Hur man köper VeChain (VET) år 2021: [Steg-för-steg-köpguide]

För dem som är nya på kryptomarknaden kan det vara lite överväldigande när man försöker köpa din första kryptovaluta; inte bara är hela utbytesgränssnittet helt nytt, men om du inte redan har viss erfarenhet på aktiemarknaden kan det vara ännu mer förvirrande när symbolen som du vill köpa är av någon anledning kopplad till priset på en annan kryptovaluta som Bitcoin , eller till ett stabilt mynt som Tether. Betyder detta att du först måste köpa den krypto som den är ihopkopplad med? Frustrerande, ja.

Tack och lov kan den här artikeln hjälpa till att lindra en del av den stressen genom att beskriva en steg-för-steg-guide om hur du köper din första kryptovaluta. Den här artikeln är specifikt för de som vill köpa VeChains VET-token. Men guiden kan enkelt överföras för att köpa andra kryptovalutor.

SNABBGUIDE: Hur man köper VeChain

1. Gå till Binance-webbplatsen

2. Registrera dig och få ditt konto verifierat

3. Ställ in din 2FA

4. Klicka på Exchange-fliken

5. Välj det par du vill byta ut med VET

6. Klicka på “Köporder” och lägg din beställning och vänta tills din beställning fylls genom fliken Order

7. Du är nu stolt ägare till en del yrkesutbildning

Gå till Binance

Var kan jag köpa VeChain – Topp 5-utbyten

NameDeposit MethodBuy
Binance

binance utbyte

 • Banköverföring (ACH)
 • banköverföring
 • Kryptovaluta
 • Kontokort
 • Elektronisk överföring
Betyg: 5

Gå till Köp

Crypto.com

 • Kreditkort
 • PayPal
 • TransferWise
 • Crypto
Betyg: 5

Gå till Köp

Changelly

 • Crypto
 • Kreditkort
Betyg: 5

Gå till Köp

KuCoin

 • Crypto
 • Kreditkort
 • Kontokort
 • Paypal
Betyg: 5

Gå till Köp

Atomic Wallet

 • Crypto
 • Kreditkort
Betyg: 5

Gå till Köp

1. Binance

Baserat på Malta anses Binance vara det största kryptovalutabörsen i daglig handelsvolym. Inte minst för att handlare kan hitta upp till 540 typer av kryptovalutor, inklusive VeChain.

Även om det ursprungligen var en rent krypto-till-krypto-utbyte, kan det nu underlätta ett begränsat antal fiat-valutainbetalningar och uttag, antingen via banköverföringar eller visakreditkort.

Vad som gör Binance särskilt tilltalande är dess låga handelsavgifter (0,01%). Om du köper och håller sin ursprungliga token, BNB, har du färre avgifter att betala. Dessutom krävs ingen KYC (Know-your-customer) så länge du sätter in krypto på ditt konto. Du öppnar bara ett konto, ställer in din tvåfaktorautentisering, finansierar ditt konto genom att sätta in mynt eller köpa mynt med ditt visakreditkort eller banköverföring om utbytesplattformen stöder din lokala valuta.

För användare med amerikanska pass, plattformen meddelat det skulle begränsa sådana handlare. Den främsta anledningen till detta är att Binance lanserade ett dedikerat utbyte för amerikanska medborgare som uppfyller alla lagstadgade krav Binance.US.

2. Changelly

Huvudkontoret på Malta är Changelly ett anonymt utbyte som tillåter användare att köpa och handla kryptovalutor utan att gå igenom en KYC. Du kan komma åt utbytet via deras hemsida, mobilapp (endast Android) eller via olika plånböcker från tredje part som Trezor, Ledger, Exodus, Jaxx, Coinomi och Edge.

Du kan köpa VeChain med antingen en annan kryptovaluta eller med ditt kredit- eller bankkort. Det är dock viktigt att notera att avgifterna för kredit- eller betalkort är betydligt högre. Detta beror på att när systemet accepterar ditt kort måste det konvertera din fiatvaluta till BTC och från BTC till VET.

Handelsavgifter är 0,5%

När du köper krypto till krypto finns det inga köpgränser. Men när du köper krypto med fiat är deras gränser beroende på i vilken region du bor.

3. Atomic Wallet

Atomic plånboken är känd för att vara väldigt enkel att använda. Den finns i både stationära och mobila funktioner. Intressant kan den här plånboken lagra hundratals olika typer av kryptovalutor, även de från olika blockchain-ekosystem. Dessutom kommer den med sitt eget bytesbyte. Det betyder att du kan byta ut en krypto mot en annan utan att behöva överföra något av det till ett börs.

Dessutom kan du använda ditt kreditkort för att köpa krypto, allt igen inom din plånbok. Du måste dock betala avgifter.

Med avseende på VeChain stöder plånboken den kan du tjäna Vtho bara genom att hålla den.

4. Crypto.com

Crypto.com är en kryptovalutaplattform. Den består av många anslutna produkter och tjänster, i huvudsak med sitt eget ekosystem. Den har sin egen app, byte, Defi swap och plånbok, satsning, utlåning och mycket mer. Viktigast, det säljer VET-tokens.

Det har också sina egna två inbyggda tokens, MCO och CRO, som ger användaren rabatter och erbjudanden.

Den som vill delta mycket går igenom en KYC. Handelsavgifter är 0,04-0,20% för tillverkare och 0,10-0,20% tagare. När du köper krypto med betalkort eller kreditkort tillkommer en avgift på 3,5% + 10 dollar. Insättningar och uttag är gratis.

Du behöver bara ladda ner appen från crypto.com hemsida. Gå till App Store-länken eller skanna QR-koden på hemsidan. Ladda sedan ner appen från din telefon.

När den har laddats ner startar du appen och följer processen för att få din identitet verifierad.

5. KuCoin

KuCoin är en Hong Kong-baserad kryptovalutautbyte känd för sitt stora utbud av kryptovalutor. Användare kan hålla sin ursprungliga token, KCS, för att få rabatter och andra erbjudanden. Men även utan rabatter är dess avgifter ganska konkurrenskraftiga.

Till skillnad från andra börser krävs ingen KYC eller annan ID-verifiering. Dessutom måste du använda tvåfaktorautentisering.

Användare kan använda antingen krypto, Interac E-överföring, betalkort eller kreditkort, Paypal eller banköverföring för att finansiera sitt konto.

Steg-för-steg-guide om hur du köper VeChain på Binance

För enkelhets skull använder vi Binance-börsen för att illustrera hur man köper VET eller någon annan kryptovaluta.

Steg 1: Skapa ett konto på Binance

Hoppa över till utbytesplattformens hemsida. När du väl är där fyller du i nödvändig information. Om du bara ska sätta in krypto för handel behöver du bara ange din e-postadress.

Steg 2: Ställ in tvåfaktorautentisering

I det här steget kommer Binance att be dig att ställa in tvåfaktorautentisering eller 2FA. Detta för att göra ditt konto säkrare. Du måste ladda ner en Google Authenticator till din telefon. Som en följd, när du loggar in eller utför en uttagsfunktion eller andra nyckelfunktioner dyker en unik kod upp från din telefon som du måste ange som en verifiering.

Steg 3: Sätt in mynt

Detta avsnitt är endast för dem som kommer att sätta in en kryptovaluta för att börja handla eller köpa en annan token.

När du har konfigurerat ditt konto, gå upp till toppen av skärmen och klicka på “Marknad”. En gång där kommer du att kunna se vilket mynt eller symbol som VeChain är ihopkopplat med. För närvarande är VET mestadels parat med bland annat BTC, USDT, ETH och BNB.

När du väl har valt vilken ihopparad token du ska använda, hoppa över till plånbokssektionen som visas i diagrammet nedan. Rulla ner de mynt som Binance stöder tills du hittade vilken typ av mynt du vill sätta in. Du kan också använda den här adressen för att skicka dina pengar till andra utbytesplattformar.

Kopiera den unika adressen till det aktuella myntet så att du kan överföra pengarna från din privata plånbok.

Steg 4: Handla ditt mynt mot VeChain

När ditt mynt säkert har deponerats på ditt konto kan du gå till toppen av skärmen och klicka på “Exchange”. Väl där har du toppen att använda antingen handelsplattformen ”Basic” eller ”Advanced”. Om du är ny rekommenderas att du börjar med den förra.

När du väl hittat den ihopparade token med VET och köpt den ser du ditt nya mynt visas på ditt Binance-konto.

Även om börser som Binance försöker göra plattformen säker för ditt mynt rekommenderas det starkt att du, om du inte planerar att använda din nyförvärvade fond för vidare handel, överför dem till en privat plånbok, så att du inte riskerar att förlora dem Binance drabbas någonsin av en attack, eller av vilken anledning som helst, begränsar utbytena användare från att ta ut dina pengar. Som det gamla ordspråket säger, “inte dina nycklar, inte din krypto.”

Steg 5: Dra ut dina VeChain-token

Hoppa tillbaka till din plånbok och klicka på “Dra ut”. Som anges i diagrammet nedan skriver du förkortningen eller det fullständiga namnet på VeChain.

Kopiera den offentliga adressen från din privata plånbok och klistra in den i mottagarens VeChain-adress. Observera att du måste ta ut minst 200 VET-token. Uttagsavgiften är 100 VET-token.

Därefter anger du uttagsbeloppet. Systemet beräknar automatiskt hanteringsavgiften och ger det faktiska ankomstbeloppet: faktiskt ankomstbelopp = uttagsbelopp och uttagsavgift. Tryck bara på “skicka”.

De bästa plånböckerna för VeChain VET

NameTypeGet
Ledger Nano X

 • Hårdvara
Betyg: 5

Skaffa plånbok

Ledger Nano S

 • Hårdvara
Betyg: 5

Skaffa plånbok

Exodus plånbok

 • Mobil
Betyg: 5

Skaffa plånbok

Atomic Wallet

 • Desktop-klient
 • Mobil
Betyg: 5

Skaffa plånbok

Trust Wallet

 • Mobil
Betyg: 5

Skaffa plånbok

1. VeChainThor mobilplånbok

VeChainThor Mobile Wallet är den officiella plånboken som inte är vårdnadshavare från VeChainThor – kompatibel med lagring av VET-, Vtho- eller andra verktygstecken (VIP-180) och NFT (VIP-181) som körs på VeChain-blockkedjan. Detta innebär att du inte kan lagra några andra tokens som inte är standardtoken – dvs Ethereum, Algorand, etc.

Den har ett robust säkerhetsskyddssystem samtidigt som det är mycket enkelt att använda. För att inte tala om att dess estetiska egenskaper gör att den ser professionell och snygg ut. Den är kompatibel med IOS- och Android-mobiltelefoner. Det måste dock betonas att det är en het plånbok. Det betyder att du behöver internet för att hantera din krypto om du inte använder observationsplånbokfunktionen.

För närvarande är den endast tillgänglig som en mobilfunktion, men en skrivbordsfunktion är under utveckling. Liksom de flesta plånböcker är det privat, vilket innebär att ingen Know-Your-Customer (KYC) krävs. Och ja, att hålla fast vid VET genererar Vtho-tokens direkt i din plånbok. Du kan också göra anspråk på Vtho-belöningar från plånboken själv från tävlingar i vårt nodprogram.

Det är unikt eftersom det har en swap-tjänst som gör det möjligt för användare att byta alla gamla VEN (ERC20) mot VET (VIP-180) -token. Det har också ett nodprogram som tillåter användare att binda en nod, förutsatt att de har den erforderliga mängden yrkesutbildning. Dessutom dyker det alltid upp ett varningsmeddelande innan du överför några tokens som informerar användarna om att aldrig överföra några VIP-180-standardtoken till någon annan blockchain utom dess egna. Du kommer att förlora dem! Den har också funktionen ‘Observera plånbok’ så att du kan se dina VET-medel som lagras i en annan plånbok!

En annan cool sak är att det låter dig skapa flera plånbokskonton, alla med sina egna privata nycklar. Den har också en dapps-webbläsare, som låter dig ange alla VeChain-dappar från själva plånboken.

Du kan också lagra en användares mottagaradress, liknar en kontaktlista.

2. Atomic Wallet

Atomic-plånboken är en plånbok med flera valutor som inte är vårdnadshavare, vilket gör att den kan stödja hundratals mynt och token. Det har varit känt för att vara så lätt att använda. Det har också bra säkerhetsfunktioner som fingeravtryckssäkerhet. Det är dock en plånbok med het lagring, vilket innebär att du behöver internet för att du ska kunna hantera dina kryptos. Men det är privat, så ingen Know-Your-Customer (KYC) krävs.

Eftersom det är en plånbok med flera valutor kan du lagra ett brett utbud av tokens, både ERC20 och icke-ERC20-tokens från andra ekosystem som Bitcoin, Litecoin, Ethereum, VeChain, Algorand etc. Det kan dock inte lagras ERC-721 tokens (icke-fungibla tokens).

Vad som är coolt med den här plånboken är att den har sitt eget bytesbyte, vilket möjliggör flexibla atombyten mellan tokens. Den är integrerad med Changellys prisflöden, vilket gör den mottaglig för eventuella prisglidningar som kan uppstå på Changelly.

Liksom VeChainThor mobilplånbok kan du generera Vtho i din plånbok om du har VET-tokens lagrade där. Men till skillnad från VeChains officiella plånbok har Atomic-plånboken både ett mobil- och bordsplånboksalternativ, och det är tillgängligt för både IOS- och Android-telefoner. Funktionen för skrivbordsplånboken är kompatibel med Windows, macOS, Ubuntu, Debian och Fedora.

En annan cool sak är att Atomic-plånboken har sin egen inbyggda token, AWC-token, som gör att du kan spela och tjäna fler AWC-tokens, samt få andra belöningar / rabatter. Den har kundsupport dygnet runt, vilket är en stor lättnad eftersom du nu har försäkran om att du kan få nästan omedelbar hjälp. Du kan antingen chatta med en representant online eller skicka ett e-postmeddelande.

En av få nackdelar är att den inte har en flera plånboksfunktioner.

3. Lita på plånboken

Trust-plånboken är en icke-vårdnadsfull plånbok med flera valutor. Det kan stödja upp till 15 stora kryptovalutor och 20 000 polletter som stöds. Detta inkluderar icke-fungibla tokens (NFT). Precis som de andra plånböckerna som nämns ovan, lätt att använda. Och precis som resten är det en het lagringsplånbok, så du behöver internet för att hantera dina kryptos.

Den har sitt eget inbyggda decentraliserade bytesbyte, men det är begränsat till antalet tokens du kan byta mot en annan. Det är åtminstone privat, så ingen Know-Your-Customer (KYC) krävs. Det har också bra säkerhetsfunktioner.

Liksom Atomic-plånboken tillåter Trust-plånboken dig att lagra flera kryptovalutor från flera blockkedjesekosystem som Bitcoin, Litecoin, Tezos, Ethereum och VeChain. Om du har en VET-token genererar den automatiskt Vtho åt dig direkt i din plånbok.

Den har också en egen Dapp-webbläsare, så att du kan komma åt dapps via Trust-plånboken utan att någonsin lämna den. Det stöder också flera plånböcker, så att du kan lagra dina pengar i flera plånböcker inom bara en app! Det är också en bra plånbokanslutningsfunktion, så att du kan ansluta till många fler dapps än andra plånböcker.

Dess kod är öppen källkod, så att vem som helst kan kontrollera efter fel och uppmuntra till ständig förbättring. Det saknar dock live kundsupport. Du måste använda antingen telegram eller oenighet för att prata med någon om du har problem.

4. Exodus plånbok

En annan bra plånbok är Exodus, en annan plånbok med flera valutor som inte är vårdnadshavare. Det kan stödja mer än 125 kryptovalutatillgångar. Detta inkluderar VET, som du kan tjäna Vtho-tokens direkt i din plånbok. Den är tillgänglig för både stationära och mobila enheter. Med den mobila funktionen kan den stödjas på antingen IOS eller Android.

Tack och lov har den 24/7 kundsupport samtidigt som det har ett inbyggt kryptoutbyte. Men du måste betala en spridning på 2% – 5% avgifter när du använder den.

En annan fördel är att den är lätt att använda. Men det är en plånbok med het lagring, så du behöver internet för att hantera dina kryptos.

Exodus-plånboken har endast anpassade transaktionsavgifter för Bitcoin. För Ethereum och andra anger det automatiskt ett pris för dig, vilket kan vara dyrt om ett visst nätverk är överbelastat. Men det är privat, så ingen Know-Your-Customer (KYC) krävs.

För extra säkerhet är Exodus integrerad med den kalla hårdvaran Trezor plånbok. Det har också en apputforskare, så att du kan gå till någon dapp utan att lämna din plånbok.

5. Ledger Nano S och X

Ledger Nano S och X är plånböcker för frysförvaring, icke-förvaring, med flera valutor. Tokens lagras säkert och kan hanteras offline. Till skillnad från en mobil eller stationär plånbok är Ledger överlägsen när det gäller säkerhet. Det är en mycket tekniskt avancerad enhet för myntens säkerhet och säkerhet, som kan stödja över 1100 mynt. Priset för en Ledger Nano S är $ 59, medan Ledger Nano X är $ 119, båda i amerikanska dollar.

Det som är coolt är att du kan byta tokens på själva Ledger Life-programvaran. Dessutom kan både Ledger Nano S och X lagra VET- och Vtho-tokens. Du kan dock inte direkt lagra VET-token på själva storboken. Du måste ladda ner Sync Desktop Browser, ansluta den till din Ledger Nano och sedan lagra VET-tokens på själva Sync Desktop..

Ledger är integrerad med andra Web3-plånböcker som metamask, vilket gör att du säkert kan ansluta din storbok med vissa defi-protokoll.

Trots att du kan stödja mer än 1000 mynt tillåter Ledger Nano S bara att du bara lagrar några token. Detta beror på minnesutrymmet för varje mynt. Till exempel är det nödvändiga minnesutrymmet för att ladda ner appen för att hålla Ethereum och alla ERC-20 och 721-tokens stora.

Men med tanke på att många tokens är ERC-20 kan du lagra så många ERC-20-token som du vill. Det är bara att det bara kan stödja några blockchain-ekosystem. Å andra sidan låter Ledger Nano X dig lagra många fler mynt och token. Den har också en inbyggd Bluetooth-funktion. S är dock billigare än X.

Trots sitt stora rykte har båda enheterna varit kända för att vara förvirrande och tidskrävande att ställa in den. Dessutom, eftersom det är en kall plånbok, är det resebegränsande. Du skulle inte kunna få tillgång till dina medel var som helst om du inte tar din huvudbok vart du än går, vilket gör det riskabelt för dig att förlora den.

Dessutom är bluff-e-postmeddelanden med företagets egen logotyp vanliga och övertygar användarna att ladda ner eller uppgradera programvara, som bara är skadlig kod. Varje riktig uppgradering finns på Ledger Live-programvaran, som meddelar användarna när de loggar in. Användare får aldrig ladda ner något från något e-postmeddelande de får. Användare uppmuntras att kontakta företaget först innan de fortsätter, bara för att verifiera om e-postmeddelandet legitimt kommer från dem.

Mer information om VeChain

Vad är VeChain?

VeChain är en blockchain som ett serviceföretag som har leveranskedjelösningar för företag. Det använder Internet of Things (IoT) och blockchain-teknik för att utveckla verktyg för att spåra och tillhandahålla bevis på autentisering för varor och produkter som handlas. Den försöker eliminera miljarder dollar som förloras varje år på grund av förfalskning.

I ett nötskal är VeChains huvudmål att märka alla varor och produkter med sin egen unika kod för att spåras på blockchain. Från det ögonblick då en produkt tillverkas förrän till konsumenternas händer, kommer VeChainThor-blockkedjan att kunna spåra produktens hela livslängd, med varje detalj om var, hur och när gott gjordes, hur det var transporteras, vem eller vilket företag som ansvarar, när anlände det till sin destination, etc. I huvudsak allt på ett helt transparent sätt. VeChain är dock mycket mer än bara att hjälpa till att effektivisera försörjningskedjan.

VeChainThor blockchain kan också användas av många andra skäl. Precis som Ethereum har VeChainThor blockchain byggts specifikt för att tillåta utvecklare och användare att bygga sina egna dapps och ekosystem ovanpå det.

Se även: VeChain Review

Är VeChain en bra investering?

Ja det är det. VeChain har en enorm potential att lyckas på alla sätt. Sedan dess ommärkning 2018 har det förvärvats partnerskap med många kända företag som Walmart China, Shanghai Gas, BMV Group, Mediterranean Hospital of Cyprus, H&M, bara för att nämna några.

Dessutom har andra organisationer som Vulcanverse, ett virtuellt onlinespel i romersk-Greco-eran, Vimworld, en blockchain-driven smart collectibles (Non-fungible tokens or NFTs) plattform, och ekosystem och Jur, en laglig decentraliserad plattform som erbjuder företag lättillgänglig och transparent juridisk tvistlösning har gjort eVeChainThor-ekosystemet till sitt hem.

Det bör dock noteras att trots de många partnerskap det har förvärvat har fullt utnyttjande av dess ekosystem ännu inte fullmognat. Även om några av produkterna från dessa företag, som Walmart China, redan spåras på blockchain, måste mycket arbete fortfarande göras innan de kan integreras och spåras helt.

Till exempel, även om en partner sedan 2018 har BMW Group ännu inte integrerat sina bildelar och koldioxidutsläppstjänsten i blockchain. Pilotprogrammet pågår fortfarande. På grund av detta bör investering i VeChain betraktas som en långsiktig investering.

Se även: VeChain Price Prediction

Stora uppgraderingar

När det gäller förbättring och utveckling har VeChain inte varit inaktiv. Under det senaste året eller så har VeChain arbetat hårt med två stora och betydande uppgraderingar av sitt ekosystem. Den första uppgraderingen är på sin konsensusalgoritm, med titeln PoA 2.0. Den andra uppgraderingen är dess Fee-Delegation as a Service (DaaS) -funktion.

Med PoA 2.0-Surface är det kort för Proof-of-Authority (Secure Use-case-adaptive Relativt gaffelfri strategi för kedjeförlängning). Det är en ny och förbättrad konsensusalgoritm som förväntas göra hela transaktionsprocessen snabbare, mer kostnadseffektiv och säkrare. Den förväntas lanseras någon gång i början av 2021. För en mer detaljerad förklaring, klicka här PoA 2.0.

En av de främsta anledningarna till PoA 2.0 måste vara med en kommande storpartner som förväntas använda sin blockchain någon gång snart. I en tweet på Twitter, VD för VeChain, Sunny Lu, talade om ett nytt företag som är redo att vara ombord. Det förväntas att detta företag ensamt ska generera miljontals transaktioner per dag!

När du skriver den här artikeln genereras bara några hundratusentals transaktioner eller så per dag. Enligt den tweetade videon räcker inte VeChains nuvarande skalbarhet för att möta företagets behov. Detta är förmodligen den främsta anledningen till att VeChains PoA-konsensusalgoritm förbättras till PoA 2.0.

Den andra uppgraderingen är VeChains kommande Fee-Delegation as a Service (DaaS) -funktion, som också förväntas släppas 2021. I en artikel publicerad av chefen för den här nya uppgraderingen, CTO Dr. Peter Zhou, användare som använder en decentraliserad applikation eller dapp, behöver inte längre köpa sin Vtho-token för att generera ett smart kontrakt eller en transaktion.

Istället kommer en DaaS-leverantör att hantera allt gasanvändning, vilket senare fakturerar gasutgifterna till själva datan för betalning. Kunden som använder dapp kommer nu att kunna njuta av att använda vilken plattform som helst utan att oroa sig för transaktionsavgifter!

Kampen mot COVID-19

Genom att använda sitt stora engagemang i leverantörssektorn tog VeChain initiativet till att börja ta itu med kampen mot COVID-19. I maj 2020 samarbetade VeChain tillsammans med I-Dante för att skapa E-HCart, en blockkedjebaserad medicinsk registerapp som tjänar till att registrera alla medicinska journaler och test, inklusive COVID-19-testning och vaccination av en patient direkt på blockchain.

Först testad av Medelhavssjukhuset på Cypern skulle patienter ha all sin medicinska historiainformation direkt på sin telefon. Detta underlättar inte bara överföringen av medicinsk information från ett sjukhus till ett annat utan tillåter endast patienten att ha direkt kontroll över den. Läkare får inte se dem om inte patienten tillåter det.

I januari 2021 utökades E-HCart-appen för att användas av Aretaeio-sjukhuset på Cypern.

Slutsats

Så ja, VeChain har varit mycket upptagen de senaste åren, och det visar inga tecken på att stoppa. Medan pandemin satte stopp för många företags verksamhet och utveckling, steg VeChain vidare och till och med tog bort krisen (på ett bra sätt) genom att visa vad den kan göra. Och, har verksamheten verkligen märkt.

Med intresse för att blockchain blir mer och mer krävande har VeChain positionerat sig i en mycket bra position för att äntligen sluta förfalska och till och med hjälpa den medicinska industrin när det gäller att få tillgång till medicinska journaler utan att äventyra patientens integritet..

Medan projektet fortfarande är i sin linda och utvecklare knappast använder sin blockchain jämfört med andra blockchain-ekosystem som Ethereum, ser framtiden väldigt ljus ut för detta projekt att få en enorm inverkan över hela världen.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map