Kyber Network Price Prediction (KNC) för 2021, 2022 och 2025

Gillar du krypto? I så fall har du förmodligen redan hört talas om Kyber Network Crystal-token och Kyber Network-protokollet.

I den här Kyber Network-prisförutsägningsartikeln kommer vi att analysera Kyber Network Crystal (KNC) prishistorik och lära oss mer om symbolens tekniska aspekter och dess användningsfall. Vi tar också en titt på andra grundläggande delar av projektet, som färdplan, team och användningsfall som hjälper oss att göra en förutsägelse av Kyber Network-priset. Låter intressant? Fortsätt sedan läsa för att ta reda på om Kyber Network förtjänar en plats i din portfölj!

kyber nätverk pris förutsägelse

Kyber Network historisk prisanalys 

Kyber Network släppte tokens 2017. Släppningen gjordes i flera steg. För det första släpptes drygt 33% av token-utbudet (72 352 094,23 KNC) för så kallad privat försäljning i augusti 2017 till ett pris av 0,375 USD. En månad senare blev fler tokens tillgängliga för allmänheten via allmän försäljning, där 57 568 314 KNC fler token blev handlade tack vare Binance. Token-priset blev lite högre och var cirka 0,44 dollar.

Aktuellt pris, marknadsvärde, & Leveransdetaljer

I skrivande stund är KNC-priset 1,36 $ med en handelsvolym på 103,703,601,67 $. För närvarande är KNC-token 85: e i raden av kryptovalutor med högst kapitalisering. Kyber Networks Crystal token-kapitalisering är $ 274,500,016.10 just nu, vilket ser ganska imponerande ut, eller hur?

KNC-token nådde rekordhöga $ 6,00 under 2018. Höjdpunkten nåddes 2019 och var cirka 0,1135 USD.  

kyber-nätverkKyber Network (KNC)

Rank: 115$ 2.01Pris (BTC) .000.00004000 Marknadslock$ 411.88 MVolym$ 78,53 M24h Förändring2,32% Totalt utbud210,26 M KNC

Kyber Network (KNC) Prognoser för framtida prisprognoser

Även om det kan vara ganska komplicerat att göra en Kyber Network-prisförutsägelse eftersom det är svårt att förutsäga priser för kryptovalutor i allmänhet, är detta faktiskt relaterat till den stora volatiliteten på marknaden och det stora inflytande som handlarna har på tillgångens pris. Det är dock fortfarande möjligt att göra prognoser för priset.

För att göra det kan specialister använda olika matematiska formler och algoritmer i kombination med information om tekniska förbättringar eller bara tekniska nyheter / information om nya kampanjer.

Kortsiktig prognos

AfterPriceChange
1 dag $ 1.336 -1,76%
1 vecka 1,495 $ -1,76%
1 månad $ 1.732 9,93%
6 månader $ 1.737 27,38%
1 år $ 1,699 27,79%

Långsiktig prognos

AfterPriceChange
1 år $ 1,699 24,95%
2 år 2,89 dollar 112,50%
3 år 3,78 $ 177,94%
5 år 4,74 $ 248,53%

* Denna prisförutsägelse är baserad på data som samlas in från olika källor som endast är avsedda för utbildningsändamål och inte tas som investeringsråd. Användare bör göra sin egen forskning innan de investerar.

Kyber Network Price Prediction 2021

Enligt prisanalysen och beräkningarna kunde priset på 1 KNC (Kyber Network Crystal) nå nästan $ 1,7 vid slutet av 2021. 

Kyber Network Price Prediction 2022

I slutet av 2022 kunde KNC-priset öka med cirka 112% och nå cirka 3 $.

Kyber Network Price Prediction 2025

Om fyra år kommer KNC-priset att bli nästan $ 5, enligt prisförutsägelserna och KNC-prisutvecklingen.

Är Kyber Network en bra investering?

När du gör investeringar bör du alltid komma ihåg att det finns vissa risker. Priserna på kryptovalutor är ganska volatila, vilket är bra om du vill tjäna lite pengar snabbt. Det är dock alltid bättre att köpa eller sälja tillgångar du känner väl, och du kan förutsäga priset. Kyber Network Crystal är ett verktygstecken som används på protokoll för specifika behov och inte är det mest populära myntet för att vinna vinster.

Enligt vissa tidigare prisfluktuationer som ägde rum under 2018, när tillgångsprisen gick från $ 1,07 till $ 5,34 på ungefär en månad (december 2018 – januari 2018), har det dock visat en tillväxt på nästan 400%, KNC-tokenpriset kan verkligen växa snabbt.

Hur man köper Kyber Network (KNC)?

Kyber Network Crystal är en ganska populär token, så du kan hitta den i populära utbyten som Binance, Coinbase, OKEx, Kraken, Uniswap och andra. Du kan enkelt se listan över börser som stöder KNC på coingecko.

I den här artikeln kan du lära dig mer om hur du köper olika kryptovalutor.

Du kan också köpa KNC genom att använda detta Changelly-utbyteswidget! Det gör det enkelt att köpa KNC och enkelt

Mer information om KNC

Vad är Kyber Network?

Kyber Network är ett protokoll som låter användare utföra kryptobyte på ett decentraliserat sätt. Protokollet bygger på Ethereum, och det är ett utmärkt sätt att utbyta ETH- och ERC20-tokens direkt och utan krångel. Kyber Network byggdes ursprungligen för Ethereum, men alla smarta kontraktsbaserade blockchain kan använda det.

Vad är så bra med ett decentraliserat utbyte? Först och främst har användarna kontroll över sin krypto. Det finns inte heller något som heter en delvis fylld order, vilket är ganska vanligt för centraliserade utbyten.

Kyberprotokollet har sin egen likviditetspool som innehåller olika kryptovalutor ackumulerade från olika källor för att ge likviditet. Kyber-likviditetsprotokoll kan integreras i alla applikationer för att möjliggöra token swappar utan behov av mellanhänder.

För närvarande är det ett av de mest populära och använda decentraliserade likviditetsprotokollen i världen. Kybers likviditetssystem lever helt på blockchain, vilket gör att olika blockchain-appar enkelt kan integrera protokollet som en del av tokenutbytet, betalningar, kapitalförvaltning etc..

Kyber-protokollet ser också till att föreslå de bästa räntorna genom att samla in likviditet från mer än 40 likviditetskällor. Alla operationer sker i kedjan, vilket betyder helt transparent och verifierbart på blockchain.

Nu när du vet lite mer om Kyberprotokollet är det dags att få en uppfattning om vad KNC (Kyber Network Crystal) är. Kybers ursprungliga symbol, Kyber Network Crystals (KNC), är uppkallad efter Star Wars kristaller som används för att driva ljussabel. Kyber Network Crystal är ett verktygstoken byggt på Ethereum. KNC-token är en viktig del av Kyber Network-ekosystemet, eftersom det kan ses som en länk mellan olika intressenter i nätverket.

Backup-chefer använder KNC-tokens för att hantera reserven i nätverket. För varje handel debiterar nätverket en liten provision i KNC. Provisionerna används delvis för att täcka transaktionskostnader och för att belöna tredje parter som förser nätet med handelsvolymer. När det proportionella antalet KNC har spenderats på dessa två artiklar bränns de återstående tokens.

Innehavare av KNC kan också delta i ekosystemet genom att rösta, vilket kommer att ge dem stora insatser i Ethereum. Dessutom kan tokens användas för betalningar på Monolith- och Crypto.com-apparna, för betalningar på Kyber Swag Store, för handel på olika DeFi-plattformar och ännu mer.

Kyber Network Crystal (KNC) är ett ERC20-token som kan lagras i många plånböcker, till exempel Ledger, Metamask, Trezor, Trust Wallet, Argent och många andra plånböcker som stöder ERC20-tokens.

Kyber Network-utvecklarna har lanserat en ram som syftar till att förenkla skapandet av en on-chain marknadsplats med professionella likviditetsleverantörer, som kallas KyberPRO.

Enligt deras uttalande tillhandahåller KyberPRO ett likviditetssystem, verktyg, dokumentation och teknisk support för att underlätta inträde i DeFi för professionella marknadsförare. Enligt teamet kan detta också ge värde och större likviditet i branschen.

För att göra det måste det finnas en specifik struktur eftersom den orderbok som traditionellt används av CEX (centraliserade börser) på blockchain är ineffektiv, och automatiserade market makers (AMM) inte är lämpliga, utvecklarna är säkra på.

De säger att KyberPRO är “en omfattande plattform för proffs som gör att du enkelt kan ansluta till nätverket och genomföra lönsamma marknadsaktiviteter med minimal kunskap om smarta kontrakt.”

I juni genomförde Kyber Network-utvecklarna en uppdatering till Katalyst, så nu har användare av KNC-token möjlighet att spela.

Laget

Kyber Network började sin utveckling 2017 och är byggt ovanpå Ethereum blockchain. 

Kyber Network-teamet är ganska imponerande: det inkluderar Loy Luu, Yaron Welner och Victor Tran. Loy Luu skapade Oyente, den första Ethereum-baserade kontraktssäkerhetsanalysatorn med öppen källkod, och grundade SmartPool, en decentraliserad gruvpool. Yaron Welner har varit aktiv i Ethereum bug search-programmet, och Tran är också ledande utvecklare för SmartPool. 

Enligt det officiella projektets webbplats har företaget för närvarande över 50 anställda. De flesta är i Vietnam eller Singapore, och en av Kyber-nätverkets rådgivare är Vitalik Buterin.

Slutsats

Med hänsyn till all ovanstående information är Kyber Network Crystal och Kyber Network-protokollet definitivt värda att titta på, speciellt om du letar efter ett säkert och snabbt sätt att utbyta krypto, du gillar Dapps, och om du är en Ethereum-supporter . Kyber Network-utvecklare letar också alltid efter sätt att förbättra protokollet, göra det bättre när det gäller användbarhet och tillgängligt för en bredare publik.

Enligt min mening är visionen bakom nätverket en avgörande sak när det gäller godkännande och antagande av ekosystem. Att göra protokollet enklare att använda, minska avgifterna etc. hjälper mycket, och det finns många anhängare av Kyber Network och KNC-token.

På det här sättet, om du vet några saker om börserna och hur de fungerar, kommer du definitivt att hitta Kyber Network-protokollet värt din uppmärksamhet på grund av dess fördelar. Men om du inte använder protokollet eller till exempel inte vill använda KNC-token för att rösta, byta eller köpa, kanske du inte är så intresserad av det. Om du bara letar efter en snabb vinst kan du leta efter mer spekulativa och flyktiga tillgångar att handla med.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Please Follow Us
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner