Gemini VS Coinbase Pro 2021: Οδηγός σύγκρισης ανταλλαγής Crypto

Ο χώρος κρυπτογράφησης είναι γεμάτος ανταλλαγές. Μερικά μεγάλα, μερικά μικρά, μερικά είναι γνωστά, ενώ άλλα χρησιμοποιούνται μόνο από μερικές δεκάδες άτομα. Κάποιοι είναι νόμιμοι και άλλοι απάτες.

Έχουμε ήδη ελέγξει μερικές από τις κορυφαίες ανταλλαγές και σας ενημερώνουμε ποιες μπορείτε να εμπιστευτείτε. Αλλά με τόσες πολλές αξιόπιστες ανταλλαγές, πρέπει τώρα να αρχίσουμε να τις συγκρίνουμε μεταξύ τους.

Σε αυτό το άρθρο, θα κάνουμε μια πλήρη σύγκριση Gemini εναντίον Coinbase Pro. Διαβάστε παρακάτω για να λάβετε όλες τις πληροφορίες που θα σας βοηθήσουν να αποφασίσετε ποια είναι καλύτερη για εσάς.

Πίνακας σύγκρισης Gemini vs Coinbase Pro

KrakenCoinbase
Δίδυμοι Coinbase Pro
Με έδρα το: Νέα Υόρκη Με έδρα το: Σαν Φρανσίσκο
Κρυπτογραφημένες λίστες: BTC, ETH Κρυπτογραφημένες λίστες: ATOM, ALGO, BTC, BCH, COMP, DAI, DASH, EOS, ETH, ETC, KNC, LTC, LINK, MKR, OMG, OXT, REP, XLM, XRP, XTZ, ZRX
Φιλικό για αρχάριους: Ναί Φιλικό για αρχάριους: Ναί
Επιλογές για προχωρημένους εμπόρους: Ναί Επιλογές για προχωρημένους εμπόρους: Ναί
Εφαρμογή για κινητό: Ναί Εφαρμογή για κινητό: Ναί
Ασφάλιση θεματοφυλακής: Ναί Ασφάλιση θεματοφυλακής: Ναί
Αμοιβές: Υψηλός; μπορεί να φτάσει έως και 1,99% Αμοιβές: 0,04% -0,05% ανάλογα με τον όγκο συναλλαγών
Επισκεφτείτε το Exchange Επισκεφτείτε το Exchange

Κύρια διαφορά:

Κατά τη σύγκριση των Gemini vs Coinbase Pro, μπορούμε να δούμε ότι η κύρια διαφορά μεταξύ Gemini και Coinbase Pro είναι τα κρυπτονομίσματα που ανταλλάσσουν. Ενώ και οι δύο έχουν περιορισμένη επιλογή διακριτικών, η Gemini πραγματοποιεί συναλλαγές μόνο σε Bitcoin και Ethereum, ενώ το Coinbase Pro έχει 21 μάρκες διαθέσιμα.

Τι είναι οι Δίδυμοι?

gemini vs coinbase pro

Δίδυμοι είναι μια ανταλλαγή κρυπτονομισμάτων με έδρα τη Νέα Υόρκη που ξεκίνησε το 2015. Είναι μια αξιόπιστη εταιρεία που ρυθμίζεται από το Υπουργείο Οικονομικών Υπηρεσιών της Νέας Υόρκης (NYSDFS) και δραστηριοποιείται σήμερα στις ΗΠΑ, τον Καναδά, το ΗΒ, τη Νότια Κορέα, το Χονγκ Κονγκ Σιγκαπούρη.

Η Gemini στοχεύει να κάνει την αγορά κρυπτονομισμάτων ασφαλή και απλή και να προσφέρει εργαλεία και δυνατότητες τόσο για αρχάριους όσο και για πιο έμπειρους εμπόρους.

Χαρακτηριστικά Gemini:

 • Αρχάριες και προηγμένες πλατφόρμες συναλλαγών: Οι χρήστες μπορούν να επιλέξουν μεταξύ του ανταλλακτικού Gemini ™, που απευθύνεται σε αρχάριους εμπόρους κρυπτογράφησης και στο Gemini Active Trader ™ για πιο έμπειρους χρήστες.
 • Εφαρμογή για κινητά: Διατίθεται και για συσκευές Android και iOS. Επιτρέπει στους χρήστες να αποθηκεύουν κρυπτονομίσματα καθώς και να αγοράζουν και να πωλούν μάρκες εν κινήσει. Οι χρήστες smartphone Samsung στις ΗΠΑ και τον Καναδά μπορούν να συνδέσουν το Gemini στο Πορτοφόλι Samsung Blockchain.
 • Ψηφιακά συλλεκτικά αντικείμενα: Οι Δίδυμοι τροφοδοτούν μια πύλη όπου οι χρήστες μπορούν να αγοράζουν και να πωλούν ψηφιακά συλλεκτικά αντικείμενα (που ονομάζονται “Nifties”).
 • Υπηρεσία θεματοφυλακής: Η Gemini προσφέρει ασφαλισμένη υπηρεσία φύλαξης για περίπου 30 κρυπτονομίσματα. Έχουν 200 εκατομμύρια USD σε ασφαλιστική κάλυψη, περισσότερο από οποιαδήποτε άλλη υπηρεσία κρυπτογράφησης.
 • Πρόγραμμα παραπομπής: Οι χρήστες μπορούν να λάβουν Bitcoin αξίας 10 USD για παραπομπές που συμμετέχουν στο Gemini.
 • Κλειδιά ασφαλείας υλικού: Οι χρήστες μπορούν να προστατεύσουν τους λογαριασμούς τους με ένα κλειδί υλικού μέσω WebAuthn
 • Δολάριο Gemini (GUSD): Το σταθερό Bitcoin των Δίδυμων, συνδεδεμένο με το Δολάριο ΗΠΑ.
 • Gemini Pay: Χρησιμοποιώντας την εφαρμογή για κινητά, οι χρήστες μπορούν να κάνουν αγορές με κρυπτονομίσματα σε χιλιάδες εμπόρους λιανικής πώλησης στις ΗΠΑ.

Τέλη Gemini

Τα τέλη συναλλαγών της Gemini είναι λίγο πιο περίπλοκα από ό, τι σε άλλα χρηματιστήρια. Πρώτον, έχουν διαφορετικά χρονοδιαγράμματα χρέωσης για διαδικτυακές συναλλαγές και κινητές συσκευές. Επίσης, οι χρήστες πληρώνουν δύο αμοιβές όταν κάνουν μια συναλλαγή: πρώτον, υπάρχει 0,5% “Τέλη ευκολίας”.

Αυτή η αμοιβή λειτουργεί παρόμοια με την «χρέωση συναλλαγών» σε άλλα χρηματιστήρια. Λαμβάνοντας υπόψη ότι η μέση χρέωση συναλλαγών στα περισσότερα χρηματιστήρια κρυπτογράφησης είναι περίπου 0,2%, η Gemini είναι στην ακριβή πλευρά. Και οι χρήστες πληρώνουν όχι μόνο την προμήθεια ευκολίας αλλά και μια χρέωση συναλλαγής.

Για έως 200 USD, η χρέωση συναλλαγής θα κυμαίνεται μεταξύ 0,99 και 2,99 USD. Για συναλλαγές άνω των 200 USD, το τέλος συναλλαγής θα είναι 1,49%.

Με άλλα λόγια, εάν θέλετε να αγοράσετε Bitcoin αξίας άνω των 200 USD (ή οποιοδήποτε άλλο διακριτικό που αναφέρεται στο Gemini), θα πληρώσετε συνολική χρέωση 1,99% (0,5 Ευκολία + 1,49 Συναλλαγή). Αυτό είναι εξαιρετικά υψηλό.

Ασφάλεια Δίδυμων

Το Gemini δημιουργήθηκε με γνώμονα την ασφάλεια, με στόχο να κάνει τις αγορές κρυπτονομισμάτων άνετες και ασφαλείς. Συμμορφώνονται με τους SOC1 Type 1 και SOC2 Type 1 και Type 2.

Οι χρήστες μπορούν επίσης να επιλέξουν να προστατεύσουν τους λογαριασμούς τους με ένα κλειδί ασφαλείας υλικού μέσω του WebAuthn. Από άποψη ασφάλειας, το Gemini είναι ισοδύναμο με τις κορυφαίες ανταλλαγές κρυπτογράφησης.

Επαλήθευση Δίδυμων:

Το Gemini απαιτεί πλήρη επαλήθευση ταυτότητας για πλήρη πρόσβαση στις συναλλαγές. Οι χρήστες από τις ΗΠΑ θα πρέπει να παρέχουν απόδειξη ταυτότητας μέσω έγκυρης ταυτότητας, άδειας οδήγησης ή διαβατηρίου. Οι διεθνείς χρήστες θα πρέπει συνήθως να παρέχουν τόσο απόδειξη ταυτότητας όσο και απόδειξη διαμονής (σάρωση λογαριασμού τραπεζικού λογαριασμού ή υπηρεσίας ή λογαριασμού χρησιμότητας στη διεύθυνση κατοικίας του χρήστη).

Έχουν υπάρξει πολλά παράπονα χρήστη σχετικά με τη διαδικασία επαλήθευσης που καθυστερεί πολύ. πάνω από ένα μήνα σε ορισμένες περιπτώσεις.

Είναι Gemini Legit?

Το Gemini ρυθμίζεται ως εταιρεία εμπιστοσύνης από το NYSDFS, οπότε είναι τόσο νόμιμα όσο μπορείτε.

Κριτική Gemini

Η ανταλλαγή κρυπτονομισμάτων με έδρα τη Νέα Υόρκη Gemini δημιουργήθηκε με την ιδέα να πραγματοποιούνται αγορές κρυπτονομισμάτων τόσο εύκολες όσο και ασφαλείς. Και σίγουρα το έχουν επιτύχει.

Οι αρχάριοι μπορούν να αγοράσουν τα πρώτα τους κουπόνια εύκολα στο χρηματιστήριο Gemini ™, ενώ η πλατφόρμα Gemini Active Trader ™ είναι διαθέσιμη για όσους θέλουν πιο προηγμένες δυνατότητες. Έχουν επίσης μια εξαιρετική εφαρμογή για κινητά και προσφέρουν ασφαλισμένη προστασία για 30 κρυπτονομίσματα.

Στο μειονέκτημα, τα διαθέσιμα διακριτικά για αγορά και διαπραγμάτευση περιορίζονται στο Bitcoin και ο Ether και οι χρεώσεις μπορεί να είναι πολύ υψηλές.

Πλεονεκτήματα Gemini

 • Εύκολο στη χρήση περιβάλλον εργασίας για αρχάριους
 • Προηγμένες πλατφόρμες διαθέσιμες για ειδικούς
 • Γρήγορη και ασφαλής
 • Καλή εφαρμογή για κινητά
 • Το Gemini Pay κάνει τη χρήση κρυπτογράφησης στον πραγματικό κόσμο πολύ πιο εύκολη
 • Ασφαλισμένη υπηρεσία κρυπτογράφησης
 • Πρόγραμμα παραπομπής

Μειονεκτήματα Gemini

 • Διατίθεται μόνο σε λίγες χώρες
 • Περιορισμένη επιλογή διακριτικών
 • Χωρίς χρηματοδότηση μέσω πιστωτικών καρτών. τραπεζικές μεταφορές και κρυπτονομικές καταθέσεις μόνο
 • Τα τέλη μπορεί να είναι πολύ υψηλά
 • Αργή διαδικασία επαλήθευσης
 • Αργή υποστήριξη πελατών

Επισκεφτείτε το Exchange

Τι είναι το Coinbase Pro?

gemini vs coinbase pro

Αν δεν είστε εξαιρετικά νέοι στον κόσμο της κρυπτογράφησης, πιθανότατα έχετε ακούσει για το Coinbase.

Αυτό που ίσως δεν γνωρίζετε είναι ότι το Coinbase έχει δύο διαφορετικές πλατφόρμες: το ίδιο το Coinbase (απευθύνεται σε αρχάριους χρήστες και προσφέρει έναν εύκολο τρόπο να ξεκινήσει η αγορά κρυπτονομισμάτων) και το Coinbase Pro, σχεδιασμένο για ειδικούς εμπόρους, προσφέροντάς τους προηγμένες δυνατότητες με χαμηλότερα τέλη.

Έτσι, το Coinbase είναι μια εύχρηστη πλατφόρμα που σας επιτρέπει να αγοράζετε κρυπτογράφηση. Αλλά υπάρχει ελάχιστη ή καθόλου συναλλαγή κρυπτογράφησης στο Coinbase.

Συνειδητοποιώντας ότι υπήρχε πολύ ανεκμετάλλευτο δυναμικό στα κρυπτονομίσματα, η Coinbase ξεκίνησε το GDAX (Global Digital Asset Exchange) το 2015 για να προσφέρει πιο προηγμένες επιλογές σε ειδικούς εμπόρους.

Αργότερα, τον Μάιο του 2018, η Coinbase ανακοίνωσε ότι θα προσθέσει μερικές νέες δυνατότητες και θα επαναπροσδιορίσει το GDAX ως Coinbase Pro.

Χαρακτηριστικά Coinbase Pro:

 • Coinbase API: Το API περιλαμβάνει και μια υποδοχή διαδικτύου που μπορεί να έχει πρόσβαση σε δεδομένα αγοράς σε πραγματικό χρόνο και επιτρέπει τον προγραμματισμό ρομπότ συναλλαγών για την αυτοματοποίηση συναλλαγών.
 • Εφαρμογή για κινητά: Για βολική, εν κινήσει συναλλαγή. Διατίθεται και για συσκευές Android και iOS.
 • Ασφαλισμένη επιμέλεια: Όλα τα υπόλοιπα καλύπτονται από ασφάλιση FDIC, έως 250.000 USD ανά πελάτη.
 • Σύνθετες επιλογές συναλλαγών: Το Coinbase Pro επιτρέπει εντολές διακοπής και περιορισμού. Η διαπραγμάτευση περιθωρίου είναι επίσης διαθέσιμη, αν και όχι σε όλους τους χρήστες.

Τέλη Coinbase Pro:

Το Coinbase Pro δεν λειτουργεί με μία, σταθερή χρέωση συναλλαγής. Οι χρήστες τοποθετούνται σε «Τιμές τιμολόγησης» σύμφωνα με τον όγκο συναλλαγών τους κατά τις προηγούμενες 30 ημέρες.

Το πρώτο επίπεδο αφορά χρήστες με όγκο συναλλαγών 30 ημερών έως 10.000 USD και η χρέωση κατασκευαστή για αυτό το επίπεδο είναι 0,5% (υψηλότερο από το μέσο όρο). Για την επόμενη βαθμίδα (10.000-50.000 USD), η χρέωση του κατασκευαστή είναι 0,35%.

Οι χρεώσεις μπορεί να είναι τόσο χαμηλές όσο 0,04%, αλλά πρέπει να έχετε όγκο συναλλαγών άνω του 1 δισεκατομμυρίου USD για να το αποκτήσετε.

Ασφάλεια Coinbase Pro:

Οι χρήστες μπορούν να επιλέξουν μία από τις τρεις μεθόδους για την προστασία των λογαριασμών τους. Η πρώτη επιλογή είναι η λήψη κλειδιών μίας χρήσης μέσω SMS. Το δεύτερο περιλαμβάνει κλειδιά μιας χρήσης που δημιουργούνται από λογισμικό 2FA (Two-Factor Authentication) όπως το Authy ή το Google Authenticator.

Τέλος, οι χρήστες μπορούν να επιλέξουν ένα κλειδί ασφαλείας υλικού εφόσον υποστηρίζει το πρότυπο U2F / WebAuthN. Η ασφάλεια του Coinbase Pro είναι ισοδύναμη με όλες τις κορυφαίες ανταλλαγές κρυπτογράφησης.

Επαλήθευση Coinbase Pro:

Η επαλήθευση για λογαριασμούς Coinbase Pro διαφέρει ανάλογα με τη χώρα του χρήστη, αλλά γενικά αποτελείται από μια διπλή διαδικασία. Ένας από αυτούς θα παρέχει μια κρατική ταυτότητα όπως διαβατήριο, άδεια οδήγησης ή ταυτότητα.

Το δεύτερο θα μπορούσε να είναι ένα δεύτερο αναγνωριστικό ή να συμπληρώσει ένα σύνολο ερωτήσεων επαλήθευσης ταυτότητας. Η διαδικασία είναι γενικά γρήγορη και μπορεί να επιτευχθεί από την εφαρμογή για κινητά της Coinbase.

Είναι το Coinbase Pro Legit?

Η Coinbase, η μητρική εταιρεία της Coinbase Pro, είναι ένα από τα πιο αξιόπιστα χρηματιστήρια κρυπτογράφησης, που υπήρχε από το 2012.

Οι λογαριασμοί χρηστών είναι ασφαλισμένοι για έως και 250.000 USD από την ασφάλιση FDIC και είναι εγγεγραμμένοι στη FinCEN (το Δίκτυο Επιβολής Οικονομικών Εγκλημάτων του Υπουργείου Οικονομικών των ΗΠΑ). Οπότε ναι. Είναι νόμιμα.

Επανεξέταση Coinbase Pro

Εάν είστε νέοι στον κόσμο της κρυπτογράφησης και θέλετε απλώς να αγοράσετε κάποιο Bitcoin ή Ether για να κρατήσετε είτε για να προστατεύσετε την αξία των χρημάτων σας είτε ελπίζοντας ότι η τιμή θα ανεβαίνει στα ύψη, τότε το Coinbase Pro πιθανώς δεν είναι η καλύτερη επιλογή για εσάς.

Σε τελική ανάλυση, το κοινό-στόχος της Coinbase Pro είναι ειδικοί, μεγάλοι έμποροι κρυπτογράφησης. Αυτός ο τύπος χρήστη αποκτά το πλεονέκτημα των σύνθετων επιλογών, αλλά πολλοί μπορεί να θεωρήσουν την επιλογή νομισμάτων πολύ περιορισμένη.

Παρόλο που τα 21 κρυπτονομίσματα του Coinbase Pro είναι πολύ περισσότερα από τα δύο κρυπτονομίσματα του Gemini, υπάρχουν ανταλλαγές εκεί έξω που απαριθμούν εκατοντάδες κρυπτονομίσματα.

Επίσης, εάν είστε έμπορος χαμηλού όγκου, άλλα χρηματιστήρια προσφέρουν προμήθειες που είναι χαμηλότερα από τα Coinbase Pros. Αλλά αν τυχαίνει να είστε μεταξύ των χρηστών που προορίζονται, τότε το Coinbase Pro αξίζει τον κόπο.

Πλεονεκτήματα του Coinbase Pro

 • Γρήγορη και ασφαλής
 • Προηγμένες επιλογές για ειδικούς εμπόρους
 • Ισχυρό API
 • Καλή εφαρμογή για κινητά
 • Ασφαλισμένη κρυπτογράφηση

Μειονεκτήματα του Coinbasse Pro

 • Διατίθεται περιορισμένος αριθμός κερμάτων
 • Χωρίς χρηματοδότηση μέσω πιστωτικής κάρτας. τραπεζική μεταφορά μόνο
 • Τα τέλη για μεγάλους εμπόρους είναι υψηλότερα από το μέσο όρο

Επισκεφτείτε το Exchange

Gemini vs Coinbase Pro… Τελειώνοντας το

Ρίξαμε μια ματιά σε δύο εξαιρετικές ανταλλαγές κρυπτονομισμάτων: Gemini και Coinbase Pro. Ωστόσο, κάθε εταιρεία προσφέρει δύο ξεχωριστές πλατφόρμες: μία για εμπόρους αρχάριων (Gemini ™ και Coinbase) και μία με προηγμένες δυνατότητες για έμπειρους εμπόρους (Gemini Active Trader ™ και Coinbase Pro).

Εάν είστε αρχάριος χρήστης που κάνει τα πρώτα σας βήματα στο crypto, πιθανότατα θα εκτιμήσετε τις πολλές δυνατότητες που προσφέρει η Gemini και το πρόγραμμα Gemini Pay είναι ένα εξαιρετικό παράδειγμα μιας εταιρείας που κάνει τα κρυπτονομίσματα χρησιμοποιήσιμα στον πραγματικό κόσμο.

Το Coinbase μπορεί να είναι πιο απλό για να αγοράσετε τα πρώτα σας κουπόνια, αλλά το Gemini σάς επιτρέπει να κάνετε περισσότερα μαζί τους. Το Coinbase έχει επίσης υψηλά τέλη κατάθεσης και ανάληψης, πράγμα που μπορεί να σημαίνει πολλά χρήματα μακροπρόθεσμα.

Έτσι, για τους αρχάριους, ο Δίδυμος υπερασπίζεται. Τα πράγματα είναι διαφορετικά για ενεργούς, έμπειρους εμπόρους. Αυτοί οι χρήστες ενδιαφέρονται λίγο για την καθημερινή χρηστικότητα κρυπτογράφησης σε πραγματικό κόσμο και περισσότερο για την εμπορία τους για να κερδίσουν χρήματα.

Για αυτούς, το Coinbase Pro μπορεί να είναι μια καλύτερη επιλογή από το Gemini Active Trader ™ για δύο βασικούς λόγους: Το Coinbase Pro έχει μια ευρύτερη επιλογή από μάρκες και γενικά χαμηλότερες χρεώσεις, ειδικά αν είναι έμποροι υψηλού όγκου.

Τι γίνεται με εσάς; Τι είδους έμπορος κρυπτογράφησης είστε τώρα ή πιθανόν να είστε στο μέλλον; Τώρα που έχετε διαβάσει αυτήν τη σύγκριση Gemini vs Coinbase Pro, έχετε τις πληροφορίες που χρειάζεστε για να επιλέξετε ποια πλατφόρμα ανταλλαγής σας ταιριάζει καλύτερα.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Please Follow Us
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner