Bitcoin Cash VS Litecoin: Ποιο Cryptocurrency είναι καλύτερο το 2021;

Σε αυτήν τη σύγκριση του Bitcoin Cash vs Litecoin, θα εμβαθύνουμε στα διάφορα στοιχεία που κάνουν ένα έργο crypto μια αξιόλογη επένδυση. Θα εξετάσουμε στοιχεία όπως: τεχνολογία, ομάδα, χρησιμότητα, πρόσφυση και απειλές.

Με αυτό είπε, ας πηδήσουμε κατευθείαν σε αυτό…

Εισαγωγή

Πριν από περισσότερο από μια δεκαετία, ο Satoshi Nakamoto οραματίστηκε έναν νέο τύπο ψηφιακού περιουσιακού στοιχείου που θα φέρει επανάσταση στην ανταλλαγή αξίας. Το ονόμασε Bitcoin, ένα ψηφιακό νόμισμα που δεν ελέγχεται ή επηρεάζεται από καμία οντότητα. Η τεχνολογία Blockchain έκανε τα οράματα του Satoshi πραγματικότητα. Ήταν ένα αποκεντρωμένο, ασφαλές και διαφανές δίκτυο εμπιστοσύνης που τροφοδοτούσε το δίκτυο bitcoin. Ωστόσο, καθώς το δίκτυο αναπτύχθηκε εκθετικά, η επεκτασιμότητα έγινε μείζον μέλημα.

Η εξεύρεση λύσης με δυνατότητα κλιμάκωσης είναι μια δύσκολη προσπάθεια σε ένα αποκεντρωμένο περιβάλλον. Αυτό εξελίχθηκε σε αυτό που ονομάζουμε τώρα Blockchain Trilemma, μια πρόκληση για αποκέντρωση, ασφάλεια και επεκτασιμότητα. Είναι η δυσκολία εφαρμογής μιας αποτελεσματικής λύσης σε ένα από αυτά τα χαρακτηριστικά χωρίς να επηρεάζεται αρνητικά το άλλο. Ακόμα πιο δύσκολο είναι να επιτευχθεί συναίνεση για μία λύση για την αντιμετώπιση του προβλήματος.

Ορισμένα μέλη της κοινότητας Bitcoin είχαν την προνοητικότητα να αναλάβουν δράση νωρίς. Αυτό οδήγησε στη δημιουργία εναλλακτικών κρυπτονομισμάτων που είναι συλλογικά γνωστά ως Altcoins. Το 2011, ένας επιστήμονας υπολογιστών από την Google και το Coinbase με το όνομα Charlie Lee δημιούργησε το Litecoin. Ένα Altcoin βασισμένο στον κώδικα του bitcoin με πολλές τροποποιήσεις. Αυτές οι αλλαγές του επέτρεψαν να επιτύχει φθηνότερα τέλη συναλλαγής και γρηγορότερους χρόνους συναλλαγής, ενώ προσφέρει το ίδιο επίπεδο ασφάλειας που προσφέρει το bitcoin.

Έξι χρόνια αργότερα το 2017, ένα αμφιλεγόμενο σκληρό πιρούνι δημιούργησε το Bitcoin Cash (BCH). Ήταν αποτέλεσμα διαφωνίας εντός της κοινότητας bitcoin για την αντιμετώπιση των ζητημάτων κλιμάκωσης του Bitcoin. Οι υποστηρικτές του προαναφερθέντος πιρουνιού υποβιβάστηκαν στο όνομα των μετρητών Bitcoin, δεν μπορούν να κερδίσουν την πλειοψηφική υποστήριξη από την κοινότητα. Ουσιαστικά, το Bitcoin Cash είναι Bitcoin με μεγαλύτερα μεγέθη μπλοκ και άλλες βελτιώσεις πρωτοκόλλου. Αυτές οι αλλαγές του επιτρέπουν να επιτύχει υψηλότερο εύρος ζώνης συναλλαγών και χαμηλότερα τέλη συναλλαγής.

Bitcoin Cash vs Litecoin: Ποιο είναι καλύτερο?

Για να επιτευχθεί μαζική υιοθέτηση κρυπτονομισμάτων, οι προγραμματιστές κρυπτογράφησης πρέπει να είναι σε θέση να συνδέσουν τη χρησιμότητα των ψηφιακών νομισμάτων τους με τις καθημερινές δραστηριότητες των κοινών ανθρώπων. Αυτό προσπαθεί να επιτύχει το Bitcoin (BTC), για να επιτρέπει στους χρήστες να χρησιμοποιούν κρυπτογράφηση με τον ίδιο τρόπο που χρησιμοποιούν μετρητά. Ωστόσο, η επιτυχία του Bitcoin αποδείχθηκε ότι ήταν το τακούνι του Αχιλλέα καθώς το δίκτυό του δεν είναι σε θέση να αντιμετωπίσει τη χρήση του. Το τέλος του BTC στα τέλη του 2017 και στις αρχές του 2018 είναι ένα λαμπρό παράδειγμα αυτής της αδυναμίας. Λόγω της κυκλοφορίας δικτύου, ο χρόνος για την επεξεργασία συναλλαγών και τα τέλη συναλλαγών αυξήθηκαν εκθετικά, αφήνοντας πολλούς δυσαρεστημένους χρήστες Bitcoin.

Ταυτόχρονα, αυτή ήταν μια σημαντική στιγμή για εναλλακτικά νομίσματα που κλιμακώνονται καλύτερα από το Bitcoin. Η αυξανόμενη εμφάνιση αυτών των συμφόρησης δικτύου ενίσχυσε την ανάγκη εξεύρεσης εναλλακτικής λύσης έναντι του BTC. Τα Bitcoin Cash και Litecoin έχουν αναδειχθεί ως κορυφαίες εναλλακτικές λύσεις ως τα ηλεκτρονικά μετρητά crypto. Ας ρίξουμε μια πιο προσεκτική ματιά σε αυτές τις εναλλακτικές λύσεις BTC και να προσδιορίσουμε μόνοι μας ποια είναι καλύτερη.

Μεθοδολογία

Εξετάζοντας τη συζήτηση μεταξύ Bitcoin Cash vs Litecoin, για να προσδιορίσουμε ποια είναι η καλύτερη εναλλακτική λύση για το Bitcoin, θα συγκρίνουμε τις διαφορετικές πτυχές κάθε έργου. Συγκεκριμένα η ομάδα της, η τεχνολογία & αναβαθμίσεις, τηλεμετρία & χρησιμότητα, έλξη & τακτική και απειλές & πυροδοτεί. Μετά από κάθε μια από αυτές τις συγκρίσεις θα είναι μια αξιολόγηση για να επιλέξετε ποια θα κερδίσει το τμήμα. Μετά που θα μετρήσουμε τα αποτελέσματα κάθε ενότητας και θα καθορίσουμε ποιο από τα δύο είναι πράγματι καλύτερα.

I. Ομάδα

Πιστεύουμε ότι η επιτυχία οποιουδήποτε έργου εξαρτάται σε μεγάλο βαθμό από την ομάδα πίσω από αυτό. Έτσι, ξεκινάμε πάντα τη σύγκριση των έργων blockchain με την ομάδα του. Σε αυτήν την ενότητα, θα συγκρίνουμε τους ανθρώπους πίσω από κάθε έργο, καθώς και τον κύριο οργανισμό που τους υποστηρίζει. Επιπλέον, θα ελέγξουμε εάν έχουν ένα σαφές και υγιές σχέδιο για την επίτευξη των στόχων τους.

Team Bitcoin Cash (BCH)

Πρώτον, εξετάζουμε την ομάδα του Bitcoin Cash. Το κατεστημένο Bitcoin Cash (BCH) είναι στην πραγματικότητα το Bitcoin Cash ABC (BCH ABC) το οποίο διέθετε από την αρχική έκδοση του BCH. Πιστεύουμε ότι η διάσπαση ήταν καλή για την κοινότητα BCH. Παρουσίασε την ευκαιρία να αποστασιοποιηθεί από τον Κρεγκ Ράιτ που έφτασε στη φήμη επειδή ισχυρίστηκε ότι είναι ο Σατόσι Νακαμότο χωρίς σταθερή απόδειξη. Το πιο σημαντικό, η αναβάθμιση επέτρεψε στην BCH να επεξεργαστεί συναλλαγές χωρίς μετρητά, όπως έξυπνες συμβάσεις και υπηρεσίες προβλέψεων oracle.

Πιστεύουμε ότι η διάσπαση δεν έχει μειώσει την αναπτυξιακή ικανότητα της ομάδας BCH. Στην πραγματικότητα, αυτό άνοιξε έναν εντελώς νέο κόσμο δυνατοτήτων για την BCH. Έχοντας την υποστήριξη των Roger Ver και Jihan Wu σχεδόν εγγυάται περαιτέρω επιτυχία. Οι περισσότεροι προγραμματιστές και συνεργάτες του BCH προέρχονταν από το Bitcoin. Αυτό πρέπει να είναι ένας καλός δείκτης της ικανότητας της ομάδας BCH να επιτύχει. Κοιτάζοντας το οδικός χάρτης του BCH είναι προφανές ότι έχουν μια σαφή και καθορισμένη διαδρομή για να εκτελέσουν το σχέδιό τους.

Ομάδα Litecoin (LTC)

Από την άλλη πλευρά, η ομάδα Litecoin έχει πολύ λιγότερο δράμα στο πλευρό τους. Από τα 8 χρόνια ύπαρξής του, δεν χρειάστηκε ποτέ να αντιμετωπίσει ένα αμφιλεγόμενο πιρούνι. Ούτε είδε πολλές μάχες μέσα στην κοινότητά του. Αυτό μας οδήγησε να πιστέψουμε ότι η ομάδα Litecoin είναι μια στενή κοινότητα. Επιπλέον, έχουμε παρατηρήσει ότι οι περισσότερες πρωτοβουλίες ανάπτυξης της Litecoin παίρνουν την ουρά από τον Τσάρλι Λι. Αυτό είναι πάνω από την ιδέα ότι το Litecoin φαίνεται να λειτουργεί ως δοκιμαστική αλυσίδα για τη μελλοντική εφαρμογή της τεχνολογίας Bitcoin. Κέρδισε αυτήν τη φήμη λόγω της ταχύτερης υιοθέτησης τεχνολογιών με στόχο τη βελτίωση του Bitcoin.

Δυστυχώς, δεν μπορέσαμε να βρούμε έναν σαφή και καθορισμένο χάρτη πορείας για το Litecoin. Το πλησιέστερο υποκατάστατο είναι αυτό ανάρτηση από τον Andrew Yang, που μοιράστηκε στον ιστότοπο του Ιδρύματος Litecoin πέρυσι. Δήλωσε τέσσερα πράγματα που πρέπει να περιμένουμε το 2019 για τη Litecoin. Ακολούθησε α tweetstorm από τον Τσάρλι Λι που περιγράφει λεπτομερώς την τρέχουσα προσπάθεια αύξησης της ευδιάκριτης λειτουργίας του Litecoin, συμπεριλαμβάνοντας τη δυνατότητα εμπιστευτικών συναλλαγών.

Νικητής ομάδας: Bitcoin Cash

Επιλέξαμε το Bitcoin Cash γιατί πιστεύουμε ότι είναι η πιο ενεργή και ανθεκτική ομάδα μεταξύ των δύο. Οι διαφωνίες και τα περιστασιακά δράματα αποτελούν απόδειξη παθιασμένης συμμετοχής. Δείχνει επίσης την έντονη εμπλοκή της Ομάδας και της κοινότητας. Αυτό δεν σημαίνει ότι η ομάδα της Litecoin στερείται δέσμευσης και αφοσίωσης. Απλώς λέμε ότι το Bitcoin Cash τους χτυπά από την άποψη της έντασης.

Και οι δύο ομάδες είναι επαγγελματίες υψηλής ικανότητας με ιστορία επιτυχημένων προσπαθειών. Η επιτυχία του Bitcoin για προγραμματιστές Bitcoin Cash και η δημοτικότητα της Litecoin είναι σαφείς μαρτυρίες για αυτό. Υποστηρίζονται επίσης από πολύ σημαντικούς ανθρώπους που βοήθησαν στη διαμόρφωση του τοπίου της κρυπτογράφησης. Roger Ver για μετρητά Bitcoin και Charlie Lee για Litecoin. Επιπλέον, έχουν την υποστήριξη των ιδρυμάτων που έχουν αναπτυξιακή επίβλεψη καθενός από τα έργα.

Έτσι, λαμβάνοντας υπόψη τις ομάδες πίσω από το Bitcoin Cash vs Litecoin, αυτός ο γύρος πηγαίνει στο Bitcoin Cash.

ΙΙ. Τεχνολογία & αναβαθμίσεις

Bitcoin Cash v Litecoin Γενικές προδιαγραφές

Η επόμενη σημαντική πτυχή κάθε έργου είναι η τεχνολογία του. Η βασική τεχνολογία και των δύο έργων είναι πολύ παρόμοια με το Bitcoin (BTC). Ωστόσο, οι προγραμματιστές τους εισήγαγαν αλλαγές στη βάση κώδικα του BTC για να τις κάνουν πιο επεκτάσιμες και λειτουργικές. Η ύπαρξη και η συνάφεια αυτών των δύο εναλλακτικών BTC προέρχονται από την αδυναμία του Bitcoin να κλιμακωθεί.

Τεχνολογία μετρητών Bitcoin

Η τεχνολογία του Bitcoin Cash (BCH) είναι ουσιαστικά η ίδια με το Bitcoin. Εάν στην πραγματικότητα, ορισμένοι άνθρωποι στο χώρο της κρυπτογράφησης πιστεύουν ότι είναι μια καλύτερη έκδοση του BTC που οραματίστηκε ο Satoshi Nakamoto. Το Bitcoin Cash επέλεξε να αυξήσει το μέγιστο μέγεθος μπλοκ στα 8 MB και αργότερα το αύξησε στα 32 MB. Είναι 32 φορές μεγαλύτερο από τα Bitcoin και τα Litecoin που έχουν 1 MB το καθένα. Από την άλλη πλευρά, οι προγραμματιστές Bitcoin επέλεξαν να υποστηρίξουν το SegWit2x ως λύση κλιμάκωσης και φαίνεται να προσδένονται στις ελπίδες τους σε λύσεις κλιμάκωσης 2ης στρώσης όπως το Lightning Network.

Ως αποτέλεσμα, το Bitcoin Cash μπορεί να χειριστεί περισσότερες συναλλαγές από το Bitcoin, δεδομένου του ίδιου χρόνου. Εάν όλες οι παράμετροι συναλλαγών είναι ίδιες, η BCH θα πρέπει να μπορεί να κάνει 32 φορές περισσότερες συναλλαγές. Λόγω ενός μικρότερου αριθμού εκκρεμών συναλλαγών, οι χρήστες BCH δεν χρειάζεται να πληρώσουν τόσο πολύ για να επιβεβαιώσουν τις συναλλαγές τους. Εκτός από αυτό, η BCH θα είναι πλέον σε θέση να κάνει έξυπνες συμβάσεις και υπηρεσίες oracle από το τελευταίο της πιρούνι.

Τεχνολογία μετρητών Litecoin

Κάποιος μπορεί να υποστηρίξει ότι το Litecoin (LTC) είναι επίσης ένα πιρούνι του Bitcoin (BTC) καθώς μοιράζεται την ίδια βάση κώδικα. Ωστόσο, αυτή η κρυπτογράφηση δεν ήταν αποτέλεσμα διαφωνίας μεταξύ των προγραμματιστών. Η Litecoin επιδιώκει να είναι μια ελαφρύτερη και ταχύτερη έκδοση του Bitcoin. Υπάρχουν τρεις βασικές διαφορές μεταξύ BTC και LTC. Πρώτον, η μέγιστη παροχή LTC είναι 84M έναντι 21M BTC. Δεύτερον, το LTC χρησιμοποιεί το Scrypt ως αλγόριθμο κατακερματισμού ενώ το BTC χρησιμοποιεί SHA-256. Τέλος, ο χρόνος αποκλεισμού του LTC είναι 2,5 λεπτά ενώ ο BTC έχει 10 λεπτά. Οι προδιαγραφές BTC και BCH είναι ακριβώς οι ίδιες εκτός από το μέγεθος Block.

Η Litecoin έπαιζε πάντα το ρόλο μιας αλυσίδας δοκιμής για το BTC. Στην πραγματικότητα, το LTC ενεργοποίησε το segwit μπροστά από το BTC. Επιπλέον, χρησιμοποιεί επίσης το Lightning Network (LN) ως λύση κλιμάκωσης δεύτερου επιπέδου. Επιπλέον, οι εξελίξεις στο LN επιτρέπουν ατομικές ανταλλαγές μεταξύ δικτύου BTC και LTC. Οι προγραμματιστές της LTC σχεδίασαν επίσης να αυξήσουν την ευφλεκτότητα ενσωματώνοντας την τεχνολογία εμπιστευτικών συναλλαγών. Τέλος, για να μην ξεπεραστεί από το Bitcoin Cash, το Rootstock θα περιλαμβάνει υποστήριξη Litecoin για να προσθέσει λειτουργίες έξυπνης σύμβασης τύπου Ethereum στο Litecoin.

Τεχνολογία Νικητής: Tie

Τα Bitcoin Cash και Litecoin έχουν διαφορετικές λύσεις κλιμάκωσης. Παρά αυτές τις διαφορετικές προσεγγίσεις, και οι δύο απέδειξαν την ικανότητα κλιμάκωσης περισσότερο σε σύγκριση με το Bitcoin Όσον αφορά την επιλογή της καλύτερης από την τρέχουσα και προγραμματισμένη τεχνολογία παραμένει συζητήσιμη. Όσον αφορά τις μελλοντικές εξελίξεις, ο καθένας μπορεί να ταιριάζει με την προσφορά του άλλου. Πιστεύουμε ότι οι λύσεις κλιμάκωσης και των δύο έργων είναι βιώσιμες.

Οι τεχνολογίες που εφαρμόζονται τόσο από το Bitcoin Cash όσο και από το Litecoin επιτρέπουν ταχύτερους χρόνους συναλλαγών σε ένα κλάσμα του κόστους χρησιμοποιώντας το Bitcoin. Επιτρέποντάς τους να λειτουργούν περισσότερο από ένα νόμισμα σε σύγκριση με το Bitcoin που γίνεται γρήγορα περισσότερο από ένα κατάστημα αξίας. Και τα δύο είναι πιο κατάλληλα για καθημερινές συναλλαγές και έτσι το αποτέλεσμα ισοπαλίας.

III. Bitcoin Cash vs Litecoin: Τηλεμετρία & Χρησιμότητα

Bitcoin Cash vs Litecoin Τηλεμετρία απόδοσης τελευταίων τριών μηνών

Τα Bitcoin Cash και Litecoin αντλούν την αξία τους για το πόσο αποτελεσματικά χρησιμεύουν ως μέσο ανταλλαγής. Με απλά λόγια, πρέπει να είναι ένας αποτελεσματικός τρόπος πληρωμής για τις καθημερινές συναλλαγές. Η συνάφειά τους βασίζεται στο γεγονός ότι το Bitcoin δεν μπορεί να λειτουργήσει ως τέτοιο. Αυτό οφείλεται στην καθυστέρηση συναλλαγής και στο κόστος που υπερβαίνει το όριο ανοχής του μέσου καταναλωτή σας. Ποιος θα ήθελε να περιμένει 10 λεπτά για να ολοκληρώσει μια συναλλαγή; Κανείς δεν θα ήθελε να πληρώσει για μια χρέωση συναλλαγής $ 3-10 USD για δικαίωμα συναλλαγής $ 1 USD?

Τηλεμετρία Bitcoin Cash & Χρησιμότητα

Όσον αφορά το μέσο πληρωμής, το Bitcoin Cash (BCH) είναι καλύτερη επιλογή από το Bitcoin (BTC). Οι συναλλαγές γίνονται ταχύτερα με πολύ λιγότερες χρεώσεις. Αυτό είναι το άμεσο αποτέλεσμα της δυνατότητας επεξεργασίας περισσότερων δεδομένων ανά μπλοκ. Επιπλέον, η BCH προσφέρει το ίδιο επίπεδο ασφάλειας του BTC με τον ίδιο μηχανισμό συναίνεσης και αλγόριθμο κατακερματισμού. Έχουν ακόμη τον ίδιο χρόνο αποκλεισμού 600 δευτερολέπτων ή 10 λεπτών. Μπορείτε να παροτρύνετε το BCH να είναι το ίδιο δίδυμο του BTC με μια ελαφρώς διαφορετική προδιάθεση.

Τηλεμετρία Litecoin & Χρησιμότητα

Εάν το Bitcoin Cash είναι το ίδιο δίδυμο του Bitcoin, τότε μπορείτε να παροτρύνετε το Litecoin (LTC) να είναι ο στενός ξάδελφός τους. Όλοι μοιράζονται το ίδιο DNA, αλλά το Litecoin δεν μοιάζει τόσο πολύ με το BTC. Πρώτον, αύξησε τη συνολική προσφορά του για να μειώσει το βάρος των χρηστών που πρέπει να αντιμετωπίσουν δεκαδικά ψηφία. Δεύτερον, άλλαξε τον αλγόριθμο κατακερματισμού σε Scrypt ώστε να είναι πιο ανθεκτικός σε εξειδικευμένο εξοπλισμό εξόρυξης. Αυτό χρησιμεύει ως αποτρεπτικό στοιχείο για τη συγκέντρωση των εξορυκτικών δραστηριοτήτων. Τέλος, έχει ταχύτερο χρόνο αποκλεισμού 150 δευτερολέπτων ή 2,5 λεπτών σε σύγκριση με BCH και LTC.

Τηλεμετρία & Νικητής βοηθητικών προγραμμάτων: Bitcoin Cash

Ο νικητής αυτού του γύρου είναι το Bitcoin Cash καθώς αποδίδει καλύτερα ως ψηφιακά μετρητά από το Litecoin. Κοιτάζοντας τον παρακάτω πίνακα μπορούμε να δούμε ότι τα μετρητά Bitcoin μπόρεσαν να επεξεργαστούν περισσότερες συναλλαγές με σημαντικά χαμηλότερο κόστος. Από τον Αύγουστο έως τον Οκτώβριο, τα μετρητά Bitcoin ήταν κατά μέσο όρο 0,432 TPS, ενώ η LTC επεξεργάστηκε το μισό 0,204 TPS. Παρά την επεξεργασία διπλάσιων συναλλαγών από το LTC, το μέσο κόστος συναλλαγής της BCH είναι περίπου 0,0029 $ USD κατά την ίδια περίοδο. Από την άλλη πλευρά, το LTC ήταν κατά μέσο όρο 0,0237 δολάρια ΗΠΑ, το οποίο είναι περίπου 8 φορές ακριβότερο από το BCH. Τέλος, η μέση τιμή κινήσεων BCH είναι μεγαλύτερη από LTC, 8,529 $ και 7,673 USD.

Η μόνη αδυναμία του BCH σε αυτόν τον γύρο είναι το γεγονός ότι έχει ένα σημαντικά μεγαλύτερο μέγεθος blockchain από το LTC. Αυτό μπορεί να ερμηνευθεί ως υψηλότερο υπολογιστικό φορτίο για BCH. Παρ ‘όλα αυτά, βλέπουμε μια αυξανόμενη δυσκολία για το BCH σε σύγκριση με τη μειούμενη δυσκολία εξόρυξης της LTC. Αυτό σημαίνει ότι περισσότεροι ανθρακωρύχοι ενδιαφέρονται να εξορύξουν BCH παρά LTC. Αυτό μας φέρνει στο τελευταίο σημείο γιατί επιλέξαμε το Bitcoin Cash – αυτή τη στιγμή, είναι ένα πιο ασφαλές δίκτυο. Γρηγορότερος, φθηνότερος και πιο ασφαλής, που μας πούλησε σε Bitcoin Cash αυτόν τον γύρο.

IV. Bitcoin Cash vs Litecoin: Traction & Τακτική

Bitcoin Cash vs Litecoin Συνολικός αριθμός συναλλαγών

Τα προγράμματα Cryptocurrency μπορεί να έχουν όλο το ταλέντο και την τεχνολογία στον κόσμο, αλλά όλα θα χαθούν αν κανείς δεν τα χρησιμοποιήσει. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο είναι σημαντικό να ελέγξετε την υιοθέτηση Bitcoin Cash και Litecoin. Η μαζική υιοθέτηση είναι ίσως ο πιο σημαντικός στόχος οποιουδήποτε έργου κρυπτογράφησης για την επιτυχία του. Αυτό ισχύει και για τα Bitcoin Cash (BCH) και Litecoin (LTC). Για αυτόν τον λόγο, υπάρχει ανάγκη να εξεταστεί η έλξη αυτών των δύο έργων. Επιπλέον, πρέπει να προσδιορίσουμε ποιες τακτικές χρησιμοποιούν, αυξάνουν περαιτέρω την έλξη τους.

Bitcoin Cash Traction& Τακτική

Όντας το ίδιο δίδυμο του BTC έχει τα προνόμια του. Το BCH είναι τόσο παρόμοιο με το Bitcoin που μπορεί να θεωρηθεί ως η πιο επεκτάσιμη έκδοση BTC. Στην πραγματικότητα, πολλοί ιστότοποι και υπηρεσίες που σχετίζονται με την κρυπτογράφηση που υποστηρίζουν το BTC υποστηρίζουν σχεδόν πάντα το BCH. Επιπλέον, σημαντικά λιγότερα τέλη συναλλαγής και γρηγορότερος χρόνος συναλλαγής είναι πιο ελκυστικό για τους καταναλωτές. Η μόνη μεγάλη πρόκληση για περαιτέρω υιοθέτηση του BCH είναι ίσως η απροθυμία των μελών της κοινότητας κρυπτογράφησης που ευθυγραμμίστηκαν με την κατεστημένη αλυσίδα.

Έλξη Litecoin & Τακτική

Σε αντίθεση με το BCH, η Litecoin ήταν γενικά σε καλή σχέση με την ευρύτερη κοινότητα bitcoin. Έχει υιοθετήσει μια πιο ρεαλιστική προσέγγιση ως εναλλακτική αλυσίδα ή δοκιμαστική αλυσίδα για το δίκτυο bitcoin. Αυτό βοήθησε στη δημιουργία ενός φιλικού περιβάλλοντος συνύπαρξης μεταξύ BTC και LTC. Ωστόσο, αυτή η έλλειψη ανταγωνιστικής κίνησης μπορεί να έχει επηρεάσει αρνητικά την ικανότητα της LTC να καινοτομεί και να χτίζει τη δική της μάρκα.

Νικητής Traction and Tactics: Bitcoin Cash

Το Bitcoin Cash πραγματοποιεί αυτόν τον γύρο για τους ακόλουθους λόγους. Πρώτον, συνδέεται στενά με τη μάρκα Bitcoin. Το όνομα και μόνο κάνει πολύ μεγάλη διαφορά, καθώς το Bitcoin είναι το πιο αναγνωρίσιμο εμπορικό σήμα στον κόσμο. Αυτό ισχύει ακόμη και πέρα ​​από τον χώρο κρυπτογράφησης. Επιπλέον, έχει ενεργό μάρκετινγκ ως ανώτερο ψηφιακό χρήμα στον κατεστημένο BTC. Αυτό υποστηρίζεται με πραγματική απόδοση. Ως αποτέλεσμα, ένας αυξανόμενος αριθμός ατόμων χρησιμοποιεί το BCH ως ψηφιακό χρήμα από το BTC. Moreso παρά LTC.

Σε άμεση σύγκριση με το LTC, μπορούμε να δούμε ότι το BCH κερδίζει περισσότερη πρόσφυση. Μπορούμε να δούμε ότι το BCH επεξεργάζεται με συνέπεια περισσότερες συναλλαγές από το LTC, γρηγορότερα και φθηνότερα. Αυτή είναι η κορυφή του συνολικού αριθμού συναλλαγών της BCH που αυξάνεται με ταχύτερο ρυθμό από το LTC. Αυτό σημαίνει μόνο ότι περισσότερα άτομα χρησιμοποιούν BCH σε σύγκριση με το LTC. Παρατηρήσαμε επίσης ότι, δεδομένου ότι το μπλοκ ανταμείβει την κατοχή LTC, λιγότεροι ανθρακωρύχοι είναι πρόθυμοι να εξορύξουν LTC. Εάν η τάση συνεχιστεί, θα επηρεάσει σοβαρά την ασφάλεια του δικτύου της LTC. Αυτό είναι αντίθετο με τα BCH που αυξάνεται σταθερά.

V. Απειλές & Ενεργοποιητές

Οι τελευταίες πτυχές που θα εξετάσουμε είναι οι απειλές και οι αιτίες αυτών των δύο έργων κρυπτογράφησης. Πρόκειται για σημαντικά γεγονότα, ενημερώσεις και αναβαθμίσεις, επιχειρηματικές συνεργασίες ή μεταβαλλόμενα ρυθμιστικά περιβάλλοντα που μπορεί να επηρεάσουν την κίνηση των τιμών ή την ανάπτυξη ενός συγκεκριμένου έργου. Χρησιμεύουν ως καταλύτης για ένα μεγάλο ταύρο ή εμπόδιο που πρέπει να ξεπεράσει το έργο. Οι απειλές και οι σκανδαλισμοί είναι σημαντικοί παράγοντες λόγω της ασταθούς φύσης των αγορών κρυπτογράφησης όπου ένα μεμονωμένο συμβάν μπορεί να αλλάξει την πορεία των έργων κρυπτογράφησης.

Απειλές με μετρητά Bitcoin & Ενεργοποιητές

Οι προηγούμενες ενότητες δείχνουν ότι το Bitcoin cash έχει πολλά καλά πράγματα που συμβαίνουν γι ‘αυτούς. Μετρημένο έναντι του LTC, το BCH είχε καλύτερη απόδοση. Επιπλέον, η αυξανόμενη δύσκολη εξόρυξη δείχνει τη συνεχιζόμενη εμπιστοσύνη των ανθρακωρύχων στην BCH. Παρόλα αυτά, η αυξανόμενη ευφορία για το ημίχρονο γεγονός των BTC και BHC τον επόμενο χρόνο μπορεί να παίζει εδώ. Βραχυπρόθεσμα, οι κάτοχοι BCH ενδέχεται να βιώσουν ένα «φαινόμενο Binance» καθώς η Binance Chain κυκλοφόρησε ένα διακριτικό Binance με BCH για να το υποστηρίξει στην πλατφόρμα του.

Σε άλλες ειδήσεις, ο Roger Ver απέκτησε την ιαπωνική εταιρεία O3, αυτό θα παρουσιάσει μερικές ενδιαφέρουσες δυναμικές στην ανάπτυξη περισσότερων εφαρμογών που βασίζονται σε BCH μέσω του ιστότοπου Bitcoin.com. Τέλος, πιστεύουμε ότι το πρωτόκολλο tokenization του BCH θα διαδραματίσει ζωτικό ρόλο στην ανάπτυξη του οικοσυστήματος BCH. Η συνεχιζόμενη βελτίωση του Simple Ledger Protocol (SLP), καθώς και του ίδιου του πρωτοκόλλου BCH, θα έχει ως αποτέλεσμα τη δημιουργία πιο πολύτιμων και χρήσιμων tokens που βασίζονται σε BCH.

Απειλές Litecoin & Ενεργοποιητές

Οι εβδομάδες που οδήγησαν στο LTC το μισό γεγονός ήταν μια από τις πιο συναρπαστικές στιγμές για το LTC στην πρόσφατη μνήμη. Ωστόσο, μετά το μισό συμβάν, ο ενθουσιασμός των επενδυτών κρυπτογράφησης στο LTC φαίνεται να έχει μειωθεί. Ως απόδειξη, οι ανθρακωρύχοι δείχνουν μειωμένο ενδιαφέρον για την εξόρυξη LTC τους τελευταίους τρεις μήνες. Επιπλέον, οι τιμές του Litecoin συνεχίστηκαν Σαν να μην είναι αρκετά κακό, το Ίδρυμα Litecoin αντιμετώπισε οικονομικά προβλήματα και έπρεπε να υποστηριχθεί από τον Charlie Lee για να παραμείνει.

Τα εισερχόμενα Σύνοδος κορυφής Litecoin μπορεί να παράγει κάποια ενδιαφέρουσα ανάπτυξη στον χώρο Litecoin. Πρόκειται για μια ετήσια εκδήλωση όπου οι ηγέτες της βιομηχανίας, οι προγραμματιστές της Litecoin και οι υποστηρικτές συγκεντρώθηκαν για να συζητήσουν το μέλλον της Litecoin. Μπορεί να είναι το γεγονός που χρειάζεται για να γυρίσει την τύχη του. Πέρα από αυτό, φαίνεται ότι το σχέδιο που μοιράστηκε το Ίδρυμα Litecoin στα τέλη του περασμένου έτους προχωρά. Οι εμπιστευτικές συναλλαγές ενσωματώνονται στο πρωτόκολλο Litecoin με την πρόταση Litecoin MimbleWimble Extension Block.

Απειλές & Νικητής Triggers: Bitcoin Cash

Δεν ήταν δύσκολο να δούμε ότι υπάρχουν πολύ πιο θετικά πράγματα για το Bitcoin Cash σε σύγκριση με το Litecoin. Το πιο σημαντικό από όλα είναι το γεγονός ότι οι παρατηρήσεις μας επιβεβαιώθηκαν από τη μετρήσιμη απόδοση του Bitcoin Cash. Το Moreso με το τρέχον αναπτυξιακό του σχέδιο προόδου Είναι πραγματικά συναρπαστικές στιγμές για το Bitcoin Cash αυτή τη στιγμή. Ωστόσο, δεν μπορούμε να απορρίψουμε το LTC μαζί. Υπάρχουν αρκετές βελτιώσεις πρωτοκόλλου στον ορίζοντα. Μόνο ο χρόνος θα δείξει εάν αυτές οι προσπάθειες θα αποφέρουν καρπούς, θυμηθείτε επίσης ότι ένα σημαντικό γεγονός, ανάπτυξη ή αλλαγή μπορεί να μετατρέψει οποιαδήποτε κρυπτογραφικά έργα.

Τελικές σκέψεις

Συνοπτικό αποτέλεσμα Bitcoin Cash vs Litecoin

Το Bitcoin Cash vs Litecoin ήταν μια ενδιαφέρουσα σύγκριση, ωστόσο, φαίνεται ότι το Bitcoin Cash ξεπερνά πραγματικά το Litecoin σε κάθε κατηγορία. Να είστε βέβαιοι ότι τα αξιολογήσαμε αντικειμενικά. Εάν υπάρχει παρηγοριά, πιστεύουμε ότι η κοινότητα Litecoin μπορεί να βελτιωθεί και να ανακάμψει από αυτήν την τρέχουσα ύφεση, στην πραγματικότητα, έχουν μεγάλα σχέδια μπροστά. Είναι μια πολύ ανθεκτική κοινότητα που έχει περάσει τη δοκιμασία του χρόνου. Είναι τελικά το 6ο μεγαλύτερο crypto στον κόσμο με κεφαλαιοποίηση της αγοράς.

Ωστόσο, το Bitcoin Cash αποδίδει επί του παρόντος καλύτερα από το LTC σε κάθε πτυχή. Η δυναμική είναι αυτή τη στιγμή με το Bitcoin Cash τώρα και η αγορά αντιδρά θετικά. Επιπλέον, οι θετικές εξελίξεις όσον αφορά τις εταιρικές σχέσεις, τις επιχειρηματικές επενδύσεις και τις αναβαθμίσεις πρωτοκόλλου φαίνεται να δείχνουν ότι αυτή η δυναμική θα συνεχιστεί μέχρι το επόμενο έτος, φτάνοντας στο σημείο βρασμού στο Bitcoin και το Bitcoin Cash Halving event.

Ελπίζουμε να απολαύσατε αυτήν τη σύγκριση του Bitcoin Cash vs Litecoin και το βρήκατε χρήσιμο!

Διαβάστε επίσης: Καλύτερο πορτοφόλι Bitcoin Cash

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Please Follow Us
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner