EOS vs NEO 2021: Bedste Smart Contract Coin-sammenligning

Kampen om smart kontraktplatformsherredømme raser som Ethereum kæmper for at levere skalerbarhedsprotokolforbedringer. Som et resultat er mange utilfredse højpotentialeprojekter klar til at springe til mere en skalerbar smart kontraktplatform. EOSIO og NEO er to af de mest formidable kandidater til at gøre krav på Ethereums holdning. Med hver hævder at tilbyde overlegne smarte kontraktimplementeringer. Lad os dimensionere de to førende udfordrere fuldt ud EOS vs NEO sammenligningsvejledning og fastslå, hvem der imellem er kandidat nr. 1.

EOS vs NEO

EOS vs NEO: Tale of the Tape

Hvad er EOS?

I det ene hjørne er EOS. En relativt ny smart kontraktplatform, der startede med en $ 4,1 milliarder ICO i 2017.   Dens unikke arkitektoniske design gør det muligt skaleres lodret og vandret. Angiveligt at opnå millioner af transaktioner pr. sekund.

Derudover har den funktioner gebyrfri transaktioner via et decentraliseret operativsystemlignende ressourcemiljø. EOS-møntindehavere får en del af EOSIO’s ressourcer pro-rata. Denne en-to-kombination gør det muligt køre decentraliserede applikationer. 

Hvad er EOS-mønterne?

EOS mønter styr EOSIO-blockchain. Dette digitale aktiv er en af ​​de ti bedste kryptokurver i verden med hensyn til markedsværdi. Møntens markedsværdi er nr. 7. Udover dette, 9 ud af 10 mest indflydelsesrige cryptocurrency-udvekslinger på verdenslisten viser det på deres børser. Fås i over 637 kryptomarkeder i hele verden.

Indsættelse af EOS-mønter producerer computerressourcer som f.eks CPU, NETVÆRK, og vædder. At tage nogle EOS-mønter giver os CPU- og netværksregenerative ressourcer. Oprettelse af EOS-konti med EOS-mønter giver en ikke-regenerativ RAM-ressource. 

Desuden kan vi tænke på CPU og Netværk som styrke og udholdenhed. Det falder gradvist med flere aktiviteter (transaktioner). De genopfyldes dog over tid. De muliggør gebyrfri transaktioner i EOSIO-blockchain.

På den anden side kan du tænke på RAM som mad eller vand. De regenerer ikke og brugere skal købe dem fra tid til anden.

Hvor du kan købe EOS crypto?

Der er flere måder at få fat i EOS-mønter. Det billigste og hurtigste måde er at købe dem fra din favorit krypto udveksling. De fleste børser tillader køb af EOS ved hjælp af Bitcoin (BTC) eller (ETH). Ud over dette tillader de fiat bankoverførsler og kredit- / betalingskortkøb.

EOS centraliserede børser

De mest populære børser, der understøtter EOS-mønter, inkluderer— Binance, Coinbase Pro, Huobi Global, Kraken, OKEx, Kucoin, Bitfinex, Bittrex, og Poloniex.  Ud over dette er her børser med de højeste handelsvolumener Fcoin, Biki, CBX, Stor en, og Catex. De førnævnte børser er de mest likvide for EOS og kan give de bedste prisopdagelsesmuligheder.

EOS Øjeblikkelig udveksling

jegnstant kryptokursudvekslinger såsom Changelly, Møntkontakt, og ChangeHero, tilbyder en nem og bekvem måde at købe EOS-mønt på. Desuden har øjeblikkelig kryptokurrencyudveksling ikke ordrebøger og platformen bestemmer de nøjagtige valutakurser.

EOS Decentralized Exchange (DEX)

DEX kræver “Proper”Kryptotegnebøger. Smart kontrakter styrer alle DEX-transaktioner og udføres on-chain. Handlede digitale aktiver på DEX forlader aldrig forvaringen for tegnebogsejeren. Ikke før udførelsen af ​​en ordre.

Newdex, WhaleEX, og Bancor er nogle af de mest fremtrædende EOS-baserede decentrale børser eller dem, der understøtter EOS. De, der planlægger at købe EOS ved hjælp af Newdex kan gøre det ved hjælp af EOS-baseret variant af Tether (USDT) og udveksle det med EOS i børsen. EOS-base USDT fås i Bitfinex og snart i andre større udvekslinger.

Alternativt dem, der ønsker at købe EOS ved hjælp af Bitcoin (BTC) eller endda Ether (ETH), kan bruge Whaleex. Kombinationen af ​​at have en online BTC-tegnebog og en ikke-frihedsberøvet EOS-tegnebog gør Whaleex til hybrid-udveksling. Du kan kun installere Whaleex-mobilen ved hjælp af den medfølgende APK på webstedet.

Endelig er Bancor, Vi kan overveje Bancor en decentral “øjeblikkelig” udveksling da det har funktionerne i øjeblikkelig udveksling kombineret med nogle decentraliseringsfunktioner såsom en decentraliseret likviditetspulje.

Hvilke EOS-tegnebøger skal du bruge?

Korrekte tegnebøger

En “passende”Tegnebog er en tegnebog, hvor ejeren kun kender”Private nøgler.”Dette er tegnebøger, der beder dig om at huske en hemmelig gruppe af ord, der består af 12 eller flere ord. EN mnemonic udtryk, mnemonic frø eller frø sætning er dens almindelige navne. De kommer normalt med en anden hemmelig alfanumerisk streng kaldet en “Privat nøgle.”

En privat nøgle bliver ubrugelig når nogen kender dem. Dette er grunden til, at centraliserede EOS-tegnebøger ikke er det ordentlige EOS-tegnebøger. Først, brugere har ikke adgang til de private nøgler på disse tegnebøger. Sekund, du vil ikke være i stand til at flytte EOS-baserede tokens modtaget ved hjælp af disse tegnebøger, ikke medmindre børsen understøtter tilbagetrækning af disse tokens.

 Airgrabs er en ny massedistributionsmodel i EOS-økosystemet, der giver brugerne mulighed for at deltage i gratis EOS-baserede tokens-gaver. Uden en ordentlig tegnebog kan du ikke deltage i sådanne aktiviteter.

Passende EOS tegnebøger eller konti er generelt IKKE GRATIS. En brugbar EOS-tegnebog kræver indsættelse af nogle EOS for at få CPU og NETVÆRK ressourcer. Desuden er oprettelse af EOS-konto tæt knyttet til vædder koste. En ny EOS-konto kostede 1 EOS-mønt.

Der er mange typer EOS-tegnebøger, du kan kategorisere dem som kolde tegnebøger, varme tegnebøger, hardware tegnebøger, mobile tegnebøger, web tegnebøger, webbrowser udvidelsesbøger, desktop tegnebøger, papir tegnebøger, og udveksle tegnebøger. Alle har den samme grundlæggende funktion til butik, modtage, og sende EOS-mønter og andre EOS-baserede tokens. Vi har samlet nogle af de bedste EOS-tegnebøger, der er tilgængelige i øjeblikket i de næste følgende afsnit.

Kold tegnebog

Cold EOS-tegnebøger er EOS-cryptocurrency-tegnebøger, der ikke kræver en internetforbindelse for at udforske, først i det øjeblik, der er behov for at interagere med EOS’s blockchain. Alle tegnebøger, som du ejer de private nøgler, er kolde tegnebøger inklusive hardware tegnebøger og papir tegnebøger

Hot Wallet

Hot tegnebøger er online tegnebøger, og tegnebogstjenesteudbydere administrerer dem normalt. Coinbase.com er en varm tegnebog. Centraliserede exchange-tegnebøger er også hot-tegnebøger, da du skal oprette forbindelse til internettet for at få adgang til dem. Varme tegnebøger tillader ikke adgang til dine private nøgler. Mest Web tegnebøger der kræver, at du opretter forbindelse til internettet, er Hot-tegnebøger.

EOS Mobile Wallet

EOS mobile tegnebøger er de tegnebøger, som du installerer på din smartphone. Det kan være en varm eller kold tegnebog afhængigt af hvor den private nøgles placering. Der er mange EOS mobile tegnebøger tilgængelige online, og senere vil vi præsentere nogle af de bedst tilgængelige muligheder. 

EOS Web Wallet

EOS Web-tegnebøger er simpelthen dem, vi får adgang til ved hjælp af et websted. Internetforbindelse krav gør web tegnebøger hovedsagelig hot tegnebøger. Nogle er dog brugerorienterede grænseflader til at interagere med EOS’s blockchain og udføre kommandoer.

Webbrowser-udvidelsesbøger ligner web-tegnebøger, da de begge har brug for en webbrowser til at fungere. Dog extension tegnebøger kør i baggrunden af ​​browseren. De interagerer automatisk med dApp’er, som browseren har adgang til. De fleste af disse tegnebøger er kompatible med førende webbrowsere som f.eks Chrome, Firefox, og Modig

EOS Desktop Wallet

Desktop EOS-tegnebøger er stand-alone software, der bruges i computersystemer. De tilbyder normalt mere avancerede funktioner, der ikke findes i andre typer tegnebøger, såsom fuld knudedrift. Ligesom webudvidelsesbøger kan de køre i baggrunden og interagere med EOS-baserede dApps. Bortset fra token-transaktioner inkluderer nogle af dets funktioner login, signering, godkendelse og godkendelse af aktiviteter. 

EOS papir tegnebog

EOS papir tegnebog er den mest lavteknologiske tegnebogsløsning blandt tegnebøgerne. Det er dog den mest sikre. Det giver en offline mekanisme til lagring af EOS og EOS-baserede digitale aktiver. Oprettelse af konto kræver generatorer af online papir tegnebog. Denne tegnebog kræver kun et medium, hvor vi kan skrive og gemme de private nøgler eller mnemonicfrø. Vi kan stemple de private nøgler og frø til aluminiumsark, akrylplast eller andet mere holdbart materiale.

Udveksling af tegnebog

Endelig er der Eudskift tegnebøger er den nemmeste måde at få øjeblikkelige og gratis EOS-tegnebøger på. Bare registrer dig i en børs, der viser EOS og opretter din tegnebog der. Det består normalt af et generisk EOS-kontonavn og en entydigt identifikationsnummer kaldes en Depositum MEMO.

Tabellen nedenfor viser vores kuraterede liste over EOS-tegnebøger.

Blandt de tegnebøger, der er anført ovenfor, kunne vi især lide Sprede og Lumi. Sprede er en af ​​de mest understøttede EOS-tegnebøger i EOS dApps-rummet. Imidlertid, Sprede har ikke mobil support. På den anden side,  Lumi giver et rent og simpelt tegnebogdesign. Desværre, Lumi har ikke en desktopversion af sin tegnebog. I øjeblikket kører Lumi en promo, der uddeler gratis EOS-konti til nye registranter.

At skulle betale for EOS-tegnebogskonti er en stor adgangsbarriere for nye brugere. Hvorfor skulle de betale for noget, de bare prøver. Du kan sammenligne det med beder nogen om at betale for en filmtrailer. Lumis ombordinitiativ er en fantastisk måde at få nye brugere ind i sin tegnebogstjeneste og EOS-platformen.

For dem, der ønsker at få en hurtig EOS-tegnebogskonto, skal du bare registrere dig i de mange online EOS-tegnebøger, som f.eks Coinbase. Crypto udvekslinger tilbyder også gratis tegnebøger, som brugerne kan modtage, butik og trække sig tilbage EOS mønter. 

Lad os nu vende hovedet mod den anden smarte kontraktudøver NEO.

Hvad er NEO?

EOS vs NEO

At kæmpe ud af det andet hjørne er NEO. Det er i øjeblikket rangeret # 22 med hensyn til markedsværdi og grundlagt tilbage i 2014 som AntShares af Da Hongfei og Erik Zhang. Derefter re-branding til NEO i 2017 og er den første offentlige blockchain, der kommer fra Kina. NEO sigter mod at opbygge en “smart økonomi”Der kan imødekomme industriel, kommerciel og virksomhedsbrug. 

Det rejste $ 4,5 mio. Fra dets 2016 ICO, betragtes som en af mest succesrige ICO nogensinde med hensyn til return-of-investeringer (ROI). Dens første udbudspris på token $ 0,032  gjort investorer mere end 28.000% afkast til aktuelle priser.

Det bruger Delegeret byzantinsk fejltolerance (DBFT) der kan opnå 10K-100K TPS når det er optimeret. Integrationen af ​​digital identitetsteknologi med konsensusprotokollen gør det muligt at identificere konsensusdeltagere. Dette tjener som afskrækkende virkning for dårlig opførsel og for at lette overholdelse af lovgivningen. 

Dens NeoVM er bærbar til ethvert blockchain- eller ikke-blockchain-system, muliggør interoperabilitet på tværs af kæder. Det har også en distribueret lagringsprotokol, der kan sammenlignes med Filecoin og Storj og en Anti-kvantemekanisme. Det er blevet kaldt som Kinesisk Ethereum

Hvad er NEO og NeoGas?

NEO-økosystemet har et dual-token-system, NEO, og NEOGas (GAS). Det første token, NEO fungerer som styring tokens style = ”fontvægt: 400;”> bruges til at vælge node-deltagere. Det fungerer også som stemmeret at godkende eller afvise foreslåede ændringer i netværket. Token også fungerer som en indsatsmekanisme hvilken gør det muligt for indehavere at tjene NEOGas eller GAS.

NeoGas er andet symbol i NEO-økosystemet. Det fungerer som brændstoftoken til NEO-netværket. Netværket opkræves Gas for ressourcer, der er nødvendige for at udføre smarte kontrakttransaktioner. Der er en tærskel for at undtage en vis mængde transaktioner, hvilket gør det store flertal af transaktionerne følsom.

Hvor kan jeg købe NEO og gaskrypto?

Nu ser vi på, hvor vi kan komme NEO og NeoGas. Som i EOS er der flere måder, vi kan købe disse to tokens på. 

NEO-centraliserede børser

NEO er tilgængelig i forskellige kryptokursudvekslinger, der understøtter det. Det top 5 kryptobørser med hensyn til NEO-handelsvolumen er CoinEgg, Coinbene, EXX, Vindax, og IDCM. De er de mest likvide markeder for NEO og kan give store prisopdagelsesmuligheder. det er NEO er også opført på 6 ud af de 10 mest populære og hæderlige børser i verden.  De er Binance, Huobi Global, OKEx, Kucoin, Væske, og Bittrex.

EOS vs NEO

På den anden side, NeoGas fås i følgende børser P2PB2B, CoinEx, BitMax, Exrates, og Bkex. De har højeste handelsvolumen for NeoGas. NeoGas er også opført i 5 ud af 10 bedst bedømte krypto-udvekslinger i verden- Binance, Huobi Global, OKEx, Kucoin, og Poloniex

NEO Decentral Exchange (DEX)

Disse tokens er også tilgængelige i Nash og Switcheo, begge DEX’er, der kræver en ikke-frihedsberøvende tegnebog for at handle. Dette betyder, at du er fuldstændig i kontrol og ansvarlig for din tegnebog. Nash kræver, at vi opretter en ny ikke-frihedsberøvende tegnebog ved hjælp af deres værktøj. Vi kan også gøre dette i Switcheo men tilbyder flere andre logfiler. 

NEO Øjeblikkelig udveksling

NEO og GAS er også tilgængelige i følgende øjeblikkelige udvekslinger – O3Swap, Changelly, Stealthex, Changenow, Møntkontakt, og Simpleswap. De fleste af dem tillader kredit- og betalingskort til køb.  

Hvilke NEO tegnebøger skal du bruge?

Der forskellige typer tegnebøger til NEO og NeoGas. Tegnebøgerne i nedenstående tabel er blandt de bedste af dem. 

Til at begynde med kan vi især lide O3 og Guardia tegnebøger til deres enkel endnu funktionelle designs. De har begge alle de relevante funktioner til at skabe en god tegnebog på tværs af forskellige typer grænseflader.

Teemo er en browserudvidelsespung, der samarbejder med O3 at udvikle dApp- og tegnebog-dockingstandarder til NEO-platformen. På den anden side, NeoWallet er vores no-dikket tegnebog, der giver brugerne mulighed for grundlæggende funktioner som f.eks oprettelse af konto, gendannelse af konto, og import af konto

Math Wallet og Atomar Tegnebog er, hvad vi kalder universelle tegnebøger der understøtter mange forskellige blockchains. Matematik tegnebøger kan have flere funktioner end Atomic tegnebog men sidstnævnte har Atomic Swaps-funktionalitet. 

Den enkleste måde at få en Neo og NeoGas tegnebog er bare at bruge en udvekslings tegnebog. Selvom vi ikke anbefaler dette, er det den nemmeste måde at få en på. 

Binance har for nylig startet en indsatsprogram det tillader NEO indehavere til tjen NeoGas (Gas) passivt. Alle NEO-indskud modtager deres gasbelønninger. Du kan stadig handle med de samme midler. Andre topbedømte børser Huobi Global, OKEx, og Kucoin har det samme program, som du måske vil tjekke ud.

EOS vs NEO: Hovedbegivenheden

EOS vs NEO

Lad os gøre os klar til at rumle! Vi tager dig nu til 10 runder af en episk kamp mellem disse to blockchain-behemoter for at bestemme, hvem der skal regere øverst. Vinderen bliver den Top Contender til Smart Contract Platform. De 10 runder repræsenterer 10 attributter af de to projekter, som vi har bestemt afgørende for deres succes. 

Runde 1: Hold

Kampen starter med en sammenligning af hvert hold. En historie med vellykkede bestræbelser er en god indikator for, at de sandsynligvis vil få succes med deres nuværende projekt.  

Daniel Larimer og Brendan Blumer er medstiftere af EOSIO. Dan er opfinderen af Delegeret bevis for indsats (DPoS). Han er også den medstifter af Bitshares og Steem. Brendan, har på den anden side opbygget vellykkede forstyrrende teknologivirksomheder siden 2001.

Der henviser til, Da Hongfei og Erik Zhang er medstiftere af NEO. Da er en seriel blockchain-iværksætter der grundlagde en meget succesrig blockchain-teknologivirksomhed i Kina, Onchain. Erik er en certificeret informationssystemsrevisor der skrev forfatteren dBFT (Delegeret byzantinsk fejltolerance)

Der er ingen klar vinder i denne runde. Begge projektets teams har talent, know-how og historie gennemført. Med det giver vi dem begge en score på 10 hver.

Runde 2: Teknologi 

Begge hold placerer deres projekter som bedre implementering af en smart kontraktsplatform end Ethereum. De tilbyder den samme værdi proposition— Hurtigere transaktionsgennemstrømninger som er følelse, Ethereums primære svagheder.

EOSIO’er skalerer lodret og vandret, så det kan bearbejdes millioner af transaktioner pr. sekund (teoretisk). Gebyrfri transaktion ved at indføre en operativsystemlignende ressource 

NEO, på den anden side tilbyder sine innovative løsninger, der gør det muligt at skalere til 10.000 transaktioner pr. Sekund. Transaktionsgebyrer fjernes også så længe det er inden for det angivne Grænseværdi der er indstillet af samfundet.

På den ene eller anden måde, TPS krav om begge projekter kan diskuteres, men vi kan med sikkerhed sige, at de begge skalerer meget bedre end Ethereum. Begge har heller ingen transaktionsgebyrer. Vi fandt dog EOSIO’s implementering problematisk. Det introducerer indirekte transaktionsomkostninger i form af forbrugs-RAM.

Med det gav vi EOS en score på 7 og samtidig give NEO en score på 8.  

Vi trak 1 point fra hver projekt til centralisering problemer. Consumable RAM og at skulle betale for nye EOS-konti resulterede i yderligere 2 point fradrag for EOS. Yderligere 1 point fradrag for ikke at have en menneskelig læsbar tegnebog-adresse.

Runde 3: Mål

NEO og EOS kom fra to modsatte sider af verden. Kulturelle forskelle og forskellige værdier introducerede en interessant dynamik i deres respektive projekter. EOS vil læne sig mod vestlige markeder mens NEO på østlige markeder. De har større chancer for at få støtte fra udviklere og samfund, der deler den samme kultur og værdier. Det er ikke overraskende, at indledende trækkraft og momentum starter fra deres dominerende markeder.

Vestlige baserede udviklere og investorer, som i USA, vil sandsynligvis støtte EOS. Betragtes som en smeltedigel for blockchain-teknologi-talent og mest likvide økonomi i verden. Imidlertid har den amerikanske regering endnu ikke nået regulatorisk klarhed i kryptorummet. 

NEO vil derimod højst sandsynligt læne sig mod østlige markeder, især Kina, den næststørste økonomi i verden. Den har den største støtte fra den kinesiske regering på grund af dens mere centraliserede tilgang. Imidlertid er den kinesiske regering ingen fan af kryptokurver.

Vi gav en score på 10 for EOS og en 8 for NEO. 2 point fradrag for NEO på grund af følgende grunde.

Først på grund af Kinas fjendtlige holdning mod kryptokurver, som er en vital del af NEOs økosystem. Sekund, EOS beats NEO med hensyn til dApps-brugere og udviklere selv i Kina.

Runde 4: Tokenomics

Hvert projekts token har en klar og bestemt nytte inden for dets økosystem. EOS-mønter repræsenterer ejerskab af ressourcer i et operativsystem som computermiljø. Det muliggør også oprettelse af konto og godkendelse af protokolændringer.

NEO-tokens repræsenterer ejerskab af NEO-blockchain. Det repræsenterer en andel af NEOs netværk og bruges til at oprette blokke og styre netværksressourcerne. Det repræsenterer også en andel i distributionen af ​​gas.

Vi gav EOS en score på 9 og NEO en score på 10. RAM-afhængigheden af ​​prisen på EOS-mønt resulterede i et fradrag på 1 point. Pludselige stigninger i EOS-priser påvirker RAM drastisk. Dual-token-implementeringen af ​​NEO er meget bedre. 

Runde 5: Trusler

Alle projekter i kryptorummet har deres unikke udfordringer og trusler, der tjener som barrierer for dem at overvinde. Trusler kan stamme fra designfejl, reguleringsmiljø eller skiftende prioriteter i organisationen

Afhængigheden af ​​oprettelse af konto og RAM-erhvervelse på EOS-mønter er en stor adgangsbarriere for både nye brugere og udviklere. Det igangværende usikkerhed om den lovgivningsmæssige holdning i USA. udgør også en unødig risiko for EOS, som gennemførte en ICO på 4,1 mia. $ i 2017. 

Centralisering er et stort emne for NEO. NEO Foundation styrer 5 ud af de 7 noder. Det tætte forhold mellem den kinesiske regering og NEO er også en anden kilde til bekymring. 

Med det sagt begge projekter fik 8 i denne runde. 2 point fradrag på grund af ovennævnte grunde.

Runde 6: Udløsere

Udløsere er begivenheder, der kan resultere i betydelige prisbevægelser. Det kan stamme fra nye regler, større partnerskaber, opdateringer, produktudgivelser, eller generel markedscyklusser

Tre større begivenheder kan udløse en større prisbevægelse for EOS. Først, frigivelsen af ​​protokolopdateringen EOSIO 2.0. Sekund, dens $ 24 mio. USD-afvikling med US SEC for dets påståede uregistrerede værdipapirudbud. Langt om længe, frigivelsen af ​​sin killer-app Stemme der måske lancering kort efter US SEC-aftalen.

I modsætning hertil har NEO det to store begivenheder i horisonten. Først er større opgradering af sit netværk døbt som NEO 3.0Sekund dens partnerskab med ontologi til udvikling af en effektiv og inklusiv interoperabilitet tværkædeprotokol.

Vi gav EOS en højere score på 10 da det har mere positive udløsere, der går efter det. NEO fik en score på 9 i denne runde

Runde 7: Trækkraft

Trækkraft er projektets sociale medie tilstedeværelse, samfundets størrelse, forretningspartnerskaber, og bruger tælle. Disse målinger skal give os et rimeligt skøn, som blandt de to har mere trækkraft.

EOS har mere Youtube abonnenter og Telegram-fællesskabsmedlemmer end NEO. På den anden side har NEO flere tilhængere på begge Reddit og Twitter-konti.  

Vi mener, at begge projekter har det samme potentiale med hensyn til partnerskaber, da begge har arbejdet aktivt sammen med andre blockchain-projekter, allierede industrier og relevante partnere. 

Langt om længe, EOS har flere dApps og flere aktive brugere der fører os til at give EOS -en score på 10 og NEO -en score på 9. 

Runde 8: Token-prisydelse og forudsigelse

Hele kryptokurrencyområdet er blevet bearish. På trods af traditionelle finansielle institutioners indtræden på markedet havde det ingen positiv indvirkning på prisen på Bitcoin (BTC). EOS og NEO oplever lignende prisbevægelser. 

Meddelelsen om EOSIO 2.0 og NEO 3.0 opgraderinger så lidt som ingen effekt på hvert tokens præstation. Dette bekræfter den mangeårige overbevisning om, at priserne på altcoins forbliver afhængige af bitcoin-præstationen.

Med dette gav vi begge dele EOS og NEO en score på 9. Begge har handlet støt sammenlignet med andre Altcoins, som har oplevet et tocifret fald i de sidste par uger.

Runde 9: Trilemma

Utvivlsomt, “tillidslaget” er blockchains vigtigste værdiforslag. Der kunne være et lag af tillid uden decentralisering. Imidlertid opnå skalerbar, sikker og decentraliseret blockchain er hårdt. Dette er Blockchain-trilemma. Intet blockchain-projekt har nogensinde opnået dette. EOS og NEO er de samme.

Faktisk den nuværende gentagelse af begge EOS og NEO har tendens til at fokusere mere på skalerbarhed, ikke decentralisering. Imidlertid forblev disse centraliseringsproblemer i hovedet på det bredere kryptokurrency-samfund. Dette er den primære årsag til, at de ikke kan indhente Ethereum. Dette gælder især med NEO, som har udtrykt hensigt om at give mindre fokus til decentralisering på sin næste iteration.

På grund af disse observationer, vi gav en score på 8 til EOS og 7 til NEO. Det tilsyneladende mangel på mindre centraliserede løsninger og manglende initiativer resulterede i en 2 point fradrag for hvert projekt.  Det sværhedsgraden af ​​NEO’s centralisering resulterede i en yderligere 1 point fradrag

Runde 10: Tanker og følelser

Vi mener, at den bedste måde at nærme sig denne runde på er at sammenligne begge projekter med Ethereum. Det er muligvis ikke skalerbart, men det er overlegen med hensyn til decentralisering og sikkerhed. Der er en grund til, at der er et “d” foran dApps. Fjernelse af d formindsker i det væsentlige værdiforslaget for en blockchain-baseret applikation.

Med dette tror vi på det EOS er “mindre ondt”Mellem de to giver det en score på 8 og NEO en score på 7.

1 point fradrag for begge projekter for at forblive selvtilfredse i decentraliseringsindsatsen. Endnu et point for ikke at tiltrække mere relevante projekter til deres platforme. NEO’s drejning mod en endnu mere centraliseret form resulterede i endnu et punktfradrag.

EOS vs NEO: Optælling af scorecards

EOS vs NEO: Konklusion

Uden tvivl forbliver Ethereum kongen i den smarte kontraktplatform. Det er stadig den mest anvendte smarte kontraktplatform på trods af dets svagheder. Dette kan dog ændre sig, når det endelig migrerer til Proof-of-Stake (PoS) konsensusmekanismen og inkorporerer Sharding-teknologi. 

NEO bliver hurtigt mere centraliseret med sit intense fokus på skalering og overholdelse. Dens manglende decentraliseringsindsats mindsker dets værdi af at være et blockchain-projekt, som vi mener burde være et ”lag af tillid”Og ikke en”lag af skalerbarhed.” 

EOS har flere dApps-udviklere og brugere i Kina. Hvor NEO angiveligt har en enorm følge. Mange af de største blokproducenter i EOS-økosystemet kommer fra det nævnte land. En indikation af de kinesiske investors tillid til EOS. Desuden er det også rangeret nr. 1 i alle blockchain-projekter i Kina ifølge et kinesisk blockchain-forskningsinstitut.  NEO, med al sin støtte fra den kinesiske regering, nåede ikke engang top 5-placeringen.

Med alt taget i betragtning kan vi nemt sige, at EOS kommer ud af denne kamp som den bedre kandidat til at udfordre Ethereum. Vi håber, at denne sammenligning mellem EOS og NEO var nyttig. Efterlad eventuelle kommentarer nedenfor!

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Please Follow Us
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner