6 καλύτεροι τρόποι για να αγοράσετε το Ripple 2021 – Ο οριστικός οδηγός

1. BitStamp 2. CoinCheck 3. CoinOne
bitstamp κέρμα νόμισμα
ΞΕΚΙΝΑ! ΞΕΚΙΝΑ! ΞΕΚΙΝΑ!

Χρησιμοποιώντας την επιρροή του Blockchain, η Ripple υποστηρίζει μια ομαλή εμπειρία για την αποστολή νομίσματος παγκοσμίως. Καθώς τα χρηματοπιστωτικά ιδρύματα συνδέονται με το αναπτυσσόμενο παγκόσμιο δίκτυο της Ripple. μπορούν να αναλάβουν τις πληρωμές των πελατών τους, οι οποίες είναι προσβάσιμες σε οποιοδήποτε μέρος του κόσμου, με πιο οικονομικό και αυθεντικό τρόπο. Διαφορετικές τράπεζες και πάροχοι πληρωμών μπορούν να χρησιμοποιήσουν το Ripple (XRP) για να τονώσουν το χαμηλότερο κόστος και επίσης να εισέλθουν σε νέες αγορές.

Έχοντας περισσότερους από 100 πελάτες (τράπεζες) σε όλο τον κόσμο, τα γραφεία της Ripple έχουν έδρα στο Σαν Φρανσίσκο, τη Νέα Υόρκη, το Λονδίνο, το Σίδνεϊ, την Ινδία, τη Σιγκαπούρη και το Λουξεμβούργο.

Λοιπόν, πώς ωφελείται?

  • Νέος τόμος: Ο νέος όγκος και η ρευστότητα βελτιώνονται, τα χρηματιστήρια έχουν είσοδο στην αγορά, καθώς η συνεισφορά της XRP ως ψηφιακού περιουσιακού στοιχείου επιτρέπει παγκόσμιες πληρωμές.
  • Αξιόπιστος όγκος: Οι ροές πληρωμών μέσω του XRP παρέχουν σταθερό όγκο για ανταλλαγές και τους συνδεδεμένους συμμετέχοντες στην αγορά.
  • Ταχύτερη διευθέτηση: Συγκρίνοντάς το με το Bitcoin και οποιοδήποτε άλλο ψηφιακό στοιχείο, το XRP ταιριάζει πάνω από 500x γρηγορότερα, γεγονός που επιτρέπει στους χρήστες να βιώσουν σχεδόν άμεσες ανταλλαγές μεταξύ ανταλλαγών.

Έτσι, αφού γνωρίζουμε μια ουσία ή μια επιφανειακή γνώση στο Ripple, πού πραγματικά ερευνούμε για να την αγοράσουμε?

Αυτό το άρθρο θα παρέχει συγκρίσεις κορυφαίων ανταλλαγών, μαζί με τις προοπτικές, τα μειονεκτήματα και τα προνόμιά τους, προκειμένου να καθοδηγήσει τους χρήστες στην επιλογή του κατάλληλου ανταλλαγής για την αγορά του Ripple.

Κορυφαίοι 6 τρόποι για να αγοράσετε το Ripple 2021

1. Bitstamp

BitstampΈχοντας καθιερωθεί και είναι γνωστό ως ένα από τα πιο μακροχρόνια χρηματιστήρια παγκοσμίως – το κράτησαν απλό και απλό με αποτέλεσμα τη δημιουργία και την ανάπτυξη επιφανών σχέσεων στη βιομηχανία.

Συντονίστηκαν και εξυπηρετήθηκαν στενά με το Coinbase, ένα κορυφαίο χρηματιστήριο που βρίσκεται σε άνθηση και σημειώνεται ως ένα από τα καλύτερα χρηματιστήρια. Γοητεύτηκαν και έλαβαν επενδύσεις από την Pantera Capital, έναν αρκετά σημαντικό επενδυτή επιχειρηματικών κεφαλαίων για συγκεκριμένα Bitcoin, όπου η Benchmark το κατείχε εν μέρει. Fortress Investment Group και Ribbit Capital.

Με έδρα το Λουξεμβούργο, είναι αρχικά το πρώτο και αυτόνομο ανταλλαγή ψηφιακών στοιχείων που διαμορφώνεται πλήρως και στα 28 κράτη μέλη της ΕΕ, τα οποία ανακοίνωσαν την κυκλοφορία των συναλλαγών XRP στο χρηματιστήριο. Το XRP είναι ένα ατομικιστικό ψηφιακό στοιχείο που ανήκει στο Ripple Consensus Ledger. Πρέπει να σημειωθεί ότι η διαπραγμάτευση XRP βρέθηκε διαθέσιμη από τις 17 Ιανουαρίου 2018, με προμήθειες 0% για τον πρώτο μήνα. Αλλά οι τιμές φαίνεται να αλλάζουν μέσα στο έτος λόγω της δημοτικότητας και της ζήτησης.

Τα δύο ενημερωμένα ζεύγη συναλλαγών που προσαρτώνται στο μητρώο του Bitstamp είναι XRP / USD και XRP / EUR. Το XRP είναι ιδιοσυγκρασιακό μεταξύ άλλων ψηφιακών περιουσιακών στοιχείων όπου μπορεί να λειτουργήσει ως συνδεδεμένο νόμισμα για σύμφωνο ή συμβιβασμό σε πραγματικό χρόνο, παρέχοντας αξιόπιστη και αποδοτική ανταλλαγή αξιών μεταξύ των συνόρων, η οποία είναι αποτελεσματική.

Η επιλογή πραγματοποίησης καταθέσεων και αναλήψεων XRP ξεκίνησε στις 17 Ιανουαρίου με πλήρη λειτουργία συναλλαγών. Επιπλέον, όσον αφορά το πρόγραμμα κινήτρων XRP της Ripple, Μέχρι τα τέλη Απριλίου, το Bitstamp θα έχει πρόγραμμα περιορισμένων χρεώσεων.

Στη μέση της κοινής γνώμης, λάμπει ως ενθαρρυντικό και αμερόληπτα θετικό φως στο Bitstamp. Καθώς είναι καλά φημισμένη και καθιερωμένη στο παρελθόν, παρατηρήσαμε σε μερικές από τις κριτικές που εξετάστηκαν πρόσφατα, προκειμένου να δείξουμε μια πιο υπάρχουσα εικόνα.

Τα πλεονεκτήματα

Οι άνθρωποι στοχεύουν να αναζητήσουν χαμηλά τέλη συναλλαγών κατά 25% ή ακόμα και χαμηλότερα. Οι Ευρωπαίοι συνιστούν τη χρήση του Bitstamp, επειδή οι χρήστες μπορούν να καταθέσουν ευρώ σε SEPA δωρεάν. Οι χρήστες επίσης δεν χρειάζεται να επιβαρύνονται με χρέωση συναλλαγής όταν αποσύρει το BTC. Υπάρχουν απόψεις και ισχυρισμοί ότι η υποστήριξη πελατών του Bitstamp είναι κατά κύριο λόγο προτιμότερη από άλλες ανταλλαγές σε συνδυασμό, ωστόσο, μπορεί να είναι πολύ σκόπιμη. Καθώς το εμπόριο καθιερώνεται και εισέρχεται, είναι εξαιρετικά γρήγορο. Τα αναλυτικά στοιχεία ταξινομούνται με εκείνα των τυποποιημένων βασικών αναλυτικών στοιχείων συναλλαγών. Για τους ίδιους λόγους, το Bitstamp διαθέτει άδεια.

Τα μειονεκτήματα

Οι χρήστες που καταθέτουν χρηματικά ποσά μέσω πιστωτικής κάρτας μπορεί να είναι εξαιρετικά υπερβολικοί. Αυτό είναι συνήθως ένας κοινός κανόνας και πρότυπο μεταξύ των περισσότερων ανταλλαγών κρυπτονομισμάτων. Οι χρήστες θα πρέπει να αποφεύγουν τη χρήση πιστωτικής κάρτας σε οποιαδήποτε ανταλλαγή ή μάλλον, να είναι έτοιμοι να πληρώσουν κάποια αρκετά κεκλιμένα τέλη.

Η διαδικασία επιβεβαίωσης μπορεί να είναι χρονοβόρα για τους χρήστες, αλλά αυτό είναι πολύ πιθανό για τη μεγάλη πλημμύρα των εμπόρων κρυπτογράφησης. Το ποσό των διακριτικών είναι λίγο περιορισμένο (BTC, LTC, XRP και ETH) σε αντίθεση με ορισμένες περισσότερες πολλαπλές ανταλλαγές που είναι διαθέσιμες σήμερα σε όλο τον κόσμο.

Ένα πράγμα που πρέπει να σημειωθεί είναι ότι κάθε χρήστης βλέπει είναι ότι η μεταφορά νομισμάτων από το Bitstamp σε ευρωπαϊκές τράπεζες μπορεί να είναι μια ταλαιπωρία, δεδομένου ότι πολλές ευρωπαϊκές τράπεζες δεν επιτρέπουν ή μάλλον απαγορεύουν συναλλαγές με εταιρείες που σχετίζονται με το Bitcoin. Δεν σχετίζεται σε μεγάλο βαθμό με το πρόβλημα του Bitstamp, αλλά εξακολουθούν να είναι υπεύθυνα για το επίπεδο επιφάνειας.

Περίληψη? Εάν ένας χρήστης αναζητά ένα καλό, αβίαστο μέρος για να πραγματοποιεί συναλλαγές (αγορά και πώληση) Bitcoin με ασφάλεια, αλλά και με έδρα την Ευρώπη, το Bitstamp είναι μια από τις καλύτερες επιλογές ή δυνατότητες που είναι διαθέσιμες και διαθέσιμες.

ΞΕΚΙΝΗΣΤΕ ΜΕ BITSTAMP

2. Coincheck

λογότυπο κέρματοςΩς ένας από τους κορυφαίους παρόχους υπηρεσιών ψηφιακού νομίσματος στην Ασία, το Coincheck διαθέτει ένα τεράστιο δίκτυο διασπαρμένο σε πολλές χώρες της περιοχής, όπου παρέχουν πολλές αυθεντικές προσφορές υπηρεσιών και επίσης υποστηρίζει χρήστες, συμπεριλαμβανομένων αγοραστών και πωλητών στην πλατφόρμα.

Οποιαδήποτε πηγή οδηγού στην οποία υπάρχουν πολλές περιπτώσεις που αποφασίζουν να ευνοηθούν μακροπρόθεσμα και παρέχει ένα σωστό όραμα καθώς περνά ο καιρός, ο Coincheck διαβεβαιώνει να παραμείνει και να διατηρήσει τη θέση του στις ασιατικές αγορές για μεγάλο χρονικό διάστημα.

Τα πλεονεκτήματα

Εύκολη διαπραγμάτευση

Η πλατφόρμα γρήγορης και άμεσης διαπραγμάτευσης είναι η κύρια υπηρεσία που υποστηρίζεται από το Coincheck, η οποία εξασφαλίζει στους χρήστες να προσαρμόζονται στην πλατφόρμα και να αρχίζουν τις συναλλαγές (αγορά και πώληση) αγαπημένων και αποδεκτών ψηφιακών νομισμάτων μέσα σε λίγα λεπτά.

Η διεπαφή χρήστη στο διαδίκτυο εξασφαλίζει στους χρήστες μια εύκολη εμπειρία στην εκκίνηση πραγμάτων, και αργότερα αγοράζοντας γνωστά ψηφιακά νομίσματα που έχουν δημιουργηθεί από οποιαδήποτε περιοχή ή τοποθεσία εντός της πλατφόρμας. Υπάρχει τεράστια πολλά υποσχόμενη βοήθεια για πολλούς τύπους καθιερωμένων δημοφιλών ψηφιακών νομισμάτων και οι έμποροι που συνήθως εγκαθίστανται με πολλαπλά νομίσματα θα θαυμάσουν αναμφισβήτητα την ευκολία ευελιξίας που παρέχει η πλατφόρμα.

Στενή ασφάλεια

Η ασφάλεια είναι ένα κυρίαρχο χαρακτηριστικό όσον αφορά τη χρήση των σωστών πλατφορμών συναλλαγών ψηφιακού νομίσματος και η Coincheck αποκτά την υψηλή θέση σε αυτό το ζήτημα. Προχωρώντας σε βάθος προς το σύστημα ασφαλείας, η τεχνολογία ψυχρής αποθήκευσης ενσταλάζει και διασφαλίζει ότι το ψηφιακό νόμισμα έχει κατατεθεί με αυθεντικό τρόπο και είναι απρόσβλητο από εξωτερικά εμπόδια.

Η αυστηρή πολιτική σχετικά με την ασφάλεια δηλώνει ότι η ίδια η πλατφόρμα διαδραματίζει μεγάλο ρόλο στο να διασφαλίσει ότι οι έμποροι μπορούν να εκτελούν τις καθημερινές τους εργασίες με ευκολία και σιγουριά.

Ένα άλλο έξυπνο πρωτόκολλο ασφαλείας που λαμβάνεται είναι να κάνουμε τα πράγματα πολύ πιο ασφαλή είναι η εφαρμογή ενός συστήματος ελέγχου ταυτότητας δύο παραγόντων για τους χρήστες. Ο έλεγχος ταυτότητας δύο παραγόντων εκμεταλλεύεται έναν αριθμό επαφής που έχει επαληθευτεί και πιστοποιηθεί κατά τη διαδικασία εγγραφής προκειμένου να προσφέρει μια καλύτερη πηγή προστασίας και διασφαλίζει ότι τα πράγματα είναι πολύ πιο εύκολα για τους χρήστες που έχουν ορισμένες ανησυχίες ή ανασφάλειες σχετικά με θέματα ασφάλειας.

Επιχειρηματικές και επενδυτικές λύσεις

Ένα βασικό σημείο που πρέπει να αντιμετωπιστεί από το Coincheck είναι ο αριθμός των λύσεων που προσφέρουν στις επιχειρήσεις και τους επενδυτές τους. Οι εταιρείες μπορούν να συνεργαστούν με την πλατφόρμα για να αρχίσουν να δέχονται πληρωμές σε ψηφιακό νόμισμα, εκθέτοντας έτσι τους εαυτούς τους στην αύξηση των εσόδων και των πελατών τους. Αυτό μπορεί να επιτευχθεί μέσα σε λίγα λεπτά και ο Coincheck έχει ήδη προετοιμάσει πολλές επιχειρήσεις και χρησιμοποιεί αυτήν την περίοδο.

Όσον αφορά τους επενδυτές, υπάρχει η στιγμή να δανείσετε και να δανειστείτε ψηφιακό νόμισμα χρησιμοποιώντας την πλατφόρμα του Coincheck, και να αποκτήσετε τόκους για το δάνειο, επιτρέποντας επομένως μια κερδοφόρα ευκαιρία ή ευκαιρία που μπορεί ακόμη και να προσελκύσει αυτούς τους χρήστες που έχουν ένα ορισμένο ποσό ψηφιακού νόμισμα στο ανταλλακτικό.

Το ιαπωνικό Coincheck exchange cryptocurrency έχει εξαλείψει κάθε είδους καταθέσεις και αναλήψεις NEM και XRP στην πλατφόρμα τους. Έχουν ανακοινώσει ότι η πλατφόρμα τους έχει παραβιαστεί και ότι οι συναλλαγές μεταφοράς θα πρέπει να απαγορεύονται αυστηρά μέχρι νεωτέρας. Το Coincheck πρέπει να είναι γνωστό ως ένα από τα ευρύτερα και μεγαλύτερα χρηματιστήρια κρυπτονομισμάτων της Ιαπωνίας, παρόλο που, σε αντίθεση με άλλα καλά καθιερωμένα ιαπωνικά χρηματιστήρια όπως το bitFlyer και το Quoine, η Coincheck δεν υπέγραψε και εγγραφή στον Οργανισμό Χρηματοοικονομικών Υπηρεσιών της Ιαπωνίας, επομένως δεν ρυθμίστηκε..

Λέγεται ότι εκτιμάται ότι το XRP αξίας 123,5 εκατομμυρίων δολαρίων και 600 εκατομμύρια NEM έχουν σταλεί παράνομα από το πορτοφόλι του Coincheck. Ο πρόεδρος του Ιδρύματος NEM Lon Wong χαρακτήρισε το hacking «τη μεγαλύτερη κλοπή στην ιστορία του κόσμου». Το ποσό που κλέφθηκε ακόμη και εξαφανίζει το ποσό που παραμένει κατά τη διάρκεια του hack του Mt.Gox. Δεν υπήρχαν ενδείξεις ακόμη, εκτός από την πιθανότητα ότι το χάκερ XRP και το NEM συσχετίζονται δίνοντας υπόθεση.

Ο Coincheck ανέφερε και ανέφερε τα απροσδόκητα κλεμμένα χρήματα στον Οργανισμό Χρηματοοικονομικών Υπηρεσιών και στην τοπική αστυνομία. Όλες οι καταθέσεις και αναλήψεις παρακρατούνται έως ότου ειδοποιηθούν περαιτέρω.

ΞΕΚΙΝΗΣΤΕ ΜΕ ΤΟ COINCHECK

3. Κοινόνη

λογότυπο coinoneΙδρύθηκε το 2014 από τον Διευθύνοντα Σύμβουλο Chan Myung Hun αφού προσπάθησε να δημιουργήσει μια ανταλλαγή κρυπτονομισμάτων της Νότιας Κορέας που ήταν εξαιρετικά φιλική προς τον χρήστη από τις τρέχουσες ανταλλαγές της εποχής. Όταν ξεκίνησε η Coinone, χρησιμοποιήθηκε ως ανταλλαγή μόνο για Bitcoin. Έκτοτε, έχουν συμπεριλάβει επιπλέον νομίσματα όπως BCH, ETH, ETC, XRP, QTUM, LTC και IOTA.

Η Coinone είναι πλέον η δεύτερη μεγαλύτερη ανταλλαγή κρυπτονομισμάτων με έδρα τη Νότια Κορέα, που ακολουθεί τον Bithumb. Για τους ίδιους λόγους, η Coinone κατείχε τη θέση του ένατου μεγαλύτερου όγκου συναλλαγών κρυπτονομισμάτων διεθνώς.

Επί του παρόντος, το μόνο νόμισμα fiat που μπορεί να κατατεθεί και να ανταλλαχθεί για κρυπτονομίσματα στο χρηματιστήριο είναι το KRW (Γουόν Νότιας Κορέας). Τα Ethereum, Ethereum Classic, Bitcoin, Bitcoin Cash, Ripple, Qtum και Litecoin είναι τα ελάχιστα κρυπτονομίσματα που έχουν προσφέρει η Coinone. Κάθε ένα από αυτά τα νομίσματα μπορεί να είναι στην πραγματικότητα. διαπραγματεύεται με την KRW · Ωστόσο, δεν επιτρέπεται να ανταλλάσσονται μεταξύ τους.

Παρόλο που αναφέρθηκε προηγουμένως, το κορεατικό Coinone exchange ενθάρρυνε και ενεργοποίησε τις συναλλαγές XRP. Αυτή η αλλαγή θα δώσει θετικό φως καθώς θα εισαγάγει και θα προσελκύσει περισσότερους ανθρώπους στο XRP, καθώς η πλατφόρμα ασχολείται ειδικά με τα ζεύγη συναλλαγών κρυπτονομισμάτων-προς-fiat. Για τους ίδιους λόγους, το XRP αντιμετωπίζεται με τον Κορεάτικο Γουόν και τα πράγματα φαίνεται να πηγαίνουν σε μια καλή αρχή μέχρι στιγμής.

Για να είμαστε πιο ακριβείς σε αυτό το θέμα, το ζεύγος συναλλαγών XRP / KRW της Coinone ξαφνικά ξεπέρασε τα BTC / KRW και ETH / KRW. Αυτό το πιο πίσω δεν είναι απροσδόκητο, καθώς υπάρχει πολύ μικρή δημοτικότητα και ζήτηση για ETH σε αυτήν την Κορεατική ανταλλαγή για κάποιο συγκεκριμένο λόγο. Πρέπει να σημειωθεί ότι το XRP ξεπέρασε τις συναλλαγές BTC σε λίγες ώρες, κάτι που είναι εντυπωσιακό, αν και Σύμφωνα με την Coinmarketcap, η Coinone απέφερε μέχρι και όγκο XRP / KRW αξίας 5,7 εκατομμυρίων δολαρίων μέχρι σήμερα.

Με όλη αυτή τη θετικότητα και τις καλές ειδήσεις, αποδεικνύεται ότι δείχνει ένα μέλλον που περιμένει το XRP να είναι σε ζήτηση, το εγγενές σύμβολο του οικοσυστήματος Ripple. Ωστόσο, θα μπορούσε να ήταν αρκετά καλή για το XRP, αν δεν ήταν για την ανταλλαγή Poloniex. Για να προσδιοριστεί, η ανταλλαγή καταστράφηκε για άλλη μια φορά από μια πιθανή επίθεση DDoS. Σημειώθηκε ότι, καθώς η XRP δημιουργούσε μεγάλο όγκο συναλλαγών, αυτές οι επιθέσεις συνέβησαν τρεις φορές την εβδομάδα. Ενώ αυτό είναι πιθανότατα τυχαίο, ορισμένοι πιστεύουν ότι το Poloniex επηρεάζει αποτελεσματικά την αγορά altcoin αυτήν τη στιγμή.

Ευτυχώς, φαίνεται ότι οι ανταλλαγές όπως το Coinone θα βοηθήσουν στην ανύψωση του XRP στα ύψη που δεν έχει φτάσει ποτέ. Επί του παρόντος, το νόμισμα που διαπραγματεύεται σε αξία περίπου $ 1 στο Coinone. Οι Poloniex και Kraken το ανέφεραν και αναφέρονται σε περίπου $ 1. Παρόλο που είναι ακριβές ότι συνολικά, οι ασιατικοί χρήστες χρηματιστηρίων αγοράζουν συχνά ένα ασφάλιστρο για συναλλαγές νομισμάτων, αυτό θα ταξινομήθηκε συνολικά ως κατά προσέγγιση 20% premium για συναλλαγές XRP.

Όταν βλέπεις τη συνολική εικόνα, το XRP πρέπει να πετύχει να ξεπεράσει το ETH, προκειμένου να γίνει το δεύτερο μεγαλύτερο κρυπτογράφηση με ανώτατο όριο αγοράς σε παγκόσμιο επίπεδο. Και τα δύο νομίσματα θα στοχεύουν να πολεμήσουν και να ανταγωνιστούν για να διεκδικήσουν μια θέση καθώς ο χρόνος προχωρά μπροστά, αλλά, δεδομένου ότι το ανώτατο όριο αγοράς και των δύο νομισμάτων είναι κοντά το ένα στο άλλο. Σίγουρα δεν είναι δυνατό για το XRP να ξεπεράσει ένα breakout είτε τώρα είτε αργότερα, παρόλο που, καθώς οι ειδικοί προβλέπουν ότι το διακριτικό ενδέχεται να αγγίξει μια τιμή 2 $ ΗΠΑ μέσα σε λίγους μήνες.

ΞΕΚΙΝΗΣΤΕ ΜΕ ΚΟΙΝΩΝΗ

4. Gatehub

πύληΤο GateHub είναι ένα πορτοφόλι Bitcoin, Ripple, Ethereum, Ethereum Classic και Augur. Επιτρέπει στους χρήστες να αποθηκεύουν, να μεταδίδουν και να ανταλλάσσουν αυτά τα κρυπτονομίσματα σε ένα ανταλλακτικό που είναι ήδη ενσωματωμένο. Όλα τα ιδιωτικά κλειδιά και κωδικοί πρόσβασης υποβάλλονται σε επεξεργασία και κρυπτογράφηση χρησιμοποιώντας καθιερωμένους αλγόριθμους τυπικού κλάδου, όπου το GateHub δεν μπορεί να έχει άμεση ή έμμεση πρόσβαση σε αυτό.

Οι χρήστες που διατηρούν τα χρήματά τους σε πορτοφόλια Ripple στο GateHub είναι πιθανότατα παρόμοιο με το να τα διατηρούν σε θησαυροφυλάκιο λαμβάνοντας υπόψη ορισμένες συνθήκες. Λόγω αυτού, το GateHub απεικονίζει μια διεπαφή για το προσωπικό θησαυροφυλάκιο ενός χρήστη, αλλά, ωστόσο, δεν έχουν τη δυνατότητα να αντλήσουν χρήματα ή να εμποδίσουν τους χρήστες από την ανάληψη χρημάτων. Αυτό είναι δυνατό αφού ο χρήστης έχει μόνο το μυστικό κλειδί. Αν υποθέσουμε ότι το GateHub έπρεπε να κλείσει έναν λογαριασμό, τότε ο χρήστης μπορεί να έχει πρόσβαση στο πορτοφόλι Ripple του χρησιμοποιώντας άλλες πλατφόρμες ή ίσως ακόμη και έναν επιτραπέζιο πελάτη χρησιμοποιώντας το αντίστοιχο μυστικό κλειδί. Ωστόσο, το GateHub διαθέτει κρυπτογραφημένο σχεδιασμό του σεβαστού μυστικού κλειδιού, οπότε αν είναι δυνατόν, αυτό μπορεί να οδηγήσει σε κλοπή χρημάτων από χάκερ. Πρέπει να σημειωθεί ότι οι χρήστες πρέπει να διαθέτουν ισχυρούς κωδικούς πρόσβασης και έλεγχο ταυτότητας δύο παραγόντων για να συνδεθούν στο Gatehub.

Ωστόσο, οι χρήστες μπορούν να εμπιστεύονται άλλους κατόχους πορτοφολιών Ripple και να ανταλλάσσουν XRP για τα περιουσιακά τους στοιχεία. Για παράδειγμα XRP για USD. Λάβετε υπόψη ότι το XRP είναι ένα στοιχείο που είναι εγγενές του είδους του του πρωτοκόλλου Ripple που δεν υπάρχει σε φυσικούς όρους. Όταν ένας χρήστης έχει XRP σε ένα πορτοφόλι Ripple, είναι ο XRP του και όχι άλλος. Εάν ένας χρήστης ανταλλάσσει ιδιαίτερα XRP για περιουσιακά στοιχεία όπως BTC ή USD, τότε αργότερα έχει διαπραγματευτεί XRP για IOU BTC ή IOU USD, τότε δείχνει ότι οι χρήστες έχουν εμπιστοσύνη σε άλλη οντότητα, θα τους επέτρεπε να αποκτήσουν την προστασία του BTC ή USD εάν σας ζητηθεί. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο οι χρήστες πρέπει να παρατείνουν μια γραμμή εμπιστοσύνης σε διαφορετικούς λογαριασμούς εάν ερωτηθούν αν θα επιλέξουν να κάνουν συναλλαγές με αυτόν τον λογαριασμό. Το GateHub δεν θα είναι διαθέσιμο για να το κάνει για τους χρήστες, επομένως εξαρτάται από την πίστη και την επιμέλεια ενός χρήστη και αποφασίζει εάν πρέπει να εμπιστευτεί τον κάτοχο του λογαριασμού που δημιουργεί τα IOUs.

Ξεκινήστε με το GATEHUB

5. Korbit

λογότυπο korbitΤο Korbit είναι το μεγαλύτερο χρηματιστήριο στη Νότια Κορέα με υψηλούς BTC και σύντομα όγκους ETH.

Στόχος της Korbit είναι να επιτύχει την ελεύθερη ροή αξίας χρησιμοποιώντας νέες τεχνολογίες όπως το Bitcoin και το Blockchain. Αρχικά, όταν ασχολούνται με χρηματοοικονομικές υπηρεσίες, όλοι στοχεύουν στη δημιουργία ενός κόσμου όπου οι χρήστες μπορούν να συναλλάσσονται με άλλους χρήστες ελεύθερα, χωρίς να παραιτηθούν από τη συνολική ασφάλεια ή ευκολία τους.

Πιστεύοντας στη δύναμη της τεχνολογίας για να φέρει πρόοδο και ανάπτυξη, ο Korbit φροντίζει επίσης να πιστεύει πρωτίστως στην αξία μιας ισορροπημένης κοινωνίας και βιώσιμων κοινοτήτων που είναι ανθεκτικές. Η τεχνολογία πρέπει να δημιουργηθεί και να παρασχεθεί όχι μόνο σε μια μικρή ομάδα ατόμων, αλλά στην πραγματικότητα σε μια καλύτερη κοινωνία. Οι ιδρυτές της Korbit είχαν προηγουμένως αφιερωθεί σε σκοπούς που ωφελούν τα συμφέροντα του κοινού και στο Korbit προχωρούν περαιτέρω προκειμένου να αγωνιστούν και να συμβάλουν στην παροχή ενός κοινού αγαθού. Η Korbit έχει συγκεντρώσει συνολικά 3,6 εκατομμύρια δολάρια από μεγάλα ταμεία VC, τα οποία είναι λίγα σε αριθμό καθώς και από ιδιώτες επενδυτές.

Η Korbit ήταν στην ευχάριστη θέση να αναφέρει την πληρέστερη υποστήριξή τους για διαπραγμάτευση Ripple (XRP). Το Ripple είναι γνωστό ότι είναι ένα από τα κορυφαία κρυπτονομίσματα και επίσης πρόσφατα γνώρισε μια τάση στην τιμή. Οι χρήστες μπορούν πλέον να ανταλλάσσουν (να αγοράζουν και να πωλούν) Ripple στο Korbit, παραγγέλνοντας όρια ή κάνοντας εντολές αγοράς.

Κοιτάζοντας πίσω τρία χρόνια, η Korbit έχει αποθηκεύσει με ασφάλεια 3,6 εκατομμύρια δολάρια σε επενδύσεις από τις πιο φημισμένες εταιρείες επενδύσεων της Νότιας Κορέας και συνδυάζει επίσης τη γιγαντιαία τηλεπικοινωνιακή εταιρεία SK Telecom ύψους 17 δισεκατομμυρίων δολαρίων, τον βραχίονα της ιαπωνικής εταιρείας επενδύσεων: Softbank και Tim Draper – ένας άγγελος δισεκατομμυριούχου επενδυτής.

Παρόλο που η Korbit πέφτει πίσω από το Coinhub. όσον αφορά τη βάση καταναλωτών / χρηστών και την κεφαλαιοποίηση της αγοράς, έχει πολύ σημαντική επιρροή στη βιομηχανία bitcoin στη Νότια Κορέα και στην ανταλλαγή αγοράς, καθώς η ισχυρή λίστα επενδυτών και υποστηρικτών της. Έτσι, ο έλεγχος ταυτότητας και επικύρωσης του Ripple από την ομάδα Korbit είναι πιθανό να δημιουργήσει μια τάση ζήτησης προς το Ripple στην αγορά συναλλάγματος της Νότιας Κορέας, η οποία είναι η δεύτερη και τρίτη μεγαλύτερη αγορά που ήδη υπάρχει στις παγκόσμιες αγορές ανταλλαγής Ethereum και Bitcoin.

Όσον αφορά τη σύγκριση άλλων ανταλλαγών, η Korbit προσφέρει τις ίδιες υπηρεσίες, ωστόσο, είναι υπερήφανοι που επενδύουν συνεχώς σε νέες και τελευταίες τεχνολογίες αιχμής. Η προσέγγιση της Korbit για την ανάπτυξη μιας πελατειακής βάσης της επιτρέπει να της δώσει ύψος πάνω από άλλα χρηματιστήρια.

Όσον αφορά τους επιχειρηματικούς σκοπούς, οι προγραμματιστές διαδικτύου ενημερώθηκαν να συμπεριλάβουν ένα κουμπί πληρωμής COBIT στις επιλογές πληρωμής όπου οι χρήστες μπορούν να λαμβάνουν Bitcoin ως πληρωμές. Οι εταιρείες θα μπορούσαν να είναι είτε εμπορικά κέντρα, blogs, εταιρείες ηλεκτρονικού εμπορίου κ.λπ..

Οι ιδιοκτήτες επιχειρήσεων με τις υπηρεσίες τους που παρέχονται εκτός σύνδεσης θα μπορούσαν να χρησιμοποιήσουν μια πρόσθετη δυνατότητα που ονομάζεται χρέωση KOBI. Η λήψη μιας τέτοιας δυνατότητας σε μια κινητή συσκευή θα επιτρέψει στους χρήστες να αποκτήσουν Bitcoin ως πληρωμή. Οι προγραμματιστές έχουν το δικαίωμα να χρησιμοποιούν διαφορετικό API για την παροχή διαφορετικών δυνατοτήτων του Korbit στην δική τους εφαρμογή.

Σε περίπτωση αμφιβολιών σχετικά με τις συναλλαγές και τις ανταλλαγές, η Korbit παρέχει 24/7 υποστήριξη πελατών.

ΞΕΚΙΝΗΣΤΕ ΜΕ ΚΟΡΒΙΤ

6. Κράικεν

λογότυπο krakenΙδρύθηκε στο Σαν Φρανσίσκο, το Kraken είναι ένα από τα μεγαλύτερα χρηματιστήρια Bitcoin και μάλιστα επιλέγεται ως το μεγαλύτερο χρηματιστήριο bitcoin για τον όγκο του ευρώ, τη ρευστότητα και την εμπορία καναδικών δολαρίων, δολαρίων ΗΠΑ, βρετανικών λιρών και γεν Ιαπωνίας.

Το Kraken αναγνωρίστηκε διεθνώς κατά τη διάρκεια του 2011, όπου πολλοί χρήστες τηρήθηκαν και ήταν αρχικά το πρώτο χρηματιστήριο Bitcoin που εμφανίζει τιμή και όγκο συναλλαγών στο Bloomberg Terminal. Τα επιτεύγματα του Kraken περιλαμβάνουν επίσης το πρώτο να επαληθεύσει και να περάσει έναν κρυπτογραφικά επαληθεύσιμο έλεγχο απόδειξης αποθεματικών, είναι ο διορισμένος από την κυβέρνηση Τόκιο διαχειριστής, και η γερμανική BaFin ρυθμίζεται από την Fidor Bank.

Ωστόσο, το Kraken είναι ένα άλλο από τα συνολικά χρηματιστήρια που οι χρήστες μπορούν να ανταλλάσσουν (να αγοράζουν και να πωλούν) Bitcoin.

Σε σχέση με το XRP, η διαδικασία εγγραφής φαίνεται να είναι ευκολότερη, ωστόσο πολλοί χρήστες φαίνεται να αντιμετωπίζουν τέτοια προβλήματα λόγω απροσδόκητων αλλαγών στην πλατφόρμα.

Υποστηριζόμενο ζεύγος XRP: XRP / EUR, XRP / BTC, XRP / USD.

Ξεκινήστε με το KRAKEN

συμπέρασμα

Συνιστάται να μην χρησιμοποιείτε ποτέ αυτά τα ανταλλακτικά ως προσωπικά πορτοφόλια για να αποθηκεύετε ένα μεγάλο ποσό Ripple σε αυτό, επειδή τέτοιες κεντρικές ανταλλαγές είναι πάντα συμβατές με απειλές και επιθέσεις στον κυβερνοχώρο.

Εάν ο χρήστης είναι κάποιος που είναι αποφασισμένος αγοραστής και κάτοχος της Ripple, σίγουρα θα πρότεινα να πάρει το πορτοφόλι υλικού Ledger Nano S το οποίο, επομένως, θα παρέχει τη δυνατότητα στην οποία ο χρήστης παραμένει στον απόλυτο έλεγχο όλων των νομισμάτων του.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Please Follow Us
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner