MaidSafeCoin Price Prediction (MAID) för 2021, 2023 och 2025

Mitt i denna pandemi gick människor nu in i en digital investering för mindre kontakt med någon. Människor hade också blivit mer digitaliserade. I linje med det kan du med några få klick investera och tjäna ränta online utan att riskera ditt liv och det är problemfritt!

Eftersom det fanns en hel del kryptoplattform på marknaden idag är MaidSafeCoin en av de onlineinvesteringsplattformar som du kan lita på. Med sina obestridliga tjänster är det också ett investeringsföretag som inte skulle slösa bort dina mynt eftersom SafeCoin kan återvinnas när näringsidkarna byter dem mot nättjänster. Det tillåter också användarna att ha det värt att returnera och generera intresse som inte är orättvist för deras sida. Det är också en kryptovaluta som är fri från transaktionsavgifter.

Sitt stilla och gör dig redo att bläddra ner i denna MaidSafeCoin-prisförutsägningsartikel eftersom vi kommer att utveckla MaidSafeCoin (MAID) framtid genom att visa sin prognos, hur den finns på marknaden idag, hur kompetent MaidSafeCoin är och dess överlevnad sedan första dagen.

prisförutsägelse för maidsafecoin

MaidSafeCoin (MAID) Historisk prisanalys

MaidSafeCoin (MAID) har handlat i 42 månader (4 år) nu. Det började handlas den 7 augusti 2017 för det första priset på 0,3631 $. Sedan den första handeln hade MaidSafeCoin cirka 67,00% vinnande månader. MAID: s rekordhöga nivå var $ 1,30. Just nu är MaidSafeCoin prissatt till 0,2813 $, 78,34% lägre än någonsin. Detta var ett stort prisfall på MAID-mynt.

MaidSafeCoins pris varierade emellertid mellan $ 0,1067 och $ 0,2805 under de senaste 3 månaderna, vilket innebär att det hade en sammansatt månadshastighet på 38,03% och en extrapolerad sammansatt årlig tillväxttakt på 46,82%. Under de senaste 6 månaderna låg priset på MaidSafeCoin mellan $ 0,0891 och% 0,2805, vilket ger en sammansatt månatlig tillväxt på 21,07% och en extrapolerad sammansatt årlig tillväxttakt på 8,92%. Så småningom innehåller MAID-mynten sitt värde igen och tävlar igen med de andra mynten på marknaden.

Om vi ​​går längre, var MaidSafeCoin prissatt till 0,0888 för ett år sedan, vilket ger en sammansatt månatlig tillväxttakt på 10,05% och en sammansatt årlig tillväxt på 2,16% sedan dess. Det är ingen stor förändring, men det var ett bra tecken till att börja med.

Aktuellt pris, marknadsvärde, leveransinformation

MaidSafeCoin är en digital token som för närvarande prissätts till $ 0,3172 med ett MAID-pris på 10,03321632% högre idag. De Börsvärde av MaidSafeCoin är 143 530 466 USD och 452 552 412 MAID cirkulerar för närvarande. Prisrörelse dygnet runt visar att $ 873,113 i värde för MAID handlades. Priset nådde en topp på 0,3326 dollar under det senaste dygnet medan det lägsta priset var 0,2881 dollar.

maidsafecoinMaidSafeCoin (MAID)

Rank: 152$ 0,480074Pris (BTC) Ƀ0,00001000 Marknadslock$ 217,27 MVolym$ 1,05 M24h-förändring 9,4% Totalt utbud 452,55 M PIGA

MaidSafeCoin (MAID) Prognoser för framtida prisprognoser

Om du vill investera i en digital tillgång på grund av den enorma avkastningen, där priset har en enorm positiv ökning, är MaidSafeCoin den plattform som du letade efter! I takt med att digitaliseringen av tillgångar ökar och medvetenheten om kryptovalutatillgångar ökar, har MaidSafeCoin mycket potential framöver. De implementerar strategier så att priset på deras tokens kommer att öka de närmaste dagarna, nästa månader och nästa år.

Om du investerade 100 $ nu kan din nuvarande investering vara värd 70.014 $ 2022, vilket är ett år från nu. Att investera på lång sikt är alltså mycket effektivt på MaidSafeCoin, eftersom som du förutspådde 2026 dollar som du har investerat kommer att vara värd $ 150 eller förmodligen högre än det.

MaidSafeCoin (MAID) korttids prognos tabell

AfterPriceChange
1 dag 0,287 dollar -9,394%
1 vecka 0,347 dollar 9,413%
1 månad 0,238 dollar -24,968%
6 månader 0,327 dollar 3,152%
1 år $ 1,321 54,855%

MaidSafeCoin (MAID) långtids prognos tabell

AfterPriceChange
2022 0,506 $ 59,71%
2023 0,657 dollar 107,22%
2024 0,877 dollar 176,67%
2025 $ 1.250 294,07%

* Denna prisförutsägelse baseras på data som samlats in från olika källor som endast är avsedda för utbildningsändamål och inte tas som investeringsråd. Användare bör göra sin egen forskning innan de investerar.

MaidSafeCoin-prisförutsägelse 2021

Det här året är inte ett produktivt år för MAID men det var utgångspunkten där priset på MAID-mynt kommer att öka och kommer att påverka de följande åren. Det är bara en liten ökning av priset men det är ett gott tecken på att MaidSafeCoin-mynt återigen kommer att dominera marknadsvärlden. Enligt prognosen och den algoritmiska analysen förutspåddes priset på MAID vid slutet av året 2021 att vara $ 0,4173, vilket har en förändring på 31,56% jämfört med det nuvarande priset som är $ 0,3172.

MaidSafeCoin-prisförutsägelse 2023

Eftersom priset på MAID-mynt fortsätter att öka var möjligheten att ha en bra avkastning hög. MaidSafe, som de mest kommande mynten, har sett en betydande del av sitt värde torkas bort av Cryptocurrency björnmarknaden i år. Det hade förutspåtts genom algoritmisk analys att år 2023 var priset på 1 MAID $ 0,6573. I år kommer priset på MaidSafe att vara mer eller mindre stabiliserat. Detta innebär att ytterligare nedgång i alla fall i år är osannolikt. Som sådan förutsäger webbplatser som Walletinvestor.com en gradvis ökning under de följande åren.

MaidSafeCoin-prisförutsägelse 2025

Med en stadig prisökning varje år, sägs MAID vara en av de tuffaste konkurrenterna på marknaden, särskilt den nuvarande långsiktiga trenden som driver MAID-priset att fortsätta uppåt. MaidSafeCoin-prisförutsägelse antyder att MAID-priset stiger för en långsiktig 286,243225% i MAID-prisvärdet med en 4-5 års investering. År 2025 kommer MAID-priset att vara $ 1,2500 vilket har en förändring på 294,07% från priset nu. Priset kan alltid ändras, övervakning via nyhetsbrevet och sociala medier är ett måste för investerarna att veta om det är bäst att investera.

Är MAID en bra investering?

Att fråga om investeringens förmåga och godhet är inte nytt eftersom det uppmuntrar dig som investerare att köpa eller investera i MaidSafeCoin. Så är MAID en bra investering? Svaret är ja. Varför? Eftersom behovet av datalagring oundvikligen kommer att växa. Och MAID letade alltid efter framtiden som får dem att skapa ett decentraliserat, billigt och snabbt alternativ som du användare kanske vill ha.

Bortsett från detta fortsätter MAID-priserna genom åren att stiga, och din investering kommer att få en bättre avkastning i framtiden. MAID-tjänsten betalade också användarna för att använda nätverkstoken som är Safecoin, vilket är sant, en stor poäng att MAID är en bra investering. Dessutom hade MAID blivit ett öga för allmänhetens intresse eftersom det blev en av de mest omsatta kryptovalutorna på Poloniex, sanningen att säga, den överträffade till och med ETC och ETH som hade betraktats som jättar för 2 år sedan i handelsvolym.

MAID tillhandahåller också en plattform för säkerhet och integritet online. I själva verket står namnet MaidSafe för Massive Array of Internet Disks, Secure Access for Everyone. Du investerade säkert och MAID riskerar inte din identitet. MAID genomgår också många tester för att vara en effektiv investeringsplattform online och utvecklade ett antal algoritmer som innehåller säkrare tillgång till investerarna.

Det fanns också fördelar med att investera i MaidSafeCoin, precis som låga avgifter för transaktioner, internationell acceptans, oföränderlig rekord, säker fristad från valutarisker, pseudonymitet, inga kreditkortsavslag och personuppgifter som inte exponeras. Trots allt detta är det nödvändigt att väga först de positiva och negativa effekterna av investeringen så att du vet det möjliga resultatet av dina pengar. Det är upp till dig, i slutändan, ditt beslut och hur ska du hantera och ta hand om ansvaret när du går in i MaidSafeCoin-världen.

Hur man köper MaidSafeCoin (MAID)?

Majoriteten av MAID-mynt finns på börser som Hit BTC, Poloniex och Bittrex. Från och med juli 2018 är den tillgänglig på 6 börser på nätet. Det kan främst bytas med BTC. En användare måste överföra sin BTC till de börsnoterade börserna, där de kan lägga en handelsorder för att köpa MAID mot sin ägda BTC. Användaren måste sedan skapa en BTC-adress och sedan ta ut sina MAID-mynt från börsen för att skicka till den skapade BTC-adressen.

Om du föredrar ett enklare sätt att köpa MAID kan du alltid använda Changelly eller ChangeNOW!

Mer information om MAID

Vad är MaidSafeCoin (MAID)?

MaidSafe-företaget skapade MAID för att ha enkel åtkomst för folket att lagra sina data och revolutionera det vanliga sättet att lagra data. MaidSafeCoin är ryggraden i SAFE-nätverket. Det syftar till att intyga att alla användare skulle ha en vinst eller belöning med det värde de investerat. Det nämnda företaget lagrade sina data på ett cirkulerat sätt mot blockchain.

SAFE-nätverket (Safe Access for Everyone) är säkert och har ett lagringssystem som hade decentraliserats och avvecklats från de olika användarna av systemet. Å andra sidan har MaidSafeCoin den här så kallade ”jordbruksprocessen”, där den har ett givande och tar förfarande för investerarna vilket innebär att de tillhandahåller resurser men samtidigt får handlarna också säkra mynt.

Du har antagligen stött på några kryptoplattformar online som inte kan garantera säkerheten för din investering. Till skillnad från dem är MaidSafeCoin högsta prioritet säkerheten för din investering. Du, investeraren har direkt tillgång till vad du har lagrat och du kommer att vara medveten om och uppdaterad om din tillgång. Insättaren kan också använda nätverket anonymt.

Laget

MaidSafe konceptualiserades 2002 av den skotska ingenjören David Irvine, VD för företaget och en tidigare IT-konsult. MaidSafe är ett litet team bestående av tänkare, investerare, tinkerers, doktorer, ingenjörer och designers. Även om MaidSafe har sitt säte i Ayr, Skottland, har det talanger från många olika kulturer och länder.

MaidSafe grundades av fyra icke-verkställande direktörer. Först var David Allan, en företagsadvokat med 35 års erfarenhet av fusioner och förvärv. Han har också varit regissör i flera tekniska nystartade företag. Det finns också en man vid namn Andy Laverty som är en kvalificerad revisor och har haft befattningar som tillfällig tidigare finansdirektör med Sun Microsystems och koncernchef för FNZ, en programvara för förmögenhetshantering som en tjänst.

Dessutom är David Cosh också en av de icke-verkställande direktörerna eftersom han har 40 års erfarenhet av att arbeta på regissörsnivå, ha en odlad dryckverksamhet till 40 miljoner dollar och anställa 350 personer. Slutligen var Fraser Hutschion. Fraser har 26 års tjänst som operativ pilot i Royal Navy. Han var också seniorchef för AA och var ägare och operatör av ett familjeföretag.

De nämnda namnen ovan var bara några av de mest markerade namnen i MaidSafe-teamet, men det fanns fortfarande många tänkare och innovatörer som komponerade MaidSafe. De är det hemliga vapnet som MaidSafe har för att överleva och fortfarande finns i marknadsvärlden.

Slutsats

Med tanke på de ökande datahastigheterna och användarnas behov skulle lagring snart bli ett stort problem. Med den oändliga konkurrensen på marknaden idag ger MaidSafe en decentraliserad lösning som fungerar som ett stort incitament att använda de extra resurserna med SAFE-nätverket.

Framför allt är det bara meningsfullt att göra en informerad MaidSafe-prisförutsägelse om du noggrant följer marknadstrenderna. Trots allt fall och problem som finns om STORLEVET, tror många fortfarande på PIGINS potential att stiga i framtiden. Med den ansträngda insatsen från MAID-teamet garanterar de att din investering inte blir värdelös och du, investerarna kan välja hur mycket lagring du ska tillhandahålla till MAID-nätverket, eller så kan du välja att använda systemet medan du inte tillhandahåller något alls. Så det finns ingen anledning att MaidSafeCoin (MAID) inte är ditt val för att investera.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Please Follow Us
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner