FTX Token Price Prediction (FTT) for 2021, 2022 og 2025

Når en nybegynder kommer ind på kryptomarkedet for første gang, er man overrasket over de mange mængder børser, der tilbyder en bruger at købe, sælge og handle kryptokurver, hver med sine egne unikke funktioner og fordele. Ved siden af ​​dem har futures-børser også dukket op for at imødekomme den voksende efterspørgsel efter at give det voksende antal handlende, der kommer ind i kryptorummet, de nødvendige brugervenlige platforme, værktøjer og information.

En af dem, FTX, kom ind i frey tilbage i midten af ​​2019 og har siden da gjort det godt for sig selv. Det har et indbygget token kaldet FTT, som forhandlere kan købe og få fordele, når de udfører deres handler.

Denne FTX-token-prisforudsigelsesartikel vil dykke ned og undersøge FTX, dets token, og hvilke funktioner den besidder, der gør det attraktivt for handlende. I det væsentlige er det grundlæggende. Denne artikel vil også analysere og forudsige en prisforudsigelse for FTT-token og illustrere, hvor dens overskrift både på kort og lang sigt.

forudsigelse af ftx-tokenpris

FTX-token Historisk prisanalyse 

Siden lanceringen i juli 31, 2019, har FTX været en af ​​de få kryptovalutaer, der endnu ikke har oplevet nogen signifikante nedtendenser i sin pris. Tværtimod. Det har haft en konstant vækst siden starten. Det startede med en pris på $ 1,73 i midten af ​​2019 ifølge CoinMarketCap. Cirka en måned efter faldt prisen lidt, men dens virkning var kun i cent, ikke dollars. Kort efter begyndte det at stige støt op igen og til sidst overstige den oprindelige pris på $ 1,73 i midten af ​​december 2019.

2020 var et godt år for enhver FTT hodler. Selv når COVID-19-pandemien ramte og fik næsten hele markedet til at kaste sig ned (prisen på Bitcoin faldt endda ned til lidt mere end $ 5.000 i midten af ​​marts!), Fortsatte FTX med sin langsomme, men den stadige opadgående tendens i pris som om det ikke var nogen dårlig aftale. Jeg antager, at langsom og stabil virkelig vinder løbet.

I januar 2021 eksploderede prisen næsten, næsten fordoblet, da denne artikel blev skrevet.

Nuværende pris, markedsværdi, & Leveringsdetaljer

På tidspunktet for skrivningen af ​​denne artikel går FTT-token til $ 10,17. Dens pris er steget med + 3,46% inden for de sidste 24 timer, men har været et fald på -6,96% inden for de sidste 7 dage.

Den har i øjeblikket en markedsværdi på $ 958.823.154, som rangerer den 44. plads på hele kryptomarkedet. Dens cirkulerende forsyning er 94.346.958 med en samlet forsyning på 345.219.294. Det har dog ikke et maksimalt markedsværdi.

ftx-tokenFTX-token (FTT)

Rang: 35$ 30.08 Pris (BTC) .0000.00059600 Markedskap$ 2,68 BVolume$ 27,07 M24h Ændring2,8% Totalforsyning339,63 M FTT

FTX Token (FTT) forudsigelse af fremtidige prisforudsigelser

Selvom det altid er vanskeligt at give en nøjagtig forudsigelse af, hvor prisen på en bestemt mønt sandsynligvis vil gå, kan man have en meget god idé efter at have set på dets fundamentale, inklusive den voksende popularitet ved at bruge futuresbørs..


Når det er sagt, synes prisen for dets FFT-token at være meget positiv både på kort og lang sigt efter at have gennemgået flere kilder og taget et kig på, hvad futuresbørsen giver. Wallet Investor har skaleret FTT til at være meget bullish. Det forudsagde endda en prisstigning på + 82,52% inden for blot et år. Det er en pris på $ 18,56 fra den nuværende pris på $ 10,17! Inden for fem år kunne prisen være op til $ 50,06!

Digitalcoin har også givet en meget positiv prisprognose. Inden for et år forudsiger det, at prisen vil være fra $ 15,05 til $ 36,60 til et og fem år. Selvom det er lidt konservativt end Wallet Investor, er det stadig en henholdsvis + 32% og 359% stigning på din investering.

Tradingbeasts prisanalyse er endnu mere konservativ. Det forudsiger faktisk et fald i prisen for året 2021. Det er dog kun kortvarigt, da det derefter forventer, at prisen vil stige i årene efter. Ved udgangen af ​​2024 beregnede det et prisgennemsnit på $ 16,80.

Kortsigtet prognose

AfterPriceChange
1 måned 14,65 45,18%
2 måneder 16.56 64,04%
3 måneder 14.15 40,17%
6 måneder 15,74 55,92%
1 år 15.14 49,98%

Langsigtet prognose

AfterPriceChange
1 år 19.96 97,78%
2 år 18.2 80,35%
3 år 29,82 195,44%
5 år 25,75 155,06%

FTX Token Price Prediction 2021

Baseret på diagrammet ovenfor kan man forvente, at prisen fortsætter med sin eksplosive vækst. Det forventes at have en gennemsnitlig procentvis vækstrate på + 45,01%, hvor prisen balancerer mellem $ 14 – $ 15,50.

FTX Token Price Prediction 2025

2022 forventes at være endnu et positivt år for alle FTT-hodlere. Omkring dette tidspunkt er det blevet estimeret, at prisen på FTT næsten vil fordobles. Investorer kan forvente at se en pris, der ligger mellem en lav $ 15 og en høj $ 19,50.

FTX Token Price Prediction 2025

2025 kan være det år, hvor enhver FTT-investor får US-dollartegnet ($) til at sprænge fra deres øjne. I dette år vil prisen på et FTT-token være alt fra $ 25,75 – $ 34,36. Det er en næsten + 200% gennemsnitlig stigning!

Er FTX Token en god investering?

Efter at have analyseret flere diagrammer og taget i betragtning, at vi lige er kommet ind på et bullmarked, er der alvorlig tvivl om, at investering i FTX ikke er en god investering. Faktisk er det bare at holde en fortjeneste at holde fast i dine FTT-tokens uden at bruge deres fordele til handel. For dem, der deltager i futures og gearing, kan den formue, der kan genereres, være enorm, selvom det ikke er uden alvorlige risici.

Sådan køber du FTX-token?

En potentiel ulempe ved FTX er, at der kun er et begrænset antal udvekslinger, der viser FTT-token med begrænset volumen. Den første, der kommer til at tænke på, er FTX-futuresbørsen selv. Andre kendte er Binance, BitMax, Bitfinex, CoinEx og Huobi Global. For en komplet liste over børser, gå videre til CoinMarkCap eller CoinGecko.

Flere oplysninger om FTX-token

Hvad er FTX?

FTX er en futures-handelsplatform, der blev grundlagt tilbage i maj 2019. Den ejes af FTX Trading LTD, et firma, der er registreret i Antigua og Barbuda, men med kontorer i Hong Kong. Deres oprindelige token er FTT.

Holdet & Partnere

Grundlæggeren og administrerende direktøren for FTX er ingen ringere end Sam Bankman-Fried aka, SBF. For dem, der ikke er fortrolige, er SBF den samme person, der overtog og hjalp med at redde den decentrale platform Sushiswap, efter at grundlæggeren, Chef Nomi, trak en exit-fidus, der truede med at bringe projektet ned. SBF har mange års erfaring som både erhvervsdrivende og opstart af andre virksomheder, nemlig Alameda Research, det samme firma, der inkuberede FTX. Han dimitterede fra MIT og har en grad i fysik.

FTXs CTO og medstifter er Gary Wang, en softwareingeniør fra Google, der også grundlagde Alameda Research. En anden kandidat fra MIT, Gary har en grad i matematik med datalogi.

Resten af ​​teammedlemmerne består af veletablerede fagfolk fra forskellige områder.

FTX er også godt bakket op af partnere fra mange kendte eksterne virksomheder. Virksomheder som Binance, Circle, Bitfinex, Paxos Pax osv. Har forsynet FTX med op til $ 8 millioner i fonde.

Sikkerhed

For at give enhver FTX-forhandler ro i sindet, leverer FTX flere lag af sikkerhedsfunktioner.  Disse inkluderer en adgangskodekonto og 2-faktor-godkendelse for både at komme ind på din konto samt trække penge. FTX giver også sikkerhed underkonto. Det er her, brugere kan oprette deres egne brugerdefinerede logins, hvis de vil tillade andre at bruge deres konto med konfigurerbare tilladelser.

Derudover kan brugere indstille til at hvidliste deres IP’er og tegnebog-adresser. For dem, der er ukendte, er hvidliste en cybersikkerhedsstrategi, hvor en bruger kun kan foretage handlinger på deres computer, som en administrator udtrykkeligt har tilladt på forhånd..

I forlængelse af tilføjelsen af ​​yderligere sikkerhedsforanstaltninger har FTX ifølge deres websted for nylig samarbejdet med Chainalysis for at overvåge mistænkelige transaktionsaktiviteter..

Som et sidste sikkerhedsmål yder FTX en forsikringsfond. I betragtning af at FTX er en gearingshandelsplatform, er de største risikohandlere markedsrisici. For dem, der lider under afvikling uden at modtage tilstrækkelig advarsel, blev denne forsikringsfond oprettet til at hjælpe med at inddrive nogle, hvis ikke alle deres aktiver. På tidspunktet for denne artikels skrivning besidder FTX cirka 21,5 millioner dollars i USA.

Gebyrer

I modsætning til andre futures-børser, der har standardiserede gebyrer, er FTX’er lidt mere specialiserede. De har et standardgebyr for producenter og takere, bortset fra at deres gebyrer er baseret på volumen. Dem, der har højere volumen, får lavere gebyrer.

En anden måde at reducere disse gebyrer på er at holde fast i FTT-tokens. Du kan se på diagrammet nedenfor for at se, hvor meget af en rabat en FTT-indehaver kan få.

FTX opkræver også gebyrer på 0,02% på handler med 50x gearing for alle markeder undtagen BTC-PERP- og ETH-PERP-par.

En vigtig årsag til, at handelsplatformens succes er gået med dens forskellige handelsprodukter og instrumenter.

Produkter

FTX tilbyder en bred vifte af produkter. Det giver futures (både evigvarende og normale futures), Spot, Aktier, Leveraged Tokens, Volatility assessment, OTC (Over counter) -tjenester, forudsigelsesværktøjer og Fiat-handel. For at lette handel giver FTX brede parringsmuligheder mellem kryptokurver og stabile mønter.

FTT-token

Og endelig bringer dette mig til deres oprindelige token, FTT, rygraden i platformens økosystem. Som allerede nævnt kan forhandlere, der har FTT-tokens, modtage gebyrrabat. De kan dog også modtage andre fordele. Dette inkluderer indsættelse af dine FTT-tokens, inklusive højere henvisningssatser, rabat på producentgebyr, bonusstemmer og øgede airdrop-belønninger.

Derudover har de buy and burn-tjenester, hvor FTX tilbagekøb og brænder tokens svarende til:

  • 33% af gebyrer genereret på FTX-markeder
  • 10% af nettotilskuddene til forsikringsfonden (‘Socialiserede gevinster’)
  • 5% af gebyrer optjent ved anden anvendelse af FTX-platformen

Konklusion

Ved at gennemgå de mange gavnlige funktioner, som FTX tilbyder, er det ikke underligt, hvorfor dets oprindelige token har været stigende siden lanceringen, selv under bjørnemarkedet i 2020. Da flere og flere detailinvestorer, handlende og institutioner fortsætter med at strømme ind på kryptomarkedet, kan det forventes, at prisen for FTT vil fortsætte med sin meteoriske stigning.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map