10 bedste bevis på indsatsmønter (PoS) til indsættelse af kryptovalutaer

Udsigten til at tjene passivt og få din krypto til at arbejde for dig har titilleret sindet hos både nye og erfarne kryptoinvestorer. Med bogstaveligt talt tusinder at vælge imellem på udkig efter det bedste bevis på stavmønter kan være en skræmmende opgave. Vær ikke bekymret, da vi i dag vil udforske det bedste bevis på indsatsmønter på markedet lige nu.

Best of Proof of stake coins

Proof-of-Stake (PoS) -mønter ser ud til at have fået meget opmærksomhed fra kryptoinvestorer i dag, da større kryptokursudvekslinger, udbydere af kryptotegnebog og endda depotløsninger er begyndt at integrere indsatsstjenester i deres platforme. Selv eksisterende kryptoprojekter forsøger at inkorporere denne funktion. Den andenrangede kryptokurrency i verden efter markedsværdi, Ethereum, planlægger at migrere til denne konsensusalgoritme på grund af dens iboende fordele i forhold til Proof-of-Work (PoS), som Ethereum-netværket i øjeblikket bruger.

Desuden giver PoS-tokens cryptocurrency-investorer en nem måde at udvide deres token-beholdninger ved at gøre det muligt for dem at tjene passiv indkomst med de PoS digitale aktiver, de allerede har. Desuden har det vist sig at være en effektiv og mere lukrativ måde at tjene kryptokurver på end bare at “hodle” dem og vente på, at tokens markedsværdi stiger. Som sådan er mange PoS-type tokens lanceret og mange flere under udvikling inklusive eksisterende projekter, der ønsker at inkorporere denne indsatsfunktion, hvilket resulterer i en strøm af PoS-token-muligheder, der kan overvælde investorer.

Ikke desto mindre, som i alle andre investeringer, bør investorer gøre deres due diligence for at bestemme, hvilket er det bedste bevis på indsats-tokens for dem. Det bedste bevis på indsatsmønter kan variere afhængigt af anmelderens personlige præference. Det kan endda udsættes for detail- og institutionelle investorer i betragtning af de forskellige prioriteter og økonomiske ressourcer, der er til rådighed. Når det er sagt, vil denne artikel hjælpe potentielle PoS med at “sætte” deltagere i at bestemme selv, hvilket er det bedste bevis på stakmønter for dem ved at præsentere en kurateret liste over PoS-mønter, de måske vil overveje. Før noget andet, lad os lave en hurtig sammenligning mellem PoS og PoW. 

Contents

Hvad er bevis for indsats?

Proof-of-Stake (PoS) er en konsensusmekanisme for distribueret hovedbog, der er bestemt for at være et levedygtigt alternativ til Proof-of-Work (PoW) -protokollen. Det er blevet beskrevet som en mere omkostningseffektiv og effektiv måde at sikre transaktioner over et distribueret netværk på. I modsætning til PoW kræver PoS-protokollen ikke dyrt, hurtigt forældet og svært at opsætte kryptomineudstyr, som har været den største adgangsbarriere for potentielle PoW-deltagere kaldet minearbejdere. 

Minearbejdere vs validatorer

Minearbejdere er operatører af kryptovaluta-minedrift, der løser maskingenererede kryptografiske problemer for en chance for at skrive den næste blok på en blockchain og få blokbelønningerne i processen og en del af transaktionsgebyrerne betalt af brugere af den nævnte blockchain. Dette hjælper med at sikre PoW-baserede netværk ved at sikre, at der kun er en version af “sandheden” og dermed opnå konsensus over et distribueret netværk. Denne konsensusmekanisme betragtes generelt som dyr og spild af energiressourcer, men den er bredt accepteret som den mest sikre og mest decentrale konsensusprotokol indtil nu.

Omvendt påtager PoS “validatorer” sig rollen som “minearbejdere”, men i stedet for at betjene kryptominingmaskiner er de kun forpligtet til at holde og “stake” en vis mængde PoS digitale tokens eller mønter for at deltage i valideringsprocessen. Dette fjerner omkostningerne ved at skulle oprette infrastrukturen til mineaktiviteter inklusive den ledsagende risiko i minedrift – svingende energiomkostninger, ændring af lovgivningsmæssige politikker og slitage på minedrift. Dette betyder, at enhver, der er interesseret i at deltage i indsatsen, vil være i stand til at gøre det med det samme, så længe de opfylder de minimumskrav, der er nødvendige, og har “indsat” disse tokens. 

Indsatsproces

Indsættelse er processen med at “låse”, “nedfryse” eller “afsætte” en vis mængde digitale aktiver for at kvalificere sig til indsatsbelønninger. Minimumskravet til tokens varierer dog fra et projekt til et andet. Dette kan variere fra en dollars tokens til flere tusinde. Ikke desto mindre, som en generel regel i PoS-tokens, jo mere du “indsatser”, desto større er dine chancer for at blive validator og modtage valideringsbelønninger. I PoS-termer svarer investorer med højere “indsatser” til “minearbejdere” med mere kraftfuldt minedrift, der har flere chancer for at skrive den næste blok og få blokbelønningen.

Delegeret bevis for indsats (DPoS)

Indsættelsesprocessen er ikke unik for PoS-konsensusprotokollen, da den også bruges i en relativt nyere konsensusmekanisme, der kaldes den delegerede bevis for indsats (DPoS). I delegeret Proof of Stake bliver investorer (folk, der sætter deres tokens) ikke direkte involveret i blokoprettelses- eller valideringsprocesserne i et distribueret storbonnetværk. Når deres delegerede Proof of Stake-mønter eller tokens er “indsat”, “frosset” eller “låst”, vil de være i stand til at delegere “vægt”, “magt” eller “aktier” til “delegerede”, vidner, “” blokproducenter ”Eller” repræsentanter ”, der deltager i den faktiske oprettelse og validering af blokke på deres vegne.

Derudover vil, ligesom PoS-mønter, hvert DPos-møntprojekt have sin belønningsstruktur, blokeringstid, minimumskrav til indsats og “indsatstidslås” eller “trækforsinkelse”, der kræves for at “undelegere.” Da “staking” er påkrævet for både PoS- og DPos-konsensusprotokoller, vil vi for enkelhedens skyld kollektivt kalde PoS- og DPos-tokens “Proof-of-Stake Tokens” i denne artikel. 

Metodologi

Metode til udvælgelse af de bedste bevis for stak-mønter

Kriterier

Som tidligere nævnt havde der været en strøm af Proof-of-Stake-tokens på markedet, hvilket gjorde det sværere for investorer at vælge hvilke tokens de skulle investere i. For at hjælpe vores læsere med at identificere, hvilken de måske vil overveje, deler vi en kurateret liste over de bedste Proof of Stake-mønter baseret på kombinationen af ​​disse følgende kriterier – indsatsudbytte, samlet indsat i netværket, risici, let adgang og brug af tokens; for at identificere de allerbedste af bevis for stavemærker.

Udsætningsudbytte vedrører den årlige procentsats, der belønnes for stakende deltagere. Mens dette ændrer sig fra tid til anden, er det et effektivt skøn over et projekts indtjeningspotentiale. Sammen med det samlede antal er indsatte tokens simpelthen summen af ​​alle de indsatte digitale aktiver i en PoS-blockchain. Dette viser markedsaktørernes tillid til et bestemt projekt.

Risiko er derimod den grad, hvormed investorer udsættes for kursudsving, regulatoriske bekymringer og likviditet. Projekter, der er mindre sandsynligt påvirket af disse risici, ligger højere. Nem adgang beskriver de økonomiske og tekniske krav til tokensholdere at deltage. PoS-tokens med mindre krævede tokens for at deltage rangerer højere såvel som dem, der kræver mindre teknisk know-how.

Endelig er nytten af ​​PoS-tokenet. Tokens, der har andre brugssager, der ligger højere, da de rangerer højere.

Udvælgelse

Den kuraterede Best Proof of Stake Tokens-liste blev oprettet efter omhyggeligt at vælge 32 af de mest rentable, mest etablerede og spændende projekter på PoS / DPoS-markedet. Den oprindelige liste bestod af følgende:

Algorand, Ark, Cardano**, Cosmos, Dash, Decred, Energi, EOS, Ethereum*, IOST, IoTex, Harmoni**, Komodo**, Lisk, Livepeer, Loom, NavCoin, NEM, NEO, NULS, Ontology, PIVX, QTUM, Steem**, Stratis, Synthetix, Tezos, TomoChain, TRON, V System, Vechain** og bølger.

Indsatsmekanisme endnu ikke fuldt implementeret

** Manglende data krævet til ovennævnte kriterier

Seks projekter på listen blev ramt af to hovedårsager: Mangel på data, der kræves for at foretage en retfærdig og forsvarlig evaluering af projektet og ikke fuldt implementeret indsatsmekanisme.

Ærlige omtaler

Blandt de seks projekter, der blev fjernet fra listen, var to top 10-kryptokurver med hensyn til markedsværdi, Ethereum og Cardano. Ethereum (ETH) ville have rangeret blandt de højeste af alle projekterne på grund af sin dokumenterede track record, værdipotentiale og store nytte til tusindvis af decentrale applikationer DApps. Det blev fjernet fra listen, da PoS-mekanismen endnu ikke er fuldt implementeret.

Cardano (ADA) er stolt af at være et af de mest raffinerede projekter i PoS-økosystemet bakket op af udviklere, der ikke kun er stærkt kompetente inden for distribueret ledgerteknologi, men som har været kendt for at være innovatorer i rummet på grund af deres stærke baggrund for forskning og udvikling . Det blev fjernet fra listen på grund af manglende data, der var nødvendige for en fair vurdering af projektet, det samme gælder Harmony, Komodo, Steem og VeChain.

Fjernelsen af ​​de nævnte projekter fra listen afspejler ikke en baisse holdning til disse projekter, men snarere vanskeligheden ved at vurdere dem korrekt inden for de betragtede kriterier. Hvis man ser nøje, er disse projekter blandt de mest innovative og lovende i PoS / DPoS-rummet.

Endelig liste

De 24 tilbageværende PoS / DPoS-projekter blev derefter undersøgt ved hjælp af de tidligere angivne metrics, hvorefter listen blev trimmet yderligere til 10, hvilket gav os nogle af Top 10 bedste bevis på indsatsmønter, der i øjeblikket er ude lige nu:

Algorand, Cosmos, EOS, IOST, Ontology, Tezos, TRON, Synthetix, V System og Waves. 

For at få en større forståelse af, hvorfor disse projekter blev anset for at være det bedste bevis på poletter, vil vi diskutere fordelene ved hvert projekt ved at give en kort, men detaljeret introduktion med sit unikke værdiforslag samt dele fordele og ulemper. Lad os uden yderligere ado gå ind på listen over de bedste bevis på stake-tokens.

TOPP 10 Bevis for indsatsmønter

Rang 11 best Bevis for indsatsmønter: Synthetix Network Token (SNX)

bedste bevis på stavmønter - Synthetix

Først på listen er Synthetix Network. Det er en decentral udstedelsesplatform for digitale aktiver, der gør det muligt for Synthetix-teamet at oprette syntetiske aktiver, der er sikkerhedsstillet af Synthetix Network Token (SNX). Desuden er disse syntetiske aktiver, der kollektivt kaldes Synths, bakket op af SNX-tokens for at give, hvad holdet hævder, uendelig likviditet og nul glidning. De typer aktiver, der kan konverteres til Synths, inkluderer fiat-valutaer, råvarer, kryptovalutaer og inverse valutaer. 

Desuden kan SNX-tokens indsættes ved hjælp af “Minter”, en indsatsmekanisme oprettet af Synthetix-udviklerne til at udføre prægningsprocessen af ​​nye SNX-tokens, der udløses og kvantificeres af deltagernes relative token-indsats. Den samlede SNX, der skal deles, bestemmes af det net, der er fanget 0,3% handelsgebyrer genereret fra Synths-børser fra Synthetics Exchange. Dette er hvor værdien af ​​SNX-token er afledt. 

Generel information

Token navn: Synthetix Network Tokens (SNX)

Samlet levering: 143.269.231 SNX

Indsatte tokens: 51 millioner USD i værdi (rangeret 11)

Min. Indsats: 1 SNX (rangeret 11)

Est. årligt udbytte: 79,02% (rangeret 2)

Nuværende pris: $ 0.44501 (USD)

Antal markeder: 15 (rangeret 22)

Konsensus Type: Bevis for indsats (PoS)

Nøglefunktioner

 • Syntetisk aktivudstedelsesplatform, der tillader eksponering uden beholdning af underliggende aktiv
 • Samlet sikkerhedsmodel for likviditet og nul glidning i handel
 • Oprettelse af inverse digitale valutaer, der har en invers værdi af det underliggende aktiv
 • Tilladelsesfri handel på kæden
 • Passiv indkomst gennem Staking SNX 

Fordele

 • Uendelig likviditet.
 • Nul glidende handler.
 • Nem oprettelse af syntetiske aktiver.
 • Inverse værdi tokens.
 • Arbejder dApps:
 • Syntetisk udveksling med over 462 markeder inklusive fiat, råvarer og kryptoer.
 • Mintr, stakningsværktøj.

Ulemper

 • Synthetix Network er stadig i sin eksperimentelle fase, bugs og sikkerhedssårbarheder er sandsynligvis.
 • Prisfoder leveres af et lukket kilde-orakel, der er modtageligt for teammanipulation eller et enkelt fejlpunkt.
 • SNX-tokens-likviditet er et problem, da det kun handles på 15 markeder.

Rang 10 best Bevis for indsatsmønter: Algorand (ALGO)

bedste bevis på stavmønter - Algorand

Algorand er et af de nyere blockchain-projekter på listen og en, der har fået meget opmærksomhed for nylig fra kryptokurrency-samfundet siden dets vigtigste netlancering midt i år. Hovedformålet med projektet er at skabe en grænseløs økonomi, der er inkluderende og gennemsigtig for at skabe velstand uanset hvor. Bortset fra dette blev den udviklet af Turing Award-vinder (Nobelprisækvivalent til computing), MIT-professor og nul-viden-bevis, Silvio Micali.

Projektet sigter mod at tackle blockchain-trilemmaet, afvejningen mellem sikkerhed, decentralisering og skalerbarhed. Algorand-protokollens unikke design gør det muligt at producere nye blokke på mindre end 5 sekunder med øjeblikkelig finalitet. Derudover tillader protokollen udviklere at generere nye fungible tokens og udføre atomiske multi-party overførsler (AMPT’er) uden brug af smarte kontrakter, hvorved unødvendige beregnings- og transaktionsomkostninger undgås ved hjælp af virtuelle maskiner.. 

Generel information

Token navn: Algorand (ALGO)

Samlet forsyning: 10.000.000.000 ALGO

Staked tokens: 443 millioner USD i værdi tokens (rangeret 3)

Min. Indsats :: 1 ALGO (rangeret 5)

Est. årligt udbytte: 7,35% (rangeret 14)

Nuværende pris: $ 0,21646 (USD)

Antal markeder: 66 (rangeret 14)

Konsensustype: Rent bevis på staven

Nøglefunktioner

 • En konsensusalgoritme uden at ofre sikkerhed, skalerbarhed og decentralisering.
 • Lag 1 implementering af kernefunktionaliteter. 
 • Smart kontraktfri generering af fungible tokens.
 • Smart kontraktfri udførelse af atomare multi-parts overførsler.
 • Ren bevis for indsats.

Fordele

 • Projektet ledes af en af ​​verdens store hoveder inden for computing.
 • Genererede fungible tokens arver Algorands egenskaber på grund af implementering af lag 1.
 • Ultrahurtige transaktioner med øjeblikkelig finalitet
 • Ægte samtidighed via atomær multi-party overførselsfunktionalitet. 
 • Bedømt mindre sandsynligt at være en sikkerhed.

Ulemper

 • Indeholder en masse banebrydende teknologi, der stort set ikke er testet og uprøvet endnu. 
 • Det begrænsede antal dApps, der bygger oven på blockchain.
 • ALGO-tokenpriserne har været på en nedadgående tendens siden lanceringen af ​​mainnet.
 • ALGO Token udveksling notering relativt færre sammenlignet med andre projekter på denne liste.

Rang 9: Internet of Services Token (IOST)

bedste bevis på stakmønter - IOST

Internet of Services er et blockchain-projekt, der sigter mod at levere blockchain-infrastruktur på virksomhedsniveau, der er sikker og skalerbar nok til multinationale selskabsapplikationer. IOST-teamet planlægger at udnytte sin unikke shardingarkitektur og konsensusmekanisme for at få dette til at ske. Holdet er sammensat af 50 multi-tildelte fagfolk fra blockchain fra prestigefyldte universiteter rundt om i verden samt store industriens giganter.

IOST-udviklere hævder, at deres blockchain kan håndtere 100.000 transaktioner pr. Sekund, der er muliggjort gennem implementering af nye databehandlingsprocesser såsom EDS-ordning (Effektiv Distribueret Sharding), TransEpoch-tildelingsprocedure, Atomix-forpligtelsesprotokol, Bevis om troværdighed (PoB) algoritme, Micro og State Block (MSB) ressourcebehandling. 

Generel information

Token navn: Internet of Services Token (IOST)

Samlet forsyning: 21.000.000.000 IOST

Staked tokens: 20 millioner USD i værdi tokens (rangeret 18)

Min. Indsats :: 1.000 IOST (rangeret 16)

Est. årligt udbytte: 11,84% (rangeret 6)

Nuværende pris: $ 0,21646 USD

Antal markeder: 108 (rangeret 8)

Konsensustype: Bevis for troværdighed 

Nøglefunktioner

 • En virksomhedsklar blockchain-infrastruktur, der kan skaleres til masseoptagelse uden at ofre sikkerheden.
 • Nye sharding-ordninger, der hjælper det med at opnå høje transaktionsgennemstrømninger.
 • Implementerer bevis for troværdighed konsensusmekanisme, som holdet hævder at være mere decentraliseret end andre protokoller.
 • Bruger Javascript som dets vigtigste programmeringssprog for smarte kontrakter.
 • Oprettelse af fungible tokens og ikke-fungible tokens.

Fordele

 • Ulta-hurtig blockchain uden at ofre decentralisering og sikkerhed.
 • Bruger almindeligt programmeringssprog, Javascript til smarte kontrakter.
 • Lave transaktionsgebyrer.
 • Moderat høje indsatsbelønninger.
 • Det har over 100 markeder.
 • Den stadige vækst af nr. af DApps.

Ulemper

 • Mange partnerskaber, men få DApp’er af høj kvalitet.
 • Tredjeparts DApps har svært ved at opstille brugere.
 • Manglende markedsføringsinitiativ til at tiltrække nye DApps-brugere.
 • Den nuværende markedsprishandling var mindre end ideel.

Rang 8 bedste bevis for indsatsmønter: Ontologi (ONT)

Ontology blockchain-projektet introducerer en ny form for konsensusprotokol, der gør det muligt at skalere bedre uden at ofre sikkerhed og decentralisering. Døbt som VBFT er det en ny form for konsensusmekanisme, der kombinerer Proof of Stake (PoS), Byzantine Fault Tolerance (BFT) og Variable Random Functions (VRF) med en transaktionshastighed på mere end 3.000 TPS. ONT er en komplet distribueret hovedboksinfrastruktur, der er modulær, tilslutbar og kan tilpasses til forskellige distribuerede applikationer. 

Det har tre infrastrukturdele. ONT Blockchain, basisinfrastrukturen, ONT Blockchain-rammen, en modulær og tilpasselig ramme til forskellige applikationer og ONT-interaktionsprotokoller for at få platformen til at fungere på tværs af forskellige blockchains og enheder. Det har en decentral identitetsramme og en decentral dataudvekslings- og samarbejdsramme. Denne nye blockchain har også et to-token-system som afskrækkende for prisvolatilitet.

Generel information

Token navn: Ontologi (ONT)

Samlet levering: 1.000.000.000 ONT

Indsatte poletter: 47 millioner USD i værdi (rangeret 12)

Min. Til spil :: 1 ONT (rangeret 8)

Est. årligt udbytte: 2,95% (rangeret 22)

Nuværende pris: $ 0,21646 USD

Antal markeder: 119 (rangeret 7)

Konsensus Type: VBFT 

Nøglefunktioner

 • En højtydende offentlig blockchain, der er modulær og kan tilpasses til forskellige applikationer.
 • Det implementerer et dual-token-system og vedtager ONT som et styringstoken og ONG som utility-token.
 • Smarte kontrakter 
 • Distribueret verifikationsstyring
 • Decentral dataudveksling

Fordele

 • Sikker, decentraliseret og skalerbar.
 • Modulær, kan tilpasses og tilpasses.
 • Gælder for en bred vifte af forbruger- og industriprodukter og -tjenester. 
 • Dual token-model afkobler ONT og ONG for at forhindre indflydelse af prisvolatilitet.
 • Robuste marketing- og partnerskabsinitiativer.

Ulemper

 • Anslået årligt udbytte blandt de laveste på denne liste.
 • Lovgivningsmæssige bekymringer på grund af Kinas holdning til kryptokurver og tokens.
 • Svarende til NEO kan vise sig at være overflødig.

Rang 7 bedste bevis for stak-mønter: V-system (VSYS)

Vsystems

V-systemet er en almindelig blockchain-infrastrukturudbyder, der står i spidsen for Sunny King, skaberen af ​​Proof-of-Stake (PoS) konsensusprotokol og to kryptoprojekter, Peercoin og Primecoin. Projektet ønsker at positionere sig som en blockchain-forbedret objekt-orienteret database til generel brug og cloud-tjenesteudbyder. For at imødekomme en bred vifte af applikationer og industrier er V-systemet designet til at være modulært, tilsluteligt og tilpasses, der er kompatibelt med forskellige typer blokeringer.

Dette er muliggjort ved at udnytte Supernode Proof of Stake (SPoS) konsensusprotokol, som er blevet beskrevet af holdet som den næste udvikling af PoS, der muliggør højtydende blockchain-systemer. SPoS er ikke kun lynhurtig (1 sekund blokeringstid), men er mere forudsigelig og stabil. Platformens vigtigste valuta er V System Coins (VYS) og bruges som en belønning for at producere blokke og platformvaluta til funktionsbrug, såsom ressourceforbrug fra projekter bygget på V System og decentraliserede databaseskytjenester. 

Generel information

Token navn: V System (VSYS)

Samlet levering: 5.381.254.128 VSYS

Indsatte poletter: 121 millioner USD (rangeret 7)

Min. Til indsats :: 1 VSYS (rangeret 4)

Est. årligt udbytte: 15,22% (rangeret 4)

Nuværende pris: $ 0,0767 USD

Antal markeder: 43 (rangeret 15)

Konsensus Type: Supernode Bevis for indsats

Nøglefunktioner

 • Hurtig, stabil, forudsigelig og omkostningseffektiv konsensusprotokol (energi og monetære omkostninger).
 • Designet til at være en blockchain-baseret database og cloudplatform til generelle formål.
 • Stik, der kan tilsluttes blockchain.
 • Smart kontrakt, sidekæde og tværkædefunktionalitet.
 • Indsæt likviditet med de deltagende deltagere, der er i stand til at flytte deres “indsatte” eller “leasede” mønter med det samme

Fordele

 • Bygget fra bunden til at rumme en bred vifte af applikationer og industrier.
 • Innovativ konsensusmekanisme, der er mere stabil og forudsigelig uden at ofre decentraliseringsaspektet.
 • 1 sekund blokeringstid.
 • Indsatslikviditetsfunktioner.
 • 15,22% udbytte på indsatte VSYS-mønter. 

Ulemper

 • For tidligt til at afgøre, om V System-teamet er i stand til at levere vigtige komponenter på platformen.
 • Teknologi, der endnu ikke er testet for at opnå lovet ydeevne.
 • Meget få DApps-projekter, der udvikler sig på V Systems ‘platform.

Placering 6 bedste bevis for indsatsmønter: Bølger (Bølger)

Bølger

Waves-platforme er et open source-distribueret netværk, der sigter mod at indvarsle Web 3.0-applikationer ved at tilbyde tilpassede decentrale løsninger, der giver brugerne mulighed for at have total kontrol over deres digitale aktiver, personlige data og privatliv. Det er også designet til virksomheder, der planlægger at udnytte blockchain-teknologi til sikkerhed, operationel effektivitet, gennemsigtighed og verificerbarhed. Teamet kan gøre dette ved at tilbyde en komplet pakke af løsninger til understøttelse af backend af Web 3.0-tjenester, der inkluderer et protokollag, infrastrukturlag og applikationslag.

Protokollaget består af en konsensusprotokol kaldet Leased Proof-of-Stake (LPoS), en optimeringsprotokol kaldet Waves-NG, en aktiveringsprotokol og en række kryptografiske regler og valideringsregler og transaktionsmodeller. desuden består infrastrukturlaget af et integreret udviklingsmiljø, WIDE Smart-programmeringssprog (RIDE) og forskellige API-biblioteker og værktøjer. Endelig består applikationslaget af alle DApp’er, der kører på netværket, såsom den decentrale udveksling, mobilapps og andre.

Generel information

Token navn: Waves (WAVES)

Samlet forsyning: 100.000.000 Bølger

Indsatte poletter: 35 millioner USD (rangeret 13)

Min. Til spil :: 1 Bølger (rangeret 10)

Est. årligt udbytte: 7,53% (rangeret 13)

Nuværende pris: $ 0,92 USD 

Antal markeder: 681 (rangeret 1)

Konsensustype: Leaset bevis for indsats

Nøglefunktioner

 • Tokens-oprettelsesplatform, der gør det muligt for ikke-tekniske brugere at oprette digitale aktiver kaldet “Smart Assets”
 • Decentral intern udveksling med en brugervenlig klientvendt grænseflade
 • To (tidligere tre før 1. oktober) tokens tilknyttet Waves-platformen: Waves-tokenet, det primære token, der har adgang og blokerer oprettelsesrettigheder, og Waves Community Token (WCT) er et styrelsestoken til afstemning og samfundsaktiviteter. 
 • Decentraliseret Tokens-klassificeringssystem 
 • Decentraliseret regeringsførelse 

Fordele

 • Nem og omkostningseffektiv tokeniseringsplatform.
 • Brugervenlig tegnebog / intern decentral udveksling // Staking-værktøj.
 • Fås på 681 markeder.
 • En komplet pakke med dev-værktøjer.
 • Fællesskabsstyret pengepolitik.

Ulemper

 • For mange lavkvalitets / ubrugelige smarte aktiver i platformen for bølger.
 • Waves DApps tiltrækker ikke så mange brugere som andre sammenlignelige projekter.
 • Hovedbølger DEX har ikke en 2FA-funktion for et ekstra lag af sikkerhed.

Placering 5 bedste bevis for indsatsmønter: EOS (EOS)

EOS

EOS.IO er det tredje blockchain-hjernebarn af Daniel Larimer, skaberen af ​​delegeret Proof Of Stake (DPoS) konsensusprotokol og medstifter af både Steem og BitShares. EOS.IO sigter mod at blive den førende intelligente kontraktplatform og det decentraliserede operativsystem til decentrale applikationer i industriel kvalitet. EOS-blockchain emulerer et massivt computeroperativsystem, der tildeler knappe ressourcer til decentrale applikationer som CPU, netværk og RAM. CPU og netværk opnås ved at sætte EOS, platformens vigtigste kryptokurrency, RAM, på den anden side, kan købes med EOS.

EOS-transaktioner er superhurtige med kun et halvt sekund for at bekræfte transaktioner og omkring to minutter for at opnå finalitet. Bortset fra at være den vigtigste valuta for knappe databehandlingsressourcer fungerer EOS token også som et styringstoken, hvor brugerne kan bruge det til at stemme på blokproducenter. EOS-platformen viste sig at være meget vellykket, da den er blevet en af ​​de største smarte kontraktplatforme i kryptorummet i dag, kun overgået af Ethereum.  

Generel information

Token navn: EOS (EOS)

Samlet levering: 1.012.836.253 EOS

Indsatte tokens: 1.290 millioner USD i værdi (rangeret 1)

Min. Indsats :: 1 EOS (rangeret 15)

Est. årligt udbytte: 1,84% (rangeret 24)

Nuværende pris: $ 2,95 USD 

Antal markeder: 634 (rangeret 2)

Konsensustype: Byzantinsk fejltolerance Delegeret bevis for indsats BFT-DPoS

Nøglefunktioner

 • Meget højtydende Smart Contract-platform, som EOS-teamet hævder, kan skaleres til millioner af transaktioner pr. Sekund.
 • Fuldstændig fjernelse af transaktionsgebyrer.
 • En adaptiv distribueret hovedbogsteknologi, der kan tilpasses til en række applikationer til tilladelsesfri eller tilladte blockchains. 
 • Sikker parallel og sekventiel ydeevne.
 • Skema, der kan tilpasses.

Fordele

 • Ultrahurt smart kontraktplatform
 • Feeless transaktioner.
 • Den voksende liste over skalerbare DApp’er af høj kvalitet på tværs af forskellige brancher.
 • Det ekstremt talentfulde udviklingsteam
 • Et meget stabilt og likvidt marked.
 • Højeste kapitalisering blandt alle PoS-projekterne på denne liste.

Ulemper

 • Udgifter til oprettelse af konti er en vigtig barriere for adgang til fremtidige brugere.
 • RAM-udgift synes at modsige feeless-transaktionskrav.
 • De regulatoriske konsekvenser for at være sikkerhed.
 • Oplevede decentraliseringsudfordringer.

Rang 4 bedste bevis for indsatsmønter: Tezos (XTZ)

Tezos

Tezos er en schweizisk baseret blockchain til generelle formål, der har været under udvikling siden 2014 og blev udviklet og medstifter af ex-Morgan Stanley Analyst Arthur og Kathleen Breitman. Det er en multifunktionel smart kontrakterplatform til decentraliserede applikationer, der har selvændrende protokol via sin on-chain-styringsmodel. Desuden gør denne selvkorrektionsfunktion det til en ideel decentral konsensusplatform, der har en metakonsensusfunktion, der gør det muligt at understøtte en bred vifte af forbruger- og industrielle applikationer, der sigter mod at udnytte distribueret hovedteknologi.

Dens on-chain-styringsmodel giver interessenter mulighed for at godkende ændringer i protokollerne, der gør dem i stand til at udvikle sig autonomt og ændre deres kode. Dette giver Tezos mulighed for at opgradere sig selv uden at skulle opdele i to forskellige blockchains. Desuden bruger Tezos en PoS-type konsensusmekanisme kaldet Liquid Proof of Stake, der giver deltagerne mulighed for at bruge deres tokens som governance-tokens, ret til at stemme om ændringer og som primære tokens til transaktioner og kræve rettigheder til blokoprettelsesprocessen kaldet bagning. Alle kan deltage i bagning af selv småbeboere ved at delegere XTZ til at blokere skabere kaldet bagere, en samlet Tezos-konto, der har 10.000 eller mere XTZ (1 rulle).

Generel information

Token navn: Tezos (XTZ)

Samlet levering: 813.114.290 XTZ

Indsatte tokens: 522 millioner USD værd tokens (rangeret 2)

Min. Indsats :: 1 XTZ (rangeret 9)

Est. årligt udbytte: 6,94% (rangeret 16)

Nuværende pris: $ 0,913 USD 

Antal markeder: 74 (rangeret 11)

Konsensustype: Flydende bevis for indsats

Nøglefunktioner

 • On-chain Governance.
 • Selvændrende protokol.
 • Smarte kontrakter og formel verifikation.
 • Nem deltagelse i blokoprettelsesaktiviteter (bagning) gennem delegationer.
 • Incitament af godkendte foreslåede protokolforbedringer.

Fordele

 • Meget smidig udvikling gennem sin selvændrende funktion.
 • Decentral styring på kæden.
 • Fremmer decentral innovation.
 • Nøjagtig, sikker og sikker implementering af smarte kontrakter via brug af programmeringssprog Michelson.
 • 2. højeste værdi af tokens, der er sat på listen.

Ulemper

 • Løbende retssager om værdipapirer.
 • Crypto Rating Council siger, at Tezos sandsynligvis er en sikkerhed.
 • Michelsons programmeringssprog ikke kendt.

Placering 3 bedste bevis for indsatsmønter: Kosmos (ATOM)

Kosmos

Cosmos er af dets udviklere blevet kaldt Internet of Blockchains, der består af meget skalerbare, uafhængige og parallelle blockchains, der kan interagere med hinanden via et distribueret netværk. Det giver ikke kun en løsning på blockchain-trilemmaet – skalerbarhed, sikkerhed og decentralisering), men tilbyder interoperabilitet, en værditilvækstfunktion, der er nødvendig for væsentligt at øge anvendelsen af ​​blockchain-baserede applikationer.

Ud over dette udnyttede holdet Tindermint BFT, en konsensusprotokol, der pakker netværks- og konsensuslagene i en blockchain i en generisk konsensusmotor. Denne konsensusmekanisme har en bloktid på 1 sekund, der kan behandle 10 000 transaktioner pr. Sekund med øjeblikkelig finalitet. Det kan også tilpasses tilladte og tilladelsesløse blokkæder, og det er meget sikkert med proof-of-fork-ansvarlighedsfunktioner. Applikationslaget forbindes derefter til denne generiske konsensusmotor via Application Blockchain Interface (ABCI) ved hjælp af let tilgængelige Cosmos Software Development Kits (SDK). 

Generel information

Token navn: Cosmos (ATOM)

Samlet levering: 237.928.231 ATOM

Indsatte tokens: 448 millioner USD værd tokens (rangeret 4)

Min. Indsats :: 1 ATOM (rangeret 13)

Est. årligt udbytte: 9,88% (rangeret 9)

Nuværende pris: $ 2,64 USD 

Antal markeder: 104 (rangeret 9)

Konsensus Type: Tindermynte BFT

Nøglefunktioner

 • Ultrahurtig Tindermint BFT-konsensusprotokol.
 • Lagdelt blockchain-arkitekturdesign (applikationslag, netværk og konsensus).
 • Programmeringssprog agnostisk Application Blockchain Interface (ABCI).
 • Tilgængelig Cosmos SDK og ramme om applikationslag.
 • Inter-Blockchain Communication Protocol (IBC) og proxy-kædefunktionalitet.
 • Hubs and Spoke topology (Hubs and Zones).
 • Gaffel ansvarlighed funktion.

Fordele

 • DApps kan skaleres lodret og vandret.
 • Forskellige blokkæder kan kommunikere med hinanden og opnå interoperabilitet.
 • Meget tilpasselig til forskellige DApps.
 • Understøtter ethvert programmeringssprog.
 • Tiltrækning af nogle projekter af høj kvalitet i dets økosystem.

Ulemper

 • Den indeholder mange nye innovative teknologier, der endnu ikke har bestået tidstesten.
 • Nøglefunktionen til interoperabilitet Inter-block Communication Protocol (IBC) endnu ikke implementeret.

Placering 2 bedste bevis for indsatsmønter: TRON (TRX)

Tron

TRON er et relativt nyt blockchain-projekt, der har til formål at give brugerne et decentraliseret globalt distributionsnet til at etablere et virkelig decentraliseret internet. Det tilbyder implementering af smarte kontrakter via sin Tron Virtual Machine (TVM), der stammer fra Ethereums Virtual Machine (EVM), hvilket gør alle EVM-smarte kontrakter kompatible med TVM. Desuden udnytter Tron Network delegeret Proof of Stake-konsensusmekanisme for at skabe en høj kapacitet, høj skalerbarhed og høj tilgængelighed blockchain-økosystem og når høj båndbredde i gennemsnit 2.000 transaktioner pr. Sekund. Ved at kombinere regenerative “båndbredde” og “energi” koncepter i dets kernearkitekturlag kan det tilbyde næsten gebyrfri transaktioner og oprettelse af konti.

Ud over dette er det ved at udnytte og forbedre tilgængelig open source-teknologi fra andre førende projekter og inkorporere dets teknologi vokset til at blive en af ​​de største blockchain-platforme i hele kryptorummet. Integreret til dens succes er den aggressive markedsføringsstil af dets lederskab for at lokke udviklere ind i sin platform såvel som at holde et højt niveau af engagement med kryptokurrency-samfundet gennem flere incitamenterede bevidsthedsaktiviteter. Dette er oven på flere succesrige partnerskaber, samarbejder og erhvervskøb. Mest fremtrædende af alt er erhvervelsen af ​​Bittorent, en af ​​de mest succesrige implementeringer af et distribueret netværk. Flere projekter er allerede i gang for at udnytte dets Bittorrent. 

Generel information

Token navn: Tronix (TRX)

Samlet forsyning: 99.281.283.754 TRX

Indsatte tokens: 118 millioner USD i værdi tokens (rangeret 8)

Min. Til indsats :: 1 TRX (rangeret 2)

Est. årligt udbytte: 4,13% (rangeret 21)

Nuværende pris: $ 0,0163 USD

Antal markeder: 108 (rangeret 8)

Konsensustype: delegeret bevis for indsats (DPoS)

Nøglefunktioner

 • En højtydende blockchain, der er skalerbar og sikker.
 • En række udviklingsværktøjer til hurtig og nem implementering af decentrale applikationer
 • Feeless-lignende transaktionsmodel gennem regenerative ressourcer som “Bandwith” og “Energy”, der erstatter “Gas” -afgifter
 • Nem og næsten gratis oprettelse af konto / tegnebog
 • Ethereum-kompatibel virtuel maskine: Tron virtuel maskine

Fordele

 • Hurtige, sikre og billige transaktioner.
 • Lav adgangsbarriere for nye brugere.
 • Let tilgængelige udviklingsværktøjer.
 • DApps-økosystem, der vokser hurtigst.
 • Imponerende marketinginitiativer.
 • Mange partnerskaber og samarbejder. 

Ulemper

 • Grundlægger beskyldt for at overdrive projektet.
 • Dele af kryptosamfundet ser projektet som en kopi af platforme.
 • Mangel på DApps mangfoldighed.

Rang 1 bedste bevis for indsatsmønter: Fusion (FSN)

Fusion er måske det mest interessante proof-of-stake-projekt i 2020 af forskellige årsager. Ikke alene er brugssagen bag symbolet en af ​​vores favoritter, men deres grundlægger er også administrerende direktør for en inkubator, der har produceret adskillige andre kryptosucceser som; VeChain og QTUM.

I modsætning til de fleste kryptoprojekter udfører Fusion faktisk på sin køreplan for at skabe et skalerbart, interoperabelt og virkelig decentraliseret blockchain-økosystem til apps til finansielle tjenester. Selvom teknisk udvikling som Crypto Financial Smart Contract sigter de mod at give brugerne mulighed for at handle i forskellige valutaer ved hjælp af Fusion blockchain.

Hvis du har læst nogle af vores andre artikler, ved du, at vi er meget bullish på de projekter, der sigter mod at give “forbindelse” i det i øjeblikket meget fragmenterede kryptolandskab. Og Fusion gør netop det.

Generel information

Token navn: Fusion (FSN)

Samlet forsyning: 62.762.743 FSN

Staked tokens: 5 millioner USD i værdi tokens (rangeret 8)

Min. Indsats :: 1 FSN (rangeret 1)

Est. årligt udbytte: 18% (rangeret 3)

Nuværende pris: $ 0,53800 USD

Antal markeder: 27 (rangeret 8)

Konsensus Type: Hierarkisk hybrid konsensusmekanisme (HHCM)

Nøglefunktioner

 • En højtydende blockchain, der bruger den bedste del af proof of stake og proof-of-work.
 • Et sikkerhedslag, der beskytter alle aktiver, der er låst fast i Fusion-blockchain for at sikre, at ingen enkelt person har adgang
 • Ekstremt simpelt for brugerne at blive involveret som en node og optjene staking belønninger
 • Avancerede funktioner til at imødekomme de komplekse behov i økonomiske brugssager

Fordele

 • Hurtige, sikre og billige transaktioner.
 • Lav adgangsbarriere for nye brugere.
 • Let tilgængelige udviklingsværktøjer.
 • Avancerede lag af sikkerhed.
 • Gennemført hold.
 • En af de få succesrige ICO’er. 

Ulemper

 • Prisen på token er over 20 gange lavere

  all-time high (måske en mulighed).

 • Der er stor konkurrence inden for det økonomiske

  applikationsinfrastrukturplads.

 • Udførelsen af ​​deres resterende kørepladeposter

  vil være kritisk for en tilsvarende stigning i tokenprisen.

Afsluttende tanker

Vi oprettede listen ved hjælp af data tilgængelige fra en bred vifte af velrenommerede ressourcer. Derudover skal læsere bemærke, at resultatet af denne liste let kan ændres når som helst. Dette skyldes den meget flygtige karakter af denne spirende industri og den hastighed, hvormed den ændres. Desuden afhænger den opfattede værdi af hvert projekt af ens prioriteter, krav og fordomme. Resultatet af placeringen kunne have ramt en nerve hos nogle læsere, især dem, der er meget lidenskabelige med deres støttede projekt. Ikke desto mindre er dette resultatet af en omhyggelig indsats for at oprette en ærlig og objektiv liste over Best Proof of Stake-tokens, der i øjeblikket er tilgængelig i kryptoøkosystemet. Benyt lejligheden til at udtrykke dine tanker om denne liste i kommentarfeltet nedenfor.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Please Follow Us
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner