Πρόβλεψη τιμής Ethereum 2025 – Πόσο υψηλό μπορεί να πάρει το ETH;

Η διαπραγμάτευση κρυπτογράφησης είναι το νέο buzz Αφού έβλεπε πώς το Bitcoin πήγε από το να μην αξίζει τίποτα σε πάνω από 27.000 δολάρια, πολλοί άνθρωποι αναζητούν το επόμενο νόμισμα κρυπτογράφησης για αγορά για να κερδίσουν κέρδη χωρίς να κάνουν πολλά. Λένε ότι το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να επιλέξετε το σωστό διακριτικό, να αγοράσετε κάποιο κρυπτογράφηση, να το κρατήσετε για λίγα χρόνια και να κερδίσετε χρήματα για εκατομμύρια.

Πολλοί άνθρωποι βλέπουν το Ethereum ως το επόμενο μεγάλο πράγμα και αναρωτιούνται «τι θα αξίζει το Ethereum το 2025;» ή «τι θα μπορούσε να αξίζει το Ethereum σε 10 χρόνια;». Ας δούμε λοιπόν το Πρόβλεψη τιμής Ethereum 2025.

Φυσικά, Κανένας μπορεί να κάνει μια ακριβή πρόβλεψη τιμής Ethereum. Εξάλλου, κανείς το 2009 δεν θα μπορούσε να προβλέψει ότι το Bitcoin θα αξίζει περίπου 10.000 δολάρια 10 χρόνια αργότερα. Έτσι, εκτός αν έχετε ένα πολύ ειδικά προσαρμοσμένο DeLorean, ένα χρονικό στροφή ή έχει πλήρη γνώση του διαστήματος χωροχρόνου, δεν υπάρχει τρόπος να γνωρίζουμε με βεβαιότητα πόσο υψηλό θα έχει το Ethereum. Ορισμένοι οικονομολόγοι αρνούνται απολύτως να κάνουν προβλέψεις τιμών επειδή φοβούνται ότι αυτές οι προβλέψεις θα επιστρέψουν για να τους στοιχειώσουν. Αλλά μερικοί ειδικοί είναι μιλάμε και μπορούμε να ρίξουμε μια ματιά σε αυτά που λένε.

Τι είναι τόσο καλό για το Ethereum?

Πρόβλεψη τιμής Ethereum 2025

Αιθέριο είναι κάτι περισσότερο από ένα απλό altcoin. Παρέχει μια πλήρη, αποκεντρωμένη εικονική μηχανή που τρέχει ένα λειτουργικό σύστημα. Η πλατφόρμα Ethereum, από την κυκλοφορία της το 2015, εισήγαγε έξυπνα συμβόλαια στον κόσμο της κρυπτογράφησης. Αυτά τα έξυπνα συμβόλαια επιτρέπουν την πραγματοποίηση και την επαλήθευση συναλλαγών χωρίς να απαιτείται συμμετοχή τρίτων. Χρησιμοποιώντας έξυπνα συμβόλαια, εταιρείες και μεμονωμένοι χρήστες μπορούν να προγραμματίσουν και να προγραμματίσουν ασφαλείς, αποτελεσματικές πληρωμές.

Πολλές νέες εταιρείες βασίζονται σε έξυπνα συμβόλαια και είναι ο κύριος λόγος για τον οποίο η Ether είναι αυτή τη στιγμή η δεύτερη κρυπτογράφηση στον κόσμο και η αξία της δεν αναμένεται να υποστεί σημαντικές πτώσεις στο εγγύς μέλλον.

Πόσο ψηλά θα πάει το Ethereum?

Όπως προαναφέρθηκε, κανείς δεν έχει πραγματικά την απάντηση σε αυτήν την ερώτηση. Στο παρελθόν, υπήρξαν μερικές πολύ μεγάλες διακυμάνσεις τιμών. Ο Ether είχε αξία περίπου 8 USD τον Ιανουάριο του 2017 και έφτασε στο υψηλό όλων των εποχών, περίπου 1.450 USD, μόλις ένα χρόνο αργότερα. Μετά τον Ιανουάριο του 2018 υπήρξαν περισσότερες αυξήσεις και πτώσεις. Το 2019 η υψηλότερη τιμή ήταν τον Ιούνιο του 2019 (περίπου 310 USD) και κατά τη στιγμή της σύνταξης το ETH εκτιμάται σε μόλις κάτω από 200 USD.

Πόσο ψηλά θα πάει το Ethereum

Έτσι, η τιμή του Ether ποικίλλει άγρια ​​και οι απόψεις των εμπειρογνωμόνων διαφέρουν εξίσου άγρια. Για παράδειγμα, ο Μπιλ Γκέιτς δήλωσε ότι το Bitcoin τελικά δεν θα αξίζει καθόλου και άλλοι έχουν πει το ίδιο για όλα τα κρυπτονομίσματα. Από την άλλη πλευρά, ο Brian Schuster της Ark Capital LLC λέει ότι η τιμή του Ether θα φτάσει τα 100.000 USD και θα αντικαταστήσει ακόμη και το χρυσό ως κατάστημα αξίας.

Αν αγνοήσουμε τις πιο ακραίες προβλέψεις – τόσο χαμηλές όσο και υψηλές – οι περισσότεροι ειδικοί πιστεύουν ότι ο Ether θα αξίζει τελικά περίπου 3.000 έως 5.000 δολάρια ΗΠΑ, πράγμα που σημαίνει αύξηση της αξίας του περίπου 2.500% από την τρέχουσα τιμή του.

Φυσικά, κανένα από αυτά τα στοιχεία δεν είναι συγκεκριμένα μια πρόβλεψη τιμών Ethereum για το 2025. Μερικοί λένε ότι η τιμή του Ether θα κορυφωθεί πριν από το 2025 και άλλοι θα βρουν αυτήν την κορυφή λίγο αργότερα.

Είναι το Ethereum μια καλή μακροπρόθεσμη επένδυση?

Εκτός από τις πολύ διαφορετικές προβλέψεις τιμών, οι περισσότεροι ειδικοί συμφωνούν ότι η Ether θα δει την τιμή της να ανεβαίνει σταδιακά. Η αύξηση της αξίας θα οφείλεται στην αντιληπτή μεγαλύτερη δύναμη της Ethereum: την έξυπνη πλατφόρμα συμβάσεων.

Το πρότυπο ERC-20 της Ethereum επιτρέπει τη δημιουργία έξυπνων συμβολαίων και πολλών άλλων διακριτικών στο blockchain του. Από τη σύνταξη αυτού του άρθρου, υπάρχουν πάνω από 200.000 μάρκες στο blockchain Ethereum. Και υπάρχουν επίσης μερικά υπέροχα dApps (αποκεντρωμένες εφαρμογές). 

είναι το ethereum μια καλή μακροπρόθεσμη επένδυση

Υπάρχουν επί του παρόντος πάνω από 3.000 dApps στο blockchain Ethereum. Από χαριτωμένα παιχνίδια γατακιών, περνώντας από διαδικτυακά καζίνο μέχρι οικονομικές προβλέψεις. Οι προγραμματιστές δημιουργούν συνεχώς νέες εφαρμογές που βασίζονται σε έξυπνα συμβόλαια Ethereum και αυτή η ανάπτυξη είναι αυτό που οι ειδικοί βλέπουν ως το μεγαλύτερο πλεονέκτημα του blockchain και τι εγγυάται ότι η αξία του Ethereum θα συνεχίσει να αυξάνεται.

Έτσι, με βάση τη δύναμη της πλατφόρμας και το πόσο δημοφιλές είναι μεταξύ των προγραμματιστών dApp, είναι αρκετά ασφαλές να πούμε ότι το Ethereum είναι σίγουρα μια καλή επένδυση μακροπρόθεσμα.

Ποια είναι λοιπόν η πρόβλεψη των τιμών του Ethereum το 2025?

Όπως αναφέρθηκε προηγουμένως, κανείς δεν μπορεί να είναι σίγουρος. Οι τιμές κρυπτογράφησης κυμαίνονται ακόμη περισσότερο από τις τιμές για οποιοδήποτε άλλο περιουσιακό στοιχείο και μπορούν να πάνε από το υψηλό όλων των εποχών σε ένα χαμηλό όλων των εποχών σε λίγες μέρες. Ωστόσο, καθώς όλο και περισσότεροι άνθρωποι μπαίνουν στο σκάφος, οι τιμές των σκαφών κρυπτογράφησης τείνουν να είναι πιο σταθερές και οι τιμές των μαρκών τείνουν να αυξάνονται Μερικές από τις πιο αισιόδοξες προβλέψεις τοποθετούν την τιμή του 2025 του Ether σε περίπου 1.400-1.500 USD. Ακόμα κι αν οι πιο μετριοπαθείς προβλέψεις αποδειχθούν σωστές, μπορούμε λογικά να περιμένουμε να δούμε τιμή 800-900 USD έως τα τέλη του 2025.

Συμπερασματικά…

Το Ethereum είναι σήμερα το νούμερο δύο στον κόσμο κρυπτογράφηση με ανώτατο όριο αγοράς άνω των 21 δισεκατομμυρίων δολαρίων ΗΠΑ και δεύτερο μετά το Bitcoin. Η τρέχουσα τιμή του Ether είναι περίπου 180 USD και οι περισσότερες συντηρητικές προβλέψεις λένε ότι θα είναι τουλάχιστον 800 και ίσως ακόμη και 1500 δολάρια έως το 2025. Ο Ether φαίνεται πολύ καλός για μια μακροπρόθεσμη επένδυση.

Είστε ιδιοκτήτης Ethereum; Ποια είναι η γνώμη σας για το μέλλον του Ethereum; Ενημερώστε μας στα σχόλια παρακάτω!

Διαβάστε περισσότερα: Η καλύτερη κρυπτογράφηση κάτω από μια δεκάρα

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Please Follow Us
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner