PancakeSwap Price Prediction (CAKE) för 2021, 2023 och 2025

Decentraliserad ekonomi, eller bättre känd som ‘DeFi’, fortsätter att göra större framsteg när det gäller att tillhandahålla rättvis, tillgänglig, rättvis och transparent tillgång till pengar för alla, och utan tvekan är PancakeSwap bland de mest spännande projekten som kommer ut ur detta utrymme.

Introducerades sent i fjol, PannkakaSwap är ett framväxande decentraliserat kryptovalutautbyte (DEX) byggt på Binance Smart Chain blockchain och har snabbt blivit en av de mest populära decentraliserade apparna (dAPP) på BSC. Icke desto mindre har dess kvarvarande tillstånd inneburit att vår CAKE-prisförutsägelse har kommit med några ganska intressanta prognoser.

Dess unika ekonomi hjälper till att skära PancakeSwap sin egen nisch i DeFi-sektorn genom att ge användarna möjlighet att handla med en smart AMM-algoritm (Automated Market Maker), tillsammans med ett expansivt digitalt och decentraliserat ekosystem för att bättre skapa och extrahera värde från en mångsidig utbud av kryptovalutor.

Sammantaget visar PancakeSwap löfte. Denna unga plattform går dock in på en mycket trångt marknad fylld med andra, mer kända blockchains. Så fortsätt läsa för att ta reda på mer om vår CAKE-prisförutsägelse och varför du borde vara försiktig optimistisk.

PancakeSwap pris förutsägelse

PancakeSwap Historisk prisanalys

Som en ganska ny token har PancakeSwap ännu inte haft en ICO för sin ursprungliga valuta, CAKE. Det är dock värt att notera att andra tokens skapades för användning på PancakeSwap decentraliserade börs, till exempel FLIP och SYRUP. För närvarande kommer vi att hålla fast vid CAKE, men du kan lära dig mer om skillnaderna nedan. Det är för närvarande den omogna marknaden har också inneburit att historiska data om dess pris är minimala.

De tidigaste handelsdata för CAKE som samlats in av CoinMarketCap var den 29 september 2020. Inte långt efter att den började handla nådde CAKE en toppnivå på $ 1.170000 $ den 12 oktober 2020. Därefter sjönk CAKE till en heltidsnivå på 0.198000 $ den 3 november 2020 – mindre än en månad efter att den hade lagt upp sina rekordhöga toppar.

Aktuellt pris, marknadsvärde, & Leveransdetaljer

CAKE handlas för 0,728056 USD i skrivande stund (20 januari 2021), vilket är en förlust på 2,86% vid 24-timmarshandel. Som jämförelse skulle det här priset leda till en förlust på 38,00% jämfört med dess högsta tid och en respektabel 267,70% vinst från dess lägsta tid.

PancakeSwap har historiskt handlat på ett ganska flyktigt sätt – vilket förväntas från en nystartad kryptovaluta – så det är värt att vara extra försiktig när man köper till den här marknaden.

CAKE har fått ett totalt försörjningstak på 150 908 916 CAKE, med 97 042 544 CAKE-tokens som cirkuleras. Med tanke på dess pris skulle detta CAKE: s börsvärde värderas till 70 652 427 USD, vilket gör den till den 266: e mest värdefulla kryptovalutan.

pancakeswap-tokenPancakeSwap (CAKE)

Rank: 52$ 11.53Pris (BTC) .0000.00022800 Marknadslock$ 1,52 BVolume$ 201,68 M24h Förändring4,81% Totalt utbud0,00 KAKA

PancakeSwap (CAKE) Prognoser för framtida prisprognoser

Även om det finns ett växande antal decentraliserade kryptovalutautbyten, med ännu fler på väg, är PancakeSwap unikt eftersom det byggs på Binance Smart Chain.

Att ansluta till Binances expansiva nätverk är en stor fördel, eftersom PancakeSwap kan utnyttja sin mångsidighet med snabba transaktioner, skalbarhet och låga transaktionsavgifter. Men som redan nämnts är PancakeSwap fortfarande ett mycket ungt projekt precis utanför livmodern. Som sådan visar vår CAKE-prisförutsägelse att du bör vara väldigt försiktig med ditt tillvägagångssätt.

Kortsiktig prognos

AfterPriceChange
1 dag 0,734 dollar 0,82%
1 vecka 0,787 dollar 8,10%
1 månad 0,680 dollar -6,60%
6 månader 0,607 dollar -16,56%
1 år 0,468 dollar -35,72%

Långsiktig prognos

AfterPriceChange
2022 0,468 dollar -35,72%
2023 0,279 dollar -61,68%
2024 0,094 dollar -87,06%
2025 0,068 $ -90,56%

PancakeSwap-prisförutsägning 2021

Även om du bara behöver en mycket kort inblick i våra sjökort för att se att CAKE förutses ha en baisseartad framtid, bör man komma ihåg att vår CAKE-prisförutsägelse endast kan sammanställa algoritmiska modeller baserade på tekniska faktorer. Dessutom finns det inte mycket teknisk data att hitta en stark grund på i första hand.

Nyckelfaktorn bakom organisk tillväxt är bra grundläggande, och det finns verkligen mycket löfte för PancakeSwaps plattform att erbjuda mer för blivande DeFi-deltagare, så ta inte dessa siffror till ensam värde.

PancakeSwap-prisförutsägning 2023

PancakeSwap, även om det har en redan expansiv decentraliserad finansiell plattform, siktar högt med en ambitiös plan för att implementera ännu fler tjänster för att bättre utnyttja sin CAKE-kryptokurrency, vilket potentiellt kan öka dess värde ännu mer.

Det är mest omedelbar uppmärksamhet är några kontrovers över PancakeSwaps granskningsprocess, till synes avslöjar potentiellt skadliga brister i sina smarta kontrakt. Bekymmer som dessa bör adresseras för att PancakeSwap ska driva en mer hoppfull framtid, förenad med att växa till en mer självsäker och entusiastisk användarbas.

PancakeSwap-prisförutsägelse 2025.

Det är utan tvekan svårt att se så långt in i framtiden, men nu kunde vi redan ha upplevt ett break-it-or-make-it-scenario för PancakeSwap. Det råder ingen tvekan om att decentraliserad finansiering (DeFi) kommer att vara framtiden för massorna att få tillgång till finansiella tjänster.

Det är en fråga om när den framtiden kan komma, förr eller senare, och om plattformar som PancakeSwap kan ha en plats i den. Deras mål är mycket ambitiösa, men det kommer att krävas mycket ansträngning från PancakeSwap för att bilda ett starkt underlag i ett redan mycket konkurrenskraftigt utrymme.

Är PancakeSwap en bra investering?

Vår CAKE-prisförutsägelse har visat en mycket baisse stämning för sin inhemska CAKE-kryptovaluta baserat på tillgänglig teknisk data. En studie av den grundläggande aspekten föreslår dock en mer rosig möjlighet under de kommande månaderna och åren.

En blandad mottagning har gjort det möjligt för oss att dra slutsatsen att PancakeSwap’s CAKE är en intressant symbol att överväga att investera i om du är angelägen om att vara en tidig adopterare inom det otroligt olika DeFi-ekosystemet för att stödja nya projekt med tanke på dess löften och potential..

Kom ihåg att stora kryptovalutor som Bitcoin och Ethereum vid ett tillfälle befann sig i liknande positioner som CAKE är idag. Men även för erfarna investerare är det bra för dig att vara ytterst klok med att veta att PancakeSwaps fortfarande mogna tillstånd betyder att det är framtida och långsiktiga hållbarhet ännu inte helt hållbart.

Det finns också en oro för att andra stora plattformar med större exponering och erfarenhet inom det decentraliserade marknadsplatsen, till exempel Uniswap och dess lika mångsidiga ekosystem, kan medföra hård konkurrens mot nya aktörer som PancakeSwap.

Med det sagt är folket på PancakeSwap redan upptagen med att planera sina mål framåt. För närvarande är det den största USP: s unika AMM-modell (Automated Market Maker) som kan utbyta ett brett utbud av Binance-drivna BEP-20-standardtoken med hjälp av PancakeSwaps specialiserade prissättningsalgoritm..

Användare kan också enkelt tjäna belöningar genom att bli en likviditetsleverantör och utöka användningen av CAKE-tokens över hela plattformen satsar, ger jordbruk, en lotteritjänst, en inbyggd NFT-marknadsplats och till och med en unikt skapad Initial Farm som erbjuder token-lanseringsplattform för att driva andra BEP-20-kryptovalutor.

Denna synergi mellan PancakeSwaps CAKE och resten av Binance Smart Chain fortsätter att expandera, enligt PancakeSwaps färdplan. Fler lanseringar av initiala gårdar (IFO) planeras för att samla in medel för nya projekt som drivs av CAKE.

Dessutom finns det en avsikt att skapa en utlåning och upplåningstjänst, marginalhandel med andra BSC-drivna tokens, utvidgning av deras NFT-marknadsplats för att tokenisera digitala tillgångar med CAKE för att uppnå verkligt värde, tidsbegränsad insats och till och med binära optioner.

Hur man köper PancakeSwap (CAKE)?

Som en mycket ny kryptovaluta är marknadsplatsalternativen för att köpa CAKE-tokens för närvarande mycket begränsade. PancakeSwap är byggt på BSC-blockkedjan och har naturligtvis sina CAKE-tokens noterade på Binance Exchange, med ett handelspar för både BNB och BUSD. PancakeSwap erbjuder CAKE med flera BEP-20-standardhandelspar.

Utbyte från tredje part inkluderar Hotbit, BKEX och Bithumb. Du kan alltid använda en webbplats som CoinMarketCap, eller CoinGecko för att hitta en mer omfattande lista när den expanderar till nya börser.

Mer information om PancakeSwap.

PannkakaSwap är en decentraliserad börs (DEX) byggd på Binance Smart Chain. Plattformens huvudtjänst är en automatiserad marknadsförare (AMM) som använder smarta kontrakt för att skapa ett kryptovalutahandelspar – i huvudsak en marknad – utan att behöva någon annan motpart att handla med, som i en typisk orderbörs.

Med en AMM kan prissättningsalgoritmer skapa de nödvändiga handelspar som du kan byta på ett förtroendelöst sätt med hjälp av tokens som avsatts i likviditetspooler. I grund och botten handlar du mot likviditetspoolen istället för att handla mot en annan person.

Som näringsidkare betyder det att du kan handla till ett rimligt pris utan att behöva matcha det pris som sätts av orderboken till priset av en annan näringsidkare. Detta är en stor oro för handel med par med låg volym, eftersom spekulanter kan dra nytta av dess volatilitet.

Som investerare kan du enkelt bli en market maker eller en likviditetsleverantör (LP) på PancakeSwap. Genom att placera utvalda tokens i likviditetspooler på börsen belönas du med tokens.

Det finns 3 typer av tokens som har byggts av PancakeSwap och används för olika funktioner på börsen. FLIP-tokens tjänas av likviditetsleverantörer (LP) för att sätta utvalda tokens i likviditetspoolerna över den börs som behövs eller driver affärer.

CAKE-tokens – fokus för denna CAKE-prisförutsägelse – tjänas som en belöning för att satsa FLIP-tokens och är också den viktigaste transaktionsvalutan för andra tjänster på börsen. SYRUP-tokens tjänas genom att CAKE sätts in i SYRUP-poolen, där innehavare kan tjäna 25% av varje CAKE-blockbelöning och ge dem tillgång till nya tokens som lanseras på BSC.

Slutsats

Den gamla läran om risk-mot-belöning är fortfarande sant med vår CAKE-prisförutsägelse – du bör bara investera i PancakeSwap vad du är villig att förlora, men med en lika hälsosam dos optimism.

Även om PancakeSwap hoppar in på en mycket konkurrenskraftig marknad, ger den något glatt och intressant in i DeFi-sektorn, med ett decentraliserat utbyte byggt på löftet om höghastighetsstruktur, högskaliga och låga avgifter i Binances Smart Chain, till skillnad från sina konkurrenter som har byggts på andra blockchain-nätverk som Ethereum.

Följaktligen bygger PancakeSwap mycket på Binance och bygger på förhoppningarna om större synergi mellan dem och anslutning till det bredare decentraliserade ekosystemet genom kedjekompatibilitet. Allt har en början, och det har funnits liknande skepsis mot mycket av blockchainutrymmet genom hela dess historia, särskilt under tillkomsten av DeFi. PancakeSwap är inte annorlunda än DeFi för inte så länge sedan, och trots den uppvärmda rivaliteten är detta ett spännande projekt som kan vara värt för dig att ta en titt på.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Please Follow Us
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner