De 11 bedste hash-aktier i 2020

Top Cannabis-aktier

Ønsker du at komme ind på cannabisaktiemarkedet i 2021? Vil du vide, at de bedste spillere inden for cannabisaktiemarkedet går ind i det nye år? Lad os tage et kig på 2020’s bedste cannabisaktier og lægger vejen til førende 2021.

Hvis du spekulerer på, om du læser dette rigtigt, ja, cannabisaktier findes og er lovlige at handle og investere i. Faktisk er dette marked blevet mere og mere populært blandt investorer gennem årene, så lad os se på begrundelse for, hvorfor denne spændende industri fanger øjnene for mange.

Inden for Canada har marihuana været lovligt til både rekreativ og medicinsk brug, men inden for USA har kun forskellige stater, eller 12 for at være nøjagtige, legaliseret rekreativ brug af marihuana eller ‘Pot’, som er det navn, det oftest kaldes. For de resterende stater er det dog stadig ulovligt og kun tilgængeligt til medicinsk brug. Inden for Storbritannien er dette også tilfældet, og det er ulovligt overalt i landet med kun en begrænset brug af marihuana, der kun er beregnet til medicinsk brug.

Men hvad er tiltrækningen af ​​cannabisaktier, du måske spørger?

Som svar på spørgsmålet er og har der været stor interesse fra investorer over hele kloden inden for denne sektor på grund af de betydelige ændringer inden for USA og Canadain-lovgivningen i forskellige stater, der gør marihuana lovlig. Efterspørgslen fra forbrugere over hele kloden er høj og med medicinsk brug stadig i efterspørgsel efter at skabe mest effektive lægemidler kollektivt, hvilket gør årsagen til, at industrier lagre er steget betydeligt fra 2018.

Fra 2018 og indtil for nylig med nyheden om Joe Bidens triumf for at blive den nye præsident for De Forenede Stater, har det imidlertid givet håb om, at denne sektor vil være åbenbar igen meget snart igen og vil bekræfte, om lovgivningen om marihuana vil udvikle sig videre til begge former for anvendelse medicinsk og fritidsaktiviteter i forskellige stater eller gøre det lovligt over hele landet.

Da kendte virksomheder fortsat banker på dørene til disse stater, hvor hindringerne er i strid med de strenge love om brugen af ​​marihuana, vil resultatet på en eller anden måde have en stor indvirkning på cannabisaktiemarkedet..

Stater inklusive New Jersey, Arizona og Montana så vælgere den 3. november 2020 stemme for godkendelse til fritidsbrug af marihuana, der skal legaliseres i deres stater, hvor Mississippi godkender, at marihuana kun er legaliseret til strengt medicinsk brug.

Priserne på cannabisaktier i år har muligvis bare gjort det okay for nogle, men for andre har det stadig klaret sig glimrende i betragtning af de udfordringer, som 2020 er sprunget blandt os alle, eller for nogle har de set tab forværres på grund af forskellige faktorer. En af de vigtigste faktorer er det amerikanske valg, men har for det andet set, at virksomheder investerer inden for deres forretning for at hjælpe med at fremskynde fremstillings- og distributionsprocessen ved at købe udstyr, der hurtigere får indtægter. Efter valget i USA har priserne på cannabisaktier dog set en stigning på ingen tid overhovedet for forskellige virksomheder med håb om, at nye ændringer vil komme i 2021 for cannabisindustrien..

Hvis du spekulerer på, hvad cannabisbestande er, bliver din forståelse klar, når vi går ind i næste afsnit.

Hvad er cannabisbestande?

Cannabisindustrien er kommet langt gennem årene, som har set tusinder eller næsten endda millioner af turister strømme til Amsterdam, hvor fritidsbrug af marihuana er blevet legaliseret i mange år, og i medicinske termer er marihuana et respekteret stof til at hjælpe med forskellige sygdomme for at blive stabiliseret.

Men hvad er en cannabisbestand?


Cannabis-lagre er simpelthen aktier, du kan købe i legaliserede cannabisfirmaer, der skaber cannabis til medicinsk brug, og nu det bliver legaliseret til fritidsbrug, fra både private og offentlige virksomheder.

Men den hype, der omgiver dette produkt globalt, forårsager en markant stigning i aktiekurserne. Da det voksende antal enkeltpersoner støtter legaliseringen af ​​dette produkt, har det fået offentlige og private virksomheder til at vokse hurtigt, hvilket har set investorer holde øje med denne hurtigt udviklende industri, som derefter har ført mange investorer til at blive en del af den nyfriske, dynamiske, voksende industri, der viser og har potentialet til at klare sig ekstremt godt i nutiden og i det lange løb.

Og beviserne er der, der skal ses, fra og med 2018 tjente cannabisindustrien 13,8 millioner dollars fra både offentlige og private virksomheder. Med et lille tilbageslag i år ser branchen ud til at gå i gang i 2021 i en skala, der kan overraske både investorer og ikke-investerende enkeltpersoner, hvilket nu gør det rigtige tidspunkt at lære kendskabet til den nye blomstrende industri at kende og se på de bedste cannabisaktier, der har klaret sig godt i 2020 og er klar til at præstere frem til 2021 og derefter.

De bedste hash-aktier i 2020

Fra branchens op- og nedture, som den har oplevet i de seneste år, er der ingen tvivl om, hvordan fremtiden ser fremad for den udviklende cannabisindustri..

Ifølge data er marihuanaindustrien inden 2025 indstillet til at stige til en industri, der er værd over 38 mia. $, Hvorfor denne mulighed for at være en del af en sådan hurtig vækst ikke må gå glip af.

Lad os ikke spilde mere tid og se på de bedste 11 Cannabis-aktører i 2020, der også vil sprænge yderligere i 2021.

De 11 bedste hash-aktører udfører til dig i 2021:

 1. GW Pharmaceuticals (GWPH)
 2. Canopy Growth Corporation (CGC)
 3. Aphria (APHA)
 4. Scotts Miracle-Gro (SMG)
 5. ETFMG Alternative Harvest ETF (MJ)
 6. Novartis ADR (NVS)
 7. Green Thumb Industries (GTBIF)
 8. Cresco Labs (CRLBF)
 9. Aurora Cannabis (ACB)
 10. Cronos (CRON)
 11. Høst, sundhed & Rekreation (HRVSF)

1. GW Pharmaceuticals (GWPH)

gw farmaceutisk aktiekursdiagram

Det første firma, der kommer på listen, er GW Pharmaceuticals (GWPH). Det britiske firma, der har sat sit navn fast inden for branchen, har produceret to cannabisprodukter, der er kendt og distribueret til over 30 lande over hele kloden, der er tilgængelige til medicinsk brug.

Nabiximols, som var den første naturlige cannabisplante, der blev produceret, fik godkendelse og godkendelse ikke kun fra Storbritannien, men i alle lande, hvor distribution af marihuana er tilgængelig til medicinsk brug, og den anden Epidiolex, som er blevet det andet produkt, der blev godkendt for nylig af amerikanske fødevare- og lægemiddeladministratorer, forventes at blive en yderligere succes for virksomheden, der har fået tilladelse til lovlig brug.

Specialiseret i forskning og udvikling af receptpligtig cannabismedicin til sygdomme som multipel sklerose, som GWPH er verdensberømt for og udfører yderligere forskning i at søge at skabe en vellykket medicin til sjældne og katastrofale former for barndomsepilepsi.

Det biofarmaceutiske selskab, der har en markedsværdi på $ 4 mia., Forventes at være på rette vej for yderligere succes, da det er bekræftet, at virksomheden indbragte en omsætning på $ 442 mio. Fra juni 2020, mens den førte ind i 2021, hvor virksomheden ser ud til se potentielle svimlende tal fra den nyeste medicinudvikling og med de nye produkter i horisonten.

Selvom virksomheden ikke har foretaget de tal, de oprindeligt forudsagde og forventede for dette år, er virksomheden angiveligt stadig højere end YTD med 25%.

Med de nye medicinske produkter undervejs er der ingen tvivl om, at dette køb er på lang sigt med stor rentabilitet.

2. Canopy Growth Corporation (CGC)

CGC-aktiekursdiagram

Canopy Growth Corporation, et canadisk cannabisfirma grundlagt i 2013 og er baseret i smith falls, Ontario, Canada.

CGC er et firma i øjeblikket, hvor investorer holder øje med at følge op på valget for at bekræfte Joe Bidden, der er indstillet til at blive den nye præsident for De Forenede Stater, har fået mange til at tro eller spekulere i, at legalisering af marihuana muligvis kan legaliseres på tværs af de fleste Amerikanske stater har som vicepræsident Kamala-Harris udtrykt og støttet legaliseringen af ​​cannabisbrug.

Selv om dette år har oplevet fald for den førende organisation, der har en markedsdækning på omkring 10 mia. $, Har virksomheden i lyset af de seneste begivenheder afskediget medarbejdere og set lukninger af forskellige drivhuse for at sænke deres udgifter, da virksomheden rapporterede et nettotab på 1,3 mia. $ på grund af betydelige renoveringer inden for virksomheden som siden set lys i slutningen af ​​tunnelen efter en sådan vendepunkt.

Imidlertid er den canadiske virksomhed i år steget med 38% og fortsætter med at gøre det betydeligt godt i betragtning af de globale effekter og er endda blevet udnævnt til den største ‘pot stock’ på markedet, hvor september ser virksomheden med C $ 1,32 milliarder nettoomsætning.

Med de nye aktionærer Constellation Brands og den nye administrerende direktør David Klein, der driver det regenererede selskab, vil denne presterende brandsucces fortsætte i det nye år og videre.

3. Afria (APHA)

apha aktiekursdiagram

Et andet canadisk cannabisfirma, der udnytter listen over de mest effektive cannabisfirmaer i 2020, og et at købe eller beholde er, Aphria.

Aphria er rangeret inden for Canada som det største firma inden for indtægter, hvor størstedelen kommer fra fritidsbrug af marihuana. Virksomheden, der i øjeblikket har en markedsværdi på $ 1,29 mia. Dollar, fører an med nettosalget, der overstiger de fleste eller alle sine konkurrenter, hvilket indikerer, at det er 16% højere end året før og er ranket som nr. 12 ud af 240 medicinske – farmaceutiske lagre..

Det canadiske lægemiddelfirma har set sine ulemper også i år med et rapporteret tab på 5,1 millioner dollars i første kvartal, men det var stadig en af ​​de bedst præsterende virksomheder blandt sine konkurrenter for de tab, hvert firma har taget i 2020.

Mellem Aphria og Canopy Growth har disse canadiske mærker haft meget lys på de to, der sammenlignes med hinanden for at se, hvem der kommer bedre ud, når det nye år kommer, men virkeligheden er, at begge er lige så stærke virksomheder at være adskilt fra.

Selvom vækst i baldakin er mere etableret, CGGs markedsandele er større, og dets indtægter vokser hurtigere, kan man ikke overse Aphria, da dette selskab er klar til stor succes og har bevist indtil videre.

4. Scotts Miracle-Gro (SMG)

SMG er en af ​​USAs største produktionsvirksomheder, der mere almindeligt er kendt over hele kloden for sine græsplæne- og skadedyrsbekæmpelsesprodukter er nu hurtigt ved at komme ind i cannabisindustrien.

På grund af nylige begivenheder i år, har millioner overalt i verden været begrænset til at blive hjemme og har set en betydelig stigning i salget med sine produkter.

I nyere tid har virksomheden slået sig ind i cannabisindustrien og er ved at blive den, der skal overvåges, da deres hydroponiske produkter, der er vigtige for at dyrke mange plantebaserede produkter, men især en, cannabis er førende inden for salg.

Det kommer ikke som nogen overraskelse, at virksomheden er klar til storhed, da Scotts overtog en ny tilføjelse til den voksende organisation Sunlight Supply tilbage i 2018, som voksede markant og rapporterede en stigning på 59% fra september 2020.

Virksomheden, der har en markedsværdi på 9,6 mia. Dollar, vil stige i de kommende år og har vist sig at være mere populær blandt professionelle personer, der dyrker cannabis, og virksomheder, der køber deres egen vækst af cannabis, hvilket er det, der gør dette firma til at være en del af at gå ind i fremtiden.

5. ETFMG Alternative Harvest ETF (MJ)

MJ aktiekursdiagram

Hvis du er fortrolig med cannabisindustrien, vil du uden tvivl have hørt eller stødt på ETFMG Alternative Harvest EFT (MJ).

MJ er en børs i USA, der handler til at spore virksomheder, der sandsynligvis vil drage fordel af forskellige cannabisbrug. Med en kæmpestor værdi af 569,69 millioner dollars i nettoaktiver inden for bæltet kender organisationen en god forretning, hvad den ser en, inklusive to canadiske virksomheder, der lavede listen Canopy Growth group og Aphria, er inden for MJs top 10-liste.

Fonden ser efter cannabisvirksomheder, der er klar til at gøre det globalt inden for branchen, og virksomheder, der er lovlige til at operere med de korrekte tilladelser og licenser. Bortset fra cannabisvirksomheder ser MJ også efter virksomheder, der faktisk har potentiale til at udvide deres forretning inden for området.

Med nogle af de bedste cannabisaktører inden for cannabisindustrien inden for sit bælte er denne organisation uden tvivl den store kraft inden for branchen

6. Novartis ADR (NVS)

NVS aktiekursdiagram

Novartis International er et schweizisk farmaceutisk selskab med hovedkontor i Basel, Schweiz.

Virksomheden, der producerer sundhedsprodukter fordelt over hele kloden, er en af ​​de største farmaceutiske virksomheder inden for både markedsværdi og med nettosalg, hvilket viser sig at være en ustoppelig kraft inden for branchen..

Med en markedsværdi på 200,9 mia. Dollar til dato kommer forbindelsen med marihuana ind gennem en aftale, der blev underskrevet i 2018 med Tilray-partnere med mærkernes første globale partnerskab, der delte deres mål om at “ekspandere på flere markeder hurtigere”.

NVS har, ligesom andre virksomheder, præsteret støt med et år til dato -3,2%.

Med de lægemidler, som lægemiddelvirksomheden sigter mod at producere, og med deres engagement i cannabisindustrien, fører dette til, at dette selskab er en af ​​de bedste inden for 2020 og søger succes i mange år fremover.

7. Green Thumb Industries (GTBIF)

GTBIF lager

Green thumb Industries (GTBIF) er et amerikansk cannabisfirma med base i Chicago, Illinois. Et firma, der producerer cannabis til både medicinske og rekreative formål i USA.

GTBIFs tilstedeværelse i USA er stigende, da det i øjeblikket er deres mål er at forsøge at etablere og placere en detailbutik i hver stat, der er indstillet til at gøre rekreativ marihuana lovlig. Som i stater, hvor ukrudt er legaliseret på nuværende tidspunkt, hvilket er 12 stater opdateret, har mærket gjort deres tilstedeværelse klar med driftssår for offentligheden.

Mens deres aktie i øjeblikket er steget med 1,74% inden for den sidste uge og med nyhedsbekræftelse af brands 50. butik indstillet til at åbne i Rise Kendall, Florida.

Dette cannabisfirma er en af ​​de bedste kunstnere inden 2020, og efter udseendet er der et selskab, der sætter meget mere i 2021.

8. Cresco Labs (CRLBF)

CRLBF lager

Cresco Labs, et andet marihuana-selskab i Illinois, kommer ind på listen over de bedste kunstnere, der har et skinnende år, til trods for at de er omkring 20% ​​nede på aktier i år, stadig klarer sig fremragende og endda har overgået nogle af de førende canadiske marihuana-virksomheder..

Ikke kun har dette amerikanske firma klogt domineret området, de udsigter, som virksomheden sætter for det nye år fremover, og i de kommende år planlægges allerede strålende.

Virksomheden lægger en strategisk plan sammen med at få hjulene i gang på nuværende tidspunkt for at butikkerne skal placeres i de stater, der har stemt for, at rekreativ marihuana bliver legaliseret.

Tal om at være et skridt foran, da der stadig er en risiko for, at disse stater ikke får autoritet.

Med gode indtægter, ensartede indtægter og planen for at komme videre er dette firma allerede på vej ind i fremtiden.

9. Aurora Cannabis (ACB)

ACB-aktiekursdiagram

Aurora Cannabis, et canadisk marihuana-producerende firma, der har udviklet sig godt igennem årene siden det blev grundlagt tilbage i 2013.

Selvom det i lighed med mange andre medicinske virksomheder i år oplevede en udfordrende start på året, og dette selskab er heller ingen undtagelse, da aktien faldt omkring 60%, men med valgnyhederne så ACBs finansiering stige og stadig stige ser virksomheden hurtigt gå sin vej til den nye spændende vej i 2021.

Virksomhedens nye administrerende direktør Miguel Martin, der overtog ansvaret i år, har målsætningen om at gøre ACB til en af ​​de fortsat førende virksomheder inden for branchen, idet han siger “Vi har til hensigt at demonstrere, at Aurora kan være rentabelt, vækstorienteret og førende inden for cannabinoidmarkedet”.

Med ACBs nye administrerende direktør og virksomhedens attraktive fremtidsudsigter fremadrettet, er dette selskab ikke kun en af ​​de bedste virksomheder i år, men er indstillet til at opnå succes inden 2021.

10. Cronos (CRON)

CRON aktiekursdiagram

Et af de vigtigste punkter at nævne om denne aktie er, at dens store aktiehaver Altria spiller en stor rolle inden for virksomhedens strategiske planlægning, hvilket har vist sig at være ikke kun en stor del, men også en vigtig del for virksomheden..

I slutningen af ​​september overskred Cronos sit YTD-tal og nåede 11 millioner dollars, hvilket er det dobbelte af, hvad virksomheden skabte det foregående år inden for 3. kvartal.

Med en god indtægtsbalance har virksomheden også fokuseret på andre områder, herunder en række wellness- og sundhedsprodukter, hvilket gør det muligt at tilføje mere vækst under et af deres mærker..

Og til sidst at nævne, Cronos har også underskrevet en aftale med Ginkgo Bioworks, som er et biotekfirma, der innoverer cannabisstammer, som vil blive implementeret til medicinsk brug.

11. Høst, sundhed & Rekreation (HRVSF)

HRVSF lager

Høst, sundhed & rekreation er et vertikalt integreret cannabisfirma grundlagt i 2007 i Arizona, USA.

HRVSF er det største medicinsk godkendte cannabisfirma i Arizona og har for nylig set vælgere, der stemmer på staten for at give lovgivning til fritidsbrug af produktet, hvilket vil være en stor generator for virksomheden.

For dette selskab er der forudsagt 225 millioner dollars, som selskabet vil tjene i indtægter ved årets udgang og med den håbefulde nyhed om rekreativt brug, der skal tilføjes, lægger mere vækst for det veletablerede Arizonian-selskab frem til 2021.

Top Cannabis-aktier – Resumé

Og der har du nogle af de bedste cannabisudøvere inden 2020. Selvom der er flere virksomheder, der er klar til at arkivere succes i det kommende år, er det altid værd at holde øje med andre virksomheder, der også er på vej.

Som vi ved, er alt muligt og endda inden for en kort periode.

Nu hvor vi har fastslået, hvem de øverste spillere var i 2020, er det nu at lære at investere i og være en del af de bedste cannabisaktier.

Sådan investeres i cannabislagre?

Når du ønsker at investere i cannabisaktier, skal du have tiden, forståelsen af ​​cannabisindustrien og forståelsen af ​​hvert enkelt firma, du er interesseret i, at lære og se, hvad virksomheden har at tilbyde og deres baggrund, herunder hvad der er positivt og risici, der omgiver hver enkelt, inden du søger at investere i et firma. Derfor er det afgørende at bruge tid på at lære og undersøge, når man ønsker at investere i enhver branche.

For det første er der, som du nu er klar over, to typer marihuana-produkter, medicinsk og rekreativ marihuana, så dette punkt er en, som du har brug for til at udjævne dig selv, hvilken rute du ønsker at gå ned. At undersøge branchen som anbefalet og virksomhedernes positive og potentielle risici er dine første og mest vigtige udgangspunkt.

Når du har udført al din nødvendige forskning, og du føler dig sikker på dine erfaringer, er det næste trin at åbne en mæglerkonto. Der er ingen grund til at bekymre sig, hvis du er en nybegynder eller en investor, der ønsker at handle inden for cannabisindustrien, eToro en online handelsplatform kan hjælpe dig fra starten.

Fra at åbne en mæglerkonto til at være klar til dig, når du er klar til at starte din rejse i cannabisaktier, sammen med at have en forskelligartet portefølje med nogle af de mest effektive medicinske marihuana-bestande at være en del af. eToro har også adgang til det amerikanske marked, hvilket gør det muligt for dig at investere i nogle af USAs bedst præsterende virksomheder.

Når du har åbnet din konto, bekræftet en mægler, er du i stand til at starte din spændende rejse til investering i cannabisaktier. Der er ingen grund til at gå i panik, mens du gennemsøger de bedste køb, kan du også få en beskrivelse af det valgte firma, du ser på, hvilket giver virksomhederne virkelighedsstatistikker, inden du hopper ind, statistikker som mæglerbedømmelser og udbetaling af udbytte, alle oplysninger vil være tilgængelige foran dig, når som helst.

eToro – Top Aktiemægler, Køb aktier med 0% provision

etoro-mægler

eToro har vist sig at være troværdige inden for aktiemarkedet gennem mange år – vi anbefaler, at du prøver dem.

Din kapital er i fare. Andre gebyrer kan forekomme

Vigtigste takeaways

 • Foretag altid yderligere forskning i dine valgte aktier
 • Bemærk – der er to typer marihuana produkter medicinsk marihuana og rekreativ marihuana
 • Sørg for, at du forstår risikoen ved at investere i marihuanaindustrien (sammen med andre aktier)
 • Invester omhyggeligt og klogt inden for marihuana-lagre
 • Til sidst skal du tage dig tid.

Ansvarsfraskrivelse: Denne information skal ikke fortolkes som en godkendelse af futures, aktier, ETF’er, CFD’er, optioner eller nogen specifik udbyder, service eller tilbud. Det skal ikke påberåbes som investeringsrådgivning eller opfattes som nogen form for anbefalinger. Futures, aktier, ETF’er og optionshandel indebærer betydelig risiko for tab og er derfor ikke passende for alle investorer.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map