Hvilke top 10 vækstaktier kan man købe i 2021?

Bedste vækstaktier i 2021

Planlægger du at investere i aktier i 2021? Vil du være på forkant med aktietendenser? Vi har gjort det let med vores komplette guide til de 10 bedste vækstaktier at købe til 2021.

At komme tidligt ind med de bedste vækstaktier i 2021 kan betale sig stort!

Hvad er de bedste vækstaktier i 2021? Vil der være gode vækstaktier i 2021? Hvor kan jeg finde de største vækstaktier i 2021? Bekymre dig ikke mere! Vi har afrundet dem!

Se vores liste over de 10 bedste vækstaktier i 2021 at købe nedenfor! Vi har dækket dem alle!

Vent, hvad er en vækstaktie, og hvorfor skal jeg investere i en?

Lad os forklare.

Vækstaktier er enormt populære i aktiehandelsspelet, typically tilbyder nogle af de bedste afkast på hele aktiemarkedet. Hvis de ikke allerede er på din radar, burde de være det!

De er som ‘mega aktier’, og hvis du kommer ind på det rigtige tidspunkt, vil de gøre dig til en meget glad aktiehandler.

Hvad der gør dem så værdifulde er at de altid har ‘vækst‘På deres sind – de forventes at blive større og større, hvilket indebærer, at deres aktiekurs også bliver større!

Men det er ikke alt sjovt og spil med vækstaktier! Der er masser af ting at huske på, f.eks store kurser svinger, når aktiemarkedet bliver bearish.

Derfor er du nødt til at være smart og lære at investere i vækstaktier. At kende det rigtige tidspunkt til at blive involveret er afgørende!

I denne artikel vil vi forklare, hvad vækstaktier er, hvordan man investerer i dem og afdække forhåbentlig de 10 bedste vækstaktier i 2021 at købe.

Du kan købe alle disse topvækstaktier såvel som mange andre på eToro og betaler 0% provision!

Hvad er en vækstbestand? Og hvorfor skulle jeg investere i en i 2021?

EN vækstbeholdning er enhver virksomhed, der forventes at vokse hurtigere end gennemsnittet. Typisk ønsker virksomheder, der er vækstaktier, at geninvestere deres indtjening for at fortsætte med at vokse.

Og det er denne ekspansivitet, der gør dem så tiltalende for aktiehandlere. Deres vækst indebærer, at de klarer sig godt og vil fortsætte med at klare sig godt.

En vækstbeholdning kan være enhver branche, den er ikke begrænset til disse vilkår. Vækstaktier har tendens til at være industriforstyrrende stoffer der skaber en forandring i en veletableret industri.

Det skal påpeges, at vækstaktier er ikke det samme som værdipapirer. Det er dog en god ide at investere i begge dele for at holde din portefølje forskelligartet og minimere risikoen.

Vær opmærksom på det vækstaktier kan være mere risikofyldt at handle end gennemsnitsaktier, tendens til at være mere volatile og oplever store prissvingninger både nedad og opad.

Det sagt, vækstaktier klarer sig særligt godt under tyremarkeds. Under bjørnemarkeder kan vækstaktier falde, når investorer holder sig væk og fokuserer mere på værdipapirer, så sørg for at genkende det rigtige øjeblik for at blive involveret i en vækstaktie.

Du vil sandsynligvis heller ikke investere i virksomheder, der ekspanderer for hurtigt. Hvis du ser tegn på det, kan det være tilfældet, at du skal holde dig væk.

Dette gælder især for virksomheder, der ekspanderer i usikre tider i brancher, der ikke klarer sig alt for godt eller mangler en fremtid.

Du skal også undgå risiko ved at kigge efter vækstaktier der allerede genererer indkomst, undgå dem, der endnu ikke er på det tidspunkt (de kan stadig mislykkes).

Og når du endelig beslutter at investere i vækstaktier, skal du investere klogt. Der er ingen grund til at hælde alle dine penge i dem. Hvis alt går godt, har du ikke brug for så meget, men hvis tingene bliver værst, investerede du i det mindste ikke meget.

Hvis du kan lide risiko og volatilitet, så vækstaktier er for dig. Hvis ikke, skal du sandsynligvis fokusere på værdipapirer i stedet.

Bedste vækstaktier i 2021 at købe!

Her er vores liste over de bedste vækstaktier i 2021 at købe – sørg for at tjekke dem alle ud!

1. Netflix (NFLX)

Det er ikke overraskende, at Netflix kom på vores liste over de bedste vækstaktier i 2021!

Det er blevet et husstandsnavn og ifølge definitionen en industriforstyrrende, der får folk væk fra biografen og tv’et og foran den bærbare skærm i stedet.

Når det er sagt, tingene begynder at ændre sig, og streamingtjenester som Netflix begynder at blive normen, så det kan siges at være mere en brancheleder i stedet for en industriforstyrrende i den forstand.

Den største ændring i de senere år kommer i form af HBO Max, Disney + og Amazon Prime Video, for blot at nævne nogle få.

Mens disse virksomheder er nye i streaming-spillet, er de ikke nye i tv- og filmindustrien og kan udgøre en stor trussel.

Ikke desto mindre har Netflix gjort det ret godt for sig selv at have værdsat i værdi ca. 30.200% siden børsintroduktionen i 2002.

Har du overvejet at købe Netflix lager?

neetflix aktiehandel

2. Adobe Systems Inc. (ADBE)

Du kan blive tilgivet for at tro, at Adobe bare er en smuk applikation til at læse PDF-filer og oprette memer i Photoshop!

Faktisk er Adobe en mammut i et firma, der leverer en bred vifte af tjenester til andre virksomheder.

Nogle af dem inkluderer Adobe Campaign, som giver virksomheder mulighed for at sende marketingmateriale, såsom e-mails og push-underretninger til brugerne, og Adobe Experience Manager, et fremragende værktøj til oprettelse af websteder.

Hvad der får disse værktøjer til at skille sig ud fra andre er, at de næsten ikke kræver kodning for at konfigurere, hvilket betyder, at næsten alle kan bruge dem med relativt lidt træning.

Siden Adobes børsintroduktion i 1986 har den værdsat ca. 119.200% (den højeste på denne liste!), hvilket gør dem til en af ​​vores bedste vækstaktier i 2021 at købe, især hvis de fortsætter med at skabe stærke partnerskaber med andre store virksomheder.

Desuden er Adobes lager i de sidste fem år gået fra omkring $ 93,94 til $ 466,11 (i skrivende stund).

Har du overvejet at købe Adobe lager?

handel med aktier

3. MercadoLibre Inc. (MELI)

Vi kender alle til Amazon og Alibaba, men vidste du, at der er en ny spiller i eCommerce Town? Og at de er tæt på at dominere hele Latinamerika? (det er cirka 652 millioner mennesker!)

Nå, der er, og dens navn er MercadoLibre! Som mange andre på denne liste har MercadoLibre faktisk eksisteret i nogen tid og blev oprindeligt grundlagt i 1999 i Argentina.

Og i de senere år er det virkelig begyndt at dræbe og blive en betydelig styrke inden for e-handel.

2020 var et særligt godt år for dem og sprang dramatisk opad i pris siden marts (sandsynligvis relateret til coronavirus!).

MercadoLibre er en online markedsplads for e-handel og online-auktioner, og i nogle henseender ligner det lidt mere eBay end Amazon.

Ikke desto mindre er dets tilstedeværelse enorm og stadigt voksende, hvilket gør dem til en af ​​de bedste vækstbestande i 2021 og derefter.

Har du overvejet at købe MercadoLibre lager?

4. Five Below Inc. (FIVE)

Five Below er en relativ nybegynder, som måske mange mennesker stadig ikke er bekendt med endnu, især for dem uden for USA.

For dem der ikke ved, er Five Below en kæde af lavprisbutikker, der for det meste sælger produkter op til $ 5 (deraf navnet Five Below – ret smart!).

En anden faktor, der gør dem så unikke at måske blive betragtet som en ‘brancheforstyrrelse’, er deres fokus på ‘butikserfaring’ og forsøger at gøre ideen om shopping spændende.

Dermed tror de, at de kan øge salget, idet de bemærker, at de fleste rabatbutikker ikke har fokus på at få forbrugeren til at nyde shoppingoplevelsen.

Five Below begyndte virkelig at udvide deres sortiment af produkter og placeringer omkring 2011 og har siden da næppe stoppet for at trække vejret.

I dag er der ca. 900 Five Below-butikker i 38 stater i USA.

Har du overvejet at købe Fem nedenfor lager?

5. Align Technology Inc. (ALGN)

Align Technology er et uber interessant valg for de bedste vækstaktier og sandsynligvis ikke en, der straks kommer til at tænke på, når du tænker på aktier at købe.

De er producent af digitale 3D-scannere, der primært bruges til tandregulering (en tandplejespecialitet, der hovedsagelig beskæftiger sig med at rette forkert justerede tænder og bidemønstre).

Ligesom alle de andre aktier på denne liste har de en dejlig vane med at ekspandere og er blevet børsnoteret siden 2001.

Interessant fakta, ca. 8% af de mennesker, der bærer seler, har brugt produkter relateret til Align Technology, hvilket giver dig et perspektiv på, hvor stor en indflydelse de har haft på markedet.

Desuden har de siden omkring marts 2020 samlet sig hårdt opad. Bemærk dog, at de i løbet af de sidste fem år har toppet og trug mindst tre gange, men så ser denne gang lidt anderledes ud igen.

Har du overvejet at købe Juster lager?

6. Tesla (TSLA)

Tesla er den eneste rigtige aktør i elbilindustrien. De gjorde ikke kun elbiler seje, men de gjorde dem også til en reel mulighed – de var lidt mere end en drøm for et par årtier siden!

Og med den stadigt nedtagende forsyning af olie og andre fossile brændstoffer har vi virkelig brug for dem til at trække igennem.

Men Tesla er ikke uden problemer. Til at begynde med har de nogle rivaler nu. Især en, Nikola, begynder virkelig at få fart.

Endnu vigtigere er der dog en bylegende, der hver gang Elon Musk tweets, skyder en investor en tåre (Elon tweets, investorer græder!).

Nå, ikke bogstaveligt, men Musks Twitter-vane har skadet Teslas aktiekurs mange gange.

Tesla har værdsat ca. 1.280% siden børsintroduktionen i 2010, hvorfor det er en af ​​de førende aktier i 2021.

Har du overvejet at købe Tesla lager?

7. Peloton Interactive Inc. (PTON)

Kan du lide at holde dig i form og træne regelmæssigt? Så hvorfor investerer du endnu ikke i Peloton Interactive?!

Peloton Interactive er et af de bedste træningsudstyrsfirmaer i verden, selvom det kun har eksisteret i otte år.

Pelotons topprodukter er en motionscykel og et løbebånd, men hvad der virkelig får disse produkter til at skille sig ud er, at ejere kan abonnere på et månedligt abonnement for at deltage eksternt i træningskurser eksternt der streames på cyklen eller løbebåndets skærm.

Som du kan se, er Peloton Interactive ikke bare interesseret i at sælge træningsudstyr, de er interesseret i at tjene penge på hele din træningsrutine!

Pelotons interaktive træningssessioner viste sig også at være et stort hit under coronaviruspandemien, hvor mange af os er låst og ingen steder at udøve.

Har du overvejet at købe Peloton lager?

8. Beyond Meat (BYND)

Beyond Meat er de hurtigst voksende plantebaserede fødevareproducenter i verden (en anden vækstbestand for dem, der er interesserede i sund livsstil!).

De har udnyttet det voksende antal mennesker, der tager den veganske / vegetariske livsstil op, om det er af sundhedsmæssige årsager, dyrerettighedsårsager eller miljømæssige årsager.

Og måske, hvad der har gjort dem så succesrige, er, hvor godt de efterligner ægte kødprodukter som kylling, burgere og pølser på toppen af ​​berømmelse og store partnerskaber.

Beyond Meat er helt klart en industriforstyrrende, der er på vej op og op med vækst bestemt i deres sind, hvilket gør dem til en af ​​de bedste vækstbestande i 2021.

Vær dog opmærksom på, at Beyond Meat har været bekymret over fødevaresikkerhed, og nogle hævder, at deres mad er utroligt forarbejdet, hvilket er en afbrydelse for nogle forbrugere.

Har du overvejet det Køb Beyond Kødbestand?

9. Amazon (AMZN)

Er der noget, Amazon ikke kan gøre? De har nået ind på så mange forskellige markeder nu, at det er svært at holde tæller!

I dag er Amazon ikke kun i e-handelsbranchen, de har også udvidet til streamingtjenester (Amazon Prime Video) og cloud computing (Amazon Web Services), hvilket har gjort dem til at konkurrere med mange af aktierne på denne meget liste!

Det er svært at tro, at dette er det samme firma fra 1999, der var på samme gade som en pantelager, en heroin nåleudveksling og voksenfilm ‘parlor’.

Ja, Amazon er et stort selskab nu, men utroligt nok fortsætter det med at vokse og vokse.

Amazon har værdsat cirka 86.260% siden børsintroduktionen i 1997, et ugudeligt beløb på lidt mere end to årtier.

Og det er den enorme vækst, der gør Amazon måske til en af ​​de bedste vækstaktier i dag og især en af ​​de mest voksende bestande i 2021.

Har du overvejet at købe Amazon-aktier?

10. Microsoft (MSFT)

Microsoft bragte computeren ind i alles hjem på den måde, vi kender den i dag. Selvom de har en stor rivalisering med Apple, er det klart, at Microsoft er de rigtige vindere.

På grund af dette kan du også sige, at Microsoft måske er mere brancheførende i stedet for brancheforstyrrende.

Du kan endda sige, at de har et stærkt monopol på branchen (hvis du ikke bruger en Microsoft- eller Apple-computer, hvad bruger du på jorden?).

Og Microsoft elsker at købe aktier tilbage fra markedet, som hurtigt kan pumpe aktiekursen op.

Microsoft har værdsat cirka 104.000% siden børsintroduktionen i 1986, hvilket gør dem klart på de bedste vækstbestande i 2021.

Har du overvejet at købe Microsoft-aktier?

Centrale punkter

Der er mange muligheder for at investere i aktiemarkedet i 2021, men det, der er blevet klart i år, er, at det er værd at se på de bedst mulige voksende bestande. Nedenfor er de vigtigste nøglepunkter for vækstaktier i 2021.

Hvis du husker noget fra de bedste vækstaktier til 2021 at købe, skal du gøre det til disse nøglepunkter.

  • Vækstaktier er aktier, der forventes at vokse meget hurtigere end gennemsnittet. Typisk har de et stærkt fokus på geninvestering og ekspansion.
  • Du er måske mindre fortrolig med MercadoLibre, Five Below, Align Technology, Peloton Interactive og Beyond Meat. Men disse aktier er vigtige aktører i disse dage, og du bør se dem.
  • Ikke overraskende mange af toppen vækstaktier er tekniske virksomheder. Amazon, Microsoft, Adobe, Netflix, Tesla – listen fortsætter!
  • Amazon og Microsoft topper vores liste over bedste vækstaktier i 2021. Begge har klaret sig meget godt i 2020 og har en stærk væksthistorie.

Vil du begynde at investere i top 10 vækstaktier?

Nu ved du, hvad den største vækstaktie er at investere i 2021, du har et solidt fundament til at starte din aktieinvestering. Det næste trin er at finde en velrenommeret aktiemægler

På platformen med flere aktiver eToro, du kan købe alle de 10 bedste aktier, der er nævnt på denne liste. Uanset om du har handlet aktier før eller bare bryder ind i denne form for investering, er dens brugervenlige service en fantastisk måde at sammenligne valutaer og begynde at handle i dag.

Hvis du er en aktiebegynder, der leder efter de bedste aktiemæglere 2021, er eToros innovative CopyTrader-funktion kunne give dig nogle værdifulde indsigter i de bedste strategier for handel med aktier. Denne funktionalitet giver dig mulighed for at se erfarne investorers handlinger i realtid og derefter automatisk kopiere deres beslutninger. Det er en fantastisk måde at prøve forskellige strategier på, før du finder den vindende formel til dig.

eToro – Køb topvækstaktier med 0% provision

etoro-mægler

eToro har vist sig at være troværdige inden for aktiemarkedsbranchen gennem mange år – vi anbefaler, at du prøver dem.

Husk dog, at selv de bedste vækstaktier ikke garanteret tjener dig penge. Det betyder, at det er vigtigt at gøre din due diligence og finde en robust risikostyringsstrategi, inden du begynder at handle med aktier.

Vi håber, at vores liste over de 10 bedste vækstaktier, der skal købes i 2021, har været nyttigt.

Ansvarsfraskrivelse: Lagrene er meget ustabile. Din kapital er i fare

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Please Follow Us
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner