Hvad er den bedste kryptovaluta at investere i? [2021 OPDATERET]

Kryptovalutaer er pengernes fremtid, og mange mennesker begynder at fange trenden. Som du sikkert har set på markedet for nylig, har Crypto igen eksploderet i værdi. Men hvad er den bedste kryptokurrency at investere i? Svaret kan variere afhængigt af hvad du ønsker at opnå.

De fleste tror, ​​at Bitcoin er bedste kryptokurrency at investere i, men der er masser af andre altcoins på markedet, der er værd at investere i for at føje til din portefølje. Fortsæt med at læse denne artikel for at lære om de forskellige muligheder, så du ikke går glip af dette store nye marked!

Bedste sammenligningstabel for kryptovaluta

BitcoinLitecoinEthereumBinance-mønt
Vores vurdering: 5 Vores vurdering: 4 Vores vurdering: 4 Vores vurdering: 5
Genesis Dato: 3. januar 2009 Genesis Dato: 8. oktober 2011 Genesis Dato: 30. juli 2015 Genesis Dato:  8. juli 2017
Samlet levering: 21.000.000 Samlet levering: 84.000.000 Samlet levering: Uendelig Samlet levering: 179.883.948
Hele tiden: $ 19,665.39 Hele tiden: $ 360 Hele tiden: 1.448,18 $ Hele tiden: $ 39,68
Højeste likviditet Lavere transaktionsgebyrer Styrker dApp-økosystemet Høj hastighed af transaktioner
Mest stabile kryptovaluta Hurtigere bekræftelsestider Kongen af ​​smarte kontrakter Lavt transaktionsgebyr
Køb Bitcoin Køb Litecoin Køb Ethereum Køb BNB

Hvad er den bedste kryptovaluta at investere i?

Fra nu af er der over 5000 kryptokurver at investere i 2020. Men vi giver dig de 4 bedste kryptokurver at investere i 2020, og ud over det vil det helt sikkert give dig fortjeneste. Investering i kryptokurrency er risikabelt, men at investere i kun en er langt mere risikabelt. Så sørg for at diversificere din kryptoportefølje og invester kun det, du har råd til at tabe.

# 1: Bitcoin (BTC)

Bedste kryptovaluta at investere i

Når man diskuterer, hvor man skal investere i krypto, fører alle samtaler normalt til Bitcoin. Hvorfor skulle det være? Alt i alt skyldes dette, at Bitcoin er de mest anvendte kryptografiske penge til dato. Det har også et robust og stærkt blockchain-netværk, der aldrig har været nede eller blevet kompromitteret.

Bitcoin er digitale kontanter, der blev oprettet i 2009 af en uklar person ved hjælp af pseudonymet Satoshi Nakamoto. Transaktioner blev foretaget uden behov for central myndighed – hvilket betyder ingen banker!

Bitcoin kan bruges til at booke kroer på Expedia, se efter møbler på Overstock og købe Xbox-spil. Alligevel er en væsentlig del af forfremmelsen knyttet til at blive rig ved at udveksle den. Omkostningerne ved bitcoin stiger med et stort antal i 2017 og har i de seneste uger klar til at overstige dets all-time-høj efter flere bullish udviklinger på kryptokurrencymarkedet.

Bitcoin er en god investering på grund af sin markedsandel. Bitcoin repræsenterer over 60% af det samlede markedskapital for digital valuta. Dette indebærer stærkt, at det har en gigantisk kraft, hvilket gør det til de bedste kryptografiske penge til at lægge ressourcer i 2020, hvis du er en nybegynder eller i tilfælde af at du stort set ikke bytter meget.

Bitcoin fordele

 • Højeste likviditet
 • Mest berømte kryptokurrency
 • Bitcoin kører på et ultra-sikkert PoW-system (Proof-of-Work)

Bitcoin Ulemper

 • Meget ustabil pris
 • Bitcoin er ikke skalerbar
 • Høje transaktionsgebyrer

Køb Bitcoin

# 2: Litecoin (LTC)


invester i litecoin

Litecoin er en decentral, delt digital valuta, der blev lanceret den 7. oktober 2011 og gik live den 13. oktober 2011. Det er som Bitcoin, men med flere mønter til rådighed til brug, en hurtigere bekræftelsestid og en markant hashingalgoritme.

Hvad gør det til en god investering? Litecoin er sølv til Bitcoins guld. Det er en af ​​de første altcoins og har en enorm markedsværdi i modsætning til forskellige altcoins. Det har nytte, det er hurtigere og billigere end Bitcoin.

Det er en af ​​de mest etablerede altcoins i branchen, der flytter den op som en af ​​de bedste kryptoer, der skal købes i 2020. Uanset stejl konkurrence er Litecoin en af ​​de mest pålidelige og udnyttede digitale valutaer i dag..

Litecoin Pros

 • Litecoin er meget flydende.

 • Litecoin er mere pålidelig af et greb i kontrast til mønter med større fare med mere beskedne markedsdækninger og netværk.
 • Transaktioner bekræfter meget hurtigere end Bitcoin.
 • Lavere gebyrer end andre kryptovalutaer.
 • Har et mangeårigt ry i kryptomarkedets top ti.
 • Eksplosive afkast er mulige under uptrends.

Litecoin Ulemper

 • Grundlæggerens salg af aktiver svækkede ry hos tidlige investorer.
 • Den nylige stemning er blevet lidt bearish.
 • Aktivets halvering har ikke den samme indvirkning som Bitcoin.

Køb Litecoin

# 3: Ethereum (ETH)

invester i ethereum

Ethereum er den næststørste kryptokurrency efter markedsværdi. Det udvider Bitcoins udvikling. Hvis bitcoin var programmerbare penge, er det verdens første programmerbare blockchain med indførelsen af ​​smarte kontrakter. Dette udvider anvendelsen af ​​blockchain-teknologi betydeligt ud over det økonomiske område.

Ethereum er i øjeblikket førende den smarte kontraktplatform. Det store antal applikationer, der kan bygges på Ethereum, og antallet af blockchain-udviklere, der bygger oven på Ethereum, gør det til et af de bedste valg at købe i 2020.

Det skal bemærkes, at skalerbarhed og transaktionsomkostninger i sin nuværende form stadig er en udfordring. Imidlertid forsøger en protokolopgradering lige ud over horisonten specifikt at løse disse problemer.

Ethereum Pros

 • Ethereum er også meget flydende, generelt rangeret # 2 eller # 3 lige under Bitcoin.
 • Ethereum har et troværdigt netværk og gruppe.
 • Ethereum driver dApp-økosystemet.

Ethereum Cons

 • Ethereum kæmper med skalering
 • Ethereum bruger et kompliceret programmeringssprog
 • Ether er mere som gas
 • Investering i Ethereum kan være risikabelt

Køb Ethereum

# 4: BNB (Binance Coin)

binance mønt

Binance Coin er Binance’s møntmønt. en af ​​de største og mest succesrige børser i verden. Navnet “Binance” kom fra ordet binær og finans, den tidligere henviser til ordparret, mens sidstnævnte beskriver den branche, det driver forretning.

Er Binance Coin en god investering? I stedet for de fleste utility-tokens har Binance opdaget masser af brugssager for BNB-tokens (og de fortsætter med at tilføje nye brugssager rutinemæssigt), som skal skabe interesse for tokenet – og på denne måde dets omkostninger.

Binance er en af ​​verdens hurtigst udviklende blockchain. Da Binance Coin bruges til at betale for børser i handelen og mange forskellige formål, er BNB en af ​​de hurtigst udviklende digitale valutaer i 2020 for så vidt angår valutavolumen.

Hvis du håber at differentiere din digitale valutaportefølje ved at tilføje et hjælpeprogram, der er givet af en organisation med en stærk forretningshistorie og en dygtig gruppe, tænk Binance-mønt. Binance er en af ​​verdens hurtigst udviklede handler.

Da Binance Coin bruges til at betale for børser i handelen og mange forskellige formål, er BNB en af ​​de hurtigst udviklende digitale valutaer i 2020 for så vidt angår valutavolumen.

Hvis du håber at differentiere din digitale valutaportefølje ved at tilføje et værktøjstoken, der er givet af en organisation med en stærk forretningshistorie og en dygtig gruppe, tænk Binance-mønt.

Binance Coin Pros

 • Binance Coin er en af ​​de mest flydende kryptokurver lige nu
 • Omkostningerne har vist bemærkelsesværdig sikkerhed (i modsætning til forskellige digitale valutaer) sammen med en stabil udvikling.
 • Omkostningerne blev utvivlsomt øget med x3 i midten af ​​2019 under bjørnemarkedet.
 • BNB stammer fra Binance Exchange’s omdømme
 • Høj hastighed af transaktioner

Binance mønt ulemper

 • Begrænset til Binance Exchange
 • Lave transaktionsgebyrer
 • Virkningen af ​​kinesiske lovgivningsmæssige politikker
 • Binance-brugere får rabatter med BNB-mønter

Køb BNB

Konklusion

Forhåbentlig har du nu en grundlæggende forståelse af, hvad kryptokurver er de bedste at investere i. Kryptovaluta-investering er spekulativ. Omkostningerne er meget uforudsigelige, og farerne er umiskendelige ved at lægge ressourcer i sædvanlige ressourcer. For eksempel lægges kontanterne normalt i en edb-tegnebog – og det betyder, at adroit-programmører kunne tage det.

Vigtigst er det, at de mønter, der er fremhævet i de bedste kryptografiske penge til at bidrage med 2020-guiden, er vores foretrukne edb-monetære standarder. Markedet for digital valuta er endnu overvældet af høj uforudsigelighed, så du skal forvente nogle her og der svingninger i din portefølje.

Før du køber kryptografiske former for penge, skal du sørge for at undersøge den digitale valuta ved at gennemgå hvidbogen og kontrollere, at den flyder fleksibelt og koster.

Her er vores bedste digitale valutaer, der skal købes nu og ind i fremtiden (uden nogen specifik anmodning):

Bitcoin (BTC), Litecoin (LTC), Ethereum (ETH) og Binance Coin (BNB)

Kryptovalutaer kan stadig betragtes som spekulative investeringer, men de udgør også muligheden for massivt afkast. Mængden af ​​investeringer, der allerede er foretaget i branchen, betyder, at innovationer er næsten sikre, og en ny type økonomi sandsynligvis vil opstå.

I det mindste er dette en aktivklasse, der er værd at lære om, selvom investorer skal være forsigtige og undgå at tage for meget risiko.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map