Enjin-kolikon hintaennuste (ENJ) vuosille 2021, 2023 ja 2025

Videopelit ovat kulkeneet pitkän matkan Pongin päivistä lähtien, ei pelkästään visuaalisesti ja mekaanisesti, vaan myös siitä, kuinka olemme pystyneet luomaan kokonaisia ​​virtuaalimaailmoja, jotka pääsevät pelaajat hyväksymään sen osana omaa todellisuuttaan. Enjin-verkosto johtaa uuden ajan edelläkävijöitä, jotka pyrkivät muuttamaan tätä tilaa, luomalla hajautetun pelialustan, joka tarjoaa perustan todella laajojen ekosysteemien luomiselle.

Pelaajat voivat viettää koko elinaikanaan pelin sisällä, mutta eivät ehkä koskaan näe tai tutkia kaiken todellista syvyyttä. Pelin lisäksi myös Enjinin tärkein ainutlaatuisuus ikäisensä kanssa on sen tehokkaat työkalut uuden digitaalisen talouden luomiseen, joka on rakennettu pelistä toiseen. Digitaalisten tuotteiden ja palveluiden ostavien, myyvien, keräävien ja vaihtavien käyttäjien yhteenliitettävyys on jo voimakas ja kannattava osa peliteollisuutta.

Vaikka nämä omaisuuserät olisivat yleensä arvottomia pelin ulkopuolella, Enjin käyttää Enjin-kolikoitaan (ENJ) merkitsemään estoketjuunsa rakennettuja varoja, mikä avaa edelleen uusia mahdollisuuksia digitaalisille tuotteille, joilla on arvoa fyysisessä maailmassa. Ottaen huomioon lupauksensa mullistaa jo laajeneva peliteollisuus sekä pelien kehityksessä että pelaamisessa, Enjin Coinin hintaennuste ennustaa tulevan erittäin valoisan tulevan projektin.

Enjin Coinin historiallinen hinta-analyysi

Alun perin vuonna 2009 perustettu Enjin siirtyi myöhemmin käyttämään blockchain-tekniikkaa alustallaan. Enjin Coin Alun perin luotiin Ethereumin ERC-20-standardilla, mutta siitä on sitten kehittynyt oma monipuolisempi ERC-1155 -standardinsa helpottamaan paremmin pelien, alustojen ja verkkosovellusten verkkotapahtumia. He pitivät ensimmäisen kolikkotarjouksen (ICO) vuonna 2017, mikä keräsi 18,9 miljoonaa dollaria sen tulevan kehityksen rahoittamiseen.

CoinMarketCapin tietojen mukaan potentiaalinen sijoitetun pääoman tuottoprosenttisi olisi erittäin vaikuttava 642,44% voitto, jos olisit ostanut ENJ-rahakkeita sen ICO-julkaisuhinnan aikana. Koska se oli aloittanut julkisen kaupankäynnin, sen pohja laski kaikkien aikojen alimpaan tasoon pian sen käynnistämisen jälkeen, ja kaupankäynnin arvo oli 0,01562 dollaria 2. marraskuuta 2017. Vain kahden kuukauden kuluessa se nousi nopeasti kaikkien aikojen korkeimmalle tasolle 0,49340 dollariin 7. tammikuuta. , 2018. ENJ: n kaupankäynti on sittemmin jäähtynyt.

Nykyinen hinta, markkina-arvo, & Toimitustiedot

Messari.io: ​​n keräämien tietojen perusteella ENJ-rahakkeet ovat ylläpitäneet melko voimakasta volatiliteettia muihin kryptovaluuttoihin verrattuna, vaikka tämän odotetaan olevan pienemmälle markkina-arvoiselle omaisuuserälle, kuten Enjin Coinille. Kirjoitushetkellä (14. tammikuuta 2021) Enjin Coinin kaupankäynnin arvo on 0.18056 dollaria, mikä on 6,97%: n voitto 24 tunnissa. Vertailun vuoksi tämä on 63,4 prosentin tappio kaikkien aikojen korkeimpaan verrattuna ja mahtava 1055,96 prosentin voitto kaikkien aikojen matalasta.

Enjin ylläpitää yhteensä 1 000 000 000 ENJ-rahakkeen tarjontaa siten, että luodaan inflaation vastainen malli, joka kannustaa käyttäjiä lyömään rahakkeitaan digitaalisiin lohkoketjuihin. Enjin-kolikko infusoidaan Enjinin rakentamaan ja käyttämään omaisuuteen ‘lyömällä’, mikä antaa digitaalisille esineille sisäisen arvon merkitsemisen avulla riippumatta siitä, onko se vaihdettavissa vai ei-vaihdettavissa.

Prosessi voidaan kääntää myös “sulamisen” kautta, joka tuhoaa olennaisesti lohkoketjun omaisuuden ja muuttaa sen takaisin ENJ: ksi, mikä lisää tiettyjen esineiden niukkuutta. Enjin Coinin nykyinen kiertävä tarjonta on 823 130 411 ENJ, ja sen markkina-arvo on 148 620 541 dollaria, mikä tekee siitä 104. suurimman kryptovaluutan.

enjincoinEnjin-kolikko (ENJ)

Sijoitus: 62$ 1,37Hinta (BTC) Ƀ0,00002700$ 1,27 BVtilavuus$ 866,98 M24h Muutos 21,29% Kokonaistarjonta 1000,00 M ENJ

Enjin Coin (ENJ) Tulevaisuuden hintaennusteiden ennusteet

Enjin on jo nauttinut erittäin terveellisestä ja vankasta kasvusta sen jälkeen, kun se kääntyi kohti blockchain-mallia vuonna 2017. Tällä hetkellä on yli 20 miljoonaa käyttäjää, ja miljoona lompakkoa isännöi Enjin Coinia, 2,1 miljardia ainutlaatuista omaisuutta, jonka on luonut ja powered by Enjin-verkko , sekä erittäin aktiivinen markkinapaikka, jonka arvo on 8,9 miljoonaa ENJ.

Yhdistettynä videopelien kasvavaan suosioon, mikä ilmenee pelaajapohjan kasvun valtavasta kasvusta vuosittain, Enjinin tekniikka pyrkii vangitsemaan entistä enemmän ihmisiä ekosysteemiin. Myöhemmin Enjin-kolikoiden hintaennusteemme on koonnut hyvin nousevan ilmapiirin ennustettuun tulevaisuuteen.

Lyhytaikainen ennuste

AfterPriceChange
1 päivä 0,197 dollaria 9,11%
1 viikko 0,189 dollaria 4,67%
1 kuukausi 0,144 dollaria -20,25%
6 kuukautta 0,178 dollaria -1,42%
1 vuosi 0,260 dollaria 44%

Pitkän aikavälin ennuste

AfterPriceChange
2022 0,260 dollaria 44%
2023 0,343 dollaria 89,96%
2024 0,425 dollaria 136,38%
2025 0,503 dollaria 178,74%

Enjin-kolikon hintaennuste 2021

On syytä harkita, että Enjin Coin käy kauppaa epävakaammilla markkinoilla verrattuna muihin Top-200-markkinakorkoisiin kryptovaluuttoihin, joten on varovaista olla varovainen ostettaessa. Siitä huolimatta ENJ: n on edelleen pohjustettava potentiaalisesti terveellisiä voittoja vuonna 2021 löytämämme algoritmiset mallit. Kun pelimarkkinoiden on tarkoitus kasvaa entisestään, ihmiset etsivät enemmän viihdettä sisätiloissa, kun taas Covid-19-lukkoon 2021 olisi vuosi, jolloin Enjin joustaa lihaksiaan.

Enjin-kolikon hintaennuste 2023

Enjinillä on suunnitteilla kaksi merkittävää tiekarttapäivitystä, joiden avulla pelikehittäjät voivat laajentaa digitaalista ekosysteemiä entisestään. Enjin Multiverse on älykäs yhteentoimivuusmekanismi, joka mahdollistaa kohteiden, tilastojen ja muun tiedon jakamisen Enjinin lohkoketjua käyttävissä peleissä, vaikka ne olisivat kehittyneet eri studioissa.

Toisin kuin tavalliset pelit, joissa esineitä pidetään vain itsessään, Enjinin Multiverse-järjestelmä parantaisi jo tehokasta kokemusta antamalla pelaajien tuoda suosikkityökalut – kuten aseet, haarniskat, kortit tai varusteet – pelistä toiseen. Yhdistämällä Enjinin tori- ja lompakkopalveluihin se lisää ENJ: n käytettävyyttä.

Enjin-kolikon hintaennuste 2025

Yksi suurimmista haasteista blockchain-sovelluksissa on skaalaus. Koska Enjin on rakennettu Ethereumille, sillä on paljon samoja pullonkaulakysymyksiä, jotka estävät sitä käsittelemästä suuria määriä tietoja. Se saattaa tulla paljon aikaisemmin kuin vuonna 2025, mutta Enjin yrittää jo ratkaista tämän ongelman Efinityllä, heidän sisäisellä skaalausratkaisullaan.

Sen tarkoituksena on antaa pelikehittäjille mahdollisuus suorittaa lähes rajattomasti tapahtumia pelin sisällä pienillä kustannuksilla. Pelien sisäisen talouden helppokäyttöisyyden ja mukavuuden parantaminen olisi hyöty ENJ: n alkuperäisille rahakkeille, koska taustalla oleva pelaajapohjainen pyrkii edelleen kehittämään ja laajentamaan omaa pelinsisäistä talouttaan.

Enjin-kolikon hintaennuste

Onko Enjin Coin hyvä sijoitus?

Vaikka Covid-19-pandemian ja sulkemisten vaikutukset, jotka ovat tuoneet suuren määrän kuluttajia sisätiloissa oleviin viihdepalveluihin ja -alustoihin, on sivuutettu, peliteollisuus on ensisijainen lähtökohta..

Suuret käyttöympäristöt, kuten Steam tai Epic, luetteloivat yhä useampia pelejä joka päivä, ja kehittäjät ottavat yhä enemmän käyttöön entistä suurempia mukaansatempaavia tekniikoita, joissa voit helposti hukata itsesi virtuaalisessa ympäristössä. Yhdessä kehittäjien voimakkaan pyrkimyksen kanssa pelien toistuvaan kaupallistamiseen se asettaa Enjinin ainutlaatuisen suotuisaan asemaan.

Kuten käy ilmi Enjin-kolikoiden hintaennusteista, se on varmasti ansaittava vahva suositus, jos aiot sijoittaa siihen. Enjin-verkon hajautettu alusta houkuttelee suuresti sekä käyttäjiä että kehittäjiä vaihtamaan digitaalista omaisuutta laajasti monipuolisella markkinapaikalla, josta ei vain voi nauttia videopelissä, mutta jolla on todellista arvoa.

Kehittäjät voisivat helposti rakentaa blockchain-resursseja ja kokonaisia ​​pelejä integroimalla ne helposti suosittuihin pelimoottoreihin, kuten Unity, ilman monimutkaista ohjelmointia tehokkaan ja suojatun sovellusliittymän kautta tai vain vähän..

Täällä kuka tahansa voi luoda mitä tahansa erilaista vaihtokelpoista tai ei-korvattavaa omaisuutta; kuten mukautetut hahmot, pelin sisäiset edut, käyttökelpoiset esineet, kuten aseet tai panssari, pelin sisäiset valuutat, digitaaliset taideteokset tai muut keräilytavarat, virtuaaliset ominaisuudet, kuten kiinteistöt ja asuintilat, online-kilpailujen palkinnot, merkkituotteet, kertaluonteiset tai peräkkäiset henkilökohtaiset saavutukset ja kaikki muu, mikä voi olla arvokasta.

Enjinin avulla ne voidaan joko ohjelmoida olemaan inflaatioluokan, jonka arvo kasvaa käyttäjäkantaasi myötä, tai deflaatioomaisuuden, joka tulee vähemmäksi kasvavan pelaajaverkoston kanssa.

Tämä kannustaminen ansaita-ansaita-mekaniikkaan ei vain houkuttele uusia käyttäjiä ja ylläpitää pelaajien parempaa säilyttämistä, vaan kannustaa olemassa olevia vaihtamaan enemmän, kuten pelien sisäisten tuotteiden tai ainutlaatuisten keräilyesineiden ostaminen ja myynti avoimilla markkinoilla. Edut menevät molempiin suuntiin myös kehittäjille, jotka voisivat helposti ansaita rahaa peleistään mahdollisesti tehokkaammin kuin perinteisesti suhteettomat ja epäsuosittuja ratkaisuja, kuten mikrotransaktiot.

He voivat ansaita maksuja, kun pelaajat käyttävät Enjiniin rakennettua pelinsisäistä markkinapaikkaansa, jossa kauppiaita on jo yli 38 000 ja jotka ovat myyneet yli 500 000 ainutlaatuista omaisuutta 5,9 miljoonan ENJ: n määrällä..

Enjin on myös rakentanut muita palveluita lisäämään vuorovaikutusta pelien luojien ja heidän yleisönsä välillä. Enjin Beam on työkalu, joka antaa kehittäjille mahdollisuuden rakentaa erityisiä tavaroita tai palveluja pelaajapohjalle ja jakaa ne sitten sosiaalisen median tai pelin kautta.

He voivat luoda ainutlaatuisia lunastettavia blockchain-rakennettuja resursseja, kuten pelin sisäisiä tuotteita, alennuksia, varhaisen pääsyn koodeja, kausilippuja, taideteoksia ja paljon muuta. Pelaajana on jännittävä haaste yrittää löytää heidät. Toistaiseksi Enjin on jakanut jo yli 186 300 omaisuutta 1300 kampanjan kautta, ja osallistujia on yli 59 700.

Kuinka ostaa Enjin-kolikkoa (ENJ)?

Enjin Coin (ENJ) on ensisijainen tapahtumavaluutta peleissä, palveluissa ja sovelluksissa, jotka toimivat Enjinin lohkoketjussa. Voit käyttää esimerkiksi KolikkoMarketCap tai KolikkoGecko löytää kattava luettelo pörsseistä, joiden avulla voit ostaa Enjin Coinin. Koska ENJ on pienempi markkina-arvoinen kryptovaluutta, niin monta pörssiä ei tue ENJ: tä, mutta voit löytää ne helposti suosituilta markkinapaikoilta, kuten Binance, Upbit, BKEX, Bithumb, HitBTC, Bittrex, Crypto.com, KuCoin tai Kyber.

Lisätietoja Enjin Coinista

Enjin on hajautettu blockchain-pelialusta, joka tarjoaa kehittäjille työkalut ja palvelut pelien rakentamiseen ja kaupallistamiseen ja luo samalla virtuaalitalouden pelaajille pelitavaroiden kaupassa. Alkuperäinen valuutta on Enjin Coin (ENJ), jossa pelaajat voivat helposti tehdä kauppaa ja vaihtaa esineitä pelin sisällä Enjin-pohjaisen markkinapaikan avulla..

Ainutlaatuisin ominaisuus on, että vaikka videopelien tavallisilla tuotteilla ei ole arvoa fyysisessä maailmassa, Enjinin rakentamat pelit merkitään ENJ: llä. Tämä antaa pelaajille mahdollisuuden ansaita rahaa pelaamalla videopelejä.

Enjinin foorumi antaa myös kehittäjille mahdollisuuden luoda omia erikoistunnuksiaan, jotka voidaan yhdistää ENJ: hen, räätälöityjä erityisesti heidän yksittäisille peleilleen tai sovelluksilleen, sopivat sen ydinyleisöön.

Kun olemme jo keskustelleet niiden toiminnasta ja käytöstä kehittäjän ja pelaajan välillä, Enjin on rakentanut lompakon ja markkinapaikan käyttöliittymän välinä, jotta digitaalisesti luodun omaisuuden arvo voidaan hyödyntää entisestään..

Ensinnäkin, Enjin Lompakko on turvallinen mobiilisovellus iOS: lle ja Androidille, joka antaa käyttäjälle mahdollisuuden pitää kiinni ja seurata ääretöntä määrää lompakoita. Koska Enjin pystyy myöntämään kehittäjille työkalut omien tunnusten luomiseen, lompakkosovelluksen avulla voit vaihtaa satojen erilaisten tuettujen merkkien välillä, jotka on yhdistetty ENJ: hen.

Se toimii myös tallentamiesi kerättävien varojen, kuten harvinaisten korttien tai esineiden, tallentamiseen. Mitä olet ansainnut pelaamalla peliä, voit helposti ostaa, myydä tai tallentaa.

Lompakkosovellus muodostaa luonnollisen yhteyden Enjin Marketplace, joka toimii heidän erikoistuneella EnjinX-tutkimusmatkailijalla, jonka avulla pelaajat voivat löytää, ostaa ja myydä alustalle luotuja ainutlaatuisia resursseja. Tähän mennessä markkinoilla on jo myyty 747500 erilaista omaisuutta, mikä luo vilkkaan ekosysteemin, jossa pelaajat voivat ansaita elantonsa vain viettämällä aikaa videopelissä.

Yksittäiset luojat voivat myös luoda omia pelinsisäisiä myymälöitä Enjinin avulla, mukaan lukien entistä monipuolisempi työkalu muille lohkoketjuille tai suurille alustoille, jotta Enjin voidaan käyttää oman tuotemerkkikaupan luomiseen..

Johtopäätös

Ottaen huomioon kaikki Enjinin potentiaalit ja tehokkaat ratkaisut nopeasti kehittyvällä teollisuudenalalla, Enjin Coinin hintaennuste ennustaa melko toiveikkaan tulevaisuuden. Videopelien kasvavan suosion ja kiihtyvyyden myötä lisääntynyt julkisuus on tuonut myös huomion joihinkin pelialan ja pelaajayhteisön ydinkysymyksiin..

Eniten puhuttu ongelmasta liittyy ehkä mikrotapahtumiin ja muihin vastaaviin ahneisiin kaupallistamistaktiikoihin, kuten ryöstölaatikkoihin tai voittoa maksaviin käytäntöihin..

Olemme nyt tulleet uuteen ongelmaan; Kuinka voisimme luoda upean ja mukaansatempaavan virtuaalisen peliympäristön, joka antaisi kehittäjille mahdollisuuden ansaita rahaa tehokkaammin samalla, kun emme myöskään rankaise liikaa pelaajan pankkitiliä? Enjin on pyrkinyt ratkaisemaan käsillä olevan asian ja vielä enemmän sen ulkopuolella.

Sen älykäs ratkaisu antaa perustan rakentaa todella hajautettu rakenne ja oikeudenmukainen kaupallistaminen peliyhteisölle. Tämän lisäksi sekä kehittäjä että pelaaja voivat pyrkiä virtuaalimaailmassa kovalla työllä ansaittuihin varoihin, joilla on arvoa todellisessa maailmassa. Vaikka et olekaan pelaaja, on vaikea olla innostumatta Enjinistä.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Please Follow Us
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner