Celsius Price Prediction (CEL) för 2021, 2023 och 2025

Visste du att du med några få klick på nätet kunde låna ut pengar eller till och med tjäna ränta, ta ett kryptolån och betala eller få betalt i krypto? Du behöver inte spendera mycket tid på att låna pengar i den traditionella banken eftersom kryptolåneplattformen nu finns!

Kryptovalutalån är mycket lovande när det gäller att ta över lånesektorn trots att den är relativt ny på lånemarknaden. Det gör stora vågor och bommar i popularitet eftersom det kan förändra finansbranschen. Som en av de framstående centraliserade kryptolåneplattformarna tillåter Celsius Network användare att låna blockchain-tillgångar. Systemets ryggrad är CEL-token som används för att generera ränta, ta upp lån, skicka peer-to-peer-betalningar och mycket mer.

I det här uppdraget går vi igenom Celsius-prognosprognosen för att se om mer pengar kommer att fortsätta att strömma in i denna kryptolåneplattform under de kommande månaderna och åren. Så håll fast när vi avslöjar många möjligheter med denna utlåning av kryptovaluta och varför du bör överväga denna krypto nästa gång du behöver ett lån.

Celsius pris förutsägelse

Celsius (CEL) Historisk prisanalys

Celsius-nätverket har handlat för två år (20 månader) nu. CEL-token lanserades redan 2018 och samlade in 50 miljoner dollar i sitt första mynterbjudande. ICO-token har bara ett värde på $ 0,30 vardera, men ICO-priset kraschade till nästan $ 0,03, vilket lämnade en liten chans till lönsamhet för tidiga investerare. För ett år sedan var det dock prissatt till 0,14 dollar, vilket ger en sammansatt månatlig tillväxttakt på 34,44% och en sammansatt årlig tillväxttakt på 33,85% sedan dess.

Mitt i pandemin såg det bättre ut när priset steg under de senaste sex månaderna och varierar mellan 0,37 dollar och 4,97 dollar, ger en 53,57% sammansatt månatlig tillväxttakt och 171,06% extrapolerad sammansatt årlig tillväxttakt. Som vi kan se är tålamod ibland en dygd!

Celsius-nätverkets priser varierade mellan 1,30 $ och 4,97 dollar under de senaste tre månaderna, som betyder den hade en sammansatt månatlig tillväxttakt på 56,23% och 210,49% extrapolerad sammansatt årlig tillväxttakt. Det är fascinerande att notera att baserat på den massiva tillväxten av CEL-tokens värde under 2020 fungerar systemets mekanik.

Aktuellt pris, marknadsvärde, & Leveransdetaljer

För närvarande är Celsius-priset 4,54 $, med en handelsvolym 24 timmar om 14,557,451 $. Priset sänktes 7,29% under det senaste dygnet. Det rankas # 36 i CoinMarketCap med $ 1.084.245.601 USD börsvärde. Dessutom har den en cirkulerande tillgång på 238 863 520 CEL-mynt och en maximal tillgång på 696 miljoner. De bästa börserna för handel i Celsius är FTX, HitBTC, BitMart, Sistemkoin och Uniswap (V2).

celsius-grad-tokenCelsius Network (CEL)

Rank: 51$ 4,80Pris (BTC) .000,00009500 Marknadslock$ 1,84 BVolume$ 6,02 M24h Förändring2,88% Totalförsörjning695,66 M CEL

Celsius (CEL) Prognoser för framtida prisprognoser

Om du söker efter virtuella valutor med god avkastning under hela den här tiden kan CEL vara ett lönsamt investeringsalternativ för de kommande månaderna och åren! Celsius (CEL) och dess potentiella marknadsmiljö avslöjar att den har varit i en gynnsam under de senaste tolv månaderna. Det innebär att det kommer att finnas en positiv trend i framtiden och CEL skulle kunna vara rätt att investera pengar.

Som anges i Wallet Investor, om du köper Celsius för 100 dollar idag, får du totalt 21,958 CEL. Prisprognosen för 2026 är $ 31,727. Således förväntas en långsiktig ökning med en 5-årig investering som ger en intäkt på cirka + 596,69%. Din nuvarande $ 100-investering kan uppgå till 696,69 $ 2026.

Celcius (CEL) kortsiktiga prognostabeller 

AfterPriceChange
1 dag $ 4,87 7,27%
1 vecka 5,05 dollar 11,23%
1 månad 6,09 $ 34,14%
6 månader 6,93 $ 52,64%
1 år 9,39 $ 106,83%

Celcius (CEL) Långsiktigt prognostabell 

AfterPriceChange
2022 9,39 $ 106,83%
2023 10,93 $ 140,75%
2024 12,92 $ 184,58%
2025 15,21 $ 235,02%

* Denna prisförutsägelse baseras på data som samlas in från olika källor som endast är avsedda för utbildningsändamål och inte tas som investeringsrådgivning. Användare bör göra sin forskning innan de investerar.

Celsius-prisförutsägelse 2021

Detta år kommer att bli ett betydande år för Celsius (CEL). Många tror att efter halveringen kommer Celsius-priset att stiga under de närmaste åren. Med de nuvarande trenderna i kryptovalutamarknadens övergripande riktning har Celsius Network (CEL) en god chans att kasta upp till $ 7,87-pris i slutet av 2021. Algoritmen förutspår att detta är två gånger nästan från det nuvarande Celsius-priset idag.

Celsius-nätverkspriserna är för närvarande baisseartade eftersom de har sjunkit de senaste dagarna från det högsta priset på 6,87 dollar den 4 januari 2021. I denna fråga måste handlarna hävda sig för betydande fluktuationer som måste hanteras därefter. Rädslan kan vara synlig på Celsius-marknaden som därefter kommer att leda till ett kraftigt prisfall.

Baserat på CEL-communityns entusiasm över kommande uppdateringar kommer detta dock att öka och ge en hård konkurrens till andra kryptolåneplattformar. Så mycket som teamet fortsätter att arbeta med sina produkter och partnerskap ser framtiden ljus ut för CEL.

Celsius-prisförutsägelse 2023

CEL ökar stadigt mer dragkraft bland kryptovalutaentusiaster av en god anledning: det är en lovande kryptolåneplattform. Utöver det beror det på lagets strategiutförande att kontinuerligt höja tokenpriset för att locka många investerare till denna kryptovaluta.

Logiskt sett kommer CEL-prisförutsägelsen 2023 att bero på nivån för antagande som denna valuta har uppnått vid den tiden. Den tillhandahållna konsensuspoängen till en prisnivå på 10,00 USD. Detta betyder dock inte att det kommer att vara en konstant tillväxt eftersom volatiliteten förväntas förbli hög, vilket kan skapa flera baissyrcykler tills CEL når den nivå som nämns ovan.

Celsius-prisförutsägelse 2025

År 2025, med den ökande digitaliseringen och medvetenheten om kryptovalutatillgångar, har Celsius Network många potentialer framåt. Förutsägbar modellering och investerarsentiment skrapat från olika källor online, cirka $ 20 – $ 30 US-pris förväntas i lika mycket som laget fortsätter att utvecklas och förvärva från målgruppen.

Enligt algoritmanalys och prediktiv modellering, även om priserna alltid förändras, driver den nuvarande långsiktiga trenden CEL-priset att fortsätta uppåt. Du måste dock hålla koll på nyhetsbrev, sociala medier, kommande evenemang och investerares känslor när cel token förändras över tiden för att avgöra när du ska köpa eller sälja vid rätt tidpunkt.

 Är Celsius Network en bra investering?

Decentraliseringsfinansiering blev ganska populär nuförtiden, och det är bara vettigt att titta på Celsius Network (CEL), som utnyttjar rörelsen för att skapa intäkter från kryptolån. Genom att vända den traditionella bankmodellen på huvudet och göra en kundcentrerad som agerar i ditt bästa, med tanke på risk och belöning är avgörande för att avgöra om Celsius är en bra investering eller inte.

Celsius decentraliserar och tillåter individer att låna pengar från användare och få tillbaka 80% av räntornas vinster. Medan de betalar mycket anständiga räntor kan de också låna ut fiat och sätta sina kryptovalutor som säkerhet. Även om den har många tilltalande kanter, har den några av dess nackdelar. Det kan inte vara bra, eller hur? De flesta av CEL-tillgångarna lagras inte i de kalla plånböckerna. Celsius Network-tjänster är vårdnadshavare, vilket innebär att du överlämnar dina nycklar till dem.

Det öppnar också möjligheten för cyberattack på dina inköp, och förluster kan uppstå. Tyvärr erbjuder det inte direkt försäkring på dina lån. I det fallet försöker Celsius dock göra sig lika pålitlig som alla andra finansinstitut och lovar att använda sin balansräkning för att täcka kundernas förluster, även om dess användarvillkor inte garanterar återvinning av tillgången vid ett hack.

Kryptovalutamarknaden är extremt volatil och utmanande att förutsäga på lång sikt, så det är en viktig uppgift att undersöka Celsius Networks grundläggande utveckling och framsteg innan man beslutar att investera en summa pengar under lång tid att hålla i månader eller år. CEL-tokens förblir godtyckliga än mer etablerade mynt som Bitcoin och Ethereum.

Ändå kan de bli en värdefull del av någons kryptobestånd, speciellt om du är intresserad av att använda Celsius-plattformen för att skapa intresse för dina kryptobestånd. Det är anmärkningsvärt att användare behöver hålla och placera CEL-tokens för att få högsta utlåning och räntor.

Med detta sagt bör du påminnas om att du sätter in dina pengar i en digital plånbok från tredje part. Så länge systemet fungerar har du tillgång till dina mynt och du måste överväga risken att detta innebär. Och kom ihåg att göra grundlig forskning innan du åtar dig en investering.

Väg för- och nackdelar noga och lägg aldrig in mer pengar än du har råd att förlora. I slutändan är det upp till dig och du själv beslutet och ansvaret att använda Celsius plattform ordentligt.

 Hur man köper Celsius (CEL) -token?

Celsius Network är en one-stop-shop för alla dina blockchain-baserade ekonomiska behov som medlemmar nu kan köp krypto direkt via Celsius-appen. Du kan köpa följande ledande kryptovalutor tillgängliga via Celsius-appen, inklusive ETH, BTC, XRP, BCH, LTC, XLM och SGA. Du kan också gå till CoinMarketCap eller CoinGecko för en fullständig lista över börser som listar CEL.

Du kan köpa valfritt mynt och sätta in dem direkt på ditt Celsius-konto, och till och med omedelbart tjäna ränta eller använd dem som säkerhet för att få en kryptobanklån. Medan CEL arbetar med att lägga till ett banköverföringsalternativ för att köpa mynt, har användare möjlighet att köpa krypto med ett kreditkort till de lägsta priserna i branschen.

Mer information om Celsius (CEL)

Celsius Network (CEL) grundades 2017 av Alex Mashinsky (VD) och Daniel Leon (grundande president och COO). Det är ett peer-to-peer-utlåningsföretag som underlättar upplåning och utlåning av kryptovalutor. Det betyder att de låter låntagare snabbt få tillgång till fiat-medel genom att sätta sin krypto som säkerhet och betala minimalt med ränta. Å andra sidan erbjuder långivare vinster på räntor för kryptovalutor som deponerats på deras Celsius Network digitala plånbok.

Celsius Network (CEL): s största fördel är att det inte finns några minsta insättningar, vilket innebär att du automatiskt kan börja tjäna ränta genom att sätta in vad du vill. De behandlar också alla sina kunder; lika, oavsett garantier, oavsett om det är $ 5 eller $ 5.000.000. Dessutom finns det inga minsta insättningar och uttagsavgifter. Denna plattform gör det möjligt för dig att välja hur du ska ta emot eller betala dina intressen (krypten du satte in) eller i CEL-tokens.

Du har förmodligen stött på “inte dina nycklar, inte dina mynt” ganska ofta, och på den här plattformen är dina privata nycklar till din plånbok inte din. Således finns det ingen garanti för att dina tillgångar är säkra från hackare, och du kan förlora alla medel i processen. Lyckligtvis har du full kontroll över dina medel, och när du vill kan du alltid ta ut din krypto eftersom Celsius inte låser in pengar. Framför allt är din bankhistoria inte helt relevant eftersom det inte kräver någon kreditkontroll.

Dessutom innehåller Celsius Network över 730 miljoner dollar i tillgångar och stöder över 101.000 användare över hela världen. Dessutom har företaget gjort 12 miljoner dollar i räntebetalningar. Det underlättar också nästan 5,5 miljarder dollar i lånepriser (cirka 8,2 miljarder dollar i dagens BTC-priser).

Celsius (CEL) Team

Celsius Network har ett starkt team bestående av människor med unik bakgrund som starkt strävar efter att ge ekonomisk frihet och bryta banksystemet med blockchain-teknik. CEL-plattformen syftar till att sprida massadoption ännu snabbare.

För det första är Alex Mashinsky (VD) en av VOIP-uppfinnarna (Voice over Internet Protocol). En av grundarna i flera framgångsrika företag och resten av teamet var serieentreprenörer, veteranaffärsmän, bankexperter, affärsutvecklare och framgångsrika blockchain-pionjärer. Så med den erfarenheten och kunskapen ägnar CEL-teamet sin tid åt att förbättra hundratusentals Celsius-användares ekonomiska ställning.

Slutsats

Celsius (CEL) är den första utlåningsplattformen som nådde 1 miljard dollar i fonder under förvaltning, vilket gör det till en enorm framgång på kryptomarknaden. Det har gett frihet när det gäller upplåning och utlåning i högre hastighet utan avgifter och kreditcheckar. Oavsett var många tveksamma eftersom många oroar sig för att Celsius är en vårdnadsplattform och dess brist på öppenhet. Mitt i alla kontroverser tror många fortfarande på Celsius makt (CEL) för att hjälpa investerare och handlare till denna kryptorevolution genom att låta dem låna ut och låna kryptovalutor.

Med tanke på att kryptomarknaden har hög volatilitet kan priserna på CEL-token fluktuera eller röra sig i framtiden; dock är decentraliseringsfinansieringen (DEFI) fortfarande i full gång för Celsius-teamet att fortsätta att tillhandahålla adekvata tjänster som gör att CEL eventuellt snart kommer in i topp 50-listan över mest omfattande marknadsvärden. Därför förblir Celsius en pålitlig utlåningsplattform, och så länge du är medveten om de risker som följer med att använda CEL, ser vi ingen anledning att inte använda din krypto till sin bästa fördel.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Please Follow Us
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner