10 aliarvostettua kryptovaluuttaa vuonna 2021

Yleinen laskeva markkinaympäristö antaa ainutlaatuisen mahdollisuuden sijoittaa kryptovaluuttoihin. Riskien minimoimiseksi ja tuottojemme maksimoimiseksi meidän on kuitenkin etsittävä aliarvostettuja kryptovaluuttoja. Valitettavasti tämä ei ole helppo tehtävä. Ei tarvitse huolehtia. Olemme koonneet tässä artikkelissa eniten aliarvostettuja kryptovaluuttoja ja selittäneet yksityiskohtaisesti, miksi ne ovat.

Lähdetään jatkamatta!

Etsitään eniten aliarvostettuja kryptovaluuttoja

Contents

Johdanto

Salausvaluutan perustana olevaa tekniikkaa on usein vaikea ymmärtää. Itse asiassa se on niin vaikeaa, että jopa suurimmilla finanssi-, liike- ja taloustieteilijöillä on vaikeuksia kietoa päätään tämän tuntemattoman ja epätavallisen omaisuuserän ympärille. Tämän lisäksi he eivät näytä ymmärtävän, mistä kryptojen arvo tulee. He hylkäävät heidät nopeasti tuhoutuvien tuhatvuotisten rahakokeiden, kuplien, Ponzis-järjestelmien ja jopa suorien huijausten vuoksi..

Valitettavasti monille kryptovaluuttahankkeille tämä arvio tuli tuskallisen totta. Pääasiassa laskevien markkinaolosuhteiden sekä heikosti menestyvien, heikkolaatuisten ja heikosti potentiaalisten kryptovaluutta-aloitteiden vuoksi. 

Asiaa pahentaa, että tällä hetkellä liikkeessä on jo noin 3000 erilaista digitaalista omaisuutta, jotka kasvavat päivittäin. Tämä vaikeuttaa mahdollisten sijoittajien valintaprosessia. Lisäksi useimpia perinteisten rahoitusmarkkinoiden mittareita ja analyysityökaluja ei yksinkertaisesti sovelleta. Tämän seurauksena perinteisen rahoituksen ja taloustieteen asiantuntijoilla on vaikeuksia selvittää sen taustalla olevaa arvoa.

Vaikka tämä saattaa tarjota synkän näkymän tälle orastavalle teollisuudelle, voimme pitää sitä mahdollisuutena. Mahdollisuus innovoida edelleen keksimällä ja keksimällä uusia työkaluja ja mittareita, joiden avulla sijoittajat voivat määrittää tämän nousevan omaisuusluokan arvon.

Epäilemättä nykyinen laskutilanne asettaa meidät ainutlaatuiseen asemaan hyödyntämään monia aliarvostettuja kryptovaluuttoja toivoen, että nämä varat räjähtävät vuonna 2019 vuoteen 2020 mennessä. Tärkein haaste on kuitenkin se, miten voimme selvittää, mitkä näistä kolikoista ovat paras kryptovaluutta sijoittaa nyt. EI huolta, olemme tehneet suuren osan raskaasta nostamisesta ja laatineet luettelon aliarvostetuimmista kryptovaluutoista vuonna 2019.

Metodologia

Ennen kuin siirrymme kaikkein aliarvostettujen kryptovaluuttojen tietoluetteloon, on tärkeää selittää, miten luettelo luotiin, jotta voidaan osoittaa, että aliarvostettujen kryptovaluuttojen luetteloa ei ole luotu tai kopioitu lähteestä mielivaltaisesti. Lisäksi tämä antaa lukijoille mahdollisuuden oppia selvittämään kryptovaluuttojen perusarvo tässä artikkelissa käytettyjen mittareiden ja menettelyjen avulla. Muista, että näiden menetelmien ei ole tarkoitus toimia sijoitusneuvona tai korvata ammatillista kuulemista. Se on otettava vain oppimateriaaliksi tai sijoituslausunnoksi. Muista, että kryptovaluuttojen luonteen vuoksi niitä pidetään korkean riskin sijoituksina ja ne voivat johtaa kaiken pääoman menetykseen.

Alkuperäinen luettelo Top 200-kryptovaluutasta Market Cap -ryhmän mukaan

aliarvostettu kryptovaluutta kolikkomarkkinat

Aliarvostetuin salausvaluuttaluettelo alkoi katsomalla 200 parhaan salausvaluutan salausmarkkina-arvolla, ottamalla huomioon tutummat kryptovaluuttaprojektit, jotka ovat osoittaneet suhteellista menestystä ja pitoa aikaisemmin. Koska markkinat ovat yleensä laskeneet kaikkien aikojen korkeimmillaan, voidaan väittää, että suurin osa näistä digitaalisista hyödykkeistä on aliarvostettuja ja ennemmin tai myöhemmin johtuu elpymisestä näiden kahden merkittävän tosiasian vuoksi – ensinnäkin suurin osa salauksen sijoittajista, jotka palvelivat katalysaattorina loppuvuodesta 2017 ja alkuvuodesta 2018 olevasta salaushärkäajosta on edelleen hukkaan menetyksistä ja edelleen epäröi palata markkinoille.

Toiseksi, salauksen massan käyttöönotto ei ole vielä täällä, ei ole enää kysymys siitä, tapahtuuko se, vaan milloin se tapahtuu. On yhä enemmän merkkejä siitä, että markkinointi on lähestymässä seuraavaa härkäajovaihetta, institutionaalisten sijoitusluokan tuotteiden ja palvelujen tuloa markkinoille. Lisäksi BTC estää palkkion puolittamisen toimii katalysaattorina positiivisemmalle hintaliikkeelle ja voi siten kannustaa vuosien 2017–2018 sijoittajia palaamaan takaisin. Tämä on odotettujen uusien sijoittajien (sekä yksityisasiakkaiden että institutionaalisten) lisäksi. 


Suosituimpien aliarvostettujen kryptovaluuttojen valitseminen

Tehtyään muistiinpanoja joistakin mielenkiintoisemmista hankkeista, jotka perustuvat markkina-arvoluokitukseensa, luotiin luettelo yli 20 viimeaikaisesta kuratoidusta trendiartikkelista, joiden aiheita ovat “eniten aliarvostetut kryptovaluutat”, “mikä altcoin räjähtää”, “Top 10 kryptokolikot 2019 ”Ja” paras salaus, johon sijoittaa nyt. Tämä tehtiin saadaksemme luettelon kryptovaluutoista, joiden yleisö uskoo olevan aliarvostettuja. Lisäksi on kiinnitetty erityistä huomiota siihen, että nämä verkkolähteet ovat rehellisiä mielipiteitä eikä tilauksia. Lopuksi olemme lisänneet oman kuratoidun luettelon, joka perustuu omaan huolellisuuteen ja kokemukseen vuorovaikutuksessa projektin tiimin, yhteisön ja tekniikan kanssa. Lopputuloksena oli luettelo yli 73 digitaalisesta omaisuudesta, jotka testataan.

10T: n valintaprosessi

Tämän luettelon pienentämiseksi edelleen loimme tarkistusprosessin, joka auttaa meitä tunnistamaan aliarvostetut kryptovaluutat vuonna 2019 vuoteen 2020 mennessä. Kutsuimme tätä tarkastusprosessia 10T: t (Ten T’s), joka tarkoittaa tiimiä, tekniikkaa, tokenomiikkaa, trilemmaa, uhkia, taktiikkaa, laukaisijoita, vetoa, teknisiä tietoja ja ajatuksia. 

Tiimi & Teknologia

Aivan ensimmäinen asia, johon tutkimme, on Tiimi projektin takana. Uskomme, että jos joukkueella on aiemmin todistettu menestystä, on erittäin todennäköistä, että se onnistuu tulevaisuudessa. Sitten tarkastamme Teknologia he tarjoavat ja tunnistavat, mikä tekee siitä ainutlaatuisen, hyödyllisen ja innovatiivisen. 

Tokenomiikka

Sen jälkeen tutkimme sen Tokenomiikka arvioida sen rooli, piirteet ja tarkoitus. Pidä mielessä, että suuri osa projektista epäonnistuu, koska tiimi ei yhdistä tunnuksen hyödyllisyyttä liiketoimintamalliinsa muutoin kuin pääomarahoitusvälineenä ja spekulatiivisena omaisuuseränä, jolla ei ole arvoa. 

Trilemma

Trilemma viittaa “blockchain-trilemmaan”, joka kuvaa kehittäjien kohtaamia vaikeuksia, jotka haluavat hyödyntää hajautetun kirjanpitotekniikan (DLT) voimaa – turvallisuutta, hajauttamista ja skaalautuvuutta. Tämä on ensinnäkin pääarvoehdotus DLT, ja on tärkeää nähdä, miten projekti pystyy saavuttamaan kolme. 

Uhat & Taktiikka

Myöhemmin tutkimme myös Uhat hankkeisiin saattaa liittyä esimerkiksi sääntelyyn liittyvää epävarmuutta, vaatimustenmukaisuusvaikeuksia, kilpailua, teknisiä haasteita ja muita riskejä. Varmistaaksemme, että joukkue saavuttaa tavoitteensa, tarkastimme myös Taktiikka ja strategiat, jotka he ovat toteuttaneet saavuttaakseen projektin keskeiset virstanpylväät. Huomaa, saavutetaanko tavoitteet ja suoritteet tehokkaasti ja oikea-aikaisesti.  

Liipaisimet

Liipaisimet tai katalyytit ovat tärkeitä tapahtumia tai tapahtumia suuremmassa kryptovaluuttaympäristössä. Tämä voi olla äkillinen sääntelymuutos, kun projekti on parhaillaan käynnissä, tai makro-sosioekonominen tapahtuma, joka voi vaikuttaa hankkeen digitaalisen omaisuuden kysyntään. Lisäksi se voi olla myös merkittävä salamarkkinoiden hintaliike, merkittävä päivitys tai tuotejulkaisu tiimiltä tai merkittävä kumppanuus erittäin vaikutusvaltaisen teollisuusjohtajan kanssa.

Pito & Tekniset tiedot

Käynnistimien lisäksi tarkistimme myös tason Pito tiimi on luonut projektin. Tarkistamme sen sosiaalisen median läsnäolon, yhteisön koon, liikekumppanuudet, käyttäjien määrän sekä tuotteiden ja palvelujen kysynnän. Saadaksemme paremman kuvan projektin kryptovaluutan hintaliikkeestä teimme myös joitain Tekninen analyysi etsimään syntyviä signaaleja ja kuvioita ja selvittämään, onko oikea aika ottaa positioita mainittuun omaisuuserään.

Ajatuksia

Lopuksi tutkimme salausyhteisön yleistä suhtautumista projektiin pyytämällä yhteisön jäseniä Ajatuksia projektista sekä julkisten kommenttien katseleminen blogeista, artikkeleista ja projektin sosiaalisen median tileistä.

Käyttämällä 10T: n mittareitamme pystyimme vähentämään järjestelmällisesti lukumäärän 10: ksi, jotka uskomme olevan aliarvostetuimpia kryptovaluuttoja, ja autamme lukijamme tunnistamaan itselleen parhaan kryptovaluutan, johon nyt sijoittaa, omien mieltymystensä ja tavoitteidensa mukaan. Palatkaamme nyt pikemminkin luetteloon, kun paljastimme, mitkä altkoiinit räjähtävät, ja parhaat kryptot vuodelle 2020. Kolikoita ei ole järjestetty mihinkään tiettyyn järjestykseen, eikä niitä pidä pitää ranking-luettelona. 

Kymmenen eniten aliarvostettua kryptovaluuttaa 2019-2020

1. Fuusio (FSN)

Mielestämme Fusion (FSN) on yksi aliarvostetuimmista kryptovaluutoista. Jopa pelkästään katsomalla tunnuksen nykyistä hintaa sen kaikkien aikojen korkeimpaan arvoon, voit nähdä tämän projektin mahdollisuuden nousta arvoon 20x tai enemmän.

Siitä huolimatta on paljon merkkejä, joiden hinnanmuutokset ovat olleet dramaattisia, mikä tekee meistä niin optimistisia fuusiosta?

Ensinnäkin, ne ovat yksi harvoista hankkeista, jotka todella toteuttavat etenemissuunnitelmaansa. Sen lisäksi, että he ovat onnistuneesti lanseeranneet pääverkonsa, he ovat myös tehneet käyttäjille uskomattoman helpon osallistua lippueristettyyn panosekosysteemiin Amazon Web Serversin tai Google Compute Enginen kautta. Käyttäjä voi asettaa palvelimen, panostaa 5000 FSN: ää ja aloittaa sitten ansaintapalkkioiden ansaitsemisen heti.

Mutta mikä tekee fuusiosta vielä mielenkiintoisemman, on heidän tehtävänsä. He pyrkivät luomaan ketjujen välisen ekosysteemin rahoitustoimien tukemiseksi.

Yleistä tietoa

Nimi (tunnus): Fuusio (FSN)

Tarjonta yhteensä: 62 742 525 FSN

Hinta: 0,559721 dollaria

Kiertävä tarjonta: 45 172 769 FSN

Kaikkien aikojen korkein: 9,39 dollaria

Markkina-arvo: 25 284 145 USD

Kaikkien aikojen alhaisin: 0,090 dollaria USD

Konsensuspöytäkirja: Lipullinen todiste panoksesta (TPoS)

2. Bitcoin (BTC)

Bitcoin on yksi aliarvostetuimmista kryptovaluutoista

Jos aiot sijoittaa kryptovaluuttoihin, niin miksi et sijoita tunnetuimpaan, vakiintuneimpaan, likvideimpään digitaaliseen omaisuuteen, joka on aina läpäissyt ajan testin. Tätä kryptovaluutta ei tarvitse enempää käyttöönottoa, se on ensimmäinen kryptovaluutta, joka on valloittanut niiden ihmisten sydämet ja mielet, jotka etsivät toimivaa vaihtoehtoa nykyiselle hauraalle ja kestämättömälle finanssipankkijärjestelmälle, jonka melkein kokenut romahdus vuonna 2008. 

Tämän teknisen ihmeen alkuperäisen arkkitehdin identiteettiä ei ole koskaan paljastettu, mutta hänen perintönsä jatkuu eteenpäin jatkuvasti tukevan bitcoin-yhteisön toimesta ja jatkuvasti kehittyneimmät avaruuden lahjakkaimmista ja kokeneimmista blockchain-kehittäjistä. 

Sitä pidetään laajalti kryptovaluuttojen kultastandardina arvon säilyttämisen kannalta. Skaalautuvuus on edelleen haaste sille, että tästä projektista tulee merkittävä este massan käyttöönotolle, mutta tästä heikkoudesta huolimatta se on edelleen maailman yleisesti hyväksytty kryptovaluutta ja tunnustettu turvallisimmaksi hajautetuksi kirjanpitoverkoksi, jota maailma on koskaan nähnyt. 

Sen yksimielisyysmekanismia, työn todistamista, pidetään edelleen turvallisimpana konsensuspöytäkirjana, mutta sitä pidetään energiaa tuhlaavana toimintana, joka jo ylittää joidenkin pienten maiden kulutuksen. Salauskaivoslaitteiden jatkuva tekninen parantaminen sekä kestävän energian ylijäämän lisääntyvä käyttö kaivostoiminnassa ovat kuitenkin vähentäneet työtodistuksen (PoW) energian ahtauden riskiä.

Yleistä tietoa

Nimi (tunnus): Bitcoin (BTC), (XBT)

Tarjonta yhteensä: 21 000 000 BTC

Hinta: 8382,03 dollaria

Kiertävä tarjonta: 179870000 BTC

Kaikkien aikojen korkein: 19 870,62 dollaria

Markkina-arvo: $ 150,775,185,969 USD

Kaikkien aikojen alhaisin:       0,010 USD

Konsensuspöytäkirja: Työtodistus (PoW)

Plussat

 • Toimii kriittisen valuutan avaruusvaluuttana, koska se on likvidein salaus ja suurin markkina-arvo.
 • Mahdollisuus tulla Gold 2.0: ksi
 • Vakiintunut ja tunnetuin digitaalinen valuutta.
 • Niukkaa kokonaisvaltaa vain 21 miljoonalla koneella on koskaan olemassa.
 • Erinomainen verkkoturva, jota ei ole koskaan vaarantettu 
 • Kehitetään jatkuvasti 
 • Ensimmäisen liikkeen etu

Haittoja

 • Skaalautuvuus on edelleen ongelma ja merkittävä este massan käyttöönotolle
 • Sen yksimielisyysmekanismin virrankulutus nähdään uhkana ympäristölle ja uusiutuville energialähteille.
 • Transaktiopalkkiot ovat yleensä kalliita.
 • Tapahtumien viivästyminen voi altistaa käyttäjille turhille riskeille.
 • Epäoikeudenmukaisesti merkitty laittoman toiminnan sallijaksi.
 • Liian epävakaa hintaliike

Miksi tämä on yksi aliarvostetuimmista kryptovaluutoista:

 • Se on numero yksi kryptovaluutta maailmassa, joka on nähnyt monia härkä- ja karjasyklejä, mikä näyttää olevan kypsä seuraavalle härkäajolle.
 • Infrastruktuurin lisääminen massiivisen käyttöönoton tukemiseksi sekä yksityis- että institutionaalisille sijoittajille säilytysratkaisut, perinteiset sijoitusvälineet
 • Sääntelyn selkeys saavutetaan hitaasti monissa maissa 
 • Se on maailman likvidein salausvaluutta, jolla on eniten kauppapareja
 • Yhä useammin “Safe Haven Asset” -yritykseksi tulee mahdollisuus usurpata kulta suojaamaan makrotalouden epävarmuustekijöiltä..
 • Se on salausvaluutta, jota useimmat laitokset, korkean nettovarallisuuden omaavat henkilöt ja perhetoimistot tuntevat ja ovat kiinnostuneita siitä. 
 • Toisen kerroksen skaalautuvuusratkaisu Salamaverkko saa pitoa
 • Block palkitsee puolittamistapahtuman alle seitsemässä kuukaudessa, mikä historiallisten tietojen perusteella toimii katalysaattorina

3. Ethereum (ETH) 

Ethereum on yksi aliarvostetuimmista kryptovaluutoista

Jos Bitcoin on ensimmäinen hajautettu sovellus, joka popularisoi blockchain-sovelluksen, Ethereum on ensimmäinen hajautettu alusta, joka sisältää Smart Contract -toiminnon, jonka avulla kehittäjät voivat rakentaa verkonsa päälle. Jos Bitcoin on ensimmäinen “ohjelmoitava raha”, Ethereum on ensimmäinen “ohjelmoitava lohkoketju”. Ethereumin julkaisi alun perin Vitalik Buterin vuonna 2013 sen jälkeen, kun ehdotettu komentosarjakieli hajautettujen sovellusten (dApps) mahdollistamiseksi ei voinut saada tukea laajemmalta Bitcoin-yhteisöltä. 

Maailmanlaajuiseksi tietokoneeksi kutsuttu, sitä pidetään laajalti avaintekijänä uuden joukkorahoitusmekanismin esiintyvyydelle, joka kutsutaan nimellä Initial Coin Offering (ICO), sekä tärkeimpänä syynä hajautettujen sovellusten (dApps) kehityksen nopeuttamiseen. . Se on mainostettu Blockchain-tekniikan tai Blockchain 2.0: n seuraavaksi kehitykseksi, joka on laajentanut huomattavasti blockchain-tekniikan hyödyllisyyttä rahoitussektorin ulkopuolella. 

Yleistä tietoa

Nimi (tunnus): Eetteri (ETH)

Tarjonta yhteensä: ∞

Hinta: 184,53 dollaria

Kiertävä tarjonta: 108 114 062 ETH

Kaikkien aikojen korkein: 1448,18 dollaria

Markkina-arvo: 19 949 805 779 USD

Kaikkien aikojen alhaisin:     0,15 dollaria USD

Konsensuspöytäkirja: Työtodistus (PoW)

Plussat

 • 2. suurin markkina-arvo 
 • Ensimmäinen liikkuja alustoille, jotka julkaisevat älykkäitä sopimuksia
 • Hajautettu kehitys ja organisointi EIP: n kautta
 • Yksi turvallisemmista ja hajautetummista lohkoketjuista, koska se käyttää PoW-konsensusprotokollaa.

Haittoja

 • Skaalautuvuus on edelleen sen pääkysymys
 • Vakaa ohjelmointikieli on vaikea käyttää eikä suosittu.
 • Transaktiopalkkiot nousevat eksponentiaalisesti verkon ruuhkien aikana
 • Julkisesti näkyvä älykäs sopimus voi aiheuttaa riskin älykkäiden sopimusten liikkeeseenlaskijoille.

Miksi tämä on yksi aliarvostetuimmista kryptovaluutoista:

 • Ensimmäinen liikkuja älykkäällä sopimusalustalla
 • Yhä useammat rahoitusvälineet ETH: n tukemiseksi
 • Älykäs sopimusalusta monille hyödyllisille blockchain-aloitteille
 • Skaalautuvuudesta huolimatta se on pysynyt hallitsevana alustana valita älykkäitä sopimuksia dApps- ja joukkorahoitusaloitteille.
 • Sillä on eniten toimialakohtaisia ​​kumppanuuksia dApps-sovellusten käyttöönottoon arvostettujen teollisuuden johtavien yritysten kanssa ympäri maailmaa.
 • Yhdysvaltain SEC: n edustaja on luokitellut sen julkisesti ei arvopaperiksi, minkä Crypto Rating Council on vahvistanut. 
 • Ethereumin kehittäjät ovat etsineet aktiivisesti skaalautuvuusratkaisuja, kuten siirtymistä todistukseen panosmekanismista ja sivuketjuratkaisuja.
 • Pian vapautuva Ethereum 2.0 -pääkatalysaattori lisää hintapotentiaalia.

4. Cardano (ADA)  

aliarvostetut kryptovaluutat - Cardano

Kuten Ethereum, Cardanon takana oleva tiimi sijoittaa projektinsa Smart Contract -alustaksi, joka erottaa itsensä edistyneemmillä ominaisuuksilla. Sen kehitystiimi, joka koostuu enimmäkseen vakiintuneista insinööreistä, tutkijoista, liikemiehistä ja ammattilaisista, väittää, että se on yksi ensimmäisistä hajautetun kirjanpitotekniikasta, joka käytti tieteellistä ja tutkimuslähtöistä kehitystä. Sitä pidetään laajalti kolmannen sukupolven lohkoketjuna (blockchain 3.0), koska se sisältää kaikki edellisen sukupolven lohkoketjujen parhaat ominaisuudet ja lisää uusia innovaatioita, jotta se olisi turvallisempi, hajautetumpi, skaalautuvampi, kestävämpi ja hyödyllisempi.

Tiimiä johtaa Charles Hoskinson, yksi vaikutusvaltaisimmista ja arvostetuimmista blockchain-ammattilaisista ja yksi Ethereumin blockchainin perustajista. Cardanon käyttöympäristö ja kryptovaluutta kehitettiin käyttämällä Haskellia, joka on yksi turvallisimmista ohjelmistokielistä, joka lisää turvallisuuden. Toisin kuin Ethereum, Cardano käyttää jo Proof-of-Stake-konsensusmekanismia, jonka avulla joukkue voi ottaa käyttöön turvallisen äänestyksen, skaalautuvuuden ja antaa tiimille mahdollisuuden ottaa käyttöön joustavia kannustinjärjestelmiä. 

Yleistä tietoa

Nimi (tunnus): Cardano (ADA)

Tarjonta yhteensä: 45 000 000 000 ADA

Hinta: 0,0403 dollaria

Kiertävä tarjonta: 25 927 070 538 ADA

Kaikkien aikojen korkein: 1,18 dollaria

Markkina-arvo: 1 056 868 964 USD

Kaikkien aikojen alhaisin:       0,00 USD

Konsensuspöytäkirja: Panosnäyttö (PoS)

Plussat

 • Erittäin pätevä ja hyvämaineinen kehitystiimi
 • Projektin jatkuva ja johdonmukainen parantaminen
 • Tehokkaampi PoS-konsensusprotokolla
 • Luodut suhteet sääntelyviranomaisiin
 • Skaalautuvuus, yhteentoimivuus ja kestävyys ovat etusijalla

Haittoja

 • Projektin syvyys ja laajuus ovat niin valtavat, että joukkue ei ehkä pysty toimittamaan niitä kokonaan.
 • Jatkuvasta parantamisesta ja testauksesta johtuva tahallinen kehitysnopeus hidastaa projektin etenemistä.
 • Alustan päälle rakennettujen tosielämän sovellusten suhteellisen hidas käyttöönotto.

Miksi tämä on yksi aliarvostetuimmista kryptovaluutoista:

 • Suurin osa Cardanon omistajista on kotoisin Japanista, maasta, joka todennäköisesti saavuttaa kryptovaluutan massan käyttöönoton, joka ajaa ADA: n kysyntää, joka on rajallinen.
 • Sillä on sama Ethereumin arvoarvo muiden lisäarvoa tuottavien ominaisuuksien kanssa, kuten älykkäiden sopimusten parempi toteutus ja skaalautuvampi konsensusprotokolla.   
 • Yhteentoimivuudesta on tulossa yksi blockchainin halutuimmista ominaisuuksista, Cardano on yksi ensimmäisistä, joka on kehittänyt tätä ominaisuutta. 
 • Tiimi lisää jatkuvasti parhaita ominaisuuksia ja kehyksiä alustalleen.
 • Viiden pitkän vuoden testauksen ja parannuksen jälkeen joistakin korkean profiilin kumppanuuksista on vihdoin tulossa todellisuutta, ja useimmat ominaisuudet ovat viimeisissä kehitysvaiheissaan.

5. EOS (EOS)

aliarvostetut kryptovaluutat - EOS

Projekti on sijoitettu erittäin skaalautuvaksi ja kustannustehokkaaksi älykkääksi sopimusalustaksi. Sen kehittämistä johti Dan Larimer, joka on hyvitetty luomaan EOS: n konsensusprotokollan Delegated Proof of Stake (DPoS). Sitä on kuvattu hajautetuksi käyttöjärjestelmäksi, joka kykenee suorittamaan yritys- ja teollisuusluokan hajautettuja sovelluksia. EOS-hallintorakenne noudattaa hajautettua autonomista yritysmallia. 

Suuri skaalautuvuus saavutetaan sen lohkoketjun rakennesuunnittelulla, jonka avulla se voi skaalata pysty- ja vaakasuunnassa, jolloin alusta voi saavuttaa miljoonia tapahtumia sekunnissa (teoreettisesti) ja poistaa transaktiomaksut. EOS: ta käytetään EOS-alustan tärkeimpänä apuohjelmakoodina laskentaresurssien ostamiseen sekä sen päävaluuttana DEX: lle ja dApps: lle.

Yleistä tietoa

Nimi (tunnus): EOS (EOS)

Tarjonta yhteensä: 1 032 253 895 EOS

Hinta: 3,09 dollaria

Kiertävä tarjonta: 935 553 883 EOS

Kaikkien aikojen korkein: 19,35 dollaria

Markkina-arvo: 2 986 208 298 USD USD

Kaikkien aikojen alhaisin:   1,55 USD

Konsensuspöytäkirja: BFT-DPoS

Plussat

 • Sillä on potentiaalia hyödyntää Ethereumia johtavana älykkäänä sopimusalustana.
 • Skaalautuva, joustava ja tehokas älykäs sopimusalusta
 • Feeless-tapahtumat
 • Suhteellisen likvidejä markkinoita, joiden päivittäinen kauppavolyymi on terve.
 • Erittäin lahjakas kehitystiimi
 • Monet korkean profiilin kumppanuudet
 • Ihmisen luettavissa oleva osoite

Haittoja

 • Maksetut resurssivaatimukset ovat ristiriidassa tunteettomuusvaatimusten kanssa. Esim. RAM.
 • Organisaatiossa on hajauttamishaasteita hallinnon ja estää luomisen suhteen.
 • Tilin / lompakon luomisen maksuvaatimus.
 • Crypto Rating Council on arvioinut ICO: n turvallisuudeksi

Miksi tämä on yksi aliarvostetuimmista kryptovaluutoista:

 • Vuoden mittainen EOS ICO keräsi yli 4,1 miljardia dollaria, mikä mahdollisti kehitystiimin luoda todella vaikuttavan lohkoketjun ja sen päälle rakennetut korkealaatuiset dApps.
 • Alustan päälle on rakennettu terveellinen määrä erilaisia ​​dApps-ohjelmia, mukaan lukien blockchain-pohjainen Wikipedia Everpedia ja EOS.IO: n pian julkaistava Voice-sosiaalisen median verkko, joka lisää merkittävästi EOS: n hyödyllisyyttä.
 • EOS.IO on äskettäin sopinut Yhdysvaltain SEC: n kanssa rekisteröimättömän ICO: n jälkeen maksettuaan 24 miljoonan dollarin siviilipoliittiset seuraamukset tosiasiallisesti sulkemalla ongelman.
 • Useita parannuksia hallintoon ja resurssien hallintaan toiminnan tehokkuuden ja kustannustehokkuuden parantamiseksi.
 • Integraatio USDT: n kanssa, joka on suurin stablecoin, voi lisätä EOS: n kysyntää

6. TRON (TRX)

aliarvostetut kryptovaluutat - Tron

Se on toinen Smart Contract -alusta, joka keskittyy ensisijaisesti Internetin hajauttamiseen hyödyntämällä blockchain-tekniikan voimaa. Se tarjoaa oman Tron-virtuaalikoneensa, joka on tiettävästi 100% yhteensopiva Ethereumin virtuaalikoneen kanssa, jolloin Ethereum dApps voi työskennellä TVM: ssä minimaalisilla muutoksilla. Sen lisäksi, että sillä on Ethereum-yhteensopiva virtuaalikone, se käyttää Delegated Proof-of-Stake -konsensusprotokollaa, jonka avulla se voi saavuttaa suuren kaistanleveyden liikenopeudella, joka saavuttaa yli 2000 tapahtumaa sekunnissa (TPS). Tällaisten ominaisuuksien ansiosta se pystyi houkuttelemaan monia olemassa olevia Ethereumin kehittäjiä ja projekteja. 

Tarjoamalla kehittäjilleen integroidun kehitystyökalupaketin, erittäin tuottoisen kannustinjärjestelmän ja sen väsymättömät markkinointialoitteet Tronista on tullut yksi suurimmista ja aktiivisimmista blockchain-alustoista dApps-sektorilla. Sen hellittämättömät pyrkimykset kumppanuuksiin, yhteistyöhön ja strategisiin yritysostoihin ovat asettaneet heidät ainutlaatuiseen asemaan tulemaan johtavaksi älykkäiden sopimusten liikkeeseenlaskualustaksi 

Yleistä tietoa

Nimi (tunnus): TRON (TRX) Tarjonta yhteensä: 99 281 283 754 TRX

Hinta: 0,0159 dollaria Kiertävä tarjonta: 66 682 072 191 TRX

Kaikkien aikojen korkein: 0,39 dollaria Markkina-arvo: 1 060 581 544 dollaria   

Kaikkien aikojen alhaisin: 0,0016 USD Konsensuspöytäkirja: DPoS

Plussat

 • Skaalautuva ja kustannustehokas älykäs sopimusalusta.
 • Ethereum-pohjaisten älykkäiden sopimusten helppo tuonti.
 • Täydellinen ohjelmointityökalujen sarja nopeaa ja helppoa dApp-kehitystä varten.
 • Erittäin vahvat markkinointi-aloitteet
 • Nopeimmin kasvava dApps-alusta
 • Monet kumppanuudet ja yhteistyö

Haittoja

 • Osa Tron Whitepaperista väitetään kopioitu muista blockchain-projekteista.
 • DApps-monimuotoisuuden puute
 • Suurin osa teknologisista ominaisuuksista näyttää jäljittelevän muita tekniikoita, erityisesti Ethereumia ja EOS: ta.

Miksi tämä on yksi aliarvostetuimmista kryptovaluutoista:

 • TRX on pudonnut 93,2% kaikkien aikojen korkeimmasta huolimatta perusparannusten parantamisesta, kuten 2. kerroksen skaalausratkaisu Sun Network, BTFS-julkaisu ja BLive (BitTorrent-pohjaiset tekniikat).
 • Erittäin vahva markkinointitiimi ja sosiaalisen median läsnäolo 
 • Vahva, intohimoinen ja tukeva Tron-yhteisö.
 • BitTorrent-pohjainen (Tron-hankinta) TRX-infusoidut tuotteet ja palvelut käynnistyvät pian.
 • TRC20-pohjaiset letkut (USDT), joita on nopeampi ja halvempi siirtää.
 • Holdings TRX antaa käyttäjille mahdollisuuden passiivisiin tuloihin kuukausittaisten BTT-ilmapisaroiden kautta.
 • Rajoitetun ajan TRC20: n pitäminen USDT ansaitsee haltijoille 16% huhtikuun

7. 0x (ZRX)

0x-protokolla

Tämän projektin tarkoituksena on tarjota käyttäjille avoin standardi ja luvaton verkkoprotokolla, joka tarjoaa yhteisen infrastruktuurin helpottamaan Ethereum-pohjaisten tunnusten melkein kitkatonta vertaisverkkoa. Se toimii yhteisenä rakennuspalikkana hajautettujen pörssien keskinäiselle yhteentoimivuudelle käyttämällä ketjun ulkopuolisia tapahtumien välittäjiä ja Ethereumin älykkäitä sopimuksia, jotka ovat avoimen lähdekoodin ja jotka voidaan liittää mihin tahansa dApp: iin, jolla on vaihto-toiminnot. 0x-protokollaa käyttävät DApps voivat käyttää julkisia likviditeettipooleja tai luoda tarvittaessa oman likviditeettipoolinsa ja veloittaa transaktiomaksuja. 0x: ssä on myös hajautettu hallinto, jonka avulla se voi integroida päivitykset turvallisesti ja jatkuvasti ilman palveluhäiriöitä ja tietämättä loppukäyttäjiä. 

ZRX-merkki toimii hallintotunnuksina, jotka voisivat käyttää hajautettua päivitysmekanismia, jonka avulla järjestelmä voi integroida päivitykset protokollaan häiritsemättä palveluja ja suojata sidosryhmiä. Se toimii myös käyttäjämaksuina välittäjille, joiden on ehkä käytettävä operatiivisia kustannuksia ja tulevaisuuden kestävä käyttöönotettu protokolla.

Yleistä tietoa

Nimi (tunnus): 0x (ZRX)

Tarjonta yhteensä: 1 000 000 000 ZRX

Hinta: 0,259 dollaria

Kiertävä tarjonta: 601 198 566 ZRX

Kaikkien aikojen korkein: 2,57 dollaria

Markkina-arvo: 155 856 624 dollaria   

Kaikkien aikojen alhaisin: 0,067 USD

Konsensuspöytäkirja: PoW

Plussat

 • Helposti saatavilla olevat avoimet älykkäät sopimukset, joita kukin dApp voi käyttää.
 • Nopeat selvitykset ja alhaiset transaktiopalkkiot markkinatakaajille.
 • Antaa välittäjien luoda omat likviditeettipoolinsa ja veloittaa käyttäjiltä maksuja.
 • Tarjoaa yhteentoimivuuden käyttämällä jaettua protokollakerrosta
 • Verkko vaikuttaa likviditeetin ympärille
 • Modulaarinen muotoilu tekee uusista ominaisuuksista liitettävissä

Haittoja

 • Side käsittelee haavoittuvuutta, jossa välittäjät eivät saa maksuja väärinkäyttämällä point-to-point-tilauksia.
 • Valmistajan surun haavoittuvuus tapahtuu, kun varoja siirretään ennenaikaisesti, mikä oletetaan ennen tapahtuman loppuunsaattamista tuhlaa ottajien kaasua.
 • Ethereumin skaalauksen rajoitus siirtyy arvoon 0x

Miksi tämä on yksi aliarvostetuimmista kryptovaluutoista:

 • Hajautettujen pörssien katsotaan olevan tulevaisuus todella hajautetulle markkinapaikalle.
 • 0x on ainutlaatuisessa asemassa tuomaan yhteentoimivuus hajautettujen ERC20-keskusten kesken.
 • Ethereumin älykkään sopimusalustan päälle rakennettu se hyötyy myös lähitulevaisuudessa toteutettavista Ethereumin skaalausratkaisuista.
 • Mahdollisuus, että panospohjaisia ​​likviditeettikannustimia koskeva ehdotus hyväksytään

8. ChainLink (LINK)

KetjuLink

Se toimii hajautettujen verkkojen, kuten lohkoketjun, välisten datasiltojen kautta ulkopuolisiin (ketjun ulkopuolisiin) resursseihin. Se toimii älykkäiden sopimusten välineenä kommunikoimaan itsenäisesti erilaisten ulkoisten resurssien kanssa.ChainLink on yleisesti kuvattu hajautetuksi oracle-palveluksi, joka tarjoaa ulkoista tietoa, jota tarvitaan älykkään sopimusinstanssin suorittamiseen, kun ennalta määrätyt ehdot täyttyvät. Tämän yksinkertaisen mutta erittäin tärkeän toiminnon avulla blockchain-pohjaiset sovellukset pääsevät ketjun ulkopuolisiin tietoihin pyytämällä sopimusta ChainLinkin verkkoon. 

Prosessi, jolla tämä tehdään, on yksinkertainen, kun blockchain-pohjaisen sovelluksen käyttäjä pyytää tietoja ulkopuoliselta resurssilta omalta suljetulta verkoltaan, ChainLink yhdistää pyynnön sopivimpiin oraaleihin hajautetusti. Perinteiset Oracle-asiat ovat yleensä keskitettyjä ja vaativat tietynasteista luottamusta kolmannelta osapuolelta kriittisen tiedon toimittamiseen. ChainLink pyrkii tarjoamaan hajautetun vaihtoehtoisen tavan kannustamalla osallistujia tarjoamaan älykkäitä sopimuksia pääsyyn ulkoisiin tietosyötteisiin Link Blockchainin hajautettujen oraakkeleiden verkon kautta kriittisten tietojen tarkistamiseksi ja toimittamiseksi.

Yleistä tietoa

Nimi (tunnus): ChainLink (LINK)

Tarjonta yhteensä: 1 000 000 000 LINK

Hinta: 2,57 dollaria

Kiertävä tarjonta: 350 000 000 LINK

Kaikkien aikojen korkein: 4,75 dollaria

Markkina-arvo: 900 261 381 dollaria   

Kaikkien aikojen alhaisin: 0 USD

Konsensuspöytäkirja: PoW

Plussat

 • ChainLink tarjoaa yksinkertaisen mutta kriittisen palvelun dApps-tilalle.
 • Yhteistyössä monien arvostettujen ja alan johtajien kanssa ympäri maailmaa.
 • Se tarjoaa blockchain-kehittäjille luotettavan ja hajautetun tavan saada ketjun ulkopuolista dataa.
 • ChainLinkin emoyhtiöllä on vahva historia turvallisten ja skaalautuvien yritysohjelmistojen kehittämisessä ja toimittamisessa.
 • Tarjoaa yleistä tietojen yhteentoimivuutta 

Haittoja

 • Enemmän markkinointia tarvitaan houkuttelemaan päämarkkinat – instituutiot ja alan johtajat.
 • Korkean profiilin kumppanuus antaa ChainLink-tunnuksille valtavan nousupotentiaalin, haittapotentiaali on sama, kun se epäonnistuu.
 • ERC20-skaalausongelmat voivat vaikuttaa suoraan projektin suorituskykyyn.

Miksi tämä on yksi aliarvostetuimmista kryptovaluutoista:

 • ChainLinkillä on ensiluokkainen etu, ja se sai suuren enemmistön asiaankuuluvista kumppanuuksista blockchain-teollisuudessa ja sen ulkopuolella.
 • “Karjan mentaliteetti” on täysimittainen, kun maineikkaampia ja alan johtajia on mukana.
 • Hajautettujen oraakkeleiden merkitys ei ole vielä yleistä
 • Blockchain-tekniikan kasvussa on positiivinen vauhti, ChainLinkin kaltaiset palvelut ovat välttämättömiä

9. Basic Attention Token (BAT)

BAT

Tämä kehitettiin ensisijaisesti vastaamaan digitaalisen mainonnan ongelmiin, joita on vaivannut ei-lisäarvoa tuottavat välittäjät ja petokset, jotka vahingoittavat paitsi mainostajia, myös julkaisijoita ja käyttäjiä. Sitä on tarkoitus käyttää apuohjelman tunnuksena avoimen lähdekoodin, hajautetulle ja tehokkaalle digitaalisen mainonnan alustalle, joka hyödyntää blockchain-tekniikan voimaa. Parhaan käytettävissä olevan tekniikan kehitystä johti Brendan Eich, JavaScriptin luoja ja Mozillan perustaja & Firefox.

BAT: n ensimmäinen käyttötapaus on sen integrointi uuteen Brave-nimiseen tietosuojakeskeiseen verkkoselaimeen, jossa on sisäänrakennettu mainosten estotoiminto sekä valinnainen mainosten yksityisyysominaisuus ja tulojen jakamisohjelma. Brave antaa sisällöntuottajille myös innovatiivisen tavan tulouttaa sisältöään tulemalla rohkeasti tarkistettuihin julkaisijoihin, joiden avulla he voivat saada parasta käytettävissä olevaa tekniikkaa suoraan verkkosivustoltaan ja tuetuilta sosiaalisen median alustoilta. Brave on kehittänyt amerikkalainen ohjelmistoyritys Brave software Inc, jonka perusti myös Brendan Eich, Brave Software Inc: n toimitusjohtaja..

Yleistä tietoa

Nimi (tunnus): Basic Attention Token (BAT)

Tarjonta yhteensä: 1 500 000 000 BAT

Hinta: 0, 2012 dollaria

Kiertävä tarjonta: 1 350 250 672 BAT

Kaikkien aikojen korkein: 0,97 dollaria

Markkina-arvo: 271 760 779 USD   

Kaikkien aikojen alhaisin: 0,069 USD

Konsensuspöytäkirja: PoW

Plussat

 • Erinomainen kehitystiimi
 • Erinomaiset kumppanuudet 
 • Mahdollistaa sisällöntuottajien uuden tavan tulouttaa sisältöään.
 • Poistaa välittäjät, jotka nostavat mainoskustannuksia.
 • Käyttäjät saavat osuutensa piirakasta saamalla huomiota.
 • Brave tarjoaa ylivertaisia ​​ja merkityksellisiä toimintoja blockchain-parannettujen ominaisuuksiensa lisäksi.

Haittoja

 • Luota Brave-selaimen menestykseen, joka joutuu kovan kilpailun joukkoon vakiintuneita pelaajia.
 • Vaatii, että samat kuluttajien käyttäytymismuutokset ovat tehokkaita
 • Ethereumin skaalautuvuuskysymys voi vaikuttaa hankkeen massa-aloitteisuuteen.

Miksi tämä on yksi aliarvostetuimmista kryptovaluutoista:

 • Rohkea on saamassa suurta vetovoimaa, mikä on vaikuttavaa, kun otetaan huomioon, että vain yksi osa BAT: n ekosysteemiä on edelleen kehitteillä.
 • BAT etsii integroitumista muihin dApps: iin, mukaan lukien muut selaimet, mikä lisää sen tunnusten hyödyllisyyttä ja kysyntää.
 • Koska kyseessä on ERC20-merkki, monet tulevat protokollaparannukset Ethereum-verkossa voivat lisätä BAT: n nousupotentiaalia.
 • Kehitystiimi on ahkera toimittamaan lisäarvoa tuottavia ominaisuuksia BAT: n ekosysteemiin, kuten hajautettu VPN, IPFS-tuki ja skSense, uusi yksityisyyttä suojaava mekanismi robottien havaitsemiseksi älypuhelimissa.

10. Enjin-kolikko (ENJ)

ENJIN

Tämä on Enjinin, yhden maailman suurimman peliyhteisöalustan, salakolikko, jolla on yli 20 miljoonaa rekisteröitynyttä käyttäjää ja huikeat 250,00 peliyhteisöä. Se on vakiinnuttanut asemansa yhtenä johtavista blockchain-pelien ekosysteemien kehittäjistä tarjoamalla tuotteita ja palveluja, jotka palvelevat sekä pelaajia että pelikehittäjiä. Enjinin blockchain-alustaa on kuvattu blockchain PaaS: ksi (Platform as a Service), jonka avulla pelikehittäjät voivat hyödyntää blockchain-tekniikkaa ja integroida blockchain-parannettuja resursseja tarvitsematta rakentaa tai ylläpitää blockchain-infrastruktuuria ja minimoida tarpeen kirjoittaa blockchain-koodia. Tämä koostuu Trusted Cloudista, Platform API: sta, Wallet Daemonista ja Blockchain SDK: sta.

Enjin antaa myös pelaajille, joilla on digitaalisen omaisuuden todellinen omistusoikeus, asiakkaille suunnatut työkalut, jotka auttavat heitä hallitsemaan, lähettämään, vastaanottamaan, käymään kauppaa, tallentamaan ja tutkimaan näitä resursseja. Näitä työkaluja ovat Enjin Network, blockchain explorer EnjinX, Enjin Wallet ja Efinity, pelikanavaverkko erittäin skaalautuvien pelitapahtumien suorittamiseen.

Yleistä tietoa

Nimi (tunnus): Enjin-kolikko (ENJ)

Tarjonta yhteensä: 1 000 000 000 ENJ

Hinta: 0,0644 dollaria

Kiertävä tarjonta: 776 656 142 ENJ

Kaikkien aikojen korkein: $ 0.53 USD

Markkina-arvo: 50 018 553 USD   

Kaikkien aikojen alhaisin: 0,0080 USD

Konsensuspöytäkirja: PoW

Plussat

 • Ota käyttöön pelin sisäisen digitaalisen omaisuuden todellinen omistajuus 
 • Virtuaalipelituotteiden yhteinen kauppa- ja vaihtoinfrastruktuuri.
 • Tarjoaa kehittäjille helpon ja kustannustehokkaan tavan hyödyntää blockchain-tekniikkaa
 • Enjin Coin SDK sisältää hajautetun maksuyhdyskäytävän

Haittoja

 • Ethereumin skaalautuvuus heikkous voi estää ENJ: n kykyä saavuttaa massahyväksyminen.
 • Kehittäjille lisää monimutkaisuutta vapaiden markkinoiden mallien integroinnissa pelin sisäiseen talouteen.
 • Pelaajat eivät ehkä ole valmiita ottamaan käyttöön lisävastuuta, joka liittyy blockchainilla parannettujen ominaisuuksien käyttöön

Miksi tämä on yksi aliarvostetuimmista kryptovaluutoista:

 • Projektit pyrkivät häiritsemään 152 miljardin dollarin peliteollisuutta, joka jatkaa kasvuaan, ja luomaan tuloja tuottavaa liittoutuneita teollisuudenaloja. 
 • Se tarjoaa jatkuvasti kasvavalle peliyhteisölle tavan todistaa virtuaaliesineiden ja hahmojen todellinen omistajuus, jotka he ovat käyttäneet rahaa ja aikaa kerätä.
 • Antaa pelaajien ansaita ja hyötyä pelivarastaan ​​tai käyttää niitä uudelleen muissa peleissä
 • Enjin-alusta tuo “luottamuskerroksen” pelaamiseen ja pelikehitykseen, mikä lisää mielenkiintoista, ainutlaatuista ja lisäarvoa tuottavaa dynamiikkaa pelaamisessa. 
 • Blockchainilla parannettu pelaaminen on saamassa vetovoimaa ja saattaa olla sen käännekohdassa.

11. Ohjaus (STEEM)

Steem

Se on avoimen lähdekoodin ja skaalautuva lohkoketjuprotokolla, jota käytetään muuttumattoman sisällön tallentamiseen ja käyttämiseen. STEEMiä, nopeaa ja tuntematonta digitaalista tunnusta, käytetään palkitsemaan Steem-pohjaisten sovellusten käyttäjät osallistumisesta toimintaan nimeltä Proof-of-Brain (PoB). Se on prosessi, jossa osallistutaan palkintopooliin osallistumalla arvokkaaseen sisältöön ja kuratoimalla muiden panosten arvo. Steem-lohkoketju on yksi nopeimmista ja tehokkaimmista olemassa olevista lohkoketjuista, joka pystyy tuottamaan uusia lohkoja 3 sekunnin välein ja laajentamaan yli 10000 tai enemmän tapahtumia sekunnissa (TPS). Tämä oli mahdollista käyttämällä Steemin alkuperäisen teknologiajohtaja ja perustaja Daniel Larimerin keksimää delegoitua panosta..

Steem on kehittynyt erittäin tehokkaaksi alustaksi useille käyttäjille suunnatuille sovelluksille, joka pystyy tallentamaan käyttäjän sisältöä, sosiaalista tietoa, tilitietoja, JSON-metatietoja ja paljon muuta. Tuleva Smart Media Tokens -protokollan (SMT) julkaisu antaa käyttäjille mahdollisuuden luoda omia STEEM-tyyppisiä tunnuksia STEEM-lohkoketjun päälle, mikä tekee siitä älykkään sopimusalustan ja lisää STEEMin hyödyllisyyttä.

Yleistä tietoa

Nimi (tunnus): Steem (STEEM)

Tarjonta yhteensä: 364 746 655 VARA

Hinta: 0,1392 dollaria

Kiertävä tarjonta: 347 772 561 VARA

Kaikkien aikojen korkein: 8,57 dollaria

Markkina-arvo: 48 441 570 dollaria   

Kaikkien aikojen alhaisin: 0,0691 USD

Konsensuspöytäkirja: DPoS

Plussat

 • Suuritehoinen estoketju, joka voi saavuttaa 10000 TPS.
 • Feeless-tapahtumat
 • Ihmisten luettavissa olevat osoitteet
 • Ensimmäisen liikkeen etu blockchain-powered sosiaalisen median kapealla.
 • Yksi maailman aktiivisimmin käytetyistä lohkoketjuista
 • Erittäin aktiiviset yhteisön jäsenet

Haittoja

 • Havaitut keskittämisongelmat jatkuvat DPoS: n käytössä
 • Avaintoimintojen viivästynyt toimitus
 • Steemit Inc., Steemin päädApp: n kehittäjällä, jolla on vaikea pysyä pinnalla vallitsevien markkinaolosuhteiden vuoksi.
 • Nykyinen hinta ei heijasta projektin hyödyllisyyttä ja potentiaalia.

Miksi tämä on yksi aliarvostetuimmista kryptovaluutoista:

 • Protokollaparannukset saattavat herättää salauksen sijoittavan yhteisön mielenkiinnon uudelleen
 • Smart Media Tokens, sisältöverkkosivustojen, -sovellusten, verkkoyhteisöjen ja killojen rahaketjua, kaupallistamista ja käyttäjien kasvua hakeva merkkiprotokolla, julkaistaan ​​pian.
 • Parannetut onboarding-aloitteet steem-pohjaisten dApp-käyttäjien lisäämiseksi
 • STEEM on yksi markkinoiden aliarvostetuimmista kryptoista, jolla on valtava potentiaali hintojen nousulle lähitulevaisuudessa. 

Viimeiset ajatukset ja johtopäätös

Yhä kasvava kryptovaluuttojen määrä ja nopeus, jolla tämä syntyvä teollisuus muuttuu, teki tämän yrityksen entistä vaikeammaksi. Tästä syystä olemme kalibroineet valintaprosessimme uudelleen keskittyäksemme salaushankkeisiin, joiden uskomme olevan kannattavimpia loppuvuodelle 2019 vuoteen 2020 mennessä. 

Eri aliarvostettujen muiden salausluetteloon tutustuminen ja erilaisten salausluokitusagenttien projektien eri luokitusten tarkastaminen saivat meidät ymmärtämään heidän luokitustensa ja luokitustensa välisen suuren eron. Tästä tosiasiasta huolimatta huomasimme kuitenkin yhteisiä kryptovaluuttoja, jotka näkyivät jatkuvasti niiden luetteloissa tai korkealla. Lisäksi suurin osa näistä salauksista ilmestyi myös luettelollemme soveltamalla omia 10T-mittareitamme, jotka kuvasimme aiemmin. Nämä olivat ensimmäiset 5 edellä mainittua kryptovaluuttaa – Bitcoin (BTC), Ethereum (ETH), Cardano (ADA), EOS (EOS) ja TRON (TRX).

Kuratoituun luetteloon sisältyvistä viidestä ensimmäisestä salauksesta neljä on älykkäitä sopimusalustoja. Vahvistetaan alkuperäinen epäilyksemme siitä, että yleensä älykkäitä sopimusominaisuuksia tarjoavat blockchain-projektit antoivat paremman arvon. Uskomme, että tämän taustalla on näiden alustojen mahdollisuus olla perusketju, jossa seuraava tappajasovellus isännöidään. Todistaaksesi tämän asian, katsokaa vain luettelomme 5 seuraavaa salausta – 0x (ZRX), ChainLink (LINK), Basic Attention Token (BAT), Enjin-kolikko (ENJ) ja Ohjaus (STEEM)

Ne kaikki ovat selvästikin Ethereum-verkon alaisia ​​ERC20-tunnuksia paitsi STEEM. Mielenkiintoista on, että STEEM päivitetään pian protokollapäivityksellä, jonka avulla se voi tarjota Smart Media Tokens Protocol -protokollan, jonka avulla STEEM voi tarjota älykkäitä sopimuksia, mikä vahvistaa asiamme.

Miljoonan dollarin kysymys …

Lopuksi, jos meidän pitäisi valita yksi, mikä se on?

Yllättäen tähän kysymykseen ei ole niin vaikea vastata.

Bitcoin (BTC) on aina useimpien kryptovaluutta-sijoittajien paras valinta.

Se on markkinoiden likvidein, tunnetuin, tuetuin ja tärkein digitaalinen valuutta. On niin tärkeää, että avaruuden ajattelijat ovat tunnistaneet ajatuksen, että koko kryptovaluuttatilan selviytyminen ja menestys riippuvat Bitcoinin selviytymisestä ja menestyksestä. 

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map