Πρόβλεψη τιμής Κελσίου (CEL) για τα 2021, 2023 και 2025

Γνωρίζατε ότι με λίγα μόνο κλικ στο διαδίκτυο, θα μπορούσατε να δανείσετε χρήματα ή ακόμη και να κερδίσετε τόκους, να πάρετε ένα δάνειο κρυπτογράφησης και να πληρώσετε ή να πληρωθείτε σε κρυπτογράφηση; Δεν χρειάζεται να ξοδεύετε πολύ χρόνο δανεισμό χρημάτων στην παραδοσιακή τράπεζα καθώς υπάρχει πλέον η πλατφόρμα κρυπτογράφησης!

Ο δανεισμός κρυπτονομισμάτων είναι πολύ ελπιδοφόρος για την ανάληψη του δανειακού τομέα παρά το γεγονός ότι είναι σχετικά νέος στην αγορά δανείων. Κάνει μεγάλα κύματα και αυξάνει τη δημοτικότητα καθώς μπορεί να αλλάξει τον χρηματοπιστωτικό κλάδο. Ως μία από τις εξέχουσες κεντρικές πλατφόρμες δανεισμού κρυπτογράφησης, το δίκτυο Celsius επιτρέπει στους χρήστες να δανείζονται περιουσιακά στοιχεία blockchain. Η ραχοκοκαλιά του συστήματος είναι το διακριτικό CEL που χρησιμοποιείται για τη δημιουργία τόκων, τη λήψη δανείων, την αποστολή πληρωμών peer-to-peer και πολλά άλλα.

Σε αυτήν την αναζήτηση, θα σας καθοδηγήσουμε στην πρόβλεψη των τιμών Κελσίου για να δείτε εάν θα συνεχίσουν να εισρέουν περισσότερα χρήματα σε αυτήν την πλατφόρμα δανεισμού κρυπτογράφησης τους επόμενους μήνες και χρόνια. Συνεχίστε λοιπόν καθώς αποκαλύπτουμε πολλές δυνατότητες αυτού του δανεισμού κρυπτογράφησης και γιατί πρέπει να λάβετε υπόψη αυτό το κρυπτογράφηση την επόμενη φορά που θα χρειαστείτε δάνειο.

πρόβλεψη τιμής Κελσίου

Ανάλυση ιστορικών τιμών Κελσίου (CEL)

Δίκτυο Κελσίου διαπραγματεύτηκε για δύο χρόνια (20 μήνες) τώρα. Το διακριτικό CEL κυκλοφόρησε το 2018 και συγκέντρωσε $ 50 εκατομμύρια στην αρχική προσφορά νομισμάτων. Το διακριτικό ICO έχει μόνο αξία 0,30 $ το καθένα, αλλά η τιμή ICO έπεσε στα σχεδόν 0,03 $, αφήνοντας μια μικρή πιθανότητα κερδοφορίας για τους πρώτους επενδυτές. Ωστόσο, πριν από ένα χρόνο, η τιμή του ήταν 0,14 $, αποδίδοντας σύνθετο μηνιαίο ρυθμό ανάπτυξης 34,44% και σύνθετο ετήσιο ρυθμό ανάπτυξης 33,85% από τότε.

Μέσα στην πανδημία, τα πράγματα φαινόταν καλύτερα καθώς η τιμή αυξήθηκε τους τελευταίους έξι μήνες και κυμαίνεται μεταξύ 0,37 $ και 4,97 $, αποδίδοντας σύνθετο μηνιαίο ρυθμό αύξησης 53,57% και ετήσιο ρυθμό αύξησης σύνθετων παρεμβολών 171,06%. Όπως μπορούμε να δούμε, η υπομονή μερικές φορές είναι μια αρετή!

Οι τιμές του δικτύου Celsius κυμαίνονταν μεταξύ 1,30 $ και 4,97 $ τους τελευταίους τρεις μήνες, που σημαίνει είχε σύνθετο μηνιαίο ρυθμό ανάπτυξης 56,23% και 210,49% παρεκβολικό σύνθετο ετήσιο ρυθμό ανάπτυξης. Είναι συναρπαστικό να σημειωθεί ότι με βάση τη μαζική αύξηση της αξίας των token CEL σε όλο το 2020, οι μηχανικοί του συστήματος λειτουργούν.

Τρέχουσα τιμή, όριο αγοράς, & Λεπτομέρειες προμήθειας

Προς το παρόν, η τιμή Κελσίου είναι 4,54 $, με 24ωρο όγκο συναλλαγών 14,557,451 $. Η τιμή του μειώθηκε 7,29% τις τελευταίες 24 ώρες. Κατατάσσεται στην # 36 στο CoinMarketCap με 1.084.245.601 USD ανώτατο όριο αγοράς. Επιπλέον, διαθέτει κυκλοφορία 238.863.520 κερμάτων CEL και μέγιστη προσφορά 696 εκατομμυρίων. Οι κορυφαίες ανταλλαγές για συναλλαγές σε Κελσίου είναι FTX, HitBTC, BitMart, Sistemkoin και Uniswap (V2).

διακριτικό βαθμού ΚελσίουΔίκτυο Κελσίου (CEL)

Κατάταξη: 51$ 4.80 Τιμή (BTC) Ƀ0.00009500Marketcap$ 1,84 Όγκος$ 6,02 M24h Αλλαγή 2,88% Συνολική προσφορά695,66 M CEL

Προβλέψεις μελλοντικής πρόβλεψης τιμών Κελσίου (CEL)

Εάν αναζητάτε εικονικά νομίσματα με καλές αποδόσεις καθ ‘όλη τη διάρκεια αυτής της περιόδου, η CEL μπορεί να είναι μια κερδοφόρα επενδυτική επιλογή για τους επόμενους μήνες και χρόνια! Κελσίου (CEL) και το δυνητικό περιβάλλον της αγοράς αποκαλύπτει ότι ήταν σε ευνοϊκός κύκλος τους τελευταίους δώδεκα μήνες. Αυτό σημαίνει ότι θα υπάρχει θετική τάση στο μέλλον, και το CEL ίσως είναι κατάλληλο για επένδυση χρήματα.

Όπως αναφέρεται στο Wallet Investor, εάν αγοράσετε σήμερα Κελσίου για 100 δολάρια, θα λάβετε συνολικά 21,958 CEL. Η πρόγνωση τιμής για το 2026 είναι 31.727 $. Έτσι, αναμένεται μακροπρόθεσμη αύξηση με μια πενταετή επένδυση που αποφέρει έσοδα περίπου + 596,69%. Η τρέχουσα επένδυσή σας 100 $ μπορεί να είναι έως 696,69 $ το 2026.

Πίνακας βραχυπρόθεσμων προβλέψεων Celcius (CEL) 

Αλλαγή τιμής
1 ημέρα 4,87 $ 7,27%
1 εβδομάδα 5,05 $ 11,23%
1 μήνα 6,09 $ 34,14%
6 μήνες 6,93 $ 52,64%
1 χρόνος 9,39 $ 106,83%

Κελσίου (CEL) Πίνακας μακροπρόθεσμων προβλέψεων 

Αλλαγή τιμής
2022 9,39 $ 106,83%
2023 10,93 $ 140,75%
2024 12,92 $ 184,58%
2025 15,21 $ 235,02%

* Αυτή η πρόβλεψη τιμών βασίζεται στα δεδομένα που συλλέγονται από διάφορες πηγές που προορίζονται αυστηρά μόνο για εκπαιδευτικούς σκοπούς και δεν λαμβάνονται ως επενδυτικές συμβουλές. Οι χρήστες πρέπει να κάνουν την έρευνά τους πριν επενδύσουν.

Πρόβλεψη τιμής Κελσίου 2021

Φέτος θα είναι μια σημαντική χρονιά για τους Κελσίου (CEL). Πολλοί πιστεύουν ότι μετά το μισό, η τιμή Κελσίου θα αυξηθεί τα επόμενα χρόνια. Με τις τρέχουσες τάσεις στη συνολική κατεύθυνση της αγοράς κρυπτονομισμάτων, το Celsius Network (CEL) έχει μια καλή πιθανότητα να φτάσει τα 7,87 $ στο τέλος του 2021. Ο αλγόριθμος προβλέπει ότι αυτό είναι 2Χ σχεδόν από την τρέχουσα τιμή Κελσίου σήμερα.

Οι τιμές του δικτύου Κελσίου είναι προς το παρόν ανοδικές, καθώς έχει μειωθεί τις τελευταίες ημέρες από το υψηλό όλων των εποχών των 6,87 δολαρίων στις 4 Ιανουαρίου 2021. Σε αυτό το θέμα, οι έμποροι πρέπει να στηριχθούν για σημαντική διακύμανση που πρέπει να αντιμετωπιστεί αναλόγως. Ο φόβος μπορεί να είναι ορατός στην αγορά Κελσίου που θα οδηγήσει στη συνέχεια σε σημαντική πτώση των τιμών.

Ωστόσο, με βάση τον ενθουσιασμό της κοινότητας CEL με τις επερχόμενες ενημερώσεις, αυτό θα αυξηθεί και θα δώσει έναν σκληρό ανταγωνισμό σε άλλες πλατφόρμες δανεισμού κρυπτογράφησης. Όσο η ομάδα συνεχίζει να εργάζεται για τα προϊόντα και τις συνεργασίες της, το μέλλον φαίνεται λαμπρό για τη CEL.

Πρόβλεψη τιμής Κελσίου 2023

Η CEL κερδίζει σταθερά περισσότερη έλξη μεταξύ των ενθουσιωδών κρυπτονομισμάτων για έναν καλό λόγο: είναι μια πολλά υποσχόμενη πλατφόρμα δανεισμού κρυπτογράφησης. Επιπλέον, εξαρτάται από την εκτέλεση της στρατηγικής της ομάδας να αυξάνει συνεχώς την τιμή του δείκτη για να προσελκύει πολλούς επενδυτές σε αυτό το κρυπτογράφηση.

Λογικά, η πρόβλεψη τιμής CEL 2023 θα εξαρτηθεί από το επίπεδο υιοθέτησης που έχει επιτύχει αυτό το νόμισμα μέχρι τότε. Τα παρεχόμενα σημεία συναίνεσης σε επίπεδο τιμών 10,00 $. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι θα είναι συνεπής ανάπτυξη, επειδή η μεταβλητότητα αναμένεται να παραμείνει υψηλή, δημιουργώντας δυνητικά πολλούς bearish κύκλους έως ότου η CEL φτάσει στο επίπεδο που αναφέρεται παραπάνω.

Πρόβλεψη τιμής Κελσίου 2025

Μέχρι το 2025, με την αυξανόμενη ψηφιοποίηση και ευαισθητοποίηση σχετικά με τα περιουσιακά στοιχεία κρυπτογράφησης, το δίκτυο Celsius έχει πολλές δυνατότητες μπροστά. Η προγνωστική μοντελοποίηση και το συναίσθημα των επενδυτών που έχουν αποκοπεί από διάφορες πηγές στο διαδίκτυο, αναμένεται περίπου 20 $ – 30 $ ΗΠΑ, όσο η ομάδα συνεχίζει να αναπτύσσεται και να αποκτά από το κοινό-στόχο.

Σύμφωνα με την ανάλυση αλγορίθμων και την προγνωστική μοντελοποίηση, παρόλο που οι τιμές υπόκεινται πάντα σε αλλαγές, η τρέχουσα μακροπρόθεσμη τάση οδηγεί την τιμή CEL να συνεχίσει προς τα πάνω. Ωστόσο, θα πρέπει να παρακολουθείτε τα ενημερωτικά δελτία, τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, τις επερχόμενες εκδηλώσεις και το συναίσθημα των επενδυτών καθώς το διακριτικό cel αλλάζει με την πάροδο του χρόνου για να καθορίσετε πότε να αγοράσετε ή να πουλήσετε την κατάλληλη στιγμή.

 Είναι το δίκτυο Celsius μια καλή επένδυση?

Η αποκεντρωμένη χρηματοδότηση έγινε αρκετά δημοφιλής στις μέρες μας και είναι λογικό να εξετάσουμε το Celsius Network (CEL), το οποίο εκμεταλλεύεται το κίνημα για τη δημιουργία εσόδων από κρυπτογράφηση. Ανατρέποντας το παραδοσιακό τραπεζικό μοντέλο στο κεφάλι του και κάνοντας ένα πελατοκεντρικό που ενεργεί προς το συμφέρον σας, λαμβάνοντας υπόψη τον κίνδυνο και την ανταμοιβή του λογαριασμού είναι κρίσιμο για να αποφασίσετε εάν ο Κελσίου είναι μια καλή επένδυση ή όχι.

Ο Κέλσιος αποκεντρώνει και επιτρέπει στα άτομα να δανείζονται χρήματα από τους χρήστες και να ανακτούν το 80% των κερδών των επιτοκίων. Ενώ πληρώνουν πολύ αξιοπρεπή επιτόκια, μπορούν επίσης να δανείζουν χρήματα, θέτοντας τα κρυπτονομίσματά τους ως ασφάλεια. Αν και έχει πολλές ελκυστικές άκρες, έχει μερικά από τα μειονεκτήματά του. Δεν μπορεί να είναι όλα καλά, έτσι; Τα περισσότερα από τα περιουσιακά στοιχεία CEL δεν αποθηκεύονται στα κρύα πορτοφόλια. Οι υπηρεσίες Δικτύου Celsius είναι στερητικές, πράγμα που σημαίνει ότι παραδίδετε τα κλειδιά σας σε αυτές.

Ανοίγει επίσης την πιθανότητα επίθεσης στον κυβερνοχώρο στις αγορές σας και ενδέχεται να προκληθούν απώλειες. Δυστυχώς, δεν προσφέρει απευθείας ασφάλιση στα δάνεια σας. Ωστόσο, σε αυτήν την περίπτωση, η Celsius προσπαθεί να γίνει τόσο αξιόπιστη όσο οποιοδήποτε άλλο χρηματοπιστωτικό ίδρυμα και υπόσχεται να χρησιμοποιήσει τον ισολογισμό του για να καλύψει τις απώλειες των πελατών, αν και οι Όροι Χρήσης δεν εγγυώνται την ανάκτηση του περιουσιακού στοιχείου σε περίπτωση παραβίασης.

Η αγορά κρυπτονομισμάτων είναι εξαιρετικά ευμετάβλητη και δύσκολο να προβλεφθεί μακροπρόθεσμα, οπότε η έρευνα για τα βασικά και την πρόοδο του δικτύου Celsius είναι ουσιαστικό καθήκον προτού αποφασίσει να επενδύσει οποιοδήποτε ποσό κεφαλαίου για μεγάλο χρονικό διάστημα για μήνες ή χρόνια. Τα διακριτικά CEL παραμένουν αυθαίρετα από τα πιο καθιερωμένα νομίσματα όπως το Bitcoin και το Ethereum.

Ωστόσο, θα μπορούσαν να γίνουν ένα πολύτιμο κομμάτι των κρυπτογράφησης καθενός, ειδικά εάν ενδιαφέρεστε να χρησιμοποιήσετε την πλατφόρμα Celsius για να δημιουργήσετε ενδιαφέρον για τις κρυπτογραφικές σας εκμεταλλεύσεις. Αξίζει να σημειωθεί ότι οι χρήστες πρέπει να κρατήσουν και να ποντάρουν μάρκες CEL για να λάβουν τα υψηλότερα δάνεια και επιτόκια.

Έχοντας πει όλα αυτά, θα πρέπει να σας υπενθυμίσουμε ότι καταθέτετε τα χρήματά σας σε ένα ψηφιακό πορτοφόλι τρίτων. Όσο λειτουργεί το σύστημα, έχετε πρόσβαση στα κέρματά σας και πρέπει να λάβετε υπόψη τον κίνδυνο που συνεπάγεται αυτό. Και θυμηθείτε να κάνετε εμπεριστατωμένη έρευνα πριν κάνετε μια επένδυση.

Ζυγίστε τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα προσεκτικά και μην βάζετε ποτέ περισσότερα χρήματα από όσα μπορείτε να χάσετε. Στο τέλος, εξαρτάται από εσάς και από εσάς μόνο την απόφαση και την ευθύνη να χρησιμοποιήσετε το Κελσίου πλατφόρμα σωστά.

 Πώς να αγοράσετε κουπόνι Κελσίου (CEL)?

Το Celsius Network είναι ένα ενιαίο κατάστημα για όλες τις οικονομικές ανάγκες σας που βασίζονται σε blockchain, όπως μπορούν τώρα τα μέλη αγοράστε crypto κατευθείαν μέσω της εφαρμογής Celsius. Μπορείτε να αγοράσετε τα ακόλουθα κορυφαία κρυπτονομίσματα που διατίθενται μέσω της εφαρμογής Celsius, συμπεριλαμβανομένων των ETH, BTC, XRP, BCH, LTC, XLM και SGA. Μπορείτε επίσης να μεταβείτε στο CoinMarketCap ή στο CoinGecko για μια πλήρη λίστα ανταλλαγών που παραθέτουν CEL.

Μπορείτε να αγοράσετε οποιαδήποτε νομίσματα και να τα καταθέσετε απευθείας στον λογαριασμό σας Κελσίου και ακόμη και αμέσως κερδίζω τόκο ή χρησιμοποιήστε τα ως ασφάλεια για να πάρετε ένα κρυπτο-τραπεζικό δάνειο. Ενώ η CEL προσπαθεί να προσθέσει μια επιλογή τραπεζικού εμβάσματος για να αγοράσει κέρματα, οι χρήστες έχουν την ευκαιρία να αγοράσουν κρυπτογράφηση με πιστωτική κάρτα με τις χαμηλότερες τιμές στον κλάδο.

Περισσότερες πληροφορίες για τον Κελσίου (CEL)

Το δίκτυο Celsius (CEL) ιδρύθηκε το 2017 από Alex Mashinsky (Διευθύνων Σύμβουλος) και ο Daniel Leon (ιδρυτικός πρόεδρος και COO). Είναι μια εταιρεία δανεισμού peer-to-peer που διευκολύνει το δανεισμό και τον δανεισμό κρυπτονομισμάτων. Δηλαδή, επιτρέπουν στους δανειολήπτες να έχουν γρήγορη πρόσβαση σε κεφάλαια fiat, τοποθετώντας το κρυπτογράφηση τους ως ασφάλεια, πληρώνοντας ελάχιστους τόκους. Από την άλλη πλευρά, οι δανειστές προσφέρουν κέρδη από τα επιτόκια για τα κρυπτονομίσματα που έχουν κατατεθεί στο ψηφιακό πορτοφόλι του Celsius Network.

Το βασικό πλεονέκτημα του Celsius Network (CEL) είναι ότι δεν υπάρχουν ελάχιστες καταθέσεις, πράγμα που σημαίνει ότι μπορείτε να αρχίσετε αυτόματα να κερδίζετε τόκους καταθέτοντας ό, τι θέλετε. Αντιμετωπίζουν επίσης όλους τους πελάτες τους. εξίσου, ανεξάρτητα από τις εγγυήσεις, είτε είναι 5 $ είτε 5.000.000 $. Επίσης, δεν υπάρχουν ελάχιστες καταθέσεις και τέλη ανάληψης. Αυτή η πλατφόρμα σάς δίνει τη δυνατότητα να επιλέξετε πώς να λαμβάνετε ή να πληρώνετε τα ενδιαφέροντά σας (το crypto που καταθέσατε) ή σε μάρκες CEL.

Πιθανότατα έχετε συναντήσει συχνά «όχι τα κλειδιά σας, όχι τα νομίσματά σας» και σε αυτήν την πλατφόρμα, τα ιδιωτικά σας κλειδιά στο πορτοφόλι σας δεν είναι δικά σας. Επομένως, δεν υπάρχει καμία εγγύηση ότι τα περιουσιακά σας στοιχεία είναι ασφαλή από χάκερ και ενδέχεται να χάσετε όλα τα χρήματα στη διαδικασία. Ευτυχώς, έχετε τον πλήρη έλεγχο των χρημάτων σας και όποτε θέλετε, μπορείτε πάντα να αποσύρετε το κρυπτογράφημά σας, καθώς ο Κέλσιος δεν κλειδώνει χρήματα. Πάνω απ ‘όλα, το τραπεζικό σας ιστορικό δεν είναι απολύτως σχετικό, καθώς αυτό δεν απαιτεί πιστωτικό έλεγχο.

Επιπλέον, το δίκτυο Celsius περιέχει περισσότερα από 730 εκατομμύρια δολάρια σε περιουσιακά στοιχεία και υποστηρίζει πάνω 101.000 χρήστες παγκοσμίως. Επιπλέον, η εταιρεία έχει πραγματοποιήσει πληρωμές τόκων 12 εκατομμυρίων δολαρίων. Διευκολύνει επίσης σχεδόν 5,5 δισεκατομμύρια δολάρια σε δάνεια (περίπου 8,2 δισεκατομμύρια δολάρια στις σημερινές τιμές BTC).

Ομάδα Κελσίου (CEL)

Το Celsius Network διαθέτει μια ισχυρή ομάδα που αποτελείται από άτομα με μοναδικό υπόβαθρο που φιλοδοξούν έντονα να δώσουν οικονομική ελευθερία και να σπάσουν το τραπεζικό σύστημα χρησιμοποιώντας τεχνολογία blockchain. Η πλατφόρμα CEL στοχεύει να βοηθήσει στη διάδοση της μαζικής υιοθέτησης ακόμη πιο γρήγορα.

Πρώτον, ο Alex Mashinsky (CEO) είναι ένας από τους εφευρέτες του VOIP (Voice over Internet Protocol). Ένα ιδρυτικό μέλος πολλών επιτυχημένων εταιρειών και η υπόλοιπη ομάδα ήταν σειριακοί επιχειρηματίες, βετεράνοι επιχειρηματίες, τραπεζικοί εμπειρογνώμονες, επιχειρηματίες και επιτυχημένοι πρωτοπόροι blockchain. Έτσι, με αυτήν την εμπειρία και τη γνώση, η ομάδα του CEL αφιερώνει το χρόνο τους στη βελτίωση της οικονομικής κατάστασης των χρηστών Κελσίου.

συμπέρασμα

Το Celsius (CEL) είναι η πρώτη πλατφόρμα δανεισμού που έφτασε τα 1 δισεκατομμύρια δολάρια σε υπό διαχείριση κεφάλαια, καθιστώντας την τεράστια επιτυχία στην κρυπτογράφηση. Έχει δώσει ελευθερία όταν πρόκειται για δανεισμό και δανεισμό με μεγαλύτερη ταχύτητα χωρίς προμήθειες και πιστωτικούς ελέγχους. Ανεξάρτητα, πολλοί ήταν διστακτικοί καθώς πολλές ανησυχίες ανακύπτουν σχετικά με το ότι ο Κελσίου είναι μια πλατφόρμα ελευθερίας και η έλλειψη διαφάνειας. Μέσα σε όλες τις αντιπαραθέσεις, πολλοί εξακολουθούν να πιστεύουν στη δύναμη του Κελσίου (CEL) στη βοήθεια των επενδυτών και των εμπόρων σε αυτήν την επανάσταση κρυπτογράφησης επιτρέποντάς τους να δανείζουν και να δανείζονται κρυπτονομίσματα.

Δεδομένου ότι η αγορά κρυπτογράφησης έχει υψηλή μεταβλητότητα, οι τιμές του διακριτικού CEL ενδέχεται να κυμαίνονται ή να κινούνται στο μέλλον. Ωστόσο, το κίνημα Decentralize Finance (DEFI) εξακολουθεί να βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη της ομάδας Celsius για να συνεχίσει να παρέχει επαρκείς υπηρεσίες που θα κάνουν τη CEL πιθανότατα να εισέλθει στη λίστα με τους 50 πιο εκτεταμένους κατόχους της αγοράς σύντομα. Ως εκ τούτου, το Celsius παραμένει μια αξιόπιστη πλατφόρμα δανεισμού και εφόσον γνωρίζετε τους κινδύνους που συνεπάγεται η χρήση του CEL, δεν βλέπουμε κανένα λόγο να μην χρησιμοποιήσετε το crypto σας προς όφελός του.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Please Follow Us
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner