EOS vs NEO 2021: Paras älykkäiden kolikoiden vertailu

Taistelu älykkään sopimusalustan valta-arvosta käy niin kuin on Ethereum pyrkii toimittamaan skaalautuvuusprotokollan parannuksia. Seurauksena on, että monet tyytymättömät suurpotentiaaliset projektit ovat valmiita aloittamaan skaalautuvan älykkään sopimusalustan. EOSIO ja NEO ovat kaksi kaikkein pelottavinta kilpailijaa väittämään Ethereumin asemaa. Jokainen väittää tarjoavansa ylivertaisia ​​älykkäitä sopimuksia. Kokoa kaksi suurinta haastajaa tähän kokonaisuuteen EOS vs NEO -vertailuopas ja määritä kuka heidän joukossaan on ensimmäinen kilpailija.

EOS vs. NEO

EOS vs NEO: Tarina nauhasta

Mikä on EOS?

Yhdessä kulmassa on EOS. Suhteellisen uusi älykäs sopimusalusta, joka alkoi a 4,1 miljardin dollarin ICO vuonna 2017.   Sen ainutlaatuinen arkkitehtoninen muotoilu sallii sen skaalaa pystysuunnassa ja vaakasuoraan. Väitetään saavuttaa miljoonia tapahtumia sekunnissa.

Lisäksi se sisältää maksuton liiketoimi hajautettu käyttöjärjestelmän kaltainen resurssiympäristö. EOS-kolikoiden haltijat saavat osan EOSIOn resursseista suhteessa. Tämä yhden-kahden yhdistelmä mahdollistaa sen suorittaa hajautettuja yrityssovelluksia. 

Mitkä ovat EOS-kolikot?

EOS-kolikot virtaa EOSIO-estoketjuun. Tämä digitaalinen omaisuus on yksi kymmenestä suurimmasta kryptovaluutasta maailmassa markkina-arvon suhteen. Kolikko markkina-arvo on # 7. Lukuun ottamatta, 9 10: stä useimmat vaikutusvaltainen kryptovaluutan vaihto maailmassa listaa sen pörssiin. Saatavana yli 637 salausmarkkinaa maailmanlaajuinen.

EOS-kolikoiden paneminen tuottaa laskentaresursseja, kuten prosessori, VERKKO, ja RAM. Joidenkin EOS-kolikoiden saaminen antaa meille prosessorin ja verkon regeneratiivisia resursseja. EOS-tilien luominen EOS-kolikoilla antaa ei-regeneratiivisen RAM-resurssin. 

Lisäksi voimme ajatella prosessori ja Verkko kuten vahvuus ja kestävyys. Se vähitellen vähenee enemmän toimintoja (tapahtumia). Ne kuitenkin täydentävät ajan myötä. Ne mahdollistavat maksuttomat tapahtumat EOSIO-lohkoketjussa.

Toisaalta voit ajatella RAM-muistia ruoka tai vesi. Ne älä uusiudu ja käyttäjien on ostettava ne aika ajoin.

Mistä voit ostaa EOS-salauksen?

EOS-kolikoille on useita tapoja saada käsiinsä. halvin ja nopein tapa on ostaa ne omalta suosikki salauksenvaihto. Useimmat pörssit sallivat EOS: n ostamisen Bitcoinilla (BTC) tai (ETH). Tämän lisäksi ne mahdollistavat fiat-pankkisiirrot ja luotto- / maksukorttiostot.

EOS: n keskitetyt pörssit

Suosituimpiin EOS-kolikoita tukeviin pörsseihin kuuluvat Binance, Coinbase Pro, Huobi Global, Kraken, OKEx, Kucoin, Bitfinex, Bittrex, ja Poloniex.  Tämän lisäksi tässä ovat suurimmat pörssit Fcoin, Biki, CBX, Iso, ja Catex. Edellä mainitut pörssit ovat EOS: n kannalta kaikkein likvideimpiä, ja ne voivat tarjota parhaat mahdollisuudet hintojen löytämiseen.

EOS-pikavaihto

Minänstant kryptovaluutan vaihto, kuten Changelly, Kolikkokytkin, ja Vaihda sankari, tarjoavat helpon ja kätevän tavan ostaa EOS-kolikkoa. Lisäksi välittömillä kryptovaluutanvaihdoilla ei ole tilata kirjoja ja foorumi määrittää tarkat valuuttakurssit.

EOS-hajautettu vaihto (DEX)

DEX vaatiiProper”Salakirjoitetut lompakot. Älykkäät sopimukset säätelevät kaikkia DEX-tapahtumia ja toteutetaan ketjussa. DEX: ssä vaihdettu digitaalinen omaisuus ei koskaan jätä lompakon omistajan huoltajuutta. Vasta ennen tilauksen toteuttamista.

Newdex, ValasEX, ja Bancor ovat eräitä merkittävimpiä EOS-pohjaisia ​​hajautettuja pörssejä tai ne, jotka tukevat EOS: ää. Ne, jotka aikovat ostaa EOS: n Newdex voi tehdä sen käyttämällä EOS-pohjainen muunnos Tetheristä (USDT) ja vaihtamalla se EOS: n kanssa vaihdossa. EOS-pohjainen USDT on saatavilla Bitfinex ja pian muissa suurissa pörsseissä.

Vaihtoehtoisesti ne, jotka haluavat ostaa EOS: n käyttämällä Bitcoin (BTC) tai jopa Eetteri (ETH), voi käyttää Whaleex. Yhdistelmä online-BTC-lompakosta ja muusta kuin vapausrangaistuksesta EOS-lompakosta tekee Whaleex a hybridivaihto. Voit asentaa Whaleex-matkapuhelimen vain käyttämällä sivuston mukana toimitettua APK: ta.

Viimeinen asia on Bancor, Voimme harkita Bancor hajautettu “Instant” -vaihto koska sillä on välittömän vaihdon ominaisuudet yhdistettynä joihinkin hajauttamisominaisuuksiin, kuten hajautettu likviditeettipooli.

Mitä EOS-lompakoita käytetään?

Oikeat lompakot

Aoikea”Lompakko on lompakko, jossa omistaja tietää vainYksityiset avaimet.”Nämä ovat lompakoita, jotka pyytävät sinua muistamaan salaisen sanaryhmän koostuu 12 tai useammasta sanasta. A muisti lause, muistisiemen tai siemenlause ovat sen yleisiä nimiä. Niissä on yleensä toinen salainen aakkosnumeerinen merkkijono nimeltäYksityinen avain.”

Yksityisestä avaimesta tulee hyödytön kun joku tuntee heidät. Tästä syystä keskitetyt EOS-lompakot eivät ole oikeat EOS-lompakot. Ensimmäinen, käyttäjillä ei ole pääsyä näiden lompakoiden yksityisiin avaimiin. Toinen, et voi siirtää EOS-pohjaisia ​​tunnuksia vastaanotettu käyttämällä näitä lompakoita, paitsi jos vaihto tukee näiden rahakkeiden vetämistä.

 Airgrabs on uusi massajakelumalli EOS-ekosysteemissä, jonka avulla käyttäjät voivat osallistua ilmaisiin EOS-pohjaisiin rahakkeisiin. Ilman asianmukaista lompakkoa et voi osallistua tällaiseen toimintaan.

Oikea EOS-lompakot tai tilit eivät yleensä ole ILMAISIA. Käyttökelpoinen EOS-lompakko vaatii panostamista jonkin verran EOS: ta saadaksesi prosessori ja VERKKO resursseja. Lisäksi EOS-tilin luominen on tiiviisti sidoksissa tiliin RAM kustannus. Uusi EOS-tili maksaa 1 EOS-kolikon.

EOS-lompakoita on monenlaisia, voit luokitella ne kylmät lompakot, kuumia lompakoita, laitteistolompakot, matkapuhelimet, verkkolompakot, nettiselain jatkolompakot, työpöydän lompakot, paperilompakot, ja vaihtaa lompakoita. Kaikilla on sama perustoiminto kuin kaupassa, vastaanottaa, ja lähettää EOS-kolikot ja muut EOS-pohjaiset rahakkeet. Olemme koonneet joitain parhaista käytettävissä olevista EOS-lompakoista seuraavissa seuraavissa kappaleissa.

Kylmä lompakko

Kylmät EOS-lompakot ovat EOS-kryptovaluutta-lompakoita, joiden tutkimiseen ei tarvita Internet-yhteyttä, vasta siihen aikaan, kun on tarpeen olla vuorovaikutuksessa EOS: n lohkoketjun kanssa. Kaikki yksityiset avaimet omistamasi lompakot ovat kylmiä lompakoita laitteistolompakot ja paperilompakot

Kuuma lompakko

Kuumat lompakot ovat verkkolompakoita, ja lompakkopalvelujen tarjoajat hallinnoivat niitä yleensä. Coinbase.com on kuuma lompakko. Keskitetyt vaihto-lompakot ovat myös kuumia lompakoita, koska sinun on muodostettava Internet-yhteys voidaksesi käyttää niitä. Kuumat lompakot eivät salli pääsyä yksityisiin avaimiin. Useimmat Web-lompakot jotka edellyttävät Internet-yhteyden muodostamista, ovat kuumia lompakoita.

EOS-mobiililompakko

EOS-matkapuhelimet ovat lompakot, jotka asennat älypuhelimeesi. Se voi olla kuuma tai kylmä lompakko riippuen yksityisen avaimen sijainnista. Verkossa on paljon EOS-mobiililompakoita, ja myöhemmin esitämme joitain parhaita käytettävissä olevia vaihtoehtoja. 

EOS-verkkolompakko

EOS-verkkolompakot ovat yksinkertaisesti niitä, joihin käytämme verkkosivustoa. Internet-yhteyden vaatimus tekee verkkolompakoista enimmäkseen kuumia lompakoita. Jotkut ovat kuitenkin käyttäjän suuntaisia ​​käyttöliittymiä vuorovaikutuksessa EOS: n lohkoketjun kanssa ja suorittamaan komentoja.

Verkkoselaimen laajennuslompakot ovat samanlaisia ​​kuin Web-lompakot, koska molemmat tarvitsevat verkkoselaimen toimiakseen. Kuitenkin extension lompakot Suorita selaimen taustalla. Ne ovat vuorovaikutuksessa selaimen käyttämien dApps-sovellusten kanssa. Suurin osa näistä lompakoista on yhteensopivia johtavien selainten, kuten Kromi, Firefox, ja urhea

EOS-työpöydän lompakko

Työpöydän EOS-lompakot ovat erillisiä ohjelmistoja, joita käytetään tietokonejärjestelmissä. Ne tarjoavat yleensä kehittyneempiä ominaisuuksia, joita ei löydy muun tyyppisistä lompakoista, kuten täyden solmun käyttö. Kuten verkkolaajennuslompakot, ne voivat toimia taustalla ja olla vuorovaikutuksessa EOS-pohjaisten dApps-sovellusten kanssa. Tunnistetapahtumien lisäksi osa sen toiminnoista sisältää kirjautumisen, allekirjoittamisen, todennuksen ja valtuutuksen. 

EOS-paperilompakko

EOS-paperilompakko on kaikkein matalan teknologian lompakkoratkaisu lompakkotyyppien joukossa. Se on kuitenkin turvallisin. Se tarjoaa offline-mekanismin EOS- ja EOS-pohjaisten digitaalisten resurssien tallentamiseen. Tilin luominen edellyttää Online Paper -lompakkokehittimiä. Tämä lompakko vaatii vain välineen, johon voimme kirjoittaa ja tallentaa yksityiset avaimet tai muistisiemenet. Voimme leimata yksityiset avaimet ja siemenet alumiinilevyihin, akryylimuoviin tai muuhun kestävämpään materiaaliin.

Vaihda lompakko

Lopuksi on olemassa Exchange-lompakot ovat helpoin tapa saada välittömiä ja ilmaisia ​​EOS-lompakoita. Rekisteröidy vain pörssiin, joka listaa EOS: n ja luo lompakon siellä. Se koostuu yleensä yleinen EOS-tilin nimi ja a yksilöllinen tunnistenumero kutsutaan a Tallettaa MUISTIO.

Alla olevassa taulukossa on kuratoitu luettelo EOS-lompakoista.

Edellä luetelluista lompakoista pidimme erityisesti Hajaantua ja Lumi. Hajaantua on yksi eniten tuetuista EOS-lompakoista EOS dApps -tilassa. kuitenkin, Hajaantua ei ole mobiilitukea. Toisaalta,  Lumi tarjoaa puhtaan ja yksinkertaisen lompakon suunnittelun. Valitettavasti, Lumi Lompakossa ei ole työpöytäversiota. Tällä hetkellä Lumi järjestää promo, joka antaa ilmaisia ​​EOS-tilejä uusille rekisteröijille.

EOS-lompakon tilien maksaminen on merkittävä este uusien käyttäjien pääsylle markkinoille. Miksi he maksaisivat jostakin, jota he vain kokeilevat. Voit verrata sitä pyytää jotakuta maksamaan elokuvan traileri. Lumin integroitu aloite on loistava tapa saada uudet käyttäjät lompakkopalveluunsa ja EOS-alustaansa.

Niille, jotka haluavat saada nopean EOS-lompakotilin, rekisteröidy vain moniin online-EOS-lompakon tarjoajiin Kolikkopohja. Salausvaihdot tarjoavat myös ilmaisia ​​lompakoita, joita käyttäjät voivat vastaanottaa, kaupassa ja peruuttaa EOS-kolikot. 

Kääntäkäämme nyt päämme toiseen älykkääseen kilpailuun NEO.

Mikä on NEO?

EOS vs. NEO

Taistelu toisesta kulmasta on NEO. Se on tällä hetkellä sijoittui # 22 markkinoiden markkina-arvon suhteen ja perustettiin takaisin vuonna 2014 hahmona AntShares esittäjät Da Hongfei ja Erik Zhang. Myöhemmin brändäys NEO vuonna 2017 ja on ensimmäinen julkinen lohkoketju Kiinasta. NEO pyrkii rakentamaanälykäs talous”Joka soveltuu teolliseen, kaupalliseen ja yrityskäyttöön. 

Se keräsi 4,5 miljoonaa dollaria 2016 ICO, pidetään yhtenä kaikkien aikojen menestynein ICO sijoitetun pääoman tuottoprosentin (ROI) suhteen. Sen alkuperäinen tunnusmerkki 0,032 dollaria  teki sijoittajista yli 28000% tuottoa käyvin hinnoin.

Se käyttää Delegoitu bysanttilainen vikasietoisuus (DBFT) jonka voi saavuttaa 10K-100K TPS kun se on optimoitu. Digitaalisen identiteettitekniikan integrointi konsensusprotokollaan tekee konsensuksen osanottajat tunnistettavissa. Tämä toimii esteenä huonolle käytökselle ja helpottaa lainsäädännön noudattamista. 

Sen NeoVM on kannettava mihin tahansa blockchain- tai non-blockchain-järjestelmään, mahdollistamalla ketjujen välinen yhteentoimivuus. Sillä on myös hajautettu tallennusprotokolla, joka on verrattavissa Filecoin ja Storj ja Antikvanttimekanismi. Se on kutsuttu nimellä Kiinan Ethereum

Mitä ovat NEO ja NeoGas?

NEO-ekosysteemillä on kaksoismerkkijärjestelmä, NEO, ja NEOGas (Kaasu). Ensimmäinen tunnus, NEO toimii hallintotunnukset style = ”font-weight: 400;”> käytetään valitsemaan solmun osallistujat. Se toimii myös äänestys oikeudet hyväksyä tai hylätä ehdotetut muutokset verkossa. Tunnus myös toimii panostusmekanismina mikä antaa haltijoille mahdollisuuden ansaita NEOGas tai KAASU.

NeoGas on toinen merkki NEO-ekosysteemissä. Se toimii polttoainemerkki NEO-verkostolle. Verkkomaksut Kaasu älykkäiden sopimuskauppojen suorittamiseen tarvittaville resursseille. Tuolla on kynnys vapauttaa tietty määrä tapahtumia, mikä saa valtaosan liiketoimista tuntemaan itsensä.

Mistä ostaa NEO ja Gas Crypto?

Nyt tutkimme, mistä voimme saada NEO ja NeoGas. Kuten EOS: ssa, voimme ostaa useita näitä tapoja useilla tavoilla. 

NEO: n keskitetyt pörssit

NEO on saatavana eri sitä tukevissa kryptovaluutanvaihtoissa. viiden parhaan salauspörssin NEO-kaupankäyntimäärät ovat CoinEgg, Coinbene, EXX, Vindax, ja IDCM. Ne ovat markkinoiden likvidimmät markkinat NEO ja voi tarjota hyviä mahdollisuuksia löytää hintoja. se on NEO on listattu myös kuudessa maailman 10 suosituimmista ja arvostetuimmista pörsseistä.  He ovat Binance, Huobi Global, OKEx, Kucoin, Nestemäinen, ja Bittrex.

EOS vs. NEO

Toisaalta, NeoGas on saatavana seuraavissa pörsseissä P2PB2B, CoinEx, BitMax, Exrates, ja Bkex. Heillä on korkeimmat NeoGasin kaupankäyntimäärät. NeoGas on lueteltu myös 5 10: stä parhaiten arvioidusta salausvaihdosta maailmassa- Binance, Huobi Global, OKEx, Kucoin, ja Poloniex

NEO-hajautettu pörssi (DEX)

Nämä rahakkeet ovat saatavilla myös Nash ja Switcheo, molemmat DEX: t tarvitsevat vapaana olevan lompakon kauppaan. Tämä tarkoittaa, että olet täysin hallinnassa ja vastuussa lompakostasi. Nash vaatii meitä luomaan uuden ei-vapausrangaistuksen lompakon heidän työkalullaan. Voimme tehdä tämän myös sisään Switcheo mutta tarjoaa useita muita lokeja vaihtoehdoissa. 

NEO Instant Exchange

NEO ja GAS ovat saatavilla myös seuraavissa pikavaihdoissa – O3Vaihda, Changelly, Stealthex, Changenow, Kolikkokytkin, ja Simpleswap. Suurin osa niistä sallii luotto- ja maksukorttien ostamisen.  

Mitä NEO-lompakoita käytetään?

Siellä erityyppisiä lompakoita NEO ja NeoGas. Alla olevan taulukon lompakot ovat parhaita niistä. 

Ensinnäkin pidämme erityisesti O3 ja Guardia lompakot heidän yksinkertainen vielä toiminnalliset mallit. Molemmilla on kaikki asiaankuuluvat ominaisuudet, jotta ne tekisivät loistavan lompakon erityyppisissä rajapinnoissa.

Teemo on selainlaajennuksen lompakko, joka on kumppanina O3 kehittää dApp- ja lompakon telakointistandardit NEO-alustalle. Toisaalta, NeoWallet on ei-röyhelöinen lompakkomme, jonka avulla käyttäjät voivat suorittaa perustoimintoja, kuten tilin luominen, tilin palauttaminen, ja tilin tuonti

Math Lompakko ja Atomi Lompakko ovat mitä me kutsumme universaalit lompakot jotka tukevat monia erilaisia ​​lohkoketjuja. Matematiikan lompakot voi olla lisää ominaisuuksia kuin Atomic-lompakko mutta jälkimmäisellä on Atomic Swaps -toiminto. 

Yksinkertaisin tapa saada a Neo ja NeoGas lompakko on vain käyttää vaihtolompakkoa. Vaikka emme suosittele tätä, se on helpoin tapa saada. 

Binance on äskettäin aloittanut a panosohjelma joka sallii NEO haltijat ansaita NeoGas (Gas) passiivisesti. Kaikki NEO-talletukset saavat kaasupalkkionsa. Voit silti käydä kauppaa samoilla varoilla. Muut suosituimmat pörssit Huobi Maailmanlaajuinen, OKEx, ja Kucoin sinulla on sama ohjelma kuin haluat maksaa.

EOS vs NEO: Päätapahtuma

EOS vs. NEO

Valmistaudutaan mölyyn! Viemme sinut nyt 10 kierrokseen eeppisessä taistelussa näiden kahden blockchain-behemotin välillä selvittääkseen kuka hallitsee korkeimman. Voittaja on Paras kilpailija älykkäällä sopimusalustalla. 10 kierrosta edustaa 10 ominaisuutta kahdesta projektista, jotka olemme määrittäneet välttämättömiksi niiden onnistumisen kannalta. 

1. kierros: Joukkue

Ottelu alkaa kunkin joukkueen vertailulla. Menestyneiden ponnistelujen historia on hyvä indikaattori, jonka he todennäköisesti onnistuvat nykyisessä projektissaan.  

Daniel Larimer ja Brendan Blumer ovat yrityksen perustajia EOSIO. Dan on keksijä Delegoitu panos (DPoS). Hän on myös perustaja / Bitshares ja Steem. Brendan, Toisaalta, se on rakentanut menestyviä häiritseviä teknologiayrityksiä vuodesta 2001 lähtien.

taas, Da Hongfei ja Erik Zhang ovat yrityksen perustajia NEO. Da On sarja blockchain -yrittäjä joka perusti erittäin menestyvän blockchain-teknologiayrityksen Kiinaan, Onchain. Erik on sertifioitu tietojärjestelmien tarkastaja kuka on kirjoittanut dBFT (Delegoitu bysanttilainen vikasietoisuus)

Tällä kierroksella ei ole selkeää voittajaa. Molemmilla projektiryhmillä on kykyjä, taitotietoa ja saavutusten historiaa. Sen avulla annamme heille molemmat pisteet 10 kpl.

2. kierros: Teknologia 

Molemmat joukkueet katsovat projektinsa älykkään urakointialustan paremmaksi toteutukseksi kuin Ethereum. Ne tarjoavat saman arvoehdotuksen – Nopeampi tapahtumien läpimeno jotka ovat tunne, Ethereumin ensisijaiset heikkoudet.

EOSIO: t skaalaa pystysuoraan ja vaakasuoraan, jolloin käsittely voidaan suorittaa miljoonia tapahtumia sekunnissa (teoreettisesti). Maksuton tapahtuma ottamalla käyttöön käyttöjärjestelmän kaltainen resurssi 

NEO, toisaalta tarjoaa innovatiivisia ratkaisuja, joiden avulla se voi skaalata 10000 tapahtumaa sekunnissa. Myös transaktiomaksut poistetaan niin kauan kuin se on ilmoitetun sisällä kynnys jonka yhteisö on asettanut.

Joka tapauksessa, TPS molempien projektien väitteet ovat kiistanalaisia, mutta voimme sanoa luottavaisesti, että molemmat ovat mittakaavassa paljon paremmin kuin Ethereum. Molemmilla ei myöskään ole transaktiomaksuja. EOSIOn toteutus oli kuitenkin ongelmallista. Siinä otetaan käyttöön välilliset transaktiokustannukset kuluva RAM.

Sen avulla annoimme EOS pisteet 7 ja samalla kun annat NEO pisteet 8.  

Vähennimme jokaisesta yhden pisteen projekti varten keskittäminen kysymyksiä. Consumable RAM ja joudut maksamaan uusista EOS-tileistä johti vielä 2 pisteen vähennykseen EOS: lle. Toinen 1 pisteen vähennys, jos sinulla ei ole a ihmisen luettavissa lompakon osoite.

3. kierros: Tavoitteet

NEO ja EOS tulivat kahdelta vastakkaiselta puolelta maailmaa. Kulttuurierot ja erilaiset arvot toivat kiinnostavan dynamiikan projektiinsä. EOS nojaa kohti länsimaisia ​​markkinoita sillä aikaa NEO itäisillä markkinoilla. Heillä on suuremmat mahdollisuudet saada tukea kehittäjiltä ja yhteisöiltä, ​​joilla on sama kulttuuri ja arvot. Ei ole yllättävää, että alkuperäinen vetovoima ja vauhti alkavat niiden hallitsevilta markkinoilta.

Länsimaiset kehittäjät ja sijoittajat, kuten Yhdysvalloissa, todennäköisesti tukisi EOS: ta. Pidetään sulatusuunina lohkoketjuteknologian lahjakkuuksille ja maailman likvideimmälle taloudelle. Yhdysvaltain hallitus ei kuitenkaan ole vielä saavuttanut sääntelyn selkeyttä salaustilassa. 

NEO toisaalta todennäköisesti kohti itämarkkinoita, etenkin Kiinaa, maailman toiseksi suurin talous. Sillä on Kiinan hallituksen suurin tuki keskitetyn lähestymistavansa ansiosta. Kiinan hallitus ei kuitenkaan ole fyysinen kryptovaluutoista.

Annimme pisteet 10 EOS: lle ja 8 NEO: lle. 2 pistettä vähennykset NEO: lle seuraavista syistä.

Ensinnäkin Kiinan vihamielinen kanta kryptovaluuttoihin, joka on tärkeä osa NEO: n ekosysteemiä. Toinen, EOS lyöntiä NEO dApps-käyttäjien ja kehittäjien kannalta jopa Kiinassa.

Kierros 4: Tokenomiikka

Jokaisen projektin tunnuksella on selkeä ja selvä hyöty ekosysteeminsä sisällä. EOS-kolikot edustavat käyttöjärjestelmän, kuten laskentaympäristön, resurssien omistusta. Se mahdollistaa myös tilin luomisen ja protokollamuutosten hyväksymisen.

NEO-tunnukset edustavat NEO-lohkoketjun omistusta. Se edustaa osuutta NEO: n verkosta ja sitä käytetään lohkojen luomiseen ja verkkoresurssien hallintaan. Se edustaa myös osuutta kaasun jakelussa.

Me annoimme EOS pisteet 9 ja NEO pisteet 10. RAM-muistin riippuvuus EOS-kolikon hinnasta johti 1 pisteen vähennykseen. Äkilliset EOS-hintojen nousut vaikuttavat RAM-muistiin voimakkaasti. NEO: n Dual-token-toteutus on paljon parempi. 

5. kierros: Uhat

Kaikilla salaustilan projekteilla on ainutlaatuiset haasteet ja uhat, jotka ovat esteitä niiden ylittämiselle. Uhat voivat johtua suunnitteluvirheistä, sääntely-ympäristöstä tai organisaation prioriteettien muuttamisesta

Luotettavuus tilin luomiseen ja RAM-muistin hankintaan EOS-kolikoilla on a merkittävä este markkinoille pääsylle sekä uusille käyttäjille että kehittäjille. Jatkuva epävarmuus Yhdysvaltojen sääntelykannasta. aiheuttaa myös kohtuuttoman riskin EOS: lle, joka suoritti 4,1 miljardin dollarin ICO: n vuonna 2017. 

Keskittäminen on tärkeä kysymys NEO: lle. NEO-säätiö hoitaa 5 7 solmusta. Kiinan hallituksen ja NEO: n läheinen suhde on myös toinen huolenaihe. 

Sen sanottuaan molemmat projektit saivat 8 tällä kierroksella. 2 pisteen vähennykset edellä mainituista syistä.

Kierros 6: Laukaisimet

Laukaisijat ovat tapahtumia, jotka voivat johtaa merkittäviin hintaliikkeisiin. Se voi johtua uudet määräykset, tärkeimmät kumppanuudet, päivitykset, tuotteen julkaisut, tai yleinen markkinoilla

Kolme suurta tapahtumaa voivat laukaista EOS: n merkittävän hintaliikkeen. Ensimmäinen, protokollapäivityksen julkaisu EOSIO 2.0. Toinen, sen 24 miljoonan dollarin selvitys Yhdysvaltain SEC: n kanssa väitetystä rekisteröimättömästä arvopapereiden tarjoamisesta. Lopuksi, tappajasovelluksen julkaisu Ääni, joka saattaa käynnistää pian Yhdysvaltain SEC-sopimuksen jälkeen.

Sitä vastoin NEO: lla on kaksi suurta tapahtumaa horisontissa. Ensimmäinen on merkittävä päivitys verkkoonsa kopioitu nimellä NEO 3.0Toinen sen kumppanuus ontologian kanssa tehokkaan ja osallistavan yhteentoimivuuden ketjujen välisen protokollan kehittämiseksi.

Me annoimme EOS korkeampi pisteet 10 koska sillä on enemmän positiivisia laukaisijoita. NEO sai pisteet 9 tällä kierroksella

7. kierros: Pito

Veto on projektin sosiaalisen median läsnäolo, yhteisön koko, liikekumppanuudet, ja käyttäjä Kreivi. Näiden mittareiden pitäisi antaa meille kohtuullinen arvio, kumpi näistä on enemmän pitoa.

EOS: lla on enemmän YouTube tilaajat ja Sähkeyhteisön jäsenet kuin NEO. Toisaalta NEO: lla on enemmän seuraajia molemmissa Reddit ja Twitter-tilit.  

Uskomme, että molemmat projektit on sama potentiaali kumppanuuksien suhteen, koska molemmat ovat olleet aktiivisessa kumppanuudessa muiden blockchain-hankkeiden, liittoutuneiden teollisuudenalojen ja asiaankuuluvien kumppaneiden kanssa. 

Lopuksi, EOS: lla on enemmän dApps: ää ja aktiivisempia käyttäjiä joka johtaa meidät antamaan EOS a pisteet 10 ja NEO a pisteet 9. 

Kierros 8: Tunnuskuvan hinta ja ennuste

Koko kryptovaluuttatila on muuttunut laskevaksi. Huolimatta perinteisten rahoituslaitosten pääsystä markkinoille, sillä ei ollut mitään positiivista vaikutusta Bitcoinin (BTC) hintaan. EOS ja NEO kokevat samanlaiset hintamuutokset. 

Ilmoitus EOSIO 2.0 ja NEO 3.0 päivitykset eivät nähneet juurikaan vaikutusta kunkin tunnuksen suorituskykyyn. Tämä vahvistaa pitkäaikaisen uskomuksen siitä, että altcoinien hinnat riippuvat edelleen bitcoinin hintakehityksestä.

Tällä annoimme molemmat EOS ja NEO pisteet 9. Molemmat ovat käyneet kauppaa vakaasti verrattuna muihin Altcoineihin, joiden viime vuosien aikana luku on laskenut kaksinumeroisesti.

Kierros 9: Trilemma

Epäilemättä, “Luottamuskerros” on blockchainin tärkein arvoesitys. Luottamuksen taso voisi olla ilman hajauttamista. Kuitenkin saavuttaa skaalautuva, turvallinen ja hajautettu lohkoketju on vaikeaa. Tämä on Blockchain-trilemma. Mikään blockchain-projekti ei ole koskaan saavuttanut tätä. EOS ja NEO ovat samat.

Itse asiassa molempien nykyinen iterointi EOS ja NEO keskittyvät enemmän skaalautuvuuteen, ei hajauttamiseen. Tämä keskittämiskysymys pysyi kuitenkin laajemman kryptovaluuttayhteisön mielessä. Tämä on ensisijainen syy siihen, miksi he eivät voi saavuttaa Ethereumia. Tämä pätee erityisesti NEO: han, joka on ilmaissut aikomuksensa keskittyä vähemmän hajauttamiseen seuraavalla iteraatiollaan.

Näiden havaintojen vuoksi, annoimme pisteet 8 EOS: lle ja 7 NEO: lle. Näennäinen vähemmän keskitettyjen ratkaisujen puute ja aloitteiden puute johti a 2 pisteen vähennys kustakin projektistaNEO: n keskittämisen vakavuus johti lisäksi 1 pisteen vähennys

Kierros 10: Ajatuksia ja mielipiteitä

Uskomme, että paras tapa lähestyä tätä kierrosta on verrata molempia hankkeita Ethereumiin. Se ei välttämättä ole skaalautuva, mutta hajauttamisen ja turvallisuuden kannalta ylivoimainen. On syy, miksi dApps: n edessä on “d”. D: n poistaminen vähentää olennaisesti blockchain-pohjaisen sovelluksen arvoyritystä.

Tällä uskomme siihen EOS on “vähemmän pahaaKahden välillä pisteet 8 ja NEO pisteet 7.

1 pisteen vähennys molemmille hankkeille, koska hajauttamistoimet ovat edelleen tyytymättömiä. Toinen 1 piste siitä, ettei ole houkutellut asiaankuuluvia projekteja alustoilleen. NEO: n kääntäminen kohti entistä keskitetympää muotoa johti toiseen pistepäästöön.

EOS vs. NEO: Tuloskorttien Tally

EOS vs. NEO: Päätelmä

Epäilemättä Ethereum on edelleen kuningas älykkäällä sopimusalustalla. Se on edelleen yleisimmin käytetty älykäs sopimusalusta heikkouksistaan ​​huolimatta. Tämä saattaa kuitenkin muuttua, kun se lopulta siirtyy vaakalaudan (PoS) yksimielisyysmekanismiin ja sisältää Sharding-tekniikan. 

NEO on nopeasti keskittymässä keskittymällä voimakkaasti skaalaus ja noudattaminen. Sen hajauttamistoimien puute vähentää sen arvoa olla blockchain-projekti, jonka mielestämme pitäisi olla “luottamuksen taso“Eikä”skaalautuvuuskerros.” 

EOS: lla on enemmän dApps-kehittäjiä ja käyttäjiä Kiinassa. Missä NEO: lla väitetysti on valtava seuraaja. Monet EOS-ekosysteemin johtavista tuottajista tulevat mainitusta maasta. Osoite kiinalaisten sijoittajien luottamuksesta EOS: iin. Lisäksi se myös sijoittui ei. 1 kaikissa blockchain-projekteissa Kiinassa kiinalaisen blockchain-tutkimuslaitoksen mukaan.  NEO ei kaiken Kiinan hallituksen tuella edes päässyt viiden parhaan joukkoon.

Kaiken huomioon ottaen voimme helposti sanoa, että EOS tulee ulos tästä ottelusta parempana haastajana haastamaan Ethereumin. Toivomme, että tämä EOS vs NEO -vertailu oli hyödyllinen. Jätä kommentit alla!

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Please Follow Us
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner