Golemin hintaennuste (GNT) vuosille 2021, 2022 ja 2025

Laskentatekniikan nopea kehitys ja kuluttajien kyltymätön kysyntä tehokkaammille laitteille ovat luoneet tilanteen, jossa miljoonilla kotitalouksilla on merkittävää tyhjäkäynnin laskentatehoa maailmanlaajuisesti.

Se on käyttämätöntä laskentatehoa, jota voidaan hyödyntää monissa laajaan laskentatehtävissä. Vaikka tämän resurssin hyödyntämiseksi on ollut monia aloitteita, se ei ole saanut paljon tukea, koska ihmisille ei ole riittävästi kannustimia osallistua tällaisiin ponnisteluihin.

Yksi tällainen projekti, jolla voi olla avain tämän haasteen ratkaisemiseen, on Golem, blockchain-pohjainen projekti, joka keskittyy hajautetun infrastruktuurin rakentamiseen kannustettua tietokonetehoa jakamaan.

Tämä antaa käyttäjille mahdollisuuden jakaa erilaisia ​​tietokoneresursseja ja saada palkkiona Golem-rahakkeita (GNT), joita puolestaan ​​voidaan käydä kauppaa muiden kryptovaluuttojen tai fiat-tuotteiden kanssa. Sen ainutlaatuinen käyttötapa ja pilvipalveluteollisuuden ennakoitu kysynnän kasvu tekevät siitä jännittävän lisäyksen sijoittajien salkkuun.

Mutta kuinka korkealle GNT voi nousta? Tässä Golemin hintaennuste, analysoimme kaiken projektin, jotta sijoittajat voivat selvittää, onko kyseessä hyvä sijoitus vai ei.

golen-hintaennuste

Golemin historiallinen hinta-analyysi 

Golem-projekti pystyi keräämään noin 8 miljoonaa dollaria marraskuussa 2016 toteuttamassaan GNT-merkkikaupassa, vain muutama kuukausi bitcoinin toisen puolittamistapahtuman jälkeen..

Jokaisen bruttokansantuotteen hinta oli 0,01 dollaria, mikä antoi tuolloin osallistuneille paljon juhlia, koska merkki käy tällä hetkellä 0,04 dollaria, mikä korvaa varhaiset sijoittajat huikealla 400%: n sijoitetun pääoman tuottoprosentilla, jos he ovat pitäneet alusta alkaen.

Valitettavasti jotkut sijoittajat hyppäävät Golem-vaunuun vuoden 2017 lopun ja vuoden 2018 alkupuolen salaushärkäajon aikana, jolloin GNT: n hinta nousi 1 dollariin..

Suoraan sanottuna niistä, jotka tulivat Golem-markkinoille viimeisimmällä salaushärkäajolla, on tullut tämän suuren potentiaalisen projektin haltijoita.

GNT: n hinta palautui jonkin verran, kun sen mainnet aloitti toimintansa huhtikuussa 2018, mutta oli lyhytikäinen, koska sen hinta alkoi asteittain laskea nykyiselle tasolleen ja on käynyt kauppaa sivuttain vuodesta 2019 lähtien.

Pitkittynyt tapahtumattomat hintatoimet ovat antaneet projektin kiihkeimmille kannattajille aikaa kerätä GNT juuri ajoissa seuraavaa bitcoinin louhinnan puolittamistapahtumaa varten. Näyttää siltä, ​​että GNT on valmis tekemään suuria liikkeitä ennemmin tai myöhemmin.

Nykyinen hinta, markkina-arvo, & Toimitustiedot

golemGolem (GLM)

Sijoitus: 114$ Hinta (BTC) Ƀ0,00000800$ 415,58 MVtilavuus$ 8,23 M24h Muutos 3,31% Kokonaistarjonta 1000,00 M GLM


Golemin (GNT) tulevaisuuden hintaennusteet

Yleinen markkinatunnelma

Lyhytaikainen markkinatilanne on nouseva.

Nykyiset salausmarkkinat ovat nousussa, ja hinnat nousevat korkeammalle.

Meillä on altcoin-kesä. GNT on pärjännyt hyvin näissä olosuhteissa.

Keskipitkän aikavälin markkinatilanne on laskeva, koska emme ole ylittäneet kaikkien aikojen korkeimpia kohtia. Hinta vuoden päästä voisi olla alhaisempi.

Pitkän aikavälin markkinatunnelma on nouseva. Sääntelyviranomaiset ajavat verotusta. Tämä näyttää hyvältä tulevaisuutta varten, mikä luo legitimiteetin koko salausalalle.

Joka neljännes yhä useammat yritykset joko ottavat käyttöön blockchain-tekniikan liiketoiminnallean tai ottavat sen käyttöön liiketoimintaprosesseissaan.

Hyödyllisyyden ja kysynnän kasvu

Keskeinen näkökohta tässä Golem-hintaennusteessa on hyöty ja kysyntä. Projektilla, jolla ei ole reaalimaailman sovellusta, ei ole pitkä tulevaisuus.

Valitettavasti hyödyllisyyden kasvu on hitaata Golemin kanssa. Puolustuksessaan he julkaisevat erittäin hienostuneen tuotteen, jonka on toimittava ja kilpailtava suuryritysten kanssa.

Jos Amazon-verkkopalvelut epäonnistuvat yrityksessä jostain syystä, syynä on käsitys yrityksen IT-osastosta.

Salaustuotteet ja -palvelut ovat korkeammalla tasolla, ja jos tuote ei tuota yhtä suurempaa laitosta, aaltoilu voi tuhota hajautetun verkon uskottavuuden.

Golem on ottanut tämän sydämeensä kahdeksan vuoden projektiaikataululla, joka voi tarjota maailmanlaajuisen hajautetun kilpailijan pilvipalvelujen teollisuudelle.

Nykyisten pilvipalvelumarkkinoiden tärkeimmät toimijat ovat:

 • Amazon-verkkopalvelut
 • Microsoft Azure
 • IBM
 • Aliyun
 • Google Cloud Platform
 • Myyntivoima
 • Rackspace
 • MAHLA
 • Oraakkeli
 • Vmware
 • DELL
 • EMC

Erilaisten palvelujen tarjoaminen:

 • Infrastruktuuri palveluna (IaaS)
 • Alusta palveluna (PaaS)
 • Ohjelmisto palveluna (SaaS)

Vaikka nämä eivät ole Golemsin suoria kilpailijoita, ne kilpailevat tällä hetkellä samalla toimialalla palvelujen tarjoamiseksi rajalliselle määrälle asiakkaita, joiden budjetit ovat rajalliset.

Kun Golem on kokonaan koonnut messinki-, savi-, kivi- ja rauta-golemin. Se kilpailee suoraan useimpien näiden yritysten kanssa jollain tavalla markkinaosuudesta.

Golem-hintaennuste

Uudistunut julkinen salakirjoitus

Bitcoinin puolittaminen on herättänyt salakirjoituksen kiinnostuksen lähitulevaisuudessa. Altcoins on pyrkinyt varastamaan Bitcoin-määräävää asemaa (Kokonaismarkkinoiden arvo verrattuna prosentteina ilmaistuihin Bitcoins-arvoihin).

Suurempi määräävä prosenttiosuus tarkoittaa yleensä, että altcoin-hinnat laskevat, kun sijoittajien luottamus on siirtynyt Bitcoiniin muiden altcoiinien suhteen.

Lisäksi Dappilla on mennyt poikkeuksellisen hyvin. Sekä rahoitustapahtumissa että rakennetuissa sovelluksissa.

Varat virtaavat Ethereum-verkostoon. Kehittäjät alkavat rakentaa älykkäitä sopimusblokkeja, kun yliopistot keskittyvät entistä enemmän salauksen kehittämiseen tietojenkäsittelytieteen ja liike-elämän osastoilla.

Sääntelyn selkeys

Eterium on hyödyke eikä arvopaperi. Golem on ERC20-tunniste Ethereum-verkossa. Tämä on ollut yksi syy siihen, miksi Dappin tuotanto ja käyttö ovat laajentuneet.

Ethereumin DeFi (hajautettu sulhanen) on hyötynyt tästä suuresti. Tämä menestys on johtanut kiireelliseen kehitykseen ja reunakohtaisiin haavoittuvuuksiin.

DeFi tarvitsee välittömiä ratkaisuja, koska heidän dappillaan on ollut viime aikoina ja koko menneisyydessä vakavia hyökkäyksiä.

Tämän voi syyttää hajautetun vaihdon yhteisöstä ja käyttäjistä, jotka tarvitsevat kokeilla uusia tuotteita ja palveluita välittömästi ennen kuin turvallisuusasiantuntijat testaavat niitä tehokkaasti.

Perimmäinen syy liittyy enemmän kehityksen vauhtiin. Se on kiihkeä ja hajautettu. Tämä hajautettu koordinoimattomuus tekee näiden älykkäiden sopimuslohkoketjujen suojaamisen melkein mahdottomaksi.

Tässä suhteessa GNT, joka vie aikaa testatun täydellisen toimivan tuotteen julkaisemiseen, on hintaennusteen kannalta positiivisempi kuin negatiivinen.

Ethereumien skaalauskysymykset ovat myös suuri huolenaihe, joka voi aiheuttaa tämän projektin epäonnistumisen. Etherium työskentelee aktiivisesti tämän asian parissa.

Lyhytaikainen ennuste

AfterPriceChange
1 päivä 0,0460 dollaria 15%
1 viikko 0,0416 dollaria 4%
1 kuukausi 0,0440 dollaria 10%
6 kuukautta 0,0840 dollaria 210%
1 vuosi 1,50 dollaria 3695%

Pitkän aikavälin ennuste

AfterPriceChange
1 vuosi 1,50 dollaria 3695%
2 vuotta 0,90 dollaria 2217%
3 vuotta 1,25 dollaria 3079%
4 Vuotta 2,50 dollaria 8170%
5 vuotta 5,25 dollaria 17157%

Golem-hintaennuste 2020

Odotamme nähdä jännittävän hintaliikkeen Golem GNT -merkille bitcoinin puolittamistapahtuman jälkeen. Nousevat tunteet ovat korkeat, koska alan johtavan kryptovaluutan odotetaan tekevän merkittäviä positiivisia hintaliikkeitä sen jälkeen kun inflaatio on laskenut.

On yleisesti tunnettu ilmiö, että useimpien altcoiinien hinnat korreloivat suoraan bitcoinin hintaliikkeeseen.

Siksi odotamme lyhyellä aikavälillä, että GNT: n hinta kokee suuria noususuuntaisia ​​liikkeitä, jotka voivat vaihdella 15% -200% bitcoinin suorituskyvystä riippuen.

GNT: n nykyinen hinta tämän kirjoitushetkellä on noin 0,04 dollaria, mikä tarkoittaa, että ennustamme 0,046 – 0,084 dollaria kuuden kuukauden kuluessa.

Odotamme myös, että tämä vauhti jatkuu ensi vuoteen asti, jossa krypto-valuutat kokevat historiallisesti merkittävämmän nousutehon puolittuneen tapahtuman jälkeen.

Jos se osoittautuu oikeeksi, odotamme GNT: n hinnan nousevan jopa 1,50 dollariin.

Golemin hintaennuste 2022

Bitcoinin kolmannen puolittamistapahtuman vaikutukset olisivat haihtuneet siihen mennessä, kun saavutamme tänä vuonna. Tähän mennessä uusi kaikkien aikojen ennätys (ATH) olisi saavutettu, ja odotamme näkevämme jonkin verran voittoa.

Siksi ennustamme jonkin verran vetäytymistä sen hinnasta uudesta korkeimmasta 1,50 dollarista 0,90 dollariin.

On mahdollista, että GNT: n hinta voi laskea matalammaksi; Haluamme kuitenkin uskoa, että Golem-tiimi olisi toimittanut monia tuotteita, jotka he ovat luvanneet 6 vuotta projektin olemassaolon ajan.

Keskipitkän aikavälin BKT-hintaennusteemme vaihtelee 0,90 – 1,25 dollaria, ja uskomme, että GNT: n kauppahinnat liikkuvat tällä hintaluokalla.

GNT käy kauppaa horisontaalisesti tämän vaihteluvälin läpi, ja se saattaa kokea joitain satunnaisia ​​nousuja ja pudotuksia, jotka yleensä reagoivat BTC: n hintaliikkeeseen.

Vuosi 2022-2023 on jännittävä vuosi GNT: lle, kun se siirtyy kehitysvaiheeseensa 11. tunti ja vuosi ennen 4. bitcoinin puolittamistapahtumaa.

Golemin hintaennuste 2025

Tähän mennessä olisi tapahtunut toinen bitcoinin puolittuva tapahtuma, mikä merkitsisi uuden uuden toimialan laajuisen kryptovaluutta-härkäajon alkua.

Vielä tärkeämpää on, että kaikki Golemin infrastruktuurin osat olisi vapautettu, jos Golem-tiimi noudattaa kahdeksan vuoden kehitysaikakehystään.

On todennäköistä, että GNT saavuttaa uuden ATH: n hintaan 2,50 dollaria kukin BKTL ja voi mennä paraboliseksi seuraavana vuonna. Jos kaikki menee hyvin, emme ole yllättyneitä siitä, että näemme hinnan BKTL saavuttaa 5,25 dollaria per USD.

GNT: n hinta voi nousta, jos se pystyy kaappaamaan jopa murto-osan pilvipalveluteollisuudesta vuonna 2025.

Onko Golem hyvä sijoitus?

GNT on vakiintunut projekti, jossa on käyttövalmis tuote. Tällä tuotteella on mielenkiintoisia ja käytännöllisiä käyttötapauksia, ja sillä on liiketoiminnalle järkevää, jos ne pystyvät toimittamaan kilpailijoita halvempia tuotteita. GNT esittää tämän väitteen, mutta tätä on tarkasteltava käyttötapauksittain.

Projektin loppuun saattamisessa on ollut komplikaatioita ja viivästyksiä, ja markkinat ovat menettäneet kiinnostuksensa vuodesta 2017.

Negatiivinen hinta vuodesta 2017 johtuu tästä suoraan. Tämä ei tarkoita sitä, että nykyiset markkinatoimijat ovat ratkaisseet minkä tahansa käyttötapauksesta.

Golemin on vakavasti otettava käyttöön todistetut yritykset osoittamaan käyttötapauksia eikä pelkästään selviydyttävä, vaan kukoistava. Markkinointi on tässä suhteessa elintärkeää.

Golems-markkinointi on ollut kauheaa saada tekniikka käyttäjien käsiin, jotka voisivat hyötyä tästä tuotteesta suuresti.

Uuden tietokoneen tai palvelimen pääomakustannukset ovat haitallisia nykyaikaisille ja vakiintuneille yrityksille. Yritykset ovat jatkuvasti huolissaan yleiskustannuksista ja kassavirrasta.

Vuokraus on looginen valinta, koska se vähentää tyhjäkäyntiaikaa, kun kone ei toimi ja tuottaa tuloja.

Golem työskentelee markkinoinnissa, mutta ei tarpeeksi nopeasti, koska joukkue on pinottu kehittäjien kanssa. Heillä on ulkoistettu oma markkinointiosasto.

Golemin valinta olla markkinoimatta niin voimakkaasti voi johtua strategisista syistä. He voivat odottaa oikeaa aikaa olla yhteydessä yrityksiin ja loppukäyttäjiin.

Mielestämme Golem tarvitsee paljon kehitystä, ennen kuin se on valmis kilpailemaan maailmanlaajuisten pilvipalvelujen pelaajien kanssa. Golemia käytetään aktiivisesti CGI: ssä renderointi.

Hintojen epävakauden mahdollisuus on pian erittäin suuri. Golemilla on korkea likviditeettitaso ja se voidaan helposti vaihtaa eteeriumiin (ETH), Bitcoiniin (BTC) ja vakaisiin kolikoihin (USD).

Golem selviytyi vuoden 2018 karhumarkkinoista, ja vuonna 2019 hinta laski dramaattisesti. Mutta kehittäjät ovat kovaa työtä. Tämä suunniteltiin kahdeksan vuoden hankkeeksi.

Kvanttilaskenta voi olla vakava uhka seuraavien 10–20 vuoden aikana. Tämä vaikuttaisi vain vähän jaettujen resurssien markkinoihin, koska tutkimus- ja kehityskustannukset ovat tähtitieteellisiä.

Ensimmäisen markkinoille tulevan tuotteen vuokrausaika on kallista, ja hallitukset ja megayhtiöt voisivat käyttää sitä alun perin yksin.

Jos kustannusten alennukset seuraavat tekniikan yleistä käyrää, kvanttitietokoneet voivat olla yhtä julkisesti saatavilla kuin pöytätietokoneet 40-60 vuoden kuluttua.

Tämä ei vaikuta GNT-malliin, koska kvanttitietokoneet voitaisiin integroida, jos kehitys jatkuu niin kauan.

Kuinka ostaa Golem?

Kiinnostuneet sijoittajat voivat ostaa Golemia monista johtavista keskitetyistä pörsseistä ympäri maailmaa. Se on noteerattu yli 90 markkinoilla, ja sen voi helposti ostaa käyttämällä näissä kauppapaikoissa saatavilla olevia maksuvaihtoehtoja.

Jotkut merkittävimmistä pörsseistä, joissa kauppiaat voivat ostaa ja myydä Golem sisältää Binance, Coinbase Pro style = ”font-weight: 400;”>, Bitfinex, Bittrex, Huobi, Poloniex, ja OKEx.

Kaikilla näillä pörsseillä on suhteellisen korkea luottamusluokitus, ja suosittelemme niiden käyttöä tämän digitaalisen omaisuuden ostamiseen.

Vaihtoehtoisesti ne, jotka eivät halua ostaa Golemia keskitetyistä pörsseistä, voivat käyttää Ethereum-pohjaisia ​​hajautettuja pörssejä (DEX) IDEX, yksi johtavista hajautetuista vaihdoista ERC-20-rahakkeisiin.

Sijoittajat voivat myös ostaa GNT: n Poista vaihto ja Kyberswap, jotka luokitellaan välittömän likviditeetin DEX-luokiksi.

On huomattava, että ainoa tapa ostaa näissä kauppapaikoissa on käyttää vapaana pidettyjä lompakoita käyttämällä eetteriä tai muita ERC-20-rahakkeita.

Toinen tapa ostaa Golem-rahakkeita on välitön salausvaihto, kuten Shapeshift, Vaihda nyt, ja Changelly.

Ostajat voivat käyttää salausta ja fiatia ostaakseen GNT: n näissä pörsseissä; heidän on vain ilmoitettava, mihin he haluavat saada BKTL: n.

Toisin kuin hajautetut pörssit, se ei vaadi vapaana pidettäviä lompakoita. Vaihdon ja lompakon tarjoajien lompakot ovat täysin hienoja, mutta ne ovat vähemmän turvallisia verrattuna muihin kuin vapausrangaistuksiin.

Lisätietoja Golemista

Mikä on Golem?

Golem (GNT) on Ethereum-pohjainen projekti, joka keskittyy jakamaan tietokoneiden tehoa. Heidän visionsa on luoda hajautettu globaali supertietokone.

Tämän avulla käyttäjät voivat vuokrata käyttämättömän tietokoneen, kannettavan tietokoneen ja palvelimen resurssit. Näitä ovat erilaiset laskentakomponentit, mukaan lukien prosessorit, kiintolevyasemat, RAM-muistit ja näytönohjaimet (näytönohjaimet).

Käyttötapauksia ovat muun muassa CGI-renderointi ja muut VFX (visuaaliset tehosteet) -prosessit elokuva- ja mainosalalle, koneoppiminen, tieteellinen laskenta, videon transkoodaus ja monet muut. Tämä viittaa hyvin Golemin hintaennusteeseen.

Kuinka Golem (GNT) toimii?

Pyynnön esittäjä (henkilö, joka tarvitsee suoritettua työtä) lähettää tehtävän Golem-verkkoon. Sen jälkeen he valitsevat palveluntarjoajan tai palveluntarjoajat (tietokone, joka on vastuussa tehtävän suorittamisesta) resurssien ja heidän luottamustasonsa perusteella ekosysteemissä.

Tehtävä lähetetään palveluntarjoajalle tai tarjoajille, jotka suorittavat laskelmat loppuun ja palauttavat ne Golem-verkostoon. Datapaketit kootaan uudelleen ja lähetetään takaisin pyynnön tekijälle.

Maksu lähetetään älykkäiden sopimusten kautta verkkoon ja jaetaan palveluntarjoajalle.

Golem-tiimi

tiimi koostuu 31 jäsenestä, pinottuina ohjelmistosuunnittelijoiden kanssa. Piotr Janiuk on toimitusjohtaja, CTO ja perustaja. Aleksandra Skrzypczak on varatoimitusjohtaja ja perustaja. Molemmat työskentelivät aiemmin yhdessä Imappilla vuodesta 2014.

https://duckduckgo.com/?t=ffab&q=price+prediction&atb=v184-1&ia=web

Golem-projektin aikajana ei ole mennyt odotetulla tavalla. Tiimi on tuottanut toiminnallisen Messinki Golem, juoksevat pääverkossa. Golem on valmis lataamaan ja käyttämään.

Brass Golem on 1. vaihe. He ovat myös aloittaneet Clay Golemin, 2. vaiheen ja Golem rajoittamaton, joka on melkein tuotantovalmis.

Edessä on vielä pitkä matka. Tiimi on työskennellyt Golemin parissa vuodesta 2016.

Heidän Github on elossa sitoumusten kanssa (sitoumukset osoittavat muutoksia koodiin, päivityksiin ja päivityksiin), tämä projekti on erittäin aktiivinen ja pyrkii muuttamaan tapaa, jolla monimutkaiset laskentaongelmat käsitellään.

Vahva joukkue ja Github sitoutuvat ajattelemaan, että tämä sovellus toimii hyvin tulevaisuudessa, mikä lisää positiivista pitkän aikavälin hintaennustetta.

Heidän määräaikojensa puuttuminen tekee hintaennusteesta täysin päinvastaisen.

Viivästykset ohjelmakehityksessä eivät ole huono asia, jos lopputuote on vakaa ja toimii odotusten mukaisesti.

Taloudelliset rajoitteet eivät näytä olevan vielä ongelma Golemin tavoitteiden saavuttamisessa viivästyksistä huolimatta.

Golemin hintaennusteen johtopäätös

GNT on edistynyt kehittäen huippuluokan palveluja, jotka toimivat tänään. Heidän kehitys ei ole täydellinen, ja Golemin todellinen voima tulee heidän täysin kehitetystä versiostaan, joka on vuosien kuluttua valmistumisesta.

Aikaa, jonka tämä joukkue tarvitsee Golemin suorittamiseen, ei tunneta, ja se voi kulua vuosia alkuperäisen tavoitteensa ohitse.

Golemilla (GNT) oli ICO, jokainen merkki myytiin +/- 0,01 dollaria. Sellaisena Golem-tiimillä on a vakavasti suuri ETH-varanto.

Projektin loppuun saattamisen ei pitäisi olla ongelma, jos he hoitavat varojaan viisaasti. Kaikilla ICO: n osallistujilla on edelleen merkittävä voitto BKTL-hinnoista huolimatta.

Kaavioita tarkasteltaessa ennuste näyttää Golemille synkältä, kun hinta liukuu yhä matalammaksi.

Jos Golem menee alle yhden sentin, heidän selviytymismahdollisuutensa ovat vähäiset, ja vain omistautuneimmat sijoittajat pitävät kiinni.

Globaalin pilvipalvelun ennustettu arvo vuoteen 2025 mennessä on 712,83 miljardia dollaria. Jos Golem saa 1% markkinoista, jokaisen tunnuksen arvo voi olla 7,12 dollaria. Voiko GNT saavuttaa tämän markkinaosuuden?

Kaikki pitkäaikaiset investoinnit tulisi siirtää suosikki kryptovaluutanvaihdostasi ja tukea laitteiston lompakko—Lisä varmuuskopio laitteistolompakosta useisiin paikkoihin.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map