Πρόβλεψη τιμών IOST (IOST) για τα 2021, 2023, & 2025.

Εάν έχετε συνειδητοποιήσει πρόσφατα αυτό το μικρό πράγμα που ονομάζεται «αποκέντρωση», τότε ίσως έχετε ακούσει το όνομα «IOST» που επισυνάπτεται σε αυτό. Το IOST συγκαταλέγεται μεταξύ των πιο καυτών blockchain, με κρυπτογράφηση που βοηθά στην τροφοδοσία ενός αποκεντρωμένου οικοσυστήματος Internet-of-Services βασισμένο σε πραγματικά αποκεντρωμένη διακυβέρνηση, ταχύτητες υψηλής απόδοσης και μεγάλη επεκτασιμότητα.

Δεδομένου του δυναμικού ανάπτυξης και μαζικής υιοθέτησης για υπηρεσίες όπως το DeFi και την ευρύτερη ανάπτυξη του dApps για την τροφοδοσία των καθημερινών σας αναγκών, η πρόβλεψη των τιμών IOST προβλέπει ένα πολλά υποσχόμενο μέλλον..

Η αποκέντρωση όλων των πραγμάτων έχει ξεκινήσει και ήδη αναπτύσσεται γρήγορα σε κάθε πτυχή της ζωής μας. μέσω χρηματοοικονομικών υπηρεσιών, κοινωνικών μέσων μαζικής ενημέρωσης, blogging, τυχερών παιχνιδιών, αγορών, ακόμη και τζόγου.

Ωστόσο, καθώς αρχίζουμε να βλέπουμε αυτά να γίνονται όλο και μεγαλύτερα μαζί με μια διευρυνόμενη βάση χρηστών, έχουμε βαρεθεί προς τον παλιό εχθρό των blockchains. ταχύτητα συναλλαγής, υψηλά τέλη αερίου και επεκτασιμότητα. Το blockchain του IOST λύνει όλα αυτά και πολλά άλλα, διαβάστε λοιπόν την πρόβλεψη των τιμών IOST για να προσδιορίσετε γιατί δημιουργήσαμε τόσο καλές ελπίδες για αυτό το νέο έργο.

Πρόβλεψη τιμών IOST

Ανάλυση ιστορικών τιμών IOST.

IOST’s Η εγγενής κρυπτογράφηση είναι το διακριτικό IOST, μια συντομογραφία του «Διακριτικού Διαδικτύου-Υπηρεσιών». Η IOST πραγματοποίησε ιδιωτική πώληση στις 3 Ιανουαρίου 2018, στην οποία συμμετείχαν μόνο μεγάλοι θεσμικοί επενδυτές. Πούλησε το 40% της συνολικής προσφοράς σε αυτούς τους επενδυτές, έχοντας συγκεντρώσει αιθέρα αξίας 35 εκατομμυρίων δολαρίων (ETH) για να συνεχίσει να χρηματοδοτεί την ανάπτυξη του blockchain IOST.

Σύμφωνα με τα ιστορικά δεδομένα συναλλαγών από τη Messari και την CoinMarketCap, άρχισε να διαπραγματεύεται δημόσια γύρω στα μέσα Ιανουαρίου 2018. Σχεδόν αμέσως, κορυφώθηκε στο υψηλό όλων των εποχών των 0.136500 $ στις 24 Ιανουαρίου 2018. Αργότερα διορθώθηκε ξανά τον Μάρτιο του 2018 πριν από την άνοδο προς τα πάνω τον Μάιο του 2018. Ωστόσο, από τη δεύτερη αιχμή του Μαΐου, το IOST διαπραγματεύεται ως επί το πλείστον εύρος τιμών, πριν από τότε να φτάσει στο χαμηλό όλων των εποχών των 0,001562 $ στις 13 Μαρτίου 2020.

Τρέχουσα τιμή, όριο αγοράς, & Λεπτομέρειες προμήθειας.

Σύμφωνα με Δείκτης μεταβλητότητας του Messari μέτρηση κρυπτονομισμάτων, το IOST είναι συγκριτικά πιο ασταθές από άλλα μάρκες, δεδομένου του μεγέθους και του ορίου αγοράς. Ως εκ τούτου, θα πρέπει να είστε προσεκτικοί όταν εισέρχεστε σε αυτήν την αγορά. Τη στιγμή της γραφής (19 Ιανουαρίου 2021), το IOST αποτιμάται στα 0,019434 $, απώλεια 6,07% στις 24ωρες συναλλαγές. Συγκριτικά, αυτό θα μείωνε το IOST 85,76% από το υψηλό όλων των εποχών και πάνω από 1,144,17% από το χαμηλό όλων των εποχών.

Τα δεδομένα του CoinMarketCap δείχνουν ότι θα έχετε σημειώσει απώλεια 17,36% στην απόδοση της επένδυσής σας εάν συμμετείχατε στην ιδιωτική πώληση διακριτικών της IOST. Η IOST έχει συνολική προσφορά 22.306.434.689 IOST, με κυκλοφορία 16.374.175.762 IOST. Με αξία κεφαλαιοποίησης αγοράς 318.222.387 $, το IOST είναι η 76η μεγαλύτερη κρυπτογράφηση στην αγορά. Είναι ενδιαφέρον ότι οι μετρήσεις του Messari δείχνουν ότι το 31,30% των διακριτικών της σε κυκλοφορία (3.760.798.379,00 IOST) είναι στοιχήματα, με μέση ετήσια απόδοση στοιχηματισμού 12,65%.

iostokenIOST (IOST)

Κατάταξη: 80$ 0,044843 Τιμή (BTC) .000.00000100Marketcap$ 830.09 M Όγκος$ 243,75 M24h Αλλαγή 0,66% Συνολική προσφορά22,40 B IOST

IOST (IOST) Προβλέψεις μελλοντικών προβλέψεων τιμών.

Οι προσφορές της IOST για ένα ευέλικτο και φιλικό προς τους προγραμματιστές πλατφόρμα blockchain-as-a-service (BaaS) Κάντε απίστευτα εύκολο να χτίσετε το μέλλον ενός αποκεντρωμένου και ισχυρού οικοσυστήματος Internet-of-Services. Μπορείτε να δείτε ιστότοπους όπως DappRadar ή DappReview για να βρείτε το πλήρες οικοσύστημα του IOST.

Το blockchain του μπορεί να δημιουργήσει αποκεντρωμένες εφαρμογές και πλατφόρμες νέας εποχής, μαζί με την τροφοδοσία έξυπνων συμβολαίων, με υψηλή απόδοση και εξαιρετικά επεκτάσιμη αρχιτεκτονική που θα μπορούσε να υποστηρίξει τη μαζική υιοθέτηση και την υψηλή ανάπτυξη χωρίς επαχθές τέλη. Ως εκ τούτου, η πρόβλεψη τιμών IOST είναι αρκετά ανοδική στις προοπτικές της.

Βραχυπρόθεσμες προβλέψεις.

Αλλαγή τιμής
1 ημέρα 0,020 $ 5,9%
1 εβδομάδα 0,028 $ 44,59%
1 μήνα 0,019 $ -1,72%
6 μήνες 0,022 $ 16,81%
1 χρόνος 0,026 $ 37,9%

Μακροπρόθεσμη πρόβλεψη.

Αλλαγή τιμής
2022 0,026 $ 37,9%
2023 0,031 $ 63,63%
2024 0,036 $ 87,82%
2025 0,041 $ 115,09%

Πρόβλεψη τιμής IOST 2021.

Η IOST διαπραγματεύεται σταθερά στις αρχές του 2021, παρά την υποχώρηση στις 24ωρες συναλλαγές. Ως εκ τούτου, τα αλγοριθμικά μοντέλα που έχουμε συγκεντρώσει προβλέπουν ότι θα υπάρξουν περισσότερα οφέλη εντός του 2021, μαζί με κάποια υγιή απόσυρση στην πορεία.

Οι τελευταίες ειδήσεις που βγήκαν από το IOST κατά τη στιγμή της σύνταξης αυτής είναι η ανακοίνωσή της ως μια από τις πρώτες παρτίδες δημόσιων blockchains που θα υποστηρίξουν το σταθερό νόμισμα του HUSD. Εάν συνεχίσουμε να βλέπουμε την άνοδο των σταθερών νομισμάτων όπως έχουμε και με τον Tether, αυτό θα μπορούσε να εκτοξεύσει ακόμη περισσότερο το IOST.

Πρόβλεψη τιμής IOST 2023.

Ένα σημαντικό άγνωστο στον προσδιορισμό του μέλλοντος του IOST είναι το DeFi. Το 2020 και το 2021 έχουν δει εκρηκτική εισροή νέων χρημάτων και χρηστών σε αποκεντρωμένες χρηματοοικονομικές πλατφόρμες και υπηρεσίες, και αναμένουμε ότι αυτό θα αυξηθεί εκθετικά τα επόμενα χρόνια. Το σημαντικότερο πρόβλημα που πλήττει τις πλατφόρμες μαζικών καταναλωτών είναι η συμφόρηση από ένα αργό, ευμετάβλητο και περιοριστικό δίκτυο.

Η υπόσχεση του IOST για επίλυση όλων αυτών θα την έκανε δελεαστική πρόταση για τις πλατφόρμες DeFi. Η συνεχής ώθηση σε αυτόν τον τομέα θα είναι καθοριστικής σημασίας για την ενίσχυση των θεμελίων της IOST στο μέλλον του χρηματοπιστωτικού συστήματος και μιας εκδημοκρατισμένης οικονομίας.

Πρόβλεψη τιμής IOST 2025.

Η αποκέντρωση θα είχε φτάσει σε μια ευρύτερη υιοθέτηση έως το 2025 και το IOST έχει τη δυνατότητα να είναι μεταξύ των κεντρικών μπλοκ αλυσίδων που ενισχύουν αυτόν τον μετασχηματισμό για όλες τις πολιτισμένες ανάγκες μας, όπως η πρόσβαση στις τραπεζικές συναλλαγές ή ακόμη και η τροφοδοσία των κοινωνικών μας μέσων ενημέρωσης.

Μεταξύ της ολοκλήρωσης άλλων μελλοντικών ενημερώσεων χάρτη πορείας, όπως συμβατότητα μεταξύ αλυσίδων με δίκτυα εκτός IOST και περαιτέρω υποστήριξη για μια διαφορετική ομάδα αποκεντρωμένων εφαρμογών όπως τα παιχνίδια, η εγγενής κρυπτογράφηση του IOST πιθανότατα θα ξεπεράσει τα υψηλά όλων των εποχών έως το 2025.

Είναι το IOST μια καλή επένδυση?

Η πρόβλεψη των τιμών IOST μας έδειξε ότι είναι μια εξαιρετική επενδυτική ευκαιρία, είτε σκοπεύετε να χρησιμοποιήσετε την εγγενή κρυπτογράφηση της για συναλλαγές και ανταλλαγές κατά μήκος των πολλών αποκεντρωμένων πλατφορμών που υποστηρίζονται από την IOST και της πλατφόρμας blockchain-as-a-service (BaaS) ή διατηρώντας για ένα μακροπρόθεσμο HODL.

Παρ ‘όλα αυτά, θα ήταν συνετό να είστε προσεκτικοί όταν εισέρχεστε σε μια αρκετά νέα αγορά όπως η IOST, καθώς έχουμε δει ασταμάτητα συναλλαγές από αργά. Το IOST έχει ήδη έναν μακρύ κατάλογο επιτευγμάτων και στόχων υπό την ιδιότητά του για να προετοιμάσει την τεχνολογία blockchain για ευρεία υιοθέτηση, χωρίς τα ταυτόχρονα ελαττώματα να ακυρώσει αυτήν την εμπειρία.

Σε σύγκριση με τα ανταγωνιστικά blockchain όπως το Ethereum, το NEO, το EOS ή το Cardano, το IOST ξεκίνησε το αρχικό του δίκτυο με τη δυνατότητα επεξεργασίας 7.000-8.000 συναλλαγών ανά δευτερόλεπτο (TPS). Θεωρητικά, είναι εύκολο να κλιμακωθεί το δίκτυο χωρίς άδεια της IOST για να επεξεργαστεί έως και 100.000 TPS, με χρόνο αποκλεισμού μόλις 0,5 δευτερολέπτων που θα μπορούσε να βελτιωθεί περαιτέρω στο δρόμο και χωρίς να επιβληθούν στους συμμετέχοντες στο δίκτυο η αστάθεια των υψηλών τελών αερίου.

Ως δίκτυο που προσφέρει το δομικό στοιχείο ενός μέλλοντος όπου δημιουργούνται μαζικά αποκεντρωμένα οικοσυστήματα, το IOST σίγουρα έχει καλή υπόσχεση.

Είναι επίσης πρόθυμοι να ακολουθήσουν μια πιο προληπτική προσέγγιση για να βοηθήσουν στην οικοδόμηση αυτού του μέλλοντος. Το IOST είναι φιλικό προς τους προγραμματιστές παρέχοντας μια γρήγορη και ισχυρή εικονική μηχανή που βοηθά στη διαδικασία ανάπτυξης. Έχουν επίσης έτοιμα κιτ SDK για να δημιουργούν εύκολα dApps που τροφοδοτούνται από το IOST, με την ευκολία χρήσης mainstream γλωσσών κωδικοποίησης.

Το IOST ξεκίνησε δύο πρωτοβουλίες για να επιταχύνει καλύτερα αυτήν την ανάπτυξη. Το Theseus είναι μια ειδική ομάδα έρευνας και ανάπτυξης dApp, ενώ το Bluehill είναι ένα πρόγραμμα επιταχυντών 50 εκατομμυρίων δολαρίων που βοηθά τους προγραμματιστές να δημιουργήσουν περισσότερα στην πλατφόρμα.

Πώς να αγοράσετε το IOST?

Ως το μεγαλύτερο χρηματιστήριο κρυπτονομισμάτων παγκοσμίως κατ ‘όγκο, το Binance είναι φυσικά ένα καλό μέρος για να ξεκινήσετε να αγοράζετε οποιαδήποτε ποικιλία από μάρκες. Ως εκ τούτου, το IOST μπορεί εύκολα να βρεθεί εδώ, καθώς και άλλες αγορές, όπως OKEx, Upbit, Huobi, Bithumb, MXC, KuCoin, Bittrex και πολλά άλλα. Θα μπορούσατε πάντα να χρησιμοποιείτε ιστότοπους όπως CoinMarketCap, ή CoinGecko για να βρείτε μια πιο ολοκληρωμένη λίστα όλων των ανταλλαγών που προσφέρουν αντιστοίχιση για το IOST.

Περισσότερες πληροφορίες για το IOST.

Το IOST είναι η εγγενής κρυπτογράφηση του επώνυμου blockchain IOST. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί με διάφορους τρόπους εντός του αποκεντρωμένου οικοσυστήματος, όπως χρησιμοποιείται για πληρωμές αγαθών και υπηρεσιών που ανταλλάσσονται σε μια αγορά που τροφοδοτείται από IOST, πληρώνει τέλη ή κερδίζει προμήθειες για την εκτέλεση έξυπνων συμβάσεων, επεξεργάζεται συναλλαγές ή χρησιμοποιεί κοινόχρηστους πόρους όπως χώρος αποθήκευσης, πληρωμές ως επιβράβευση για τη συνεισφορά υπολογιστικών πόρων για την ασφάλεια του δικτύου IOST ή την ανταλλαγή με άλλα διακριτικά που υποστηρίζονται από IOST τρίτου μέρους.

Το blockchain του IOST, εν τω μεταξύ, είναι ένα αποκεντρωμένο δίκτυο υψηλής ταχύτητας με στόχους να γίνουν τα θεμέλια μιας νέας ψηφιακής οικονομίας που βασίζεται σε αποκεντρωμένες πλατφόρμες και υπηρεσίες. Φιλοξενεί 401747 λογαριασμούς στο κύριο δίκτυο κατά τη στιγμή της σύνταξης, έχοντας τροφοδοτήσει πάνω από 552 εκατομμύρια συναλλαγές, με περισσότερα από 930 έξυπνα συμβόλαια και 474 κόμβους.

Βασίζεται σε έναν καινοτόμο, πρωτοποριακό Βυζαντινό αλγόριθμο συναίνεσης Proof-of-Believability (PoB) για τη διαχείριση του blockchain IOST. Υποστηρίζεται από μια διαδικασία αποκεντρωμένων διαδικασιών ψηφοφορίας και σχηματισμού επιτροπών μέσω ενός ειδικά σχεδιασμένου συστήματος σημείων που ονομάζεται «Servi» για να αποφασίζει και να εναλλάσσεται μέλη της διοικητικής επιτροπής.

Ο αριθμός των μπλοκ που παράγονται από κάθε μέλος είναι ανάλογος με τον αριθμό των ψήφων που έχουν ληφθεί, διασφαλίζοντας ότι η παραγωγή μπλοκ παραμένει πραγματικά αποκεντρωμένη, αλλά με τα πλεονεκτήματα των δικτύων dPoS που επιτρέπουν υψηλή κλιμάκωση και ταχύτητες απόδοσης.

Άλλες καινοτομίες περιλαμβάνουν έναν μηχανισμό «Micro State Block» για την ελαχιστοποίηση του κόστους αποθήκευσης για τους επικυρωτές κόμβων, τον μηχανισμό «Efficient Distributed Sharding» (EDS) που κάνει τα θραύσματα αρκετά μεγάλα για την εκτέλεση περισσότερων συναλλαγών με ταχύτητα, ενώ είναι επίσης εξαιρετικά ανθεκτικό στη μεροληψία, «TransEpoch» που εξασφαλίζει τις επικυρώσεις-προς-θραύσματα αναθέσεις κατά τη διάρκεια της εποχής μετάβασης διατηρώντας ταυτόχρονα τη λειτουργικότητα του δικτύου και το «Atomix» ως πρωτόκολλο inter-shard δύο βημάτων που διασφαλίζει την ατομικότητα των συναλλαγών.

συμπέρασμα.

Συμπερασματικά, όπως είναι προφανές με την πρόβλεψη των τιμών IOST, το IOST είναι ένα καλό έργο που πρέπει να εξεταστεί αν σκέφτεστε να το προσθέσετε στο σωρό της επένδυσής σας, με μια καλή ανοδική οργανική ανάπτυξη που πρέπει να ακολουθήσετε. Το δίκτυο blockchain χωρίς άδεια της IOST προσφέρει όχι μόνο υψηλές ταχύτητες συναλλαγών, υψηλή επεκτασιμότητα και χαμηλές χρεώσεις, αλλά διασφαλίζει το αμετάβλητο δεδομένων που βασίζεται σε ένα ισχυρό αποκεντρωμένο δίκτυο.

Επιδιώκει επίσης τη συνεχή επέκταση της χρήσης του μέσω προληπτικών μέτρων για να βοηθήσει τους προγραμματιστές να δημιουργήσουν ένα ευρύτερο οικοσύστημα πλατφορμών για να τρέχουν στο IOST και να προχωρήσουν στο ώριμο αλλά ως ανεξερεύνητο έδαφος Internet-of-Services, πιθανώς το επόμενο μεγάλο πράγμα μετά ΙΩΤ.

Η κύρια απειλή του είναι ο αυξημένος ανταγωνισμός από άλλα, πιο καθιερωμένα και δημοφιλή blockchain όπως το Ethereum, το EOS, το NEO ή το Cardano. Με κάθε blockchain να αντιμετωπίζει το ίδιο ζήτημα της απόδοσης, της επεκτασιμότητας και της σταθερότητας του δικτύου, μπορεί να ασκήσει αυξημένη πίεση στο IOST.

Ωστόσο, ο αλγόριθμος PoB είναι ένας μοναδικός τύπος USP εντός του χώρου blockchain, με μια δομή διακυβέρνησης που είναι απολύτως διαφανής και αποκεντρωμένη. Αυτό από μόνο του είναι αρκετό για να διαχωρίσει το IOST από το πλήθος, και σίγουρα αυτό θα κάνει τις πλατφόρμες DeFi και οι προγραμματιστές dAPP να σκεφτούν δύο φορές πριν επιλέξουν σε ποια πλατφόρμα θα χτίσουν το μέλλον τους.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Please Follow Us
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner