OMG Network Price Prediction for 2021, 2022, 2025

OMG Network, tidligere kendt som OmiseGo, sigter mod at blive et offentligt decentralt finansielt netværk, der hurtigt kan overføre penge og aktiver over hele verden. OMG er et afkom af Omise, et betalingsservicefirma (sammenligneligt med PayPal) grundlagt af Jun Hasegawa i 2013. Omise opererer i Thailand, Singapore og andre asiatiske lande.

Da kryptorevolutionen begyndte at overtage verden, bestilte Omise Vansa Chatikavanij, en professionel vandressourcespecialist, at oprette på Ethereum-kodebase og samarbejde med Ethereum-grundlægger Vitalik Buterin, en smart-kontrakt-kompatibel platform, der muliggør hurtig, billig, sikre transaktioner på tværs af flere blockchains.

OMG Netværk pris forudsigelse

Sammenlignet med konventionelle midler til økonomisk transaktion (tænk Visa, Mastercard osv.) Er blockchain-teknologi et langsomt og ineffektivt udyr. Mens Visa og Mastercard kan behandle tusindvis af transaktioner pr. Sekund, behandler Ethereum mindre end tyve.

Ethvert kryptovalutanetværk, der håber at konkurrere med disse etablerede institutioner, skal skalere sine operationer hundrede gange op uden at kræve sikkerhed eller opnå uønsket centralisering. Blandt forskellige foreslåede måder til at skalere sig op valgte OMG Network “Plasma-protokollen:” en konsensusmekanisme til bevis for indsats for at validere transaktioner i batches snarere end individuelt.

OMG-netværk har indgået mange partnerskaber i den sydøstasiatiske region, herunder McDonald’s i Thailand. Genesis Block, et Hongkong-baseret venturefirma, købte for nylig et OMG-netværk i et forsøg på at udvikle det til en decentraliseret finansieringsplatform (DeFi).

OMG Netværk Historisk prisanalyse

Nuværende pris, markedsværdi, & Leveringsdetaljer

Prishistorikken for OMG har været ustabil. Kort efter lanceringen i juli 2017 skete prisen og svingede mellem $ 12 og $ 25 i løbet af sommeren 2018. Efter at have holdt sig stabilt under $ 2 i meget af 2019 styrtede den ned i begyndelsen af ​​2020 under $ 1-tærsklen. Siden december 2020 er det steget lidt og afgjort lige over $ 3.

I skrivende stund er OMG steget med 4,25% og handler til $ 3,25. Den har en markedsværdi på $ 456,02 millioner, med 140,25 millioner OMG i omløb.

omisegoOMG-netværk (OMG)

Rang: 88$ 5,15 Pris (BTC) .000 0,00010300 Markedskap$ 721,02 MVolumen$ 510,77 M24h Ændring10,94% Samlet forsyning 140,25 M OMG

omg Forudsigelser om fremtidige prisforudsigelser

Ved at bruge tidligere tendenser som en guide, holde den aktuelle historiske kontekst i tankerne og overveje forventede begivenheder, kan analytikeren projicere fremtiden med nøjagtighed. For at udfylde data og de rigtige analytiske værktøjer drager analytikeren her fordel af en rolig sindstilstand, der kan finde den rette balance mellem “irrationel overflod” på den ene side og unødig pessimisme på den anden.

Imidlertid er den virkelige verden af ​​ukendte ukendte, uventede begivenheder og utilsigtet konsekvens altid fra scenen og venter på at baghold på vores sinds fremskrivninger; der er en chance for, at fremtidens meget usikkerhed i sidste ende vil besejre analytikeren. Og alligevel, med alle disse forbehold, er en rimelig prognose berettiget.

Kortsigtet prognose

AfterPriceChange
1 dag $ 2,93 -9,00%
En uge 2,99 $ -7.14
1 måned $ 3,05 -5.27
1 år 8,47 $ 163%

Langsigtet prognose

AfterPriceChange
1 år 8,47 $ 163%
2 år $ 12,35 283%
3 år 15,55 $ 382%
5 år $ 24,03 646%

* Denne prisforudsigelse er baseret på data indsamlet fra forskellige kilder, der kun er beregnet til uddannelsesmæssige formål og ikke tages som investeringsrådgivning. Brugere bør gøre deres egen forskning, før de investerer.

OMG-netværksprisforudsigelse 2021

OMG-netværket kan vise sig at være populært blandt de ikke-bankerede borgere i Sydøstasien, som vil være glade for at slippe af med ublu transaktionsgebyrer. For disse utallige millioner er OMG muligvis den løsning, de har brug for. I henhold til prognosen og algoritmisk analyse kan OMG-tokenprisen muligvis være omkring $ 3,00 i 2021.

OMG-netværksprisforudsigelse 2022

OMG Network vil have en noget lovende fremtid, hvis det med succes udvider partnerskaber på tværs af virksomheder og når mere og mere af de ikke-bankede, selv mens de udvider sine DeFi-muligheder. I henhold til prognosen og algoritmisk analyse kunne prisen på OMG muligvis være omkring $ 8,47 i 2022.

OMG-netværksprisforudsigelse 2025

I 2025 forventes det, at hurtige fremskridt inden for blockchain-teknologi vil få kryptokurrency til at opleve en vedvarende bull run, hvis lignende måske kun kan sammenlignes med dot-com-boom i slutningen af ​​90’erne. På det tidspunkt anslås det, at Ethereum og dets assorterede apps vil være en billion dollar aktiv. Som en sekundær kæde af Ethereum kan det forventes, at plasma sammen med OMG vil drage fordel af vedvarende vækst. I henhold til prognosen og algoritmisk analyse kunne 1 OMG-tokenprisen muligvis være omkring $ 21,85 i 2025.

Er OMG en god investering?

Enheden for DeFi (decentraliseret finansiering) er i horisonten, da blockchain-teknologi gennemgår en hurtig udvikling. Det handler ikke kun om minedrift af bitcoin længere; snarere, baseret på den første eller generation blockchain-kodebase (Bitcoin og Ethereum), udvikles hundreder af nye og innovative alternativer, der truer med at give traditionelle finansielle institutioner (banker, kreditkort, Paypal osv.) et løb for deres penge.

I dette spændende miljø, hvor passer OMG Network ind? Her er virkeligheden hård og enkel: konkurrencen er hård, og andre er langt foran i deres DeFi-funktioner. Alternativer til plasmaprotokol som zkRollup (immun, i modsætning til plasma mod hot wallet-udnyttelser og krypto-økonomiske angreb) er meget udbredt i branchen.

Cosmos, der betegner sig selv som “internet af blockchains”, er godt på vej til at tilbyde et skaleret og interoperabelt økosystem, der gør det muligt for brugere at handle på tværs af blockchains. REN, der bruger Republic Protocol, gør det muligt for handlende at placere stealth-ordrer i kryptomørke puljer. For at bevise sig selv en god investering er OMG Network nødt til at bevæge sig hurtigt for at indhente sine konkurrenter som disse.

Sådan køber du OMG?

OMG kan købes i de fleste almindelige børser som Coinbase, Binance, Kraken og andre. I mange af disse udvekslinger skal du først åbne en konto og sikre den med tofaktorautentificering. Inden der kan foretages handel, skal man købe bitcoin eller ethereum, som man kan veksle til OMG i henhold til den igangværende markedskurs.

Flere oplysninger om OMG-netværket

Holdet

Jun Hasegawa, grundlæggeren af ​​Omise, bestilte Vansa Chatikavanij til at oprette OmiseGo, som senere blev mærket som OMG Network. Duoen rekrutterede Vitalik Buterin, grundlæggeren af ​​Ethereum, til at samarbejde om projektet. Holdet og Joseph Poon, Ethereum-udvikler, skrev en hvidt papir vedrørende projektet i juni 2017. Holdet fortsatte derefter med at oprette programmet på tilpasset plasmaprotokol. OMG blev for nylig opkøbt af Genesis Block, mens Buterin og Poon er gået ind i andre projekter.

Konklusion

Decentraliseret finansiering er over os, og mange blockchain-virksomheder konkurrerer med hinanden om at give platformen til at handle på tværs af reelle og virtuelle grænser. Imidlertid er blockchain som Ethereum langsom og ineffektiv i sammenligning med konventionelle finansielle institutioner. OMG Network forsøger at opskalere Ethereum, så flere transaktioner kan gennemføres og registreres på platformen uden at ofre sikkerhed eller decentralisering.

OMG, her tilbyder en genial løsning. Det bruger plasma til at flytte transaktionerne til den sekundære kæde, hvor de uden at tilstoppe hovedkæden kan registreres og valideres i batches. For at være sikker skal man enten ofre sikkerhed eller decentralisering for at skalere Ethereum op på denne måde. udviklere kan vælge at fremhæve den ene over den anden efter deres præference.

OMG Network er derfor en lovende teknologi. For at afgøre, om det virkelig er blockchains fremtid, skal man se på sine konkurrenter, der også ønsker at gennemføre transaktioner på tværs af blockchains. Der er mange muligheder i Chainlink, Synthetix, Cosmos, Ren og mere. Vil OMG kunne følge med i konkurrencen?

Hvad tilbyder det, som andre ikke gør? Har den samme plads til vækst som andre har? Dette er alle de spørgsmål, som investorer skal kæmpe med, hvis de ønsker at evaluere den særlige niche i det spændende nye landskab med decentraliseret finansiering. Det er endnu et åbent spørgsmål, hvilke af disse der åbner den bredeste dør til fremtiden, ellers gør de alle i lige høj grad på forskellige måder. Dette spørgsmål vil være mere akut, når kryptokurver trænger dybere ind i samfundet.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Please Follow Us
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner