Πρόβλεψη τιμής νομίσματος Enjin (ENJ) για τα 2021, 2023 και 2025

Τα βιντεοπαιχνίδια έχουν προχωρήσει πολύ από τις μέρες του Πονγκ, όχι μόνο οπτικά και μηχανικά, αλλά και στο πώς καταφέραμε να δημιουργήσουμε ολόκληρους εικονικούς κόσμους που εισάγουν τους παίκτες να το αποδεχτούν ως μέρος της δικής τους πραγματικότητας. Το Enjin Network ηγείται των πρωτοπόρων της νέας εποχής που επιδιώκουν να αλλάξουν αυτό το χώρο, δημιουργώντας μια αποκεντρωμένη πλατφόρμα παιχνιδιών που παρέχει τα θεμέλια για τη δημιουργία πραγματικά επεκτατικών οικοσυστημάτων.

Οι παίκτες θα μπορούσαν να περάσουν ολόκληρες ζωές μέσα σε ένα παιχνίδι, αλλά μπορεί ποτέ να μην δουν ή να εξερευνήσουν το πραγματικό βάθος όλων αυτών. Όχι μόνο το ίδιο το παιχνίδι, αλλά η βασική μοναδικότητα της Enjin σε σύγκριση με τους συναδέλφους της είναι τα ισχυρά εργαλεία της για τη δημιουργία μιας νέας ψηφιακής οικονομίας, που χτίζεται από το ένα παιχνίδι στο άλλο. Η διασύνδεση των χρηστών που αγοράζουν, πωλούν, συλλέγουν και ανταλλάσσουν ψηφιακά αγαθά και υπηρεσίες είναι ήδη μια ισχυρή και κερδοφόρα πτυχή της βιομηχανίας τυχερών παιχνιδιών.

Ωστόσο, ενώ αυτά τα περιουσιακά στοιχεία θα ήταν κανονικά άχρηστα εκτός του παιχνιδιού, η Enjin χρησιμοποιεί το Enjin Coin (ENJ) για να συμβολίσει τα περιουσιακά στοιχεία που είναι χτισμένα στο blockchain της, ανοίγοντας έτσι περαιτέρω τις νέες δυνατότητες ψηφιακών αντικειμένων να έχουν αξία στον φυσικό κόσμο. Λαμβάνοντας υπόψη τις υποσχέσεις του να φέρει επανάσταση στην ήδη εκτεταμένη βιομηχανία τυχερών παιχνιδιών, τόσο στον τρόπο ανάπτυξης και παιξίματος των παιχνιδιών, η πρόβλεψη τιμών Enjin Coin προβλέπει ένα πολύ λαμπρό μέλλον μπροστά για αυτό το νεοσύστατο έργο.

Ανάλυση ιστορικών τιμών Enjin Coin

Αρχικά ιδρύθηκε το 2009, η Enjin προχώρησε αργότερα στην υιοθέτηση της τεχνολογίας blockchain στην πλατφόρμα της. Κέρμα Enjin δημιουργήθηκε για πρώτη φορά στο πρότυπο ERC-20 της Ethereum, αλλά στη συνέχεια εξελίχθηκε στο δικό του πιο ευέλικτο πρότυπο ERC-1155 για να διευκολύνει καλύτερα τις συναλλαγές στο δίκτυο παιχνιδιών, πλατφορμών και εφαρμογών ιστού. Κατείχαν μια αρχική προσφορά νομισμάτων (ICO) το 2017 που συγκέντρωσε 18,9 εκατομμύρια δολάρια για να βοηθήσει στη χρηματοδότηση των μελλοντικών εξελίξεων.

Σύμφωνα με τα στοιχεία της CoinMarketCap, η πιθανή απόδοση της επένδυσής σας, εάν είχατε αγοράσει μάρκες ENJ κατά την τιμή έναρξης του ICO, θα ήταν ένα πολύ εντυπωσιακό κέρδος 642,44%. Δεδομένου ότι είχε αρχίσει να διαπραγματεύεται δημοσίως, έφτασε στο χαμηλό όλων των εποχών όχι πολύ μετά την κυκλοφορία του, διαπραγματεύθηκε στα 0,01562 $ στις 2 Νοεμβρίου 2017. Μέσα σε δύο μήνες, ανέβηκε γρήγορα σε υψηλό όλων των εποχών των 0,49340 $ στις 7 Ιανουαρίου , 2018. Οι συναλλαγές της ENJ έκτοτε έχουν κρυώσει.

Τρέχουσα τιμή, όριο αγοράς, & Λεπτομέρειες προμήθειας

Με βάση τα δεδομένα που συγκεντρώθηκαν από το Messari.io, τα διακριτικά ENJ έχουν διατηρήσει αρκετά ισχυρή μεταβλητότητα σε σύγκριση με άλλα κρυπτονομίσματα, αν και αυτό αναμένεται για ένα μικρότερο περιουσιακό στοιχείο κεφαλαίου αγοράς όπως το Enjin Coin. Τη στιγμή της γραφής (14 Ιανουαρίου 2021), η Enjin Coin διαπραγματεύεται στα 0,8056 $, που είναι κέρδος 6,97% σε 24 ώρες. Συγκριτικά, αυτή είναι μια απώλεια 63,4% σε σύγκριση με το υψηλό όλων των εποχών και ένα ισχυρό κέρδος 1.055.96% από το χαμηλό όλων των εποχών.

Η Enjin διατηρεί ένα συνολικό όριο προσφοράς 1.000.000.000 διακριτικών ENJ για να δημιουργήσει ένα αντιπληθωριστικό μοντέλο που ενθαρρύνει τους χρήστες να ενσωματώσουν τα διακριτικά τους σε ψηφιακά στοιχεία blockchain. Το Enjin Coin εμποτίζεται σε ένα περιουσιακό στοιχείο που χτίζεται και τροφοδοτείται από την Enjin μέσω του «minting», το οποίο δίνει στα ψηφιακά αντικείμενα εγγενή αξία μέσω του tokenization, ανεξάρτητα από το αν είναι ευπροσάρμοστο ή μη.

Η διαδικασία μπορεί επίσης να αντιστραφεί μέσω της «τήξης», η οποία ουσιαστικά καταστρέφει ένα στοιχείο blockchain και το μετατρέπει σε ENJ, αυξάνοντας έτσι την έλλειψη ορισμένων αντικειμένων. Η τρέχουσα κυκλοφορία της Enjin Coin είναι 823.130.411 ENJ, αποτιμώντας την κεφαλαιοποίηση της αγοράς στα 148.620.541 $, καθιστώντας έτσι την 104η μεγαλύτερη κρυπτογράφηση.

enjincoinEnjin Coin (ENJ)

Κατάταξη: 62$ 1.37 Τιμή (BTC) Ƀ0.00002700Marketcap$ 1,27 B Όγκος$ 866,98 M24h Αλλαγή 21,29% Συνολική προσφορά 1.000,00 M ENJ

Enjin Coin (ENJ) Προβλέψεις μελλοντικών προβλέψεων τιμών

Η Enjin έχει ήδη αποκτήσει μια πολύ υγιή και ισχυρή ανάπτυξη από το άξονα της προς ένα μοντέλο blockchain το 2017. Υπάρχουν πάνω από 20 εκατομμύρια χρήστες αυτήν τη στιγμή, με 1 εκατομμύριο πορτοφόλια που φιλοξενούν το Enjin Coin, 2,1 δισεκατομμύρια μοναδικά στοιχεία που δημιουργήθηκαν και τροφοδοτήθηκαν από το δίκτυο Enjin , συν έναν πολύ ενεργό όγκο αγοράς αξίας 8,9 εκατομμυρίων ENJ.

Σε συνδυασμό με την αυξανόμενη δημοτικότητα των βιντεοπαιχνιδιών, η οποία αποδεικνύεται από την τεράστια ετήσια αύξηση της βάσης των παικτών, η τεχνολογία της Enjin είναι έτοιμη να προσελκύσει ακόμη περισσότερους ανθρώπους στο οικοσύστημά της. Στη συνέχεια, η πρόβλεψη των τιμών της Enjin Coin έχει συγκεντρώσει ένα πολύ αισιόδοξο συναίσθημα για το προβλεπόμενο μέλλον της.

Βραχυπρόθεσμες προβλέψεις

Αλλαγή τιμής
1 ημέρα 0,197 $ 9,11%
1 εβδομάδα 0,189 $ 4,67%
1 μήνα 0,144 $ -20,25%
6 μήνες 0,178 $ -1,42%
1 χρόνος 0,260 $ 44%

Μακροπρόθεσμη πρόβλεψη

Αλλαγή τιμής
2022 0,260 $ 44%
2023 0,343 $ 89,96%
2024 0,425 $ 136,38%
2025 0,503 $ 178,74%

Πρόβλεψη τιμής κέρματος Enjin 2021

Αξίζει να ληφθεί υπόψη ότι η Enjin Coin διαπραγματεύεται σε μια πιο ασταθή αγορά σε σχέση με άλλα κρυπτονομίσματα Top-200, οπότε είναι επιφυλακτικό να είστε προσεκτικοί όταν αγοράζετε. Τούτου λεχθέντος, η ENJ εξακολουθεί να είναι έτοιμη να κάνει πιθανά υγιή κέρδη το 2021 με βάση το αλγοριθμικά μοντέλα που έχουμε βρει. Με την αγορά τυχερών παιχνιδιών να αναπτύσσεται ακόμη περισσότερο, οι άνθρωποι αναζητούν περισσότερη εσωτερική ψυχαγωγία, ενώ στο κλείδωμα Covid-19, το 2021 θα ήταν η χρονιά για να δούμε την Enjin να λυγίζει τους μυς της.

Πρόβλεψη τιμής κέρματος Enjin 2023

Η Enjin έχει προγραμματίσει δύο σημαντικές ενημερώσεις οδικού χάρτη που επιτρέπουν στους προγραμματιστές παιχνιδιών να επεκτείνουν ακόμη περισσότερο το ψηφιακό τους οικοσύστημα. Enjin Multiverse είναι ένας έξυπνος μηχανικός διαλειτουργικότητας που επιτρέπει την κοινή χρήση αντικειμένων, στατιστικών στοιχείων και άλλων δεδομένων σε διαφορετικά παιχνίδια που χρησιμοποιούν το blockchain της Enjin, ακόμα και αν έχουν αναπτυχθεί από διαφορετικά στούντιο.

Σε αντίθεση με τα συνηθισμένα παιχνίδια όπου τα αντικείμενα διατηρούνται μόνο μέσα τους, το σύστημα Multiverse της Enjin θα ενίσχυε μια ήδη ισχυρή εμπειρία, επιτρέποντας στους παίκτες να φέρουν τα αγαπημένα τους εργαλεία – όπως όπλα, πανοπλία, κάρτες ή εργαλεία – από το ένα παιχνίδι στο άλλο. Με τη σύνδεση με την αγορά και τις υπηρεσίες πορτοφολιών της Enjin, αυξάνει τη χρηστικότητα του ENJ.

Πρόβλεψη τιμής κέρματος Enjin 2025

Μία από τις σημαντικότερες προκλήσεις που αντιμετωπίζουν οι εφαρμογές blockchain είναι η κλιμάκωση. Δεδομένου ότι η Enjin είναι βασισμένη στο Ethereum, υποφέρει πολλά από τα ίδια προβλήματα συμφόρησης που την εμποδίζουν να επεξεργαστεί μεγάλες ποσότητες δεδομένων. Μπορεί να έρθει πολύ νωρίτερα από το 2025, αλλά η Enjin προσπαθεί ήδη να λύσει αυτό το ζήτημα με την Efinity, τη λύση εσωτερικής κλιμάκωσης.

Στόχος του είναι να επιτρέπει στους προγραμματιστές παιχνιδιών να εκτελούν σχεδόν έναν άπειρο αριθμό συναλλαγών εντός ενός παιχνιδιού με χαμηλό κόστος. Η βελτίωση της ευκολίας χρήσης και της ευκολίας μιας οικονομίας εντός παιχνιδιού θα ήταν ένα όφελος για τα εγγενή κουπόνια ENJ, καθώς οι βασικοί παίκτες συνεχίζουν να προσπαθούν να αναπτύξουν και να επεκτείνουν τις δικές τους οικονομίες εντός παιχνιδιού.

Πρόβλεψη τιμής κέρματος Enjin

Είναι το Enjin Coin μια καλή επένδυση?

Ακόμα και αν αναιρέσουμε τον αντίκτυπο της πανδημίας και των κλειδαριών του Covid-19, η οποία έχει φέρει μεγάλη εισροή καταναλωτών σε εσωτερικές υπηρεσίες και πλατφόρμες ψυχαγωγίας, η βιομηχανία τυχερών παιχνιδιών είναι έτοιμη για άρση.

Σημαντικές πλατφόρμες όπως το Steam ή το Epic καταγράφουν όλο και περισσότερα παιχνίδια κάθε μέρα, με τους προγραμματιστές να υιοθετούν ολοένα και πιο εντυπωσιακές τεχνολογίες όπου θα μπορούσατε εύκολα να χάσετε τον εαυτό σας στα εικονικά περιβάλλοντά τους. Σε συνδυασμό με την ισχυρή ώθηση των προγραμματιστών για πιο επαναλαμβανόμενη δημιουργία εσόδων από παιχνίδια, θέτει την Enjin σε μια μοναδικά ευνοϊκή θέση.

Όπως είναι προφανές με τις προβλέψεις τιμών Enjin Coin, σίγουρα αξίζει μια ισχυρή πρόταση εάν σκοπεύετε να επενδύσετε σε αυτήν. Η αποκεντρωμένη πλατφόρμα του Enjin Network προσελκύει σε μεγάλο βαθμό τόσο τους χρήστες όσο και τους προγραμματιστές να ανταλλάσσουν ψηφιακά περιουσιακά στοιχεία σε μια ευπροσάρμοστη αγορά που δεν θα μπορούσε μόνο να απολαμβάνεται σε ένα βιντεοπαιχνίδι, αλλά έχει πραγματική αξία.

Οι προγραμματιστές θα μπορούσαν εύκολα να δημιουργήσουν περιουσιακά στοιχεία blockchain και ολόκληρα παιχνίδια, ενώ τα ενσωματώνουν εύκολα με δημοφιλείς μηχανές παιχνιδιών όπως το Unity, χωρίς καμία ανάγκη για πολύπλοκο προγραμματισμό μέσω του ισχυρού και ασφαλούς API.

Εδώ, ο καθένας μπορεί να δημιουργήσει οποιαδήποτε ποικιλία διαφορετικών εύφλεκτων ή μη εύφλεκτων στοιχείων. όπως προσαρμοσμένοι χαρακτήρες, προνόμια εντός παιχνιδιού, χρησιμοποιήσιμα αντικείμενα όπως όπλα ή πανοπλίες, νομίσματα εντός παιχνιδιού, ψηφιακά έργα τέχνης ή άλλα συλλεκτικά αγαθά, εικονικές ιδιότητες όπως ακίνητα και χώρους διαβίωσης, βραβεία για διαδικτυακούς διαγωνισμούς, επώνυμα προϊόντα, μία φορά ή διαδοχικά προσωπικά επιτεύγματα, και οτιδήποτε άλλο θα μπορούσε να έχει αξία.

Με την Enjin, θα μπορούσαν είτε να προγραμματιστούν να είναι πληθωριστικής φύσης που θα αυξάνονται σε αξία μαζί με τη βάση χρήστη σας, ή αποπληθωριστικά περιουσιακά στοιχεία που θα γίνουν πιο σπάνια με ένα αυξανόμενο δίκτυο παικτών.

Αυτή η ενθάρρυνση για τους μηχανικούς πληρωμής-προς-κέρδη όχι μόνο θα προσελκύσει νέους χρήστες και θα διατηρήσει καλύτερη διατήρηση παικτών, αλλά θα ενθαρρύνει τους υπάρχοντες να ανταλλάξουν περισσότερα, όπως αγορά και πώληση αντικειμένων εντός παιχνιδιού ή μοναδικά συλλεκτικά αντικείμενα σε μια ανοιχτή αγορά. Τα οφέλη θα πάνε και προς τους δύο προγραμματιστές, οι οποίοι θα μπορούσαν εύκολα να δημιουργήσουν έσοδα από τα παιχνίδια τους με πιθανώς μεγαλύτερη αποτελεσματικότητα από τις παραδοσιακά δυσανάλογες και μη δημοφιλείς λύσεις, όπως οι μικρο συναλλαγές.

Μπορούν να κερδίσουν αμοιβές όταν οι παίκτες χρησιμοποιούν τις αγορές τους στο παιχνίδι που είναι χτισμένες στο Enjin, όπου υπάρχουν ήδη πάνω από 38.000 έμποροι και έχουν πουλήσει περισσότερα από 500.000 μοναδικά περιουσιακά στοιχεία σε όγκο 5,9 εκατομμυρίων ENJ.

Η Enjin έχει επίσης δημιουργήσει άλλες υπηρεσίες για να αυξήσει την αλληλεπίδραση μεταξύ του δημιουργού παιχνιδιών και του κοινού τους. Enjin Beam είναι ένα εργαλείο που παρέχει στους προγραμματιστές τη δυνατότητα να δημιουργούν ειδικά αγαθά ή υπηρεσίες για τη βάση του παίκτη τους και στη συνέχεια να τα μοιράζονται μέσω κοινωνικών μέσων ή εντός του παιχνιδιού.

Μπορούν να δημιουργήσουν μοναδικά εξαργυρώσιμα στοιχεία που έχουν δημιουργηθεί με blockchain, όπως αγαθά εντός παιχνιδιού, εκπτώσεις, κωδικούς πρώιμης πρόσβασης, κάρτες εποχής, έργα τέχνης και πολλά άλλα. Ως παίκτης, είναι μια συναρπαστική πρόκληση για να τα δοκιμάσετε και να τα βρείτε. Μέχρι στιγμής, η Enjin έχει ήδη διανείμει περισσότερα από 186.300 περιουσιακά στοιχεία μέσω 1.300 καμπανιών, με περισσότερους από 59.700 συμμετέχοντες.

Πώς να αγοράσετε Enjin Coin (ENJ)?

Το Enjin Coin (ENJ) είναι το κύριο νόμισμα συναλλαγής στα παιχνίδια, τις υπηρεσίες και τις εφαρμογές που εκτελούνται στο blockchain της Enjin. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ιστότοπους όπως CoinMarketCap ή CoinGecko για να βρείτε μια ολοκληρωμένη λίστα ανταλλαγών που σας επιτρέπουν να αγοράσετε Enjin Coin. Όντας ένα μικρότερο κρυπτογράφηση κεφαλαίου αγοράς, το ENJ δεν υποστηρίζεται από τόσες πολλές ανταλλαγές, αλλά μπορείτε εύκολα να τις βρείτε σε δημοφιλείς αγορές όπως Binance, Upbit, BKEX, Bithumb, HitBTC, Bittrex, Crypto.com, KuCoin ή Kyber.

Περισσότερες πληροφορίες για το Enjin Coin

Η Enjin είναι μια αποκεντρωμένη πλατφόρμα τυχερών παιχνιδιών blockchain που προσφέρει στους προγραμματιστές τα εργαλεία και τις υπηρεσίες για τη δημιουργία και τη δημιουργία εσόδων από τα παιχνίδια τους, ενώ παράλληλα δημιουργεί μια εικονική οικονομία για τους παίκτες να πραγματοποιούν συναλλαγές σε αντικείμενα εντός παιχνιδιού. Το εγγενές νόμισμα είναι το Enjin Coin (ENJ), όπου οι παίκτες μπορούν εύκολα να συναλλάσσονται και να ανταλλάσσουν αντικείμενα σε ένα παιχνίδι χρησιμοποιώντας μια αγορά που λειτουργεί με Enjin.

Το πιο μοναδικό χαρακτηριστικό είναι ότι ενώ τα κανονικά αντικείμενα στα βιντεοπαιχνίδια δεν έχουν αξία στον φυσικό κόσμο, τα παιχνίδια που έχουν κατασκευαστεί με Enjin αναγνωρίζονται με χρήση ENJ. Αυτό επιτρέπει στους παίκτες να κερδίζουν χρήματα από το παιχνίδι βιντεοπαιχνιδιών.

Η πλατφόρμα της Enjin δίνει επίσης στους προγραμματιστές τη δυνατότητα να δημιουργήσουν τα δικά τους εξειδικευμένα tokens που μπορούν να συνδυαστούν με το ENJ, προσαρμοσμένα ειδικά για τα μεμονωμένα παιχνίδια ή τις εφαρμογές τους, ανάλογα με το βασικό κοινό της.

Καθώς έχουμε ήδη συζητήσει πώς λειτουργούν και αναπτύσσονται μεταξύ του προγραμματιστή και του παίκτη, η Enjin έχει δημιουργήσει μια διεπαφή πορτοφολιού και αγοράς ως ενδιάμεσο για να εξαγάγει περαιτέρω την αξία ενός ψηφιακά δημιουργημένου περιουσιακού στοιχείου..

Πρώτα, Πορτοφόλι Enjin είναι μια ασφαλής εφαρμογή για κινητά για iOS και Android που δίνει στον χρήστη τη δυνατότητα να κρατά και να παρακολουθεί έναν άπειρο αριθμό πορτοφολιών. Λόγω της ικανότητας της Enjin να παρέχει στους προγραμματιστές τα εργαλεία για τη δημιουργία των δικών τους διακριτικών, η εφαρμογή πορτοφολιού σας επιτρέπει να ανταλλάσσετε εκατοντάδες διαφορετικά υποστηριζόμενα tokens που συνδυάζονται με ENJ.

Λειτουργεί επίσης για την αποθήκευση συλλεκτικών στοιχείων που έχετε συγκεντρώσει στο απόθεμά σας στο παιχνίδι, όπως σπάνιες κάρτες ή αντικείμενα. Αυτό που έχετε κερδίσει παίζοντας ένα παιχνίδι θα μπορούσε εύκολα να αγοραστεί, να πωληθεί ή να αποθηκευτεί.

Η εφαρμογή πορτοφολιού συνδέεται εγγενώς με το Enjin Marketplace, που λειτουργεί με τον εξειδικευμένο εξερευνητή EnjinX που επιτρέπει στους παίκτες να ανακαλύπτουν, να αγοράζουν και να πωλούν αυτά τα μοναδικά στοιχεία που δημιουργήθηκαν στην πλατφόρμα. Μέχρι σήμερα, 747.500 διαφορετικά περιουσιακά στοιχεία έχουν ήδη πωληθεί στην αγορά, δημιουργώντας ένα ζωντανό οικοσύστημα όπου οι παίκτες μπορούν να κερδίσουν χρήματα μόνο περνώντας χρόνο σε ένα βιντεοπαιχνίδι.

Μεμονωμένοι δημιουργοί θα μπορούσαν επίσης να δημιουργήσουν τις δικές τους βιτρίνες στο παιχνίδι χρησιμοποιώντας το Enjin, συμπεριλαμβανομένου ενός ακόμη πιο ευπροσάρμοστου εργαλείου για άλλες blockchain ή μεγάλες πλατφόρμες για να χρησιμοποιούν το Enjin για να δημιουργήσουν το δικό τους επώνυμο κατάστημα.

συμπέρασμα

Λαμβάνοντας υπόψη όλες τις πιθανές και ισχυρές λύσεις της Enjin σε μια αναπτυσσόμενη βιομηχανία, η πρόβλεψη της Enjin Coin προβλέπει ένα αρκετά ελπιδοφόρο μέλλον. Με την αυξανόμενη δημοτικότητα και φρενίτιδα γύρω από τα βιντεοπαιχνίδια, η αυξημένη δημοσιότητα έφερε επίσης στην προσοχή ορισμένα από τα βασικά ζητήματα με τη βιομηχανία τυχερών παιχνιδιών και την κοινότητα των παικτών σήμερα.

Το πιο συνηθισμένο για το πρόβλημα είναι ίσως η ανησυχία των μικρο-συναλλαγών και άλλων άπληστων τακτικών δημιουργίας εσόδων, όπως κουτιά λεηλασίας ή πρακτικές pay-to-win.

Έχουμε φτάσει τώρα σε ένα νέο δίλημμα. Πώς θα μπορούσαμε να δημιουργήσουμε ένα υπέροχο και συναρπαστικό εικονικό περιβάλλον παιχνιδιού που θα επέτρεπε στους προγραμματιστές να τα δημιουργήσουν χρήματα πιο αποτελεσματικά, ενώ δεν θα τιμωρούσαν υπερβολικά τον τραπεζικό λογαριασμό του παίκτη; Η Enjin προσπάθησε να επιλύσει το ζήτημα και ακόμη περισσότερο πέρα ​​από αυτό.

Η έξυπνη λύση της δίνει τα θεμέλια για τη δημιουργία μιας πραγματικά αποκεντρωμένης δομής με δίκαιη νομισματοποίηση στην κοινότητα των τυχερών παιχνιδιών. Επιπλέον, τόσο ο προγραμματιστής όσο και ο παίκτης θα μπορούσαν να αγωνιστούν μέσα σε έναν εικονικό κόσμο για σκληρά κερδοφόρα περιουσιακά στοιχεία με αξία στον πραγματικό κόσμο. Ακόμα κι αν δεν είστε gamer, είναι δύσκολο να μην ενθουσιαστείτε με τον Enjin.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Please Follow Us
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner