Celsius-hintaennuste (CEL) vuosille 2021, 2023 ja 2025

Tiesitkö, että muutamalla online-napsautuksella voit lainata rahaa tai jopa ansaita korkoa, ottaa salauslainaa ja maksaa tai maksaa salaus? Sinun ei tarvitse viettää paljon aikaa lainata rahaa perinteisessä pankissa, koska salauslaina-alusta on nyt olemassa!

Kryptovaluutta-antolainaus on erittäin lupaavaa lainasektorin haltuunotossa, vaikka se onkin suhteellisen uusi lainamarkkinoilla. Se saa aikaan suuria aaltoja ja suosittu puomi, koska se voi muuttaa finanssialaa. Celsius-verkko on yksi merkittävimmistä keskitetyistä salauslaina-alustoista, jonka avulla käyttäjät voivat lainata lohkoketjua. Järjestelmän selkäranka on CEL-tunnus, jota käytetään koron tuottamiseen, lainojen ottamiseen, vertaismaksujen lähettämiseen ja paljon muuta.

Tässä tehtävässä käydään läpi Celsius-hintaennuste-ennuste, jotta voisimme jatkaa rahojen virtaamista tähän salauslainajärjestelmään tulevina kuukausina ja vuosina. Joten pidä kiinni, kun paljastamme monia mahdollisuuksia tämän kryptovaluutan lainaamiseen ja miksi sinun pitäisi harkita tätä salausta seuraavan kerran, kun tarvitset lainaa.

celsius-hintaennuste

Celsius (CEL) historiallinen hinta-analyysi

Celsius-verkko on käynyt kauppaa kaksi vuotta (20 kuukautta) nyt. CEL-tunnus käynnistettiin vuonna 2018 ja keräsi 50 miljoonaa dollaria alkuperäisessä kolikoissa. ICO-tunnuksen arvo on vain 0,30 dollaria kukin, mutta ICO-hinta putosi lähes 0,03 dollariin, jättäen pienen mahdollisuuden kannattavuuteen varhaisille sijoittajille. Vuosi sitten se oli kuitenkin hinnoiteltu 0,14 dollaria, jolloin yhdistetty kuukausikasvu on 34,44% ja vuotuinen 33,85%.

Pandemian keskellä asiat näyttivät paremmilta, kun hinta nousi viimeisen kuuden kuukauden aikana ja vaihteli välillä 0,37 dollaria ja 4,97 dollaria, jolloin saatiin 53,57%: n yhdistetty kuukausikasvu ja 171,06%: n ekstrapoloitu vuosikasvu. Kuten näemme, kärsivällisyys on joskus hyve!

Celsius Networkin hinnat vaihtelivat välillä 1,30 dollaria ja 4,97 dollaria kolmen viime kuukauden aikana, joka tarkoittaa sen kuukausittainen yhdistetty kasvunopeus oli 56,23% ja 210,49% ekstrapoloitu yhdisteen vuotuinen kasvuvauhti. On kiehtovaa huomata, että järjestelmän mekaniikka toimii CEL-tunnusten arvokkaan kasvun perusteella vuoden 2020 aikana.

Nykyinen hinta, markkina-arvo, & Toimitustiedot

Tällä hetkellä Celsius-hinta on 4,54 dollaria, ja 24 tunnin kaupankäyntivolyymi on 14 557 451 dollaria. Sen hinta laski 7,29% viimeisten 24 tunnin aikana. Se sijoittuu CoinMarketCap: n 36: een markkinaosuudella 1 084 245 601 USD. Lisäksi sen liikkeessä on 238 863 520 CEL-kolikkoa ja enimmäismäärä 696 miljoonaa. Suosituimmat pörssit Celsius-kaupankäyntiin ovat FTX, HitBTC, BitMart, Sistemkoin ja Uniswap (V2).

celsius-asteen merkkiCelsius-verkko (CEL)

Sijoitus: 51$ 4,80Hinta (BTC) Ƀ0,00009500$ 1,84 BVtilavuus$ 6,02 M24h Muutos 2,88% Kokonaistarjonta 695,66 M CEL

Celsius (CEL) Tulevaisuuden hintaennusteiden ennusteet

Jos etsit virtuaalivaluuttoja, joilla on hyvät tuotot koko tämän ajan, CEL voi olla kannattava sijoitusvaihtoehto tuleville kuukausille ja vuosille! Celsius (CEL) ja sen mahdollinen markkinaympäristö paljastavat, että se on ollut a suotuisa viimeisen 12 kuukauden aikana. Se tarkoittaa, että siellä on a positiivinen trendi tulevaisuudessa, ja CEL voi olla oikeus sijoittaa raha.

Kuten Wallet Investor -lehdessä todettiin, jos ostat Celsiusta 100 dollarilla tänään, saat yhteensä 21,958 CEL. Hintaennuste vuodelle 2026 on 31,727 dollaria. Siksi odotetaan pitkän aikavälin kasvua viiden vuoden investoinnilla, jonka liikevaihto on noin + 596,69%. Nykyinen 100 dollarin sijoituksesi voi olla jopa 696,69 dollaria vuonna 2026.

Celcius (CEL) lyhyen aikavälin ennusteitaulukko 

AfterPriceChange
1 päivä 4,87 dollaria 7,27%
1 viikko 5,05 dollaria 11,23%
1 kuukausi 6,09 dollaria 34,14%
6 kuukautta 6,93 dollaria 52,64%
1 vuosi 9,39 dollaria 106,83%

Celcius (CEL) Pitkän aikavälin ennusteitaulukko 

AfterPriceChange
2022 9,39 dollaria 106,83%
2023 10,93 dollaria 140,75%
2024 12,92 dollaria 184,58%
2025 15,21 dollaria 235,02%

* Tämä hintaennuste perustuu eri lähteistä kerättyihin tietoihin, jotka on tarkoitettu yksinomaan koulutustarkoituksiin, eikä niitä pidetä sijoitusneuvona. Käyttäjien tulisi tehdä tutkimus ennen sijoittamista.

Celsius-hintaennuste 2021

Tämä vuosi tulee olemaan merkittävä vuosi Celsiukselle (CEL). Monet uskovat, että puolittamisen jälkeen Celsius-hinta kohoaa tulevina vuosina. Kryptovaluuttamarkkinoiden tämänhetkisten suuntausten mukaan Celsius Networkilla (CEL) on hyvät mahdollisuudet huutaa jopa 7,87 dollarin hintaan vuoden 2021 lopussa. Algoritmi ennustaa, että tämä on lähes kaksinkertainen nykyisestä Celsius-hinnasta.

Celsius-verkon hinnat ovat tällä hetkellä laskusuuntaisia, koska se on laskenut viime päivien aikana kaikkien aikojen korkeimmasta tasostaan ​​6,87 dollaria 4. tammikuuta 2021. Tässä asiassa kauppiaiden on valmistauduttava merkittäviin vaihteluihin, joihin on puututtava vastaavasti. Pelko voi näkyä Celsius-markkinoilla, mikä johtaa myöhemmin huomattavaan hinnanlaskuun.

Perustuen CEL-yhteisön innostukseen tulevista päivityksistä, tämä kuitenkin nousee ja antaa kovan kilpailun muille salauslaina-alustoille. Niin kauan kuin tiimi jatkaa tuotteidensa ja kumppanuuksiensa kehittämistä, CEL: n tulevaisuus näyttää valoisalta.

Celsius-hintaennuste 2023

CEL saa jatkuvasti enemmän vetoa kryptovaluutta-harrastajien keskuudessa yhdestä hyvästä syystä: se on lupaava salauslaina-alusta. Tämän lisäksi riippuu joukkueen strategian toteutuksesta lisätä merkkihintaa jatkuvasti houkutellakseen monia sijoittajia tähän kryptovaluuttaan.

Loogisesti sanottuna CEL-hintaennuste 2023 riippuu sen valuutan käyttöönottotasosta, joka tähän mennessä on saavutettu. Annetut yksimielisyyspisteet 10,00 dollarin hintatasolla. Tämä ei kuitenkaan tarkoita, että se on tasaista kasvua, koska volatiliteetin odotetaan pysyvän korkeana, mikä voi luoda useita laskusyklejä, kunnes CEL saavuttaa edellä mainitun tason.

Celsius-hintaennuste 2025

Vuoteen 2025 mennessä Celsius Networkilla on monia mahdollisuuksia kryptovaluuttaomaisuuden digitalisoinnin ja tietoisuuden lisääntyessä. Ennakoiva mallinnus ja sijoittajien mielipiteet, jotka on kerätty eri lähteistä verkossa, arvioidaan olevan noin 20-30 dollaria Yhdysvaltain hintaa niin paljon kuin tiimi kehittyy ja hankkii kohdeyleisöltä.

Algoritmianalyysin ja ennakoivan mallinnuksen mukaan, vaikka hinnat muuttuvat aina, nykyinen pitkän aikavälin trendi ajaa CEL-hintaa jatkamaan nousua. Sinun on kuitenkin seurattava uutiskirjeitä, sosiaalista mediaa, tulevia tapahtumia ja sijoittajien mielipiteitä cel-tunnuksen muuttuessa ajan myötä, jotta voit määrittää, milloin ostaa tai myydä oikeaan aikaan.

 Onko Celsius Network hyvä sijoitus?

Hajautetusta rahoituksesta tuli nykyään melko suosittua, ja on järkevää tutkia vain Celsius Network (CEL) -verkkoa, joka hyödyntää liikettä hyödyntääkseen salauslainojen tuottoa. Kääntämällä perinteinen pankkimalli päähänsä ja tekemällä asiakaslähtöinen, joka toimii sinun eduksesi mukaisesti, riskin ja palkkion huomioon ottaminen on ratkaisevan tärkeää, kun päätetään, onko Celsius hyvä sijoitus vai ei.

Celsius hajauttaa ja antaa yksilöiden lainata rahaa käyttäjiltä ja saada takaisin 80% korkojen voitoista. Maksamalla erittäin kohtuullisia korkoja, he voivat myös lainata fiatia, asettamalla kryptovaluuttansa vakuudeksi. Vaikka sillä on paljon houkuttelevia reunoja, sillä on joitain haittoja. Se ei voi olla kaikki hyvää, eikö? Suurinta osaa CEL-varoista ei ole tallennettu kylmiin lompakkoihin. Celsius-verkkopalvelut ovat säilöönottoja, mikä tarkoittaa, että annat avaimet heille.

Se avaa myös mahdollisuuden verkkohyökkäykseen ostoksiasi vastaan, ja siitä voi aiheutua menetyksiä. Valitettavasti se ei tarjoa suoraa vakuutusta lainoistasi. Siinä tapauksessa Celsius yrittää kuitenkin tehdä itsestään yhtä luotettavan kuin mikä tahansa muu rahoituslaitos ja lupaa käyttää tasettaan asiakkaiden tappioiden kattamiseen, vaikka sen käyttöehdot eivät takaa omaisuuden palautumista hakkeroinnin yhteydessä.

Salausvaluuttamarkkinat ovat erittäin epävakaat ja haastavat ennustaa pitkällä aikavälillä, joten Celsius-verkon perusteiden ja kehityksen tutkiminen on välttämätön tehtävä ennen kuin päätät sijoittaa minkä tahansa määrän varoja pitkäksi ajaksi kuukausien tai vuosien ajan. CEL-rahakkeet pysyvät mielivaltaisina kuin vakiintuneemmat kolikot, kuten Bitcoin ja Ethereum.

Silti niistä voi tulla arvokas osa kenenkään salaustilanteita, varsinkin jos olet kiinnostunut Celsius-alustan käytöstä kiinnostuksen herättämiseen salaustiloihisi. On huomionarvoista, että käyttäjien on pidettävä hallussaan ja pidettävä CEL-rahakkeita saadakseen korkeimmat luotot ja korot.

Kaiken tämän jälkeen sinun tulisi muistuttaa, että talletat varojasi kolmannen osapuolen digitaaliseen lompakkoon. Niin kauan kuin järjestelmä toimii, sinulla on pääsy kolikoihisi, ja sinun on otettava huomioon tähän liittyvä riski. Ja muista tehdä perusteellinen tutkimus ennen sitoutumista investointiin.

Punnitse hyvät ja huonot puolet huolellisesti, äläkä koskaan laita enemmän rahaa kuin sinulla on varaa menettää. Loppujen lopuksi sinusta ja sinusta riippuu yksin päätös ja vastuu käyttää sitä Celsius alustan kunnolla.

 Kuinka ostaa Celsius (CEL) -tunnus?

Celsius Network on yhden luukun kaikki blockchain-pohjaiset taloudelliset tarpeesi jäseninä osta salaus suoraan Celsius-sovelluksen kautta. Voit ostaa seuraavat johtavat kryptovaluutat, jotka ovat saatavana Celsius-sovelluksen kautta, mukaan lukien ETH, BTC, XRP, BCH, LTC, XLM ja SGA. Voit myös käydä CoinMarketCap- tai CoinGecko-sivustossa saadaksesi täydellisen luettelon CEL-luetteloista..

Voit ostaa kolikoita ja tallettaa ne suoraan Celsius-tilillesi ja jopa heti ansaita korkoa tai käytä niitä vakuudeksi saadaksesi a salattu pankkilaina. Vaikka CEL pyrkii lisäämään pankkilainavaihtoehtoa kolikoiden ostamiseen, käyttäjillä on mahdollisuus ostaa salausta luottokortilla alan alhaisimpiin hintoihin.

Lisätietoja Celsiuksesta (CEL)

Celsius Network (CEL) perustettiin vuonna 2017 Alex Mashinsky (toimitusjohtaja) ja Daniel Leon (perustajajohtaja ja varatoimitusjohtaja). Se on vertaislainoja tarjoava yritys, joka helpottaa kryptovaluuttojen lainaa ja lainaa. Tarkoituksena on sanoa, että ne antavat lainanottajien käyttää nopeasti fiat-varoja asettamalla salaus vakuudeksi maksamalla vähäistä korkoa. Toisaalta luotonantajat tarjoavat voittoja korkoista sellaisille kryptovaluutoille, jotka on talletettu heidän Celsius Network -digitaaliseen lompakkoonsa.

Celsius Networkin (CEL) tärkein etu on, että vähimmäistalletuksia ei ole, mikä tarkoittaa, että voit aloittaa korkojen automaattisen ansaitsemisen tallettamalla mitä haluat. He kohtelevat myös kaikkia asiakkaitaan; yhtä lailla, riippumatta takuista, olivatpa ne 5 dollaria vai 5 000 000 dollaria. Lisäksi ei ole vähimmäistalletuksia ja nostomaksuja. Tämän alustan avulla voit valita, miten vastaanotat tai maksat korosi (tallettamasi salaus) tai CEL-rahakkeina.

Olet todennäköisesti kohdannut “ei avaimiasi, ei kolikoitasi” melko usein, ja tällä alustalla yksityiset avaimet lompakkoosi eivät ole sinun. Siksi ei voida taata, että omaisuutesi on turvassa hakkereilta, ja menetät kaikki varat prosessin aikana. Onneksi sinulla on täysi hallinnan varoistasi, ja milloin haluat, voit aina nostaa salauksesi, koska Celsius ei lukitse varoja. Ennen kaikkea pankkihistoriasi ei ole täysin merkityksellinen, koska se ei vaadi luottotarkistusta.

Lisäksi Celsius Network sisältää yli 730 miljoonaa dollaria varoja ja tukee yli 101 000 käyttäjää maailmanlaajuisesti. Lisäksi yhtiö on suorittanut 12 miljoonaa dollaria korkomaksuja. Se helpottaa myös lähes 5,5 miljardin dollarin lainanantoa (noin 8,2 miljardia dollaria nykypäivän BTC-hintoina).

Celsius (CEL) -tiimi

Celsius Networkilla on vahva joukkue, joka koostuu ihmisistä, joilla on ainutlaatuinen tausta ja jotka haluavat antaa taloudellisen vapauden ja rikkoa pankkijärjestelmän blockchain-tekniikan avulla. CEL-alustan tarkoituksena on auttaa levittämään joukkomainonta entistä nopeammin.

Ensinnäkin Alex Mashinsky (toimitusjohtaja) on yksi VOIP-keksijöistä (Voice over Internet Protocol). Perustajajäsen useissa menestyvissä yrityksissä ja muu joukkue olivat sarjayrittäjiä, veteraaniliiketoimijoita, pankki-asiantuntijoita, liiketoiminnan kehittäjiä ja menestyviä blockchain-edelläkävijöitä. Joten tämän kokemuksen ja tiedon avulla CEL-tiimi omistaa aikansa parantamaan satojen tuhansien Celsius-käyttäjien taloudellista tilannetta.

Johtopäätös

Celsius (CEL) on ensimmäinen luotonantoalusta, joka saavutti miljardin dollarin hallinnoitavissa olevissa rahastoissa, mikä teki siitä valtavan menestyksen salausmarkkinoilla. Se on antanut vapauden lainata ja lainata nopeammin ilman maksuja ja luottotarkastuksia. Siitä huolimatta monet olivat epäröiviä, koska monia huolenaiheita liittyy siihen, että Celsius on vapaudenhoitaja ja sen avoimuuden puute. Kaikkien kiistojen keskellä monet uskovat edelleen Celsiuksen voimaan (CEL) auttamaan sijoittajia ja kauppiaita tähän salausvallankumoukseen antamalla heille lainata ja lainata kryptovaluuttoja.

Ottaen huomioon, että salausmarkkinoilla on suuri volatiliteetti, CEL-tunnuksen hinnat voivat vaihdella tai muuttua tulevaisuudessa; DEFI (Decentralize Finance) -liike on kuitenkin edelleen Celsius-tiimin täydessä vauhdissa tarjotessaan edelleen riittäviä palveluja, jotka tekisivät CEL: n mahdollisesti 50: n laajimmasta markkina-arvojen haltijoiden luettelosta. Siksi Celsius on luotettava luotonantoalusta, ja niin kauan kuin olet tietoinen CEL: n käyttöön liittyvistä riskeistä, emme näe syytä olla käyttämättä salaustasi parhaalla mahdollisella tavalla.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Please Follow Us
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner