Enjin Coin Price Prediction (ENJ) for 2021, 2023 og 2025

Videospil er kommet langt siden Pongs dage, ikke kun visuelt og mekanisk, men også i, hvordan vi har været i stand til at skabe hele virtuelle verdener, der får spillere til at acceptere det som en del af deres egen virkelighed. Enjin-netværket leder de nye pionerer i den nye tidsalder, der søger at ændre dette rum og skaber en decentraliseret spilplatform, der danner grundlaget for at skabe virkelig ekspansive økosystemer.

Spillere kan tilbringe hele sin levetid inde i et spil, men kan måske aldrig se eller udforske den sande dybde af det hele. Ikke kun selve spillet, men Enjins nøgle unikhed i forhold til sine jævnaldrende er dets kraftfulde værktøjer til at skabe en ny digital økonomi, bygget fra det ene spil til det andet. Sammenkoblingen mellem brugere, der køber, sælger, indsamler og udveksler digitale varer og tjenester, er allerede et stærkt og rentabelt aspekt af spilindustrien.

Imidlertid, mens disse aktiver normalt ville være værdiløse uden for spillet, bruger Enjin sin Enjin Coin (ENJ) til at tokenisere aktiver bygget på sin blockchain, hvilket yderligere åbner det nye potentiale for digitale genstande til at have værdi i den fysiske verden. I betragtning af sine løfter om at revolutionere den allerede ekspansive spilindustri, både i hvordan spil udvikles og spilles, forudsiger vores Enjin Coin-prisforudsigelse en meget lys fremtid for dette spirende projekt.

Enjin Coin Historisk prisanalyse

Oprindeligt grundlagt i 2009 flyttede Enjin senere mod at vedtage blockchain-teknologi i sin platform. Enjin mønt blev først oprettet på Ethereums ERC-20-standard, men har derefter udviklet sig til sin egen mere alsidige ERC-1155-standard for bedre at lette transaktioner på sit netværk af spil, platforme og webapplikationer. De afholdt et indledende mønttilbud (ICO) i 2017, der samlede $ 18,9 millioner til at finansiere dets fremtidige udvikling.

Ifølge data fra CoinMarketCap ville dit potentielle investeringsafkast, hvis du havde købt ENJ-tokens under ICO-lanceringsprisen, være en meget imponerende gevinst på 642,44%. Da det var begyndt at handle offentligt, bundnedes det til en laveste tid ikke lang tid efter lanceringen, og handlede til $ 0,01562 den 2. november 2017. Inden for kun to måneder steg den hurtigt til en heltidshøjde på $ 0.49340 den 7. januar , 2018. ENJs handel er siden afkølet.

Nuværende pris, markedsværdi, & Leveringsdetaljer

Baseret på data indsamlet af Messari.io har ENJ-tokens opretholdt en temmelig stærk volatilitet sammenlignet med andre kryptovalutaer, skønt dette forventes for et mindre aktiv på markedet som Enjin Coin. I skrivende stund (14. januar 2021) handler Enjin Coin til $ 0.18056, hvilket er en gevinst på 6,97% inden for 24 timer. Til sammenligning er dette et 63,4% tab i forhold til dets all-time high og en mægtig 1.055,96% gevinst fra sin all-time low.

Enjin opretholder en samlet forsyningsgrænse på 1.000.000.000 ENJ-tokens for at skabe en anti-inflationsmodel, der opfordrer brugerne til at prikke sine tokens i digitale blockchain-aktiver. Enjin Coin tilføres et aktiv bygget og drevet af Enjin gennem ‘prægning’, som giver digitale genstande en egenværdi gennem tokenisering, uanset om det er fungibelt eller ikke-fungibelt.

Processen kan også vendes gennem ‘smeltning’, som i det væsentlige ødelægger et blockchain-aktiv og omdanner det til ENJ, hvilket øger knapheden på visse varer. Enjin Coin’s nuværende cirkulerende forsyning er 823.130.411 ENJ og vurderer dets markedsværdi til $ 148.620.541, hvilket gør det til den 104. største kryptokurrency.

enjincoinEnjin-mønt (ENJ)

Rang: 62$ 1,37 Pris (BTC) Ƀ0,00002700 Markedskap$ 1,27 BVolume$ 866,98 M24h Ændring21,29% Samlet levering1,000,00 M ENJ

Enjin Coin (ENJ) Forudsigelser om fremtidige prisprognoser

Enjin har allerede haft en meget sund og robust vækst siden sin omdrejningspunkt mod en blockchain-model i 2017. Der er i øjeblikket over 20 millioner brugere med 1 million tegnebøger, der er vært for Enjin Coin, 2,1 milliarder unikke aktiver oprettet og drevet af Enjin-netværket plus et meget aktivt markedsvolumen til en værdi af 8,9 millioner ENJ.

Kombineret med den stigende popularitet af videospil, hvilket tydeligt fremgår af den massive år-til-år stigning i spillerbasevækst, er Enjins teknologi primet til at fange endnu flere mennesker ind i sit økosystem. Efterfølgende har vores Enjin Coin-prisforudsigelse samlet en meget bullish stemning for sin forventede fremtid.

Kortsigtet prognose

AfterPriceChange
1 dag 0,197 $ 9,11%
En uge 0,189 $ 4,67%
1 måned 0,144 $ -20,25%
6 måneder 0,178 $ -1,42%
1 år $ 0.260 44%

Langsigtet prognose

AfterPriceChange
2022 $ 0.260 44%
2023 0,334 $ 89,96%
2024 $ 0,425 136,38%
2025 $ 0,503 178,74%

Forudsigelse af Enjin-møntpris 2021

Det er værd at overveje, at Enjin Coin handler på et mere volatilt marked i forhold til andre Top-200-kryptokurrencyværdier, så det er forsigtigt at være forsigtig, når man køber ind. Når det er sagt, er ENJ stadig grundlagt til potentielt at opnå sunde gevinster i 2021 baseret på algoritmiske modeller, som vi har fundet. Med spilmarkedet klar til at vokse endnu længere, søger folk mere indendørs underholdning, mens 2021 i Covid-19 lockdown ville være året for at se Enjin bøje sine muskler.

Forudsigelse af Enjin-møntpris 2023

Enjin har to store køreplanopdateringer planlagt, der giver spiludviklere mulighed for at udvide deres digitale økosystem yderligere. Enjin Multiverse er en smart interoperabilitetsmekaniker, der gør det muligt at dele varer, statistikker og andre data på tværs af forskellige spil, der kører Enjins blockchain, selvom de er udviklet af forskellige studier.

I modsætning til almindelige spil, hvor genstande kun holdes inden i sig selv, ville Enjins Multiverse-system forbedre en allerede stærk oplevelse ved at lade spillere medbringe deres yndlingsværktøjer – såsom våben, rustning, kort eller udstyr – fra det ene spil til det andet. Ved at oprette forbindelse til Enjins markedsplads- og tegnebogstjenester øger det anvendeligheden af ​​ENJ.

Forudsigelse af Enjin-møntpris 2025

En af de største udfordringer for blockchain-applikationer er skalering. I betragtning af at Enjin er bygget på Ethereum, lider det meget af de samme problemer med flaskehals, der forhindrer det i at behandle store mængder data. Det kan komme langt tidligere end 2025, men Enjin forsøger allerede at løse dette problem med Efinity, deres interne skaleringsløsning.

Det sigter mod at give spiludviklere mulighed for at køre næsten et uendeligt antal transaktioner inden for et spil til en lav pris. Forbedring af brugervenligheden og bekvemmeligheden ved en in-game-økonomi ville være en velsignelse for de oprindelige ENJ-tokens, da den underliggende spillerbaserede fortsætter med at stræbe efter at udvikle og udvide deres egne in-game-økonomier.

Forudsigelse af Enjin-møntpris

Er Enjin Coin en god investering?

Selvom man lægger til side virkningen af ​​Covid-19-pandemien og lockdowns, som har bragt en stor tilstrømning af forbrugere til indendørs underholdningstjenester og -platforme, er spilindustrien primær til ophugning.

Større platforme som Steam eller Epic viser flere og flere spil hver eneste dag, hvor udviklere i stigende grad vedtager stadig større fordybende teknologier, hvor du let kan miste dig selv i deres virtuelle miljøer. Kombineret med udvikleres stærke skub mod mere gentagen indtægtsgenerering af spil sætter det Enjin i en unik gunstig position.

Som det fremgår af vores prognoser for Enjin Coin-prisforudsigelser, er det bestemt værd at en stærk anbefaling, hvis du planlægger at investere i det. Enjin Networks decentrale platform lokker i høj grad både brugere og udviklere til at udveksle digitale aktiver på en bredt alsidig markedsplads, der ikke kun kunne nydes i et videospil, men som har en reel værdi.

Udviklere kunne let opbygge blockchain-aktiver og hele spil, mens de let kunne integrere dem med populære spilmotorer som Unity uden noget eller lidt behov for kompleks programmering gennem deres kraftfulde og sikre API.

Her kan enhver oprette en række forskellige fungible eller ikke-fungible aktiver; såsom brugerdefinerede figurer, frynsegoder i spillet, brugbare genstande som våben eller rustninger, valutaer i spillet, digital kunst eller andre samlerobjekter, virtuelle ejendomme som fast ejendom og boligarealer, præmier til onlinekonkurrencer, mærkevarer, engang eller successive personlige præstationer og alt andet, der kunne være af værdi.

Med Enjin kunne de enten være programmeret til at være inflationær i naturen, der vil vokse i værdi sammen med din brugerbase, eller deflationsaktiver, der bliver mere knappe med et voksende netværk af spillere.

Denne opmuntring til pay-to-earn-mekanik tiltrækker ikke bare nye brugere og opretholder bedre spilleregistrering, men vil tilskynde eksisterende til at udveksle mere, såsom køb og salg af varer i spillet eller unikke samlerobjekter på et åbent marked. Fordelene går også begge veje mod udviklerne, som let kunne tjene penge på deres spil med potentielt større effektivitet end traditionelt uforholdsmæssige og upopulære løsninger såsom mikrotransaktioner.

De kan tjene gebyrer, når spillere bruger deres markedspladser i spillet bygget på Enjin, hvor der allerede er over 38.000 forhandlere og har solgt mere end 500.000 unikke aktiver i et volumen på 5,9 millioner ENJ.

Enjin har også bygget andre tjenester for at øge interaktionen mellem spilskaberen og deres publikum. Enjin Beam er et værktøj, der giver udviklere mulighed for at opbygge specielle varer eller tjenester til deres spillerbase og derefter dele dem via sociale medier eller i spillet.

De kan oprette unikke indløselige blockchain-byggede aktiver såsom varer i spillet, rabatter, tidlige adgangskoder, sæsonkort, illustrationer og mange flere. Som spiller er det en spændende udfordring for dig at prøve at finde dem. Indtil videre har Enjin allerede distribueret mere end 186.300 aktiver gennem 1.300 kampagner med over 59.700 deltagere.

Sådan køber du Enjin-mønt (ENJ)?

Enjin Coin (ENJ) er den primære transaktionsvaluta på de spil, tjenester og applikationer, der kører på Enjins blockchain. Du kan bruge websteder som f.eks CoinMarketCap eller CoinGecko for at finde en omfattende liste over børser, der giver dig mulighed for at købe Enjin Coin. At være en mindre markedsværdi-kryptokurrency understøttes ENJ ikke af så mange børser, men du kan nemt finde dem på populære markedspladser som Binance, Upbit, BKEX, Bithumb, HitBTC, Bittrex, Crypto.com, KuCoin eller Kyber.

Flere oplysninger om Enjin-mønt

Enjin er en decentraliseret blockchain-spilplatform, der tilbyder udviklere værktøjerne og tjenesterne til at opbygge og tjene penge på deres spil, samtidig med at de skaber en virtuel økonomi for spillere til at gennemføre varer i spillet. Den oprindelige valuta er Enjin Coin (ENJ), hvor spillere nemt kan handle og udveksle varer i et spil ved hjælp af en Enjin-drevet markedsplads.

Det mest unikke kendetegn er, at mens normale genstande inden for videospil ikke holder værdi i den fysiske verden, bliver Enjin-bygget spil tokeniseret ved hjælp af ENJ. Dette giver spillere mulighed for at tjene penge på at spille videospil.

Enjins platform giver også udviklere mulighed for at oprette deres egne specialiserede tokens, der kan parres med ENJ, skræddersyet specifikt til deres individuelle spil eller applikationer, der passer til kernepublikummet.

Som vi allerede har diskuteret, hvordan de fungerer og distribueres mellem udvikleren og afspilleren, har Enjin bygget en tegnebog og markedspladsgrænseflade som en mellemmand for at ekstrahere værdien af ​​et digitalt oprettet aktiv yderligere.

for det første, Enjin tegnebog er en sikker mobilapp til iOS og Android, der giver brugeren mulighed for at holde og holde styr på et uendeligt antal tegnebøger. På grund af Enjins evne til at give udviklere værktøjerne til at oprette deres egne tokens, giver wallet-appen dig mulighed for at bytte mellem hundreder af forskellige understøttede tokens, der er parret med ENJ.

Det fungerer også til at gemme samleobjekter, som du har samlet i din beholdning i spillet, såsom sjældne kort eller genstande. Det, du har tjent ved at spille et spil, kan let købes, sælges eller opbevares.

Pung-applikationen opretter forbindelse til Enjin Marketplace, der kører på deres specialiserede EnjinX explorer, der giver gamere mulighed for at opdage, købe og sælge de unikke aktiver oprettet på platformen. Hidtil er der allerede solgt 747.500 forskellige aktiver på markedet, hvilket skaber et pulserende økosystem, hvor spillere kan tjene til livets ophold bare ved at bruge tid i et videospil.

Individuelle skabere kunne også oprette deres egne butiksfacader i spillet ved hjælp af Enjin, inklusive et endnu mere alsidigt værktøj til andre blockchains eller større platforme til at bruge Enjin til at oprette deres egen brandede butik..

Konklusion

I betragtning af alle Enjins potentielle og kraftfulde løsninger inden for en industri, der udvikler sig meget, forudsiger vores Enjin Coin-prisforudsigelse en ret håbende fremtid. Med den voksende popularitet og vanvid omkring videospil har den øgede omtale også gjort opmærksom på nogle af de centrale problemer med spilbranchen og spillerfællesskabet i dag.

Det mest talte om problemet er måske omkring bekymringen ved mikrotransaktioner og andre sådanne grådige indtægtsgenereringstaktikker såsom plyndringskasser eller pay-to-win-praksis.

Vi er nu kommet til et nyt dilemma; hvordan kunne vi skabe et stort og fordybende virtuelt spilmiljø, der gør det muligt for udviklere at tjene penge på dem mere effektivt, samtidig med at vi ikke alt for straffer spillerens bankkonto? Enjin har forsøgt at løse det aktuelle problem og endnu mere ud over det.

Dens smarte løsning giver grundlaget for at opbygge en virkelig decentral struktur med fair indtjening til spilfællesskabet. Oven i det kunne både udvikleren og spilleren stræbe i en virtuel verden for hårdt tjente aktiver med værdi i den virkelige verden. Selvom du ikke er en spiller, er det svært ikke at blive begejstret for Enjin.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Please Follow Us
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner