Aktiemarkedsrally: Disse FTSE 100-aktier er de bedste aktier at købe nu.

Det seneste aktiemarkedsrally har skubbet mange FTSE 100-aktier til højere kursniveauer.

Aktiemarkedsrallyet skubbede FTSE 100-aktiekurserne til højere niveauer end de har været det sidste år. Imidlertid handler flere virksomheder på niveauer, hvor du nemt kan komme ind på markedet og tjene penge på trods af dette rally.

Disse FTSE 100-aktier kan i det lange løb drage fordel af en markedsgendannelse, som sandsynligvis vil ske takket være den globale økonomiske situation, der langsomt forbedres. Der er rigelige tegn på, at verdensøkonomien forbedrer sig, med markeder, der viser tegn på bedring og endda rally i nogle tilfælde.

2020 var et hårdt år for enkeltpersoner, der investerede i aktier på FTSE 100. COVID-19-pandemien og usikkerheden omkring Brexit greb markederne meget i 2020. Men med flere vacciner, der passerede myndighedsgodkendelser, og slutningen af ​​pandemien truede i horisonten , markeder hopper tilbage. Med en Brexit-aftale, der også blev aftalt, finder virksomhederne vej ud af en krise, der tog en dygtig håndtering.

Hvordan påvirker disse to scenarier markederne?

  • Brexit – Der er mindre usikkerhed omkring Brexit nu, hvor en aftale er aftalt, og overgangen er afsluttet. Hvad der stadig skal ses, er, hvordan det britiske og det europæiske marked tilpasser sig et marked efter Brexit.
  • COVID-19 – Enden på pandemien er i sigte, hvor flere vacciner har modtaget myndighedsgodkendelse og flere vacciner i den sidste fase af forsøg.

Naturligvis vil den forbedrede markedssituation føre til debatter om, hvilke aktier der er bedst at købe på det britiske aktiemarked i det nuværende markedsmiljø. Der er flere aktier, som investorer kan investere i og drage fordel af, men for mange kokke ødelægger bouillon, for mange muligheder vil ende med at forvirre investorer. Det er vigtigt at indsnævre dine optioner til to eller tre aktier at investere i.

Det er klart, at beslutningen om, hvilke er de bedste britiske aktier at købe nu, sandsynligvis vil forvirre investorer. Imidlertid er de følgende tre aktier, som vi mener kan drage fordel i det nuværende markedsklima. Den forbedrede situation vil påvirke disse aktiers rentabilitet positivt i de kommende år.

De tre bedste FTSE 100-aktier at købe nu:

1. Lloyds Bank

2. BHP

3. Vodafone

1. Lloyds bank – UK-fokuseret bank kan drage fordel af et aktiemarkedsrally

Aktier i virksomheder, der opererer i Storbritannien, er i kø for at drage fordel af et aktiemarkedsrally, især på lang sigt. Lloyds Bank er et godt eksempel, da det genererer det meste af sin omsætning fra Storbritannien. Banker i Storbritannien led tab i 2020, men de er kommet tilbage og genvundet tab. Der er en hel del faktorer, der favoriserer Lloyds både på kort og lang sigt.


Forbedringen af ​​Storbritanniens økonomiske udsigter vil øge efterspørgslen efter bankens produkter og tjenester. Frysningen af ​​udbytte er også ophævet af Bank of England, hvilket betyder, at Lloyds kan genoptage udbyttet. Udbytte blev annulleret i Storbritannien som et svar på COVID-19-pandemien.

Lloyds har en konkurrencemæssig fordel i forhold til sine rivaler takket være sit fokus på digitale tjenester og en bedre økonomisk stilling end sine jævnaldrende. I betragtning af disse faktorer kan det overgå andre FTSE 100-banker.

Læs mere: 10 britiske aktier, der skal købes i 2021, kan fordoble dine penge

2. BHP – stole på det globale økonomiske opsving

Som investor er dette det perfekte tidspunkt for dig at se på virksomheder, der er afhængige af den globale økonomi. BHP er et sådant eksempel, og det kan sandsynligvis være de bedste aktier at købe til det langsigtede aktiemarkedsrally.

BHP har fungeret robust på det finansielle front med en lav omkostningsbase, der oversættes til høj rentabilitet. Efterspørgslen efter råvarer øges også, da verdensøkonomien gradvis genopretter.

BHP’s økonomiske stilling giver det mulighed for at investere mere end sine jævnaldrende. Virksomheden har også et bredt aktivspektrum. Dette fungerer som en buffer mod svagere præstationer på markedet, hvilket reducerer risikoen for investorer.

For at konkludere, som investor, er de næste par måneder et vindue af muligheder for investorer at komme ind på markedet til en konkurrencedygtig pris. Takket være COVID-19-pandemien oplevede markederne en hidtil uset tilbagegang. Men med afslutningen af ​​pandemien i horisonten, er markederne ved at genoprette. Der er stadig tid til investorer at komme ind på markedet og tjene penge, når markedet rally, kun hvis du bevæger dig hurtigt.

3. Vodafone – Udbyttemulighed?

Vodafone er en interessant mulighed for investorer, der ønsker at investere i FTSE 100-aktier. Vodafone tilbyder en bred sikkerhedsmargen med et udbytte på 6%. Dette er et tegn på aktiens evne til at levere aktiekursvækst i det løbende aktiemarkedsrally.

En periode med lav rente kan også øge appel af Vodafone-aktier og deres passive indkomst. Senest har Vodafone skiftet fokus til at forbedre kundeservice og kundetilfredshed. Det fokuserer også på digitale kanaler. Fokus på disse aspekter af forretningen kan hjælpe Vodafone med at skabe en stærk position, der kan oversættes til rentabilitet i en overskuelig fremtid.

Der kunne være et positivt svar på Vodafones strategi, og vi kunne se Vodafone-handel til en højere vurdering sammenlignet med andre FTSE 100-aktier.

Læs mere: Hvad er de 5 bedste udbyttebeholdninger at investere i i 2021?

eToro – Top Aktiemægler i Storbritannien, Køb aktier med 0% provision

etoro-mægler

eToro har vist sig at være troværdige inden for aktiemarkedet gennem mange år – vi anbefaler, at du prøver dem.

Din kapital er i fare. Andre gebyrer kan forekomme

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map