FTX-tunnuksen hintaennuste (FTT) vuosille 2021, 2022 ja 2025

Kun uusi tulokas astuu salausmarkkinoille ensimmäistä kertaa, ihmettelee lukemattomat pörssit, jotka tarjoavat käyttäjälle mahdollisuuden ostaa, myydä ja käydä kauppaa kryptovaluutoilla, joista jokaisella on omat ainutlaatuiset ominaisuutensa ja edut. Heidän rinnallaan futuuripörssejä on myös avautunut vastaamaan kasvavaan kysyntään tarjota salaustilaan saapuville kasvaville kauppiaille tarvittavat käyttäjäystävälliset alustat, työkalut ja tiedot.

Yksi heistä, FTX, tuli freyyn vuoden 2019 puolivälissä ja on siitä lähtien toiminut melko hyvin itselleen. Sillä on natiivi tunnus, nimeltään FTT, jota kauppiaat voivat ostaa ja saada etuja kauppaa suorittaessaan.

Tämä FTX-tunnuksen hintaennuste-artikkeli sukeltaa alas ja tutkii FTX: ää, sen tunnusta ja mitä ominaisuuksia sillä on, mikä tekee siitä houkuttelevan kauppiaille. Pohjimmiltaan sen perustavanlaatuinen. Tässä artikkelissa analysoidaan ja ennustetaan myös finanssitransaktioverkkomerkin hintaennuste ja havainnollistetaan, missä sen otsikko on sekä lyhyellä että pitkällä aikavälillä..

ftx-tunnuksen hintaennuste

FTX-tunnus Historiallinen hinta-analyysi 

FTX on ollut yksi harvoista kryptovaluutoista, jotka eivät ole vielä kokeneet merkittäviä hinnan laskusuuntauksia 31. heinäkuuta 2019. Päinvastoin. Se on kokenut tasaista kasvua alusta asti. Se alkoi 1,73 dollarin hinnalla vuoden 2019 puolivälissä CoinMarketCapin mukaan. Noin kuukauden kuluttua hinta laski hieman, mutta sen vaikutukset olivat vain sentteinä, ei dollareina. Pian sen jälkeen se alkoi jälleen nousta tasaisesti, ylittäen lopulta 1,73 dollarin alkuperäisen hinnan joulukuun puoliväliin 2019 mennessä.

2020 oli hyvä vuosi kenelle tahansa FTT-hodlerille. Vaikka COVID-19-pandemia iski, aiheuttaen melkein koko markkinoiden laskevan (Bitcoinin hinta laski jopa hieman yli 5000 dollariin maaliskuun puoliväliin mennessä!), FTX jatkoi hitaalla, mutta tasaisella nousutrendillä hinta kuin se ei ollut huono kauppa. Luulen, että hidas ja tasainen voittaa kilpailun.

Tammikuuhun 2021 mennessä hinta käytännössä räjähti, melkein kaksinkertaistui tämän artikkelin kirjoittamisen aikaan.

Nykyinen hinta, markkina-arvo, & Toimitustiedot

Tämän artikkelin kirjoittamisen aikana FTT-tunnuksen hinta on 10,17 dollaria. Sen hinta on noussut +3,46% viimeisten 24 tunnin aikana, mutta se on laskenut -6,96% viimeisten 7 päivän aikana.

Tällä hetkellä sen markkina-arvo on 958 823 154 dollaria, mikä sijoittaa sen 44. sijalle koko salausmarkkinoilla. Sen kiertovirtalähde on 94346958 ja kokonaissyöttö 345219294. Sillä ei kuitenkaan ole markkinoiden enimmäismäärää.

ftx-merkkiFTX-tunnus (FTT)

Sijoitus: 35$ 30.08Hinta (BTC) Ƀ0.00059600$ 2,68 BVtilavuus$ 27,07 M24h Muutos 2,8% Kokonaistarjonta 339,63 M FTT

FTX Tunnuksen (FTT) tulevaisuuden hintaennusteiden ennusteet

Vaikka on aina vaikea antaa tarkkaa ennustetta siitä, mihin tietyn kolikon hinta todennäköisesti menee, tarkasteltuaan sen perustekijöitä, mukaan lukien futuuripörssien käytön kasvava suosio, voi olla erittäin hyvä idea.

Tämän sanottuaan, kun olet tarkastellut useita lähteitä ja tarkastellut mitä futuuripörssi tarjoaa, sen FFT-tunnuksen hinta näyttää olevan erittäin positiivinen sekä lyhyellä että pitkällä aikavälillä. Wallet Investor on arvioinut verotuksen olevan hyvin nouseva. Se jopa ennusti hintojen nousun + 82,52% vain vuoden sisällä. Se on 18,56 dollarin hinta nykyisestä 10,17 dollarin hinnasta! Viiden vuoden kuluessa hinta voi olla jopa 50,06 dollaria!

Digitalcoin on myös antanut erittäin positiivisen hintaennusteen. Vuoden sisällä hinta ennustaa olevan 15,05–36,60–1–5 vuotta. Vaikka se on hieman konservatiivinen kuin Wallet Investor, se on kuitenkin + 32% ja 359% lisäys sijoituksestasi.

Tradingbeastin hinta-analyysi on vielä konservatiivisempi. Se ennustaa itse asiassa hinnan laskua vuodelle 2021. Se on kuitenkin vain lyhytaikaista, koska se odottaa hinnan nousevan seuraavina vuosina. Vuoden 2024 loppuun mennessä se laski hintakeskiarvoksi 16,80 dollaria.

Lyhytaikainen ennuste

AfterPriceChange
1 kuukausi 14.65 45,18%
2 kuukautta 16.56 64,04%
3 kuukautta 14.15 40,17%
6 kuukautta 15.74 55,92%
1 vuosi 15.14 49,98%

Pitkän aikavälin ennuste

AfterPriceChange
1 vuosi 19.96 97,78%
2 vuotta 18.2 80,35%
3 vuotta 29.82 195,44%
5 vuotta 25,75 155,06%

FTX-tunnuksen hintaennuste 2021

Yllä olevan kaavion perusteella voidaan odottaa hinnan jatkavan räjähdysmäistä kasvua. Sen odotetaan olevan keskimääräinen prosentuaalinen kasvuprosentti +45,01%, hintatasapainon ollessa 14-15,50 dollaria.

FTX-tunnuksen hintaennuste 2025

Vuoden 2022 ennustetaan olevan toinen positiivinen vuosi kaikille FTT: n hodlerille. Siihen aikaan on arvioitu, että finanssitransaktioveron hinta kaksinkertaistuu. Sijoittajat voivat odottaa hinnan vaihtelevan matalasta 15 dollarista korkeaan 19,50 dollariin.

FTX-tunnuksen hintaennuste 2025

Vuosi 2025 voi olla vuosi, jolloin kenen tahansa finanssitransaktioveron sijoittajan silmien läpi puhkeaa Yhdysvaltain dollarin merkki. Tänä vuonna FTT-tunnuksen hinta on välillä 25,75-34,36 dollaria. Se on keskimäärin lähes + 200%!

Onko FTX Token hyvä sijoitus?

Kun olemme analysoineet useita kaavioita ja ottaneet huomioon, että olemme juuri tulleet härkämarkkinoille, on vakavaa epäilystä siitä, että sijoitus FTX: ään ei ole hyvä sijoitus. Itse asiassa vain pitäminen FTT-rahakkeistasi hyödyntämättä niiden etuja kaupankäyntiin takaa melkein voiton. Niille, jotka harjoittavat futuureja ja hyödyntävät kaupankäyntiä, syntyvä vauraus voi olla valtava, vaikka se ei ole ilman vakavia riskejä.

Kuinka ostaa FTX-tunnusta?

Yksi FTX: n mahdollinen haittapuoli on, että on vain rajoitettu määrä keskuksia, jotka luetteloavat FTT-tunnuksen rajoitetulla äänenvoimakkuudella. Ensimmäinen, joka tulee mieleen, on itse FTX-futuuripörssi. Muita tunnettuja ovat Binance, BitMax, Bitfinex, CoinEx ja Huobi Global. Katso täydellinen luettelo vaihdoista siirtymällä kohtaan KolikkomerkkiKorkki tai KolikkoGecko.

Lisätietoja FTX Tokenista

Mikä on FTX?

FTX on futuurikauppapaikka, joka perustettiin toukokuussa 2019. Sen omistaa FTX Trading LTD, joka on rekisteröity Antigua ja Barbuda, mutta jolla on toimistot Hongkongissa. Heidän alkuperäinen tunnus on FTT.

Joukkue & Kumppanit

FTX: n perustaja ja toimitusjohtaja on kukaan muu kuin Sam Bankman-Fried alias, SBF. Niille, jotka eivät ole perehtyneitä, SBF on sama henkilö, joka otti haltuunsa ja auttoi pelastamaan hajautetun Sushiswap-alustan sen jälkeen, kun sen perustaja, kokki Nomi, veti irtautumishuijauksen, joka uhkasi kaataa projektin. SBF: llä on monen vuoden kokemus sekä kauppiaana että muiden yritysten perustajana, nimittäin Alameda Research, sama yritys, joka inkuboi FTX: tä. Hän on valmistunut MIT: stä ja on suorittanut fysiikan tutkinnon.

FTX: n teknologiajohtaja ja perustaja on Googlen ohjelmistosuunnittelija Gary Wang, joka perusti myös Alameda Researchin. Toinen MIT: stä valmistunut Gary on suorittanut matematiikan tutkinnon tietojenkäsittelytieteessä.

Loput tiimin jäsenistä koostuvat vakiintuneista eri alojen ammattilaisista.

FTX: tä tukevat myös kumppanit monista tunnetuista ulkoisista laitoksista. Yritykset, kuten Binance, Circle, Bitfinex, Paxos Pax jne., Ovat toimittaneet FTX: lle jopa 8 miljoonan dollarin varoja.

Turvallisuus

Jotta FTX-kauppiailla olisi mielenrauhaa, FTX tarjoaa useita kerroksia turvaominaisuudet.  Näitä ovat salasanatili ja 2-tekijäinen todennus sekä tilisi syöttämiseen että varojen nostamiseen. FTX tarjoaa myös alitilin suojauksen. Tässä käyttäjät voivat määrittää omat kirjautumistunnuksensa, jos he haluavat sallia muiden ihmisten käyttää tilinsä konfiguroitavilla käyttöoikeuksilla.

Lisäksi käyttäjät voivat määrittää IP-osoitteiden ja lompakon osoitteiden luettelon sallittujen luetteloon. Tuntemattomille sallittujen luettelo on kyberturvallisuusstrategia, jossa käyttäjä voi suorittaa tietokoneellaan vain sellaisia ​​toimintoja, jotka järjestelmänvalvoja on nimenomaisesti sallinut etukäteen..

Ylimääräisten turvatoimenpiteiden lisäksi FTX on verkkosivustonsa mukaan hiljattain sitoutunut Chainalysisiin tarkkailemaan epäilyttäviä tapahtumia.

Viimeisenä turvallisuuden mittana FTX tarjoaa vakuutusrahaston. Ottaen huomioon, että FTX on vipuvaikutusalusta, tärkeimmät riskikauppiaiden on kohdattava markkinariskit. Niille, jotka kärsivät selvitystilasta saamatta riittävää varoitusta, tämä vakuutusrahasto perustettiin auttamaan elpymään osa, ellei koko omaisuus. Tämän artikkelin kirjoittamisen aikaan FTX: llä on Yhdysvalloissa noin 21,5 miljoonaa dollaria.

Palkkiot

Toisin kuin muut futuuripörssit, joilla on vakioidut maksut, FTX: t ovat hieman erikoistuneempia. Heillä on tavalliset Maker- ja Taker-palkkiot, paitsi että palkkiot perustuvat määrään. Ne, joilla on suurempi määrä, saavat alhaisempia maksuja.

Toinen tapa vähentää näitä maksuja on pitää kiinni FTT-rahakkeista. Voit katsoa alla olevasta kaaviosta nähdäksesi, kuinka paljon alennusta FTT-haltija voi saada.

FTX veloittaa myös 0,02%: n palkkiot kaupoista, joilla on 50-kertainen vipuvaikutus kaikilla markkinoilla paitsi BTC-PERP- ja ETH-PERP-parit.

Tärkein syy kaupankäyntialustan menestykseen on mennyt sen eri kaupankäyntituotteiden ja -välineiden kanssa.

Tuotteet

FTX tarjoaa laajan tuotevalikoiman. Se tarjoaa futuureja (sekä ikuisia että tavallisia futuureja), Spotia, osakkeita, vipuvaikutusmerkkejä, volatiliteetin arviointia, OTC-palveluja (over counter), ennustustyökaluja ja Fiat-kaupankäyntiä. Kaupankäynnin helpottamiseksi FTX tarjoaa laajat pariliitosvaihtoehdot kryptovaluuttojen ja vakaan kolikon välillä.

FTT-tunnus

Ja viimeiseksi, tämä tuo minut heidän natiiviin tunnukseensa, Finanssitransaktiovero, alustan ekosysteemin selkäranka. Kuten jo mainittiin, FTT-rahakkeita omistavat kauppiaat voivat saada alennuksia maksuista. He voivat kuitenkin saada myös muita etuja. Tähän sisältyy FTT-rahakkeiden panostaminen, mukaan lukien korkeammat viittausprosentit, valmistajapalkkioalennukset, bonusäänet ja korotetut lentopalkkiot.

Lisäksi heillä on osto- ja polttopalvelut, joissa FTX ostaa ja polttaa poletteja yhtä suurella arvolla:

  • 33% FTX-markkinoilla syntyvistä maksuista
  • 10% vakuutusrahaston nettolisäyksistä (”Socialised Gains”)
  • 5% FTX-alustan muusta käytöstä ansaituista maksuista

Johtopäätös

Tarkasteltaessa monia hyödyllisiä ominaisuuksia, joita FTX tarjoaa, ei ole ihme, miksi sen alkuperäinen tunnus on ollut nousussa julkaisunsa jälkeen, jopa vuoden 2020 karhumarkkinoilla. Kun yhä useampi yksityissijoittaja, kauppias ja laitos kaataa edelleen salausmarkkinoille, voidaan odottaa, että finanssitransaktioveron hinta jatkuu meteorisen nousunsa ansiosta.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Please Follow Us
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner