12 parasta Ethereum-lompakkoa 2021 – arvostelut ja ostajan opas

1. Ledger Nano S 2. Trezor 3. Exodus
pääkirja nano trezor Exodus-lompakko
ALOITTAA! ALOITTAA! ALOITTAA!

Tällä hetkellä Ethereum on toiseksi suurin kryptovaluutta, jonka markkina-arvo on yli 70 miljardia dollaria. Vaikka Bitcoin on suurin, jonka markkinaosuus on 43%, mukaan CoinMarketCap.com, Ethereumin kiinnostus on noussut hämmästyttävään 5700%: n hinnankorotukseen vuonna 2018. Tässä opetusohjelmassa käymme läpi parhaat Ethereum-lompakot, jotta löydät helposti turvallisen tavan tallentaa pian ostamasi ETH.

Mikä erinomainen Ethereum-lompakko tarvitsee:

  • Varmuuskopiointijärjestelmä, jonka avulla voit varmuuskopioida lompakon virheiden sattuessa.
  • Yksityiset avaimet, joita hallitset itse. Suosittelemme, että sinulla on laitteistolompakko, koska haittaohjelma voi rikkoa verkossa tallennettuja ohjelmistoja ja lompakoita.
  • Helppokäyttöinen: Nykyään on tavallista sisällyttää näyttö Ethereum-lompakkoon, jotta voit helposti määrittää ja käyttää lompakkoa.
  • Yhteensopivuus eri käyttöjärjestelmien kanssa, kuten Macintosh OS X, Windows, Linux, Ubuntu, Android ja kaikki muut mahdollisesti käyttämäsi käyttöjärjestelmät.
  • Tiimin lompakon takana tarjoamat päivitykset ja aktiivinen tuki.

Jos etsimäsi ETH-lompakko on tällä hetkellä tai sinulla jo on sellainen, se ei täytä joitain näistä vaatimuksista, suosittelemme, että harkitset päätöstäsi uudelleen. Katso, sopivatko tämän oppaan lompakot budjettiisi.

HUOMAA : Useimmat Ethereum-lompakot eivät maksa enempää kuin 100 dollaria, ja se voi mahdollisesti säästää tuhansien, ellei enempää, menettämiseltä. Ethereumin lompakon ostaminen alle 100 dollarilla pääoman turvaamiseksi Ethereumissa on likaa halpaa.

Laitteisto Ethereum-lompakko vs. työpöytä / mobiili / web-lompakko

On joitain kiistoja, kun puhutaan laitteiston eduista ja haitoista vs. työpöytä- tai mobiililompakosta (online-Ethereum-lompakot). Yksi osa väittää, että laitteistolompakko on turvallisin, koska se on offline-tilassa tallennettu lompakko; siten mikään haittaohjelma tai hakkeri ei voi rikkoa sitä. Toisaalta monet sanovat kuitenkin, että sen säilyttäminen kodissasi on yhtä helppoa (varastamalla lompakko).

TheEasyBitcoin.com -sivustolla suosittelemme aina lukijamme ostamaan laitteistolompakon, mutta olemme silti avoimia tarkastelemaan ja arvioimaan verkossa toimivia palveluja, kuten mobiili-, verkko- tai työpöydän lompakoita. Siksi tässä opetusohjelmassa, josta autamme sinua löytämään parhaan Ethereum-lompakon, näet sekoituksen palveluita / tuotteita – sekä kylmävarastointiin että verkkopalveluihin. Uskomme, että olet ainoa henkilö, joka tietää, minkä tyyppinen lompakko sopii parhaiten tarpeisiisi.

Joka tapauksessa, nyt kun tiedät, mitkä tekijät sinun on otettava huomioon ostaessasi Ethereum-lompakkoa, pääsemme heti vuoden 2020 parhaiden Ethereum-lompakoiden luetteloon.

Top 20 parasta Ethereum-lompakkoa vuonna 2021

1. Ledger Nano S (laitteistolompakko)

Ledger Nano S on ylivoimaisesti yksi suosituimmista Ethereum-laitteistolompakoista, koska se tekee työnsä täydellisesti samalla kun se on yksi markkinoiden halvimmista lompakoista (69,60 €). Lompakko sai OLED-näytön, joka on helppo määrittää ja käyttää. Parasta on, että voit tallentaa laajan valikoiman kryptovaluuttoja, kuten Bitcoin, Ethereum ja Litecoin – muutamia mainitakseni. Voit jopa tallentaa erilaisia ​​altcoineja samaan lompakkoon. Siksi et tarvitse uutta lompakkoa jokaiselle kryptovaluutalle, jonka haluat tallentaa – täydellinen niille, jotka haluavat minimoida sijoitusriskin jakamalla sen erilaisiin digitaalisiin omaisuuseriin.

Tässä on opetusohjelma Ledger Nano S: n määrittämisestä ja käytöstä:

Voit käyttää Ledger Nano S: ää jopa hakkeroidussa tietokoneessa asettamatta kryptovaluuttojasi vaaraan – niiden turvallisuus on niin kestävää, että kukaan muu kuin sinä, ei voi käyttää sitä. Ehdottomasti yksi kaikkien aikojen parhaista lompakoista Ethereumille.

Aloita LEDGER-lompakko

2. Trezor (laitteistolompakko)


Trezor on kaikkien aikojen ensimmäinen Bitcoin-lompakko, ja nyt sitä voidaan käyttää Ethereumissa MyEtherWallet-web-käyttöliittymän kautta. Säilytä lompakko offline-tilassa ja kun haluat käyttää Bitcoinejasi, liitä lompakko tietokoneellesi, anna salasana ja voilá, sinulla on pääsy lompakkoon.

Tässä on video Trezorin määrittämisestä ja käytöstä:

Tämä lompakko, kuten Ledger Nano S, käyttää kaksivaiheista todennusta varmistaakseen, että yrität todella käyttää lompakkoasi. Voit myös käyttää Trezoriasi pääavaimena kaikkiin verkkotileihisi heidän Trezor Password Manager -sovelluksen avulla. Vaikka tätä ei tarvita erinomaiselle lompakolle, se vain osoittaa kuinka luovaa ja intohimoisesti tiimi suhtautuu TREZORin käyttötapoihin.

ALOITA TREZOR

3. Exodus (työpöydän lompakko)

Exodus on helppokäyttöinen, monikryptovaluuttainen työpöydän lompakko. Exoduksen avulla saat yleiskuvan kryptovaluutta-salkustasi ympyräkaaviosta ja niiden yhdistetystä arvosta suoraan, kun kirjaudut lompakkoon. Se tukee Bitcoinia, Auguria, Dashia, Dogecoinia, Ethereumia, Factomia, Golemia ja Litecoinia, mikä tekee siitä erinomaisen lompakon niille teistä, joilla on laaja kolikkosalkku..

Lompakon käyttäminen edellyttää Internet-yhteyttä, mutta koska yksityisiin avaimiin pääsee vain työpöydän kautta, se on silti yksi turvallisimmista tavoista tallentaa Ethereum. Se on myös ensimmäinen lompakko, johon sisältyy ShapeShift, jonka avulla voit vaihtaa suoraan työpöydän lompakkoon – tämä on erittäin kätevää, jos haluat pitää ETH: n yhdessä paikassa ja silti pystyä vaihtamaan sitä.

Yhden napsautuksen sähköpostin palautus ja varmuuskopioinnin avaimet helpottavat kadonneiden yksityisten avainten varmuuskopiointia ja palauttamista varmistaen samalla, että avaimet eivät päädy väärän henkilön käsiin. Mac, Linux ja Windows ovat ainoat käyttöjärjestelmät, jotka tukevat sovellusta, joten jos sinulla on jokin muu käyttöjärjestelmä, sinun on etsittävä muualta.

Mikä on paras osa tätä Ethereum-lompakkoa, jota saatat kysyä? No, se on ILMAISTA! Sinun ei tarvitse sijoittaa kovalla työllä ansaittua rahaa laitteistolompakkoon (vaikka suosittelemme sitä erittäin paljon). Exodus on varmasti paras Ethereum-lompakko-ohjelmisto / sovellus kaiken tarjoamansa perusteella ja että se tekee sen ilmaiseksi.

ALOITA EXODUS

4. Jaxx (matkapuhelin)

jaxx-mobiilisovellusJaxx on kanadalaisen Decentralin luoma monikäyttöinen matkapuhelinlompakko. Se tukee toistaiseksi 16 kryptovaluutan tallentamista, ja Jaxxin takana oleva tiimi työntää aina lompakkoaan eteenpäin. Selkeän käyttöliittymän avulla aloittelijan on helppo navigoida ja pysyä turvassa, mutta siitä on tullut yksi suosituimmista matkapuhelimista, joissa on yli 400 000 käyttäjää.

Yksityiset avaimesi eivät koskaan jätä laitettasi. Sinulla on siemenavaimia, joiden avulla voit tarvittaessa palauttaa varasi. Matkapuhelinta tukee Android, iOS, Mac OS, Windows, Linux, Chrome & Jaxx-tiimi käynnistää Firefox-laajennuksen ja laitteistolompakoita suosiville niille lähikuukausina.

Heidän tiiminsä on hämmästyttävä ja tarjoaa kehitystä ja pyrkii lompakkoonsa parhaaksi. Jaxx, toisin kuin Exodus, tukee älykkäitä sopimuksia (lue lisää älykkäistä sopimuksista täältä). Jaxx on ilmainen ja on siksi erinomainen valinta niille, jotka eivät mieluummin kuluta rahaa Ethereumin lompakkoon.

Suosittelemme Jaxxia!

ALOITA JAXX

5. Sumu (työpöydän lompakko)

Mist on virallinen Ethereum-lompakkosovellus. Lataat lompakon ja se alkaa synkronoitua kaikkien Ethereum-solmujen kanssa. Sen jälkeen he pyytävät sinua asettamaan salasanasi lompakkollesi. Kirjoita tämä paperille ja säilytä se turvallisesti kotona, koska jos unohdat salasanan, lompakkoasi ei voi palauttaa.

Kun olet asettanut lompakon oikein, sen käyttö on melko suoraviivainen prosessi. Saat joukon julkisia avaimia ja joukon yksityisiä avaimia, jotta voit lähettää ja vastaanottaa Ethereumia lompakkoon.

Yksityiset avaimet tallennetaan itse laitteeseen, eikä niitä ole palvelimella, mikä tekee siitä turvallisen. Ainoa havaitsemme, että käyttöliittymä ei ole optimaalinen aloittelijalle. Jotkut muut tarkastelemistamme ovat helposti ymmärrettäviä ympyräkaavioita ja näyttävät ”nykyaikaisemmilta”.

ShapeShift on saatavana Mist-lompakossa, mikä helpottaa kolikoidesi vaihtamista muihin valuuttoihin. Mac, Linux ja Windows tukevat sumua, ja Jaxxina se tukee älykkäitä sopimuksia.

ALOITA MIST LÄMMIKKÄ

6. Atomic-lompakko 

Atomic Wallet on moniosainen kryptovaluutta, ei-vapausrangaistus, joka tukee Ethereumia ja yli 500 kolikkoa ja rahaketta. Atomic kiinnostaa yhä enemmän salausyhteisöä. 

Ethereumin ja 30 parhaan kolikon lisäksi Atomic tukee kaikkia ERC20-tunnuksia: Mukautetun tunnuksen avulla voit lisätä minkä tahansa Ethereum-tunnuksen sekunneissa.

Atomicissa voit vaihtaa suuren joukon salauksia suoraan sovelluksessa. Mukana ovat myös vaihtoehdot Ripplen, Bitcoinin, Bitcoin Cashin, Litecoinin ja Ethereumin ostamiseen pankkikortilla.

Tärkeä muistiinpano: Atomicissa sinun ei tarvitse läpäistä KYC: tä tai muita henkilöllisyystodistuksiasi. Asenna vain sovellus ja käytä sitä haluamallasi tavalla. Atomic-versiot ovat saatavana MacOS-, Windows-, Ubuntu-, Fedora-, Debian-, iOS- ja Android-versioille.

Jotta salauksesi olisi turvallinen, on melko tärkeää kirjoittaa muistisemulaite sovelluksen asennuksen jälkeen. Niin kauan kuin muistisivusi ovat vain sinulle tiedossa – varat ovat turvassa.

Toinen ominaisuus on yksityisten avainten tuonnin tuki, jonka avulla voit helposti siirtää varoja mistä tahansa muusta salauslompakosta.

ALOITA ATOMIC Lompakko

7. MetaMask (työpöydän lompakko)

metamask-logoMetaMask on ainutlaatuinen Ethereum-lompakko, koska se ei vain anna sinun lähettää ja tallentaa ETH: ta, vaan antaa sinulle myös pääsyn hajautettuihin Ethereum-sovelluksiin. Yksityiset avaimet salataan tietokoneellasi, jonka voit purkaa milloin tahansa päästäksesi yksityisiin avaimiin.

Tässä on johdanto alustaan:

Kuten mikä tahansa muu Ethereum-työpöydän lompakko, tämä on ilmainen. Heidän lompakonsa käyttää Chrome- ja Firefox-laajennuksia päästäksesi lompakkoon, joten niin kauan kuin tietokoneesi voi käyttää joko Chromea tai Firefoxia, voit käyttää sitä. Ne eivät kuitenkaan tue älykkäitä sopimuksia. Ja ShapeShift ei ole käytettävissä alustalla. Se on kuitenkin turvallinen lompakko, joten se on syytä mainita tässä parhaiden Ethereum-lompakoiden oppaassa.

ALOITA META-MASKILompakko

8. MyEtherWallet (verkkolompakko)

myetherwallet-logoTämä on epätavallinen verkkolompakko, koska se ei käytä palvelimia yksityisten avainten isännöimiseksi. Sen sijaan se tallentaa yksityiset avaimet tietokoneellesi, mikä tekee lompakosta turvallisen. Se on avoimen lähdekoodin lompakko, jotta voit kirjoittaa ja käyttää älykkäitä sopimuksia. Se mahdollistaa myös vaihdon ETH: n ja BTC: n välillä, mikä sopii täydellisesti BTC: tä / ETH: ta käyville, ja päinvastoin, joka ei halua heidän Ethereuminsa liikkuvan pörssissä.

Voit käyttää myös laitteistolompakkoa, kuten Ledger Nano S tai Trezor MyEtherWalletin kanssa, käyttääksesi sitä tietokoneella. Se on verkkolompakko, joten pääset lompakkoon verkon kautta (millä tahansa alustalla, jopa PS4: llä) ja sillä on Chrome-laajennus, jos haluat sen.

Jotkut väittävät, että aloittelijalle voi olla vähän vaikeaa käyttää, mihin olemme samaa mieltä. Kuitenkin, kun olet tottunut lompakkoon, se on kakku. Suosittelemme sitä erittäin hyvin MEW: n tarjoaman salauksen erinomaisen tuen, yksityisyyden ja turvallisen tallennuksen ansiosta.

ALOITA Ether-Lompakkoani

9. Coinbase (verkkolompakko)

Coinbase-arvosteluCoinbase on ylivoimaisesti eniten käytetty lompakko. Coinbase, kun Bitcoin on uutisissa, on rekisteröitynyt yli 100000 käyttäjää – päivässä. Aluksi he sallivat vain Bitcoinin ostamisen ja varastoinnin, mutta nykyään sen avulla voit tallentaa Ethereumia, Bitcoin Cashia ja Litecoinia.

Se on halpa ja nopea tapa tallentaa Ethereumia ja muita kryptovaluuttoja, koska ne palvelevat maasi (tässä on luettelo kaikista maista, joita he palvelevat.)

Jos he palvelevat maasi, toimi seuraavasti:

  • Rekisteröidy Coinbasessa
  • Hanki julkinen osoitteesi
  • Siirrä ETH Coinbase-julkiseen avaimeen
  • Säilytä ETH Coinbasessa

Suurin haittapuoli Ethereumin tallentamisesta Coinbaselle on, että he ovat vastuussa julkisista avaimista, koska ne on tallennettu palvelimilleen. Sinulla ei ole hallintaa heistä, ja koska miljoonat ihmiset käyttävät Coinbasea, hakkerit haluavat kohdistaa alustaansa. Vaikka Coinbasen käyttäjien hakkeroimisesta ei ole kovin paljon onnistuneita tapauksia, suosittelemme hankkimaan laitteistolompakon, jos pidät Ethereumia pitkään.

ALOITA KOLIKKOPOHJA

10. ETHAddress (paperilompakko)

verkkotunnuksen yleiskatsausETHAddress on halvin vaihtoehto niille, jotka haluavat kylmävaraston Ethereumille. Tämä paperilompakko on avoimen lähdekoodin projekti, jonka tulostat itse kotona ja joka sisältää yksityiset ja julkiset avaimet, jotta voit nopeasti lähettää ja tallentaa Ethereumia.

Voit halutessasi käyttää salattuja avaimia, jos haluat lisätä avainten turvallisuutta. Älykkäitä sopimuksia ei tueta, mutta koska tämä lompakko on paperille, sitä ei voida odottaa. Henkilökohtaisia ​​tietoja ei tarvita, joten osoitetta ei voida jäljittää sinulle.

ALOITA ETHADRESS

11. KeepKey (laitteistolompakko)

KeepKey-Bitcoin-Wallet-ReviewKeepKey on kallein Ethereumin laitteistolompakko, jonka hinta on 120 dollaria. Sen avulla voit tallentaa Ethereumin offline-tilassa laitteistolle, aivan kuten Trezor tai Ledger Nano S. Se on hieman paksu ja sitä on vaikea kantaa.

Lompakon muovinen runko on hieman alttiina vaurioille, jos pudotat sen tai jos et huolta siitä kunnolla. Suosittelemme, että otat huomioon Ledger Nano S: n tai Trezorin ennen KeepKeyn ostamista. Mutta jos pidät lompakon käyttöliittymästä ja haluat käyttää hieman ylimääräistä rahaa lompakkoon (näyttääksesi kuinka paljon palloa olet), tämä on lompakko sinulle.

Aloita avaimet

12. Pariteetti

pariteettilogoPariteetti on lompakko, jonka avulla voit samalla olla yhteydessä Ethereum-verkkoon ja tietokoneeseesi. Kuten MyEtherWallet, Parity on enemmän selain kuin vain lompakko. Saat pääsyn kaikkiin Ethereumin hajautettuihin sovelluksiin, ja voit itse irrottaa alustan pikemminkin kuin “vain” ostaa ja myydä Ethereumia.

Parity on uusi lompakko ja siinä on vankat turvatoimet, jotta voit olla turvallisesti vuorovaikutuksessa Ethereum-lohkoketjun kanssa. Tällä hetkellä Parityä tuetaan Linuxissa, Windowsissa ja Macissa. Parityllä on ollut joitain hakkereita, viimeisin marraskuussa 2018, jolloin heidän täytyi jäädyttää koko verkko, jonka arvioidaan sisältävän yli 150 miljoonaa dollaria Ethereumia.

Emme suosittele sinua kokeilemaan Parityä juuri nyt, mutta alustoilla ja lompakoilla esiintyy virheitä. Näemme, pystyvätkö he korjaamaan maineensa vuonna 2020 ja kiipeämään tikkailla parhaiden ETH-lompakoiden luettelossa.

ALOITA PARITEETTI

Johtopäätös

Vaikka suosittelemme, että ostat laitteistolompakon, suurin osa parhaista lompakoista on itse asiassa verkko / työpöytä / mobiilipohjainen. Kuinka sanomme, että nämä laitteistolompakot ovat parhaita, kun taas luetteloa hallitsevat ohjelmistot / verkkolompakot? Laitteiden lompakoita ei yksinkertaisesti ole niin paljon kuin online- / työpöytäpohjaisia.

Toivomme, että olemme toimittaneet riittävästi tietoja kustakin lompakosta, jotta voit tehdä koulutetun päätöksen ostaessasi Ethereum-lompakkoa. Onnea!

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map