ikke overkøbte, og investorer har en god mulighed for at investere i disse vækstaktier lige nu.

Investering i vækstaktier har sine fordele. Grundlæggende er målet at sikre en velhavende fremtid på lang sigt. De øger deres omsætning hurtigere end gennemsnittet af virksomhederne på markedet, hvilket gør det til den bedste langsigtede investering. Her er de tre bedste aktier at købe lige nu for en sikret fremtid.

Topvækstlagre, der er bedst at købe nu

Nogle af de bedste vækstaktier er fortsat et lukrativt felt for investorer og fortjener godt deres præmiepriser. Her er et nærmere kig på de tre bedste vækstaktier på markedet i dag for at hjælpe dig med, hvilken aktie du skal købe nu til et rentabelt afkast.

# 1: Twilio (TWLO)

Med imponerende kundebehandling, Twilio, skyer den skybaserede kommunikationsspecialist til nye højder. Twilio udnytter maskinlæring, cloud computing og mobile apps og hjælper virksomheder med at interagere med deres kunder dagligt. I kølvandet på den globale pandemi blev verden fuldstændig digital. Derfor er cloud-computerplatforme som Twilio vokset mere bullish, da folk skiftede fra fysiske kontaktcentre til skybaserede platforme. Takket være den store stigning i indtægtsandelen er Twilio-specialister mere end tredoblet.

På trods af at generere mindre end 2 mia. $ I efterfølgende 12 måneders indtægter, har Twilio pralet med næsten en markedsværdi på 70 mia. $. Dens omsætning steg med 57% i første kvartal, 46% i andet kvartal og 52% i tredje kvartal af 2020. Med en stigning på 65% i fjerde kvartal har Twilio rapporteret en omsætning på $ 548,1 millioner, hvilket gør det til en af de bedste aktier at købe nu.

I september havde Twilio 208.000 aktive kundekonti, hvilket steg til i alt 221.000. Takket være sin stærke kundevækst og drastiske forbedring har Twilios momentum skabt en betydelig stigning med sin toplinje, der vokser 59% år for år. Understreger sin fremdrift, sagde Twilios medstifter og administrerende direktør, Jeff Lawson det, "teknologivirksomheden udnytter en "generationsmulighed."

Med en diversificeret kundebase og en kraftig, høj stigning i fjerde kvartal har aktien plads nok til sin vækst i det lange træk. Twilio bruger også en hel del på backoffice-processer, salg og marketing med det formål at målrette nye muligheder. Investorer kan have en chance for at få et godt afkast, da Twilio er klar til mere vækst og muligheder i den kommende fremtid.

# 2: Facebook (FB)

Facebook, giganten for sociale medier, har haft et episk løb siden dets offentlige eksponering i 2012. De sidste par år var en hård tid for Facebook med privatlivsrelaterede spørgsmål, politiske og flere juridiske spørgsmål, som selv medierne overtog. Men midt i alle disse udfordrende tider genererede Facebook en nettoindkomst på $ 17,9 mia. I løbet af de første tre kvartaler i 2020. Facebook har været yderst rentabel med en omsætning på 57,9 mia. Dollar ved udgangen af ​​tredje kvartal i 2020.

Den massive globale tilføjelse til sine aktive abonnenter har skubbet Facebooks aktier op til næsten 450%. På trods af alle kontroverser omkring Facebook steg dets månedlige gennemsnitlige antal brugere næsten 14% fra for et år siden. Dette gør det til en af ​​de rigeste organisationer og en af ​​de bedste vækstaktier med masser af muligheder for investorer.

Facebook og dets datterselskaber, Instagram og WhatsApp, forbliver populære som altid, hvor forbrugerne stemmer på deres tid og dollars. Virksomheden har næsten 2,6 milliarder daglige aktive brugere på tværs af sin familie af sociale netværk, der inkluderer Facebook, Messenger, WhatsApp og Instagram. Og i de kommende år forventes denne brugerbase at vokse dramatisk med digital transformation. Facebook driver halvdelen af ​​sit overskud fra annoncer i dette digitale reklamelandskab og væksten i sin virtual reality-virksomhed, Oculus.

Med en rig aktiv brugerbase og en lukrativ forretning på markedet er Facebook klar til en førsteklasses aktie med en rentabel langtidsværdi. Hvis du leder efter en vækstbestand, der kan gøre dig til en formue på lang sigt, er det det.

# 3: Tesla (TSLA)

Med stigningen i sit salg og omsætning gennem de sidste par år har Tesla en iøjnefaldende værdi på markedet i dag. Det er en af ​​de bedste aktier at købe nu, fordi det er verdens største bilproducent efter værdi. Selv midt i pandemien har Teslas indtægter vist en markant stigning. Det er en aktie, der har tilstrækkelig plads til vækst i de kommende år og håb for investorer.

Som nævnt i Morningstar US Market Index er Tesla det sjette største selskab med aktiemarkedsværdi med en markedsværdi på $ 825 mia. Det har et rekordstort antal både produktion og leverancer gennem de seneste år, hvilket har gjort Tesla til det største bilfirma i verden. Virksomheden var næsten tæt på at levere 499.647 produkter over hele kloden.

Ledelsesteamet i Tesla ser større muligheder for leverancer i den kommende fremtid. Tesla har lukket 2020 med et stærkere kvartal og er dermed en fremragende tilføjelse til din investeringsportefølje. Skøn siger, at bilsalget af Tesla vil vokse fra en halv million i 2020 til en årlig salgssats på 3,6 millioner lette køretøjer i 2029.

Der er håb om vækst i markedsværdien af ​​Tesla med sin nuværende produktions- og salgsprocent. Ved at annoncere leveringen af ​​189.750 elbiler i fjerde kvartal har Tesla prolifically sat en ny kvartalsrekord og er fortsat en af ​​de bedste vækstaktier på markedet i dag.

Gå ikke glip af: Tesla-aktiekursforudsigelse for 2021 og videre

Bedste aktier at købe nu: Afslutningsvis

Aktiemarkederne hopper tilbage med dobbelt styrke, da pandemiens eftervirkninger langsomt falder ned. Det er det bedste tidspunkt at investere din hårdt tjente besparelse i vækstaktier, fordi de har et potentielt håb om et godt fremtidigt afkast. Ovenstående tre aktier har vist et bestemt forretningsmoment, stærk historisk omsætning og potentiel langsigtet vækst, hvilket gør dem til de bedste aktier at købe nu og i en overskuelig fremtid.

eToro – Køb aktier med 0% provision

etoro-mægler

eToro har vist sig at være troværdige inden for aktiemarkedet gennem mange år – vi anbefaler, at du prøver dem.

Din kapital er i fare. Andre gebyrer kan forekomme

Tjek ud:

9‌ ‌Aktier‌ ‌At‌ ‌Kunne det‌ ‌Lave‌ ‌Du‌ ‌EN‌ ‌Millionær

Top 15 lagre eksploderer i 2021

5 ustoppelige lagre ved højdepunkter, som du stadig kan købe

7 Top Langsigtede ‘Millionaire-Maker’ -lagre at købe i 2021

Top 10 britiske aktier at overveje i 2021

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Please Follow Us
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner