Βασική πρόβλεψη τιμών διακριτικού προσοχής (BAT) 2021, 2023 και 2025

Εάν σκέφτεστε ποτέ να αλλάξετε το πρόγραμμα περιήγησης ιστού σας, είτε είναι πολύ αργό είτε αφαιρέστε πολύ από την μπαταρία σας, τότε ίσως έχετε ακούσει ένα ή δύο πράγματα για το Brave. Συναρπαστικό όπως είναι, το Brave είναι κάτι περισσότερο από ένα εξαιρετικό πρόγραμμα περιήγησης ιστού, αλλά προσφέρει ένα μοναδικό και πρωτοποριακό διαφημιστικό μοντέλο που σας ανταμείβει με την εγγενή κρυπτογράφηση του Basic Attention Token (BAT) για την παρακολούθηση των επιμελημένων διαφημίσεων, με ασφάλεια και ιδιωτικότητα.

Ακόμα περισσότερο από αυτό, η Brave δημιούργησε ένα ολόκληρο διαδικτυακό οικοσύστημα που συνδέει εκατομμύρια χρήστες, εκδότες και δημιουργούς, καθώς και διαφημιζόμενους με τα διακριτικά BAT. Ως εκ τούτου, η πρόβλεψή μας για τις τιμές ΒΔΤ προβλέπει θεμελιωδώς ένα ευοίωνο και ελπιδοφόρο μέλλον, ακόμη και αν τεχνικοί παράγοντες δεν προσφέρουν υπέροχη προοπτική τα επόμενα χρόνια.

Η Brave κατάφερε να προχωρήσει βαθιά σε ένα ευρύτερο τμήμα της αγοράς, όπου οι χρήστες απαιτούν μεγαλύτερο έλεγχο σε ό, τι μοιράζονται στο διαδίκτυο και δεν προστατεύουν τα πολύτιμα δεδομένα που θα χρησιμοποιηθούν. Η αποκεντρωμένη τεχνολογία ανοιχτού κώδικα, αξιοποιεί μια αγορά ψηφιακής διαφήμισης 330 δισεκατομμυρίων δολαρίων, υπόσχεται ένα σενάριο win-win-win για όλους.

Πρόβλεψη τιμής ΒΔΤ

Ανάλυση ιστορικών τιμών βασικού σημείου προσοχής

Γενναίοι Διακριτικό βασικής προσοχής (BAT) ιστορικά ήταν αρκετά ευμετάβλητο, οπότε αξίζει να είστε πολύ προσεκτικοί εάν σκοπεύετε να αγοράσετε στην αγορά. Ο Brave πραγματοποίησε ICO τον Μάιο του 2017 για να χρηματοδοτήσει την ανάπτυξη της διαφημιστικής τους πλατφόρμας και του Basic Attention Token που το εξουσιοδοτεί. Έγινε μια από τις ταχύτερες και πιο καυτές πωλήσεις ICO που καταγράφηκαν ποτέ, έχοντας πουλήσει ολόκληρη την κατανομή των διακριτικών BAT 1 δισεκατομμυρίου σε μόλις 30 λεπτά, αυξάνοντας την εταιρεία 35 εκατομμύρια δολάρια.

Από την ίδρυσή της, έχει διαπραγματευτεί με ένα ασταθές μοτίβο λόγω της δημιουργούμενης αγοράς της BAT. Έφτασε στο χαμηλό όλων των εποχών όχι πολύ μετά την κυκλοφορία του, φτάνοντας τα 0,06621 $ στις 16 Ιουλίου 2017.

Μέσα σε λίγους μήνες, ωστόσο, σημείωσε μια στρατοσφαιρική άνοδο σε ένα νέο υψηλό όλων των εποχών στα 0,98070 $ στις 9 Ιανουαρίου 2018. Το ράλι αποδείχθηκε μη βιώσιμο και έκτοτε τείνει προς τα κάτω προς τη σημερινή τιμή. Παρ ‘όλα αυτά, οι καινοτομίες της BAT και οι μοναδικές λύσεις στο χώρο του blockchain είχαν ως αποτέλεσμα αισθήματα από την υπόλοιπη βιομηχανία.

Τρέχουσα τιμή, όριο αγοράς, & Λεπτομέρειες προμήθειας

Τα διακριτικά BAT διαπραγματεύονται σε τιμή 0,23588 $ κατά τη στιγμή της σύνταξής του, στις 13 Ιανουαρίου 2021. Εάν είχατε αγοράσει μάρκες BAT κατά τη διάρκεια της πώλησης ICO, θα σας είχε καθαρίσει μια εντυπωσιακή απόδοση 487,28%. Συγκριτικά, δεδομένου ότι είχε αρχίσει να διαπραγματεύεται σε δημόσια χρηματιστήρια, η BAT πέφτει κατά 75,95% από το υψηλό όλων των εποχών και από 256,26% από το χαμηλό όλων των εποχών όταν μετριέται από τη σημερινή τιμή.

Αρχικά, ο Brave είχε προγραμματίσει να χρησιμοποιήσει το Bitcoin για τη διαφημιστική του αγορά, επιτρέποντας στους χρήστες και τους εκδότες να κερδίζουν μάρκες από την προβολή εξειδικευμένων διαφημίσεων που προβάλλονται στο πρόγραμμα περιήγησής τους.

Ωστόσο, οι ανησυχίες σχετικά με την επεκτασιμότητα του Bitcoin είχαν ενθαρρύνει τους προγραμματιστές της Brave να δημιουργήσουν το δικό τους μητρικό νόμισμα που ταιριάζει καλύτερα στις ανάγκες του. Η ΒΑΤ περιορίζεται σε συνολική προσφορά 1.500.000.000 ΒΔΤ και αυτή τη στιγμή διαθέτει κυκλοφορία 1.479.780.869 ΒΔΤ. Αυτό θα της έδινε αξία κεφαλαιοποίησης αγοράς 349.045.386 $, καθιστώντας την την 66η μεγαλύτερη κρυπτογράφηση.

βασική προσοχή-διακριτικόΔιακριτικό βασικής προσοχής (BAT)

Κατάταξη: 74$ 0,688836 Τιμή (BTC) .000.00001400Marketcap$ 1,03 B όγκος$ 371,52 M24h Αλλαγή 4,17% Συνολική προσφορά1,50 BAT

Προβλέψεις μελλοντικής τιμής βασικού σημείου προσοχής (BAT)

Η ΒΑΤ έχει μεγάλες δυνατότητες μπροστά εάν συνεχίσει να αυξάνει τη βάση χρήστη της τόσο εντυπωσιακά όσο έχει ήδη κάνει. Το Brave browser αποκτά έλξη ως μια ισχυρή και βιώσιμη εναλλακτική λύση σε σχέση με άλλα μεγάλα προγράμματα περιήγησης, όπως το Google Chrome, δεδομένης της πρόσθετης ταχύτητας και αποτελεσματικότητάς του, σε συνδυασμό με την υψηλή σεβασμό για την ασφάλεια και το απόρρητο των χρηστών. Ωστόσο, τα μοντέλα πρόβλεψης τιμών ΒΔΤ μας το δείχνουν σε πιο εύρος συναλλαγών για το μέλλον.

Αξίζει να σημειωθεί, φυσικά, ότι τα αλγοριθμικά μοντέλα μας μπορούν να μετρήσουν μόνο τεχνικούς παράγοντες.

Βραχυπρόθεσμες προβλέψεις

Αλλαγή τιμής
1 ημέρα 0,234 $ -0,67%
1 εβδομάδα 0,232 $ -1,52%
1 μήνα 0,183 $ -22,32%
6 μήνες 0,197 $ -16,38%
1 χρόνος 0,237 $ 0,60%

Μακροπρόθεσμη πρόβλεψη

Αλλαγή τιμής
2022 0,237 $ 0,60%
2023 0,221 $ -6,19%
2024 0,210 $ -10,86%
2025 0,175 $ -16,38%

Πρόβλεψη τιμής ΒΔΤ 2021

Και μετά από σήμερα, φαίνεται ότι τα μοντέλα μας μπορούν να προβλέψουν μόνο ένα κάπως κοινό μέλλον για την τιμή του Basic Attention Token. Ωστόσο, όπως συμβαίνει με οποιαδήποτε επένδυση, συνιστάται πάντα να λαμβάνετε υπόψη και άλλους παράγοντες, όπως τα βασικά στοιχεία του περιουσιακού στοιχείου.

Δεδομένου ότι περισσότεροι χρήστες που προστατεύουν το απόρρητο και την ασφάλεια αναζητούν καλύτερες εναλλακτικές λύσεις από το πρόγραμμα περιήγησης Google Chrome που είναι αγαπημένο στο σπίτι, θα μπορούσαμε να δούμε το Brave να αυξάνεται σταδιακά.

Πρόβλεψη τιμής BAT 2023

Η Brave κυκλοφορεί ήδη πρόσθετες υπηρεσίες στο πρόγραμμα περιήγησής της για να αυξήσει περαιτέρω τη διατήρηση των χρηστών εντός του οικοσυστήματός της, όλα με την ίδια δομή που τρέχει το αποκεντρωμένο διαφημιστικό της μοντέλο. Έχουν μια premium συνδρομητική υπηρεσία Firewall + VPN που προστατεύει και προστατεύει καλύτερα την εμπειρία περιήγησης στο Διαδίκτυο ενός χρήστη. Επιπλέον, η εισαγωγή της ιδιωτικής επιμέλειας τροφοδοσίας ειδήσεων της Brave Today και η επιμελημένη εμπειρία αγορών του Brave Offers για το ηλεκτρονικό εμπόριο θα μπορούσαν να προσελκύσουν περισσότερους χρήστες.

Πρόβλεψη τιμής ΒΔΤ 2025

Δεν είναι εύκολο να προβλέψουμε πώς θα μπορούσαν να επιτύχουν τα Brave και τα Διακριτικά Βασικής Προσοχής έως το 2025. Ο μεγαλύτερος κίνδυνος για την πλατφόρμα τους είναι εάν μεγαλύτερες, καλά χρηματοδοτούμενες και καθιερωμένες διαφημιστικές εταιρείες καινοτομούν παρόμοια λειτουργικότητα στα ήδη επεκτατικά δίκτυά τους με αμέτρητα εκατομμύρια ιστότοπων και χρηστών. Η Brave θα πρέπει να συνεχίσει να καινοτομεί σε αυτόν τον χώρο και πέρα ​​από το διαφημιστικό της σύστημα, χρησιμοποιώντας το για να δημιουργήσει μια ευρύτερη ψηφιακή οικονομία με την υποστήριξη της BAT.

Είναι η βασική προσοχή προσοχή μια καλή επένδυση?

Από τεχνικής άποψης, φαίνεται ότι τα μοντέλα πρόβλεψης τιμών ΒΔΤ δεν μπορούσαν να συγκεντρώσουν μια πιο αισιόδοξη προοπτική για τη ΒΑΤ της Brave. Ωστόσο, βάσει βασικών παραγόντων, όπως η ήδη ταχεία ανάπτυξη των υιοθετών ΒΔΤ και η επέκταση της δικής της ψηφιακής οικονομίας μόνο τα τελευταία χρόνια, θα μπορούσαμε να δούμε ένα πολύ υποσχόμενο μέλλον μπροστά.

Ως μακροπρόθεσμη επένδυση για να συμπεριλάβετε στο χαρτοφυλάκιό σας μαζί με χρυσό ή bitcoin, σίγουρα αξίζει να εξεταστεί. Ωστόσο, πιστεύουμε ότι η καλύτερη αξία της BAT αποκτάται μέσω της χρήσης της εντός του οικοσυστήματος ως υγρού νομίσματος μεταξύ χρηστών, εκδοτών, δημιουργών και διαφημιζόμενων.

Καθώς ξοδεύουμε περισσότερο χρόνο στο διαδίκτυο, η υπόθεση χρήσης των ΒΔΤ αυξάνεται συνεχώς, βλέποντας πόσο μακριά φτάνει. Έχει ήδη τιμολογηθεί ως μία από τις πιο επιτυχημένες καινοτομίες blockchain ποτέ, με τις μοναδικές προτάσεις του στον τομέα που έχουν οδηγήσει σε αρκετά αισιόδοξες αισθήσεις συνολικά στον κλάδο.

Η είσοδος σε μια βιομηχανία ψηφιακών διαφημίσεων ύψους 330 δισεκατομμυρίων δολαρίων δεν θα ήταν ποτέ εύκολη. Ωστόσο, η πλατφόρμα διαδικτυακών διαφημίσεων που υποστηρίζεται από τη ΒΔΤ της Brave έχει μέχρι στιγμής δει 22,2 εκατομμύρια μηνιαίους ενεργούς χρήστες, 7,4 εκατομμύρια καθημερινούς ενεργούς χρήστες, 1 εκατομμύριο επαληθευμένοι δημιουργοί να δέχονται συνεισφορές ΒΑΤ, πάνω από 2,5 χιλιάδες διαφημιστικές καμπάνιες με μεγάλες μάρκες, από πάνω από 400 διαφημιζόμενους από τότε λανσάρισμα και χρησιμοποιείται σε 190 χώρες.

Περισσότερο από ποτέ, οι χρήστες στο Διαδίκτυο βομβαρδίζονται με διαφημίσεις που σας στοχεύουν επιθετικά, γεμάτοι με αμέτρητα ανασφαλή προγράμματα παρακολούθησης τρίτων και πιθανώς ενέσιμα επιβλαβή κακόβουλα προγράμματα. Η πρωτοποριακή υπόσχεση του Brave για επίλυση αυτού του ζητήματος είναι ένα τεράστιο άλμα προς τα εμπρός. Για χρήστες, οι τοπικοί αλγόριθμοι μηχανικής εκμάθησης στη συσκευή παρακολουθούν με ασφάλεια και ιδιωτικά τις συνήθειες και το ιστορικό περιήγησής σας στο Διαδίκτυο, προσαρμόζοντας έτσι κάθε διαφήμιση καλύτερα από τις παραδοσιακές λύσεις.

Καμία διαδρομή δεδομένων δεν επιτρέπει σε άλλους να παρακολουθούν τις λεπτομέρειες περιήγησής σας, καθώς όλες οι πληροφορίες αποθηκεύονται σε ένα κατανεμημένο καθολικό. Σε αντάλλαγμα, Οι χρήστες λαμβάνουν επίσης το 70% του μεριδίου σε μάρκες BAT για ανταμοιβή την προσοχή τους σε αυτές τις νέες διαφημίσεις.

Για συνεργαζόμενους εκδότες και μεμονωμένους δημιουργούς που φιλοξενούν αυτές τις διαφημίσεις, δεν λαμβάνουν μόνο περικοπή στις ανταμοιβές BAT, αλλά θα μπορούσαν επίσης να λάβουν εφάπαξ ή αυτόματες μηνιαίες συνεισφορές και συμβουλές από υποστηρικτικούς χρήστες. Δημοφιλείς ιστότοποι όπως το Twitter, το YouTube και το Twitch συνεργάζονται με το Brave, αυξάνοντας περαιτέρω την αλληλεπίδραση μεταξύ των χρηστών και των αγαπημένων τους δημιουργών.

Οι διαφημιζόμενοι επωφελούνται επίσης από το διαφημιστικό τους μοντέλο, καθώς υπόσχεται μείωση της διαφημιστικής απάτης και μεγαλύτερη αφοσίωση των χρηστών ως τρόπος διαφήμισης πιο αποτελεσματικά και με ακρίβεια για τη μέτρηση του ενδιαφέροντος χωρίς να παρακωλύεται το απόρρητο ή η αντίδραση των χρηστών που υιοθετούν υπηρεσίες αποκλεισμού διαφημίσεων.

Τρόπος αγοράς βασικού σημείου προσοχής (BAT)?

Παρόλο που το Basic Attention Token είναι ένα μικρότερο κρυπτογραφημένο χρηματιστήριο, η ενσωμάτωσή του το έχει κάνει ευρύτερα χρησιμοποιούμενο στο κοινό. Ως τέτοια, τα διακριτικά BAT είναι εύκολο να βρεθούν και να αγοραστούν στις περισσότερες πλατφόρμες ανταλλαγής, όπως Coinbase, Binance, Kraken, OKEx, Upbit, Huobi, Gemini, Bittrex, Crypto.com, Bitfinex και ούτω καθεξής. Θα μπορούσατε να χρησιμοποιήσετε CoinMarketCap ή CoinGecko για να βρείτε μια ολοκληρωμένη λίστα των αγορών που προσφέρουν ΒΔΤ.

Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το Basic Attention Token

Το Basic Attention Token (BAT) είναι το εγγενές νόμισμα του Brave, ενός ανοιχτού κώδικα, αποκεντρωμένου blockchain με βάση το Ethereum, το οποίο τροφοδοτεί μια πλατφόρμα ανταλλαγής διαφημίσεων που συνδέει διαφημιστές, εκδότες και χρήστες μέσω ενός διαφανούς συστήματος ανταμοιβής της προσοχής προς τις διαδικτυακές διαφημίσεις.

Η κύρια διεπαφή για την απόκτηση και τη χρήση του BAT είναι μέσω του εξειδικευμένου Brave browser που είναι ενσωματωμένο στο Google Chromium. Το BAT βασίζεται στο πρότυπο διακριτικών ERC-20 και διασφαλίζεται μέσω ενός αλγόριθμου συναίνεσης Proof-of-Work.

Η κύρια χρήση των ΒΔΤ είναι ως νόμισμα συναλλαγής εντός του γενναίου οικοσυστήματος. Για παράδειγμα, οι διαφημιζόμενοι χρησιμοποιούν BAT για να αγοράσουν διαφημιστικό χώρο στο Brave, ενώ οι εκδότες και οι χρήστες λαμβάνουν ανταμοιβές σε BAT επειδή προσέχουν τις διαφημίσεις. Φυσικά, το Brave browser θα αποκλείσει όλες τις διαφημίσεις και τους ιχνηλάτες σε ιστότοπους, αλλά δίνει την επιλογή στον τελικό χρήστη.

Αυτό επιτρέπει στο Brave να συμπληρώνει διαφημιστικούς κουλοχέρηδες σε συνεργαζόμενους ιστότοπους. Προς το παρόν, αυτή η τεχνολογία λειτουργεί μόνο με το πρόγραμμα περιήγησης του Brave. Ωστόσο, εργάζονται σε ένα κιτ SDK που θα επιτρέπει στους προγραμματιστές να το ενσωματώνουν στις δικές τους πλατφόρμες και εφαρμογές, αυξάνοντας περαιτέρω την εμβέλεια του Basic Attention Token.

Κυκλοφορούν επίσης νέες προσθήκες για προσθήκη στο Brave δίκτυο. Brave Firewall + VPN είναι μια premium συνδρομητική υπηρεσία που επιτρέπει στους χρήστες να περιηγούνται στο Διαδίκτυο με ασφάλεια και ιδιωτικότητα. Είναι ενσωματωμένο απευθείας στο πρόγραμμα περιήγησης ως πρόσθετο και είναι ήδη διαθέσιμο στην εφαρμογή iOS για κινητά.

Η λύση είναι μοναδική, καθώς χρησιμοποιεί ένα τείχος προστασίας που δημιουργεί ένα επίπεδο ασφαλείας που θα προστατεύει τον χρήστη και τις συσκευές του από κακόβουλο λογισμικό στο διαδίκτυο και περιλαμβάνει ένα VPN για την κρυπτογράφηση της κίνησης.

Γενναίος σήμερα είναι μια επιμελημένη πλατφόρμα ανάγνωσης ειδήσεων που χρησιμοποιεί την ίδια τεχνολογία με τη διαφήμισή της για να μετρήσει με ασφάλεια και αποτελεσματικότητα τα ενδιαφέροντα των χρηστών βάσει του ιστορικού και των προτύπων περιήγησής τους. Λειτουργεί εγγενώς στο Brave browser και επιλέγει άρθρα από πάνω από 300 διαφορετικά αξιόπιστα μέσα ενημέρωσης και εκδότες.

Ομοίως, η Brave Offers παρέχει μια επιμελημένη εμπειρία αγορών ηλεκτρονικού εμπορίου, αξιοποιώντας τα ενδιαφέροντά σας για να προωθήσετε τα προϊόντα και τις υπηρεσίες των συνεργατών της. Ισχυρίζεται ότι εργάζεται πιο αποτελεσματικά στην εύρεση πωλήσεων και προσφορών που οι μεμονωμένοι χρήστες θα βρίσκουν πραγματικά ενδιαφέρουσες, ακριβώς όπως το διαφημιστικό της σύστημα.

συμπέρασμα

Συμπερασματικά, αν και η πρόβλεψη των τιμών ΒΔΤ μας δίνει ένα αβέβαιο μέλλον για την τιμή του, σίγουρα υπάρχουν πολλές δυνατότητες. Ο γενναίος σπάει ένα δίλημμα που μας μαστίζει. πώς θα μπορούσαμε να βρούμε μια ισορροπία που να ωφελεί όλους τους συμμετέχοντες στον ψηφιακό κόσμο?

Πώς θα μπορούσαν οι διαφημιζόμενοι να γνωρίζουν καλύτερα την αποτελεσματικότητα των διαφημίσεών τους, των εκδοτών και των δημιουργών τους να μπορούν να κερδίσουν τα προς το ζην από τη φιλοξενία διαφημίσεων, ενώ οι χρήστες θα μπορούσαν να προστατεύσουν το απόρρητο και την ασφάλειά τους από τη συλλογή δεδομένων μαζικά, όλα ταυτόχρονα?

Αν και είναι μια νέα και μη δοκιμασμένη περιοχή, είναι μια πολύ ελπιδοφόρα αρχή, καθώς η Brave συνεχίζει να αναπτύσσει τη βάση χρηστών και τη λίστα συνεργασιών της. Η καινοτόμος ιδέα τους σημαίνει ότι θα μπορούσαμε όλοι να αναπτυχθούμε και να επωφεληθούμε δίκαια από μια ταχέως αναπτυσσόμενη διαδικτυακή οικονομία, όπου η προσοχή είναι εξίσου πολύτιμη με τον χρυσό.

Η συνεχής δέσμευση της Brave να υιοθετήσει τη διαφημιστική της τεχνολογία στον ευρύτερο κόσμο των ειδήσεων και των διαδικτυακών αγορών είναι επίσης μια αισιόδοξη δέσμευση για ανάπτυξη. Αρχίζουμε να βλέπουμε τη δημιουργία ενός νέου ψηφιακού οικοσυστήματος, το οποίο μας δίνει μεγάλη ελπίδα για το Basic Attention Token που τα παρέχει όλα.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Please Follow Us
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner