Cosmos Price Prediction (ATOM) for 2021, 2022 og 2025

I stedet for bare en anden kryptovaluta er Cosmos et netværk af kryptokurver. Cosmos, der kalder sig ”internet af blockchains”, muliggør transaktion, kommunikation og konsensus mellem forskellige blockchain-applikationer. I denne Cosmos-prisforudsigelsesartikel vil vi se på reelle teknologiske begrænsninger, der nødvendiggjorde udviklingen af ​​denne kryptokurrency.

Selvom bitcoin tager verden med storm, og da tusind efterlignere blomstrer i kølvandet, er kryptokurver plaget af en række problemer, der hæmmer deres udbredte brug i det almindelige samfund. Som grundlæggerne af Cosmos udtrykte det, er problemerne med skalerbarhed, interoperabilitet og brugervenlighed.

For at omskrive, er kryptokurver ineffektive sammenlignet med andre transaktionsmåder såsom kreditkort; de kan ikke kommunikere eller operere med hinanden, fordi hver krypto er lukket af i sit eget virtuelle territorium; og de kan ikke tilpasses til at imødekomme forskellige behov, fordi blockchain-kodebase generelt er monolitisk, svær at analysere i dens moduler.

forudsigelse af kosmospris

I et forsøg på at løse disse problemer, Kosmos først adskilt den oprindelige kodebase i tre forskellige moduler: applikation, der behandler transaktioner; netværk, der transmitterer information til alle brugerne (eller “noder”) i systemet; og konsensusmekanisme, der sikrer, at brugerne alle er enige om tilstanden og arten af ​​informationen.

Kosmos kan visualiseres som en gruppe af parallelle applikationer (“zonen”), der hver er forbundet til det medierende hub, der for hver zone fører tilsyn med det underliggende netværkssystem og konsensusmekanismen. Cosmos Hub har sin egen proof-of-stake-kryptovaluta, ATOM, som letter kommunikation og transaktion mellem forskellige zoner.

Takket være Cosmos kan udviklere nu udstede helt nye kryptokurver uden at skabe alt fra bunden, hvilket reducerer udviklingstiden fra år til blot uger (løser; dermed “brugbarhed” -problemet). Valutaer kan overføre data og handle på tværs af platforme, hvilket gør dem interoperable. Endnu vigtigere er, at kryptokurverne nu kan skaleres op til at behandle flere transaktioner end nogensinde før.

Konventionelle kredit- / betalingskort nyder i øjeblikket en enorm fordel i forhold til kryptokurver: Visa og Mastercard kan behandle tusindvis af transaktioner hvert sekund og problemfrit overføre data til hundredvis af banker, mens kryptokurver som Bitcoin og Ethereum behandler mindre end tyve pr. Sekund.

Årsagen er, at både Bitcoin og Ethereum er afhængige af en “proof-of-work” konsensusmekanisme, hvor hver transaktion valideres gennem den spildende og besværlige minedrift. I stedet er Cosmos afhængig af den mere effektive “proof-of-stake” -mekanisme, hvor validatorer sætter deres egen valuta på systemets integritet.

Cosmos reagerer således på reelle behov på kryptoscenen: at gøre kryptovalutaer mindre silede, mindre monolitiske og mere tilpassede til udviklere. Hvis bitcoin indvarslede begyndelsen af ​​blockchain-æraen, og Ethereum, anden generations krypto, gjorde teknologien tilgængelig til en bred vifte af applikationer, repræsenterer Cosmos den tredje generation af evolutionen: den overskrider begrænsningerne for både Bitcoin og Ethereum og dermed indvier en alder af skalerbare og interoperable kryptokurver.

Kosmos Historisk prisanalyse

I skrivende stund er ATOM steget med 10,02% og handler til $ 6,60. Mønten har en markedsværdi på $ 1,59 mia.

Nuværende pris, markedsværdi, & Leveringsdetaljer

Den historiske pris for denne særlige mønt har svinget mellem $ 1,68 på det laveste og over $ 8 på sit højeste. Gennemsnitets historie har svævet mellem $ 2 og $ 6.

kosmosKosmos (ATOM)


Rang: 19$ 18,92 Pris (BTC) .000 0,00037500 Markedskap$ 4,51 BVolume$ 728,82 M24h Ændring0,4% Samlet levering0,00 ATOM

Kosmos Forudsigelser om fremtidige prisforudsigelser

Prisforudsigelse er afhængig af omhyggelig undersøgelse af historiske tendenser og fremskrivning af disse tendenser i en iboende usikker fremtid. Men med en fast forståelse af tilgængelige data og forsigtig analyse med henblik på de stadigt skiftende omstændigheder kan man forudsige med en grad af nøjagtighed.

Kortsigtet prognose

AfterPriceChange
1 dag $ 6,08 -0,65%
En uge $ 6,30 2,94%
1 måned 15,35 $ 150,81%
1 år $ 12,85 109,9%

Langsigtet prognose

AfterPriceChange
1 år $ 12,85 109%
2 år 17,9 $ 192%
3 år $ 25,1 310%
5 år 29,1 $ 375%

* Denne prisforudsigelse er baseret på data indsamlet fra forskellige kilder, der kun er beregnet til uddannelsesmæssige formål og ikke tages som investeringsrådgivning. Brugere bør gøre deres egen forskning, før de investerer.

Cosmos prisforudsigelse 2021

Cosmos holder fast, selv når det når ud til flere brugere og udvider sine applikationer. I henhold til prognosen og algoritmisk analyse er Cosmos (ATOM) indstillet til at potentielt være omkring $ 6,15 i 2021.

Cosmos prisforudsigelse 2022

Cosmos er indstillet til at skalere nye højder, da blockchain-teknologi trænger dybere ind i det daglige samfundsmateriale, og dets tjenester har behov for en forskellig kundebase. Per prognose og algoritmisk analyse kunne ATOM potentielt være omkring $ 12,8 i 2022.

Cosmos-prisforudsigelse 2025

Cosmos vil fortsætte med at vokse, selvom dets tjenester vil diversificere og udvide i hele kryptorummet. I henhold til prognosen og algoritmisk analyse kunne ATOMs pris være omkring $ 29,9 i 2025.

Er Cosmos (ATOM) en god investering?

For at besvare dette spørgsmål skal man skelne mellem Cosmos, “økosystemet” i blockchain og ATOM, en valuta, der driver et bestemt område i dette økosystem. Mens Cosmos selve “økosystemet” er en lovende satsning, betyder det ikke, at man vil drage fordel af at “hodle” ATOM i ens portefølje på lang sigt.

ATOM er det, der er kendt som et staking token. Du kan købe og sælge det eller bytte det til andre valutaer, men det er ikke det, det er designet til at gøre. Kosmos, huskes det, afhænger af ”proof-of-stake” konsensusalgoritmen. Denne mekanisme kræver, at validatorer “placerer” deres valuta i systemet, før de kan kontrollere transaktioner og opkræve deres gebyr for at gøre det.

For at tilskynde validatorer til at satse deres valuta har grundlæggerne af Cosmos designet ATOM til at puste op (dvs. miste værdi) til en fast sats, uanset hvad. Det betyder ikke, at prisen ikke stiger, men at holde valutaen kan betyde, at du muligvis ikke vinder så meget værdi, som du kunne forvente.

Sådan køber du Cosmos?

Kosmos kan købes i børser som Kucoin, Binance, Kraken, Bitmax, Coinbase og andre. Disse udvekslinger kræver normalt, at deres brugere opretter en konto og opretter to-faktor-godkendelse. Mens nogle websteder (såsom Coinbase) giver dig mulighed for at købe kryptovalutaer i fiat-valuta, kræver andre, at du allerede har bitcoin eller ethereum for at foretage enhver handel.

Flere oplysninger om Cosmos

Kosmos er ikke bare endnu en kryptovaluta, men snarere en ny afgang i blockchain-udvikling. I fremtiden vil blockchain finde anvendelse på mange områder, såsom spil. Med sin platform, der giver udviklere mulighed for at opbygge en række applikationer, er Cosmos godt klar til at betjene disse kunder i fremtiden.

Cosmos udfylder et meget tiltrængt hul på markedet, og dets fremtid er en konstant vækst og hurtig vedtagelse. Cosmos kan en dag endda konkurrere med Ethereum som en foretrukken platform for udviklere. Udviklere favoriserer muligvis Cosmos-arkitektur med sit modulære design og dets smarte konsensus-algoritme over Bitcoin og Ethereum med deres omfangsrige, monolitiske kodebase.

Holdet

Cosmos startede som Tendermint, en blockchain-stack, der erstattede proof-of-work-konsensusmekanismen med proof-of-stake-mekanismen. Tendermint er Jae Kwons hjernebarn, en programmør, der førte teamet, der udviklede Yelp-appen til iPhones. Nu er Cosmos økosystem vært for en række applikationer oprettet af flere udviklere.

Konklusion 

Sammenfattende er Cosmos et økosystem eller “internet” af blockchains. Den består af to dele: i kernen er der Tendermint, en proof-of-stake konsensusmotor; og på overfladen, afhængigt af motoren, er der nogle blockchain-applikationer, der som sagt blæser ud fra det centrale hub.

Denne dobbelte, modulære struktur giver udviklere mulighed for at oprette blockchain-applikationer uden at skulle oprette konsensusmotoren fra bunden, hvilket reducerer udviklingstiden betydeligt fra måneder og år til blot uger. Dette gør det også muligt for forskellige applikationer at kommunikere med hinanden og endda handle med hinanden.

På denne måde har Cosmos til formål at løse de tre problemer, der hidtil har været skadelige for kryptokurver – problemerne med brug, skala og kommunikation. Kryptovalutaer har været svære at udvikle og sværere at tilpasse sig til bestemte anvendelser; Cosmos hævder at have forenklet koden til bid-størrelse, tilpasses klumper.

Fordi kryptokurver bruger så meget energi på ineffektiv minedrift, har det været vanskeligt at opskalere dem for at konkurrere med mere konventionelle transaktionsmidler (såsom kontanter eller kreditkort); Cosmos hævder at have gjort dem mere effektive ved at erstatte proof-of-work algoritmer (som kræver minedrift) med proof of stake algoritmer, som ikke.

Endelig er kryptokurver blevet lukket fra hinanden, hver fanget i deres egen jord; som et resultat kan transaktioner, der er registreret i et token af ​​bitcoin, for eksempel ikke registreres i nogen anden kryptovaluta. Cosmos foregiver at løse dette problem ved at forbinde forskellige valutaer (eller zoner) gennem et hub. Disse transaktioner er drevet af sin egen oprindelige kryptokurrency, ATOM, som er endnu mere end Cosmos arkitektur, der er genstand for vores bekymring.

Selvom Cosmos er så innovativ og lovende en teknologi, som dets grundlæggere hævder, beviser det imidlertid, at ATOM er en rentabel investering. Her bliver tingene vanskelige. ATOM er en indsatsmønt – det er noget, der giver brugerne af Cosmos mulighed for at deltage i styringen af ​​systemet. For at tilskynde brugerne til at bruge ATOM i systemet (snarere end at hamstre det, som investorer har tendens til at gøre), har grundlæggerne bevidst designet mønten til at være inflationær.

Det er ikke designet til at være et udvekslingsmiddel eller et værdilager, selvom det, hvis vi vil, også kan udføre disse opgaver. Hvis du vil deltage i Cosmos-systemet som validator, kan det være til gavn for dig at investere i denne valuta.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map