IOST-prisforudsigelse (IOST) til 2021, 2023 og 2025.

Hvis du for nylig er blevet opmærksom på denne lille ting, der hedder ‘decentralisering’, har du muligvis hørt om navnet ‘IOST’ knyttet til den. IOST er blandt de varmere blockchains derude med en kryptokurrency, der hjælper med at drive et decentraliseret Internet-of-Services-økosystem bygget på virkelig decentraliseret regeringsførelse, høj gennemstrømningshastighed og stor skalerbarhed.

I betragtning af hvor meget potentiale for vækst og masseadoption der er for tjenester som DeFi og den bredere implementering af dApps til at styrke dine daglige behov, forudsiger vores IOST-prisforudsigelse en lovende fremtid.

Decentraliseringen af ​​alle ting er begyndt og vokser allerede hurtigt ind i alle aspekter af vores liv; gennem finansielle tjenester, sociale medier, blogging, spil, markedspladser og endda spil.

Da vi begynder at se disse vokse sig stadig større sammen med en voksende brugerbase, har vi imidlertid trukket os mod den ældgamle fjende af blockchains; transaktionshastighed, høje gasafgifter og skalerbarhed. IOSTs blockchain løser alt dette og mere, så læs videre i vores IOST-prisforudsigelse for at afgøre, hvorfor vi har knyttet så gode forhåbninger til dette unge projekt.

IOST-prisforudsigelse

IOST historisk prisanalyse.

IOST’er native cryptocurrency er IOST-token, en forkortelse af ‘Internet-of-Services Token.’ IOST afholdt et privat salg den 3. januar 2018, der kun blev deltaget af store institutionelle investorer. Det solgte 40% af den samlede forsyning til disse investorer efter at have rejst $ 35 millioner ether (ETH) for at fortsætte med at finansiere IOST-blockchain-udviklingen..

Ifølge historiske handelsdata fra Messari og CoinMarketCap begyndte det at handle offentligt omkring midten af ​​januar 2018. Næsten med det samme toppede det et højeste niveau på $ 0.136500 $ den 24. januar 2018. Det korrigerede senere igen ned igen i marts 2018, før det steg opad i maj 2018. Siden det andet højdepunkt i maj har IOST dog for det meste handlet inden for rækkevidde, inden den derefter har nået et laveste niveau på 0,001562 $ den 13. marts 2020..

Nuværende pris, markedsværdi, & Leveringsdetaljer.

Ifølge Messaris volatilitetsindeks måling for kryptokurver er IOST relativt mere ustabil end andre tokens i betragtning af dens størrelse og markedsværdi. Som sådan skal du være forsigtig, når du går ind på dette marked. I skrivende stund (19. januar 2021) værdiansættes IOST til $ 0,019434, et tab på 6,07% i 24-timers handel. Til sammenligning vil dette sænke IOST 85,76% fra dets all-time high og op 1.144,17% fra dets all-time low.

CoinMarketCaps data viser, at du ville have markeret et tab på 17,36% på dit investeringsafkast, hvis du havde deltaget i IOSTs private token-salg. IOST har en samlet begrænset forsyning på 22.306.434.689 IOST med en cirkulerende forsyning på 16.374.175.762 IOST. Med en markedsværdi på $ 318.222.387 er IOST den 76. største kryptokurrency på markedet. Interessant nok viser Messaris målinger, at 31,30% af dets tokens i omløb (3.760.798.379,00 IOST) bliver indsat, med et gennemsnitligt årligt udbytte på 12,65%.

iostokenIOST (IOST)

Rang: 80$ 0,044843 Pris (BTC) Ƀ0,00000100 Markedskap$ 830,09 MVolumen$ 243,75 M24h Ændring0,66% Samlet forsyning22,40 B IOST

IOST (IOST) Forudsigelser om fremtidig prisprognose.

IOSTs tilbud om en alsidig og udviklervenlig blockchain-as-a-service (BaaS) platform gør det utrolig nemt at opbygge fremtiden for et decentraliseret og magtfuldt Internet-of-Services-økosystem. Du kan tjekke websteder som f.eks DappRadar eller DappReview for at finde det fulde økosystem af IOST.

Dens blockchain kan skabe decentraliserede applikationer og platforme i ny tidsalder sammen med tilførsel af smarte kontrakter med høj kapacitet og meget skalerbar arkitektur, der kan understøtte masseadoption og høj vækst uden byrdefulde gebyrer. Som sådan er vores IOST-prisforudsigelse ret bullish på sine udsigter.

Kortsigtet prognose.

AfterPriceChange
1 dag $ 0,020 5,9%
En uge 0,028 $ 44,59%
1 måned $ 0,019 -1,72%
6 måneder 0,022 $ 16,81%
1 år 0,026 $ 37,9%

Langsigtet prognose.

AfterPriceChange
2022 0,026 $ 37,9%
2023 $ 0,031 63,63%
2024 $ 0,036 87,82%
2025 0,041 $ 115,09%

IOST-prisforudsigelse 2021.

IOST har handlet på et solidt grundlag i begyndelsen af ​​2021 på trods af tilbagetrækningen i 24-timers handel. Som sådan forudsiger de algoritmiske modeller, som vi har samlet, at der vil være flere gevinster inden for 2021 sammen med en sund tilbagetrækning undervejs.

De seneste nyheder, der kom ud af IOST i skrivende stund, er dens meddelelse som en af ​​de første partier af offentlige blockchains, der understøtter den HUSD dollar-fastgjorte stabile mønt. Skulle vi fortsætte med at se stigningen i stabile mønter, som vi har med Tether, kan dette muligvis ødelægge IOST endnu mere.

IOST-prisforudsigelse 2023.

En stor ukendt til bestemmelse af fremtiden for IOST er DeFi. 2020 og 2021 har haft en eksplosiv tilstrømning af nye kontanter og brugere til decentrale finansielle platforme og tjenester, og vi forventer, at dette vil vokse eksponentielt i de næste par år. Det største problem, der plager masseforbrugerplatforme, er ved at blive flaskehalset af et langsomt, ustabilt og restriktivt netværk.

IOSTs løfte om at løse alt dette ville gøre det til et fristende forslag for DeFi-platforme. Et fortsat skub i denne sektor vil være afgørende for at cementere IOSTs fundament i fremtiden for det finansielle system og en demokratiseret økonomi.

IOST-prisforudsigelse 2025.

Decentralisering ville have nået en bredere vedtagelse inden 2025, og IOST har potentialet til at være blandt de centrale blokeringer, der styrker denne transformation for alle vores civiliserede fornødenheder såsom adgang til bankvirksomhed eller endda styring af vores sociale mediefeeds.

Mellem færdiggørelsen af ​​andre fremtidige køreopdateringer som krydskædekompatibilitet med ikke-IOST-netværk og yderligere support til en forskelligartet gruppe af decentraliserede applikationer såsom spil, vil IOSTs oprindelige kryptokurrency sandsynligvis bryde forbi sine tiders højder inden 2025.

Er IOST en god investering?

Vores IOST-prisforudsigelse har vist, at det er en fremragende investeringsmulighed, uanset om du planlægger at bruge sin oprindelige kryptokurrency til at handle og udveksle langs de mange decentraliserede platforme drevet af IOST og dens blockchain-as-a-service (BaaS) platform eller holde det til en langvarig HODL.

Ikke desto mindre vil det være klogt for dig at være forsigtig, når du går ind på et ret ungt marked som IOST, da vi har set hakket handel for sent. IOST har allerede en lang liste over præstationer og mål under bæltet til at forberede blockchain-teknologi til bred mainstream-adoption uden dens samtidige mangler for at ophæve den oplevelse.

Sammenlignet med konkurrerende blockchains som Ethereum, NEO, EOS eller Cardano lancerede IOST sit oprindelige hovednet med evnen til at behandle 7.000-8.000 transaktioner per sekund (TPS). Teoretisk er det let muligt at skalere IOSTs tilladelsesløse netværk til at behandle op til 100.000 TPS med en blokeringstid på kun 0,5 sekunder, der kunne forbedres yderligere ad vejen og uden at pådrage netværksdeltagere volatiliteten ved høje gasafgifter.

Som netværket, der tilbyder byggestenen i en fremtid, hvor decentrale økosystemer skabes massevis, har IOST bestemt et godt løfte.

De er også ivrige efter at tage en mere proaktiv tilgang til at hjælpe med at opbygge den fremtid. IOST er udviklervenligt ved at levere en hurtig og kraftfuld virtuel maskine til at hjælpe med udviklingsprocessen. De har også færdige SDK-sæt til nemt at oprette dApps drevet af IOST, med bekvemmeligheden ved at bruge almindelige kodningssprog.

IOST har lanceret to initiativer for bedre at fremskynde denne vækst. Theseus er et dedikeret internt dApp-forsknings- og udviklingsteam, mens Bluehill er et $ 50 millioner acceleratorprogram, der hjælper udviklere med at skabe mere på platformen.

Sådan køber du IOST?

At være den største kryptokurrencyudveksling globalt efter volumen, er Binance naturligvis et godt sted at starte for at købe i enhver række tokens. Som sådan kan IOST let findes her såvel som andre markedspladser, såsom OKEx, Upbit, Huobi, Bithumb, MXC, KuCoin, Bittrex og mange flere. Du kan altid bruge websteder som CoinMarketCap, eller CoinGecko for at finde en mere omfattende liste over alle børser, der tilbyder parring til IOST.

Flere oplysninger om IOST.

IOST er den oprindelige kryptokurrency i den eponyme IOST-blockchain. Det kan bruges på en række måder inden for det decentrale økosystem, såsom at blive brugt til betaling af varer og tjenester, der udveksles på en IOST-drevet markedsplads, betale for gebyrer eller tjene provision for at køre smarte kontrakter, behandle transaktioner eller bruge delte ressourcer såsom lagerplads, betalinger som en belønning for at bidrage med beregningsressourcer til sikring af IOST-netværket eller bytte til andre tredjeparts IOST-drevne tokens.

IOSTs blockchain er i mellemtiden et højhastigheds decentraliseret netværk med mål om at blive grundlaget for en ny digital økonomi bygget op omkring decentrale platforme og tjenester. Det er 401747-konti på sit hovednet i skrivende stund og har kørt over 552 millioner transaktioner med mere end 930 smarte kontrakter og 474 noder.

Det kører på en innovativ, banebrydende ProB-of-Believability (PoB) byzantinsk konsensusalgoritme til at styre IOST-blockchain. Det understøttes af en proces med decentral afstemning og komités dannelsesprocedurer gennem et specielt designet punktsystem kaldet ‘Servi’ til at beslutte og rotere medlemmer af regeringsudvalget.

Antallet af blokke produceret af hvert medlem er proportional med antallet af modtagne stemmer, hvilket sikrer, at blokproduktionen forbliver virkelig decentraliseret, men med fordelene ved dPoS-netværk, der giver mulighed for høj skalerbarhed og gennemstrømningshastigheder.

Andre innovationer inkluderer en ‘Micro State Block’ -mekanisme for at minimere lageromkostningerne for node-validatorer, ‘Effektiv Distribueret Sharding’ -mekanisme (EDS), der gør shards tilstrækkeligt store til at køre flere transaktioner med hastighed, samtidig med at de er stærkt bias-resistente, ‘TransEpoch’ der sikrer validatorer-til-shards-tildelinger under epokeovergang, samtidig med at netværksoperabilitet opretholdes og ‘Atomix’ som en to-trins inter-shard-protokol, der sikrer transaktionens atomicitet.

Konklusion.

Som det tydeligt fremgår af vores IOST-prisforudsigelse, er IOST et godt projekt at undersøge, hvis du overvejer at føje det til din investeringsbunke med en god opadgående organisk vækst at følge. IOSTs tilladelsesløse blockchain-netværk medfører ikke kun høje transaktionshastigheder, høj skalerbarhed og lave gebyrer, men det sikrer dataændring bygget på toppen af ​​et robust decentralt netværk.

Det forfølger også fortsat udvidelse af brugen gennem proaktive tiltag for at hjælpe udviklere med at skabe et bredere økosystem af platforme til at køre på IOST og komme fremad i det modne, men lige så uudforskede område Internet-of-Services, potentielt den næste store ting efter IoT.

Dens største trussel er øget konkurrence fra andre, mere veletablerede og populære blockchains som Ethereum, EOS, NEO eller Cardano. Med hver blockchain, der tackler det samme spørgsmål om kapacitet, skalerbarhed og netværksstabilitet, kan det medføre øget pres på IOST.

Imidlertid er PoB-algoritmen en enestående USP inden for blockchain-rummet med en styringsstruktur, der er helt gennemsigtig og decentraliseret. Dette alene er nok til at adskille IOST fra mængden, og det vil helt sikkert få DeFi-platforme, og dAPP-udviklere tænker to gange, før de vælger, hvilken platform de vil bygge deres fremtid på.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Please Follow Us
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner