Monero-prisforudsigelse (XMR) til 2021, 2022 og 2025

Er du en af ​​Moneros tilhængere, eller vil du finde ud af mere om det? Tænker du på at investere i Monero-mønten? Fortsæt derefter med at læse denne artikel for at lære mere om Monero-prisforudsigelsen!

Hvad sker der med Monero? Først og fremmest er det privat. Monero er en sikker, privat og ikke-sporbar digital valuta. Det er open source, decentraliseret og frit tilgængeligt for alle. Denne mønt rangerer blandt top 20 på CoinMarketCap, hvilket gør den til en af ​​de mest populære mønter på markedet.

forudsigelse af monero-pris

Monero historisk prisanalyse 

Monero blev lanceret i 2014 som en Bytecoin-gaffel. Den oprindelige pris på Monero var omkring $ 2,47, da den blev tilgængelig til handel på en børs. XMR nåede sit højeste niveau på $ 495,84 for ca. 3 år siden, i januar 2018. Monero-prisen nåede det laveste på 0,2130 $ i januar 2015.

Nuværende pris, markedsværdi, & Leveringsdetaljer

I skrivende stund er XMR-prisen $ 148. Handelsvolumenet for Monero er $ 1.263.533.987,95. I øjeblikket er den markedsværdi af XMR er $ 2.632.886.108, hvilket gør mønten 16. i rang af kryptovalutaer. En yderligere vigtig indikator, som er nyttig til investeringsbeslutninger, er Return on Investment (ROI).

Moneros ROI er omkring 5887%. Dette betyder, at hvis du havde købt XMR til den oprindelige pris i dag, ville du have fået 5887% mere i dollars USD. I øjeblikket er der 17.806.932 XMR på markedet. 

På den anden side er Monero en fuldt privat blockchain, der ikke altid er så fantastisk. For et par dage siden annoncerede en berømt børs, Bittrex, beslutningen om at fjerner Monero, sammen med nogle andre private valutaer, såsom Zcash og Dash. Årsagen til en sådan beslutning er ikke meddelt, men dette kan være forårsaget af regler i kryptosfæren og presset fra FATF.

Efter denne meddelelse er XMR-prisen faldet fra $ 169 til $ 95. Fra hvad vi kan se nu, vinder XMR-prisen allerede styrke. 

moneroMonero (XMR)

Rang: 22$ 205,87 Pris (BTC) .000,00407900 Markedskap$ 3,67 BVolume$ 635,01 M24h Ændring1,33% Samlet levering0,00 XMR

Monero (XMR) forudsigelse af fremtidige prisforudsigelser

Hvad sker der med XMR-prisen om en uge? Om en måned? Om 10 år? Nå, vi er ikke tryllekunstnere (lige endnu), men der er nogle forudsigelser, vi kan komme med i betragtning af den nuværende markedssituation, Monero-pristendenser, kommende udviklingsopdateringer og andre.

Kortsigtet prognose

AfterPriceChange
1 dag $ 151,513 2,50%
En uge 151.090 $ 2,22%
1 måned $ 120,768 -18,30%
6 måneder $ 130,147 -11,90%
1 år 141.050 $ -4,60%

Langsigtet prognose

AfterPriceChange
2022 141,05 $ -4,60%
2023 173,8 $ 17,60%
2024 $ 208,6 41,10%
2025 $ 400 170,60%

* Denne prisforudsigelse er baseret på data indsamlet fra forskellige kilder, der kun er beregnet til uddannelsesmæssige formål og ikke tages som investeringsrådgivning. Brugere bør gøre deres egen forskning, før de investerer.

Monero-prisforudsigelse 2021

Takket være nogle matematiske formler og teknisk analyse er det muligt at foretage en Monero-prisforudsigelse. De kortsigtede forudsigelser er ikke super bullish – tværtimod. Ifølge Gov Capital-estimaterne vil XMR-prisen falde med 4,6% og blive omkring 141 $ ved udgangen af ​​dette år.

Monero-prisforudsigelse 2022

Et år efter dette vil prisen stige til 17% og være tæt på $ 174.

Monero-prisforudsigelse 2025

XMR-mønten anslås at nå op på næsten $ 400 om fire år fra nu. Det betyder, at prisen vil vokse op med mere end 170%.

Du kan se, at langsigtede forudsigelser er meget mere positive. Dette kan også være relateret til manglen på korte markedsudsving. Selvom disse forudsigelser kun er baseret på teknisk analyse, er det også værd at overveje de tekniske innovationer og udviklingsopdateringer, der skal finde sted på Monero-netværket..

Med en markedsdomineringsrate på ca. 25% er XMR-prisen relateret / kodeafhængig af kryptomarkedsbevægelserne. Alligevel kan vi også sige, at XMR-møntprisen i høj grad bestemmer markedets bevægelser.

Takket være CryptoNote-protokollen, der bruges af Monero, skal prisen på mønten ikke være superfølsom over for minedrift. Ligesom med Bitcoin belønnes minearbejdere, når de tilføjer nye blokke af transaktioner til blockchain. Men CryptoNotes trinvise emissionskurve, som er typisk for Bitcoin, er blevet erstattet med en glat: belønningen falder med hver blok. Dette gøres, så en pludselig ændring i udstedelsesgraden for mønter ikke har en chokerende effekt på møntenes markedsværdi.

Et andet interessant aspekt ved dette er, at XMR-udviklerne understreger, at prisen på Monero ikke er så vigtig. Det meste af opmærksomheden skal rettes mod selve teknologien, men ikke til prisudsvingene. Diskussioner om XMR-prisen på Reddit er ikke tilladt.

Er Monero en god investering?

Hvis du vil have en garanteret fortjeneste fra dine kryptoer, skal du overveje kryptostaking eller DeFi-tjenester, hvilket giver dig en 100% garanteret fortjeneste. Det eneste er, at overskuddet potentielt ville være meget lavere end det overskud, du kunne vinde ved at investere i kryptokurver med store prisudsving. 

Under alle omstændigheder skal du altid huske på, at investeringer altid er risikable. Det eneste er, at risikograden er forskellig for forskellige aktiver.

Ifølge forudsætningerne for de priser, der er nævnt i denne artikel, kan Monero faktisk være en god langsigtet investering. For eksempel, hvis du investerer $ 1000 i XMR i dag, får du omkring $ 3618 om 5 år fra nu. Ser godt ud, ikke? Når du træffer investeringsbeslutninger, skal du dog altid overveje inflation. Korrigeret for inflation vil gevinsterne være lavere.

Sådan køber du Monero?

XMR er en af ​​de mest populære mønter på markedet, hvilket gør det ret nemt at købe. Hvis du allerede har en konto på børser, kan du nemt købe XMR på en af ​​de mest populære børser, som OKEx, Binance, Kraken, Bitfinex, Changelly og andre.

Du kan også se vejledningen om, hvordan du køber Monero her

Flere oplysninger om Monero

Hvad er Monero?

Monero, eller XMR, er en kryptokurrency bygget på CryptoNote-protokollen, en applikationslagsprotokol. Denne protokol implementerer engangs ringesignaturer for at give anonymitet. For det meste er denne protokol rettet mod øgningen af ​​privatlivets fred.

Hvad er så specielt ved XMR? Nå, Monero er en blockchain-fokuseret på fortrolighed og censur-resistente transaktioner. For det meste bruger kryptokurver gennemsigtige blockchains, så al information om transaktioner er åben og tilgængelig for alle på internettet. Monero blockchain fungerer forskelligt.

For Monero er transaktionsbeløbene og alle adresserne skjult. Alle transaktioner er altid private, hvilket betyder, at andre ikke kan fortælle, hvor du har modtaget Monero fra, hvor du har sendt det, eller det involverede beløb.

Dette er også fantastisk, fordi du ikke behøver at tænke over, hvor din Monero blev brugt, før du kom i din besiddelse; du behøver ikke tænke, om det var forbundet med nogle ulovlige kilder eller ej. Moneros output er skabt på en sådan måde, at kun den tilsigtede modtager genkender dem. 

Hvis du går til XMR block explorer, bemærker du muligvis, at det eneste, du kan se, er transaktionshash eller operationen. Du kan ikke se nogen adresser eller transaktionsbeløb. Du kan se eksemplet på de tilgængelige data via en block explorer nedenfor:

Moneros historie

Bitmonero opstod som en Bytecoin-gaffel den 18. april 2014. Meddelelsen blev sendt den Bitcointalk af nogen kaldet thankful_for_today. Det blev meddelt, at mønten brugte Bytecoin (BCN) / CryptoNote-kodebase og blev startet fra genesisblokken. Efter nogen tid udviklede 7 personer en gaffel Bitmonero – Monero.

I et stykke tid arbejdede Bitmonero og Monero parallelt som implementeringer af den samme kæde. Men efter et stykke tid forsvandt thankful_for_today og stoppede med at opdatere koden, hvorefter Monero faktisk blev den vigtigste implementering. I øjeblikket har XMR et stort samfund og mange tilhængere fra hele verden.

Planer

Nogle mennesker viser deres bekymring for Monero-transaktioners størrelse – det er meget større end dem fra de fleste blockchains på grund af ringsignaturerne. Ifølge holdet er dette noget, der skal udarbejdes. Holdet overvejer, hvordan man finder en måde at optimere det på.

Dette vil sandsynligvis blive løst ved introduktionen af ​​Layer 2-løsninger, men dette vil blive besluttet. Monero har dog en såkaldt dynamisk blokstørrelse, så i øjeblikket rammer de fleste af blokkene ikke engang den mindste blokstørrelse.

Holdet

Monero er et open source-projekt, der ikke drives af en eller anden central enhed. Enhver udvikler, der er villig til at hjælpe, kan nemt gøre det. Mere end 500 udviklere bidrog til Monero, inklusive kerneudviklerne, der er omkring 30. Vi kender kun 2 udviklere fra de 7 af dem, der skabte Monero – David Latapie og Riccardo Spagni.

Konklusion 

XMR er en fascinerende mønt med hensyn til teknologi, mission og skabernes tro. Holdet arbejder konstant på udvikling. En god ting ved udviklingen er, at enhver kan deltage og hjælpe med at foreslå nye kædeaktiviteter eller ændringer.

Imidlertid kan mønten have vanskeligheder med adoption. Det kan skyldes kompleksiteten af ​​integrationen af ​​XMR, når det kommer til f.eks. Tegnebogssupport, hvilket gør det lidt sværere at vedtage. Dette kan også være ved regulering. Men jeg er sikker på, at Monero stadig vil have sine tilhængere, fordi de elsker XMR for teknologien og missionen.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Please Follow Us
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner