Aktiehandel: Sådan handles aktier, hvordan man overlever aktiehandel

Ønsker du at handle med aktier, men er du ikke sikker på, hvor du skal begynde? Så se ikke længere, da vi har det hele dækket for dig med en enkel og nem guide til handel med aktier og en trinvis vejledning i, hvordan man overlever aktiehandel.

Aktiehandel har trukket millioner af individer rundt om i verden, da de ønsker at være en del af en sådan hurtig tempo, dominerende, dynamisk, udfordrende, men alligevel betydeligt givende vej, en vej, der kan skabe uendelige mængder af muligheder.

Selvom det faktisk kan være lettere at komme i handel med aktier, end man måske tror, ​​er processen med at forstå, hvordan man kan handle og overleve aktiehandel, meget mere dybtgående, end man måske tror.

Indrømmet, du tror måske, at de fleste investorer ved, hvordan de handler, når de går ind på det finansielle marked eller i det mindste har en vis forståelse, men virkeligheden er, at nogle investorer faktisk ikke ved, hvordan de skal handle med aktier og stoler solidt på et par faktorer, faktorer, der inkluderer held (hvad markedet gør med deres lagre), gode tip, der sendes til dem, eller hvis de virkelig er usikre, når de begynder at søge råd, hvis de ikke rent faktisk forstår, hvad der sker, når tallene starter at justere.

Dette er grunden til at tage sig tid til at lære og undersøge så meget information om aktier, og hvordan man handler med aktier, er en klog vej til at begynde med.

Aktiehandel for begyndere er et strålende udgangspunkt, da det i denne artikel hjælper dig med at lære og grave dybere som begynder i aktier, og hvordan handelshandelen fungerer, hvilket desuden gør dig klar til at starte din rejse

For at være en del af aktiehandel skal du lægge hårdt arbejde, tid og noget af din egen charme for at have en god chance for at blive en økonomisk succes. En påmindelse, som du skal være opmærksom på, er, at kontrol undertiden er ude af dine hænder, når du investerer, da noget kan tage en overraskende vending, som ikke var forventet, med positive og negative effekter.

For at handle med aktier behøver du ikke at blive kastet ind i de travle markedsfelter inden for New York Stock Exchange eller London Stock Exchange, du kan starte din rejse inden for komforten i din stue med al den hjælp og vejledning, du har brug for til dig via online handelsplatforme, hvor du kan tale med en mægler såvel som at hjælpe med personlig, også at have alt det uddannelsesmateriale, du har brug for, før du starter din rejse, som vi har det hele dækket til dig og mere.

Klar til at lære at handle med aktier og overleve aktiehandel? Lad os hoppe lige ind.

Hvad er aktiehandel?

Før vi hopper direkte for at lære, hvordan vi handler, er det først og fremmest bedst at have en god forståelse af, hvad aktiehandel er.

Aktiehandel

Aktiehandel er i enklere termer køb og salg af aktier i et selskab, hvilket for at forenkle endnu længere køber du et stykke af det selskab.

Når det kommer til aktiehandel, vil du se, at der er to typer enkeltpersoner, handlende og investorer.

Hvad er forskellene mellem handlende og investorer?

Aktiehandlere er fagfolk, der investerer inden for det finansielle marked for sig selv på vegne af en virksomhed eller enkeltpersoner. Men en vigtig faktor for at forstå, hvad der adskiller de to typer enkeltpersoner, er handlernes primære mål. Traders mål er at købe og sælge aktier i forskellige virksomheder for at opnå så meget overskud som fysisk muligt af kortsigtede gevinster, mens man drager fordel af prisvariationerne.

Investorer er derimod generelt i det på lang sigt. De sigter mod at søge større afkast i fortjeneste over en længere periode med en fælles strategi på plads kendt som ‘køb og behold’.

Typer af aktiehandel

aktiehandel

Nu er det næste trin at lære om de forskellige typer aktiehandel, der sker.

ActiveTrading

Aktiv handel er almindeligvis bundet med handlende, ligesom dens stater inden for navnet aktive handlende gerne bevæger sig hurtigt og inden for en kortere tidsramme for at søge fortjeneste ved at udnytte prisbevægelser.

Aktive forhandlere, på grund af deres mål er at opnå en stor fortjeneste inden for en hurtigere omgang, har de en tendens til at være kloge og bruge deres viden klogt med, hvilke investeringsområder de går ind i, for eksempel aktier, der er volatile (kan ændre sig inden for ethvert øjeblik ) eller udenlandsk valuta, da inden for disse to kategorier kan alt ændre sig inden for en kort periode, og det er en meget hurtigere vending, for at sige det end andre kategorier.

Daghandel

En af de mest populære og velkendte handelsstile er Day Trading. Day trading er køb og salg af værdipapirer inden for samme dag.

Denne handelsform er jeg sikker på, at du måske eller ikke vil være lidt fortrolig med, som det ses i forskellige film. En dagshandleres mål er at søge hver tomme fortjeneste, der kan opnås, inden dagen er ude ved at købe, sælge og lukke deres positioner som angivet inden for samme dag, og forhandlere er ikke i stand til at have nogen positioner at gå videre med, det alt skal gennemføres inden for singlesessionen.

Positionshandel

Positionshandel er en handel, som du sandsynligvis vil se, at investorer foretager, selvom forhandlere bruger denne strategi, da selv gennem dens skønnes at være mere på lang sigt, kan den langsigtede definition starte fra uger, som en erhvervsdrivende potentielt kan holde fast i, dog måneder eller længere, hvilket mere end sandsynligt er rettet mod og gennemført af investorer, da de bruger denne strategi oftere.

Som du måske har gættet, er positionshandel mere det modsatte af dagshandel, da handlende er mere bekymrede over den langsigtede ydeevne af en investering snarere end den kortsigtede.

Swing Trading

Swing-handel er en handelsstil, der holdes længere end en dag, typisk i en uge eller potentielt længere af handlende, da dette er den rigtige tid til generelt at se en prisbevægelse.

Den erhvervsdrivende vil se for at se, hvor en pris mere end sandsynligt vil gå næste gang, de vil derefter blive en del af det pågældende aktiv og derefter se for at opnå en økonomisk fortjeneste, hvis et skridt skal ske.

Swing-handel beskrives typisk som en mellemhandelsstrategi og sidder imellem Day trading og Trend trading.

For at opsummere vil swinghandlere sidde på deres aktie i et par eller tre dage, der fører til potentielt uger, indtil tiden er inde med prisen, hvorfor swinghandel er det midterste kontinuum mellem daghandel og trendhandel.

Klar til at dykke ned i Aktiemarked?

Sådan handler du aktier

Så nu forstår du forskellene mellem handelstendenser, nu er det tid til at give dig de enkle trin i, hvordan du begynder at handle med aktier.

Som nybegynder i handel med aktier er du bedst at holde tingene så enkle som muligt, mens du finder dine fødder.

For at gøre din rejse enkel fra starten er alt, hvad du skal gøre, blot at sikre dig, at du er et skridt foran, udføre omfattende undersøgelser for at uddanne dig selv på alle områder af de finansielle markeder såvel som den mest vigtige del af læringsprocessen , øve, øve, øve, som man siger, praksis gør mester, og fordelene ved at øve vil give dig mulighed for at få en yderligere og en dybere forståelse af aktiehandelsmarkedet og vil også give dig mulighed for at teste teorier, mens du ikke begår din egen midler med det samme og til sidst kan du muligvis finde eller se, hvilken handelsstrategi du mere end sandsynligt går i retning af.

Sådan handler du med aktier: Trin for trin guide

Trin 1. – Åbn en mæglerkonto

Det første trin i processen er at åbne en mæglerkonto. Det anbefales, og det er bedst at holde dine professionelle investeringstransaktioner adskilt fra dine personlige konti, så den bedste måde at gøre dette på er at finde en online mægler, der hjælper dig med at komme i gang, og de vil også være klar, når du er klar at handle.

Der er ingen grund til panik, du behøver ikke investere med det samme, du kan åbne din konto og fortsætte med at øve indtil dit hjertes indhold, hvis du ønsker det, men med den lethed at vide, at alt er klar til når du er.

Det kan tage minutter at åbne en konto hos en mægler, eToro, et førende online mæglerfirma har alt ved hånden, når du starter din rejse, eller hvis du er en investor på udkig efter en førende online handelsplatform, eToro er en af ​​de bedste handelsplatforme at være en del af.

Trin 2. – Undersøg, lær og læs, læs, læs

Ved starten af ​​din rejse til aktiehandel kommer dette næste skridt ikke som nogen overraskelse, jo mere forskning du vil udføre, jo hurtigere og mere sandsynligt er det, at du opnår succes.

At lære tricks af handelen med aktiemarkedet er dit største mål, når du vil være adskilt fra en sådan industri, og ikke kun fokusere på at lære om aktiehandel, men markedet som helhed, da det, du finder, er, kan du ende op ad en rute, som du ikke med vilje havde til hensigt at gå ned i starten, så at lære for meget er ikke en dårlig ting, ikke?

Der er masser af handelsuddannelsesinformation lige ved hånden, som vi kan levere og få det dækket til din læringsrejse, og den must-read artikel som nævnt ovenfor er en perfekt start til at starte dig.

Der er også fantastiske læsninger med eksempler på rådgivning skrevet i The Wall Street Journal, hvor du kan abonnere online eller få adgang til forskellige økonomiske nyhedswebsteder, herunder Yahoo! Finance og Google Finance for at holde dig opdateret med de seneste økonomiske nyheder for at hjælpe med at engagere din læring i den aktuelle virkelighed.

Med hensyn til læring er forståelse og undersøgelse af den tekniske analyseside ved investering også et godt punkt at nævne.

For ikke at gå i panik behøver du ikke være ekspert, men det er godt, hvis du ved og forstår, hvad der sker, og hvad det grundlæggende er, når du ser på et prisdiagram eller flere diagrammer. Men som for de fleste af os vil din fulde forståelse komme med tiden og øvelsen.

Bliv ved med at lære, se og studere, hvad der sker på markedet, når du kan og inden for din fritid, da dette ikke kun vil gavne dig enormt, det gør også din proces hurtigere til at blive en del af aktiehandelsmiljøet og få succes med at gøre så.

Trin 3. – Indstil dit personlige budget for aktiehandel

Når du har fået dit firma til at forstå, hvordan det finansielle marked fungerer og især aktiehandel, er det værd, at du nu sidder ned og opretter et aktiebudget for dig selv, før du starter din rejse, så du har en plan i aktion.

Investering uden at angive det åbenlyse er kun værd at deltage i, hvis du har råd til det. At have eller sætte et budget for, hvor meget du ønsker at investere, er det første udgangspunkt, og ideelt set er disse midler tilgængelige midler og midler, der ikke er vigtige udgifter, der skal dækkes, som husk at investere, du er ikke garanteret noget.

Når du har en god forståelse af, hvordan handel med aktier fungerer, kan du endda medtage i dit budget, hvilket aktiv eller aktiver du ønsker at købe, og du vil muligvis placere et groft tal ud for hver aktie, du ønsker at indtaste.

Når alt kommer til alt handler det også om at være organiseret.

Trin 4. – Tid til at øve

Nu begynder din rejse at føles ægte. Det er tid til at komme ind i verdenen med at praktisere aktiehandel.

Der er forskellige online handelsplatforme, som du kan øve din forståelse af aktiehandel med, og med den ekstra lettelse at bruge virtuelle penge i stedet for dine egne penge, mens du lærer rebene.

Online virtuelle handelsplatforme eller papirhandel, som er en anden terminologi, gør det muligt for enkeltpersoner at se, føle og opleve, hvordan handel fungerer, og viser, hvor forskelligt og hurtigt markedet kan ændre sig inden for en periode, hvilket er en ideel måde at engagere sig uden risiko at miste dine egne penge.

Øvelse online giver dig også mulighed for at finde din foretrukne stil, der passer dig, og som du kan tage med dig, når du går ind i den virkelige verden af ​​aktiehandel.

Trin 5. – Forsøg altid at holde et klart, køligt perspektiv

Investering for nogle kan blive frustrerende, hvis de ikke har ramt den store tid, eller hvad de ønsker at opnå, og det er naturligt. Men den bedste måde at gennemgå din rejse på er altid at holde et køligt, roligt, samlet men stærkt perspektiv på dit mål, som du ønsker at arkivere.

Du leder måske konstant efter den næste store aktie, der vil overgå alle forventninger, og du ville ikke være den eneste investor, der ønsker dette, men du skal være tålmodig og holde dig opdateret med alle de økonomiske opdateringer såvel som din egen forskning og se på aktiemarkedet for at være på toppen af ​​spillet, hvorfor det er vigtigt at holde et køligt perspektiv og ikke blive til hothead, da rushing ind vil potentielt se dig foretage et forkert træk og være dyrt.

Sådan overlever du aktiehandel

Når du er klar til at komme ind i en verden af ​​aktiehandel, er der altid tip, der hjælper dig med at overleve og kun giver de bedste oplevelser, når du handler. Her er en oversigt over de 5 bedste nyttige takeaway-tip, som du altid kan have med dig.

5 tip til, hvordan du handler aktier, kan hjælpe dig med at overleve aktiehandel:

1. Vælg den rigtige mægler til dig

At vælge den rigtige mægler intelligent er det klogeste skridt, du kan foretage, når du starter din rejse til aktiehandel, da der er tusinder eller flere mæglere rundt om i verden, som desværre måske ikke har din bedste interesse i hjertet, hvorfor dette nøglepunkt kommer først på de bedste tip til afhentning.

eToro

Den globale leder inden for social handel, eToro er en online handelsplatform, der giver dig mulighed for ikke kun at have adgang til at finde en mægler, der passer til dine interesser inden for din aktiehandelsrejse, men det kan også tage minutter at påtage sig, men det er ikke det eneste fordel, online handelsplatformen giver dig også adgang til alle de bedste aktier, som du måske ønsker at investere i med lethed, hvilket gør det til en af ​​platformene, der er stigende for forhandlere og investorer over hele kloden for at skabe en sikker, nem, tilgængelig over hele verden aktiehandel rejse.

eToro – Top Aktiemægler, Køb aktier med 0% provision

etoro-mægler

eToro har vist sig at være troværdige inden for aktiemarkedet gennem mange år – vi anbefaler, at du prøver dem.

Din kapital er i fare. Andre gebyrer kan forekomme

2. Undgå potentielle fejl – ‘hot tips’

Fra enkeltpersoner på forumwebsites til reklameannoncer på websteder, der annoncerer for den næste ‘sikre’ aktie, er det klogt at ikke tænke for meget dybtgående på de oplysninger, de udtrykker og reklamere for, da de fleste af disse reklamer mere almindeligt vises. fra de ‘pump-and-dump’ virksomheder, der søger dig til at hoppe om bord med de aktier, de annoncerer under falske eller vildledende anbefalinger, i det større billede ser de kun ud til nummer et og desværre er det dem.

Så vær forsigtig, når du bliver rådgivet, og hold dig enten til din egen læring, pålidelige personlige råd og mæglerråd, hvis det er nødvendigt og givet.

3. Tag dig god tid

Der er ikke behov for at gå fuldt ud, det er ikke et løb, og det er dine penge, du investerer i, uanset om det er på kort sigt på lang sigt, er der ingen grund til at skynde dig ind og få nogen stilling, bare fordi du er enten bekymret for, at du går glip af, eller måske kryber dine nerver let ind.

Det bedste råd er at tage plads, trække vejret, slappe af og derefter vælge klogt, da det sidste, du vil gøre, er at træffe rationelle valg, der potentielt som anbefalet kan ende med at blive dyre for dig.

4. Fokuser ikke bare på pengene

Dette nøglepunkt kan virke lidt bagud, men det er meget vigtigt og gør smart investering. For eksempel, hvis du skynder dig at købe bare på forkant med at have penge udelukkende og fast i dit sind, kan du 9 gange ud af 10 muligvis sætte dig selv i stand til at fejle ved at udføre tankeløse bevægelser. Den bedste vej frem er at fokusere på din strategi og fortsætte med at lære, da din strategi og din læring er de to mest vigtige aktiver, der får dig til at tjene penge.

5. Lær af dine fejl

Ligesom i livet laver vi alle fejl, og det vigtigste er, at vi lærer af dem, og inden for handel er dette ikke anderledes.

At lave fejl og tage ansvar for dine egne handlinger er en afhentning, som du altid har med dig, da det vil hjælpe dig med at lære på en hård og konstruktiv måde for at forhindre eller undgå at lave sådanne fejl i fremtiden.

Selvom du føler, at resultatet var ude af dine hænder, skal du se nærmere på det for at se, om der var nogen advarselsskilte på dette resultat, der blev sat i spil, som måske blev overset, da dette vil være en af ​​de bedste læringskurver at komme videre med dig gennem hele din handelsrejse.

Vigtigste takeaway point

Hvis du husker noget fra Aktiehandel: Sådan handler du, hvordan du overlever, gør det til disse nøglepunkter.

  • Vælg den rigtige mægler for dig klogt
  • Undersøg og studer så ofte og så meget som du kan, så du forstår det finansielle marked, det vil gøre det glattere for dig
  • Skynd dig ikke ind i den dybe ende, tag dig tid til at forstå, hvad du går ind i, når du køber aktier
  • Undgå bedragerisk rådgivning eller almindeligvis kendt som ‘hot tips’
  • Lær af dine valg, som måske ikke har fungeret, og se om der var en lektion at lære
  • Og endelig skal du altid investere inden for dine økonomiske midler og investere penge, du er i stand til at bruge uden at have en økonomisk indflydelse på dit personlige liv.

Ofte stillede spørgsmål

Hvor gammel skal du være for at investere i aktier?

Den lovlige alder for at investere i aktier i Storbritannien er 18 år. Den lovlige alder i USA er 18, men i de fleste stater kræver det en lovlig alder på 21.

Kan jeg begynde at handle på ethvert tidspunkt af dagen?

Det korte svar på dette spørgsmål er ja, dog inden for den åbne handelstid. New York Stock Exchange (NYSE) typiske åbningstider er 9:30 til 16:00, dette inkluderer også Nasdaq Stock Market og andre amerikanske aktiemarkeder.

Inden for Det Forenede Kongerige er London Stock Exchange (LSE) almindelig handelstid mandag til fredag ​​kl. 8 til kl. 16.30 ET.

Kan jeg handle aktiekommission gratis?

Ja, du kan, så længe du vælger din mægler klogt. EToro er ikke kun en online platform med adgang til det hele, det tilbyder også 0% provision, når det kommer til at købe din yndlingsaktie, hvilket betyder, at der ikke er ekstra gebyrer for at blive opkrævet, skal du blot åbne en konto, foretage din første indbetaling fa mindst $ 200, så kan du vælge de bedste aktier fra verdens bedste børser og derefter alt.

Er der en foretrukken aktiehandelsstrategi for begyndere med aktier?

Det direkte svar på dette spørgsmål er nej. Hver strategi er udelukkende afhængig af dig som individ, og hvordan og hvilke strategier eller strategi, der fungerer bedst for dig, når du begynder at handle.

En god måde at lære din foretrukne strategi på er at øve træning via en virtuel online platform. Her finder du din handelsstil sammen med forståelse af, hvordan aktiehandelsmarkedet fungerer.

Hvor mange aktier skal jeg købe?

Der er ikke noget rigtigt svar på dette spørgsmål, men det anbefales at begynde med en mindre portefølje.

Når du ønsker at købe flere aktier, tilrådes det at have en diversificeret portefølje ved at købe flere aktier inden for forskellige brancher. Dette er af forskellige årsager, hvor den første ikke bare binder alle dine æg i en kurv inden for en enkelt aktie, da dette udgør en større risiko i modsætning til at investere i flere aktier, og for det andet tilrådes det ikke at investere i mere end 8-10 aktier som en nybegynderinvestor.

Bliver jeg beskattet af mine lagre?

Inden for Storbritannien modtager hver enkelt en skattefri personlig godtgørelse, der er forhøjet til £ 12.500 for skatteåret 2020/21. Hvilket grundlæggende betyder, at alle penge, der foretages fra dine investeringer til både aktier og aktier, er inkluderet i denne godtgørelse, men også inkluderet i denne godtgørelse, vil være eventuelle yderligere former for indkomst såsom medarbejderlønninger, ejendomsindkomster og enhver anden form for ekstraindkomst.

Over den personlige godtgørelse på £ 12.500 vil hver person blive beskattet med 20%, hvilket er basissatsen for indkomstskat i Storbritannien. Hvis din årsløn overstiger £ 50.000, er du underlagt 40% indkomstskat og underlagt 45% indkomstskat, hvis du tjener og overstiger £ 150,001 om året.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Please Follow Us
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner