Bitcoin Cash VS Litecoin: Hvilken kryptovaluta er bedre i 2021?

I denne sammenligning af Bitcoin Cash vs Litecoin dykker vi dybt ned i de forskellige elementer, der gør et kryptoprojekt til en værdifuld investering. Vi vil undersøge emner såsom; teknologi, team, værktøj, trækkraft og trusler.

Med det sagt, lad os springe lige ind i det …

Introduktion

For mere end et årti siden forestillede Satoshi Nakamoto sig en ny type digitalt aktiv, der ville revolutionere udvekslingen af ​​værdi. Han kaldte det Bitcoin, en digital valuta, der ikke kontrolleres eller påvirkes af en enkelt enhed. Blockchain-teknologi gjorde Satoshis visioner til virkelighed. Det var et decentralt, sikkert og gennemsigtigt netværk af tillid, der drev bitcoin-netværket. Da netværket voksede eksponentielt, blev skalerbarhed imidlertid et stort problem.

At finde en skalerbarhedsløsning er en udfordrende indsats under et decentralt miljø. Dette udviklede sig til det, vi nu kalder Blockchain Trilemma, en udfordring for decentralisering, sikkerhed og skalerbarhed. Det er vanskeligheden ved at implementere en effektiv løsning på en af ​​disse funktioner uden at påvirke den anden negativt. Endnu mere udfordrende er at opnå konsensus om en løsning til løsning af problemet.

Nogle medlemmer af Bitcoin-samfundet havde fremsynet til at handle tidligt. Dette har ført til oprettelsen af ​​alternative kryptokurver samlet kaldet Altcoins. I 2011 oprettede en computerforsker fra Google og Coinbase ved navn Charlie Lee Litecoin. En Altcoin baseret på bitcoins kode med flere ændringer. Disse ændringer gjorde det muligt at opnå billigere transaktionsgebyrer og hurtigere transaktionstider, samtidig med at det tilbyder det samme sikkerhedsniveau, som bitcoin har at tilbyde.

Seks år senere i 2017 oprettede en omstridt hård gaffel Bitcoin Cash (BCH). Det var et resultat af en uenighed inden for bitcoin-samfundet for at tackle Bitcoins skalerbarhedsproblemer. Tilhængerne af den nævnte gaffel henvist til navnet på Bitcoin kontanter, ude af stand til at få flertalsstøtte fra samfundet. I det væsentlige er Bitcoin Cash Bitcoin med større blokstørrelser og andre protokolforbedringer. Disse ændringer gør det muligt at opnå højere transaktionsbåndbredde og lavere transaktionsgebyrer.

Bitcoin Cash vs Litecoin: Hvilket er bedre?

For at opnå masseadoptagelse af kryptovalutaer bør kryptoudviklere være i stand til at knytte nytteværdien af ​​deres digitale valutaer til almindelige folks daglige aktiviteter. Dette er hvad Bitcoin (BTC) forsøger at opnå for at gøre det muligt for folk at bruge krypto på samme måde som de bruger kontanter. Imidlertid viste Bitcoins succes sig at være akilleshælen, da dets netværk ikke er i stand til at klare brugen. Den sene 2017 og begyndelsen af ​​2018 BTC bull run er et tydeligt eksempel på denne svaghed. På grund af netværkstrafik steg tiden til at behandle transaktioner og transaktionsgebyrer eksponentielt, hvilket efterlod en masse utilfredse Bitcoin-brugere.

På samme tid var dette et gennembrudsmoment for alternative mønter, der skalerer bedre end Bitcoin. Den stigende forekomst af disse netværkspropper intensiverede behovet for at finde et alternativ til BTC. Bitcoin Cash og Litecoin er opstået som topalternativer som crypto elektroniske kontanter. Lad os se nærmere på disse BTC-alternativer og selv bestemme, hvilken der er bedre.

Metodologi

Når vi overvejer debatten mellem Bitcoin Cash vs Litecoin, for at afgøre, hvilken der er et bedre alternativ til Bitcoin, sammenligner vi de forskellige aspekter af hvert projekt. Specifikt dets team, teknologi & opgraderinger, telemetri & nytte, trækkraft & taktik og trusler & udløser. Efter hver af disse sammenligninger vil en vurdering være at vælge, hvilken der vinder sektionen. Derefter vil vi tælle resultaterne af hvert afsnit og bestemme, hvilket mellem det der faktisk er bedre.

I. Team

Vi mener, at succesen med ethvert projekt afhænger meget af teamet bag det. Således starter vi altid vores sammenligning af blockchain-projekter med dets team. I dette afsnit sammenligner vi personerne bag hvert projekt samt hovedorganisationen, der bakker dem op. Derudover vil vi kontrollere, om de har en klar og sund plan for at nå deres mål.

Team Bitcoin Cash (BCH)

Først ser vi på Bitcoin Cash’s team. Den etablerede Bitcoin Cash (BCH) er faktisk Bitcoin Cash ABC (BCH ABC), som forked fra den oprindelige version af BCH. Vi mener, at splittelsen var god for BCH-samfundet. Det præsenterede en mulighed for at distancere sig fra Craig Wright, der rejste sig til berygtelse for at hævde, at han er Satoshi Nakamoto uden solid bevis. Mere vigtigt var det, at opgraderingen gjorde det muligt for BCH at behandle ikke-kontante transaktioner såsom smarte kontrakter og oracle-forudsigelsestjenester.

Vi mener, at splittelse ikke har formindsket BCH-teamets udviklingsevne. Faktisk åbnede dette en helt ny verden af ​​muligheder for BCH. At have støtte fra Roger Ver og Jihan Wu garanterer næsten yderligere succes. De fleste udviklere og bidragydere af BCH kom fra Bitcoin. Dette bør være en god indikator for BCH-holdets kapacitet til at levere. Ser på vejkort af BCH er det tydeligt, at de har en klar og defineret vej til at udføre deres plan.

Team Litecoin (LTC)

På den anden side har Litecoin Teamet meget mindre drama på deres side. Siden dets 8 års eksistens har det aldrig haft at gøre med en omstridt gaffel. Det så heller ikke meget kamp i sit samfund. Dette fik os til at tro, at Litecoin Team er et tæt forbundet samfund. Desuden har vi observeret, at de fleste Litecoin-udviklingsinitiativer tager deres kø fra Charlie Lee. Dette er oven på forestillingen om, at Litecoin ser ud til at fungere som en testkæde til den fremtidige implementering af Bitcoin-teknologi. Det fik dette ry på grund af dets hurtigere vedtagelse af teknologier, der har til formål at forbedre Bitcoin.

Desværre var vi ikke i stand til at finde en klar og defineret køreplan for Litecoin. Den nærmeste erstatning for dette er en blogindlæg fra Andrew Yang, delt på hjemmesiden for Litecoin Foundation sidste år. Det anførte fire ting at se frem til i 2019 for Litecoin. Dette blev efterfulgt af en tweetstorm fra Charlie Lee, der beskriver den nuværende indsats for at øge Litecoins svaghed ved at inkludere funktionen af ​​fortrolige transaktioner.

Teamvinder: Bitcoin Cash

Vi valgte Bitcoin Cash, fordi vi føler, at det er det mere aktive og modstandsdygtige hold mellem de to. Uenigheder og lejlighedsvise dramaer er bevis på lidenskabelig deltagelse. Det viser også teamets og samfundets intense engagement. Dette er ikke at sige, at Litecoin-teamet mangler engagement og engagement. Vi siger bare, at Bitcoin Cash slår dem med hensyn til intensitet.

Begge hold er yderst kompetente fagfolk med en historie med succesrige bestræbelser. Succesen med Bitcoin for Bitcoin Cash-udviklere og Litecoins popularitet er tydelige vidnesbyrd om dette. De støttes også af meget indflydelsesrige mennesker, der hjalp med at forme kryptovaluta-landskabet. Roger Ver for Bitcoin kontanter og Charlie Lee for Litecoin. Desuden har de støtte fra fonde, der har udviklingsovervågning af hvert af projekterne.

Så når man overvejer holdene bag Bitcoin Cash vs Litecoin, går denne runde til Bitcoin Cash.

II. Teknologi & opgraderinger

Bitcoin Cash v Litecoin Generelle specifikationer

Det næste vigtige aspekt af ethvert projekt er dets teknologi. Begge projekters underliggende teknologi minder meget om Bitcoin (BTC). Imidlertid introducerede deres udviklere ændringer i codebasen til BTC for at gøre dem mere skalerbare og funktionelle. Eksistensen og relevansen af ​​disse to BTC-alternativer skyldes trods alt Bitcoins manglende evne til at skalere.

Bitcoin Cash-teknologi

Teknologien i Bitcoin Cash (BCH) er stort set den samme som Bitcoin. Hvis det faktisk er tilfældet, mener nogle mennesker i kryptorummet, at det er en bedre version af BTC, som Satoshi Nakamoto forestiller sig. Bitcoin Cash valgte at øge sin maksimale blokstørrelse til 8 MB og senere øge den til 32 MB. Det er 32 gange større end Bitcoins og Litecoins, der hver har 1 MB. På den anden side valgte Bitcoin-udviklere at understøtte SegWit2x som en skalerbarhedsløsning og synes at knytte deres håb til 2. lag skaleringsløsninger som Lightning Network.

Som et resultat kan Bitcoin Cash håndtere flere transaktioner end Bitcoin givet den samme tid. Hvis alle transaktionsparametre er de samme, skal BCH være i stand til at udføre 32 gange flere transaktioner. På grund af en mindre pool af ventende transaktioner behøver BCH-brugere ikke betale så meget for at få deres transaktioner bekræftet. Bortset fra dette vil BCH nu være i stand til at udføre smarte kontrakter og oracle-tjenester siden sin sidste fork.

Litecoin Cash Technology

Man kan argumentere for, at Litecoin (LTC) også er en fork af Bitcoin (BTC), da den deler den samme kodebase. Imidlertid var denne kryptokurrency ikke et resultat af uenighed blandt udviklere. Litecoin søger at være en lettere og hurtigere version af Bitcoin. Der er tre væsentlige forskelle mellem BTC og LTC. For det første er den maksimale forsyning af LTC 84M versus 21M BTC. For det andet bruger LTC Scrypt som sin hashingalgoritme, mens BTC bruger SHA-256. til sidst er LTC’s blokeringstid 2,5 minutter, mens BTC har 10 minutter. BTC og BCH’s specifikationer er nøjagtigt de samme bortset fra dens blokstørrelse.

Litecoin har altid spillet rollen som en testkæde for BTC. Faktisk aktiverede LTC segwit foran BTC. Derudover bruger det også Lightning Network (LN) som en anden lag skalerbarhedsløsning. Desuden tillader udviklingen i LN atomswap mellem BTC og LTC-netværk. LTC-udviklere planlagde også at øge fungibiliteten ved at inkorporere fortrolig transaktionsteknologi. Endelig, for ikke at blive overgået af Bitcoin Cash, vil Rootstock inkludere Litecoin-support for at tilføje Ethereum-lignende smart kontraktfunktionalitet i Litecoin.

Teknologivinder: Slips

Bitcoin Cash og Litecoin har forskellige skaleringsløsninger. På trods af disse forskellige tilgange demonstrerede begge kapaciteten til at skalere mere sammenlignet med Bitcoin. For så vidt angår valg af hvilken der er bedre med hensyn til nuværende og planlagt teknologi, er det stadig diskutabelt. Med hensyn til den fremtidige udvikling kan hver matche den anden. Vi mener, at skaleringsløsningerne for begge projekter er levedygtige.

Teknologierne implementeret af både Bitcoin Cash og Litecoin muliggør hurtigere transaktionstider til en brøkdel af prisen ved hjælp af Bitcoin. Gør det muligt for dem at fungere mere af en valuta i forhold til Bitcoin, der hurtigt bliver mere af en butik af værdi. Begge er mere egnede til daglige transaktioner og dermed uafgjort.

III. Bitcoin Cash vs Litecoin: Telemetri & Hjælpeprogram

Bitcoin Cash vs Litecoin Sidste tre måneders præstationstelemetri

Bitcoin Cash og Litecoin udleder deres værdi på, hvor effektive de tjener som udvekslingsmiddel. Kort sagt, de skal være en effektiv måde at betale for daglige transaktioner på. Deres relevans afhænger af, at Bitcoin ikke er i stand til at fungere som sådan. Dette skyldes transaktionens ventetid og omkostninger, der overstiger tolerancegrænsen for din gennemsnitlige forbruger. Hvem ønsker at vente 10 minutter på at gennemføre en transaktion? Ingen vil gerne betale for et transaktionsgebyr på $ 3-10 USD for en transaktionsret på $ 1 USD?

Bitcoin Cash Telemetri & Hjælpeprogram

For så vidt som et betalingsmedium er Bitcoin Cash (BCH) en bedre mulighed end Bitcoin (BTC). Transaktioner behandles hurtigere med langt færre gebyrer. Dette er det umiddelbare resultat af at kunne behandle flere data pr. Blok. Desuden tilbyder BCH det samme sikkerhedsniveau for BTC, da det deler den samme konsensusmekanisme og hashingalgoritme. De har endda den samme blokeringstid på 600 sekunder eller 10 minutter. Du kan sammenligne BCH til at være en identisk tvilling af BTC med en lidt anden disposition.

Litecoin Telemetry & Hjælpeprogram

Hvis Bitcoin Cash er den samme tvilling af Bitcoin, kan du sammenligne Litecoin (LTC) til at være deres nære fætter. De deler alle det samme DNA, men Litecoin ligner ikke BTC så meget. For det første øgede det sit samlede udbud for at mindske byrden for brugere, der skulle håndtere decimaltal. For det andet ændrede den sin hashingalgoritme til Scrypt for at være mere modstandsdygtig over for specialudvindingsudstyr. Dette fungerer som en afskrækkende virkning for centraliseringen af ​​mineaktiviteter. Endelig har den en hurtigere blokeringstid på 150 sekunder eller 2,5 minutter sammenlignet med BCH og LTC.

Telemetri & Nytvinder: Bitcoin Cash

Vinderen af ​​denne runde er Bitcoin Cash, da den klarede sig bedre som digitale kontanter end Litecoin. Ser vi på nedenstående tabel kan vi se, at Bitcoin kontanter var i stand til at behandle flere transaktioner til en betydeligt lavere pris. Fra august til oktober var Bitcoin kontanter i gennemsnit 0,432 TPS, mens LTC behandlede halvt så meget 0,204 TPS. På trods af behandling dobbelt så mange transaktioner som LTC er BCHs gennemsnitlige transaktionsomkostning omkring $ 0,0029 USD i samme periode. På den anden side var LTC i gennemsnit $ 0,0237 USD, hvilket er omkring 8 gange dyrere end BCH. Endelig er den gennemsnitlige værdi af BCH-bevægelser større end LTC, $ 8.529 USD og $ 7.673 USD.

Den eneste svaghed ved BCH i denne runde er, at den har en betydeligt større blockchain-størrelse end LTC. Dette kan fortolkes som en højere beregningsbelastning for BCH. Ikke desto mindre ser vi en stigende vanskelighed for BCH sammenlignet med LTC’s faldende minedriftsvanskelighed. Dette betyder, at flere minearbejdere er interesserede i minedrift BCH snarere end LTC. Dette bringer os til det sidste punkt, hvorfor vi valgte Bitcoin Cash – i øjeblikket er det et mere sikkert netværk. Hurtigere, billigere og mere sikkert, der solgte os til Bitcoin Cash denne runde.

IV. Bitcoin Cash vs Litecoin: Trækkraft & Taktik

Bitcoin Cash vs Litecoin Samlet antal transaktioner

Cryptocurrency-projekter kan have alt talent og teknologi i verden, men det går alt sammen til spilde, hvis ingen bruger dem. Det er derfor, det er vigtigt at kontrollere vedtagelsen af ​​Bitcoin Cash og Litecoin. Masseadoption er måske det vigtigste mål for ethvert kryptokurrencyprojekt for dets succes. Dette gælder også Bitcoin Cash (BCH) og Litecoin (LTC). Af denne grund er der behov for at undersøge trækkraften for disse to projekter. Desuden er vi nødt til at identificere, hvilken taktik de bruger yderligere øge deres trækkraft.

Bitcoin kontant trækkraft& Taktik

At være den samme tvilling af BTC har sine fordele. BCH ligner så meget Bitcoin, at det kan ses som den mere skalerbare BTC-version. Faktisk understøtter mange kryptorelaterede websteder og tjenester, der understøtter BTC, næsten altid BCH. Derudover er betydeligt færre transaktionsgebyrer og hurtigere transaktionstid mere tiltalende for forbrugerne at bruge. Den eneste store udfordring for yderligere vedtagelse af BCH er måske uvilligheden for kryptosamfundsmedlemmer, der tilpassede sig den nuværende kæde.

Litecoin trækkraft & Taktik

I modsætning til BCH har Litecoin generelt været i god nåde med det bredere bitcoin-samfund. Det har taget en mere pragmatisk tilgang til at være en alternativ kæde eller en testkæde til bitcoin-netværket. Dette hjalp med at skabe et mindeligt miljø for sameksistens mellem BTC og LTC. Denne mangel på konkurrencedygtig drivkraft kan dog have påvirket LTCs evne til at innovere og opbygge sit eget brand negativt.

Trækkraft og taktik Vinder: Bitcoin Cash

Bitcoin Cash tager denne runde på grund af følgende årsager. For det første er det tæt forbundet med Bitcoin-mærket. Navnet alene gør en stor forskel, da Bitcoin er det mest genkendelige mærke i verden. Dette gælder også ud over kryptorummet. Derudover har det aktivt markedsført sig selv som overlegen digital kontant over for den nuværende BTC. Dette bakkes op med den faktiske ydeevne. Som et resultat bruger et stigende antal mennesker BCH som digitale kontanter end BTC. Moreso end LTC.

I direkte sammenligning med LTC kan vi se, at BCH vinder mere trækkraft. Vi kan se, at BCH konsekvent behandler flere transaktioner end LTC, hurtigere og billigere. Dette er toppen af ​​BCHs samlede antal transaktioner, der stiger hurtigere end LTC. Hvilket kun betyder, at flere bruger BCH sammenlignet med LTC. Vi har også observeret, at siden blokbelønningen har LTC, er mindre minearbejdere villige til at udvinde LTC. Hvis tendensen fortsætter, vil det alvorligt påvirke sikkerheden i LTC’s netværk. Dette er i modstrid med BCH’er, som er steget støt.

V. Trusler & Udløsere

De sidste aspekter, vi vil se på, er trusler og udløsere af disse to kryptoprojekter. Dette er vigtige begivenheder, opdateringer og opgraderinger, forretningspartnerskaber eller skiftende reguleringsmiljøer, der kan påvirke prisbevægelsen eller udviklingen af ​​et bestemt projekt. De fungerer som en katalysator for en større bull run eller en barriere, som projektet skal overvinde. Trusler og udløsere er vigtige faktorer på grund af kryptomarkedernes ustabile karakter, hvor en enkelt begivenhed kan ændre kryptoprojektets bane.

Bitcoin Cash Trusler & Udløsere

De foregående afsnit viser, at Bitcoin kontanter har mange gode ting, der sker for dem. Målt mod LTC har BCH klaret sig bedre. Desuden viser den stigende vanskelige minedrift, minearbejdernes fortsatte tillid til BCH. Skønt den voksende eufori over halveringsbegivenheden for BTC og BHC næste år kan være på spil her. På kort sigt kan BCH-indehavere muligvis opleve en “Binance-effekt”, da Binance Chain frigav et BCH-bundet Binance-token for at understøtte det på sin platform.

I andre nyheder erhvervede Roger Ver det japanske firma O3, dette vil introducere nogle interessante dynamikker i udviklingen af ​​flere BCH-baserede apps via Bitcoin.com-webstedet. Endelig mener vi, at tokeniseringsprotokollen for BCH vil spille en vital rolle i væksten af ​​BCH-økosystemet. Den fortsatte forbedring af Simple Ledger Protocol (SLP) såvel som selve BCH-protokollen vil resultere i oprettelsen af ​​mere værdifulde og nyttige BCH-baserede tokens.

Litecoin-trusler & Udløsere

Ugerne op til LTC-halveringsbegivenheden var en af ​​de mest spændende tider for LTC i nyere hukommelse. Efter halveringsbegivenheden synes kryptoinvestorernes entusiasme over for LTC imidlertid at være død. Som bevis har minearbejdere vist en faldende interesse for minedrift LTC i de sidste tre måneder. Desuden fortsatte priserne på Litecoin Som om det ikke er dårligt nok, har Litecoin Foundation haft økonomiske problemer og måtte støttes af Charlie Lee for at holde sig flydende.

Den indgående Litecoin Summit kan producere en interessant udvikling i Litecoin-rummet. Dette er en årlig begivenhed, hvor brancheledere, Litecoin-udviklere og tilhængere samlet sig for at diskutere Litecoins fremtid. Det kan være den begivenhed, den har brug for for at vende formuen rundt. Bortset fra dette ser det ud til, at planen, som Litecoin Foundation delte i slutningen af ​​sidste år, bevæger sig fremad. Fortrolige transaktioner integreres i Litecoin-protokollen med Litecoin MimbleWimble Extension Block Proposal.

Trusler & Triggers Vinder: Bitcoin Cash

Det var ikke svært at se, at der er meget mere positive ting for Bitcoin Cash sammenlignet med Litecoin. Vigtigst af alt er det faktum, at vores observationer blev bekræftet af Bitcoin Cashs målbare præstation. Moreso med sin nuværende udviklingsplan fremskridt. Det er virkelig spændende tider for Bitcoin Cash lige nu. Vi kan dog ikke afskedige LTC alt sammen. Der er flere protokolforbedringer i horisonten. Kun tiden vil vise, om disse bestræbelser vil bære frugt, husk også, at en væsentlig begivenhed, udvikling eller ændring kan vende nogen kryptoprojekter rundt.

Afsluttende tanker

Resumé af Bitcoin Cash vs Litecoin

Bitcoin Cash vs Litecoin var en interessant sammenligning, men det ser ud til, at Bitcoin Cash virkelig slår Litecoin i enhver kategori. Vær sikker på at vi har vurderet dem objektivt. Hvis der er nogen trøst, mener vi, at Litecoin-samfundet kan forbedre og hoppe tilbage fra denne nuværende nedgang, faktisk har de store planer fremad. De er et meget modstandsdygtigt samfund, der har bestået tidstesten. Det er trods alt den 6. største krypto i verden ved markedsværdi.

Imidlertid klarer Bitcoin Cash sig i øjeblikket bedre end LTC i alle aspekter. Momentumet er i øjeblikket med Bitcoin Cash lige nu, og markedet reagerer positivt. Desuden synes den positive udvikling med hensyn til partnerskaber, forretningsinvesteringer og protokolopgraderinger at pege på, at dette momentum vil fortsætte indtil næste år og nå kogepunktet ved Bitcoin og Bitcoin Cash halveringsbegivenhed..

Vi håber, du har haft denne sammenligning af Bitcoin Cash vs Litecoin og fundet det nyttigt!

Læs også: Bedste Bitcoin Cash Wallet

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Please Follow Us
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner