Litecoin-hintaennuste (LTC) vuosille 2021, 2022 ja 2025

Litecoin (LTC) on yksi markkinoiden suurimmista kryptovaluutoista tänään. Se on aina sijoittunut 10 parhaan kryptovaluutan joukkoon markkina-arvon suhteen.

Markkinavaihtelujen ja viimeaikaisten makrotaloudellisten tapahtumien vuoksi LTC: n hinta on kuitenkin laskenut rajusti.

Tässä artikkelissa yritämme tutkia Litecoin-hintaennuste alla olevista kaavioista sen määrittämiseksi, onko se kannattavaa sinulle vai ei.

LTC: tä on aina kutsuttu Bitcoinin pikkuveljeksi. Tämä ei ole mikään yllätys, koska se luotiin samasta Bitcoinin (BTC) koodikannasta. Sen oli tarkoitus olla kevyempi versio BTC: stä, jossa oli joitain protokollaparannuksia.

Monet BTC: n uudemmista ominaisuuksista otettiin käyttöön LTC: ssä ennen niiden lisäämistä. Mikä tekee LTC: stä erottuvan BTC: stä, on sen paljon nopeampi vahvistusaika ja huomattavasti vähemmän transaktiomaksuja.

Nämä edut tekivät Litecoinista paremman maksujärjestelmän kuin BTC päivittäisiin tapahtumiin. Bitcoinin piti olla vastaus kohtuuttomiin palkkioihin ja prosesseihin käsitellessään perinteistä rahoitusjärjestelmää.

Sen suosion, rajoitetun tarjonnan ja melko hitaan kehityksen ansiosta skaalautuvuusongelmien ratkaisemiseksi se ei kuitenkaan ole saavuttanut toivottua massamäärittelyä. Täällä LTC tulee sisään, mikä antaa elinkelpoisemman vaihtoehdon perinteisille maksuvaihtoehdoille.

Litecoinin historiallinen hinta-analyysi 

Kuten monet kryptovaluutat, Litecoinin hintaliike on historiallisesti korreloinut bitcoinin hintaliikkeeseen. Kuten voimme nähdä alla olevasta kaaviosta, Litecoinin kaikkien aikojen korkeimmat hinnat ja äkilliset hintatasot seuraavat melkein aina bitcoinin hintoja.

Tämän tyyppinen hintaliike ei ole ainutlaatuinen LTC: lle, koska kaikilla altcoineilla on sama tyypillinen korrelaatio Bitcoiniin (BTC). 

BTC: n hintaliikkeen seuraamisen lisäksi LTC näyttää myös noudattavan 4-vuotista härkäkierrosta, jossa LTC: n hinta nousee sen jälkeen, kun LTC-kaivostoiminta palkitsee puolittumistapahtuman. LTC-kaivospalkinnot ovat kannustimia, jotka annetaan LTC-verkon turvaamiseen osallistuville.

Joka kerta kun puolittuminen tapahtuu, kaivostoiminta (inflaatio) puolittuu. Tämä oli selvästi ilmeistä ensimmäisen LTC-puolittamistapahtuman aikana, mutta vähemmän ilmeistä toisen aikana, ehkä nykyisen pandemian ja muiden makrotaloudellisten tapahtumien aiheuttaman yleisen taantuman vuoksi. 

Litecoin saavutti kaikkien aikojen korkeimman hintansa viimeisen suuren salaushärkäajon aikana 19. joulukuuta 2017, jolloin se saavutti 375,29 USD. Sen kaikkien aikojen alin taso oli 14. tammikuuta 2015, jolloin se kävi kauppaa 1,11 dollarilla per LTC.

LTC: n nykyinen hinta tämän kirjoitushetkellä on noin 40-45 USD, yli +10 USD maaliskuun 2020 salausmarkkinoiden nopeasta kaatumisesta. Tällä hetkellä LTC: n hinta on yleensä käynyt kauppaa sivuttain seuraamalla BTC.

Nykyinen hinta, markkina-arvo, & Toimitustiedot

litecoinLitecoin (LTC)

Sijoitus: 9$ 186,78Hinta (BTC) 0,00370100$ 12.45 BVtilavuus$ 5,14 B24h-muutos 2,69% kokonaistarjonta 84,00 M LTC

LTC: n nykyinen markkinahinta on noin 42,46 USD. LTC: n hinta on ollut hiukan yli 40 dollaria viime kuukausien jälkeen maaliskuun markkinoiden verikylvyn jälkeen, jonka aikana monet digitaaliset hyödykkeet menettivät puolet markkina-arvostaan.

Siitä lähtien suuri osa LTC-hinnasta on ollut tapahtumatonta, mikä jäljittelee yllättäen BTC: n hintaliikettä.

Litecoinin kiertävä tarjonta on noin 65 056 542 LTC, enimmäismäärä 84 000 000 LTC. Litecoinin enimmäistarjonta on 4x suurempi kuin Bitcoin (21 000 000), mikä näyttää selvittävän, että edellinen ei ole 4x nopeampi kuin jälkimmäinen.

Tämän voi vahvistaa se, että LTC: n estoaika on 2,5 minuuttia, toisin kuin bitcoin, joka tarvitsee 10 minuuttia. 

Lisäksi se tarkoittaa myös sitä, että vain noin 19 miljoonaa kolikkoa on jäljellä LTC: n kaivostyöläisille. Sen arvioidaan lisääntyvän kaivosvaikeuksien ja LTC-kaivostoiminnan puolittamistapahtuman myötä, ja kaikki Litecoin-kaivokset tehdään vuonna 2142 tai 122 vuoden kuluttua. 

Litecoinin (LTC) tulevaisuuden hintaennusteiden ennusteet

Monet asiantuntijat uskovat, että koko kryptovaluuttamarkkinat on perustettu tekemään toinen eeppinen härkä. Tämä perustuu historiallisiin tietoihin, jotka on kerätty yli kymmenen vuoden kryptovaluutan olemassaolosta.

Nämä jaksottaiset härkäajot ovat yleensä yhtäpitäviä bitcoinien kanssa, mikä näyttää sanelevan koko kryptovaluuttamarkkinoiden suunnan. Lisäksi jatkuva pandemia on kaatanut maailmantaloudet, kun monet etsivät turvasatamia varojensa arvon suojaamiseksi.

Tämä kova tilanne voi olla lähtökohta kryptovaluutan massan käyttöönotolle, joka ajaa monia johtavia kryptovaluuttoja uusiin kaikkien aikojen korkeimpiin lähitulevaisuudessa.

Tähän sisältyy Litecoin, joka on käynyt kauppaa sivuttain, rajoitettuna välittömään vastustukseensa ja tukeensa. Tämä suhteellinen passiivisuus voi olla merkki lähestyvästä purkautumisesta, joka todennäköisesti nousee ylöspäin jonkin verran odotettua korjausta matkan varrella.

Tämän sanottuaan tässä on joitain LTC-hintaennusteita 

Lyhytaikainen ennuste

AfterPriceChange
1 päivä 42,92 dollaria 0,60%
1 viikko 45,74 dollaria 7,20%
1 kuukausi 38,4 dollaria -10%
6 kuukautta 72,54 dollaria 70%
1 vuosi 81,07 dollaria 90%

Pitkän aikavälin ennuste

AfterPriceChange
1 vuosi 81,07 dollaria 90%
2 vuotta 136,16 dollaria 320%
3 vuotta 93,61 dollaria 220%
4 Vuotta 638,25 dollaria 1500%
5 vuotta 531,875 dollaria 1250%

Litecoinin hintaennuste 2020

Vuosi 2020 on kriittinen vuosi paitsi LTC: lle myös koko kryptovaluutalle. Tulevien kuukausien aikana olemme aloittamassa ensimmäisen vuosipäivän LTC: n toisen puolittamistapahtuman jälkeen kaivospalkinnostaan. 

Historiallisten tietojen perusteella tämän pitäisi merkitä nousevan trendin alkua LTC: lle sen arvon räjähtäessä vuoden loppuun mennessä.

Tällä hetkellä LTC käy kauppaa horisontaalisesti odottaen ilmeisesti ottavansa vihjeensä BTC: n hintaliikkeestä, joka on ollut suhteellisen lepotilassa. 

 Yhdistymisen jälkeen odotamme Litecoinin hintavaihtelun palaavan. Päiviä eteenpäin odotamme LTC: n saavan jopa 7,2% nykyisestä 42,56 USD: n hinnastaan, joka on jopa 45,74 USD.

Uskomme kuitenkin, ettei tämä noususuhde kestä Litecoinin hinnan laskiessa seuraavan kuukauden aikana 38,4 USD: iin noin -10%: n pudotuksella nykyisestä hinnasta.. 

Tämä tarjoaa elinkeinonharjoittajille erinomaisen mahdollisuuden ottaa asemia LTC: ssä, jonka odotamme kokevan merkittävän hintojen nousun vuoden loppua kohti..

Kuusi kuukautta odotamme Litecoinin hinnan nousevan 72,54 USD: iin, mikä on noin 70% nousu sen nykyisessä hinnassa. Tämä suuntaus jatkuu todennäköisesti vuoden 2021 ensimmäisellä puoliskolla, jolloin LTC: n hinnan odotetaan nousevan 81 dollariin tai 90 prosenttiin sen nykyisestä hinnasta. 

Litecoinin hintaennuste 2022

Vuoden 2020 lopulla ja koko vuoden 2021 alkanut LTC: n nousutrendi jatkuu vuoteen 2022.

Jossain vuosien 2021 ja 2022 välissä voimme nähdä Litecoinin hinnan kohti edellistä kaikkien aikojen ennätystään, 360,66 USD, mutta kärsimme jyrkän korjauksen melkein heti sen jälkeen.

Uskomme, että LTC: n hinta vuonna 2022 vakiintuu 136 USD: n hintaluokkaan. 

Litecoinin hintaennuste 2025

Vuosi 2025 on vuosi kolmannen LTC: n puolittamistapahtuman ja BTC: n neljännen tapahtuman jälkeen.

Jos jaksoittaiset 4-vuotiset härkämarkkinat jatkuvat tällä hetkellä, voimme odottaa, että yleisten kryptovaluuttamarkkinoiden tavanomaiset hintaliikkeet seuraavat uusia kaikkien aikojen korkeimpia ja uusia korkeampia matalia. 

Siihen mennessä teollisuudessa on kuitenkin voinut tapahtua merkittäviä muutoksia, kuten sääntelyn selkeys, joukkomuutos ja muutokset globaalissa taloustilanteessa.

Vaikka salausvaluutat eivät ole hylänneet mahdollisuutta, että teollisuuden nykytila ​​kääntyy pahimpaan, ne ovat yleensä osoittautuneet erittäin joustavaksi omaisuusluokaksi. 

Tämä sai meidät uskomaan, että on erittäin todennäköistä, että markkinaolosuhteet saattavat olla suotuisampia kryptovaluutoille tällä hetkellä.

Tämä yhdistelmä ystävällisempää sääntely-ympäristöä, massahanketta käynnissä ja ehkä parempaa maailmantaloutta tasoittaa tietä uudelle krypto-härkäajolle, jota ei ole koskaan ennen nähty salausalalla.

Näemme, että LTC: n hinta nousee edellisen kaikkien aikojen korkeimman 360 dollarinsa yli noin 638 dollariin, mikä vastaa noin 1500%: n nousua sen nykyiseen arvoon kirjoituksen aikaan..

Tämän uuden kaikkien aikojen korkeimman arvion mukaan odotamme jonkin verran korjausta hinnan vakiintuessa noin 532 dollariin vuonna 2025. 

Onko Litecoin (LTC) hyvä sijoitus?

BTC kuvailee Litecoinia usein digitaaliseksi hopeaksi, jota kutsutaan digitaaliseksi kullaksi.

Vaikka näiden kryptojen vertailu jalokiviin on purettu jo kauan sitten, kullan ja hopean historiallinen suhde edustaa jonkin verran LTC: n ja BTC: n suhdetta sekä rahallisen arvonsa että suosiotaan. 

litecoin-hintaennuste

Bitcoin on noussut alan johtavaksi ja suosituimmaksi digitaaliseksi arvovarastoksi. Tämä johtuu pääasiassa sen korkeasta arvosta, samanlainen kuin kulta.

BTC: n siirtäminen on ollut entistä kalliimpaa, mikä tekee siitä vähemmän todennäköistä, että sitä käytetään jälleen vaihdon välineenä kuin kulta. Tässä LTC loistaa, koska se on kannattavampi vaihtoehto käyttää valuuttana päivittäisissä tapahtumissa.

Tämä antaa meille käsityksen siitä, että LTC: llä on paljon enemmän käyttötapauksia kuin BTC: llä, josta on tullut alan tärkein arvovarasto. Tämä asettaa LTC: n paremmalle asemalle joukkomuuntauksen saavuttamiseksi. Kehittäjien kanssa, jotka ovat avoimempia blockchain-tekniikan teknologiselle kehitykselle, voimme nähdä LTC-tekniikan etenevän nopeammin kuin Bitcoin.

Litecoin on yhtä hyvä sijoitus kuin mikä tahansa kolikko, joka on listattu 10 parhaan kryptovaluutan mukaan markkina-arvon mukaan. Tämä osoittaa sijoittajien luottamuksen projektiin ja integroituna edistyneempiin ominaisuuksiin, joita ei edes löydy BTC: stä aivan horisontin ulkopuolella, mahdollisille “hodlerille” (haltijoille) on syytä sijoittaa LTC: hen.

Kuinka ostaa Litecoin?

Litecoin on yksi alan tärkeimmistä ja likvideimmistä digitaalisista hyödykkeistä. Tällä hetkellä se on listattu yli 800 salausmarkkinoilla, suurin osa, ellei kaikki, merkittävimmistä keskitetyistä pörsseistä (CEX) tukee LTC: tä. Binance, OKEx, Coinbase Pro, Kraken, Gemini, Bittrex ja muut vakiintuneet pörssit tukevat Litecoinia, mikä tekee siitä erittäin helppoa kaikille, jotka haluavat saada kätensä LTC: lle nopeasti.

Monissa näistä pörsseistä, etenkin säännellyissä pörsseissä, on fiat-luiskat, joiden avulla asiakkaat voivat ostaa LTC: tä suoraan fiatilla.

On myös muita tapoja ostaa LTC. Helpompi tapa ostaa Litecoinia on käyttää pikavaihtoa.

He ostavat ja myyvät paikkoja, joissa voit ostaa kryptovaluuttoja ilman monimutkaista prosessia, jossa sinun on käsiteltävä tilauskantoja, mikä voi osoittautua hieman monimutkaiseksi aloittelijoille.

Markkinoilla on nykyään monia pikapörssejä, joista kolme tunnetuinta ovat Shapeshift, Changelly ja ChangeNow. Ne tarjoavat samat palvelut ja sinun on päätettävä, mikä niistä sopii sinun vaatimuksiisi.

Yksi tärkeä asia, joka on syytä muistaa ostaessasi Litecoinia, on päättää, mihin LTC tallennetaan. Käyttäjät, joilla on korkeammat turvallisuusvaatimukset, tallentavat LTC: nsä muihin kuin vapausrangaistuksiin tai laitteistolompakkoihin.

Entinen on suojattu yksityisillä avaimilla, jotka vain omistaja itse tietää. Jos omistaja kuitenkin menettää nämä avaimet, hän ei pysty palauttamaan tilejä.

Tämä on samanlainen kuin laitteiden lompakot, joissa on muita fyysisiä suojausominaisuuksia, kuten laitteiston lompakon painikkeen painaminen vahvistamaan tai aloittamaan tapahtumat. 

Ome-lompakon tarjoajat antavat käyttäjilleen mahdollisuuden ostaa kryptovaluuttoja suoraan sovelluksistaan. Salauslompakot, kuten TrustWallet, Atomic Wallet, Coinbase wallet App, Coinomi ja muut ovat joitain lompakoita, joiden avulla käyttäjät voivat ostaa Litecoinia sovelluksestaan.

Jotkut näistä lompakon tarjoajista ovat myös integroineet fiat-yhdyskäytäviä, joiden avulla käyttäjät voivat ostaa salauksen käteisellä pankkien, luotto- ja maksukorttien kautta.

Vaihtoehtoinen tapa ostaa Litecoin

Lisätietoja Litecoinista

Mikä on Litecoin?

Litecoin-verkko aloitti toimintansa 13. lokakuuta 2011. Se oli Googlen entisen työntekijän Charlie Leen ideologia, joka näki tarpeen kehittää kevyempi versio Bitcoinista, joka hänen mielestään soveltuu paremmin jokapäiväisten ihmisten päivittäisiin liiketoimiin..

Ei ole mikään salaisuus, että Litecoin on pohjimmiltaan kopio Bitcoin-koodikannasta, jossa on joitain muutoksia, joiden avulla se voi käsitellä tapahtumia nopeammin ja halvemmin.

Litecoinilla ja Bitcoinilla on saman tyyppinen yksimielisyysmekanismi, jota kutsutaan työn todistukseksi (PoW). Pähkinänkuoressa PoW toimii sallimalla kaivostyöläisten (laitteiden, joilla on voimakkaat tietojenkäsittelyominaisuudet) ratkaisun salausongelmiin, annettaessa mahdollisuus valita, että he kirjoittavat seuraavan lohkon lohkoketjuun.

Toisin sanoen jokaisella, joka osallistuu konsensustoimintaan, on mahdollisuus kirjoittaa seuraava lohko tai tietue verkossa. 

Vaikka Bitcoin ja Litecoin käyttävät samaa konsensusprotokollaa, ne käyttävät erilaisia ​​algoritmeja. Bitcoin käyttää SHA-256: ta, kun taas Litecoin käyttää Scryptia, jonka aiemmin ajateltiin olevan ASIC-vastustuskykyinen.

ASICS ovat tehokkaita ja kalliita laitteita, jotka on suunniteltu kryptovaluuttojen louhintaan. Emme mene yksityiskohtiin, mikä on ero näiden kahden välillä, mikä on tärkeää tietää, että niillä on erilaiset algoritmit, ja Litecoin yritti demokratisoida kaivostoimintaa.

Toinen olennainen ero Litecoinin ja Bitcoinin välillä on sen estoaika, mikä tarkoittaa yksinkertaisesti aikaa, jonka kukin verkko tuottaa uuden lohkon tai tietueen.

BTC: lle se kestää 10 minuuttia, kun taas LTC: lle se kestää vain 2,5 minuuttia, mikä on edellisen vaatima. Tämä tekee LTC-tapahtumasta neljä kertaa nopeammin kuin BTC. Lisäksi LTC: n kokonaistarjonta on kiinteä 84 miljoonaa, mikä on myös neljä kertaa enemmän kuin Bitcoinin 21 miljoonaa. 

Jos Bitcoinista on kehittynyt alan johtava myymäläarvo, Litecoin eroaa vanhemmasta veljestään sijoittamalla itsensä elinkelpoisemmaksi vaihtovälineeksi.

Litecoin-säätiö kuvaa LTC: tä “maksujen kryptovaluuttana”, joka kertoo tarkalleen, mitä se haluaa olla. Heidän mukaansa “Litecoin on vertaisverkkopalvelun valuutta, joka mahdollistaa välittömät, lähes nollakustannukset kenellekään maailmassa.

Joukkue

Litecoinin johtava organisaatio on Litecoin-säätiö. Se on voittoa tavoittelematon järjestö, joka on rekisteröity Singaporessa ja jonka jäsenet tulevat eri puolilta maailmaa.

Heidän tehtävänään on edistää Litecoinia yhteiskunnan hyväksi kehittämällä ja edistämällä huipputeknologiaa. 

Sen hallitukseen kuuluu Charlie Lee, Litecoinin luoja. Hän toimii säätiön toimitusjohtajana ja sen tärkeimpänä hyväntekijänä (Charlie myi kaikki Litecoin-tilansa vuosina 2017-18 salaushärkäajon korkeudella).

Säätiöryhmä koostuu monikansallisista ammattilaisista, vapaaehtoisista, avustajista, lähettiläistä ja kehittäjistä, joita johtaa Charlie, joka toimii myös pääkehittäjänä..

Hän kuvaa itseään hyväntahtoisena diktaattorina Litecoin, kun hän sanelee Litecoinin kehityssuunnan.

Tämä on jyrkässä ristiriidassa bitcoinin kanssa, jossa kaikkien protokollamuutosten on käytävä läpi yksimielisyys ennen sen käyttöönottoa. “Kaikkien Bitcoinien toteuttaminen vie ikuisesti”, Charlie sanoo, toisin kuin bitcoin, he voivat edetä nopeammin. 

Kumppanuudet 

Kryptovaluutta on syntymässä oleva teollisuus. Se otettiin käyttöön yli vuosikymmen sitten, mutta sitä ei ole vielä saavutettu massamääritön. On olemassa useita syitä, miksi se ei ole vielä saavuttanut tämän tyyppistä markkinakypsyyttä.

Markkinoille pääsylle on monia esteitä, etenkin uusille käyttäjille, jotka eivät ole vielä perehtyneet käsittelemään tätä nousevaa omaisuusluokkaa.

Siksi kumppanuudet ovat elintärkeitä. Ne voivat auttaa levittämään tietoisuutta Litecoinista ja samalla laajentaa Litecoinsin käyttötapaa antamalla haltijoille uusia tapoja käyttää LTC: tä.

Otetaan esimerkiksi Travala, yksi Litecoin-säätiön kumppaneista. Sen avulla LTC: n haltijat voivat varata yli 500 000 hotellissa 210 maassa, yli 82 000 paikassa.

Litecoin-säätiö on myös yhteistyössä fiat-krypto-maksuprosessoreiden kuten Aliant Paymentsin ja Coingaten kanssa, molemmat maksuprosessorit antavat kauppiaille mahdollisuuden hyväksyä Litecoin.

Se toimii maksuvälittäjänä, jossa se muuntaa Litecoinin automaattisesti fiatiksi ja tallettaa fiatin kauppiaan tilille..  

Litecoinilla on koko luettelo kumppaneista verkkosivusto. Tärkeää on huomata, että nämä kumppanuudet auttavat lisäämään Litecoinin ja sen käyttötapauksen tietoisuutta ja suosiota.

Näiden kumppanuuksien kautta Litecoin-säätiö toivoo pääsevänsä joukkomainontaan.

Kehitykset

Litecoin-kehittäjien pääpaino on nyt Litecoinin vaihdettavuuden ja tietosuojaominaisuuksien parantamisessa.

He aikovat tehdä tämän lisäämällä Mimblewimble. Tässä lohkoketjussa käytetään uutta tapaa tallentaa ja jäsentää tapahtumia päätavoitteena lisätä yksityisyyttä ja parantaa verkon skaalautuvuutta.

Charlie Lee kertoi, että he valitsivat Mimblewimblen, koska se skaalautuu paljon paremmin kuin muut yksityisyyttä painottavat protokollat, kuten Monero tai Z-cash. 

Muut tulevat tekniikat ovat valmisteilla Litecoinille. Litecoin-kehittäjien tärkein painopiste tällä hetkellä on kuitenkin se, mitä olemme keskustelleet edellä.

Muita tekniikoita ovat toisen kerroksen skaalattavuusratkaisu Lightning Network (LN), Atomic Swaps ja Colored Coins.

Lightning Network (LN) on vain yksi verkko, joka mahdollistaa välittömät tapahtumat ja alennetut maksut; sitä kehitetään parhaillaan, eikä se ole saavuttanut sellaista luotettavuutta, jota vaaditaan niiden toteuttamiseksi toimivana vaihtoehtona.

Atomic Swap -palvelun avulla käyttäjät voivat käydä kauppaa kolikolla eri kolikon kanssa käymättä vaihtoa, ja sitä kutsutaan myös ketjunvaihdoksiksi. Tämä on rakennettu LN-verkon päälle, joten sitä kehitetään edelleen.

Toinen mielenkiintoinen kehitettävä ominaisuus ovat värilliset kolikot. Valitettavasti Litecoin-kehittäjillä ei ole tätä ominaisuutta luettelossaan. Sen avulla LTC voidaan kohdistaa uudelleen ja liittää omaisuuteen, joka on samanlainen kuin rahakkeiden liikkeeseenlaskualusta.

Kuitenkin, kuten muutkin, nämä tulevaisuuden ominaisuudet on työnnetty takaisin antamaan tien MimbleWimble-sovelluksen käyttöönotolle.

Johtopäätös

Litecoin on vuosien mittaan pysynyt markkina-arvon perusteella ja syystä johdonmukaisesti 10 parhaan salausvaluutan joukossa. Kuten Bitcoin, Litecoin on työskennellyt keskeytyksettä ilman suuria seisokkeja, eikä sen turvallisuutta ole koskaan vaarantettu.

Jotkut saattavat pitää sitä tylsänä voimavarana, mutta sen vakaus ja maine, jonka se on saanut vuosien varrella, enemmän kuin korvaa sen.

Äskettäin Grayscale Investments, maailman suurin digitaalisen valuutan hallinnoija, on saanut FINRAn hyväksynnän käynnistää Litecoin Trust. Tämä antaa korkean nettovarallisuuden omaaville sijoittajille ja institutionaalisille tileille altistumisen Litecoinille.

Vielä tärkeämpää on, että tämä osoittaa paitsi yksityissijoittajien myös institutionaalisten sijoittajien valtavan luottamuksen Litecoiniin. 

Jos olet sijoittaja, joka haluaa vakaan digitaalisen omaisuuden sijoittaa pitkällä aikavälillä, Litecoin saattaa olla oikea kryptovaluutta, jota sinun pitäisi harkita. 

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Please Follow Us
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner