Kuinka ostaa laskuja (DRC) vuonna 2021 [Vaiheittainen ostajan opas]

Useimmat salausmerkit on rakennettu yhteisön ympärille, ja juuri tämä yhteisö saa ne menestymään tai epäonnistumaan. Bitcoinin kaltaiselle kolikolle se on saanut maailmanlaajuisen tuen ja on edelleen saamassa laajaa käyttöä. Tässä oppaassa tarkastelemme kuinka ostaa Decred. Decred on alkuperäisen bitcoin-koodin haarukka ja keskittyy On-Chain-hallintoon ja konsensusmekanismiin.

Decred-yhteisö perustuu hallintojärjestelmiin, jotka antavat yhteisölle viralliset oikeudet tehdä ja hallita konsensusta ja projektitason päätöksiä. Yrityksen O vuonna 2016 perustaman Decredin kasvu on ollut vaikuttavaa verrattuna joihinkin saman alkuperän rahakkeisiin.

Decred yhdistää sekä työn todistamista että vaakaa koskevan konsensuksen algoritmin ja luo yhteisön oikeudenmukaisempien päätösten tekemiseksi. Tässä oppaassa tarkastelemme, miten voit ostaa Decredin, parhaat lompakot merkin pitämiseen ja parhaat vaihdot ostaa DRC: tä.

PIKAOPAS: Kuinka ostaa Decred (DCR)

1. Siirry Binance-verkkosivustolle

2. Rekisteröidy ja tarkista tilisi

3. Aseta 2FA

4. Napsauta Exchange-välilehteä

5. Valitse pari, jonka haluat vaihtaa DCR / ETH tai DCR / BTC

6. Napsauta “Osta tilaus” -kohtaa ja tee tilauksesi odottamaan tilauksesi täyttymistä Tilaus-välilehden kautta

7. Olet nyt jonkin DCR: n ylpeä omistaja

Mene Binanceen

Mistä ostaa Decred DCR – 5 parasta pörssiä

Yksi vähiten kysyttyjä merkkejä ostettaessa on – Miksi ostat tunnuksen? Useimmat ihmiset ostavat rahakkeen, koska he uskovat projektiin; toisille se on ehdottomasti voittoa / sijoittamista varten, kun taas joillekin he pyrkivät panostamaan tällaisiin rahakkeisiin.

miten ostaa Decred

Huolimatta siitä, miksi haluat ostaa rahakkeen, sinun on kuitenkin käytävä läpi vaihto. Salausvaihto tarjoaa sinulle helpon pääsyn ostamaan ja myymään valitsemaasi merkkiä. Kun valitset lompakon rahakkeen ostamiseen, sinun on otettava huomioon tietyt tekijät, kuten valuutta, jolla ostat, ja pörssissä tuetut salausparit. 

NameDeposit MethodBuy
Binance

binäärivaihto

 • Pankkisiirto (ACH)
 • pankkisiirto
 • Kryptovaluutta
 • Luottokortti
 • Tilisiirto
Arvostelu: 5

Siirry kohtaan Osta

Kraken

 • Sähköinen varojen siirto
 • Pankkisiirto (SEPA)
 • Tilisiirto
 • Ethana huoltajuus
Arvostelu: 5

Siirry kohtaan Osta

Huobi

 • Luottokortti
 • PayPal
 • TransferWise
 • Salaus
Arvostelu: 5

Siirry kohtaan Osta

YoBit

 • Salaus
 • Luottokortti
 • Luottokortti
Arvostelu: 5

Siirry kohtaan Osta

OKEX

 • Salaus
 • Luottokortti
 • Pankkisiirto
 • Luottokortti
Arvostelu: 5

Siirry kohtaan Osta

Vaiheittainen opas purettujen ostamiseen 

Yksi asioista, joita ostajat tutkivat ennen kolikon ostamista, ovat sen historialliset tiedot. Sillä Decred, sen ICO pidettiin helmikuussa 2016, ja hinta siirtyi alle 1 dollarista 2,39 dollariin. Härkäajojen aikana vuosina 2017 ja 2018 se kärsi takaiskusta hinnan laskiessa vain 70-80 senttiä, ja sitten se nousi jopa 110-120 dollariin. Kuukausien ajan vuonna 2020 hinta pysyi alle 20 dollarin, ja loppuvuodesta hinta nousi 20 dollarin rajan yli nykyiseen hintaan. Toistaiseksi sen hintapolku sen alkuperäisestä noususta, hinnan pudotuksesta, härkäajosta ja kaatumisesta nykyiseen nousuunsa on samanlainen kuin useimpien viime vuosikymmenen loppupuolella käynnistettyjen rahakkeiden kasvumalli. DCR on osoittanut tasaista kasvumallia, ja tässä on opas Decredin ostamiseen joissakin pörsseissä.

Kuinka ostaa Decred Huobista

Vaihe 1: Luo tili Huobi Global -palveluun ja vahvista tilisi ja tee KYC

Vaihe 2: Napsauta Huobi-sivun yläosassa olevaa saldoa ja siirry sitten kohtaan “Exchange Account” tallettaaksesi USD: si. Muunna USD BTC: ksi

Vaihe 3: Etsi DCR ja napsauta DCR / BTC-paria. 

Vaihe 4: Tarkista ensin saldosi varmistaaksesi, että olet tehnyt USD- tai BTC-talletuksesi, syötä sitten ostamasi DCR-määrä ja napsauta sitten ostaa.   

HUOMAUTUS Voit joko ostaa markkinatilauksen tai rajoittaa tilausta DCR: n ostamiseen. Voit myös käyttää stop-loss -tilausta, jos päätät käydä kauppaa lyhyellä aikavälillä tappioiden estämiseksi.    

Näin ostat Decred YoBit-palvelussa

Vaihe 1: Luo tili YoBitissa, vahvista tilisi ja siirry sitten asetuksiin 2FA: n asettamiseksi.

Vaihe 2: Napsauta Yobitin verkkosivuston yläosassa olevaa saldoa, napsauta BTC ja tallenna BTC. Voit myös valita tallettaa fiat valitsemalla talletusmenetelmien luettelosta. Voit vierittää sivun loppuun kohtaan Odottavat talletukset varmistaaksesi, että tapahtumasi on suoritettu. 

Vaihe 3: Siirry kohtaan “Kauppa”, joka on DCR-sivun etsinnän vasemmassa yläkulmassa, valitse oikea pari ja kirjoita ostamasi summa, järjestelmä laskee kaupankäyntimaksut automaattisesti. Sinun on päivitettävä sivu tarkistaaksesi ostoksesi saldo-osiossa. 

Vaihe 4: Voit myös käyttää YoBit-chat-osiota kommunikoida muiden kauppiaiden kanssa parempaa kauppaa varten. Voit nyt siirtää DCR-muistisi haluamaasi lompakkoon. 

Parhaat lompakot, joilla on vähennetty DCR

DCR: n on kulunut kuukausia siirtyä alle 20 dollarin sijasta yli 100 dollarin sijaintiin. Kolikon pitäminen pitkiä aikoja pörssissä voi olla huono idea. Jos ajattelet pitkällä aikavälillä, on turvallisempaa pitää kolikot lompakossa. Tässä ‘How to buy Decred’ -oppaassa tarkastelemme parhaita lompakoita DCR: n säilyttämiseen. Decrediä tukevat laitteistolompakot, ja sillä on oma virallinen lompakko, Decrediton, GUI-lompakko Windowsille, macOS: lle ja Linuxille. Useimmat salauskäyttäjät suosivat matkapuhelimia Androidille ja iOS: lle, koska se antaa heille pääsyn tien päällä. Tässä on joitain lompakoita, joiden avulla voit tallentaa DCR: n. 

NameTypeGet
TREZOR Yksi

trezor yksi

 • Laitteisto
Arvostelu: 5

Hanki Wallet

Ledger Nano S

 • Laitteisto
Arvostelu: 5

Hanki Wallet

Exodus-lompakko

 • Matkapuhelin
Arvostelu: 5

Hanki Wallet

Luota lompakkoon

 • Matkapuhelin
Arvostelu: 5

Hanki Wallet

Lisätietoja Decredistä [UKK]

Mikä on Decred?

Decred käynnisti helmikuussa 2016 Jake Yocom-Piatt yrityksen 0 alaisuudessa. Decred on bitcoin-haarukka, jolla on paljon vaikutusta; se on kuitenkin suunniteltu ratkaisemaan joitain blockchain-hallintaan liittyviä kysymyksiä. Decred toimii kahden yksimielisyysmekanismin yhdistelmänä: Vaarnan (PoS) ja Työn todistuksen (PoW). PoW: n ja PoS: n ainutlaatuista yhdistelmää hallitaan julkisella alustalla nimeltä Politeia. Koska Decred keskittyy lohkoketjun hallintaan, se luo demokraattisen konsensuksen keskitetyn kaivostoiminnan sijaan, joka vaivaa bitcoinia. Koska hallinto on yhteisöpohjaista, yhteisön jäsenet tekevät ehdotuksen jättämisen, seulonnan, tarkastuksen ja äänestyksen Decred-ekosysteemin kehityksestä. Jotta ekosysteemi voisi keskittyä hajautettuun hallintotapaan, DCR-tunnusta käytetään tapahtumien suorittamiseen järjestelmässä. 

Onko Decred hyvä sijoitus?

DCR on kokenut kuukausien hidasta kasvua vuonna 2020, ja se on tähtitieteellisesti noussut viimeisen kuukauden aikana ja on onnistunut pysymään siellä. On monia muuttujia, jotka vaikuttavat siihen, onko kolikko hyvä sijoitus, ja useimmiten sijoittajien on tehtävä tutkimuksia niiden löytämiseksi. Dered on kuitenkin osoittautunut oikeudenmukaiseksi investoinniksi, jossa on enemmän parannuksia ja enemmän kumppanuuksia. Decred todennäköisesti saavuttaa ja ylittää alkuperäisen ATH-arvonsa.   

Tietoja Decred (DCR) -tunnisteesta

DCR-merkkien enimmäismäärä on 21 000 000, ja noin 60% näistä merkkeistä on tällä hetkellä liikkeessä. Kirjoitushetkestä lähtien Decredin hinta on 105,63 dollaria ja 24 tunnin kaupankäyntivolyymi 54 214 792 dollaria. Pelkästään Binancessa DCR / BTC: n kaupankäyntivolyymi on 2 493 254 dollaria. Koska DCR-tunnuksia on 21 miljoonaa, noin 8% tunnuksesta louhittiin ennen tunnuksen käynnistämistä, 4% jaettiin ilmapisaroina. Sitä vastoin toinen puoli jaettiin yrityksen 0 hankkimien kustannusten kattamiseksi protokollan kehittämisen aikana.

Decred Team

Decred on ulkoistettu ja yhteisökeskeinen projekti. Tämä tarkoittaa sitä, että sillä on suuri tuki kasvun ja kestävyyden varmistamiseksi. Decredin asioiden kärjessä oleviin kuuluu kuitenkin; 

Jake Yocom-Piatt toimii Decredin projektinjohtajana. Hän on myös Company 0: n perustaja ja toimitusjohtaja ja ollut mukana useissa kryptovaluutta- ja blockchain-projekteissa, mukaan lukien Lightning Network Daemonin luomisessa.

Marco Peereboom toimii useiden Decred-projektissa työskentelevien tiimien suorana esimiehenä. Hän on myös yhtiön 0 tekninen johtaja ja aiemmin Dellin vanhempi arkkitehti. 

Lopullinen tuomio 

Decred keskittyy hajautetun hallinnan ongelman ratkaisemiseen lohkoketjussa. Jos projekti pystyy ylläpitämään hallintoinfrastruktuuriaan menestyksekkäästi ja siirtymään valtavirtaan, DCR: n hinta nousee. Sellaisena kuin se onkin, tunnuksella menee suhteellisen hyvin markkinoilla ja se voi lyödä uutta ATH: ta, kun kehitystä tapahtuu enemmän. Koska se on avoimen lähdekoodin, se on ilmainen ja helppo käyttää osallistua ja olla osa Decred-kasvuprosessia. Tämän ohjeen avulla voit oppia “Kuinka ostaa Decrediä” ja tulla Decred-yhteisön jäseneksi.  

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Please Follow Us
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner