Kuinka ostaa VeChain (VET) vuonna 2021: [Vaiheittainen ostajan opas]

Niille, jotka ovat uusia salausmarkkinoilla, se voi olla hieman ylivoimainen, kun yrität ostaa ensimmäisen kryptovaluuttasi; paitsi koko vaihdon käyttöliittymä on täysin uusi, mutta ellei sinulla jo ole kokemusta osakemarkkinoista, se voi olla vieläkin hämmentävämpää, kun ostettava merkki on jostain syystä yhdistetty toisen kryptovaluutan kuten Bitcoinin hintaan tai vakaalle kolikolle, kuten Tether. Tarkoittaako tämä, että sinun on ensin ostettava salaus, johon se on yhdistetty? Turhauttavasti kyllä.

Onneksi tämä artikkeli voi auttaa lievittämään joitain stressiä esittelemällä vaiheittaisen oppaan ensimmäisen kryptovaluutan ostamisesta. Tämä artikkeli on tarkoitettu erityisesti niille, jotka haluavat ostaa VeChainin VET-tunnuksen. Mutta opas voi olla helposti siirrettävissä ostettaessa muita kryptovaluuttoja.

PIKAOPAS: Kuinka ostaa VeChain

1. Siirry Binance-verkkosivustolle

2. Rekisteröidy ja tarkista tilisi

3. Aseta 2FA

4. Napsauta Exchange-välilehteä

5. Valitse pari, jonka haluat vaihtaa ammatillisen koulutuksen kanssa

6. Napsauta “Osta tilaus” -kohtaa ja tee tilauksesi odottamaan tilauksesi täyttymistä Tilaus-välilehden kautta

7. Olet nyt joidenkin ammatillisen koulutuksen ylpeä omistaja

Mene Binanceen

Mistä ostaa VeChain – 5 parasta pörssiä

NameDeposit MethodBuy
Binance

binäärivaihto

 • Pankkisiirto (ACH)
 • pankkisiirto
 • Kryptovaluutta
 • Luottokortti
 • Tilisiirto
Arvostelu: 5

Siirry kohtaan Osta

Crypto.com

 • Luottokortti
 • PayPal
 • TransferWise
 • Salaus
Arvostelu: 5

Siirry kohtaan Osta

Changelly

 • Salaus
 • Luottokortti
Arvostelu: 5

Siirry kohtaan Osta

KuCoin

 • Salaus
 • Luottokortti
 • Luottokortti
 • Paypal
Arvostelu: 5

Siirry kohtaan Osta

Atomic-lompakko

 • Salaus
 • Luottokortti
Arvostelu: 5

Siirry kohtaan Osta

1. Binanssi

Maltalla sijaitsevaa Binancea pidetään päivittäisen kaupankäynnin suurimpana kryptovaluutanvaihtona. Ei vähiten siksi, että kauppiaat voivat löytää jopa 540 erilaista kryptovaluutta, mukaan lukien VeChain.

Vaikka se oli alun perin puhtaasti salauksesta salaukseen, se voi nyt helpottaa rajoitettua määrää fiat-valuuttatalletuksia ja nostoja joko pankkisiirrolla tai viisumikortilla.

Erityisen houkuttelevan Binancen ovat sen alhaiset kaupankäyntimaksut (0,01%). Jos ostat ja pidät sen alkuperäistä tunnusta BNB, sinulla on vähemmän maksettavia maksuja. Lisäksi ei tarvita KYC: tä (Know-your-customer), kunhan talletat salauksen tilillesi. Avaat vain tilin, määrität kaksivaiheisen todennuksen, rahoitat tiliäsi tallettamalla kolikoita tai ostamalla kolikoita viisumiluottokortillasi tai pankkisiirrolla, jos vaihtoalusta tukee paikallista valuuttaa.

Käyttäjille, joilla on Yhdysvaltain passi, foorumi ilmoitti se rajoittaisi tällaisia ​​kauppiaita. Tärkein syy tähän on se, että Binance käynnisti Yhdysvaltain kansalaisille tarkoitetun erityisen vaihdon, joka täyttää kaikki sääntelyvaatimukset Binance.US.

2. Changelly

Pääkonttori Maltalla, Changelly on nimetön pörssi, jonka avulla käyttäjät voivat ostaa ja käydä kauppaa kryptovaluutoilla käymättä läpi KYC: n. Voit käyttää vaihtoa heidän verkkosivustonsa, mobiilisovelluksensa kautta (vain Android) tai useiden kolmansien osapuolten lompakoiden, kuten Trezor, Ledger, Exodus, Jaxx, Coinomi ja Edge, kautta..

Voit ostaa VeChainin toisella kryptovaluutalla tai käyttämällä luotto- tai maksukorttiasi. On kuitenkin tärkeää huomata, että luotto- tai maksukortteihin liittyvät maksut ovat huomattavasti korkeammat. Tämä johtuu siitä, että kun järjestelmä hyväksyy korttisi, sen on muunnettava fiat-valuuttasi BTC: ksi ja BTC: stä ammatilliseksi koulutukseksi.

Kaupankäyntimaksut ovat 0,5%

Ostettaessa salausta salaukseen ei ole ostorajoituksia. Kun kuitenkin ostat salauksen fiatilla, niiden rajat riippuen alueestasi, jossa asut.

3. Atomic-lompakko

Atomic-lompakko tunnetaan erittäin helppokäyttöisestä. Se tulee sekä työpöydälle että mobiiliin. Mielenkiintoista on, että tämä lompakko voi tallentaa satoja erityyppisiä kryptovaluuttoja, jopa erilaisia ​​blockchain-ekosysteemejä. Lisäksi siinä on oma vaihtopörssi. Tämä tarkoittaa, että voit vaihtaa yhden salauksen toiseen ilman, että sinun tarvitsee koskaan siirtää mitään salausvaihtoon.

Lisäksi voit käyttää luottokorttiasi salauksen ostamiseen, jälleen kaikki, lompakon sisällä. Sinun on kuitenkin maksettava maksuja.

VeChainin suhteen lompakko tukee sitä, että voit ansaita Vthoa vain pitämällä sitä.

4. Crypto.com

Crypto.com on kryptovaluutta-alusta. Se koostuu monista toisiinsa liittyvistä tuotteista ja palveluista, joilla on pääosin oma ekosysteeminsä. Sillä on oma sovellus, vaihto, Defi-vaihto ja lompakko, panostus, lainaus ja paljon muuta. Mikä tärkeintä, se myy VET-tunnuksia.

Sillä on myös omat kaksi natiivimerkkinsä, MCO ja CRO, jotka tarjoavat käyttäjälle alennuksia ja tarjouksia.

Jokainen, joka haluaa osallistua paljon, käy läpi KYC: n. Kaupankäyntimaksut ovat 0,04-0,20% päättäjille ja 0,10-0,20% ottajille. Kun ostat salauksen debit- tai luottokortilla, veloitetaan 3,5% + 10 dollaria. Talletukset ja nostot ovat ilmaisia.

Sinun tarvitsee vain ladata sovellus crypto.com verkkosivusto. Siirry sovelluskaupan linkkiin tai skannaa QR-koodi kotisivulta. Lataa sitten sovellus puhelimesta.

Kun se on ladattu, käynnistä sovellus ja seuraa henkilöllisyytesi vahvistamista.

5. KuCoin

KuCoin on Hongkongissa toimiva kryptovaluutanvaihto, joka tunnetaan monista erilaisista kryptovaluutoista. Käyttäjät voivat pitää sen alkuperäistä tunnusta KCS saadakseen alennuksia ja muita tarjouksia. Silti jopa ilman alennuksia sen palkkiot ovat melko kilpailukykyisiä.

Toisin kuin muissa pörsseissä, KYC- tai muita henkilöllisyystodistuksia ei vaadita. Lisäksi sinun on käytettävä kaksivaiheista todennusta.

Käyttäjät voivat käyttää tilinsä rahoittamiseen joko salausta, Interac E -siirtoa, debit- tai luottokorttia, Paypalia tai pankkisiirtoa..

Vaiheittainen opas kuinka ostaa VeChain Binancesta

Yksinkertaisuuden vuoksi käytämme Binance-vaihtoa havainnollistaaksemme, kuinka ostaa ammatillista koulutusta tai muuta kryptovaluutta.

Vaihe 1: Luo tili Binancessa

Hyppää vaihtoalustan kotisivulle. Täytä siellä vaaditut tiedot. Jos aiot tallettaa salauksen vain kauppaa varten, sinun tarvitsee vain antaa sähköpostiosoitteesi.

Vaihe 2: Määritä kaksivaiheinen todennus

Tässä vaiheessa Binance pyytää sinua määrittämään kaksivaiheisen todennuksen tai 2FA: n. Tämä auttaa parantamaan tiliäsi. Sinun on ladattava Google Authenticator puhelimeesi. Seurauksena on, että kun kirjaudut sisään tai suoritat peruutustoiminnon tai muita keskeisiä toimintoja, puhelimestasi ilmestyy yksilöllinen koodi, joka sinun on annettava vahvistukseksi.

Vaihe 3: Talleta kolikot

Tämä osa on tarkoitettu vain niille, jotka tallettavat kryptovaluutan kaupankäynnin aloittamiseksi tai toisen tunnuksen ostamiseksi.

Kun olet määrittänyt tilisi, siirry näytön yläosaan ja napsauta Market. Siellä voit nähdä, minkä kolikon tai rahakkeen kanssa VeChain on yhdistetty. Tällä hetkellä ammatillinen koulutus yhdistetään enimmäkseen muun muassa BTC: n, USDT: n, ETH: n ja BNB: n kanssa.

Kun olet valinnut käytettävän pariksi liitetyn tunnuksen, siirry lompakon osaan alla olevan kaavion mukaisesti. Selaa Binancen tukemia kolikoita alaspäin, kunnes löysit talletettavan kolikon tyypin. Pystyt myös käyttämään tätä osoitetta varojen lähettämiseen muille vaihtoalustoille.

Kopioi kyseisen kolikon ainutlaatuinen osoite, jotta voit siirtää varat yksityiseltä lompakolta.

Vaihe 4: Vaihda kolikkosi VeChainiin

Kun kolikko on talletettu turvallisesti tilillesi, voit siirtyä näytön yläosaan ja napsauttaa Vaihda. Kun olet siellä, sinulla on alkuun käyttää joko ‘Basic’ tai ‘Advanced’ kaupankäyntialustaa. Jos olet uusi, on suositeltavaa aloittaa edellisellä.

Kun olet löytänyt paritetun tunnuksen ammatillisen koulutuksen kanssa ja ostanut sen, näet uuden kolikon ilmestyvän Binance-tilillesi.

Vaikka Binancen kaltaiset pörssit yrittävät tehdä alustasta turvallisen kolikoillesi, on erittäin suositeltavaa, että ellet aio käyttää äskettäin hankittua rahastoa jatkaaksesi kauppaa, siirrä ne yksityiseen lompakkoon, jotta et menetä riskiä Binance kärsii koskaan hyökkäyksestä, tai mistä tahansa syystä pörssi estää käyttäjiä nostamasta varojasi. Vanhan sanonnan mukaan “ei avaimiasi, ei salaustasi”.

Vaihe 5: Vedä VeChain-tunnuksesi pois

Hyppää takaisin lompakkoon ja napsauta “Peruuta”. Kirjoita alla olevan kaavion mukaisesti VeChainin lyhenne tai koko nimi.

Kopioi julkinen osoite yksityisestä lompakostasi ja liitä se vastaanottajan VeChain-osoitteeseen. Huomaa, että sinun on vedettävä vähintään 200 VET-tunnusta. Nostomaksu on 100 ammatillista koulutusta.

Syötä tämän jälkeen nostosumma. Järjestelmä laskee automaattisesti käsittelymaksun ja antaa todellisen saapumissumman: todellinen saapumissumma = nostosumma-nostomaksu. Paina sitten Lähetä.

Parhaat lompakot VeChain VET: n pitämiseen

NameTypeGet
Ledger Nano X

 • Laitteisto
Arvostelu: 5

Hanki Wallet

Ledger Nano S

 • Laitteisto
Arvostelu: 5

Hanki Wallet

Exodus-lompakko

 • Matkapuhelin
Arvostelu: 5

Hanki Wallet

Atomic-lompakko

 • Desktop Client
 • Matkapuhelin
Arvostelu: 5

Hanki Wallet

Luota lompakkoon

 • Matkapuhelin
Arvostelu: 5

Hanki Wallet

1. VeChainThor-matkapuhelin

VeChainThor-mobiililompakko on virallinen VeChainThor-lykkäys, joka ei ole vapaaehtoinen – yhteensopiva VET-, Vtho- tai muiden VeChain-lohkoketjussa toimivien apuohjelmien (VIP-180) ja NFT-tiedostojen (VIP-181) tallentamiseen. Tämä tarkoittaa, että et voi tallentaa muita tunnuksia, jotka eivät ole vakiomerkkejä – esim. Ethereum, Algorand jne..

Siinä on vankka suojausjärjestelmä, joka tekee siitä erittäin helppokäyttöisen. Puhumattakaan siitä, että sen esteettiset ominaisuudet tekevät siitä näyttävän ammattimaiselta ja siistiltä. Se on yhteensopiva IOS- ja Android-matkapuhelinten kanssa. On kuitenkin korostettava, että se on kuuma lompakko. Tämä tarkoittaa, että tarvitset internetiä salauksen hallintaan, ellet käytä tarkkailulompakko-ominaisuutta.

Tällä hetkellä se on saatavana vain mobiiliominaisuutena, mutta työpöytäominaisuutta kehitetään. Kuten useimmat lompakot, se on yksityinen, joten ei tarvita Know-Your-Customeria (KYC). Ja kyllä, ammatillisen koulutuksen pitäminen luo Vtho-tunnuksia suoraan lompakkoon. Voit myös vaatia Vtho-palkintoja itse lompakosta kilpailuiltamme solmuohjelmamme.

Se on ainutlaatuinen, koska sillä on vaihtopalvelu, jonka avulla käyttäjät voivat vaihtaa minkä tahansa vanhan VEN (ERC20) VET (VIP-180) -merkeiksi. Siinä on myös solmuohjelma, jonka avulla käyttäjät voivat sitoa solmun olettaen, että heillä on tarvittava määrä ammatillisia koulutuksia. Lisäksi ennen minkään rahakkeiden siirtämistä aina ilmestyy varoitusilmoitus, joka kertoo käyttäjille, että heidän ei tule koskaan siirtää VIP-180-standardimerkkejä muille lohkoketjuille paitsi omalle. Menetät ne! Siinä on myös Tarkkaile lompakko -ominaisuus, jonka avulla voit tarkastella toiseen lompakkoon tallennettuja ammatillisia koulutusvarojasi!

Toinen hieno asia on, että sen avulla voit luoda useita lompakkotilejä, joista jokaisella on omat yksityiset avaimensa. Siinä on myös dapps-selain, jonka avulla voit syöttää kaikki VeChain-dappit itse lompakosta.

Voit myös tallentaa käyttäjän vastaanottajaosoitteen, samanlainen kuin yhteystietoluettelo.

2. Atomic-lompakko

Atomic-lompakko on ei-säilöönoton, monivaluuttainen lompakko, jonka avulla se voi tukea satoja kolikoita ja rahakkeita. Se on tunnettu siitä, että se on niin helppokäyttöinen. Siinä on myös hyvät turvaominaisuudet, kuten sormenjälkiturva. Se on kuitenkin kuuma säilytyslompakko, mikä tarkoittaa, että tarvitset Internetin, jotta voit hallita salauksiasi. Mutta se on yksityinen, joten ei tarvita Know-Your-Customeria (KYC).

Koska se on monivaluuttainen lompakko, sen avulla voit tallentaa monenlaisia ​​rahakkeita, sekä ERC20- että ei-ERC20-rahakkeita muista ekosysteemeistä, kuten Bitcoin, Litecoin, Ethereum, VeChain, Algorand jne. Se ei kuitenkaan voi tallentaa ERC-721: tä. rahakkeet (ei-vaihdettavat merkit).

Tässä lompakossa on hienoa, että sillä on oma vaihtopörssi, joka sallii joustavat atomivaihdot rahakkeiden välillä. Se on integroitu Changellyn hintasyötteisiin, joten se on herkkä Changellylle mahdollisesti aiheutuville hintaluiskauksille.

Kuten VeChainThor-mobiililompakko, voit luoda Vtho-lompakkoosi, jos sinne on tallennettu VET-tunnuksia. Mutta toisin kuin VeChainin virallisessa lompakossa, Atomic-lompakossa on sekä matkapuhelin- että työpöydän lompakko, ja se on saatavana sekä IOS- että Android-puhelimille. Työpöydän lompakon ominaisuus on yhteensopiva Windows, macOS, Ubuntu, Debian ja Fedora kanssa.

Toinen hieno asia on, että Atomic-lompakolla on oma natiivimerkkinsä, AWC-tunnus, jonka avulla voit panostaa ja ansaita enemmän AWC-tunnuksia sekä saada muita palkintoja / alennuksia. Sillä on 24/7 asiakaspalvelutuki, mikä on iso helpotus, koska sinulla on nyt varmuus siitä, että saat melkein välitöntä apua. Voit joko keskustella edustajan kanssa verkossa tai lähettää sähköpostia.

Yksi harvoista haitoista on, että sillä ei ole useita lompakko-ominaisuuksia.

3. Luota lompakkoon

Trust-lompakko on ei-säilöönoton, monivaluuttainen lompakko. Se voi tukea jopa 15 suurinta kryptovaluutta ja 20000 tuettua rahaketta. Tämä sisältää ei-vaihdettavat merkit (NFT: t). Kuten muutkin edellä mainitut lompakot, helppo käyttää. Ja kuten muutkin, se on kuuma säilytyslompakko, joten tarvitset internetiä salaustesi hallintaan.

Sillä on oma sisäänrakennettu hajautettu vaihtopörssi, mutta se on rajoitettu merkkien lukumäärälle, jotka voit vaihtaa toiseen. Se on ainakin yksityinen, joten ei tarvita Know-Your-Customeria (KYC). Siinä on myös hyvät turvaominaisuudet.

Kuten Atomic-lompakko, myös Trust-lompakon avulla voit tallentaa useita kryptovaluuttoja useista lohkoketjuekosysteemeistä, kuten Bitcoin, Litecoin, Tezos, Ethereum ja VeChain. Jos sinulla on VET-tunnus, se luo automaattisesti Vthon sinulle suoraan lompakkoon.

Sillä on myös oma Dapp-selain, joten voit käyttää dappeja Trust-lompakon kautta poistumatta siitä. Se tukee myös useita lompakoita, jolloin voit tallentaa varoja useisiin lompakkoihin vain yhdessä sovelluksessa! Se on myös hyvä lompakkokytkentäominaisuus, jonka avulla voit muodostaa yhteyden moniin muihin dappeihin kuin muihin lompakkoihin.

Sen koodi on avoimen lähdekoodin, jonka avulla kuka tahansa voi tarkistaa viat ja kannustaa jatkuvaan parantamiseen. Sillä ei kuitenkaan ole suoraa asiakaspalvelutukea. Sinun on käytettävä joko sähkeä tai erimielisyyttä puhuaksesi jonkun kanssa, jos sinulla on ongelmia.

4. Exodus-lompakko

Toinen hyvä lompakko on Exodus, toinen ei-vapausrangaistus, monivaluuttainen lompakko. Se voi tukea yli 125 kryptovaluuttaomaisuutta. Tämä sisältää ammatillisen koulutuksen, jonka voit ansaita Vtho-rahakkeita suoraan lompakossasi. Se on saatavana sekä työpöydälle että mobiililaitteille. Mobiiliominaisuuden avulla sitä voidaan tukea joko IOS: lla tai Androidilla.

Onneksi sillä on 24/7 asiakaspalvelutuki ja samalla sisäänrakennettu salausvaihto. Mutta sinun on maksettava 2–5%: n maksuero, kun käytät sitä.

Toinen etu on, että sitä on helppo käyttää. Mutta se on kuuma säilytyslompakko, joten tarvitset internetiä salaustesi hallintaan.

Exodus-lompakossa on vain mukautetut transaktiomaksut Bitcoinille. Ethereumille ja muille se asettaa sinulle automaattisesti hinnan, joka voi olla kallista, jos tietty verkko on ruuhkainen. Mutta se on yksityinen, joten ei tarvita Know-Your-Customeria (KYC).

Lisäturvan takaamiseksi Exodus on integroitu kylmään Trezor-lompakkoon. Siinä on myös app explorer, jonka avulla voit mennä mihin tahansa dappiin poistumatta lompakostasi.

5. Ledger Nano S ja X

Ledger Nano S ja X ovat kylmävarastointi, ei-vapausrangaistus, monivaluuttaiset lompakot. Tunnuksia säilytetään turvallisesti ja niitä voidaan hallita offline-tilassa. Toisin kuin matkapuhelin tai työpöydän lompakko, Ledger on ylivoimainen turvallisuuden suhteen. Se on teknisesti erittäin edistyksellinen laite kolikoiden turvallisuudelle ja tukee yli 1100 kolikkoa. Ledger Nano S: n hinta on 59 dollaria, kun taas Ledger Nano X on 119 dollaria, molemmat Yhdysvaltain dollareina.

Hienoa on, että voit vaihtaa rahakkeita itse Ledger Life -ohjelmistossa. Lisäksi sekä Ledger Nano S että X sallivat sinun tallentaa VET- ja Vtho-tunnuksia. Et kuitenkaan voi tallentaa VET-tunnuksia suoraan pääkirjaan. Sinun on ladattava Sync Desktop Browser, liitettävä se Ledger Nano -laitteeseesi ja tallennettava sitten VET-tunnukset itse Sync Desktopiin.

Ledger on integroitu muihin Web3-lompakkoihin, kuten metamaskiin, jonka avulla voit liittää kirjanpitosi turvallisesti tiettyihin defi-protokolliin.

Huolimatta siitä, että pystyt tukemaan yli 1000 kolikkoa, Ledger Nano S sallii vain muutaman rahakkeen tallentamisen. Tämä riippuu kunkin kolikon muistitilasta. Esimerkiksi tarvittava muistitila sovelluksen lataamiseen Ethereumin ja kaikkien ERC-20- ja 721-merkkien pitämiseen ovat suuria.

Mutta kun otetaan huomioon, että monet merkit ovat ERC-20, voit pystyä tallentamaan niin monta ERC-20-tunnusta kuin haluat. Se on vain, että se voi tukea vain muutamia blockchain-ekosysteemejä. Toisaalta Ledger Nano X: n avulla voit tallentaa paljon enemmän kolikoita ja rahakkeita. Siinä on myös sisäänrakennettu Bluetooth-ominaisuus. S on kuitenkin halvempi kuin X.

Suuresta maineestaan ​​huolimatta molempien laitteiden on tiedetty olevan hämmentäviä ja aikaa vieviä asennettaessa. Lisäksi, koska se on kylmä lompakko, se rajoittaa matkustamista. Et voisi käyttää varojasi mistä tahansa, ellet vie pääkirjaasi kaikkialle, mikä tekee sinusta riskialtisen menettää sen.

Lisäksi yrityksen omalla logolla varustetut huijaussähköpostit ovat yleisiä, jotka vakuuttavat käyttäjät lataamaan tai päivittämään ohjelmistoja, jotka ovat vain haittaohjelmia. Kaikki todelliset päivitykset löytyvät Ledger Live -ohjelmistosta, joka ilmoittaa käyttäjille kirjautumisesta. Käyttäjät eivät saa koskaan ladata mitään mistään saamastaan ​​sähköpostista. Käyttäjiä kehotetaan ottamaan yhteyttä yritykseen ennen kuin he jatkavat, vain tarkistamaan, saiko sähköposti laillisesti heiltä.

Lisätietoja VeChainista

Mikä on VeChain?

VeChain on lohkoketju palveluyrityksenä, jolla on toimitusketjun hallintaratkaisuja yrityksille. Se hyödyntää esineiden Internetiä (IoT) ja estoketjuteknologiaa kehittäessään työkaluja kaupan kohteena olevien tuotteiden ja tuotteiden todentamisen seuraamiseen ja todentamiseen. Se pyrkii poistamaan väärentämisen vuoksi vuosittain menetetyt miljardit dollarit.

Pähkinänkuoressa VeChainin päätavoitteena on merkitä kaikki tavarat ja tuotteet omalla ainutlaatuisella koodillaan, jotta niitä voidaan seurata lohkoketjussa. VeChainThor-lohkoketju pystyy seuraamaan tuotteen koko käyttöikää siitä hetkestä lähtien, kun tuote valmistetaan ensimmäisen kerran, siihen saakka, kun se on kuluttajien käsissä, ja jokaisella yksityiskohdalla, missä, miten ja milloin hyvää valmistettiin, miten se oli kuljetettu, kuka tai mikä yritys oli vastuussa, milloin se saapui määränpäähän jne. Pohjimmiltaan kaikki täysin avoimella tavalla. VeChain on kuitenkin paljon muutakin kuin vain toimitusketjun virtaviivaistaminen.

VeChainThor-lohkoketjua voidaan käyttää myös monista muista syistä. Aivan kuten Ethereum, VeChainThor-lohkoketju on erityisesti rakennettu antamaan kehittäjille ja käyttäjille mahdollisuus rakentaa omia dappejaan ja ekosysteeminsä päälle..

Katso myös: VeChain Review

Onko VeChain hyvä sijoitus?

Kyllä se on. VeChainilla on valtava potentiaali menestyä kaikin tavoin. Vuoden 2018 tuotemerkkinsä jälkeen se on hankkinut kumppanuuksia useiden tunnettujen yritysten kanssa, kuten Walmart China, Shanghai Gas, BMV Group, Mediterranean Hospital of Cyprus, H&M, vain muutamia mainitakseni.

Lisäksi muut organisaatiot, kuten Vulcanverse, roomalais-kreikkalaisen aikakauden virtuaalinen online-peli, Vimworld, lohkoketjupohjainen älykäs keräilyesine (Non-fungible tokens or NFTs), ekosysteemi ja Jur, laillinen hajautettu alusta, joka tarjoaa yrityksille helppo pääsy ja avoimet oikeudelliset riidanratkaisut, ovat tehneet eVeChainThor-ekosysteemistä kodin.

On kuitenkin huomattava, että monista kumppanuuksista huolimatta ekosysteemin täysimääräinen hyödyntäminen ei ole vielä täysin kypsynyt. Vaikka joitain näiden yritysten tuotteista, kuten Walmart China, seurataan jo lohkoketjussa, vielä on tehtävä paljon työtä, ennen kuin ne voidaan integroida ja seurata kokonaan..

Esimerkiksi, vaikka BMW-kumppani on ollut vuodesta 2018, BMW-ryhmä ei ole vielä integroinut auton osia ja hiilidioksidipäästöpalveluita lohkoketjuun. Sen pilottiohjelma on edelleen kesken. Tämän vuoksi VeChainiin sijoittamista tulisi pitää pitkäaikaisena sijoituksena.

Katso myös: VeChain-hintaennuste

Suuret päivitykset

Parannusten ja kehityksen osalta VeChain ei ole ollut tyhjäkäynnillä. Noin viime vuoden aikana VeChain on työskennellyt ahkerasti ekosysteemin kahden suuren ja merkittävän päivityksen parissa. Ensimmäinen päivitys on sen konsensusalgoritmilla, jonka nimi on PoA 2.0. Toinen päivitys on sen Faa-Delegation as a Service (DaaS) -ominaisuus.

PoA 2.0-Surfacen kanssa se on lyhenne sanoista Proof-of-Authority (Secure Use-case-adaptive Relative Fork-free Approach of Chain Extension). Se on uusi ja parannettu konsensusalgoritmi, jonka odotetaan tekevän koko tapahtumaprosessin nopeammaksi, kustannustehokkaammaksi ja turvallisemmaksi. Sen odotetaan käynnistyvän joskus vuoden 2021 alussa. Saat tarkemman selvityksen napsauttamalla tätä PoA 2.0.

Yksi tärkeimmistä syistä PoA 2.0: lle on oltava tulevan suuren kumppanin kanssa, jonka odotetaan käyttävän lohkoketjuaan joskus pian. Twitterissä Viserrys, VeChainin toimitusjohtaja Sunny Lu kertoi uudesta yrityksestä, joka on valmis olemaan mukana. Pelkästään tämän yrityksen oletetaan tuottavan miljoonia tapahtumia päivässä!

Tätä artikkelia kirjoitettaessa syntyy vain muutama sata tuhatta tapahtumaa päivässä. Kiiritetyn videon mukaan VeChainin nykyinen skaalautuvuus ei riitä vastaamaan yrityksen tarpeisiin. Tämä on luultavasti tärkein syy, miksi VeChainin PoA-konsensusalgoritmia parannetaan PoA 2.0: ksi.

Toinen päivitys on VeChainin tuleva Fee-Delegation as a Service (DaaS) -ominaisuus, jonka odotetaan myös julkaistavan vuonna 2021. artikla Tämän uuden päivityksen johtaja, johtaja Peter Zhou, hajautettua sovellusta tai dappia käyttävien käyttäjien ei enää tarvitse ostaa Vtho-tunnustaan ​​älykkään sopimuksen tai tapahtuman luomiseksi..

Sen sijaan DaaS-palveluntarjoaja hoitaa kaiken kaasun käytön, jonka se myöhemmin laskuttaa kaasukulut itse dappille maksettavaksi. Dappia käyttävä asiakas voi nyt nauttia täysin minkä tahansa alustan käytöstä huolimatta transaktiomaksuista!

Taistelu COVID-19: tä vastaan

Hyödyntämällä vahvaa osallistumistaan ​​toimitusketjun alaan VeChain aloitti aloittaakseen COVID-19-taistelun. Toukokuussa 2020 VeChain yhdessä I-Danten kanssa loivat yhdessä E-HCartin, joka on blockchain-pohjainen sairausrekisterisovellus, jonka avulla voidaan tallentaa kaikki potilastiedot ja testit, mukaan lukien potilaan COVID-19-testaus ja rokotus. estoketju.

Ensinnäkin Kyproksen Välimeren sairaala testasi potilaiden kaikki sairaushistoriatiedot suoraan puhelimeensa. Tämä paitsi helpottaa suuresti lääketieteellisen tiedon siirtämistä sairaalasta toiseen, mutta antaa vain potilaan hallita sitä suoraan. Lääkärit eivät saa katsella niitä, ellei potilas ole sitä sallinut.

Tammikuussa 2021 E-HCart -sovellusta laajennettiin Kyproksen Aretaeio-sairaalan käyttöön.

Johtopäätös

Joten kyllä, VeChain on ollut erittäin kiireinen viime vuosina, eikä siinä ole merkkejä pysähtymisestä. Vaikka pandemia lopetti monien yritysten liiketoiminnan ja kehityksen, VeChain jatkoi kasvuaan, vaikka otti kriisin (hyvällä tavalla) esiin osoittamalla, mitä se pystyy tekemään. Ja liike on todellakin huomannut.

Koska kiinnostus lohkoketjuun on tulossa yhä vaativammaksi, VeChain on asettanut itsensä erittäin hyvään asemaan lopettamaan väärentäminen ja jopa auttamaan lääketeollisuutta pääsemään lääketieteellisiin tietoihin helposti vaarantamatta potilaan yksityisyyttä.

Vaikka projekti on vielä lapsenkengissään, ja kehittäjät tuskin käyttävät sen lohkoketjua muihin blockchain-ekosysteemeihin, kuten Ethereum, tulevaisuus näyttää tämän projektin kannalta erittäin kirkkaalta, jotta sillä olisi valtava vaikutus maailmanlaajuisesti.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Please Follow Us
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner