Πρόβλεψη τιμών MaidSafeCoin (MAID) για 2021, 2023 και 2025

Μέσα σε αυτήν την πανδημία, οι άνθρωποι μπήκαν πλέον σε μια ψηφιακή επένδυση για λιγότερη επαφή με κάποιον. Οι άνθρωποι είχαν επίσης γίνει πιο ψηφιακοί. Σύμφωνα με αυτό, με λίγα μόνο κλικ, μπορείτε να επενδύσετε και να κερδίσετε τόκους στο διαδίκτυο χωρίς να διακινδυνεύσετε τη ζωή σας και είναι χωρίς προβλήματα.!

Καθώς υπήρχε πολλή πλατφόρμα κρυπτογράφησης στην αγορά σήμερα, το MaidSafeCoin είναι μία από αυτές τις διαδικτυακές πλατφόρμες επενδύσεων που μπορείτε να εμπιστευτείτε. Με τις αναμφισβήτητες υπηρεσίες της, είναι επίσης μια εταιρεία επενδύσεων που δεν θα σπαταλήσει τα κέρματά σας, επειδή το SafeCoin μπορεί να ανακυκλωθεί όταν οι έμποροι τα ανταλλάσσουν για υπηρεσίες δικτύου. Επιτρέπει επίσης στους χρήστες να τους αξίζει να επιστρέφει και να δημιουργεί ενδιαφέρον που δεν είναι άδικο από την πλευρά τους. Είναι επίσης ένα κρυπτογράφηση που είναι απαλλαγμένο από τέλη συναλλαγής.

Καθίστε ακίνητοι και ετοιμαστείτε να μετακινηθείτε προς τα κάτω σε αυτό το άρθρο πρόβλεψης τιμών MaidSafeCoin, καθώς θα αναλύσουμε το μέλλον του MaidSafeCoin (MAID) δείχνοντας τις προβλέψεις του, πώς υπάρχει στην αγορά σήμερα, πόσο ικανό είναι το MaidSafeCoin και την επιβίωσή του από την πρώτη μέρα.

πρόβλεψη τιμής maidsafecoin

MaidSafeCoin (MAID) Ιστορική ανάλυση τιμών

MaidSafeCoin (MAID) διαπραγματεύεται για 42 μήνες (4 χρόνια) τώρα. Άρχισε να διαπραγματεύεται στις 7 Αυγούστου 2017, στην πρώτη τιμή των 0,3631 $. Από την πρώτη της διαπραγμάτευση, η MaidSafeCoin είχε περίπου 67,00% νικητές μήνες. Το υψηλό όλων των εποχών του MAID ήταν 1,30 $. Αυτή τη στιγμή, το MaidSafeCoin έχει τιμή 0,2813 $, 78,34% χαμηλότερο από το υψηλό όλων των εποχών. Αυτό ήταν μια μεγάλη πτώση στην τιμή των κερμάτων MAID.

Ωστόσο, η τιμή του MaidSafeCoin κυμαινόταν μεταξύ 0,1067 $ και 0,2805 $ τους τελευταίους 3 μήνες, πράγμα που σημαίνει ότι είχε σύνθετο μηνιαίο ποσοστό 38,03% και έναν παρεκτεινόμενο ετήσιο ρυθμό ανάπτυξης 46,82%. Κατά τους τελευταίους 6 μήνες, η τιμή του MaidSafeCoin κυμαινόταν μεταξύ 0,0891 $ και 0,2805 $, καθιστώντας έναν σύνθετο μηνιαίο ρυθμό ανάπτυξης 21,07% και έναν παρεκτεινόμενο ετήσιο ρυθμό ανάπτυξης 8,92%. Σιγά-σιγά, τα νομίσματα MAID περιέχουν την αξία τους ξανά και ανταγωνίζονται ξανά με τα άλλα νομίσματα της αγοράς.

Επιστρέφοντας περισσότερο, το MaidSafeCoin είχε τιμή 0,0888 πριν από ένα χρόνο, καθιστώντας έναν σύνθετο μηνιαίο ρυθμό ανάπτυξης 10,05% και έναν σύνθετο ετήσιο ρυθμό ανάπτυξης 2,16% από τότε. Δεν είναι μια μεγάλη αλλαγή, αλλά ήταν καλό σημάδι για να ξεκινήσετε.

Τρέχουσα τιμή, όριο αγοράς, λεπτομέρειες προμήθειας

Το MaidSafeCoin είναι ένα ψηφιακό διακριτικό που επί του παρόντος κοστίζει 0,3172 $ με MAID τιμή 10,03321632% σήμερα. ο ανώτατο όριο αγοράς του MaidSafeCoin είναι 143.530.466 USD με 452.552.412 MAID να κυκλοφορούν αυτήν τη στιγμή. Το 24ωρο διάγραμμα κίνησης τιμών δείχνει ότι διαπραγματεύονταν MAID αξίας 873.113 δολαρίων. Η τιμή έφτασε στα 0,3326 $ τις τελευταίες 24 ώρες, ενώ η χαμηλότερη τιμή ήταν 0,2881 $.

υπηρέτριαMaidSafeCoin (MAID)

Κατάταξη: 152$ 0,480074 Τιμή (BTC) .000.00001000Marketcap$ 217,27 M Όγκος$ 1,05 M24h Αλλαγή 9,4% Συνολική προσφορά 452,55 M MAID

MaidSafeCoin (MAID) Προβλέψεις μελλοντικής πρόβλεψης τιμών

Εάν θέλετε να επενδύσετε σε ένα ψηφιακό περιουσιακό στοιχείο λόγω της τεράστιας απόδοσης, όπου η τιμή έχει τεράστια θετική αύξηση, τότε το MaidSafeCoin είναι η πλατφόρμα που αναζητούσατε! Με την ώθηση στην ψηφιοποίηση των στοιχείων ενεργητικού και την ευαισθητοποίηση των περιουσιακών στοιχείων κρυπτογράφησης επίσης αυξάνεται, το MaidSafeCoin έχει πολλές δυνατότητες μπροστά. Εφαρμόζουν στρατηγικές έτσι ώστε η τιμή των μαρκών τους να αυξηθεί τις επόμενες ημέρες, τους επόμενους μήνες και τα επόμενα χρόνια.

Εάν έχετε επενδύσει 100 $ τώρα, η τρέχουσα επένδυσή σας μπορεί να αξίζει 70.014 $ το 2022, δηλαδή ένα έτος από τώρα. Έτσι, η επένδυση σε μακροπρόθεσμη βάση είναι πολύ αποτελεσματική στο MaidSafeCoin, διότι όπως προβλέπεται, το έτος 2026, τα $ 100 δολάρια που έχετε επενδύσει αξίζουν 150 $ ή πιθανώς, υψηλότερα από αυτό.

Πίνακας βραχυπρόθεσμων προβλέψεων MaidSafeCoin (MAID)

Αλλαγή τιμής
1 ημέρα 0,287 $ -9,394%
1 εβδομάδα 0,347 $ 9,413%
1 μήνα 0,238 $ -24,968%
6 μήνες 0,327 $ 3.152%
1 χρόνος 1,332 $ 54,855%

Πίνακας μακροπρόθεσμων προβλέψεων MaidSafeCoin (MAID)

Αλλαγή τιμής
2022 0,506 $ 59,71%
2023 0,65 $ 107,22%
2024 0,877 $ 176,67%
2025 1.250 $ 294,07%

* Αυτή η πρόβλεψη τιμών βασίζεται στα δεδομένα που συλλέγονται από διάφορες πηγές που προορίζονται αυστηρά μόνο για εκπαιδευτικούς σκοπούς και δεν λαμβάνεται ως επενδυτική συμβουλή. Οι χρήστες πρέπει να κάνουν τη δική τους έρευνα πριν επενδύσουν.

Πρόβλεψη τιμής MaidSafeCoin το 2021

Αυτό το έτος δεν είναι παραγωγικό έτος για το MAID, αλλά ήταν το σημείο εκκίνησης όπου η τιμή των κερμάτων MAID θα αυξηθεί και θα επηρεάσει τα επόμενα χρόνια. Είναι μόνο μια μικρή αύξηση στην τιμή του, αλλά είναι ένα καλό σημάδι ότι τα κέρματα MaidSafeCoin θα κυριαρχήσουν για άλλη μια φορά στον κόσμο της αγοράς. Σύμφωνα με την πρόβλεψη και την αλγοριθμική ανάλυση, η τιμή του MAID στο τέλος του έτους 2021 προβλεπόταν να είναι 0,4173 $, η οποία έχει μεταβολή 31,56% σε σύγκριση με την τρέχουσα τιμή που είναι 0,3172 €.

Πρόβλεψη τιμής MaidSafeCoin το 2023

Καθώς η τιμή των κερμάτων MAID συνεχίζει να αυξάνεται, η πιθανότητα καλής απόδοσης ήταν υψηλή. Η MaidSafe, όπως και τα πιο επερχόμενα νομίσματα, έχει δει ένα σημαντικό μέρος της αξίας της να εξαφανίζεται από την αγορά αρκούδων Cryptocurrency. Είχε προβλεφθεί μέσω αλγοριθμικής ανάλυσης ότι το έτος 2023, η τιμή του 1 MAID ήταν 0,6573 $. Φέτος, η τιμή του MaidSafe θα σταθεροποιηθεί λίγο πολύ. Αυτό σημαίνει ότι, τουλάχιστον φέτος, δεν είναι πιθανή περαιτέρω μείωση. Ως εκ τούτου, ιστότοποι όπως το Walletinvestor.com προβλέπουν σταδιακή αύξηση τα επόμενα χρόνια.

Πρόβλεψη τιμής MaidSafeCoin το 2025

Με μια σταθερή αύξηση των τιμών κάθε χρόνο, η MAID λέγεται ότι είναι ένας από τους σκληρούς ανταγωνιστές στην αγορά, ειδικά η τρέχουσα μακροπρόθεσμη τάση που οδηγεί την τιμή MAID να συνεχίσει προς τα πάνω. Η πρόβλεψη τιμής του MaidSafeCoin υποδηλώνει ότι η τιμή MAID αυξάνεται για ένα μακροπρόθεσμο 286.243225% στην τιμή MAID με μια επένδυση 4-5 ετών. Το έτος 2025, η τιμή MAID θα είναι 1,2500 $, η οποία έχει αλλάξει κατά 294,07% από την τιμή της τώρα. Η τιμή υπόκειται πάντα σε αλλαγές, η παρακολούθηση μέσω του ενημερωτικού δελτίου και των κοινωνικών μέσων είναι απαραίτητη για τους επενδυτές να γνωρίζουν εάν είναι η καλύτερη στιγμή για να επενδύσουν.

Είναι MAID μια καλή επένδυση?

Το να ρωτάς για την ικανότητα και την ευγένεια της επένδυσης δεν είναι νέο, καθώς θα ενθαρρύνει εσάς, τον επενδυτή, να αγοράσετε ή να επενδύσετε στο MaidSafeCoin. Λοιπόν, είναι το MAID μια καλή επένδυση; Η απάντηση είναι ναι. Γιατί; Επειδή αναπόφευκτα θα αυξηθεί η ανάγκη αποθήκευσης δεδομένων. Και το MAID πάντα αναζητούσε το μέλλον που τους οδηγεί να δημιουργήσουν μια αποκεντρωμένη, φθηνή και γρήγορη επιλογή που μπορεί να θέλουν οι χρήστες.

Εκτός από αυτό, οι τιμές MAID με την πάροδο των ετών συνεχίζουν να αυξάνονται και η επένδυσή σας θα έχει καλύτερη απόδοση στο μέλλον. Η υπηρεσία MAID πλήρωσε επίσης τους χρήστες για τη χρήση του διακριτικού δικτύου που είναι το Safecoin, το οποίο είναι αλήθεια, ένα μεγάλο σημείο ότι το MAID είναι μια καλή επένδυση. Επιπλέον, το MAID είχε γίνει μάτι για το δημόσιο συμφέρον καθώς γίνεται ένα από τα υψηλότερα συναλλασσόμενα κρυπτονομίσματα στο Poloniex, για να ειπωθεί η αλήθεια, ξεπέρασε ακόμη και το ETC και το ETH που είχαν θεωρηθεί γίγαντες πριν από 2 χρόνια σε όγκο συναλλαγών.

Το MAID παρέχει επίσης μια πλατφόρμα για την ασφάλεια και το απόρρητο στο διαδίκτυο. Στην πραγματικότητα, το όνομα MaidSafe σημαίνει Massive Array of Internet Disk, Secure Access for Everyone. Επενδύσατε με ασφάλεια και το MAID δεν διακινδυνεύει την ταυτότητά σας. Το MAID υποβλήθηκε επίσης σε πολλές δοκιμές για να είναι μια αποτελεσματική διαδικτυακή πλατφόρμα επενδύσεων και ανέπτυξε έναν αριθμό αλγορίθμων που ενσωματώνουν πιο ασφαλή πρόσβαση στους επενδυτές.

Υπήρχαν επίσης οφέλη που θα έχετε κατά την επένδυση στο MaidSafeCoin, όπως χαμηλές χρεώσεις για συναλλαγές, διεθνή αποδοχή, αμετάβλητη εγγραφή, ασφαλές καταφύγιο από κινδύνους νομισμάτων, ψευδώνυμο, καμία απόρριψη πιστωτικής κάρτας και προσωπικά δεδομένα που δεν εκτίθενται. Αν και, παρ ‘όλα αυτά, η ζύγιση πρώτα των θετικών και αρνητικών επιπτώσεων της επένδυσης είναι απαραίτητη ώστε να γνωρίζετε το πιθανό αποτέλεσμα των χρημάτων σας. Εναπόκειται σε εσάς, στο τέλος, την απόφασή σας και πώς θα χειριστείτε και θα αναλάβετε την ευθύνη κατά την είσοδό σας στον κόσμο του MaidSafeCoin.

Πώς να αγοράσετε το MaidSafeCoin (MAID)?

Η πλειοψηφία των νομισμάτων MAID βρίσκεται σε ανταλλαγές όπως Hit BTC, Poloniex και Bittrex. Από τον Ιούλιο του 2018, είναι διαθέσιμο σε 6 ανταλλαγές στον Ιστό. Μπορεί να ανταλλαχθεί πρωτίστως χρησιμοποιώντας BTC. Ένας χρήστης πρέπει να μεταφέρει το BTC του στα εισηγμένα χρηματιστήρια, όπου μπορούν να κάνουν εντολή αγοράς για να αγοράσουν MAID έναντι του BTC που τους ανήκει. Ο χρήστης πρέπει στη συνέχεια να δημιουργήσει μια διεύθυνση BTC και στη συνέχεια να αποσύρει τα κέρματα MAID από το χρηματιστήριο για να στείλει στη διεύθυνση BTC που δημιουργήθηκε.

Εάν προτιμάτε έναν ευκολότερο τρόπο αγοράς MAID, μπορείτε πάντα να το χρησιμοποιήσετε Τσανγκλι ή Αλλαγή ΤΩΡΑ!

Περισσότερες πληροφορίες για το MAID

Τι είναι το MaidSafeCoin (MAID)?

Η εταιρεία MaidSafe δημιούργησε το MAID για εύκολη πρόσβαση για να αποθηκεύουν τα δεδομένα τους και να φέρουν επανάσταση στον κοινό τρόπο αποθήκευσης των δεδομένων. Το MaidSafeCoin είναι η ραχοκοκαλιά του δικτύου SAFE. Στόχος του είναι να πιστοποιήσει ότι όλοι οι χρήστες θα έχουν κέρδος ή ανταμοιβή με την αξία που έχουν επενδύσει. Η αναφερθείσα εταιρεία αποθηκεύει τα δεδομένα της σε κυκλοφορία με τρόπο που να εμποδίζει το blockchain.

Το δίκτυο SAFE (Safe Access for Everyone) είναι ασφαλές και διαθέτει σύστημα αποθήκευσης που είχε αποκεντρωθεί και αποκεντρωθεί από τους διαφορετικούς χρήστες του συστήματος. Από την άλλη πλευρά, η MaidSafeCoin έχει αυτή τη διαδικασία που ονομάζεται «γεωργία» όπου έχει μια διαδικασία δωροδοκίας για τους επενδυτές που σημαίνει ότι παρέχουν πόρους, αλλά ταυτόχρονα, οι έμποροι λαμβάνουν επίσης ασφαλή νομίσματα.

Πιθανότατα αντιμετωπίσατε κάποιες διαδικτυακές πλατφόρμες κρυπτογράφησης που δεν μπορούν να εγγυηθούν την ασφάλεια της επένδυσής σας. Λοιπόν, σε αντίθεση με αυτά, η κορυφαία προτεραιότητα του MaidSafeCoin είναι η ασφάλεια της επένδυσής σας. Εσείς, ο επενδυτής έχετε άμεση πρόσβαση σε αυτό που έχετε αποθηκεύσει και θα γνωρίζετε και θα ενημερώνεστε για το περιουσιακό σας στοιχείο. Επίσης, ο καταθέτης μπορεί να χρησιμοποιήσει το δίκτυο ανώνυμα.

Η ομάδα

Το MaidSafe σχεδιάστηκε το 2002 από τον σκωτσέζικο μηχανικό David Irvine, τον διευθύνοντα σύμβουλο της εταιρείας και έναν πρώην σύμβουλο πληροφορικής. Το MaidSafe είναι μια μικρή ομάδα, αποτελούμενη από στοχαστές, επενδυτές, βιτρίνες, PhD, μηχανικούς και σχεδιαστές. Αν και εδρεύει στο Ayr της Σκωτίας, η MaidSafe έχει αντλήσει ταλέντα από πολλούς διαφορετικούς πολιτισμούς και χώρες.

Το MaidSafe ιδρύθηκε από τέσσερις μη εκτελεστικούς διευθυντές. Πρώτος ήταν ο David Allan, δικηγόρος εταιρειών με 35 χρόνια εμπειρίας σε συγχωνεύσεις και εξαγορές. Υπήρξε επίσης διευθυντής σε αρκετές τεχνολογικές νεοσύστατες επιχειρήσεις. Υπάρχει επίσης ένας άντρας με το όνομα Andy Laverty, ο οποίος είναι ειδικευμένος ορκωτός λογιστής και κατείχε θέσεις ως ενδιάμεσος πρώην διευθύνων σύμβουλος της Sun Microsystems και επικεφαλής οικονομικός διευθυντής της FNZ, ένα λογισμικό διαχείρισης πλούτου ως υπηρεσία.

Επιπλέον, ο David Cosh είναι επίσης ένας από τους μη εκτελεστικούς διευθυντές, καθώς έχει 40 χρόνια εμπειρίας σε επίπεδο Διευθυντή, έχοντας αναπτύξει μια επιχείρηση ποτών στα 40 εκατομμύρια δολάρια και απασχολεί 350 άτομα. Τέλος ήταν ο Fraser Hutschion. Ο Fraser έχει 26 χρόνια υπηρεσίας ως επιχειρησιακός πιλότος στο Βασιλικό Ναυτικό. Ήταν επίσης ανώτερος διευθυντής στο AA και ήταν ιδιοκτήτης και διαχειριστής μιας οικογενειακής επιχείρησης.

Αυτά τα ονόματα που αναφέρθηκαν παραπάνω ήταν μερικά από τα πιο σημαντικά ονόματα της ομάδας MaidSafe, αλλά υπήρχαν ακόμη πολλοί στοχαστές και καινοτόμοι που συνέθεσαν το MaidSafe. Είναι το μυστικό όπλο που έχει το MaidSafe για να επιβιώσει και εξακολουθεί να υπάρχει στον κόσμο της αγοράς.

συμπέρασμα

Κοιτάζοντας τις αυξανόμενες ταχύτητες δεδομένων και τις ανάγκες των χρηστών, η αποθήκευση θα ήταν σύντομα μια μεγάλη ανησυχία. Με τον ατελείωτο ανταγωνισμό στην αγορά σήμερα, η MaidSafe παρέχει μια αποκεντρωμένη λύση που λειτουργεί ως ένα μεγάλο κίνητρο για την αξιοποίηση των επιπλέον πόρων χρησιμοποιώντας το δίκτυο SAFE.

Πάνω απ ‘όλα, η πραγματοποίηση μιας ενημερωμένης πρόβλεψης τιμών MaidSafe έχει νόημα μόνο εάν παρακολουθείτε στενά τις τάσεις της αγοράς. Παρά την πτώση και τα ζητήματα που υπάρχουν σχετικά με το MAID, πολλοί άνθρωποι εξακολουθούν να πιστεύουν στο δυναμικό του MAID να αυξηθεί στο μέλλον. Με τη συνεταιρισμένη προσπάθεια της ομάδας MAID, εγγυώνται ότι η επένδυσή σας δεν θα είναι άχρηστη και εσείς, οι επενδυτές μπορούν να επιλέξουν πόση αποθήκευση θα παράσχετε στο δίκτυο MAID ή μπορείτε να επιλέξετε να χρησιμοποιήσετε το σύστημα ενώ δεν παρέχετε καθόλου. Έτσι, δεν υπάρχει κανένας λόγος ότι το MaidSafeCoin (MAID) δεν θα είναι η επιλογή σας για επένδυση.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Please Follow Us
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner