Bedste kryptovaluta under en krone – 8 billige Altcoins værd at købe

Engang var Bitcoin praktisk talt værdiløs. I 2010 betalte nogen 10.000 bitcoins for to pizzaer til en værdi af 25 dollars. Lidt over syv år senere blev disse 10.000 bitcoins vurderet til næsten 200 millioner dollars. Nu er der mange billige kryptokurver derude, og mange mennesker undrer sig over, hvilken der er den bedste kryptokurrency for under en krone.

Når alt kommer til alt er det ikke alle tokens, der er så tilbøjelige til at returnere store overskud.

Er der virkelig nogen kryptokurrency under $ 1?

Sikkert. Der er hundreder af tokens derude, der sælger for mindre end 1 dollar. Disse billige kryptokurver er generelt kendt som øre-kryptokurver. Du kan finde nogle, der koster mindre end 0,01 USD.

Hvilken er den bedste øre-kryptokurrency?

I 2007 kunne ingen have forudsagt, at en bitcoin i sidste ende ville være værd 20.000 USD. På samme måde kan ingen med sikkerhed vide, hvilken af ​​de billige kryptokurver, der vil se prisen skyrocket i de næste par måneder eller år. Crypto-handel, ligesom aktiehandel eller endda spil, handler om at tage risici.

Men at tage risici betyder ikke, at du skal tage et blindt spring af tro på et bestemt symbol. Nogle kryptovalutaer er mere tilbøjelige til at se deres priser stige end andre. Men der er en indikator, der kan hjælpe dig med at beslutte, hvilke tokens du skal investere i. Denne indikator er en tokens Markedsværdi eller “markedsværdi”.

Nu giver jeg dig en liste over nogle billige kryptokurver med lav markedsværdi, du måske vil tjekke ud for at afgøre, hvilken der er den bedste kryptokurrency under en krone. De fleste af disse er ikke kun kryptokurver, men også projekter, der ser ud til at ændre den måde, internettet fungerer på.

1. TRON (TRX)

tron mønt

TRON er et operativsystem baseret på en blockchain, der søger at skabe et uafhængigt, decentraliseret, demokratisk og højtydende web, der er egnet til højhastighedsapplikationer såsom spil. På dette tidspunkt er prisen på TRX 0,018 USD med en markedsværdi på 1.166.114.042 USD.

2. Elektronum (ETN)

elektronmønt

Electroneum søger at skabe et nyt økosystem til hurtige digitale betalinger, end selv mennesker uden bankkonto kan bruge. Dette økosystem er centreret omkring brugen af ​​mobiltelefoner og apps. Den aktuelle pris er 0.0038 USD og markedsværdien er 37.459.353 USD. At købe noget Electroneum er en no brainer.

3. Opacitet (OPQ)

Opacitys mål er at oprette en billig, decentral og anonym cloud storage-tjeneste til deling af filer. Brugere behøver ikke give nogen personlige oplysninger for at bruge tjenesten. Betaling for lagerplads sker via opacitetstokenet.

4. Stellar Lumens (XLM)

stjernelumen XLM

Stellar har oprettet en protokol, der tillader hurtige, billige, internationale overførsler mellem kryptotokener og fiat-valutaer. Dets mål er at give brugerne mulighed for nemt at sende penge på tværs af grænser. Aktuel pris er 0,067 USD og markedsværdi er 1.310.680.883.

Læs også: Bedste Stellar Lumens Wallet

5. Ravencoin (RVN)

køb ravencoin

Ravencoin er en af ​​de mønter, som mange analytikere anser for at have et stort potentiale. Bygget på en blockchain forked fra bitcoin, søger den effektivt at oprette og overføre tokens mellem parterne. Den nuværende pris er 0,034 USD, og ​​markedsværdien er 143.054.768 USD.

6. Cardano (ADA)

billig kryptokurrency

Cardano søger at skabe en open source-platform med mere avancerede funktioner end nogen anden platform. Udvikling er pr. Videnskabelig orienteret, peer-reviewed forskningsdrevet arbejdsfilosofi. Den har en nuværende markedspris på 0,049 USD og en markedsdækning på 1.530.101.948 USD.

7. Grundlæggende opmærksomhedstoken (BAT)

bedste øre kryptovaluta

Menneskerne bag Basic Attention Token opretter et system, der lukker kløften mellem brugere, annoncører og udgivere, der gør det muligt at sende midler uden mellemmænd til en reduceret pris og med større effektivitet. Udover at købe BAT-tokens, kan brugerne også tjene dem med indhold, de opretter, såsom personlige blogs, twitter-konti, youtube-kanaler osv. Dette opnås via Brave-webbrowseren. Der er også et henvisningssystem, der kan hjælpe dig med at tjene mere BAT. Hvis du har lyst til at tjekke browseren, skal du klikke på her at downloade.

Den aktuelle pris på BAT er 0,20 USD med en markedsværdi på 252.797.375 USD

8. KARMA-mønt (KARMA)

karma mønt

Dette er endnu et symbol med et forslag, der giver dig mulighed for at tjene mønter. KARMA er ikke kun navnet på kryptovalutaen, men også et dAPP og et socialt netværk bygget på EOS blockchain. Det ligner Instagram, men indlæg er mere orienteret mod at fremme gode handlinger og arbejde hen imod social forandring. Også skabere af indlæg kan optjene KARMA-tokens med de “likes”, de modtager. Med en pris på 0,00016 USD og en markedsværdi på 15.603.817 USD er KARMA et perfekt eksempel på en billig, lav markedsværdi-kryptokurrency med mange potentialer. I betragtning af de lave omkostninger pr. Token kan du samle mange af dem, hvilket er en anden grund til, at det gør min liste over bedste kryptokurrency under en krone.

Hvad er en markedsværdi, og hvordan kan jeg beregne den?

Kort sagt er markedsværdien en møntværdi på markedet til enhver tid. For at beregne det multiplicerer du antallet af mønter i omløb gange prisen for hver mønt.

Antag at du ejer en æbleplantage og høstede 100 æbler, der sælges for en dollar pr. Stk. Da æblerne stadig på træerne ikke cirkulerer, tager vi dem ikke i betragtning. Markedsværdien for dine æbler ville være 100 dollars.

Lad os lave et eksempel fra den virkelige verden nu. Gå videre til Coinmarketcap og lad os slå op i EOS:

Bedste kryptokurrency under en krone (3)

Du kan her se, at et EOS-token i øjeblikket sælger for 3,66 USD, og ​​at der i alt er 1.018.578.881 EOS-tokens i omløb. Hvis du multiplicerer disse tal, får du, at EOS-markedsværdien i øjeblikket er lidt over 3,7 milliarder USD. Coinmarketcap giver også en anden interessant statistik: det globale markedskapital. Det betyder den samlede værdi af alle cirkulerende kryptotokener. I skrivende stund er det globale markedsværdi 268.656.490.134 USD. Dette betyder, at EOS tegner sig for 1,39% af det globale markedsværdi. Dette er det, der kaldes EOS dominans.

Hvorfor er markedsværdien vigtig?

At kende en møntes markedsværdi kan give dig en idé om, hvor sandsynligt det er for en mønts pris at skyde i luften. Lad os i eksemplet ovenfor antage, at du gerne vil købe noget EOS og vente på, at prisen giver dig en 100x fortjeneste. Med andre ord for at tokens pris når 366 USD. Hvis det gjorde det, og du gør matematikken, ville det betyde, at EOS-markedsværdien ville være lidt over 370 milliarder dollars. Men vent! Dette tal er meget højere end det nuværende global markedsværdi. Så prisen på EOS, selvom den måske stiger, kommer ikke i nærheden af ​​100x fortjeneste lige nu.

EOS er muligvis ikke dit 100x token. Men der er nogle mønter derude, der måske er. Nøglen er ikke kun at finde et symbol med en lav pris, men også en med en lav cirkulation. Med andre ord vil du finde en kryptokurrency med lav markedsværdi.

Afslutningsvis…

Der er mange øre-kryptoer til rådighed for handel, og analytikere er enige om, at nogle af dem har et stort profitpotentiale. Men ikke alle er enige om det hvilken de er på randen af ​​skyrocketing. Når alt kommer til alt kan ingen forudsige fremtiden. Spørgsmålet om at finde ud af, hvilken der er den bedste kryptokurrency under en krone, er også spørgsmålet om, hvilken der er den mest undervurderede kryptokurrency. Listen her er en start. Men nu ved du, hvordan du bruger markedsdæk til at vælge, hvilke kryptoer du skal investere i. Gør din forskning, vælg nogle mønter og start handel. Du kan meget vel være den næste kryptomillionær.

Har du købt nogen af ​​disse mønter før? Lad os vide i kommentarerne!

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Please Follow Us
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner