EOS-hintaennuste vuosille 2021, 2022 ja 2025

EOS on epäilemättä yksi mielenkiintoisimmista projekteista salauksen historiassa. He ovat keränneet yli 4 miljardia dollaria (kyllä, olet lukenut oikean… miljardin “B”: llä) vuoden mittaisessa ICO: ssaan, ja he ovat yksi suurimmista projekteista salaustilassa. Tässä EOS-hintaennuste, sukellamme syvälle EOS-ekosysteemiin auttaaksemme sinua päättämään, ansaitseeko se aikaasi.

EOS: n historiallinen hinta-analyysi 

Tärkeä osa tätä EOS-kolikoiden hintaennustetta on hintakaavion analysointi. EOS-hintakaavio näyttää siltä, ​​että se on nähnyt parempia päiviä, mutta se menee yhtä huonosti tai yhtä hyvin kuin muualla markkinoilla tällaisissa olosuhteissa.

Etsimme matalampia alamäkiä, ennen kuin harkitsemme EOS: n palauttamista. Meistä tuntuu, että pitkät pituudet ovat ylittyneet, ja markkinat yleensä rankaisevat useimpia ihmisiä. Tämä tarkoittaa, että se voi johtaa joko jyrkkään piikkiin ja toiseen toipumiseen, tai voimme nähdä hitaamman, hallitumman hajoamisen, ja karhun mentaliteetti tarttuu.

Nykyinen hinta, markkina-arvo, & Toimitustiedot

eosEOS (EOS)

Sijoitus: 26$ 3,78Hinta (BTC) Ƀ0,00007500$ 3.60 BVtilavuus$ 2,79 B24h Muutos 1,89% Kokonaistarjonta 0,00 EOS

EOS-kolikon (EOS) tulevaisuuden hintaennusteet

Tarkasteltaessa alla olevaa EOS-kaaviota havaitsimme, että käymme kauppaa välillä 4–5. Jos markkinat osoittavat rajoitettua heikkoutta, kaikkia alle 5-vuotiaita dippejä voitiin ostaa pysähtymällä 6. Jos EOS putoaa alle 6, aloitamme paniikki. Jos hinta laskee alle 7, sitä voidaan pitää kuolleena, ja meidän on annettava valas pistää sitä kepillä nähdäksesi elämän merkkejä.

EOS-hintaennusteet

Jos nyt saamme ostoksia välillä 5–6 ja emme paniikkia myy matkalla ylöspäin, aiomme suunnitella eräiden positioiden purkamista 3. Jos emme onnistu ostamaan välillä 5–6, Sitten ostaa 4, riippuen siitä, miten hinta rikkoo ja testaa 3, voimme lisätä asemaamme. Aiomme ottaa voitot 2 ja 1.

Tarkastelemme aina todennäköisen tuen testejä ottaen metsästyksen lopettamisen huomioon ostoalueena. Emme usko, että olisi vaikea nähdä skenaariota, jossa EOS-hinta ylittää kaikkien aikojen korkeimman tasonsa. Onko tämä tapahtumassa, on toinen kysymys, johon emme voi vastata.

Jos kehität oikean kaupankäyntisuunnitelman, jossa on useita merkintöjä ja exit-positioita, riippuen siitä, missä ja miten markkinat liikkuvat, mielestämme EOS voi olla erittäin kannattava, kunhan se välttää 6 ja 7.

Lyhytaikainen ennuste

EOS: n lyhyen aikavälin ennuste

Pitkän aikavälin ennuste

EOS: n pitkän aikavälin hintaennuste

EOS-hintaennuste 2020

Odotamme EOS: n toimivan paljon paremmin vuonna 2020 verrattuna vuoteen 2019. Sen ei pitäisi tulla shokiksi, koska monet asiantuntijat ennustavat, että koko kryptovaluuttamarkkinat toimivat paljon paremmin vuonna 2020 tulevan bitcoin-kaivostoiminnan palkkioiden puolittamistapahtuman vuoksi. joskus saman vuoden toukokuussa.

Viimeaikaiset makro-sosioekonomiset tapahtumat, kuten Covid-19-pandemia ja rajoittamaton keskuspankin rahan tulostus näyttää olevan herättänyt suuren yleisön kiinnostuksen kryptovaluuttoihin. 

Tämä voi olla vain hyvä uutinen EOS: n hinnalle sekä muille johtaville kryptovaluutoille. Ekstrapoloimalla aiempien vuosien tietoja havaitsemme, että EOS voisi käydä kauppaa 6-12 dollaria vuoden loppuun mennessä.

Ennustamme, että kryptovaluuttojen yleisesti nouseva näkemys jatkuu vuoden loppua kohti, mikä nostaa monien digitaalisten omaisuuserien, mukaan lukien EOS, hintoja.

Jos bitcoinin hintaliikkeistä tulee sattumalta parabolisia, EOS: n hintaliike todennäköisesti seuraa samaa polkua; siten 12–24 dollaria on täysin mahdollista. Molemmissa tapauksissa EOS-hinta on korkeampi kuin vuoden 2019 arviot. 

EOS-hintaennuste 2022

Uskomme, että kryptovaluutan hintojen yleinen reitti jatkuu nousupolullaan ajoittain nousussa ja laskussa matkan varrella.

Kuten monet muutkin kryptovaluutat, EOS seuraa edelleen bitcoinin hintaliikkeitä. Ennustamme, että EOS: n hinta olisi tähän mennessä koskenut uutta kaikkien aikojen korkeinta, joka oli aiemmin 22,71 dollaria USD huhtikuussa 2008.

Uusi kaikkien aikojen ennätys olisi vaihteluvälillä 30-50 dollaria ja myöhemmin vetäytyy noin 20–25 dollaria alue. Odotamme hintojen käyvän kauppaa sivuttain vuonna 2022, keskihinnan ollessa noin 22 dollaria USD.

EOS-hintaennuste 2022 s perustuu oletukseen, että nouseva vauhti, joka alkoi vuoden 2020 puolittamistapahtuman jälkeen, saa täyden vaikutuksensa vuosina 2021–2022. massa-adoptio. EOS-pohjainen sosiaalisen median foorumi Ääni on johtava rooli tämän saavuttamisessa.

On kuitenkin suuri mahdollisuus, että Ethereum olisi julkaissut päivitetyn protokollansa, mikä puolestaan ​​olisi vähentänyt EOS: n etua skaalautuvuuden kannalta. Tällä voi olla kielteisiä vaikutuksia EOS: n hintaliikkeeseen ja kilpailukykyyn.

EOS-hintaennuste 2025

Vuoteen 2025 mennessä bitcoinille olisi tehty toinen bitcoinin louhinta puolittamalla palkkiot. Aikaisempien puolittamistapahtumien tapaan sen pitäisi merkitä positiivisempia hintaliikkeitä koko kryptovaluuttateollisuudelle. Uskomme, että tämä tuo uuden syklin nousevaan hintaliikkeeseen koko salausalalla.

Jos EOS: n kaikkien aikojen ennätys (ATH) saavutti 50 dollaria USD, saatamme nähdä uuden ATH: n 250-500 dollaria. Vaikka skaalautuvien lohkoketjualustojen pelaajat olisivat saavuttaneet kyllästymispisteen siihen mennessä, EOS: n ensimmäisen liikkeen etu skaalautuvissa lohkoketjuissa voi varmistaa sen jatkuvan johtajuuden kentällä.

ETH olisi myös saavuttanut laajennettavan lohkoketjun tähän mennessä. Sen skaalattavuuden parantamisella voi kuitenkin olla kielteinen vaikutus sen hajauttamiseen, koska se siirtyy EU: sta Työn todiste konsensuspöytäkirja Panoksen todiste.

Näin se on poistanut pääedunsa ja tasoittanut EOS: n ja ETH: n välisiä toimintaedellytyksiä.

Tämä voi olla EOS: n mahdollisuus tulla johtavaksi blockchain-alustaksi, mikä puolestaan ​​voi johtaa omaisuuden suotuisampaan hintatoimintaan.

Onko EOS hyvä sijoitus?

Tässä EOS-kolikoiden hintaennusteessa meidän pitäisi puhua EOS vs Ethereum, mikä herättää kysymyksen: Onko EOS köyhän miehen Ethereum? Vai onko EOS vakavasti aliarvostettu? EOS ja Ethereum suorittavat molemmat saman tehtävän suorittamalla älykkäät sopimukset; miten he tekevät tämän, on huomattavasti erilainen, kuten aiemmin selitettiin.

Vertaamalla molempia projekteja vierekkäin voimme nähdä, että EOS, EOSBTC, menestyy huomattavasti paremmin kuin Ethereum, ETHBTC, prosentteina. Bitcoinia käytettiin, koska dollarin arvo on yksinkertaisesti johdannainen bitcoin-arvosta ja sillä on enemmän painoa ja merkitystä. Vaikka dollarin kaavio voi näyttää toisenlaisen kuvan, analyysimme keskittyy ensin kryptovaluuttaekosysteemiin.

onko EOS hyvä sijoitus?

Prosenttiarvot osoittavat, kuinka markkinat toimivat yhteistyössä ja mikä kryptovaluutta on kasvanut tai hävinnyt verrattuna muihin. EOS on ollut parempi sijoitus suurimman osan elämästään.

Alla olevaa kaaviota tarkasteltaessa EOS on purppuraa ja Etheriumin yläpuolella. Se tarkoittaa, että se on saanut enemmän arvoa ja menettänyt vähemmän arvoa ajan myötä. Nämä markkinat eivät tunnu liikkuvan yhdessä ja niillä on liikerata.

On väite, että hyvän ja tasapainoisen salkun tulisi sisältää EOS. Jaettu prosenttiosuus on tutkittava huolellisesti ja vahvistettava erikseen.

Vilkaisee dapp.com 2019: n vuotuinen sovellusmarkkinaraportti, voimme nähdä, että EOS on toiseksi johtava Dapp-alusta. Dapp-markkinat kasvavat ja niiden pitäisi jatkaa kasvuaan Dapp-ekosysteemin kehittyessä. Samanaikaisesti emme näe EOS: n ohittavan Etheriumia markkina-arvolla, ja voimme nähdä skenaarion, jossa EOS-sijoitus voisi ylittää Ethereumin sijoituksen.

EOS-kolikoiden hintaennuste

Kuinka ostaa EOS?

Sijoittajat voivat ostaa EOS: n monin tavoin. Meillä on Keskitetyt pörssit (CEX)hajautettu vaihto (DEX)Välitön salausvaihto, ja Peer-2-Peer (P2P) -vaihdot.

Monet niistä antavat käyttäjien ostaa kryptovaluuttoja, kuten EOS, fiat-pankkikorttien ja pankkisiirtojen avulla. Maksut vaihtelevat; Siksi suosittelemme, että ostajat tutustuvat eri kauppapaikkoihin ennen ostoksen tekemistä. Ota huomioon myös kunkin markkinan tekniset taitovaatimukset, jotkut saattavat vaatia enemmän teknistä taitoa käsitellessään digitaalisia varoja.

Turvallisuusongelmien vuoksi suosittelemme ostajia ostamaan vakiintuneilta ja luotetuilta torilta. Kolikkopohja ja Binance ovat eräitä alan suurimmista ja menestyneimmistä CEX-järjestelmistä, joka tukee EOS-järjestelmää.

Päinvastoin, Newdex ja WhaleEx ovat kaksi suurinta DEX for EOS: ta, ja ostajien ei pitäisi olla ongelma ostaa näistä kahdesta johtavasta hajautetusta pörssistä. Välitöntä salauksenvaihtoa varten suosittelemme Shapeshift ja Changelly. Lopuksi suosittelemme Peer-to-Peer -vaihtoa SalausPaikallisesti.

Vaihtoehtoinen tapa ostaa EOS-kolikoita

Lisätietoja EOS: sta

Mikä on EOS?

EOS-estoketju voidaan ajatella hajautetuksi käyttöjärjestelmäksi ja supertietokoneeksi. EOS-älykkäät sopimukset toimivat omistusmallilla, samanlainen kuin käyttöjärjestelmä. EOS: n älykkään sopimuksen suorittamiseksi sinun on omistettava EOS, omistamalla EOS omistat osan verkosta ja sinun ei tarvitse maksaa transaktiomaksua omistamasi verkon osan käyttämiseksi, näin EOS eliminoi transaktiomaksut.

EOS yrittää ratkaista skaalausongelman, jota kaikki lohkoketjut kohtaavat. Heidän alustansa voi tukea teollisuuden mittakaavassa hajautettuja sovelluksia.

Tämä ongelma ei ole ainutlaatuinen blockchainille, kaikki verkkomaksujärjestelmät, kuten PayPal ja kaikki luottokorttiyhtiöt, kuten Visa, kohtaavat samoja haasteita. EOS väittää pystyvänsä suorittamaan miljoonia tapahtumia sekunnissa, samalla kun heillä ei ole transaktiomaksuja.

EOS: n suunnitelma tehdä tämä pyörii delegoitu todiste DPOS: n osuudesta, joka käyttää vähemmän sähköä kuin kaivostoiminta, on paljon nopeampi ja vähemmän keskitetty.

DPOS sisältää äänestyksen, tämä voi olla ihmeellistä poistaa huonoja toimijoita, mutta katastrofaalinen, koska ei-tekniset käyttäjät ovat huomattavasti suurempia kuin tekniset käyttäjät, ja se voi johtaa lyhytaikaiseen ennakkoluuloon pitkän aikavälin vision sijaan..

Joukkue

BlockOne, EOS: n kehittämisen takana oleva yritys, sijaitsee Caymansaarilla. Brendon Blumer on sen toimitusjohtaja ja Dan Larimer sen teknologiajohtaja. Brendon on ollut mukana blockchainissa vuodesta 2014. Hän oli aiemmin mukana MMORPG-valuutanvaihdossa ja kiinteistöissä.

Dan on toisaalta delegoitujen panosluonnosten luoja ja Bitsharesin ja Steemin pääarkkitehti.

Vaikka BlockOne on organisaation kaksi tunnetuinta kasvoa, se koostuu joukosta ammattilaisia, joilla on todistettu kokemus eri aloilla.

EOS-tiimi

EOS: n arvoehdotus

EOS: n tuomat pöydälle on monia hyviä asioita, joista yksi on skaalautuvuus. Tämä on ollut yksi suurimmista ongelmista kriittisen valuutan teollisuuden johtavan lohkoketjun kipupisteissä. 

Bitcoin pystyy käsittelemään vain enintään 7 tapahtumaa sekunnissa, sillä aikaa Esiinä on hieman parempi, kun monet lähteet väittävät pystyvänsä 25 tapahtumaa sekunnissa (TPS). Verrattuna, EOS pystyy tällä hetkellä käsittelemään noin 4 000 TPS: ää ainutlaatuisen yksimielisyysprotokollan ansiosta, joka voi teoriassa saavuttaa miljoonia TPS-arvoja.

Toinen EOS: n innovaatio on tuntemattomia liiketoimia. Tämä on ollut merkittävä kipupiste sekä Bitcoinille että Ethereumille. Näiden kahden johtavan lohkoketjun transaktiopalkkiot nousevat eksponentiaalisesti, varsinkin kun niiden verkko on ruuhkainen.

Bitcoin ja Ethereum eivät ole vielä saavuttaneet laajamittaista käyttöönottoa, mutta pyrkivät jo ottamaan käyttäjiä vastaan ​​verkossa, mikä johtaa sen paisuneisiin transaktiomaksuihin korkeimman palkkion ensimmäisen tapahtuman aikataulun malli.

Tämän mahdollisti ainutlaatuinen resurssien allokointimalli, joka jakaa tapahtumiin käytetyt EOS-resurssit.

Näiden kahden kriittisen ominaisuuden seurauksena EOS-lohkoketjusta on tullut toiseksi suurin ja suosituin älykäs sopimusalusta dApps-tilassa.

Se auttaa myös sitä, että EOS dApps voidaan kehittää käyttämällä mitä tahansa yleiskäyttöisiä ohjelmointikieliä, jotka kootaan WebAssembly (WASM) -verkkoon, toisin kuin Ethereum, jonka on käytettävä omaa ohjelmointikieliä. aktiivisin lohkoketju koko salaustilassa lohkoketjun toiminnan seurantasivuston mukaan Esto.

EOS-hintaennuste: lopullinen tuomio 

Lopuksi suosittelemme vahvasti odottamaan ja näkemään lähestymistapaa. Vaikka markkinoita on tällä hetkellä ylitetty negatiiviseen suuntaan, tämä ei tarkoita sitä, että markkinat eivät voi mennä matalammalle. Kaupankäynti spot-pörsseissä tarkoittaa matalan ostamista ja korkean myyntiä.

Tämä ei tarkoita riskien tekemistä yhdellä tilauksella, vaan markkinoiden ajoitusta ja voiman etsimistä sekä nousutrendin alkua.

Yksi tärkeimmistä tekijöistä harkittaessa on lohkoketjun ja salauksen todellinen käyttö. Se, että EOS: n ympärille yritetään rakentaa vankka kehitysekosysteemi, on varsin rohkaisevaa.

Matala ajoitus johtaa todennäköisesti vakaviin tappioihin tai pahempaa, väärään markkina-aseman tunteeseen, mikä voi johtaa tilisi räjäyttämiseen tai korjaamattomiin vahinkoihin.

Jos voit lyhentää, etsi päinvastainen. Kaavion kääntäminen tekee ihmeitä uudesta näkökulmasta nähdäksesi, mitä tekisit uusissa olosuhteissa. Onko esimerkiksi nouseva tai laskeva puolueesi käännetty? Sitten voit suorittaa kaupan tai muuten kävellä pois ja elää kauppaa varten toisen päivän. Toivomme, että tämä EOS-hintaennuste on ollut hyödyllinen, jätä kommentit tai kysymykset alla!

Käytä aina laitteistolompakkoa pitkäaikaiseen säilytykseen ja yleiseen säilytykseen. 

Katso myös:

  • Power Ledgerin hintaennuste
  • FunFairin hintaennuste

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Please Follow Us
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner